Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 30.04.2017 klo 21.08.

 1. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tähän olen itsekin kallistunut ja pidän kaiken lisäksi Niemeä, kaikesta huolimatta hieman tasaisempana maalivahtina. Sopivampi kaveri kakkoseksi ja erittäin maltillisella cap hitilla, sikäli mikäli Dallas sen suostuu puolittamaan. Ja miksi ei suostuisi? Ainoa mikä arveluttaa on se, että olisiko Vegas valmis ottamaan jomman kumman? En ole yhtään perillä tarjonnasta.
   
 2. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jos nyt oletetaan, että Bishop sen alennuksen Dallasille antaa, ja rustaa 6M sopimuksen, niin onhan tuo veskariosasto silti aika huikean hintainen... JOS Niemi treidataan (vaikkapa sinne Wildiin) 50% pidätyksen kera, on silloin maalivahteihin kuluva summa 14,125M... Ei tuo voi olla näkymättä muun joukkueen rakentamisessa...

  Jos Lehtonen saadaan kaupaksi jonnekin (mitä itsekin vähän epäilen), silloin tilanne toki normalisoituu. Aika paljon kysymysmerkkejä kyllä tuossa Starsin maalivahtikuvioiden yläpuolella nyt leijuu...
   
 3. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Vähän ihmettelen, jos Bishop tekee reilusti alle 30 miljoonan taalan sopimuksen. Tai siis ihmettelen paljon. Markkinoilta tuon verran kuitenkin heltiäsi.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Bishop on lähellä jatkosopimusta ja tänään voi tulla jo virallista tietoa asiasta. Lebrunin mukaan kyseessä olisi kuuden vuoden ja yhteensä $29.5 miljoonan sopimus. Eli AAV olisi siten $4.916667 miljoonaa.

  Sopimuksessa on tietenkin omat riskinsä kun vuosia on kuusi ja Bishopilla jo ikää 30 vuotta, mutta onhan tuo hieman alle viiden millin AAV erinomainen hänen tasoiselle veskarille Starsin kannalta.

  Edit. Virallinen tiedote tulikin samantien ulos: Dallas Stars Twitterissä: "Welcome to Dallas, Ben! Stars sign G Ben Bishop to a six-year, $29.5 million contract extension. https://t.co/DjsDiDWOeM"
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 18.34
 5. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Vielä Niemen todennäköinen buyout ja pari uutta pakkia niin voidaan lähteä TAAS hyvin mielin kauteen :)
   
 6. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Tervetuloa Dallasiin Bishop! Tuli pikkasen halvemmalla, mitä uumoilin, mutta pitempi sopimus. Tietysti riskinsähän tuossa on, kun Bishoppikin on loukkaantumisherkkä. Mutta Bishopin rinnalle nyt puolustuskykyinen puolustus, niin eiköhän Dallas taistele mahdollisesti jopa Stanley Cupista.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Helvetin hyvä sopimus! Eihän tuo 30 vuotta ole maalivahdille vielä ikä tai mikään, mutta oliko Bishopilla ollut vähän huolia noitten loukkaantumisten kanssa viime vuosina?
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Loukkaantumiset tosiaan vaivanneet jokaisena keväänä. Sikäli ei Bishop myöskään mitään kesää tee jos pakistoon ei vahvistuksia tule.
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Odotetun kokoinen sopimus. Bishop ei nähdäkseni paljon alennuksia antanut, mutta tietysti caphit on Starsin kannalta edullinen. Riskiä on sen suhteen, että Bishop ei pysy (kuutta vuotta) kasassa ja sopimuksesta tulee ongelma.

  Silti, Bishop on mielestäni yksi liigan parhaita kassareita, huikea torjuja, ja pakettiiin kuuluu liigan eliittiä oleva mailapeli. Starsin kannatti tämä kortti katsoa.
   
 10. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  2017-18 NMC
  2018-19 NMC
  2019-20 NMC
  2020-21 Modified NTC, NMC
  2021-22 Modified NTC, NMC
  2022-23 Modified NTC, NMC

  Caphit $4,916,667

  Nill antoi vuosia saadakseen caphittiä alemmas. Tää diili tulee oleen tarkan syynin alla pitkään. Starsin ikkuna on auki todennäköisesti koko tuon sopparin ajan ja jos Bishop hyytyy tai hajoaa matkan varrella voi sopparista eroon pääseminen olla kallis urakka.
  Toisaalta nyt ei maksettu käytännössä mitään Bishopin signauksesta. Ehkäpä on Stanley Cup ikkunan kannalta parempi ottaa riski, että joutuu loppupäässä maksamaan varausvuoroja tai prospectia paskan sopparin ulostamisesta kuin olisi nyt maksanut vastaavaa nuoremmasta veskasta. Vaikka Bishopin diili lävähtäis tuulettimeen niin siitä maksettava prospecti tai varaus tuskin olisi kuitenkaan ehtinyt auttamaan Cup runiin.
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Kuuden vuoden soppari loukkaantumisista kärsivälle yli 30v maalivahdille. Nill näyttää jälleen kyntensä.
   
 12. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Sopimus näyttää siltä, että seuraavan kolmen vuoden aika pitää menestystä tulla. Capin puitteissa diilin voi treidata vaikka pussilliseen kiekkoja neljän viiden vuoden päästä, jos Bishopin taso laskee eikä menestystä ole tullut. Caphit tulee olemaan neljän vuoden päästä kuitenkin korkeampi, joten aina löytyy joukkue minne sopparin voi tarvittaessa haudata (vrt Datstuk, Pronger, Horton...)
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jeps. Kovaa riskiä kolmekymppisen molarin kanssa. En antaisi itse yhdellekään 3v pitempää lappua nykyään. Siihen malliin menee molarien osakekäyrät ylös-alas.

  Vain Dominik Hasekin kohdalla voisin tehdä poikkeuksen.
   
 14. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Mä olen oikein tyytyväinen Bishopin hankintaan ja sopimukseen. Kenet muut olisi voinut hankkia? Ei oikein ketään. Nyt vaan ulosostolla toisesta suomalaisesta eroon. Selvähän se on että pitkän sopimuksen joutuu antamaan, selvähän se on että tää oli se off-season kun Bishop pääsee sen ison sopimuksen tekemään. Toista mahdollisuutta ei tule kaiken järjen mukaan Bishopille. Ja en nyt sitten tiedä mitä kauheaa riskiä tässä on, onhan Bishop ollut useamman kauden Tampan kiistaton ykköskassari. Ja onhan tuon Lehtosenkin lonkkia operoitu vissiin vähän joka kesä :D

  Iso peukku siis. Tästä on hyvä lähteä joukkuetta rakentamaan. Pakistoon jotain mukavaa, 3rd overall oli melkoinen joulu meille vaikka Philly lotteryn iso voittaja olikin.
   
 15. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Ei tämä ole mikään fantasy camp, missä kaikki sopparit on kivan mittaisia. Toki Detroitissa on huomattavasti edullisempi tilanne veskoissa ja homma toimii, mutta ei kaikki voi aina onnistua kuten NHL:n mallioppilas.

  Se on selvää, että Nill otti riskin, mutta Bishop on parhaimmillaan Vezina-tason veskari jollaisia ei joka puussa kasva. Luotto on siihen, että Hitchcock tilkitsee vuotavan pelitavan ja näin ollen Bishop ei joudu samaan tilanteeseen, mihin Niemi ja Lehtonen viime kaudella (jotka eivät tosin itsekään onnistuneet).

  Dallas Starsilla on nyt sellainen 3-4 vuoden ikkuna, kun pitäisi voittaa. Bishopin ollessa maalissa tuo on aivan mahdollista. En usko, että Nillin aktiivisuus jäisi tähän. Vielä se yksi veteraanipakki, jota huudeltiin jo vuosi sitten. Toivottavasti ei mitään brendansmithiä sitten. Olisi kamala hankinta. Enkä kyllä Vatastakaan toivo, sillä Klingberg / Honka siellä on jo. Rautaa sinne rajalle pitää saada, ja mielellään vasemmalta ampuva "marcmethot".

  Lainaus:
  En edes olisi yllättynyt tuosta Detroitin hankinnasta, ja olisi vielä upgrade!
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017 klo 13.44
 16. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Kerratkaahan laiskalle, miten ulososto rasittaa salary cappia tulevaisuudessa? Mietin tietenkin tilannetta, jossa Lehtonen ostetttaisiin ulos ja päästetään menemään (voipi olla nykyisen sopimuksensa kanssa hiukan haastava myyntiartikkeli) ja esimerkiksi jatkettaisiin Niemi kakkosena? Jos Lehtosen vapauttamisella saadaan vielä lisää tilaa sen kovan peruspakin hankintaan, niin eihän tämä nyt ollenkaan huonolta liikkeeltä kuulosta? Parhaimmillaan (ei ole tarkoitus jinxata, heh) voisi olla samanlainen kova kombo kasassa kuin Rangersissa King Henrik ja Raanta, Bishop selvänä ykkösenä ja Niemi hengittämässä niskaan?

  Lehtonen sitten tekee alennetun sopimuksen Minnesotaan tai vaikkapa Calgaryyn... ja onhan niitä muitakin, jotka voisivat Kärppä-kortin katsoa jos hinta vaan on sopiva. Sen mitä kuluneella kaudella Dallasin pelejä näin, niin Bishop ei nähtyä puolustusta kyllä yksin käännä mollista duuriin.
   
 17. Largo Jäsen

  Lehtonen:

  17-18 2,566,667
  18-19 1,666,667

  Niemi:

  17-18 1,500,000
  18-19 1,500,000
   
 18. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Hyvää tekemistä Nilliltä heti kauden päätyttyä. Ensin hankki Hitchcockin pistämään trapin keskialueelle, sitten keksi laittaa Rich Peverlyn onnenkaluksi draft-lotteryyn ja nyt hankki 6'7" pitkän Big Ben Bishopin. Kaikkihan tietää, että kun on pitkä, ei koolla ole väliä, joten se asia on kunnossa. Nyt enää tarvitsee päästä eroon Niemestä(/Lehtosesta) ja se onnistuu tekemällä Niinimaa/Ribeiro-tyyppinen diili jonkun päissään olevan GM:n kanssa, jossa menee toinen suomalaisvahdeista ja puolet toisen palkasta. Luultavasti joku hyökkääjä menetetään tuossa kaupassa, mutta kunhan se on Nichushkin, ei mene kellään herne nenään.
   
 19. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Eakinki vois ainakin minun puolesta lähteä menemään. Dallasille on kehittymässä parempia senttereitä kuin Eakin, joten en jäisi kaipaamaan Eakinia.
   
 20. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Eakin on hyvä soturi ja laadukas kolmossentteri, mutta Starsin tilanteessa täysin korvattavissa oleva pelaaja (Faksa, Dickinson, Shore, Hintz...). Mulla lentää laatta jos Rousselia ei suojata. Sellastakin spekulaatiota on valitettavasti ollut.
   
 21. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Eikös periaatteessa Stars tee sen valinnan Rousselin ja Eakinin välillä...? Tai siis noista merkittävistä pelureista...? Kyllä mä ainakin näkisin, että Starsin organisaatiossa tiedostetaan tuon Eakinin sopparin mukanaan tuoma ongelma, vaikka hyvä pelaaja onkin. Oilersin otteluketjuun ketjussa jo mainitsinkin asiasta, mutta toistetaan vielä, että ei oikein rooli ja palkka kohtaa Eakinin tapauksessa...
   
 22. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Eakin oli mielestäni viime kaudella erinomainen ja sai sen vuoksi roiman jatkosopimuksen ja palkankorotuksen. Valitettavasti loukkaantui offseasonilla ja se varmaan vei parhaat mehut ja pelituntuman miehestä. Ei pystynyt nostamaan itseään missään vaiheessa tällä kaudella edelliskauden tasollensa ja nyt voisi kyseenalaistaa hänen sopimuksensa arvon. Kyllä minä Nillinä ennemmin Rousselin suojaisin kuin Eakinin. Roussel tekee kumminkin sitä likaista työtä Dallasin joukkueessa ja on siinä työssään erinomainen.
   
 23. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Kun tässä on huhuilua siitä, että Nill olisi valmis kauppamaan Dallasin kolmannen varausvuoron, niin miltä kannalta te muut arvoisat Dallasin fanit näette kyseenomaisen asian? Minkälaista pelaajaa kannattaa hankkia kyseenomaisella varausvuorolla tai pitäisikö Dallasin vaan pitää kyseenomaisen varausvuoron ja varata se Heiskanen tai joku muu pelaaja?

  Itse olisin valmis kauppamaan kyseenomaisen varausvuoron ja hankkimaan sillä valmiin puolustavan pakin vaikkapa Honkan pakkipariksi. Tietysti yhtä tai kahta kärkiketjujen hyökkääjää Dallas kaipaa riippuen tietenkin siitä, mitä Sharp aikoo tehdä. Mutta parempi hankkia se TOP-6 hyökkääjä mieluummin UFA:sta tai sitten vaihtamalla muutama ei niin tärkeä pelaaja Dallasille (Eakin ja/tai Nitšuškinin oikeudet + jotain päälle).
   
 24. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Nitšuškin-kortti pitää mun mielestä vielä katsoa. On kokoa ja taitoa ja ei se myöskään hidas ole. Kuitenkin Seguinin ja Bennin kanssa sitä kemiaa löytyi. Kyllä Hitchcock sen potentiaalin löytää uudestaan tuosta miehestä.
   
 25. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Jännä viikko meneillään, ensiksi odotetaan mitä menetetään Vegasiin. Perjantaina alkaakin hulinat, mitä Nill aikookan tehdä tällä paljon puhutulla 3pickillä. Itsehän treidaisin sen valmiiseen pakkiin, koodinimi Tanev (ohessa tietysti jotain draftpickkei tai prospectei tms.) Kovasti toivoisin myös jommankumman suomalaisvahdin ulosostoa.

  Saa nähdä kuka tai mitä lähtee Vegasiin. Itse pidän potentiaalisena lähtijänä Cody Eakinia tai Jamie Oleksiakia. Ellei sitten Jim Nill ole kaivanut jotain ässää hihastaan treidin muodossa.

  Tässä alla suojatut ja merkittävimmät suojaamattomat pelaajat laajennusdraftiin.

  Protected players
  Jamie Benn (F)
  Radek Faksa (F)
  Valeri Nichushkin (F)
  Brett Ritchie (F)
  Antoine Roussel (F)
  Tyler Seguin (F)
  Jason Spezza (F)
  Stephen Johns (D)
  John Klingberg (D)
  Esa Lindell (D)
  Ben Bishop (G)

  Available players
  Adam Cracknell (F)
  Justin Dowling (F)
  Cody Eakin (F)
  Ales Hemsky (F)
  Jiri Hudler (F)
  Curtis McKenzie (F)
  Mark McNeill (F)
  Patrick Sharp (F)
  Gemel Smith (F)
  Dan Hamhuis (D)
  Patrik Nemeth (D)
  Jamie Oleksiak (D)
  Greg Pateryn (D)
  Kari Lehtonen (G)
  Antti Niemi (G)

  Lähde:https://www.nhl.com/news/protected-...nhl-expansion-draft/c-289972722?tid=289242400