Columbus Blue Jackets 2023–2024

  • 227 302
  • 837

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Suomen Phil Kessel, kuten joku osuvasti jo aiemmin totesi.
Toinen vaan on tehty lasista ja toinen hotdogeista.

Ja ei kieli poskella, kolme asiaa mitä itse toivoisin Laineelle:
- pysyisi terveenä
- pelaa pelkästään laiturina
- ja luojan tähden pistäisivät sen ylivoimassa sinne vasemmalle puolelle niin pääsee käyttämään sitä liigan top5 laukaustaan suoraan syötöstä. Kuinkakohan monta sataa maalia se sotarikollisen symppaaja olisi uransa aikana jättänyt tekemättä, kun joku olisi väkisin peluuttanut häntä oikealla puolella yv:llä? Aina, aina pitäisi tuollaisen laukaisun omaava pelaaja pelata yv:llä sillä puolella mistä pääsee suoraan laukomaan.
 

acido

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus
Toinen vaan on tehty lasista ja toinen hotdogeista.

Ja ei kieli poskella, kolme asiaa mitä itse toivoisin Laineelle:
- pysyisi terveenä
- pelaa pelkästään laiturina
- ja luojan tähden pistäisivät sen ylivoimassa sinne vasemmalle puolelle niin pääsee käyttämään sitä liigan top5 laukaustaan suoraan syötöstä. Kuinkakohan monta sataa maalia se sotarikollisen symppaaja olisi uransa aikana jättänyt tekemättä, kun joku olisi väkisin peluuttanut häntä oikealla puolella yv:llä? Aina, aina pitäisi tuollaisen laukaisun omaava pelaaja pelata yv:llä sillä puolella mistä pääsee suoraan laukomaan.
Tämä!

Tolla rosterilla voisivat seisoisottaa Lainetta vaikka 2 min b:n kaarella.
Aika laaduttomia oli viimme kaudella syötöt mitkä perille asti saatiin Laineelle vrt Winnipeg aikoina.

Joku tuolla aiemmin mainitsikin, et ois kiva nähdä joskus Laine ns pelimiesten rinnalla.... ja ehjänä ennenkaikkea.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Omaan silmään Columbuksen peli ei ole muuttunut mihinkään kun Laine on ollut pois. Noiden alkukauden pelien perusteella voisi melkein väittää, että lopputuloksen kannalta on ihan sama onko Laine mukana vai ei. Ei asia tietysti näin yksiselitteinen ole, mutta alan yhä enemmän kallistua siihen suuntaan, että Laine on NHL:ssä tavallaan sellainen luksuspelaaja, joka parhaimmillaan tuo vielä yhden lisäelementin hyvään joukkueeseen, mutta ei tuo tarvittavaa panosta nostamaan keskinkertainen joukkue hyväksi joukkueeksi.

1 piste/peli Laineen kanssa, 0.8 pistettä/peli ilman Lainetta tällä kaudella, että tuon verran se näkyy kuitenkin vaikuttaneen. Pakollinen tilastohassuttelu.

Columbukselle on kerääntynyt vähän helvetisti noita ailahtelevia pelaavia, jotka suorittaa välillä timangisti ja välillä tukkoisesti, ja kokonaisvaltainen pelaaminen ei ole ihan top-tasolla.

Laineen lisäksi nämä muut isoimmat tienaajat Gaudreau ja Werenski on vähän samanlaisia, etteivät millään tehtaan takuulla suorita. Roslovic veti hiljakkoin aivan loistavan pelin, mutta välillä on pitkiäkin jaksoja jolloin joutuu ihmettelemään mitä se kokoonpanossa tekee. Meniskö näistä uusista nousevista tähdistä myös Marchenko ja Johnson tähän kategoriaan että otteet vaihtelevat vähän turhan paljon, ja huonona päivänä ei paljon auta joukkuetta. Ainakin uuden valmentajan penkityksistä ja puheista voisi tällaista tulkita. Nuorisotähdet tietysti ehtii vielä kasvaa ja kehittyä vastuunkantajiksi.

Että sikäli Columbus nähdäkseni on kauempana hyvästä joukkueesta kuin yhden huippuhyökkäjän päässä. Sikäli Lainetta on turha nostaa tikun nokkaan. Tuo koko hyökkäyksen rakenne vaikuttaa olevan vähän pielessä, ja vaatisi sen huippusentterin lisäksi vielä jonkun "Jere Lehtisen" eli loistavan kahden suunnan laitahyökkääjän vahvistukseksi + näiden nuorten lupausten kehittymistä kunnon pistetehtailijoiksi.

Mutta tietysti olet oikeassa siinä, että jos Columbus olisi keskitason joukkue, joka nousee huipputasolle yhden pelaajan huippusuoritusten myötä, niin ei Laine varmaankaan olisi se pelaaja edes parhaassa vireessään. Käänteentekevät pelaajat nykyään NHL:ssä tuntuvat olevan poikkeuksellisen sähäköitä luistelijoita, ja sellaisia jotka tekevät kaikki pienet asiat hienosti ja vähillä virheillä molemmissa päissä kenttää. Eiköhän tuo ole selvää jo tässä vaiheessa kun Laine on jo aika veteraanipelaaja ja loukkaantumisten riivaama, ettei siitä tuollaista saada.

Lainekin toki voisi olla hyvä täydentävä palanen hypoteettiseen menestyvään Columbus Blue Jacketsiin (muutaman vuoden päästä, jos nuoret lupaukset kehittyvät odotetusti & Keklu keksii jonkin kuningasidean siirtomarkkinoilla). Vaatisi terveenä pysymistä ja 20 yv-maalia kaudessa. Muuta muutosta ei välttämättä hänen osaltaan tarvittaisi, 5 vs 5 pelin tehot on ollut ihan kohtuullisella tasolla mutta yv-maaleja ei tule sitä määrää kuin tuolla laukauksella pitäisi.
 
Viimeksi muokattu:

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nyt kun Flames vähän rämpii ja ilmeisesti joukkuehenkikin vähän rakoilee, niin olisikohan Blue Jacketsilla pelimerkkejä saada Lindholm naarattua Ohioon?

Vaihdossa sitten varausvuoroja, Johnsonia, Sillingeriä, Marchenkoa, Boqvistia tms/yms.

Sopimustilanne on mikä on ja paljon vaikuttaa yrittäisikö Flames sign and trade tyylistä ratkaisua vai menisikö UFA riskiä vältellen.

Lindholmin perässä on toki varmasti ainakin tusina muitakin joukkueita.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ensi yönä vastassa Tampa. Heikon Dallas pelin jälkeen koutsi Vincent oli perunut seuraavaksi päiväksi korvamerkityn vapaapäivän ja joukkueelle pidettiin bag skate eli tiedossa oli rankat luistelutreenit ja tämän lisäksi 1vs1 taistoja.

Treenien perusteella ketjut on myös osin uudessa formussa ja Marchenko nousee takaisin kokoonpanoon.

Gaudreau-Jenner-Roslovic
Johnson-Fantilli-Bemström
Voronkov-Sillinger-Marchenko
Texier-Kuraly-Danforth/Olivier

Onhan toi kokoonpano aika vihreä... Jos oikeesti tähdättäs tosissaan playoffseihin tällä kaudella niin pitäs saada terve Laine kehiin ja tuoda laadukas top6 sentteri tohon lisäksi treidillä. En pidättäis hengitystä tätä odotellessa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Jotain siitä vihreydestä kertoo tämänkaltaiset faktat:



Katsotaan miten pysytään Tampan vauhdissa mukana. Isät vs pojat?
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Jackets win!
CBJ 4 - TBL 2


Tultiin peliin hyvin ja eka erä oli meidän. Toisessa erässä Tampa otti komennon ja johdon kahden hieman onnekkaankin maalin ja meidän jäähyilyn kautta. Kolmanteen sen sijaan tultiin taas hyvä hönkä päällä ja onnistuttiin kampeamaan takaa tasoihin ja ohi. Tätä harvoin pystyy Tampaa vastaan tekemään, kukaan. Ansaittu voitto mielestäni!

Hieno maali kokoonpanoon palanneelta Marchenkolta ja tähän näppärät syötöt antoi Voronkov ja Sillinger. Tämä ketju oli muutenkin yllättävän hyvä tänään. Hienoa että Marchenko on taas täällä!



Muut maalit Jenner ohjurista, Gudbranson tulisella lämärillä ja Gaudreau tyhjiin tehden kauden ensimmäisensä.
Elvikseltä hyvä peli myös ja hienoa että sai voiton tililleen!



La-su välisenä yönä vastassa sitten Washington vieraspelissä.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ensimmäiset 10 peliä pelattu, joten tehdään välikatsaus.

Kotipelit (7kpl) Phillya, Rangersia, Detroitia, Calgarya, Anaheimia, Islandersia ja Tampaa vastaan. Vieraspelit (3kpl) Minnesotaa, Montrealia ja Dallasia vastaan.

Tuloksena 10 pelistä 4-4-2 rivi eli 4 voittoa, 4 tappiota ja kaksi jatkoaika/rankkari tappiota. Pisteitä 10 kpl eli tasan .500 vauhti.

Tehtyjä maaleja 27 eli 2.7 per ottelu ja päästettyjä 32 eli 3.2 per ottelu. Ylivoima 14.3% (liigassa sija 24) ja alivoima 85.3% (liigassa sija 9).

Ei ehkä kovin mahdollinen ohjelma alkuun, mutta toisaalta voitotkin on noista kaivettu lähinnä viime kausien pudotuspelijoukkueita vastaan joten ehkä se altavastaaja asetelmä sopii tälle joukkueelle.

Pelin taso on heitellyt, niinkuin vähän odotettiinkin kun koutsi sekä pelisysteemi on uusi ja joukkueessa on useita uusia pelaajia. Tästä huolimatta on nähty myös hyviä, jopa erinomaisia peliesityksiä, jotka valavat uskoa joukkuetta ja Vincentin päävalmentajakykyjä kohtaan. Erityisen iloinen olen siitä että Vincent on nostanut tikunnokkaan korkean vaatimustason jollaista ei Larsenin aikana nähty. Nyt mennään kovaa ja jos et anna täyttä panostasi niin et pelaa. Karkeasti näin, toki kynnys penkittää parhaat on vielä korkeampi eikä siihen ole lähdetty. Kenties ei ole edes tarvinnut tätä harkita?

Kuten tilastotkin osoittavat niin alivoima on ollut hyvää, mutta ylivoima surkeaa. Alivoimalla on peluutettu puolustajista varsinkin Provorov-Gudbranson paria ja hyökkääjinä on ollut ainakin Jenneriä, Kuralya, Sillingeriä ja Texieriä. Alivoima on omaan silmään vähän turhan passiivista, mutta on tuo toistaiseksi ainakin toiminut joten ei valiteta. Ylivoimasta sen sijaan puuttuu vaaran tuntua ja maalinteon uhkaa. Viimeisimmät ylivoimamaalit ovat tulleet pari peliä sitten kakkosmiehitykseltä ja Bemströmin one-timerien kautta. Ykkösylivoimamiehityksen meno sen sijaan on ollut jäätävän heikkoa. Tuohon pitää saada muutakin laukaisu uhkaa kuin pakin viivavedot.

Maalivahdit Merzlikins ja Martin ovat pelanneet pääosin oikein hyvin. Puolustus on parempaa ja organisoidumpaa kuin viime kaudella ja jotenkin ollaan paremmin pelissä mukana ja "pelin sisällä". Tähän on vaikuttanut toki myös se että pelaajamateriaali on parempi kuin viime kaudella ja nyt ollaan pääosin terveitä. Ei sovi kuitenkaan aliarvioida Vincentin vaikutusta pelisysteemin ja vaatimustason paranemisen myötä.

Lupaava alku mielestäni odotukset huomioon ottaen. Opin vuosi tästä kuitenkin tulee, mutta viitteitä on että suunta on oikea.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
No nyt! Tampa pelissä kolmannessa erässä penkitetty Kent Johnson lähtee ensimmäistä kertaa urallaan AHL:n puolelle. Samalla saikultaan palannut Yegor Chinakhov on nostettu ylös.

Kent Johnson teki viime kaudella 40 pistettä mutta sophomore slump on tosiasia ja tällä kaudella meno ei ole kovin lennokasta ollut.

 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Johnson vaihtoi just myös samaan agenttiin kuin Dubois.
Tuleekohan sama lopputulos?

Tätähän jo hätäisimmät kuumottelee. Ei ainakaan Johnsonin kehonkielessä tai esityksissä jäällä ole ollut kyse mistään protestoinnista tai luovuttamisesta.

Toivottavasti Kent ottaa asian nöyrästi ja tulee entistä parempana takaisin. Ja nimenomaan Blue Jacketsin riveissä.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
WSH 2 - CBJ 1

Ei pisteitä Washingtonista valitettavasti.

Miksi hävittiin?

- Ei hyödynnetty omia paikkoja ja vastustajan veskari pelasi erinomaisesti.
- Ylivoima edelleen aivan hirveää. Mielikuvituksetonta ja hidasta.
- Paikoin vaikeuksia, lähinnä toisessa erässä, päästä omista pois. Liikaa kiekonmenetyksiä.

Yksi huolestuttava seikka on ettei meillä ole ykkösketjua joka johtaisi joukkuetta edestä. Gaudreau ei pysty ketjua kannattelemaan tällä hetkellä ja joutuikin penkitetyksi istuen kolmannen erän.

Jos sun ykkösketju pelaa alta riman ja ylivoima ei saa mitään aikaan niin vaikea on voitosta kamppailla.

Chinakhovilta pirteä paluu kokoonpanoon. Elvis myös hyvä. Sillingerillä oli pari paikkaa mutta edelleen kauden avausmaali tekemättä.

Kuraly oli huono! Bean on myös taantunut ihan ekojen pelien ylisuorittamisesta.

Ylivoimalla ollaan tällä kaudella tehty vasta 5 maalia ja ylivoima on ollut liigan 7. surkeinta 12.8 prosentilla. Jottai tarttis tehrä..
 

acido

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus
Ykkösketju oli täysin hukassa myös Tampa pelin 2 ekaa erää. En tiedä oliko sitten vastustajan hyvyyttä, mut ajatus ketjun pelistä puuttui.

Ja se ylivoima... Gaudreaun(en suostu pelaa oikealla) samat pyörähdykset ja rannari maalia kohti ja sitten ollaankin taas omassa päädyssä.

Voisko Johnsonin treidaamalla saada ykköseen a-korin sentterin?
Eipä taida vaan hirveesti olla tarjolla.
 

acido

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus
Miten joku viisaampi tulkitsee Laineen luokkaantumisen?
Mediassa mielestäni ja ainakin täälä on puhuttu aivotärähdyksestä, mut virallinen syy vaikuttais nyt olevan: upper body.
Oonko väärässä jos väitän, että jos olisi aivotärähdys, niin siitä puhuttaisiin ihan nimellä.
Ymmärrän kyllä että ei vamman laatua/sijaintia ylävartalossa kerrota, mutta mielestäni aivotärähdyksia ei oo ollu tapana salata.(?)
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Miten joku viisaampi tulkitsee Laineen luokkaantumisen?
Mediassa mielestäni ja ainakin täälä on puhuttu aivotärähdyksestä, mut virallinen syy vaikuttais nyt olevan: upper body.
Oonko väärässä jos väitän, että jos olisi aivotärähdys, niin siitä puhuttaisiin ihan nimellä.
Ymmärrän kyllä että ei vamman laatua/sijaintia ylävartalossa kerrota, mutta mielestäni aivotärähdyksia ei oo ollu tapana salata.(?)

NHL-pelaajilla on vain kaksi ruumiinosaa: ylä- ja alavartalo.

Voi olla aivotärähdys, voi olla ettei ole.
 

acido

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus
Kyllä ainakin Ludvigin tapauksessa puhuttiin suoraan aivotärähdyksestä(nhl.com).

Mut näköjää daily faceoff ei tosiaan tunne kuin ylä-ja alavartalon. Teksteissä aivotärähdys näytettäis mainittavan.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ensi yönä vastassa Florida Panthers. Vieraspeli kyseessä ja muutamat kokoonpanomuutokset tulee peliin kun Bemström ja Jiricek huilaavat. Peeke ja Olivier tulevat tilalle.

Ketjut tässä muodossa:

Gaudreau-Jenner-Roslovic
Voronkov-Fantilli-Marchenko
Chinakhov-Sillinger-Texier
Danforth-Kuraly-Olivier

Werenski-Severson
Provorov-Peeke
Bean-Gudbranson

Elvis
Martin

Voitto maistuis hyvältä...
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ensi yönä vastassa Florida Panthers. Vieraspeli kyseessä ja muutamat kokoonpanomuutokset tulee peliin kun Bemström ja Jiricek huilaavat. Peeke ja Olivier tulevat tilalle.

Voitto maistuis hyvältä...

FLA 5 - CBJ 4 (OT)

Tultiin Floridan lämpöön selkeästi lomailemaan eikä oltu ollenkaan valmiina kamppailemaan. Eka erää oli pelattu vain 6 ja puoli minuuttia niin peli oli jo 3-0. Elvis lähti vaihtoon ja Martin tuli tilalle. Momentum kääntyi kun Kuraly ja Jenner tekivät kavennusmaalit, mutta olipahan kaikkinensa ruma alku ja heikko ensimmäinen erä kaikkinensa.

Sen jälkeen oli tasaisempaa ja meillä oli omat hyvät hetkemme. Martin pelasi hienosti. Nelosketju pelasi pirteästi, samoin Voronkov-Fantilli-Marchenko kolmikko.

Maininta myös Texierille kun sai vihdoin hanat auki, vaikkakin hieman onnekkaan osuman kautta.

Harmittavasti Floridan tasoitus tuli lopussa oman virheen kautta kun Provorovin purku epäonnistui. Jatkoajalla taas tuttuun tapaan vastustaja oli askeleen edellä ja Verhaegue (?) laittoi riparista sisään.

12 peliä pelattu ja rivi muodossa 4-5-3. Pisteitä 11.

Ei surkea rekordi, muttei erityisen hyväkään. Lähtökohtiin nähden kuitenkin ehkäpä siedettävä/kohtalainen?
 

acido

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus
Paten kohtaloon tullut selvyys. Ja palstalaiset oikeassa, aivotärähdyshän se. Nyt jo pari kertaa jäällä yksinään neppailemassa.
Toivottavasti ei oo jäänyt ns mörköä niskaan. Sitä jos alitajuisesti alkaa pelkäämään, niin siitä on vaikea päästä eroon.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Paten kohtaloon tullut selvyys. Ja palstalaiset oikeassa, aivotärähdyshän se. Nyt jo pari kertaa jäällä yksinään neppailemassa.
Toivottavasti ei oo jäänyt ns mörköä niskaan. Sitä jos alitajuisesti alkaa pelkäämään, niin siitä on vaikea päästä eroon.
Hienoa että Andersson on jo kuitenkin ollut hyvän aikaa kehässä vaikkei valitus pelikiellon pituudesta mennytkään läpi..
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Hienoa että Andersson on jo kuitenkin ollut hyvän aikaa kehässä vaikkei valitus pelikiellon pituudesta mennytkään läpi..

No nämä on välillä näitä. Ei niitä pelikieltoja nyt voi kuitenkaan seurausten perusteella alkaa jakamaan, vaan tekojen. Entäs jos jonkun pelaajan (vaikkapa nyt Laineen) ura olisi ohi tärskyn seurauksena? Pitäisikö sille taklaajallekin sitten antaa elinikäinen pelikielto?

Sitäpaitsi tuo Anderssonin 4 pelin pannahan on selkeästi enemmän, mitä aiemmilla kausilla on vastaavista jaeltu, että siinä mielessä en ymmärrä tätä ihmisten nillitystä asiasta.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
No nämä on välillä näitä. Ei niitä pelikieltoja nyt voi kuitenkaan seurausten perusteella alkaa jakamaan, vaan tekojen. Entäs jos jonkun pelaajan (vaikkapa nyt Laineen) ura olisi ohi tärskyn seurauksena? Pitäisikö sille taklaajallekin sitten antaa elinikäinen pelikielto?

Sitäpaitsi tuo Anderssonin 4 pelin pannahan on selkeästi enemmän, mitä aiemmilla kausilla on vastaavista jaeltu, että siinä mielessä en ymmärrä tätä ihmisten nillitystä asiasta.
Omasta mielestäni noista törkytempuista saisi antaa kovempia rangaistuksia jotta niitä nähtäisiin vähemmän, mielestäni ei ole oikein että nämä tuppaavat järjestään menemään niin, että teon uhri on huomattavasti pitempään ulkona peleistä kuin tekijä. Ja mikäli törkytempun vastaanottanut pelaaja ei vahingoitu, tekijä ei usein saa mitään rangaistusta, eli on ok, että tilanteen mennessä näin päin nuo seuraukset sitten vaikuttavatkin lievittävästi rangaistukseen?

Tässäkin tilanteessa varmasti hiertää se, kuinka järjettömässä tilanteessa taklaus annettiin. Peli jo ratkennut ja viimeiset sekunnit kellossa niin miksi ihmeessä pitää tulla vetämään päähän vielä tuossa vaiheessa. Ei todellakaan ole ok, että uhri on tällaisessa tapauksessa mahdollisesti kuukausia sivussa pimeässä huoneessa ja tekijä huilaa pari matsia.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ei todellakaan ole ok, että uhri on tällaisessa tapauksessa mahdollisesti kuukausia sivussa pimeässä huoneessa ja tekijä huilaa pari matsia.

Tässä olemmekin niin eri mieltä kuin olla ja voi. Minun mielestäni se nimenomaan on ok, koska taklaajaa rangottiin teon perusteella. Se, että teon kohde loukkaantuu, on valitettava asia, mutta ei se saa vaikuttaa siihen rangaistukseen koventavana seikkana. Teot käsitellään tekoina ja seuraukset seurauksina. Ei niitä tule keskenään sekoittaa, muuten ollaan niin syvällä suossa, että kukaan ei enää osaa arvioida rangaistusasteikkoja..

Se on sitten toki eri keskustelu, onko pelikieltojen pituudet yleensä oikealla tasolla. Minusta pääasiassa ovat, toki erikoisuuksiakin mahtuu sekaan.

Poikkeuksena toki voidaan pitää niitä Brashear-tyyppisiä mailahuitaisuja tai Bertuzzi-tyylisiä päällekarkauksia, niistä pitääkin rankoa kunnolla. Tuossa Andersson-Laine keississä olet ihan oikeassa siinä, että täysin turha ja tarpeeton likainen taklaus. Siksi siitä tuomittiinkin 4 pelin panna.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Omasta mielestäni noista törkytempuista saisi antaa kovempia rangaistuksia jotta niitä nähtäisiin vähemmän, mielestäni ei ole oikein että nämä tuppaavat järjestään menemään niin, että teon uhri on huomattavasti pitempään ulkona peleistä kuin tekijä. Ja mikäli törkytempun vastaanottanut pelaaja ei vahingoitu, tekijä ei usein saa mitään rangaistusta, eli on ok, että tilanteen mennessä näin päin nuo seuraukset sitten vaikuttavatkin lievittävästi rangaistukseen?

Edellisen törkytaklauksen suorittaja NHL:ssä, McAvoy sai 4 peliä kakkua. Uhri, Ekman-Larsson pelasi heti seuraavassa ottelussa ja missasi siis 0 peliä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös