Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Colorado Avalanche 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana ColCbj, 18.06.2017 klo 02.17.

 1. Campaigner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
 2. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Jonathan Bernier signs contract with Avalanche | NHL.com

  Sakic hankki Bernieristä Pickardin korvaajan ensi kaudeksi. Hintaa 1,5m enemmän, mutta eipä tuo palkka nyt mikään katastrofi ole. Nyt siis maalivahtiosasto ensi kaudeksi turvattu akselilla Varlamov-Bernier. Bernier osoitti viime kaudella Ducksissa ajoittain melko hyviäkin otteita, eikä Torontossa aikoinaan nähtyjä helppoja virheitä enää tullut yhtä paljon. Eiköhän Jonathan paikkansa täytä Varlamovin kirittäjänä ja ottaa ihan hyvin kiekkoa kiinni. Jos Varlamov taas loukkaantuu niin pystyy myös tuuraamaan ykköskassarin tehtäviä ihan hyvin.

  Puolustus näyttää tällä hetkellä erittäin ohkaiselta ja nyt odotellaan Sakicilta liikkeitä. Duchenen kautta pakkia varmasti on koitettu hankkia ja tarjouksia on huhupuheiden mukaan sadellut, mutta arvo ei ole ollut riittävä. Kuten jo aikaisemminkin on sanottu, toivottavasti Sakic ei nyt tee mitään typerää diiliä vaan odottaa maltillisesti sopivaa tarjousta. Koko kautta ei ole aikaa odotella, sillä eihän tämänhetkinen pakisto ole kuin vitsi NHL-tasolla. No, tässä on vielä muutama kuukausi aikaa tehdä vaikka ja mitä, joten odotellaan. Huhuja on ollut, että Nashvillestä olisi tarjottu Ekholmia, joka olisi kyllä minulle leftin varmana aliarvostettuna pakkina ykköskiepin varauksen ja/tai prospektin kanssa kelvannut mainiosti. Preds kuitenkin signasi vapailta markkinoilta Boninon, joten mahtaakohan siellä enää olla kovaa halua Duchenen hankkimiseen. Kuten sanottu, odotellaan.
   
 3. Ralph Jäsen

  Jokainen tietää, ettei Avalanche ole vetävä joukkue juuri nyt, mutta että eivät saa yhtään mitään aikaiseksi UFA-markkinoilla. Se on jo saavutus. Toistaiseksi koossa on kakkosmaalivahti ja kolme farmitason pelaajaa. Puolustus on kapeampi kuin koskaan ja hyökkäyskin kaipaa vahvistusta, mutta ketään ei saavu. Jo kohta ketään ei ole tarjolla. Puolustusmarkkinat on jo tyhjät, pian hyökkäyskin. Kasa treidejä luvassa vai KHL-tason rosteri ensi kaudelle?

  Juuri nyt joukkue näyttää tältä. Ei ketjuittain vaan pelipaikoittain parhausjärjestyksessä. Häikäisee ihan silmiä. Puolustus kaipaa kahta isoa nimeä ja hyökkäyskin yhtä selvää top-9-pelaajaa ja toista pienempään rooliin.

  Landeskog - MacKinnon - Rantanen
  Wilson - Duchene - Andrighetto
  Nieto - Söderberg - Comeau
  Colborne - Jost - Compher
  + Bourque & Grimaldi

  Zadorov - Johnson
  Barberio - Barrie
  Bigras - Mironov
  Warsofsky

  Varlamov
  Bernier
   
 4. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Toisaalta, onko tuo huono asia viime vuosien UFA-saldolla. Aika huonolta näyttäviä lappuja siellä on viime vuosina tehty mm. Beauchemin ja Colborne. Kovin hyvinä pidä myöskään Comeaun tai Söderbergin sopimuksia. Ehkä ennemmin ei mitään kuin ylihintaista ja pituista kuraa.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tietenkin, mutta onhan siellä muutama nuorempi (alle 27-vuotias) ihan kiva kaveri, jonka voisi ottaa halvalla kokeiluun. Tuskin vaativat mitään jättipottia, joten ei tarvitse pelätä suuria floppeja. Mikhail Grigorenko on tietenkin tällainen, mutta muualta esimerkiksi Alex Chiasson, Brandon Pirri, Nikita Nesterov tai Nail Yakupov. Itse ottaisin koko venäläiskolmikon Grigorenko, Nesterov ja Yakupov, luultavasti yhteensä cap hit jäisi alle neljän ja puolen. Se on parempi kuin tarjota se neljä ja puoli jollekin Dennis Widemanille.

  Tietenkin joku konkari, ei mikään 39-vuotias Mark Streit tai 38-vuotias Andrei Markov, vuoden halvalla sopimuksella. Jos sujuu ja viihtyy, niin sitten parin vuoden jatkoa kalliimmalla. Tällaisia voisi olla esimerkiksi 29-vuotias Cody Franson, 34-vuotias Jussi Jokinen tai 31-vuotias Roman Polak. Varsinkaan puolustukseen ei mitään sateentekijää kannata odottaa, mutta Franson tai Nesterov voi olla ihan hyvä nelos-/vitospakki. Samasta roolista löytyy nyt Mark Barberio ja Andrei Mironov.

  Landeskog - MacKinnon - Andrighetto
  Jost - Duchene - Rantanen
  Wilson - Grigorenko - Yakupov
  Colborne - Söderberg - Comeau
  + Compher & Nieto

  Franson - Johnson
  Zadorov - Barrie
  Barberio - Nesterov
  Mironov

  Varlamov
  Bernier

  Ei tuo tietenkään superjengi ole myöskään, mutta nuorissa on aina kivaa yllätyspotentiaalia. Yakupov ja Grigorenko omaavat kuitenkin selvästi suuremman potentiaalin ottaa vielä isot askeleet eteenpäin verrattuna vaikka Rocco Grimaldiin tai Gabriel Bourque'hen. Lisäksi onhan tuolla kymmenen miljoonan neloskentällä ainekset parantaa "hieman" viime kaudesta. Ja kyllä, kuusi venäläistä joukkueessa.

  Yakupoville ja Grigorenkolle yhteensä vajaa kolme miljoonaa, Fransonille yksinään samanlainen potti ja Nesteroville vajaa miljoona. Ei ole kallis investointi.
   
 6. Abdel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, James Neal #18
  Itse tuolta vapaista kelpuuttaisin puolustukseen mielihyvin Brian Campbellin, olisi edelleen sulavasti liikkuvana leftin ukkona vahvistus kyllä. Pari muuta niin ikään rautaisella kokemuksella varustettuja ihan kelpo vaihtoehtoja ovat Nick Schultz ja oma varaus John-Michael Liles. Yohann Auvitu olisi myös mielenkiintoista nähdä kunnon jääajalla Coloradossa mikäli häneltä löytyy mielenkiintoa vielä yrittää Amerikan valloitusta. Sen sijaan Nikita Nesteroville ja Roman Polakille en syty sitten yhtään, Nesterov sai tällä kaudella Tampassa ihan hyvän aijanjakson kohtuu roolissa näyttää mutta oli kyllä huono, Roman Polakista taas edelleen kummittelee ne finaalien esitykset pinguja vastaan vaikka oman ruutunsa ihan kelvollisesti menneen kauden Leafsissa kai hoitikin.

  Hyökkääjistä Thomas Vanek mahtuisi heittämällä tuonne, aina olen jotenkin kumminkin tykännyt hänestä pelaajana vaikka ajatuksia paljon jakaakin. Nail Yakupov on myös sellainen nimi jolle soisin sen viimeisen mahdollisuuden näyttää onko tästä mihinkään NHL:ssä.

  Selväähän se on että tuo puolustus sitä apua eniten kaipaa kuten täälläkin on moneen kertaan jo ehditty manaamaan ja mielestäni siihen nyt tarvitaan vaan se Duchenin myyminen jotta kunnon vahvistus sinne saataisiin, kysyntää varmasti miehen palveluksille on. Tässä muutamia treidikumppani ehdokkaita jotka olisivat mulle mieluisimpia ja kenties ihan realistisia.

  Carolina Hurricanes: - Heillä olisi itselleni se kaikista huokuttelevin pakki mahdollisesti saatavilla nimittäin Noah Hanifin, olisi muuten ihan tismalleen sitä mitä lääkäri Avalanchelle määrää näinkin kliseisesti sen sanoakseni. Carolinalla olisi myös selkeäsi Duchenen mentävä aukko hyökkäyksessä + lupaavat prospektit esim Jake Beanin ja Haydn Fleuryn muodossa jotta Hanifininin menetys ei välttämättä kovin suurta tuhoa aiheuttaisi heille.

  LA Kings: - Toinen kaksikosta Muzzin/Martinez. Jos kuninkaat haluavat muovautua enemmän nykyliigan vaatimuksiin, niin nähdäkseni Duchene olisi heille aika unelmapelaaja, jonka vuoksi saattaisivat olla valmiita uhraamaan toisen edellemainituista herroista.

  NY Rangers: - Heillä huutava tarve ykköskorin sentterille. Brady Skjei olisi Hanifinin ohella houkuttelevin vaihtoehto, nousi kylläkin menneellä kaudella jo niin tärkeään rooliin rangersilla että noinkohan ovat valmiita miehestä luopumaan? Tätä voisi tosin puoltaa se että siellä joudutaan melko pian McDonaghin kanssa neuvottelupöytään + Staalin kamala sopimus + Se että tekivät kalliin jatkon Brendan Smithille. Vanha tuttu Nick Holden kävisi tietysti myös mutta siihen pitäisi jo rangersin puolelta tulla reiluhkosti kylkiäisiä.

  Philadelphia Flyers: - Provorovista ja Ghostista eivät luovu, se on varmaa. Kolmikosta Travis Sanheim, Samuel Morin, Robert Hägg joku saattaisi sen sijaan olla irrotettavissa.

  Pittsburgh Penguins: - Duchene sopisi täydellisesti Pensin kiekkoon toisin kuin välttämättä Olli Määttä joka ei kahdesta sormuksesta huolimatta ole prototyypiltään tuollaisen vauhti/taito lätkän perikuva. Määttä olisi erinomainen vahvistus kerrassaan ja siinä olisi samalla Rantaselle porinakaveri ja muutenkin suomalaisvinkkelistä mielenkiintoinen lisä.

  Vancouver Canucks: - Ben Hutton. Duchenelle olisi varmasti hyvin roolia tarjolla Vancouverissa ja voisivat olla valmiita luopumaan Huttonista sillä sieltä kuitenkin puskee kenties piakkoin Juolevia, Briseboista ja Pedania esimerkiksi.
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Itse en näe tarpeeksi hyötyä tuollaisille konkareille. Niille pitää maksaa kunnolla ja eivät ole tarpeeksi kovia vahvistuksia nostamaan Avalanchen pudotuspelipaikkaan. Nesterov on varmasti halvempi ja hän nuorena pelaajana voi kehittyä. Nesterov voi esimerkiksi napata paikan tuleville vuosille vitospakkina. Jos Nesterov onnistuu vuoden kokeilun aikana, hän on RFA ja Avalanchella on kaikki mahdollisuudet jatkosopimukseen.

  Samasta syystä mielummin Yakupov ja Grigorenko kuin Doan ja Jagr. Vaikka lähtökohtaisesti nämä konkarit parempia ovatkin. Konkareista on kalliilla hyötyä vuodeksi, turhaan. Nuorista voi olla hyötyä useammaksi vuodeksi.

  Toki jos Avalanche onnistuisi nappaamaan itselleen vaikkapa Kovalchukin, Vanekin ja Jagr hyökkäykseen sekä Markovin ja Campbellin puolustukseen, voisi Avalanche oikeasti taistella pudotuspelipaikasta. Mutta nuo pelaajat ovat yhteishinnaltaan varmaan jotain 25 miljoonaa ja Avalanchella palkkakattoon 13 miljoonaa tilaa.
   
 8. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Grigorenko on nyt ilmeisesti tehnyt Tsska Moskovan kanssa kolmen vuoden sopimuksen Tsn:n mukaan. Häntä ei siis ensi kauden rosteriin enää pidä kaavailla.
  Ajoittaisia väläytyksiä mieheltä nähtiin, mutta potentiaaliaan hän ei ikinä onnistunut lunastamaan. Nyt siis KHL:ään kehittymään ja paluu NHL:ään saattaa tapahtua muutaman vuoden päästä, saa nähdä.

  Kuten jo ollaan yllä todettu, joukkue ei todellakaan ole se houkuttelevin vaihtoehto UFA-pelaajille ja parhaat on jo viety muualle. Nesterovin voisin kyllä kieltämättä itsekin ottaa halvalla sopparilla vuoden kokeiluun. Riskiä ei juurikaan olisi ja jonkinlaista kehitystäkin on mahdollista tapahtua. Kyllähän tuonne puolustukseen nyt jotain hankintoja pitää kuitenkin tehdä.

  Jonkun veteraanin voisin myös ottaa vuoden kiinnityksellä sisään ja sitten deadlinella treidiä johonkin contenderiin. Ei tässä nyt mistään playoff-paikasta mielestäni kannata haaveilla, joten ihan hyvin tuonne joukkoon joku Doan menisi. Kovalchuk ja Markov nyt ainakin ovat melko varmuudella jonkin muun joukkueen miehiä, heitä ei mielestäni Coloradon paidassa ensi kaudella nähdä. Eivät Nesterov tai Jakupovkaan ole tarpeeksi kovia vahvistuksia nostamaan Coloradoa juuri mihinkään, ellei Jakupov herää ja ala takomaan isoja määriä pisteitä, joka on nyt vähintäänkin hyvin epätodennäköistä. Campbellille myös tervetuloa.

  Duchenen mahdollisiin treidattaviin joukkueisiin lisäisin myös Blue Jacketsin. Kekäläinen on ilmeisesti Duchenen perässä ja onhan sielläkin mahdollisia palasia tulemaan tänne päin treidissä. Pittsburghin nyt ainakin ottaisin tuosta sinun listastasi pois, kahden ensimmäisen kentän sentteripaikat ovat siellä varmasti miehitetty. Tietysti Duchene voi myös pelata laidassa, mutta Pensin ensisijainen tavoite on saada itselleen kolmoskentän sentteri, eikä Duchene ole sellainen.

  Skjei ja Hanifin olisivat kyllä myös minunkin toivelistalla korkealla. Carolinallakin kuitenkin jo senttereinä Staal ja Rask. Parin vuoden sisällä myös Aho pelannee sentterinä. Duchene kyllä tuohon joukkoon mahtuisi, mutta Rask ja Staal ovat molemmat sidoittuina pitkälle 2020-luvulle sopimuksella. Eiköhän sielläkin joukkueen top 3 sentterit ole aika lailla selvillä lähitulevaisuuden ajaksi, kun myös Lindholm ja Teräväinen ovat joissain määrin senttereitä. Hanifin kyllä silti ehdottomasti kelpaisi, joten toivotaan, että kyseinen diili toteutuisi.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Grigorenkolla on pöydällä CSKA:n kolmevuotinen tarjous ja kaksi NHL-tarjousta. Mitään ei hän vielä ole allekirjoittanut, TSN:ltä ilmeisesti virheellistä tietoa.
   
 10. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Noh, sieltä se paljon puhuttu Yakupov sitten tuli. Avs julkaissut asian jo twitterissä. Tässä diilissä tuskin hirveästi hävitään, annetaan kaverille mahdollisuus yrittää vielä kerran.
   
 11. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Joo näköjään muuallakin kumottu tämä juttu. Näköjään sitten sieltäkin tulee välillä virheellistä juttua.

  Vilkaisin tuossa vapaiden pelaajien listaa hieman tarkemmin ja kieltämättä kyllähän se heikolta näyttää. Esiin nousi kyllä silti muutama potentiaalinen pelimies, joista voisi jotain apua olla.

  Jussi Jokinen
  Jokinen ostettiin Floridan toimesta sopimuksestaan ulos viime kaudella. Pantterit joutuvat yhä maksamaan Jokiselle palkkaa, joten hän voisi lähteä melko halvallakin lapulla. Olisi ilman muuta parannus rutiininomaisena suorittajana middle six-osastolle. Alivoimaosaamista ja 40 pisteen kautta olisi odotettavissa häneltä. Kelpaisi minulle mainiosti, mutta luultavasti menee jonnekin muualle, missä on mahdollisuus voittaa jotain.

  Drew Stafford
  Viime kausi tuli päätökseen Bostonissa, jonne hänet treidattiin Jetsistä loppukaudesta. Ei mikään sateentekijä, mutta jossain kolmosen laidassa voisi toimia tehden myös jonkin verran pisteitä. Cap hit viime sopimuksessa reilut 4 miljoonaa, joten ehkä tuohon hintaan turhan kallis. Jos suostuisi vaikka johonkin noin 3 miljoonan sopimukseen niin voisin häntä harkita. Ikääkin vasta 31v, joten ei vielä mikään ikäloppukaan ole ja hyviä pelivuosia pitäisi vielä olla jäljellä.

  Simon Despres
  Miehen kunto on kysymysmerkki, mutta on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvää kiekkoa top 4-roolissa. Kaveri on kuitenkin erittäin lasinen, eikä takeita ehjästä kaudesta ole. Ducks osti miehen ulos sopimuksestaan, joten hänkin olisi varmasti melko halpa haku. Näkisin hänessä potentiaalia ja olisi kyllä hyvä hankinta puolustukseen, mutta kunto on tosiaan täysi kysymysmerkki. Onko jollain parempaa tietoa, että missä kohtaa hänen pitäisi olla pelikunnossa? Viime kaudella yksi ottelu ja ilmeisesti aivotärähdyksestä johtuvia ongelmia. Jos mies olisi kunnossa, sopisi hän minulle mielellään. Ilmeisesti kuitenkin ei, joten ei ehkä sitten kuitenkaan.

  Alex Chiasson
  Oletettavasti tekee jatkosopimuksen Flamesin kanssa, mutta jos ei, niin voisi olla myös mielenkiintoinen haku. Hänkin oletettavasti noin 30 pinnan mies, mutta isokokoisena pelaajana sopisi myöskin kolmosketjun rooliin. Ikää 26 vuotta ja melko halpa hinta. Luultavasti kuitenkin Flamesin mies myös ensi kaudella.

  Cody Franson
  Muutkin ovat jo yllä maininneet nimen ja hän olisikin ehkä se paras vaihtoehto tarjolla olevista pelaajista auttamaan alakertaa. Valmiuksia on tehdä myös tehoja ja on näyttänyt olevansa hyvä NHL-tason puolustaja. Ikää 29 vuotta ja palkka siellä 3 miljoonan huitteilla. Iso koko, hyvä laukaus ja osaa myös pelata kiekon kanssa. Sopisi täydellisesti joukkueeseen mukaan.

  Nail Yakupov
  Muutaman vuoden takaisen ykkösvarauksen ura on kääntynyt vahvasti laskusuuntaan. Potentiaalia on vaikka millä mitalla, mutta hän ei ole onnistunut näyttämään taitojaan potentiaalin mukaisesti. Vasta 23-vuotias venäläinen voisi olla hyvä low risk high reward-hankinta jollain miljoonan lapulla. Onnistuessaan käsissä voisi olla todellinen kultakimpale, mutta viime vuodet ovat olleen kovin hiljaisia hänen osaltaan. Olisi mielenkiintoinen kortti, jonka voisi kyllä mieluusti katsoa.


  Näiden lisäksi löytyy Polakia, Winnikiä, Widemania, Jagria ja Doania sun muita, mutta ensisijaisesti kannattaisi hakea pelaajia, joilla voisi vielä olla jokin tulevaisuus edessään. Toki joku veteraanihankinta maltillisella hinnalla ja deadlinellä ulos-tyyppinen hankinta voisi myös olla ihan hyvä, kuten aikaisemmin sanoin, mutta prioriteetti pitää olla jossain ihan muualla. Vanek voisi myös olla ihan kiva lisä joukkueesen, mutta eiköhän hänkin löydä itsensä jostain muusta joukkueesta. Yhtenä vaihtoehtona mainittaneen myös Nesterov, joka unohtui listasta ensin.

  EDIT: Sieltähän se Yakupov tosiaan tuli, toivottavasti onnistuu ensi kaudella.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Nesterov on väläytellyt sen verran kyllä osaamista, että jossain organisaatiossa voisi kyllä pitkäjänteiselle kehityksellä ottaa sen rosteripaikan. Selkeitä puutteita, mutta kuitenkin taas sitä kiekollista osaamista löytyy niin pitkänä projektina voisi toimia.
   
 13. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Denver Post tiesi kertoa, että sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan $875k. Vuoden päästä pääsee helposti eroon, jossei Yakupovista vieläkään ole NHL-pelaajaksi.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ja jos ottaa potentiaalinsa mukaisia kehitysaskeleita, hänelle on RFA:na helppo tehdä jatkosopimus.

  Lisäksi on neljä miljoonaa halvempi kuin joku Jagr, jonka kanssa Avalanche sijoittuisi pohjalle myös. Tuskin tarvitsee sen tarkemmin mainita, mitä mieltä olen tästä hankinnasta.
   
 15. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Mä olen täysin samaa mieltä. Ei tuolla rosterilla vaan ole järkeä raijata niitä B-korin UFA-äijiä, kun ei ne kuitenkaan sitä laivaa saa yksin käännettyä. Okei, Yakupovin kehittymistä tässä on nyt useampi vuosi odoteltu, mutta suunta on ollut ihan väärä. Voihan se olla, että kaverista saadaankin Kalliovuorilla joku sellainen vaihde esiin, jota muualla ei ole nähty. Jos ei, niin hällä väli, tuolla hinnalla ei ole edes low risk-high reward, vaan no risk-high reward.
   
 16. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Jagr olisi ollut juuri noita - mieluumin ei mitään- hankintoja. Yakupov on low risk-high reward. Ihan peukku tälle haulle, paljon parempi kuin joku Colborne.
   
 17. Abdel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, James Neal #18
  Lainaus:
  Jätin tosiaan ihan tarkoituksella Columbuksen pois toivelistaltani, koska ikävä pelko on meikäläisellä persiissä että keklu pääsee tässä kyykyttämään meidän Joeta oikein kunnolla. Ryan Murray on kyllä ollut todella lupaava vielä jokunen vuosi sitten mutta ihan posketon määrä loukkeja sattunut miehelle. Eihän tuo nyt vanha ole vieläkään mutta jäätyään vähän ylimääräiseksi jackets-pakistossa keklu yrittää varmasti tätä käyttää kauppatavarana Duchenen metsästämisessä. Gabriel Carlsson olisi itselleni mieluisampi vaihtoehto tuolta Columbuksen päästä.
   
 18. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Yakubov messiin siis. Jos on yhtään parempi kuin Grikorenko menneellä kaudella, niin olen tyytyväinen tähän.
  Duchenen toivoisin siirtyvän laituriksi pääpainoisesti. Toki ottaisi ne leftin aloitukset. Oli siinä roolissa vaan niin hyvä pari kautta sitten. Mutta kuka siinä olisi sentterinä? Jost?
  Mitäs paikkaa Yakubov mieluiten pelaisi?
   
 19. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #8, #64, #47
  Lainaus:
  Taitaa toi RW olla miehen paikka. Ja varmaan alottaa ainakin kauden 3.ketjussa.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei mennyt toivomani kaavalla venäläisten tulevaisuus. Tai siis Yakupov tuli, mutta sekä Grigorenko että Nesterov matkaavat KHL:ään CSKA:n paitaan. Eli Grigorenko tarttui siihen sopimukseen mistä aihemmin huhuttiin.
   
 21. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
 22. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  John Mitchell hyväksyi sitten PTO:n Blackhawksiin.

  Vieläkö liike on hyvää ja osaa aloittaa? Joskus ainakin muistelisin hänen olevan varsin erinomainen nelossentteri ja siihen rooliin Blackhawks saattaa tarvita vaihtoehtoja.
   
 24. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Duchene taisi tosiaan sanoa että on training campilla ainoastaan kunnioituksesta faneja ja joukkuetovereita kohtaan. Miehellä ei taida olla mitään halua aloittaa kautta Avsissa. Miten vaikeaa se kauppaaminen voi oikein olla, varsinkin kun Avs on palkkojensa kanssa tilanteessa että voisivat tarvittaessa syödä Duchenen sopimuksesta maksimimäärän palkkaa ja se ei aiheuttaisi mitään ongelmia Avsille. N. 9,5 milj on tällä hetkellä tilaa, Colbornesta ja Comeausta vapautuu 4,9 milj kauden jälkeen, Beaucheminin buy-out 4,5 milj vapautuu, McLeodista vapautuu 533 333, yhtään isoa RFA sopimusta ei tarvitse tehdä (okei Yakupov, mutta ei mitään takeita että edes saa jatkoa). Duchenen sopimusta on tämä + ensi kausi jäljellä, Avsilla on tämän kauden jälkeen +19 miljoonaa tilaa capissa, kaupattavana on 26-vuotias Kanadan maajoukkue tähti kohtuullisella sopimuksella, josta Avs voi syödä tarvittaessa pois maksimimäärän, Avs tarvitsee lisää prospekteja ja varausvuoroja käynnistämään uudelleenrakennuksen nopeammin.

  Tämä koko tilanne on tällä hetkellä varmasti todella häiritsevää joukkueelle. Miten helvetin vaikeaa tämä voi Joe olla?
   
 25. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Osaakos joku valaista mistä tämä koko Duchene tapaus on lähtenyt? Muistaakseni jossain kohtaa oli huhuja, että Avs olisi valmis treidaaman Landeskogin tai Duchenen paikatakseen puolustusta ja hetken päästä oltiinkin tilanteessa jossa Duchene napit vastakkain Sakicin kanssa.