Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Colorado Avalanche 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana ColCbj, 18.06.2017 klo 02.17.

 1. Largo Jäsen

  Oli muuten haikean näköinen Duchene kävellessä kamojen kanssa käytävillä miettien mitä nyt? Ei voi edes kuvitella fiilistä kun kesken pelin joku kopauttaa hartioille ja ilmoittaa että lähdet nyt pukkariin, sut on treidattu. On siinä kuitenkin samojen ukkojen kanssa pyöritty jo vuosia, niin ei tuo helppoa ole. Noh, parin päivän päästä tuo on muisto vain, paitsi että Tukholmassa pari peliä vanhaa seuraa vastaan. Ehkä sen jälkeen sitten. Saas nähdä millainen reaktio Duchenelta tulee, mikäli tolppien väliin osuu.
   
 2. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Eihän sitä pystynyt yhtä viestiä ilman virhettä kirjoittamaan. Juuri kuten sanoit, kysymysmerkkejä on ilmassa paljon. Eiväthän nuo lukemat oikein säväytä ja onhan se selvää, että 19-vuotias pakki on harvoin vielä kypsä Nhl-tasolle. Avsilla osuu tähän kohtaan hyvä harvapelinen jakso, jonka aikoina harjoituksissa ehtii näkemään paljon ja Bednar & Co voivat rauhassa katsella ennen hutilointia. Mikään kiire Girardin sisäänajolla Nhl:ään ei sinänsä ole, kun joukkueen ikkuna on auki ehkä joskus viiden vuoden kuluttua. Vaikka mies on katsomoon alkukaudesta joutunutkin, on Nashvillellä kuitenkin sen verran kova puolustus, että siellä joutuu hyllylle huomattavasti helpommin kuin Coloradossa. Itsellä ei kuitenkaan hänen peliinsä sen suurempaa perspektiiviä ole, joten en lähde itse vielä tuomitsemaan ennen kuin omin silmin näen.
   
 3. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  En lähde tähän Duchene-settin vielä mukaan (koska sain vasta pelin katsottua, ilman spoilereita...).
  Isles-matsihan oli pelinä tuon siirtotapahtuman lisäksi varsin erikoinen.
  Islanders tekin avs-pelaajien kautta neljä kuudesta maalista, Avalanchellekin pomppi ainakin Kerfootin eka. Kerfootin ensimmäinen kahden maalin peli. Lisäksi maalit tulivat todella lähekkäin, lienee lähellä jotain ennätystä (2 maalia peräkkäin tulokkaalle?).
  Comeau jätti jään samaan aikaan Duchenen kanssa. Toivottavasti on mukana ja pelikunnossa Ruotsissa. San Antoniosta saa kohta rahdata jengiä ihan tosissaan.
  Ottawa-matsit tulevat olemaan kyllä mielenkiintoisia, ja on kyllä yhtä aikaa hieno ja erikoinen hetki olla näkemässä Duchyn eka peli Senators-paidassa. Annan Mattille oman viestin, kunhan keksin mitä siihen laitan.
   
 4. juhate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Colorado Avalanche,Minnesota North Stars
  Avalanche luotti taas laadun sijasta määrään tässä Duchene kaupassa. Toivon että olen väärässä mutta jos Kanadan olymppia joukkueen pelaajasta saa vaihdossa 5 Ahl tason pelaajaa niin onko kaupassa jotain järkeä.
   
 5. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Tietääkö joku viime aikoina enemmän Coloradoa seurannut todellisen syyn, miksi Duchene halusi siirtyä pois? Siinä olisi kuitenkin ollut pitkäksi aikaa se kärkiketjujen sentteri, joka nyt joka tapauksessa tarvitaan
   
 6. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Duchenea on käsittääkseni kaupiteltu kulisseissa ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. Syynä alun perin oli ailahtelevat otteet. Herra Duchenella sitten on mennyt herne nenään kauppaspekulaatioihin jossain vaiheessa ja joukkueen pelilliset otteet ovat olleet vaatimattomia.
   
 7. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Kuulemma pudotuspeleihin haluaisi päästä. Viime jouluna esittänyt Sakicille toiveen treidistä ja nyt se toive sitten toteutettiin.
   
 8. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  En ole ihan varma, että olisiko Duchene olympialaisissa ensi keväänä, jos NHL-pelaajat sinne lähtisivät. Ei ole tahti ollut ihan vastaavaa sitten kauden 13-14. Coloradostakin taitaa mennä MacKinnon ohi, vaikkakin senttereitä kisoihin otettaisiin todennäköisesti 7-8 kappaletta.
   
 9. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Vaikka Matt hyvä pelaaja onkin, ei hän mielestäni koskaan ole ollut se joukkuetta kantava ykkössentteri.
  Parhaan kauden pelasi oikeaa laitaa pelaamalla, maaleja tehden.
  Iso ongelma oli mielestäni myös se, että Duchenen kaudet jakautuvat todella paljon jaksoihin. Välillä tekee pisteitä, sitten on 10 peliä hiljaista.
  Näitä ajatuksia voi varmasti lukea viimeisistä 10 kauden Avalanche-ketjuistakin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2017 klo 10.12
 10. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Nyt kun Duchene-saaga on ohi ja Compher sekä Jost sairastuvalla, näyttää Avalanchen sentteriosasto todella ohuelta.
  Islanders-pelissä pari kaappia tehnyt Kerfoot nousee varmasti kakkosketjun keskelle.
  Söderberg on kyllä tällä kaudella ollut sopparinsa arvoinen, muttei ole mielestäni kuitenkaan kakkossentteri.
  Ruotsissa nähdään kyllä todella mielenkiintoisia matseja kaiken tämän jälkeen.
   
 11. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Kaiken lisäksi Söderberg saa perheenlisäystä, eikä ilmeisesti pelaa viikonloppuna. Compher taitaa kuitenkin palata, koska ainakin Denver postin mukaan hän ottaa kakkoskentän sentterin paikan itselleen.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Söderberg palaa kotimaahansa, joten ei ehdi peleihin? Heh. Eikun aikamoinen juttu, jos ruotsalaispelaajalta jää Ruotsissa pelattavat pelit väliin. Toki lapsen syntymä on isompi juttu.
   
 13. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Mielenkiintoista nähdä Compherinkin pelin taso, kun jonkun erikoiskipsin kanssa joutuu pelaamaan. Käsi siis vieläkin paskana, mutta hänelle sovitettiin jotain kipsiä, joka mahdollistaa pelaamisen.

  Kerfoot on ollut alkukauden positiivinen yllätys, joten suosiolla vain kakkosen keskelle.
   
 14. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Eilen oli ensimmäinen noista Global series-peleistä Senatorsia vastaan. Ottelu päättyi jatkoaikatappioon 3-4-lukemin. Avs tuli ensimmäisen erään todella hyvällä jalalla ja painoi kovaa päälle. Kova yritys palkittiinkin ajassa 8.16, kun Yakupov osui ylivoimalla. Sens vastasi heti 20 sekunnin kuluttua kuin salama kirkkaalta taivaalta Claessonin upealla lämärillä. Tuon maalin jälkeen momentum alkoi kääntyä Senatorsille ja 5 minuuttia ennen erän loppua Stone ohjasi Oduyan viivakudin ohi Varlyn. Barrie pelasi pehmeästi maalin edustalla, eikä ottanut Stonen lapaa pois. Toisessa erässä Avs nousi tasoihin Kerfootin ohjurilla Girardin upean esityön päätteeksi. Kerfoot pelasi eilen kakkoskentän sentterinä, eikä Compher, kuten toiset täällä arvelivatkin. Muutaman minuutin kuluttua DiDomenico vei Senatorsin johtoon Varlyn haparoinnin päätteeksi. Zadorov hukkasi miehensä, mutta olisihan tuon ilman muuta pitänyt jäädä Varlamovin haltuun. Erän lopussa Nieto sai vielä rankkarin, mutta sen nyt tiesi jo ennen vetoakin, ettei hän maalia tee. Kolmannessa erässä joukkue nousi MacKinnonin maalilla tasoihin upean kuvion päätteeksi. Rantaselta loistava tarjoilu ja hetken jo näytti siltä, ettei MacKinnon saa kiekkoa maaliin, mutta kiekko lirui onnekkaasti yli maaliviivan. Jatkoajalla Rantaselta ja MacKinnonilta liian rohkea vaihto, jonka jälkeen Senators pääsi hyvään hyökkäykseen ja Stone iski illan toisensa.

  Illan onnistujia olivat ehdottomasti MacKinnon, Kerfoot ja Girardi, jolta nähtiin upea debyytti joukkueessa. Eihän hänestä voi olla pitämättä, kun putki liikkuu todella nopeasti, avaussyötöt ovat kovia ja napsahtavat teippiin. Kamppailupelaaminenkaan ei ollut mitenkään liian heikkoa, vaikka tuo pari Girard-Barrie ennen ottelua vähän hirvittikin. Yhden kerran hän kyllä suti ohi kiekosta, mutta noita virheitä sattuu väkisinkin kun puhutaan tulokkaasta. Oli kuitenkin todella hyvä esitys häneltä, etenkin tuo viivatanssi ennen Kerfootin osumaa oli todellista taidetta. Girard pyöritti myös ykkösylivoimaa heti ensimmäisestä pelistä alkaen. Näillä näytöillä ei tarvitse edes mainita Girardia ja junnuliigaa samassa lauseessa.

  MacKinnon oli todella terävällä pelipäällä ja luisteli todella hyvin tuoden kiekkoa alueelle. Maalintekotilanteissa pientä pehmeyttä ja muutama huolimaton syöttö, mutta kauden yksi parhaista, ellei paras peli häneltä eilen. Myös Kerfoot oli hyvä ja on nyt selkeästi päässyt Nhl:n tahtiin mukaan.

  Parin tunnin päästä mennään jälleen Senatorsia vastaan. Bernier aloittaa maalissa, muuten sama kokoonpano. Niin ja voisiko joku ottaa Barberion pois tuolta kentältä? Mies pelaa järkyttävää kiekkoa, ehdottomasti puolustuksen heikoin lenkki. Mielummin vaikka Mironovia kentälle ennen kuin Nemeth palaa.

  Edit: Mironov pelaakin Zadorovin paikalla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2017 klo 19.58
 15. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 16. rtZ47gh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Colorado Avalanche
  Perjantai peli tuli katseltua paikan päällä ja lauantainen sitten töllöstä. Kerrassaan hieno tapahtuma ja olihan se komea nähdä Avs livenä. Kerfoot on pakko nostaa esiin, hyvää peliä ja tulosta tulee. Itse asiassa viime aikojen Duchene on aika helposti korvattu, ainakin lyhyellä aikavälillä. Toki Kerfootin kohdalla tullee tasonheitteltyitä, mutta lupaava moderni jääkiekkoilija. Jotenkin myös Grimaldin otteet miellyttivät. Ylempänä olevan MacKinnon hehkutukseen, olen osin eri linjoilla. Pelissä oli etenkin perjantaina hyviä elementtejä, mutta jotenkin kiekko vaan tuppasi hieman hukkumaan tai karkaamaan kriittisillä hetkillä. Onneksi sai kuitenkin tasoituksen sisään Landyn ja Mikon esityöstä. Avauskentällisen pakit nähtyäni sanoin heti pojalle, että nyt saattaa tulla tälle parille muutamia omiin, ja taisikin tulla. Girard oli pirteä, erittäin potentiaalinen. Sitä ihmettelin, että miksi Bednar päätyi laittamaan Barrien ja Girardin pariksi ja vieläpä pitämään toisessakin osassa, koska omassa päässä olivat jatkuvasti vaikeuksissa.

  Vaikka alkukausi ei ihan niin paha ole ollutkaan kuin ennakkoon pelotti, niin jotain lukkoja pelissä edelleen on. Ehkä viikonloppuna näkyi myös, että jotain kypsymistä edelleen kaivataan. Molemmissa matseissa yksi maali omiin aivan liian helposti. Samoin johtoasema menettiin muutamaan kertaan vähän turhan nopeasti. Mutta ehkä se tästä hiljalleen.
   
 17. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Ei muuta lisättävää tuohon kuin se että olin hiukan pettynyt paikan päällä myytäviin fanituotteisiin.
  Ensi yönä jatkuukin sitten toiminta kun Capitals tulee vieraaksi. Kotipelitilastot, Ottawa-peli mukaan lukien, ovat edelleen kovaa luokkaa. Toivottavasti saadaan pidettyä tuo vire yllä.
  Loppuviikon ohjelmassa onkin sitten lisää kovaa vastusta luvassa kun vieraissa kohdataan ensin Nashville ja sitte Red Wings. Vaikeaa voi olla kaivaa näistä kolmesta pelistä kolme pistettä enempää. Nyt olisi kuitenkin tärkeä pysyä siellä .500-rajan tuntumassa, jos pudotuspelit keväällä kiinnostaa.
   
 18. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Lauantaina olin peliä katsomassa ja kahdella pisteellä pyörähdin. Coloradon tuotteita oli tarjolla muki ja toisella mukin lisäksi avaimenperä. Olisi mielellään tuolta tullut jotain tuomisia mukana takaisin, mutta nuo eivät houkutelleet.
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eivät ilmeisesti oltu varauduttu ja klassisesti "kaik men"? Perjantaina oli tarjolla Gabriel Landeskogin peli- ja t-paitoja sekä jotain tyhjiä blanco-pelipaitoja. Lisäksi Avalanchen t-paitaa, pipoa, avainketjua, kiekkoa ja sellaista pientä tilpehööriä.

  Jännä, että pelipaitoja oli vain se Landeskog. Itse lähdin sillä asenteella, että ostan jonkun, mutta kun valikoima oli vain kapteeni, niin ei sitten. Senatorsilta sama yksi kapteeni ja yhdessä pisteessä oli myynnissä myös numerolla 95 pelipaitoja, vissiin ihan pari kappaletta. Sen sijaan Red Wingsiltä oli kahta sorttia, 40 ja 14, eli enemmän kuin ottelussa pelanneelta Avalanchelta.
   
 20. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Nämä vielä ymmärtää ruotsalaisuuden ansiosta (pl. Duchene joka tietysti ottelussa pelaavassa joukkueessa oli), samoin kuin Lundqvistin tai Philip Forsbergin paidat. Bostonin Bergeron paitaa en kuitenkaan millään saanut tapahtumaan yhdistettyä.

  Jottei nyt aivan asian vierestä kirjoittaisi, niin todettakoon, että ainakin lauantaina parempi voitti. Kerfoot oli erittäin positiivinen ilmestys ja Girardin esiintyminen hyökkäyspäässä oli hienoa katseltavaa. Landeskog oli kyllä omaan silmään erittäin paha pettymys.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Toki näin, mutta yksi pelipaita pelaavalta joukkueelta on kuitenkin vähän. Samalla tavalla kuin yhdestä pisteestä löytyi muutama Duchenen paita, olisi voinut yhteen pisteeseen ottaa muutama Rantanen, toiseen muutama MacKinnon ja kolmanteen muutama Barrie. Ja samoin Hoffmania ja Stonea vastustajan puolelta. Tai Alfredssonia ja Forsbergia. Ja varsinkin olisivat voineet hommata niitä Landeskogejakin enemmän, jos kerran kaikki meni perjantaina ja tuokin myynti kertoi, että olisi varmasti mennyt muidenkin pelaajien paitoja. Vintage-tyylisiä t-paitoja nimellä ja numerolla löytyi muuten Jetsin numero 29.

  Perjantaina kun ennen peliä, erätauoilla ja vielä pelin jälkeen käytäviä pyörin niin huomasin, ettei kellään ollut ironiaa laittaa Duchenen Avalanche-paitaa päälle, vaikka niitä varmasti ihmisiltä löytyy. Landeskogia oli ja paljon, Andrighettoja sveitsiläisillä, muutamat Barriet, Rantaset, MacKinnonit, Forsbergit, Sakicit ja Royt, mutta mitään vähän yllättävämpää en löytänyt. Tuo skaala oli kuitenkin laajempi kuin vastustajalla, joista 99 prosenttia oli Karlssoneita ja joukossa pari Alfredssonia ja taisin yhden Stonen nähdä, mutta ei muita.

  EDIT: Oli siellä muuten yksi Hejda, varmaankin tshekkiläisellä fanilla.
   
 22. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Totta, en siis tarkoittanut ymmärtäväni näiden paitojen vähyyden. Olin itsekin kuvitellut sieltä enemmän paitoja löytyvän.

  Hotellilla näin yhden Duchenen Avs-paidan, hallilla en kyllä nähnyt. Jollakin Keski-Euroopasta olleessa porukassa bongasin Dan Hinoten paidan, muuten aika samat bongaukset tuli tehtyä.
   
 23. Ralph Jäsen

  Hei muuten, Avalanche pelaa taas yöllä. Vastassa Capitals ja rosteriin nostettu mukaan "tuore" hankinta Vladislav Kamenev. Tyson Jost lähti tieltä farmiin. Carl Söderberg palaa kokoonpanoon lapsen synnyttyä, erona hyökkäyksessä siis Gabriel Bourquen ja Rocco Grimaldin istuminen katsomossa. Puolustuksesta puuttuu Tyson Barrie, toivottavasti ei ole mitään vakavaa.

  Kamenev pelaa Nail Yakupovin ja Sven Andrighetton kanssa. Mistä löytyisi vielä yksi venäläinen hyökkääjä, niin saadaan kentälle hyökkäykseen hänen kanssaan Kamenev ja Yakupov, puolustukseen pakkipari Nikita Zadorov ja Andrei Mironov sekä maaliin Semyon Varlamov?
   
 24. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Fanituotteiden määrä oli kyllä naurettava tosiaan tuossa lauantain ottelussa, jäi paidat ostamatta kotiin siltä reissulta.

  Mutta siihen todeten, lauantaina ainakin yksi Avalanche-fani paineli Duchene paita päällä hallilla, nimittäin minä itse! Olihan se pakko ironisesti heittää päälle sen kerran kun livenä pääsi matsia kattomaan.
   
 25. Ralph Jäsen

  Landeskogille hattu, MacKinnon 1+4 ja Rantanen 1+3. Että sellainen paluu Denveriin ykkösketjulta.