Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
No enemmän ne Avsin maalit olivat otettavissa. Kaksi vedolla suorasta luistelusta ja keskimmäinen längistä, pikkuruisesta kimmokkeesta.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
On selvää että jotain muutoksia tehdään, sen sanelee jo Makarin ja Landeskogin tulevat sopparit. Tärkeintä on ettei ylireagoida. Näkisin tilanteen jokseenkin samana kuin Tampalla pari vuotta sitten kun hävisivät ekalla kiekalla Columbukselle. Ei ylireagoitu, ei potkittu valmentajaa ulos, ei muutettu runkoa. Vähän muokattiin alakertaa ja alaketjuja, seuraavana vuonna kannu kotiin. Ei tässä tarvitse paniikkiin mennä kun hävittiin Vegasille, joka oli kuitenkin karvan päässä runkosarjavoitosta ja monien papereissa selvä top-3 jengi täksi kaudeksi.
 

3za

Jäsen
Goals for - Goals against (expected) 5v5 Vegas sarjassa:

Toews 6 - 2 (3.7 - 5.2)
Makar 6 - 6 (3.2 - 5.4)

Graves 4 - 8 (2.6 - 3.7)
Girard 5 - 12 (3.8 - 5.6)

Nemeth 2 - 4 (1.6 - 3.5)
Timmins 1 - 2 (3.1 - 3.1)

Sama virsi. Kyllähän tuo Avalanchen puolustus (ja hyökkäys) tarvitsee fyysisyyttä. Puolustus oli pelissä kuin pelissä hätää kärsimässä Vegasin isojen miesten kanssa, esimerkiksi heidän 4. kenttä vei vaaralliset maalipaikat nimiinsä 60-70 % (Ryan Reeves 6-1 86%). Vertailun vuoksi Bellemare 5-11 31%

Toinen silmiinpistävä seikka oli tietenkin TOP 6 sulaminen. No kyllähän siellä Mikko ja Saad maaleja tekivät. Jos nyt tuota Game 1 ei katsota niin Marchessault tais tehdä yksinään enemmän maaleja kuin Avsin TOP 6 äijät yhteensä.

Ja kolmantena vielä yleisestikin tuo oman pään puolustaminen. Vegas teki sarjassa 5v5-pelissä 11 maalia maalinedustalta (tässä tapauksessa maali - maalia lähimmät b-pisteen kaaret), Avalanche onnistui tuolta sektorilta 3 kertaa. Ja siltähän se peli näytti, päähuomiona useat kiekonmenetykset omalla alueella mistä Vegas rankaisi ja toisaalta Vegas vei sarjan blokkaukset mutulla 200-32.

Hyväähän tässä sinänsä oli, ettei mitään osa-aluetta voida yksistään syyttää. Vegas vain oli parempi kaikilla osa-alueilla. Joten mitään suuria linjan vetoja ei tässä tarvitse rueta tekemään kun runkosarjassa peli kuitenkin kulkeen. Kuten joku jo mainitsi pientä tampamaista hienosäätöä.

Laajennusdraftiin

Johnson NMC
1. 4+4 Kadri -> Seattleen
2. 7+3 Tällä hetkellä Toews on parempi pelaaja kuin Girard, mutta ikäeroa on se 4 vuotta. Vaikea valinta kumman heistä jättäis suojaamatta.

Johnson No-NMC
7+3 Donskoi, Nichushkin, Jost, Graves -> Seattleen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy