En ole pitkään aikaan nähnyt, joten lienee kampanjatuote. Siinä on kyllä makua muihin vastaaviin chilillä maustettuihin valmistuotteisiin verrattuna.Löytyyköhän lidleistä vielä inferno pizzaa vai onko tuo kampanjatuote nykyään?
En ole pitkään aikaan nähnyt, joten lienee kampanjatuote. Siinä on kyllä makua muihin vastaaviin chilillä maustettuihin valmistuotteisiin verrattuna.Löytyyköhän lidleistä vielä inferno pizzaa vai onko tuo kampanjatuote nykyään?
Löytyyköhän lidleistä vielä inferno pizzaa vai onko tuo kampanjatuote nykyään?
Juu hyvää soosia (siis se mustalla korkilla varustettu) ja hinta/laatu oikein kohdillaan. Mutta on tuossa vähän feikattu, jos pohjana on jalopeno niin ei se voi olla niin tulista, eli tuoteselosteen "mausteuute" tarkoittanee pelkkää kapsaisiinia. Eikä siinä sinänsä mitään vikaa ole, monikin soosi harrastaa samaa, mutta hifimmät saa saman poltteen aikaan ihan pelkillä paprikoilla. Mutta oikein annosteltuna pätevä pizzamauste (ei tosiaan välttämättä enää Infernon päälle).Samassa kaupassa oleva Bring The Pain kastike on myös mukavan polttava tuote ruoan päälle.
Lidlin Inferno pizza on ainakin ennen ollut erittäin vaihtelevaa tulisuudeltaan. Toinen erä on ollut kohtuu tulista kun taas toinen on ollut mietoa kuin mikä. Saa nähdä ovatko saaneet tasaisuutta tuotantoon.
Inferno voitti minut viime kerralla vaikka syön habanerot sellaisiaan ja muutenkin todella tulisia ruokia. Oli niin perkeleen tulinen että ei mitään rajaa, tainnut jokin uutepurkki kaatua soossin sekaan. Ennen ollut aina sopivan tulisia, ihme erä kai sitten.
Samassa kaupassa oleva Bring The Pain kastike on myös mukavan polttava tuote ruoan päälle. Ei välttämättä Infernon päälle.
Tuolta saisi Cholulan Originaalia, mun makuun paras näistä etikkaisista pöytämausteista. Nyt on joutunut liian pitkään menemään Texas Petellä.Jos haluaa enemmän tutustua ja tilata erilaisia chilituotteita niin Etusivu - Soosikauppa löytyy aika hyvä valikoima chilikastikkeita. Varsinkin El Yucatecon chilisoossit ovat olleet omaan makuun hyviä.
Turkinpippuri, kebabchili, pepperoni...
Kaikki varmasti tietää nämä usein karvakäsiltä saatavat, hieman jalapenolta näyttävät chilipippurit. Mutta mitä lajiketta ne yleensä tuppaa olemaan, eli millä nimellä löytäisin siemenet? Ja minkälaista niiden kasvatus siemenestä on (kokemuksia)?
Tähän olen törmännyt aikaisemminkin keskusteluissa, joten varmastikin siis Friggitello kyseessä.Olisko ne näitä? Friggitello - Wikipedia Ainakin ulkonäkö ja artikkelin kebab-kuvaus täsmää.
Jos tai kun vähempikin polte riittää, niin Green Tabasco on mukava koko perheen yleismauste. On siis selvästi miedompi kuin se perinteinen.
Meillä yleismausteeksi voisi kutsua poppamiehen chipotle-kastiketta. Savuinen aromi toimii esim. makaronilaatikon kanssa loistavasti. Suosittelen tutustumaan.Jos tai kun vähempikin polte riittää, niin Green Tabasco on mukava koko perheen yleismauste. On siis selvästi miedompi kuin se perinteinen.
Eipä nuo kaupoissa myytävät suurten massojen tuotteet ole ikinä tulisia, vaikka lupailevat.Ostin testiin Wilhelm Carolina Reaper makkaraa. Paketissakin lukee, että extra hot. Paskan marjat, ihan nössö kyrsä.
Mä tiputtelen Carolinaa makkaran päälle pullosta. Kuten tuossa mainittiinkin niin ei nuo valmiit chilituotteet ole mitenkään tulisia, jos vähänkin itse harrastaa sooseja tai mausteita. Poppamiehen Scott Bonnet ja Rocoto soosit nyt kovassa käytössä. Eivät niinkään tulisia mutta pirun maukkaita.Ostin testiin Wilhelm Carolina Reaper makkaraa. Paketissakin lukee, että extra hot. Paskan marjat, ihan nössö kyrsä.
Juu tätä juuri tarkoitin.Kyllä toi Wilhelmin Carolina reaper on tulinen. Ei tietenkään chilipäälle ole, mutta normaalisti tulisia ruokia syövällekin on.