KiHi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara ja Chicago Blackhawks
Tykkään Chicagon nykyisestä ilmeestä todella paljon, vaikka/ehkä juuri siksi kun on paljon tulokkaita ja nuoria nälkäisiä pelaajia, niin komeaa taistelua. Chicago ei minun mielestä tarvitse mitään muuta, kun aikaa antaa nuorten kehittyä ja ehkä sentteriä, mutta kun Toews ja Dach tervehtyisivät niin ei senttereitäkään.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Ei ole ikävä Crawfordia sillä näillä esityksillään Lankinen on häntä parempi. Lankiselle tuli jälleen aika kovaa kamaa selvitettäväksi. YV:llä Boqvist sohelsi viivalla ja läpiajo panttereille myöhemmin jossakin välissä tuli Floridalle myös kolme nollaa vastaan hyökkäys jonka Lanks sai seivattua. Nyt ei tullut maalivahdille ainakaan ilmainen nollapeli, mutta kovasti tarvittiin myös joukkueen apua toisten kiekkojen siivouksessa ja tänään siinä onnistuttiin erinomaisesti.
Lankinen valittiin lopulta ansaitusti toisessa perättäisessä pelissä ykköstähdeksi.

Zadorov on parantanut peliään kauden aikana ja on kyllä erittäin ikävä kaveri vastustajalle. Murphy on myös soturi joka paranee vuosi vuodelta ja viettää tänään syntymäpäiväänsä.

Ihmeen hyvin on pärjätty tällä kaudella kun meidän maalille tulee jatkuvasti vastustajaa enemmän kuteja ja vaarallisia maalintekopaikkoja. Carpenter hoiteli hienosti myös Weegarin kimpoilut Carpenterin taklatessa ensin Luostarista. Pius Suter tänään kymppikerhoon, hänen lisäkseen siellä ovat Mattias Janmark (10), Dominik Kubalik (11), Patrick Kane (13) ja Alex DeBrincat (16).
Kyllä nämä kaksi peliä kertoivat myös sen että Pantterit ovat erittäin haavoittuvaisia jos Barkoville sattuu jotakin. Nipistimme samalla mukavasti Floridan ja meidän välistä eroa pisteissä noilla kahdella voitolla.

"Kevin Lankinen was absolutely sensational. NBC Sports Chicago "
 
Viimeksi muokattu:
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Edessä olisi back to back -väännöt Predatorsia vastaan. Discover Centralissa viimeisestä pudotuspelipaikasta käydään ankara taisto Chicagon, Columbuksen, Nashvillen ja Dallasin kesken. Tampa, Carolina ja Florida menevät menojaan, mutta tuo takana oleva nelikko on seitsemän pisteen sisällä, Dallas neljä peliä vähemmän pelejä pelanneena kuin nuo muut kolme kilpakumppania.

Nämä keskinäiset ottelut ovat panokseltaan jo lähes pudotuspelitasoa. Chicago pelaa Nashvilleä vastaan vielä kuudesti, Dallas kohdataan neljästi ja Columbus kahdesti. Noissa peleissä on 24 pistettä jaossa, joten pitkälti Chicagon kohtalo pudotuspelien suhteen ratkeaa noissa kohtaamisissa tai ainakin se on vielä omissa käsissä. Nashville on parantanut otteitaan viime peleissä huomattavasti ja viimeisestä kuudesta pelistä on tilillä viisi voittoa. Chicago tarvitsee onnistumisia laajalla rintamalla, että mukana pysytään ja erityisesti Lankiselta nyt näitä parissa viime pelissä nähdyn kaltaisia suorituksia.

Käy peleissä miten tahansa niin Bowmanin lähestymistapaa suhteessa siirtojen takarajaa se ei muuta. Stanley vastikään totesi, että hän ei tule hankkimaan rental-pelaajia ja antamaan varausvuoroja tai prospekteja hetken vahvistuksen toivossa. Katse on tiukasti tätä kautta pidemmällä ja mikäli joukkue menestyy, niin se on vaan plussaa se.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks
5.3.2021 Juteeni - Miksi Ilves olisi jotenkin poikkeuksellinen vastustaja Tapparalle?

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Boqvist, ole hyvä ja pakkaa veitsesi. Kilpailu on osaltasi päättynyt. 0 kaksinkamppailuvoittoa, harhasyöttöjä, oma jätkä hukkuu omissa jatkuvasti. Nyt loppu usko täällä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Eka neljän pisteen peli ja kuokkaan tuli aika selkeästi. Nashville onkin hetkessä kahden pisteen päässä. Teimme pahoja puolustuspään virheitä ja niistä rankaistiin. Oma syöttöpeli oli normaalia laaduttomampaa läpi pelin.
Nostakaa nyt hyvät ihmiset joku kakkosen keskelle, Strome tai Dach vaikka.
Positiivisia yllätyksiä ehdottomasti Kirby Dachin nopea paluu.

Paljon saa tapahtua että pystytään haastamaan Nashville seuraavassa matsissa.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Tämä peli lähti kasvamaan vinoon heti alusta. Nashville oli tullut pelaamaan, kun toisella puolella nukuttiin. Nashvillen karvaukseen ja paineeseen ei pystytty vastaamaan, mikä johti virheisiin. Liikaa huonoja pitkiä syöttöjä, joilla Predsin paine yritettiin ohittaa ja sitten viisikko olikin levällään ja vastustaja ylivoimaisena Lankisen edessä. Erityisesti Kämpfin, Boqvistin ja de Haanin virheet syötöissä ja pelinluvussa kävivät kalliiksi. Asetelma ennen peliä oli selvillä, mutta Chicago ei ollut siihen valmis. Taas näitä kasvukipuja.

Oli kuitenkin mahtavaa nähdä Dach takaisin. Oli tehdä "toewsit" heti ekaan vaihtoon, mutta harmittavasti jäi vajaaksi. Pysyttiin myös hyvin pois jäähyboksista ja Lankinen antoi taas mahdollisuuden voittaa. Seuraavaan peliin Dach kakkosen keskelle ja Kämpf poppareille. Ei vain tshekillä riitä tuohon rooliin.

Ja seuraavaan muutenkin parempi valmistautuminen ja munakarvat esiin. Florida-peikosta jo selvittiin, nyt pitää tehdä sama Nashvillelle.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nashville yllätti Chicagon housut kintuissa heti pelin alussa ja sai näyttämään kotijoukkueen todella huonolta. Toinen erä oli haukoilta parempi, mutta kolmannen erän alku oli taas täysi katastrofi höystettynä kahdella karmealla harhasyötöllä, joista jälkimmäisen Predators hyödynsi maalin muodossa. Lankinen oli jälleen todella hyvä, mutta ei mahtanut noille maaleille mitään ja toisessa päässä virkaveli Saros oli vähintään yhtä hyvä, vaikka ei joutunut aivan samanlaiseen testiin. Kiitos tuosta edessään pelanneelle viisikkopuolustukselle. Predators oli missiolla ja tuli selvästi paremmin latautuneena peliin. Chicagolla avauspeli taas aivan karmeaa, mutta osaltaan siihen vaikutti vierasjoukkueen kova painepeli.

Dachin paluu oli hieno homma ja pelasi ihan hyvin siihen nähden, että on ollut pitkään sivussa. Oli tehdä tosiaan heti alkuun highlight-maalin, mutta vielä ei ollut askelmerkit kohdallaan. Beaudin sai pitkästä aikaa peliaikaa ja edelleen nautin tuosta rauhallisuudesta kiekon kanssa sekä oivaltavista syötöistä. Collitonin housuissa miettisin uudestaan noita hyökkäysketjuja ja palauttaisin Kämpfin sinne, missä hänen vahvuutensa tulevat parhaiten esiin eli nelosketjuun. Pius Suter on nyt kolmen pelin maaliputkessa ja ahtaisssa tiloissa maalin edustalla on varaallinen ukko. Dylan Strome ei ole taas esittänyt paluuottelunsa jälkeen yhtään mitään.

Farmin puolella Ivan Nalimov sai kasteensa. Kovin hyvin ei homma lähtenyt venäläisellä käyntiin, kun jo alle minuutissa oli kiekkoa kaivettu selän takaa kahdesti Wolvesia vastaan. Erien alut olivat myrkkyä tuossakin pelissä ja Wolves iski jokaisessa erässä maalin alle minuuttiin, ensimmäisessä tosiaan kahdesti. Loppulukemat 6-3 Chicago Wolvesille. IceHogsin maaleista vastasivat Cody Franson, Evan Barratt ja Reese Johnson. Ivan Nalimov torjui lopulta 31 kertaa, että jokunen kiekko sentään tarttui hänellä.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
On mielenkiintoista nähdä millaiseksi tämä joukkue muodostuu tässä vuoden kahden sisällä. Nahkaa luodaan nyt uudestaan ja tällä kaudella useampi ensikertalainen on saanut kasteensa. Fanina on välillä vaikea nähdä pidemmälle eteenpäin, vaan sitä elää hetkessä ja voiton huuma voi muuttua hetkessä epätoivoksi. Onneksi toimiston puolella ei johdeta hetken mielijohteesta ja arvioida pelaajia yhden tai kahden pelin perusteella. Kyllä minä edelleenkin pidän tästä, että nuorille pelaajille annetaan vastuuta ja ymmärretään ne kasvukivut matkalla. Vielä pari vuotta sitten oli vaikea nähdä, mihin suuntaan joukkuetta haluttiin viedä. Nyt valittu linja on selkeä ja ainakin henkilökohtaisesti olen optimistinen tulevaisuuden suhteen.

Arvioni on, että Kevin Lankinen ja Brandon Hagel ovat tehneet tällä kaudella suurimman vaikutuksen näistä nuorista pelaajista. Kuuluvat siis ehdottomasti siihen uuteen nahkaan, mutta samalla on hyvä muistaa erityisesti maalivahdeista, että näitä yhden kauden tähdenlentoja on nähty ennenkin. Niinpä en nyt pelkästään Lankisen varaan laskisi, vaan yrittäisin hankkia kokeneempaa paria hänelle ensi kaudeksi. Jotenkin olen myös vakuuttunut Philipp Kurashevista, vaikka vastuuta on nyt tullut hieman vähemmän tasaviisikoin. Älykkäänä, taitavana ja nopeana pelaajana on nimi, jonka lasken jo nyt yhtenä tulevaisuuden ryhmään. Dylan Strome tekee pelaamisellaan koko ajan vaikeammaksi nähdä hänet missään tulevaisuuden hahmotelmissa tässä joukkueessa.

Puolustajista Adam Boqvist on ottanut selkeitä kehitysaskeleita ja väläyttelee joka pelissä sitä mainostettua kiekollista osaamistaan. Ja vaikka täällä nyt on taas otettu nuorukainen tikunnokkaan, niin mielestäni kuuluu ilman muuta vakiokokoonpanoon. Kyllä niitä virheitä on tullut ihan jokaiselle puolustajalle kautta linjan. Puolustuksen muodostuminen on kenties se mielenkiintoisin osasto seurattavaksi, kun organisaatiossa on useita potentiaalisia nuoria puolustajia kärkkymässä paikkaa. Kova kilpailutilanne on lopulta vain hyvä asia ja ennen pitkää nähdään, ketkä tuossa kisassa pärjäsivät parhaiten.

Loppuun on todettava jälleen kerran, että tykkään erittäin paljon Janmarkista ja hän on ollut huomattavasti parempi kuin mitä osasin odottaa. Jos hänet kaupataan pois, niin tulee se jättämään ison aukon tuohon kokonaisuuteen. Mielelläni näkisin hänet seuraavat pari kolme vuotta jatkavan joukkueessa. Janmarkilla saattaa olla vain toiset suunnitelmat ja kenties siksi Bowmanille ei jää muita vaihtoehtoja kuin kaupata ruotsalainen varausvuoroon tai -vuoroihin. Enää 15 päivää siirtoikkunan sulkeutumiseen.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Paljon parempi peli kuin eilen, mutta silti turhauttava lopputulos. Puolustuksessa oli taas avoimien ovien päivä ja viimeistä varttia lukuun ottamatta hyökkäyksessä oli aika hiljaista. Nashville on nyt vain niin kovassa vireessä ja heidän tapa pelata on myrkkyä haukoille.

Subban oli loistava ja antoi Lankisen tavoin mahdollisuuden voittaa, mutta henkilökohtaiset virheet maksoivat taas kovaa hintaa. De Haanin peli on tällä hetkellä sekaisin. Joka pelissä tuntuu tulevan nyt pahoja virheitä. Dachia voi tietenkin syyttää Predsin voittomaalista, mutta näitä tulee nuorelle pelaajalle.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
De Haanin peli on tällä hetkellä sekaisin. Joka pelissä tuntuu tulevan nyt pahoja virheitä.
Ja vähän paskaa säkääkin mukana, mutta harmittavan usein numero 44 on kentällä vastustajan tehdessä maalin. Tässäkin pelissä ensimmäinen maali kimposi onnekkaasti de Haanin luistimesta sisään ja toisessa maalissa katseli vierestä kiekon kimpoillessa suoraan vastustajan lapaan. Kolmas maali olikin sitten lahja Dachilta, mutta kyllä niitä lahjoja jaettiin aikaisemmin muidenkin toimesta.

Kokonaisuutena kuitenkin parempi peli Blackhawksilta. Olihan siellä mm. Beaudinilla tolppaa jne., että paremmalla onnella lopputulos olisi voinut olla toinen. Toisaalta Predators ansaitsi pomppunsa ja oli kieltämättä taas parempi joukkue, mutta ei niin selvästi kuin lauantaina.

Mennään eteenpäin. Pari kotipeliä vielä kivikovaa Carolinaa vastaan ja sen jälkeen seuraavat kymmenen peliä määrittävät joukkueen kohtalon pudotuspelejä ajatellen. Vastassa Nashville neljä kertaa, Columbus, Dallas ja Detroit kahdesti.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vahvat huhut kertovat, että Blackhawks olisi tekemässä piakkoin sopimuksen Bostonin yliopistossa pari viime kautta pelanneen Mike Hardmanin kanssa.


Ja lisättäköön, että Stan Bowmanista ollaan leipomassa Jenkkien olympiajoukkueen Gm:ää 2022 kisoihin.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

KiHi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara ja Chicago Blackhawks
22 vuotias pelaa NCAA:ssa eikä tilastojen mukaan ainakaan kovin vahvasti. Mitähän painoarvoa Chicagolle olisi tuollaisesta pelaajasta.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Mitähän painoarvoa Chicagolle olisi tuollaisesta pelaajasta.
Ehkä just sitä painoa. 188cm ja 93kg. Toisi alaketjuihin pihviä. Mutta melko harvoin nämä yliopistohaut onnistuu. Eiköhän Hardmankin löydä itsensä pian farmista, jos signaa Chicagoon.

Dylan Stromesta on tullut isä. Ehkä se selittää, miksi ajatukset eivät ole olleet pelissä hyvän paluun jälkeen.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Nashville on meille paha ja nousu ei vaan riittänyt toisessakaan matsissa tällä kertaa.
Puolustuksemme on vaan aavistuksen pehmyt ja virheherkkä.
Kirby Dachille joukkueen kovimmat miikat -3.

Floridassa Aaron Ekblad on tämän kauden OUT loukin takia. Olisikohan coach Q innokas raahaamaan vanhan soturin Duncan Keithin korvaamaan tuota reikää...
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ehkä just sitä painoa. 188cm ja 93kg. Toisi alaketjuihin pihviä. Mutta melko harvoin nämä yliopistohaut onnistuu. Eiköhän Hardmankin löydä itsensä pian farmista, jos signaa Chicagoon.
Näin juuri. Eivätkä nuo Hardmanin tilastot nyt aivan huonotkaan ole yliopistoon. Jos ja kun sopimuksen tekee, niin ei häntä varmasti kukaan kaavaile tulevaisuuden tulosyksiköihin, mutta kilpailemaan syvyyspelaajien sarjaan. Mielenkiintoista nyt nähdä, että alkaako oletettu sopimus ensi kaudesta vai viekö yhden sopimuspaikan jo tällä kaudella?

Tälläinen pieni pätkä löytyi tuolta:

Mike Hardman, F, Boston College

Hardman (6-2, 198) has scored 15 points (eight goals, seven assists) and has 52 shots on goal in 21 games for Boston College, which is No. 1 in the USA Today/USA Hockey Magazine Men's NCAA Division I men's ice hockey poll. The 22-year old sophomore can play on the power play, has good hands, and is not afraid to go to the tough areas of the ice to hunt for loose pucks.


Jännä nähdä vieläkö Maxim Shalunov on sittenkin Chicagon suunnitelmissa? Vähän sellaista puhetta on ollut ja Shalunovin sopimus CSKA:n kanssa päättyy tähän kauteen. 28-vuotias venäläissentteri on ollut KHL:n pudotuspeleissä hyvässä iskussa ja 11 pleijariotteluun tehnyt 5+4 tehot. Koska en ole yhtään peliä mieheltä nähnyt, niin en osaa arvioida olisiko hänestä mahdollisesti mitään iloa NHL:ssä. Kokoa nyt ainakin löytyy ja hyvä laukaus kait on?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago BlackhawksHardman went undrafted in his two years of eligibility. He had some NHL interest after his freshman season at Boston College and returned to school for a second year. This time, about 20 teams showed interested in signing him, according to a source.

The Blackhawks appear to have high hopes for Hardman. For one, they were willing to burn the first year of his contract. That was probably necessary considering the level of interest in him, but the tradeoff is he will be due a second contract after the 2021-22 season. Second, the Blackhawks are now up to 49 contracts for this season. The limit is 50. That could prohibit the Blackhawks at the trade deadline. They could take on one more contract without needing a corresponding move, but beyond that, they’ll require contracts to go out to come in.
***

Yöllä vastassa laadukas Carolina, jonka viimeiset kymmenen peliä on menneet saldolla 7-2-1, kun vastaavasti Chicagolla se on 3-7-0. Mikäli Blackhawks haluaa pysyä kyydissä mukana, niin se vaatii jälleen Lankiselta huippupeliä. Muuten odotukset ovat aika nollissa, niin laadukas joukkue on nyt vastassa ja se pelaa pitkälti samalla tavalla kuin Predators. Paine tulee olemaan siis kova. Nuorille jälleen hyvää testiä ja infoa, missä pitää vielä parantaa, jos haluaa kilvoitella tosissaan kärjen kanssa. Lankinen siis maalilla ja Kalynuk ottaa Beaudinin paikan puolustuksessa. Tuore isä Strome on takaisin kokoonpanossa ja Highmore astuu sivuun.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks
Vahvat huhut kertovat, että Blackhawks olisi tekemässä piakkoin sopimuksen Bostonin yliopistossa pari viime kautta pelanneen Mike Hardmanin kanssa.

Ja Mike Hardmanille kahden vuoden tulokas pahvi - caphit 912.500. Hardman suoraan taxi squadiin.

edit hidas ja linkki uutiseen: RELEASE: Blackhawks Sign Mike Hardman to Entry-Level Deal
 
5.3.2021 Juteeni - Miksi Ilves olisi jotenkin poikkeuksellinen vastustaja Tapparalle?

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Eipä olisi ensimmäisen erän perusteella uskonut, että tästä voitto kairattaisiin. En tiedä, mitä valmistautumisessa oli puuhattu, mutta ei oltu valmiita pelaamaan. Uusi helmasynti näyttää olevan nuo erien alkujen nukkumiset. Onneksi Lankinen oli kuitenkin hereillä. Olisi pitänyt olla ottelun ykköstähti, koska ilman ekan erän torjuntoja Carolina olisi tämän vienyt.

Johtojen puolustaminen sen sijaan on parantunut. Kolmannessa erässä Carolinalta vietiin upeasti tilat pois. Jatkossa sama ilme täydet 60 minuuttia.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lankiselta tuli se huippupeli ja varsinkin ensimmäinen erä, jota tarvittiin mukana pysymisessä. Lankinen oli ehdottomasti ottelun ykköstähti ja Murphy kenttäpelaajien kunkku omaan silmään. Lopussa haukat saivat harjoitella vähän purkukiekkoja. Aika useat voitetut pelit tällä kaudella ovat olleet maalivahtien ansioita ja harvoin on ollut mitään hyökkäyspään dominointia Blackhawksilta nähtävissä. Carolinaa vastaan ei sellaista näillä jaoilla voi odottaakaan, mutta jos puolustuspelaamisessa on menty nyt eteenpäin, niin kyllä jatkoa ajatellen kiekollisen pelaamisen pitää parantua huomattavasti. Siihen auttaisi kovasti, jos noita aloituksia pääsisivät kauhomaan paremmalla prosentilla. Tällä kertaa Carolina vei tuon osa-alueen 64% - 36% ja Jordan Staal oli tässä erityisen vahva 86% lukemalla.

Collitonin ketjukoostumukset vähän kummastuttavat meikäläistä. Kaikki tietää, että Jeremyllä on heikko kohta David Kämpfia kohtaan, mutta hän on nelosketjun sentteri eikä kuuluisi olla jarruttamassa mm. Kubalikin pelaamista. En ymmärrä miksi Kurasheville ei anneta mahdollisuutta edes muutaman pelin ajan kokeilla tuossa? Hän pystyisi tuomaan sentään jotain hyökkäyspäähän tai vaikka Strome siihen tilalle. Alkukaudesta Chicagon yksi parhaista ketjuista oli nelosketju Highmore/Hagel-Kämpf-Carpenter ja en nyt ymmärrä tätä puukäsien levittämistä ympäri kokoonpanoa.

Dachilta vähän jo parempi peli ja Boqvistin otteissa näkyy nyt itseluottamuksen olevan korkealla varsinkin kiekollisena. Pisteitä voisi olla puolentusinaa enemmän, mutta kun noita paikkoja saa ja luo muille samaan tahtiin, niin kyllä niistä palkintoja vielä jaetaan. Mikäli vain kaikki menee odotusten mukaisesti, niin Dach ja Boqvist ovat tämän joukkueen kiekolliset liiderit parin vuoden sisällä. Molempien potentiaalin haistaa jo kauas.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Upea voitto! Joskus voi selkeästi alakynnessä läpi pelin oleva joukkuekin voittaa hyvän maalivahtipelin avulla. Lankisellakin kiekko pomppi yllättävänkin paljon kovista otteista huolimatta.

Ensimmäisessä erässä olivat tallin ovet auki jakuvasti ja hurrikaani puhalsi alueelle oikealta ja vasemmalta eikä Chicago mahtanut sille mitään. Vedot ekan erän jälkeen Carolinalle 13-5.
Toisen erän alkuun Dach järkkäsi läpiajon kahdella yhtä vastaan ja Strome katsoi parhaaksi vetää itse ja tällä kertaa maaliin saakka. Siihen vielä YV-mali Catille Kanen kiekonriiston ja syötön kautta muutaman minuutin päästä niin Chicagon tilanne näytti yllättäin paremmalta.
Upeasti hoideltiin jälleen johtotilanteen pitäminen loppuun saakka.

Peluuttamisesta täysin samaa mieltä mitä @secord juuri kommentoi, laittakaa hyvä ihme kuka tahansa muu tuohon Kubalikin ja Hagelin kenttään Kämpfin tilalle.

  • Murphylle tänään huikeat 26:00 minuuttia peliaikaa ja 5 blokkia.
  • De Brincat kauden osuma numero 19. Ja tämä kaveri on kone !!!
  • Blackhawks loi pelissä tasakentällisin ainoastaan kolme high-danger maalintekopaikkaa.
  • Hävittiin aloitukset suht pystyyn mm. Dach hävisi kaikki kahdeksan aloitustaan. Poikkeuksena ainoastaan Strome joka voitti seitsemän kahdeksasta aloituksestaan.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Dachilta vähän jo parempi peli ja Boqvistin otteissa näkyy nyt itseluottamuksen olevan korkealla varsinkin kiekollisena. Pisteitä voisi olla puolentusinaa enemmän, mutta kun noita paikkoja saa ja luo muille samaan tahtiin, niin kyllä niistä palkintoja vielä jaetaan. Mikäli vain kaikki menee odotusten mukaisesti, niin Dach ja Boqvist ovat tämän joukkueen kiekolliset liiderit parin vuoden sisällä. Molempien potentiaalin haistaa jo kauas.
Dach samaa mieltä, mutta (voin toki olla väärässäkin) Boqvistin isoon tulevaisuuten meillä (kiekollinen liideri yms) en usko. Potentiaali toki haisee, mutta kropasta ja naamasta näkyy, ettei pistä itseään peliin, harjoittelu ei ole maistunut. Kehitys tämän kauden aikana ollut olematonta. Tuota tietysti voidaan kutsua itseluottamukseksi, mutta sitä voidaan myös kutsua ylimieliseksi pelaamiseksi, voitolla leikkimiseksi tms. negatiiviseksi. Palataan asiaan muutaman vuoden kuluttua ja katsotaan kumman kristallipallo oli oikeassa, toivottavasti sinun :)

Lisäys: Laitoin siis etten usko isoon tulevaisuuteen meillä, koska joku toinen organisaatio voi saada hänet urheilijan elämään käsiksi.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
En tiedä miten olet päätynyt noihin johtopäätöksiin, mutta ihmettelen kovasti mikäli Boqvistin kehitystä ei ole kauden edetessä huomannut. Jos odottaa, että hän voittaa kulmaväännöt ja erottaa vastustajat kiekosta fyysisyydellä, niin ymmärrän näkemyksesi. Sanoisin, että on jo nyt joukkueen paras kiekollinen puolustaja. Myös omassa päässä on parantanut koko ajan. Virheetön ei ole hänkään, mutta onhan alkukaudesta nähtyyn pelaajaan ero kuin yöllä ja päivällä.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
En tietenkään odota fyysistä voittamista, mutta minua häiritsee suuresti toi ulkoinen habitus pullaposkineen. Olen yrittänyt lukea ja selvitellä kaverin motivaatiota treenaamiseen (varsinkin kaukalon ulkopuolella), mutta en ole oikeastaan löytänyt mitään faktaa. Mä taas näen siten, että se ekan 10 matsin sysimusta tekeminen oli just tota "pelaamalla kuntoon" seurausta, ei muuta. Olemme eri mieltä ja sehän on hienoa, keskustelupalsta :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy