Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Duffeldof, 24.06.2018 klo 21.33.

 1. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Tätä just kelasin, että Turco/Smith tai Belfour/Turek olivat ehkä samalla tasolla.
   
 2. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  En osta ajatusta Nichushkinin hyvältä näyttämisestä. Capseja sekä nyt Bruinssia vastaan pääsi aloittamaan Bennin ja Spezzan kanssa samassa vitjassa. Molemmissa otteluissa Big Val löysi itsensä penkin päästä puremassa tuppia toisen erän puolen välin jälkeen Seguinin siirtyessä Bennin ja Spezzan kenttään. Bostonia vastaan taisi pelata yhden vaihdon kolmannessa erässä ja nekin oli ylivoiman jämäsekunnit. Se Nichushkinista.
   
 3. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Caps-voitto oli mainio peli, mutta täytyy nosta hattua Bruinsin pelaamiselle Starsia vastaan. Eihän starsilla ollut oikeastaan koko pelissä mitään palaa. Kolmannessa erässä ruvettiin saamaan vähän hommasta kiinni, mutta kyllä bruins voittonsa ansaitsi, ihan uskomaton viisikkopuolustus läpi ottelun.

  Ei voi olla kun tosi tyytyväinen yhteen pisteeseen. Ja toki 5 vieraspelistä 3-1-1 on kova suoritus. Nyt tää viimenen Columbus peli määrittää, onko tää vieraskiertue hyvä vai suorastaan menestys...

  E. Typo
   
 4. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Ihan mainio vieraskiertue, josta 7 pistettä laariin. Columbusta vastaan bensa oli jo lopussa, mikä ei ole ihme, kun katsoo joukkueen sairaslistaa:
  Radulov, Ritchie, Hanzal, Methot, Carrick ja Johns.

  Meno ei paljon helpotu kotonakaan, kun vastaan tulee SJ ja NAS seuraavissa. Toivottavasti Tyllerön apina tippuu selästä.
   
 5. M10 Jäsen

  Mä alan olemaan kypsä tuohon Honkaan. Ei vaan ole pelaaja minun makuuni. Tyhmää pelaamista viime yönäkin kun piti laittaa kiekkoa liikkeelle lopussa niin jotain potkulautaa yritti viivassa ja kärkikarvaaja pääsi tökkäämään ja hyvä tilanne kuivui käsiin.

  Nyt jotain secondary scoringia kehiin treidillä, ja Starsilta poispäin joku tyyliin Honka, Nitshuskin ja NIIN nähty Ritchie.
   
  NIN tykkää tästä.
 6. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Aivan samaa mieltä Hongasta, viime yönä taas menetys viivalla ja Duclair pääsee läpi sen takia ja monta huonoa avausta jotka menee pitkäksi. Lisäksi se kun pitäisi nopeasti lähteä hyökkäykseen niin jäädään omalle alueelle pyörimään kiekon kanssa.

  Nichuskin on myös ollut pettymys, odotin että mies osaisi jotain mutta liikaa yrittää ja siten tekee ketjustaan huonomman. Ritchie vielä menee alaketjuissa.

  Heiskasellakin ylivoimalla näkyy että vähän on liikaa yritystä eikä homma toimi niin kuin Klingbergin ollessa ylivoimalla on toiminut. Kyllähän Klingberg on tärkeä palanen ylivoimaan ja tulee vaikeat ajat hänen ollessa poissa.

  Hongasta on päästävä eroon jotenkin ja jos laittaisi Nichuskinin päälle niin saattaisi saada edes kelvollisen pelaajan tilalle.
   
 7. Nagiri Jäsen

  Lainaus:
  Honkaa tekisi mieli kokeilla hyökkääjänä kun kerta löytyy nopeutta ja käsiä.

  Heiskasen ylivoimapelissä näkisin päinvastoin että ei oikein uskalla yrittää eikä nousta vaan tyytyy mielummin todella helppoon ja ei peliä edistävään ratkaisuun. Pitää ottaa myös huomioon että joukkue ei ole päässyt harjoittelemaan ylivoimaa juuri ollenkaan kyseisellä kokoonpanolla.

  Shoren loukkaantuminen on iso lovi jos on isompaa remppaa.
   
 8. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Sama. Typerästi ajoi itsensä pihalle myös CBJ:n voittomaalissa. Pitkään toivoin, pidin peukkuja ja halusin uskoa, että kyllä se siitä, kun saa paikan näyttää. Valitettavasti ei siltä näytä, että olisi Tähdissä se kaveri. Ehkä ura voisi jatkua jossain aivan muualla. Nichu ja Richie joutaa lihoiksi myös. Gurianov takaisin ylös, sillä oli sentään energiaa, kun pääsi viime viikolla vihdoin ylös.

  Toi loukkaantumistilanne on ihan läppä.
   
 9. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Secondary scoringista puheen ollen niin Janmarkilla 1+1 18 otteluun.

  Eipä ole itseä vakuuttanut otteillaan koko kauden aikana. Enemmän on Nichuskin saanut asioita aikaan...
   
 10. M10 Jäsen

  Radek Faksa alkaa olemaan pikkuhiljaa Dallasin MVP. Aivan uskomaton timantti. Paljon sanottu, mutta maailman parhampia ellei paras, shutdown sentteri.
   
 11. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Olipa harvinaisen hyvä aloitus vierasrundille. Ja vielä Islesia vastaan, joka on mutuiluna ollut pitkään paha paikka Starsille. Ensi yönä lienee Khudobin kehissä, kun MSG:llä homma jatkuu. Kyllähän noi pakkien peluutusajat kertovat aika tylysti missä asemassa Honka joukkueessa tällä hetkellä valmennuksen mielestä on:
  Esa Lindell 22:58 Miro Heiskanen 21:09 Roman Polak 20:12 Gavin Bayreuther 19:11 Joel Hanley 15:26 Ben Gleason 10:59 Julius Honka 8:49
   
 12. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Kyllä Honka selkeästi pureksi tuppea kun peli ei ollut ratkennut. Pelasi enemmän sit kolmannessa erässä neljän maalin johdossa. Eli ei kovin vakuuttavaa.

  Yllättävän valmiin näköisiä ahl pakkeja on kaivettu tonne loukkaantumisia paikkaamaan.
   
 13. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Sellaista paskaa sit Pittiksessä. Ei toki pitäisi yllättää, kun kattoo ketä rosterista puuttuu (Hanzal, Method, Johns, Honka, Bishop, Klingberg, Carrick & Shore), mutta kyllä noin luokattoman esityksen jälkeen vituttaa silti. Methodin polvi on Heikan ja Razorin podcastin mukaan ihan laaki-ja-vainaa -kunnossa, joten pakistoon ei ole tulossa apuja lähiaikoina. Ja kaiken tän keskellä Starsin kulut ovat siellä palkkakaton tuntumassa, kun nuo loukkaantuneiden caphitit eivät mihinkään katoa, vaan AHL-miehet lasketaan siihen päälle. Joten Nillin mastercardillakaan ei ketään ulkopuolisia ole mahdollista hankkia.
   
 14. M10 Jäsen

  Taitaa olla n. 25 miljoonaa cap hittiä klesana ja se kyllä näkyy. Farmi-pakisto ei vaan riitä pitkässä juoksussa. On kyllä todella paska säkä että keskittynyt niin vahvasti peräpäähän nuo injuryt. Melkoinen testi on edessä tulevan kuukauden aikana. Toivottavasti ei liian kauaksi pleijari-kuvasta pudota.
   
 15. Lecavalier Jäsen

  Onko Honka tippunut Dallasissa pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle vai loukkaantunut? Ei ole viime peleissä ollut kokoonpanossa loukkaantumissumasta huolimatta.
   
 16. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Faktana en uskalla huudella, mutta itse luulen että Honka on yksinkertaisesti pudonnut rotaatiosta eikä mahdu enää pelaavaan kokoonpanoon edes loukkaantumisesta huolimatta. Valitettavaa toki Juliuksen kannalta.

  5/6 pistettä Länsi-Kanadan kiertueelta, johon pitää olla tyytyväinen. Tänään päätöserässä Canucksia vastaa takaa rinnalle ja ohi. Maalintekijöinä Benn ja Radulov. Heiskaselle syöttöpiste Bennin tasoitusmaaliin. Vancouver kilautteli lopussa kertaalleen rautoja. "Ei lähelläkään". :)
   
  M10 tykkää tästä.
 17. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Jep, näin on. Ja parhaiden pitääkin pelata.

  Hanley ja Fedun on olleet vähän niin ja näin, mutta Bayreuther ollut erittäin hyvä pakki. Tulevaisuiden top-6 pakki.

  Stars rimpuilee vajaamiehisenä ihan hyvin. Klingbergin puuttuminen näkyy kyllä karulla tavalla. Ehkä sitä nyt vasta tajuaa kuin tärkeä pelaaja #3 on kentän molemmissa päissä.

  Onneksi ykkösketju on löytänyt kovan vireen viime aikoina. Kyllähän se vanha fakta on, että kun Bennillä kulkee niin joukkuekin voittaa. Ja onhan Radulov ollut erittäin hyvä aina terveenä ollessaan.
   
 18. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Hongalle ilmoitettiin jossain vaiheessa olevan kipeänä, mut siitä on jo useampi viikko eikä mielestäni ole millään tapaa day to day hommissa vaan ihan healthy scrätsinä painanut nyt varmaan pari viikkoa?

  Bayreuther on kyllä paikkansa ansainnut ja pelaa hyvää hokia. Fedun-Hanley pari aiheuttaa itselle vähän väliä ylimääräisiä sydämentykytyksiä, varsinkin Fedun on mielestäni kokolailla hasardiherkkä. Toisaalta taas Polak on itseni yllättänyt positiivisesti.

  Vaikkei maaleilla mässäilläkään, niin tää vieraskiertue oli kyllä positiivisia fiboja herättävä. Siit on aika monta vuotta kun Stars on tuolla ihan piikkipaikoilla GAA?
   
  M10 tykkää tästä.
 19. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Polak on yllättänyt positiivisesti myös minut. Aikamoiset throwback from 90s -vibat tulee, kun luutii puolustuksessa.

  Viime yön peli oli taas hyvä muistutus siitä, miten kovia kulmavääntäjiä Benn ja mulle yllättäen Radulovkin ovat. Tuntuu, että lähes poikkeuksetta louhivat pääty- ja kulmakiekot itselleen ja sen jälkeen nopea toimitus vapaalle kaverille. Voittomaali oli tästä hieno esimerkki.
   
  Benn ja M10 tykkäävät tästä.
 20. M10 Jäsen

  Esa Lindellista on kyllä kasvanut melkoinen kultakimpale Dallasille. Pari edellistä kautta on olleet positiivisia yllätyksiä ja solidia pelaamista isoilla minuuteilla, mutta tällä kaudella Lindell on ottanut vielä ison harppauksen eteenpäin. Väitän, että Lindell on tällä hetkellä NHL:n top-20 puolustaja. En vaan löydä mitään syytä miksi ei olisi, niin jäätävällä tasolla mies pelaa molemmissa päissä. Virheettömästi ja fiksusti.

  Mikä ilahduttavinta, Lindell on ottanut fyysisessä pelissä ison harppauksen eteenpäin. Mies käyttää 191cm / 98kg kroppaa hienosti hyväkseen ja voittaa kaksinkamppailut lähes järjestäen. Viime yön pelissä Oilersia vastaan Lindell kolasi Draisaitlin ja Nursen kovalla taklauksella jäänpintaan. Molemmissa tilanteissa olisi voinut jättää ajamattakin, mutta Lindellillä on selvästi tullut halukkuutta tuohon fyysisyyteen koska pärjää niissä niin hyvin. Varsinkin yläkroppa on vahvistunut paljon.

  Lindell - Klingberg on kyllä erittäin hyvä ykköspakkipari moneksi vuodeksi eteenpäin.

  Viime yönä hyvä rutiinivoitto mcdavidttomasta Oilersista. Oli kyllä aseeton jengi ilman tuota supertalenttia. Draisaitl on silti kyllä hieno pelaaja, jonka ottaisin kiljuen Dallasiin.

  EDIT: Jaa näköjään Heika kirjoittanut hyvän artikkelin täsmälleen samasta aiheesta mistä yllä kirjoitin

  No challenge too tough, Lindell 'becoming the man' for Stars
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2018 klo 11.33
  Cliffer666, NIN & Benn tykkäävät tästä.
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Hieno juttu Lindellistä, kiitos linkistä. Sitä unohtaa että Lindell on vasta 24-vuotias kun on nähnyt hänen pelaavan niin monta vuotta ammatikseen. Toivotaan että välttyy loukkaantumisilta niin on sellaiset kymmenen hyvää vuotta jäljellä kasvaa ja kehittyä.
   
  Benn tykkää tästä.
 22. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Joukkueessa on hyvä pöhinä tällä hetkellä ja taistelu on kovaa vaikka ukkoa on sairastuvalla. Voisin ottaa muutamasta pelaajasta kantaa nyt.

  Gavin Bayreuther: Mistä tämä tyyppi tuli? On kyllä yllättänyt meikäläisen aivan totaalisesti ja liputan siitä että annetaan tällä jätkälle peliaikaa myös sen jälkeen kunnes ollaan saatu puolustajia takaisin. Ollut omaan silmään jopa parempi kuin Heiskanen muutamassa viime pelissä mutta koko kuvaa katsottaessa Heiskanen vie. Haluan nähdä Gavinin kolmosparissa kunnes loukkaantumistilanne antaa periksi.

  Taylor Fedun/Joel Hanley: Oikeastaan sama kirjotus käy molemmille, kumpikaan ei ole kentällä ollessaan näkyvin pelaaja mutta virheet jää aikalailla minimiin. Niitä tietysti tulee mutta ei mitään isompia virheitä näy, kumpikaan ei ole hyökkäyspäässä parhaimmillaan mutta joukkueessa on pari pakkia jotka hoitavat senkin loistavasti joten sen suhteen ei tarvitse hyökkäyspäässä saada joka syöttöä omille. Pienet virheet sallitaan.

  Julius Honka: En vain näe enään käyttöä Hongalle. Kolmosparissa menisi jos olisi pari pakkia poissa mutta ne minuutit/rooli ei sovi Hongalle joten jos Hongasta saisi edes jotain niin pitäisi treidata johonkin hakemaan uutta nousua. Mielellään näkisin Hongan vielä mutta kunhan ei Stars nutussa pelaa.

  Mattias Janmark: Sai risuja vielä jonkun aikaa sitten mutta pakko tykätä siitä kun mies osaa tulla nopeasti alueelle samalla suojaten kiekkoa. Nyt vielä pari syöttöä viimeisimpään peliin niin kyllä se siitä lähtee. Hemmetin kova kolmosketjun pelaaja.

  Nyt ei sitten kauheasti pelejä tulossa ja saa jätkät lepoaikaa. Omiin odotuksiin nähden hieman alakanttiin mennyt kausi mutta annetaan se anteeksi näiden loukkaantumisten takia.
   
 23. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Sellanen sulaminen tänä aamuna päätöserässä Anaheimin vieraana. Mun viime yö meni koriksen parissa niin osaiskos joku tuon murhenäytelmän nähnyt sanoa, mitä v***ua tuon synkän kolmeminuuttisen aikana tapahtui, johon peli hävittiin? Ei näin. Vieraissa voittaminen on yhä edelleen työn ja tuskan takana.
   
 24. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Eipä jäänyt kertomista pelistä Sharksiakaan vastaan. Ykkösketju loistaa tehottomuudellaan. Suomalaisittain ilonaihe oli tietysti Miro Heiskasen 7. maali tällä kaudella.
   
 25. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Eipä jäänyt ei. Odotin Heiskasen maalin jälkeen että Stars pommittaisi loppuun asti mutta laihaksi jäi tasoituksen hakeminen.

  Ykkönen aloitti kauden loistavasti, sitten tuli alamäki ja sen jälkeen taas muutaman pelin pelasi hyvin ja nyt taas näyttää tehottomalta peli. Ei tässä ranteita auki tarvitse vetää onneksi kun taistellaan wild card paikasta mutta tällaisia hetkiä ei saisi tulla playoff joukkueelta. Ei muuta kuin seuraavasta pelistä voitto ja sitä myötä itseluottamusta uhkuen pari voittoa lisää.