Chicago Blackhawks 2020–2021

  • 231 134
  • 1 072

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Oma tietämättömyyteni on näköjään vielä huonompaa. Nyt pitää hävetä.
Ei ole mitään hävettävää tai anteeksipyydettävää. Minä kysyin asiasta ihan vilpittömästi, kun en tuota Hurricanes-yhteyttä tiennyt. Minulla oli vain vahva muistikuva mestaruusjuhlien krap...aurinkolasit päässä pidetyistä puheista. Nykyään tulee seurattua NHL:ää vähemmän ja lähes pelkästään Hawksin otteita. En siis tiennyt tuon sanonnan kytköksestä Hurricanes-selostajaan. Opin uutta. Sanonnan alkuperä olisi kyllä kiva tietää, vaikka se ei olennainen asia olekaan.

***

Seabrookin tarina NHL-pelaajana on siis lopussa. Kuten ketjussa on aiemminkin sanottu, niin siinä oli poikkeuksellinen soturi, johtaja ja pelaaja. Ei näyttänyt kaipaavan valokeilaa, mutta kunnossa ollessaan toimitti kaukalossa tehtaan takuulla, mitä tilattiin. Kropan hajoamisesta ja mammuttisopimuksesta jäi ikävä tahra varjostamaan hänen muistoaan Hawks-pelaajana, mutta kaikesta huolimatta minulle ainakin jää päällimmäisenä mieleen, että hän oli olennainen osa corea, joka toi Chicagoon ei vain yhden ikuisuuden odotetun kannun, vaan kolme. Menee jossittelun puolelle, mutta ilman Seabrookia Hawks ei olisi välttämättä voittanut yhtään noista kannuista. Nyt kun viimeinenkin piirto jäähän on piirretty, niin en osaa vieläkään sanoa kumpi numero 7 on isompi Hawks-historiassa, Chelios vai Seabrook? Ensimmäinen oli ehkä vieläkin suurempi kasvo koko organisaatiolle, mutta jälkimmäinen toi kolme kannua kaupunkiin. Se molempia yhdistää, että kummankaan uran loppu ei mennyt sillä tavalla kuin Windy Cityssä toivottiin. Seabs ei sentään mennyt voittamaan kannuja Detroitiin. Toivottavasti kuluttavat pelivuodet eivät ole jättäneet elimistöön peruuttamattomia vahinkoja ja hän pystyy nauttimaan uran jälkeisistä vuosistakin ilman komplikaatioita.

***

Hawksin maaliskuun otteluohjelma näyttää todella kovalta, mutta ainakin kaksi ensimmäistä ottelua kovinta mahdollista testiä - Tampaa - vastaan alkoi hienosti. 3 pistettä kahdesta ottelusta on kova näyttö, kun vertaa vaikka kauden alkuun. Tänään olisi toki vielä kolmas Tampa-ottelu jäljellä, mutta nähdyn perusteella siinäkin on ihan mahdollista pärjätä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Onhan tämän Blackhawks joukkueen iskukyky nyt aivan käsittämätöntä. Meinaa ihan unohtua että meiltä on telakalla kolmen ensimmäisen kentällisen sentterit ja silti laitetaan vaan hallitsevalle mestarille kampoihin antamatta milliäkään periksi. Mutta onneksi näitä mittelöitä ei voiteta paperilla, silloin meillä ei olisi mitään palaa jos näin tehtäisiin.

Vielä kapteeni vakavaan palaten, kyllä tässä vähitellen alkaa pelätä jo pahinta hänenkin osaltaan. Tämä kuukausien hiljaisuus kauden alusta lähtien ei missään nimessä ole normaalia käytäntöä. Kyllä siellä nyt uidaan syvemmissä vesissä...

*
Vahvaa otsikkoa pukkaa paikallislehteen:
"2020-21 will go down as the season the Blackhawks turned the page from old core to new core"

’’ Seabrook said. ‘‘The last couple of years, it’s been tough around here. And this team is having fun. They’re enjoying it, they’re in every game and they’re competing.’’
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nyt kun viimeinenkin piirto jäähän on piirretty, niin en osaa vieläkään sanoa kumpi numero 7 on isompi Hawks-historiassa, Chelios vai Seabrook? Ensimmäinen oli ehkä vieläkin suurempi kasvo koko organisaatiolle, mutta jälkimmäinen toi kolme kannua kaupunkiin.

Tämä on kyllä hankala valinta. Tai pitäisikö asiaan vaan suhtautua niin, että molemmat olivat isoja pelaajia omalla tavallaan eikä valintaa tarvitse tehdä? Chelios oman kylän poikana ja yksilönä hieman Seabrookia lahjakkaampi kiekkoilija kolminkertaisena Norris-voittajana ja monivuotisena All-Star puolustajana. Seabrook oli yksi merkittävä tekijä mestaruuksissa aivan kuten esim. Hossa, Toews, Kane, Keith jne., joita ilman ei myöskään kannuja olisi tullut. Chelios ei päässyt Chicagossa valitettavasti pelaamaan aivan yhtä kovassa porukassa, mutta kerran sentään onnistuivat finaaleihin pääsemään. Chelioksellakin kolme mestaruussormusta löytyy, mutta valitettavasti "väärien" joukkueiden riveistä.

Toivottavasti kuluttavat pelivuodet eivät ole jättäneet elimistöön peruuttamattomia vahinkoja ja hän pystyy nauttimaan uran jälkeisistä vuosistakin ilman komplikaatioita.

Tämä.

Vielä kapteeni vakavaan palaten, kyllä tässä vähitellen alkaa pelätä jo pahinta hänenkin osaltaan. Tämä kuukausien hiljaisuus kauden alusta lähtien ei missään nimessä ole normaalia käytäntöä. Kyllä siellä nyt uidaan syvemmissä vesissä...

Tilanne on varmasti vakava. Ei Toews muuten olisi sivuun jäänyt. Todennäköisesti ainoastaan Toews lähipiirineen sekä lääkärit tietävät asian laidan. Ja todennäköisesti tilanne ei ole muuttunut mihinkään, eikä kukaan ole tehnyt mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen tulevaisuuden suhteen. Oma veikkaukseni on, joka on aivan yhtä huono tai hyvä kuin kenen tahansa, että tällä kaudella kapteenia ei tositoimissa nähdä.

Chicago Sun-Timesin beat reportteri Ben Pope vastasi osuvasti, kun twitterissä pyydettiin lisää infoa Toewsin tilanteesta:





Vaikka kyse onkin julkisesta ammatista, niin terveystiedot eivät silti ole mitään julkista omaisuutta.
 
Viimeksi muokattu:

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Vaikka kyse onkin julkisesta ammatista, niin terveystiedot eivät silti ole mitään julkista omaisuutta.
Oon aika vahvasti eri mieltä tästä, varsinkin kun kyse on etuoikeutetuista julkisuuden henkilöistä, joille fanit ovat maksaneet tämän miljoonansa. Fakta on kuitenkin, että loputtomiin tämä hiljaisuus ei voi jatkua ja se tieto tulee tavalla tai toisella esiin jossain vaiheessa. Voihan se toki olla, että mitään syytä sairastelulle ei ole vielä edes löydetty, minkä takia ei ole mitään tiedotettavaa. Kunhan noi erittäin epämääräiset ALS-huhut eivät pidä paikkaansa, niin se on jo hyvä alku. Kaikkea hyvää joka tapauksessa Kapteeni Vakavalle ja toivottavasti asiat lutviutuvat parhaiten päin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Oon aika vahvasti eri mieltä tästä, varsinkin kun kyse on etuoikeutetuista julkisuuden henkilöistä, joille fanit ovat maksaneet tämän miljoonansa.

Eiköhän Toews ole maksanut faneille takaisin osansa johdattamalla joukkueen kolme kertaa mestaruuteen. En oikein ymmärrä, miksi hänen pitäisi levittää terveystietojaan julkisesti mikäli hän ei niin halua nyt tehdä? Ei hän ole faneille yksityiselämästään mitään velkaa.

Fakta on kuitenkin, että loputtomiin tämä hiljaisuus ei voi jatkua ja se tieto tulee tavalla tai toisella esiin jossain vaiheessa. Voihan se toki olla, että mitään syytä sairastelulle ei ole vielä edes löydetty, minkä takia ei ole mitään tiedotettavaa.

Tästä olen samaa mieltä. Ja todennäköisesti tämä on se syy?
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Toewsin tilanne on erikoinen ja seuran tiedotuslinja asiasta valitettavasti antaa tilaa kaikenlaiselle spekuloinnille ja salaliitoille. Sen mitä tuosta kaverista tietää, niin tuskin on kevyistä syistä pois.

Kolmas peli Tampaa vastaan oli sitten minisarjan huonoin. Hyvä alku, mutta jälleen johtoasemassa pelaaminen tuotti vaikeuksia. Jäähyt tappoivat flown toisessa erässä ja erityisesti Murphyn idioottitaklaus olisi saanut jättää tekemättä. Alkukaudesta hyvin toiminut alivoima on ollut viime aikoina heikkoa.

Kokonaisuutena kolme pistettä Tampalta on kuitenkin hyvä suoritus. Tästä opit taas matkaan ja eteenpäin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Toewsin tilanne on erikoinen ja seuran tiedotuslinja asiasta valitettavasti antaa tilaa kaikenlaiselle spekuloinnille ja salaliitoille. Sen mitä tuosta kaverista tietää, niin tuskin on kevyistä syistä pois.

Kyse ei ole seuran tiedotuslinjasta vaan Toewsin omasta toiveesta asian suhteen.

*

Kolme pistettä Tampaa vastaan on tosiaan hyvä saldo, vaikka pelillisesti trendi oli laskeva. Nälkä kasvaa syödessä, mutta samalla on hyvä muistaa, että kokoonpano kuhisee enemmän tai vähemmän NHL-tasolla kokemattomia pelaajia. Tässäkin pelissä puolustuksessa käytännössä katsoen neljä tulokasta (Boqvist ei täytä enää kriteerejä), niin kyllähän tuo eittämättä näkyy. Ian Mitchell on viime peleissä näyttänyt hieman väsyneeltä tai ainakin menossa on heikompi jakso.

*

Rockford IceHogs voitti jo toisen ottelun peräkkäin. Iowa kaatui nyt jatkoajalla 4-3 ja ottelun ratkaisi Altybarmakian, joka teki myös toisen maalin varsinaisella peliajalla. Evan Barratt ja D.J. Busdeker tekivät maalit mieheen. Colin Delia torjui Rockfordin maalilla 27 kertaa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Nyt nähtiin Chicagolta kauden hienoin kuvio ja maali Janmarkin mailan varrella tehtynä. Ja heti perään myös kauden pahin sulaminen 3-0 tilanteesta. Tällä kertaa huikeaa esitystä riitti 20 minuuttia.
Hienoa maskipelaamista Tampalla ylivoimilla joita tällä kertaa riittikin heille aivan liikaa. Näistä lopulta neljä osumaa Tampalle.
Puolustuspäässähän ne ovat Chicagon joukkeen ongelmat ja peruskallion de Haanin puuttuminen näkyi nyt jopa yllättävänkin paljon. Siihen vielä Murphyn ulosajo niin isännät omassa päässä olivat vähissä. Mutta Tampa on kova ei heitä vastaan aina voi voittaa:)
Tampan tilastot Chicagoa vastaan 2015 finaalien jälkeen ovat peräti 12-1-2 ja Vasilevskiy vieläkin jäätävämmät tilastot 7-0-0 Blackhawkseja vastaan.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
On kyllä ollut kokonaisuutena hienoa toimintaa Tampaa vastaan. Luultavimmin ne Collitonin dissaajatkin alkavat pikkuhiljaa kääntää takkiaan. Eilinen peli Tampaa vastaan ja eka erä, olisiko jopa ollut kauden parasta, en tiedä, mutta lähellä käytiin. Lankisella ei paras päivä, erikoistilanne peli oli täysin vihulaisen taskussa ja nuorien poikien jalka alkoi painamaan. En tiedä Zadorovin käsien pehmeydestä tai jalkanopeudesta, mutta mä diggaan. Eihän hänen pitäisi olla jäällä 18min, mutta onhan se äijä. Pitkää, halpaa pahvia vaan nenän eteen, mulle kelpaa. Myös muutamia kertoja itseni parjaama Kane oli kyllä pelipäällä, ei aina nähdä alaspäin polkevaa Kanea, saatika taklaava painosta. Eilen oli molempia esillä. Takkiin tuli, mutta hienoa tekemistä.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Samaa mieltä Zadorovista ja käyttäisin vielä Murphyä verrokkina tässä. Murphy kun tuli Chicagoon, niin hänellä kesti pari kautta sisäänajossa ja vasta oikeastaan viime kaudella nousi tuolle nykyiselle tasolleen. Zadorov on pari vuotta Murphyä nuorempi ja ainakin toivon, että pystyy tuosta vielä hieman tasoaan nostamaan. Toisaalta on täyttänyt tonttinsa hyvin jo nyt ja parantanut kuin sika juoksuaan. Ei hänen tarvitse olla alakerran herra ja hidalgo, mutta pelaamalla omilla vahvuuksillaan tuo kaivattua lisäarvoa takalinjoille.

Sitten tullaan näihin nuoriin puolustajiin ja nyt viimeisin debytantti Kalunyk osoitti lupaavia otteitta Tampaa vastaan. Mikään helpoin paikka ei ollut tulla debytoimaan, mutta hoiti ruutunsa kelvollisesti. Sulavaa liikkumista ja mukava aihio hänessäkin on tulevaisuuden NHL-pakiksi. Beaudin, Boqvist, Carlsson, Kalunyk ja Mitchell, siinä on jo viisi nuorta puolustajaa tyrkyllä vakituiseen kokoonpanoon. Toiset vahvemmin kuin toiset, mutta kaikilla saumat siihen on olemassa hieman eri rooleihin vaan. Hyvä, että kilpailua on ja tässä ehtii vielä paljon tapahtumaan ennen kuin tulevaisuuden puolustus on permanentissa.

Nuorista aina puhutaan ja hehkutetaan isosti, mutta kokemusta ei voi korvata. Toivon, että Connor Murphy ja Nikita Zadorov tuovat sitä pidemmällä tähtäimellä sekä tietenkin Keith on todennäköisesti mentoroimassa sopimuksensa loppuun mikäli vaan tahto ja fysiikka antaa myöden. Calvin de Haan olisi omissa papereissani se, jonka voisi uhrata nuoruuden alttarilla. Ei de Haan huono ole ollut ja häneltä saa turvallista peruspeliä pääasiassa noin 20 minuuttia ottelua kohti. Joukkueen ahkerin blokkaaja ja Zadorovin jälkeen toiseksi aktiivisin taklaaja. Mutta jos joku tuolta pitäisi siirtää sivuun karvattomien tieltä, niin hänestä minä luopuisin.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Luultavimmin ne Collitonin dissaajatkin alkavat pikkuhiljaa kääntää takkiaan.

Tämä takkien kääntyminen Collitonin suhteen on alkukauden yksi mielenkiintoisimmista tarinoista. Itse olen kutsunut häntä aikaisemmilla kausilla tet-harjoittelijaksi enkä käännä omaa takkia sen suhteen. Colliton nousi päävalmentajaksi vähällä kokemuksella ja moni asia kertoi, että Quennevilleen tottunut vanha kaarti ei ollut samalla sivulla uuden päävalmentajan kanssa. Mutta nyt voidaan sanoa, että harjoittelu on päättynyt.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Jaahas, Dachilla oli muutama kuukausi sitten runkkuranne siihen malliin solmussa, että vaikea oli nähdä miehen pelaavan tällä kaudella, mutta niin vaan kaveri on ilmestynyt treeneihin kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mielenkiinnolla odotan sikäli mikäli harjoitusten jälkeen on lisäinfoa tulossa.

Edit. Lähtee vieraskiertueelle joukkueen mukaan harjoittelemaan, mutta paluuseen on vielä matkaa. Positiivinen merkki joka tapauksessa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jaahas, Dachilla oli muutama kuukausi sitten runkkuranne siihen malliin solmussa, että vaikea oli nähdä miehen pelaavan tällä kaudella, mutta niin vaan kaveri on ilmestynyt treeneihin kuin salama kirkkaalta taivaalta. Mielenkiinnolla odotan sikäli mikäli harjoitusten jälkeen on lisäinfoa tulossa.

Edit. Lähtee vieraskiertueelle joukkueen mukaan harjoittelemaan, mutta paluuseen on vielä matkaa. Positiivinen merkki joka tapauksessa.

Tämä on todella positiivinen merkki ja toivottavasti Dach pääsee edes muutaman pelin tällä kaudella pelaamaan. Siellä se vetelee drillejä jo:





Sitä meinasi aivan unohtaa, että Dylan Strome on myös joukkueessa ja hän osallistui kanssa harjoituksiin. Kuten myös de Haan ja Collitonin mukaan Murphy on mukana seuraavassa pelissä eli ei lisäseuraamuksia tuosta taklauksesta hänelle. Positiivisia uutisia kautta linjan.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Dachin arvioitu paluu tositoimiin oli laskettu huhtikuun loppuun tai toukokuun alkuun. Saapas nähdä onko hän pelikunnossa jo ennen tuota aiempaa arviota.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München



Maailman uni- ja nukkumisongelmat on ratkaisu nyt kerta heitolla. Nimittäin jos jollain on nukahtamisvaikeuksia, niin mikäs sen parempi tapa kuin kuunnella, kuinka Patrick Kane laskee rauhoittavalla äänellä tuhanteen, kera tyynnyttävän hissimusiikin. Repesin kyllä alkuspeekille: "I know we've shared some wonderful moments over the years, moments full of energy and excitement........but this...won't be exciting"

Kannattaa myös kuunnella ainakin 400.luvun kohta, jos ei muuten. Ainakin itse tiedän mitä kuuntelen tästä eteenpäin joka ilta ennen kuin menen nukkumaan. Not expected but needed. Aivan mahtavaa!
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kannattaa myös kuunnella ainakin 400.luvun kohta, jos ei muuten. Ainakin itse tiedän mitä kuuntelen tästä eteenpäin joka ilta ennen kuin menen nukkumaan. Not expected but needed. Aivan mahtavaa!

Ajassa 49:35 eteenpäin huikeaa tykitystä! Twinkle twinkle number one star..

*





Wyatt Kaiser valittiin National Collegiate Hockey Conferencen (NCAA divisioona) All-Rookie Teamiin sekä All-Honorable Mention porukkaan toisena puolustajana. Kaiser oli kuulemma Minnesota Duluthin ykköspakki jo ensimmäisellä kaudellaan, mikä on kova saavutus 18-vuotiaalta tuossa sarjassa. Pelasi joukkueen ykkösparissa sekä yli- että alivoimaa. Pisteitä kertyi 0+9 24 ottelussa ja blokattuja laukauksia toiseksi eniten tulokkaista yhteensä 30 kertaa. Ihan kohtalaiset avaukset yliopistosarjassa näillä Blackhawksin 2020 kolmannen kierroksen varauksilla Kaiserilla ja Slaggertilla.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Kun tuli tässä Toewsin tilanteesta kyseltyä / juteltua, niin tuli sen jälkeen laitettua viestiä Chicagon päähän muutamalle jotka kuvittelen ainakin olevan jollain tavalla tietoisia Chicagon asioista. Sieltä tuli viestiä kahdelta eri ihmiseltä, että Toewsilla ois palanut vähän käpy "tankkaukseen" / siitä edes puhumiseen. Joku Crawfordin tilanteesta ois tehnyt sen lopullisesti, että Toewsilla ei olis enään "napannut". Omistaja portaan ja Toewsin välillä siis olisi jotain ongelmaa, ja että sielä ei oliskaan mitään hirveän vakavaa sairautta, vaan enemmänkin että ei kiinnosta, toki tuokin nyt olisi huolestuttavaa. Kane ois vielä yrittänyt jotenkin Toewsia pelaamaan, mutta sillä ei ois siltikään oikein kiinnostanut.

Pitänee korostaa erikseen vielä, että nämä ihmiset ei nyt sielä Chicagon kopissa ole vaikka lähellä ovatkin, eli nämä on täysin samoin huhuja kuin kaikki muutkin. Siltikin sen verran jopa uskon heitä, että tuossa voi olla jotain perää. Nyt en kerkeä itse, voin katsoa huomenna jos jotain löydän, mutta muistaakseni tästä oli jotain ihan mediassa että kaikki ei tykännyt kun Crawford laitettiin pois.

Mikäli tämä pitäisi paikkaansa, niin erikoista olisi Toewsilta. Toisaalta aika erikoista on tämäkin että mitään ei kuulu mistään, joka tavallaan voisi tätä puoltaa. Ihan itseäni komppaamalla, kyllä nyt pitää jo tietää että onko mahdollista että Toews pelaa terveydellisistä syistä tälle kautta vai ei.

Tyhmää spekuloida, mutta tulipa tehtyä. Toivottavasti joku ilmoitus tulisi jossain vaiheessa.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Tonni täyteen Pattylle jotenkin hyvin tyypillisessä milestone-matsissa. Onnea kovasti, huikea resume ukolla, ylpeä saa olla myös näin fanina. Nyt sitten päät pois perseestä ja tulosta taululle, tärkeitä pelejä edessä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Voi surkeus mikä mahalasku Dallasissa. Niin moni asia meni pieleen Collitonin Subban intoiluista lähtien. Tyhmää jäähyä sateli väärästä vaihdosta lähtien ja oikein mitään vaarallista ei saatu aikaan.

@Peppuli Crawfordiahan ei laitettu pois vaan hänelle tarjottiin ihan reilua summaa jatkosta, josta hän kohteliaasti kieltäytyi ja sainasi vain marginaalisesti suuremman paperin muualle.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
@Peppuli Crawfordiahan ei laitettu pois vaan hänelle tarjottiin ihan reilua summaa jatkosta, josta hän kohteliaasti kieltäytyi ja sainasi vain marginaalisesti suuremman paperin muualle.

Se extravuosi sopimukseen New Jerseystä tekee tuosta paperista ihan aavistuksen suuremman kuin vain marginaalisesti. No, lopputulema oli se mikä pitikin eli Corey ei pelannut peliäkään muualla kuin Chicagossa.

Joskus nähnyt ennenkin näitä ryöpytyksiä juhlamatseissa. Eipä siinä, nyt täytyisi kurssi pikimmin kääntää ennen kuin lähtee sivuluisuun.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Tämä oli kyllä kauden typerin peli. Alusta asti näki, että ei oltu valmiita pelaamaan. Junnutason vaihtovirheitä ja typerää ylipelaamista. Toinen erä alkoi hyvin, mutta sitten Highmore ottaa typerän hyökkäyspään jäähyn, aneeminen alivoima vuotaa ja peli olikin sitten siinä.

Keith on pelannut pitkään hyvin, mutta tänään Dallas käytti säälimättä hyväksi vanhan miehen verkkaista jalkaa. Ja kun muiltakin oli jäänyt luistimet ja taistelukirveet teroittamatta, niin tulos näkyy taululla. Valitettava ohipeli Kanen juhlaottelussa. Seuraavassa pelissä odotan merkittävää tason ja asenteen nostoa. Noin löysästi ei saa enää pelata. Sivuluisuun ei ole näin kokemattoman joukkueen kanssa varaa.

***

@Peppuli maalailee ikävää kuvaa Toewsista ja kun seuran tiedotuslinja mahdollistaa nämä juorut, niin tuo on valitettavasti käynyt itselläkin mielessä. Loukkaantumisia ei pitäisi ikinä toivoa, mutta tässä tapauksessa toivon, että poissaolo johtuu todellakin terveyssyistä eikä mistään lapsellisesta kiukuttelusta ja riidoista seurajohdon kanssa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Esityksestä päätellen joukkue oli valmistautunut otteluun kuuntelemalla tuota Kanen uninauhaa. Ei siitä sen enempää.

Nyt tuli julkiset onnittelut kapulta Kanelle ja ovat muutenkin olleet säännöllisesti yhteydessä toisiinsa. Ei ollut letkuissa tai pyörätuolissa. Hymykin irtosi. Kaikenlaisia huhuja on joo. Saa uskoa, mutta ei ole pakko hei

edit.







edit. @Wiesellike vielä kerran tähän tiedotuslinjaan, että se noudattaa tarkkaan Toewsin toivetta. Voi vain kuvitella kuinka se vaikuttaisi pelaajan ja organisaation väleihin, jos Blackhawks ei tätä toivetta kunnioittaisi.
 
Viimeksi muokattu:

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Parin selvän tappion jälkeen Hawks ryösti Dallasista voiton kliinisellä vieraspelillä. Laukaukset olivat kahden erän jälkeen kotijoukkueelle 22–8, mutta tulostaulun lukemat 0–4 vieraille. Hawksin puolustuspeli oli taas ryhdistäytynyt avoimien ovien hulluista päivistä, mutta erityisesti Lankinen oli omituisten lukemien takuumies. Kolmannessa isännät pääsivät vielä peliin mukaan parilla maalilla, mutta neljän maalin johtoa Hawks ei enää menettänyt samalla tavalla kuin Tampaa vastaan kävi kolmen maalin johdossa.

Tärkeää, että kahden kehnomman ottelun jälkeen Hawks sai orastavan tappioputken poikki heti alkuunsa. Varsinkin, kun seuraavat neljä peliä pelataan Floridan niemimaalla ja niidenkin jälkeen on vielä hyvävireinen Panthers vastassa Chicagossa. Sarjataulukon kannalta oli myös tärkeää, että Stars jäi edes tässä toisessa ottelussa pisteittä.

Ottelun positiivisista puolista huolimatta lienee kuitenkin selvää, tuollaiseen siilipuolustuksen ja murhaavan tehokkuuden yhdistelmään Hawks ei voi kuitenkaan kovin pitkälle tulevaisuuttaan rakentaa. Tietenkään ei haittaa, jos sama sattuisi toimimaan nyt vieraskaukaloissa myös Panthersia ja Lightningia vastaan. Tuollainenkin pelitapa on tietysti hyvä olla työkalupakissa.

muokattu:
Lisätäänpä vielä sellainen näkökulma viestiin, että näin runkosarjan puolivälissä Hawks on pelannut 13 kertaa toisen peräkkäisen ottelun edellisen pelin vastustajaa vastaan ja voittanut niistä revanssipeleistä 10. Kahdesti tappio on tullut varsinaisen peliajan jälkeen ja vain kerran Hawks on jäänyt ilman pisteitä. Kyky säätää omaa peliä ja vastata toisen joukkueen peliin lupaa hyvää mahdollisia pudotuspelejä ajatellen. Pudotuspelien kolmannelle kierrokselle pääseminen ja divisioonan voittaminen olisi tosin melkoisen urotyön takana, koska Tampa tulee suurella todennäköisyydellä jossain vaiheessa vastaan pudotuspeleissä. Mahdollisesti puolustava mestari tulisi vastaan jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Joukkueen nuorison kanssa jokainen pudotuspeli olisi kuitenkin kuin rahaa pankkiin.
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Tuloksellisesti hyvä vastaus tiistain löysäilyyn, mutta täysin tyytyväinen ei voi olla. Ilman Lankista ja Dallasin tehottomuutta tämäkin oltaisiin hävitty, mutta nyt kävi mäihä.

Kolmanteen erään tultaessa oltiin saatu 8 laukausta maalia kohti. Onneksi ylivoima toimi ja Khudobinilla oli huonompi ilta, niin saatiin noista vedoista puolet sisään. Alivoima oli nyt hyvää ja vaikka puolustuksessa tuli liikaa kiekonmenetyksiä, niin tekeminen oli huomattavasti parempaa kuin tiistaina. Oli kiva nähdä Beaudin taas mukana. Johtoasemassa pelaaminen oli totutun vaikeaa, mutta onneksi etumatka riitti tällä kertaa.

Ei parhain mahdollinen peli, mutta voitettiin silti ja saatiin orastava tappioputki poikki. Eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös