Convoy Finland 2022 – oikea kapina vai Lada-kuskien kokoontumisajo?

  • 146 921
  • 1 305

axe

Jäsen
Convoy sai sen aikaan, että rajoituksia ollaan purkamassa nopeasti!

Tai siis tarkennetaan, että on olemassa tahtotila purkaa rajoitukset nopeasti mutta se on hirveen vaikeeta, kun on kyse ihmisten elannosta ja perusoikeuksista. Sitä pitää miettiä eri kanteilta ennen kuin pystytään varsinainen päätös tekemään. Toivottavasti kuitenkin siihen pystytään jo tämän kuun aikana, mutta kuten on huomattu koronavirus on arvaamaton ja tilanne voi muuttua, mutta varmasti voidaan luvata, että rajoituksien tarpeellisuudesta ainakin mahdollisesti keskustellaan, mikäli Ukrainan kriisiltä ja Venäjän nootilta jää yhtään vaan aikaa.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Nyt joku Tuomas mennyt möläyttämään salaisia suunnitelmia.
 

Liitteet

  • received_248993600739859.jpeg
    received_248993600739859.jpeg
    41,5 KB · kertaa luettu: 639

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Nyt sit vaan Supo kyselemään naamiaisasu-liikkeiltä, että kuka on ostanut inkkariasun ja homma paketissa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, Utah Mammoth
Eipä jaksa enempiä kinostella, mutta toivottavasti saavat neuvoteltua bensan hinnan johonkin 1,5€ paikkeille.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tämä suunniteltu mielenilmaus saattaa päätyä historiankirjoihin ainakin yhdestä syystä: se saattaa olla yksi ensimmäisistä jollei peräti ensimmäinen mielenosoitus Suomessa, jossa osanottajat saattavat pahimmassa tapauksessa nujakoida toisensa lasarettiin tai vähintään putkaan ennen kuin itse mielenosoituksen on tarkoitus edes alkaa. Poliisien ei tarvitse välttämättä edes tehdä mitään, vaan katsoa vierestä, ettei homma karkaa täysin käsistä.

Miten tuollainen porukka vielä luulee voivansa vaikuttaa bensan hintaan? Joko heillä on todella kova itseluottamus tai sitten he ovat vaan idiootteja. Kolmas vaihtoehto on, että he ovat kovalla itseluottamuksella varustettuja idiootteja. Tokkopa tuossa laumassa kovinkaan montaa Vihreiden äänestäjää on.

Mitähän ne Kanadassa meistä tai oikeastaan noista ajattelee?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mitähän ne Kanadassa, jossa vastaava tempaus saatiin ihan kunnialla ja todella näyttävästi hoidettua, meistä tai oikeastaan noista ajattelee?
Mitä nyt vähän varattomien safkoja pöllittiin. Mut näyttävästi sekin.

Sirkus. Popkornit näytti Prismasta olevan loppunut, täytynee suunna Kitymarkettiin.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Mitähän ne Kanadassa, jossa vastaava tempaus saatiin ihan kunnialla ja todella näyttävästi hoidettua, meistä tai oikeastaan noista ajattelee?

Noh... kunnialla tai oikeastaan ei-niin-kunnialla.

Aikamoiset hörhöt sielläkin skeneä ovat dominoineet.

 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tuosta yksi näkemys/lyhyt kooste siitä, mitä perjantaiksi on suunnitteilla:



Täysin toteutuessaan tuo vaikuttaa ihan täysin naapurin hybridioperaatiolta, jolla esim. testattaisiin viranomaisten reagointikykyä.

Luulenpa että kyseessä on kuitenkin suurimmaksi osaksi virtuaalinen rinkirunkkaus trolleilla höystettynä. Osa saattaa olla ihan perinteisiä "mikkiinpiereskelijöitä", mutta todistetusti mukana on myös agitoimassa Kremlin palkkalistoilla olevia.
 

444

Jäsen
Tiiättekö sellaisen ihmistyypin, joka vaikuttaa alkuun päällisin puolin ihan fiksulta, ihan vain vähän oudolta (no kukapa ei olisi) ja kovin miellyttävältä ihmiseltä, kunnes yhtäkkiä flippaa ihan täysin ja imee anoturtiaisenkokoisen trollin suoraan hanuriinsa? No niin minäkin. Tällainen löytyy yhdestä kaveripiiristä, jossa moni muukin on vähän outoja, myös minä. Olin järkkäämässä tuossa loppusyksystä sellaista kokoontumista, jossa tarjosin oman kämppäni tälle 15-päiselle ihmislaumalle viikonlopuksi käyttöön, kunhan vain käytännön asiat, kuten aikataulut ja ruoat sovitaan etukäteen. Kaikki meni tosi hyvin ja saatiin jengiä aktivoitua ihan hyvin, kunnes paikalle tuli tämä ihmistyyppi. Siis keskusteluun. ”Hei mä en sit syö sitä tätä ja tota, ja mun salaattiin ei saa laittaa mitään jäävuorisalaattia tai muuta paskaa, mut kaikki versot ja muut käy. Ja sit pitää olla gluteenitonta, maidotonta, soijatonta, munatonta ja mautonta kaikin puolin. Mä voin ite tuoda punajuuria ja ituja.” Niin että mitä että? Ja siis oli ihan tosissaan. Ja sitten jatkui jonkin päivän päästä, että ”mä sit tuun ihan eri aikaan ku muut ja lähen aina välillä jonnekin muualle, mutta muistakaa, että mun ruoka pitää olla edellä mainittua.” Veli 444, läpeensä pasifisti ja lunki tyyppi, veti idut ja herneenversot pitkin hengitystiehyitä ja perui koko paskan lopulta. Okei, olin myös miesflunssassa, ehkä koronassa, en tiedä, mikä edesauttoi päätöstä. Ja liittyy ketjun aiheeseen? No tämä sama tyyppi alkoi spämmätä facessa ensin perus antivaxx-paskaa lähes päivittäin. Kyl te tiiätte, just sitä samaa paskaa, jossa lähdekritiikki on 0 ja pohjamudan alta on saatu tongittua jotain vielä haisevampaa paskaa mausteeksi. Olin jo blokannut ko. sankarin päivitykset, mutta en vielä potkinut pihalle. Sitten tuli kutsu tähän vitun nissenassepolkkakonvoihin ja mä vaan tiiättekö luovutin. Tajusin, että tuota tyyppiä ei voi parantaa. Asenne sama kuin sillä Ellalla. Helvetti, korkeasti koulutettu tyyppi, jätti aivan kaiken ja jäi lattialle makaamaan ja miettimään, että mikä vittu tätä ihmiskuntaa vaivaa. En kans tiiä. Voisin sanoa, että sinä ja sinunlaisesi vaivaavat, mutta en jaksa. Kuluu äänijänteet ja puhelimen näyttö liikaa. Tollaset vitun kusiluikut saa mut rehellisesti voimaan pahoin. Ja mikä pahinta, tämä yksilö on jo mennyt lisääntymään.

Mutta en kyllä aidosti malta odottaa, minkälainen spektaakkeli perjantaina saadaan kasaan. Meemit ei ainakaan lopu kesken.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Siellä on jo ylilauta tai muu vastaava häkännyt näiden nettisivut ja tunkenut täyteen kaikenlaista sekavaa.

https://web.archive.org/web/20220202205549/https://convoyfinland2022.fi/ Wayback machine näyttää vaikka korjaisivatkin.

On tämä melkoinen show. Ei uskoisi, että tässäkin maassa saadaan tämmöinen livekummeli esitys tulille kymmenien/satojen ihmisten toimesta.
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Huomenna olisi kiva olla poliisina Helsingissä. Asetan myös pienen panoksen vedonlyönnissä sille että Elokapina on myös huomenillalla liikkeellä niin saadaan kunnon sirkus aikaan. Mahtava kohtaaminen olisi jos Elokapinan väki valtaisi Eduskuntatalon edustan vaikkapa klo 17 alkaen.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Luulenpa että kyseessä on kuitenkin suurimmaksi osaksi virtuaalinen rinkirunkkaus trolleilla höystettynä.

Ja mitä itse on nähnyt kuvakaappauksia noista keskusteluista, on joillekin ihan jo Facebook tekniikaltaan liian haastava. Jos pitäisi organisoida tavallinen marttakerho-kokous, mahtaisiko kyetä tuollaiseenkaan.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Mä en tajunnutkaan, että tässä oli myös tällainen pride-henkinen rekkakuskipalvelu myös ympätty mukaan. En usko, että tämäkään tarjous saa kovin paljon lisää väkeä liikkeelle, mutta kaikkensa nuo yrittävät:




Jos tuo toteutuisi ja noita lavarekkoja tulisi ympäri Suomea, niin eikö poliisi jo puuttuisi ihmisten matkustamiseen rekan lavoilla ihmisten turvallisuuteen vedoten? Varsinkin talviaikana. Lisäksi monen into loppuisi siinä vaiheessa olla rekan kyydissä lavoilla, kun pakkanen alkaa purra ja lunta alkaa satamaan.
 

Tuamas

Jäsen
Kuuntelin eilistä äänitsättiä Telegramissa, oli kyllä hyvä osoitus siitä kuinka puhutaan täydellisen tietämättömyyden suomalla täydellisellä varmuudella.

Muutamia helmiä tarttui korviin (vapaasti referoitu):
”Otan auton pois rekisteristä ja kilvet pois, niin poliisi ei voi mitään kun jätän sen sinne”

”Kun puhutte toimittajille, niin pyytäkää juttu tarkistettavaksi, ne muuttaa otsikot, jutut ja grafiikat juuri sellaisiksi kuin haluatte, kun vain riittävästi vaaditte”

”Ei ilmoiteta kuka on järjestäjä, niin poliisi ei voi ohjata meitä niin ettei aiheutettaisi häiriötä”

”Juon viinaa, niin poliisi ei voi vaatia ajamaan autoa pois”

”Jos mietitte että tämä on laitonta, niin MIETTIKÄÄ MITÄ KAIKKIA LAITTOMUUKSIA ME OLEMME SAANEET KESTÄÄ VIIMEISET VUODET”

”Hakekaa erityislupa keskustaan ajoon, sen saa tosi nopeasti. Laittakaa perusteeksi kirjeen vieminen eduskuntatalolle, niin sitten teillä on työvelvoite joka pitää hoitaa ja poliisi ei voi pysäyttää”

”Järjestetään vähän kolareita, niin poliisi ei voi tulla ohjaamaan liikennettä ja estämään meidän häiriön aiheuttamista” (tässä toki pääjärjestäjä puuttui ja totesi, että kolaroikaa vain keskenänne, mutta siten että poliisin pitää tulla paikalle).
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Sanonta "joukossa tyhmyys tiivistyy" osuu kerrankin maaliin. Tämä on kuin joku sketsi, joka tuntuu muuttuvan aina vaan hullummaksi ja tyhmemmäksi. Nämä taitavat olla niitä nukkuvia äänestäjiä, joita kaikki puolueet janoavat omikseen. Pöytä on katettu, olkaa hyvät ja valitkaa parhaimmat päältä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
”Järjestetään vähän kolareita, niin poliisi ei voi tulla ohjaamaan liikennettä ja estämään meidän häiriön aiheuttamista” (tässä toki pääjärjestäjä puuttui ja totesi, että kolaroikaa vain keskenänne, mutta siten että poliisin pitää tulla paikalle).

Vastaavaa vääntöä luin Facessa, että miten nämä takaavat ambulanssin pääsyn paikalle, jos joku on hädässä.

Kysyjälle vastaus: "Paikalla on sairaanhoitajia, lääkäreitä, ambulanssi kuskeja ja muita terveydenhuollon ihmisiä joilla ei enää ole työpaikka. Ratikkakiskot ja jalkakäytävät on vapaina ambulansseja varten. Paikalla paljon poliiseja jotka on heti auttamassa"

Tästä alkoi vääntö kysyjän kanssa.

Kysyjä: "Jos paikka on täynnä autoja, mikä tahansa, ne voivat tukkia minkä tahansa kohdan johon juuri ambulanssi on menossa. Onko liian vaikea analogia implisiittisesti?"

Sama vastaaja: "Luuletko että väkijoukolle kerrotaan että että auto on tulossa 2 min päästä? Vasteaika keskustassa on 6 min. Ensihoidolla on vähän muutakin tekemistä kuin miettiä että missä rekat ovat, ja miten ne siirretään.."

Sama vastaaja: "rekkoja ei siirretä mihinkään. Se on jo päätetty. Nyt vaan pitää saada ne semmoseen järjestykseen etteivät häiritse ambulanssin kulkua. Saat auttaa kertomalla kaikki vinkit nyt mitä sulla on antaa"

Miten tällaiset osaa käyttäytyä vaikkapa festareilla? Näin naisena pohdin todella usein, että aivot menee vaan solmuun, kun naiset vääntää keskenään.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllähän tämä tuntuu nyt sellaiselta, että joku oman elämänsä Lapuanliike fantasioi Talonpoikaismarssista vuosimallia 2022. No, katsotaan, mihin tämä johtaa.

Saattaahan tuo olla niin, että siellä ovat samaan aikaan Convoy vaatimassa bensiinin hinnan puolittamista ja Elokapina sen kakainkertaistamista. Sitten nuo yhdistävät rivinsä ja vaativat kompromissina sitä, että bensiinin hinta pidetään ennallaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös