letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
5vs5 peli oli erittäin hyvää ja viihdyttävää. Varsinkin 2 ekaa erää oli kiekkokontrollia, taklauksia ja peli tuotti paikkoja. Tämä peli hävittiin vain ja ainoastaan erikoistilanne pelaamisella, alkoi olla kaikuja jo viime kaudesta. Hieman ihmettelin valmennuksen puuhia, kun Kane syötti vihulaisen 2-0 maaliin johtaneen tilanteen yv:llä. Kaikki maailman koutsit junnupeleistä stanley cup finaaleihin olisi vaihtanut, ei me ? Muutenkin yv oli skoutattu täysin pois, alueelle vienneistä tuli Nashvillelle 3 yv hyökkäystä. Näemmä käytössä ei ollut mitään plan B:tä yv:lle. Kuitenkin tykkäsin katsoa matsia tuon erinomaisen 5vs5 pelin takia. Unohtui vielä, että vaikka Keith on kohtuullisen kiekkovarma ja osaa syöttää, niin hän ei omaa laukausta, joten ei mikään uhka yv:llä. En ymmärrä hänen peluutustaan ollenkaan ? Tässäkin pelissä av jätti hänet aina auki.
 
Viimeksi muokattu:

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Hawks vei tosiaan laukaukset 41–21, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että Predsillä oli vaarallisemmat paikat ja se näkyi sitten taulullakin. Ylivoima selkein ero. Siinä missä Tolvanen laukoi siniviivalta maskin takaa unelmalaukauksen ihan ristikon juureen, Hawks tarjosi ylivoimalla vastustajalle läpiajoja. Yksi niistä sitten poiki rankkarimaalinkin. Samoin kahden pelaajan ylivoimallakin Saros olisi ehtinyt juomaan tolpalla kupillisen kahvia ennen kuin kiekko saatiin DeBrincatille lauottavaksi suoraan logoon. Lankinen joutui huomattavasti vaikeampien tilanteiden eteen, eikä niissä pystynytkään venymään yhtä virheettömään peliin kuin Saros.

Ei Hawksia voi yrityksen puutteesta syyttää, mutta harmillisesti tuo ei nyt riitä pudotuspelikisassa nykyvireessä olevaa Predsiä vastaan. Tuli kyllä vanhat ajat mieleen, kun Hawks vyörytti laukauksia tiukasti puolustavaa Predsiä vastaan, joka kävi sitten tekemässä toisessa päässä maalit. Vielä on kuitenkin tärkeitä pelejä jäljellä ja mahdollisuudet kurssin kääntämiseen. Varsinkin, jos Predsin tahti sattuisi hieman hiipumaan.
 
RIP Naisten SM-sarja 1982–2017

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Nashville näytti taas, miksi se on oman inhokkilistan kärkeä. Pari kautta ja tämän kauden alun olivat hukassa, mutta nyt ovat takaisin tuon mulkkukiekkonsa kanssa.

Chicago pelasi aikaisempiin Preds-kohtaamisiin verrattuna hyvin. Oltiin aloitteellisia, oltiin kiekossa ja saatiin Sarokselle vetoja. Ketjut olivat nyt omaan silmään tasapainossa ja toivottavasti häviöstä huolimatta jatketaan samoilla seuraavassakin. Aloituksissa sen sijaan oltiin hävettävän huonoja ja erikoistilannepelaaminen yski pahasti. Kane on silmin nähden turhautunut Nashvilleen.

Näyttää siltä, että pudotuspelit karkaavat, kun näitä neljän pisteen pelejä ei pystytä voittamaan.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Chicagolla ei vaan ole mitään palaa tällä kaudella Nashvillen ja varsinkaan Saroksen kanssa. Nässe on hoidellut pisteet kaikista kauden viidestä kohtaamisestamme. Meillä on vielä tässä kuussa kolme matsia Nashvilleä vastaan, joten jotakin taktisia muutoksia pitäisi niihin kyllä keksiä.
Vaikka vietiinkin vedot nimiimme niin ei tuossa ottelussa missään vaiheessa kuitenkaan näyttänyt siltä että me tuo peli hoideltaisiin kotia.
Strome hääri näkyvästi, kuten Hagel ja DeBrincat, mutta ilman tulosta. YV:t olivat tosiaan täyttä kuraa vaikka selvisimmekin niistä yhdellä takaiskulla.
"Neljän pisteen" pelit jatkuvat kahdella koitoksella Dallasia vastaan ja niiden jälkeen parit kerrat Columbusta vastaan.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Joo olihan siinä paikat ja kaikkea, mutta aneeminen ylivoimapelaaminen jätti kyllä paskan maun suuhun. Collitonin pelikirjassa ei tunnu olevan keinoja avauspeliin tuollaisen paineen vallitessa. Samoin ylivoimalla kiekon alueelle tuominen on aivan tervanjuontia. Nuo push back entryt alkaa olla jo niin last season, että perinteinen kiekko kulmaan ja äijät perään toimii sekin paremmin. Kyllä tästä vähän saa jo valmennustiimikin katsoa peiliin, kun Nashvillen vastaava vie tuota taistoa mennen tullen.

Aloituksissa muuten Kämpf veti 60% lukemilla ja Dachilla oli vastaavasti 54%, kun taas Suter, Kurashev ja Strome pilkkivät alle 40% veroisesti. Alkaako nyt pelaamisessa tulla seinä vastaan vai mitä? Niitä onnistumisiakin pitäisi tulla, kun ei kovin pitkään jaksa lämmittää, että pelattiin ihan hyvin. Vai olisiko aika nyt vaan yrittää myydä noita muutamia veteraaneja pois ja antaa loppukaudesta vielä enemmän vastuuta nuorelle polvelle?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Vai olisiko aika nyt vaan yrittää myydä noita muutamia veteraaneja pois ja antaa loppukaudesta vielä enemmän vastuuta nuorelle polvelle?
Sanoisin, että on aika. Tämän kauden tuhkimotarina meidän osalta on jo saavutettu, kun ollaan vielä tässä vaiheessa kautta mukana pleijaritaistossa. Tämä reilu kuukausi on näyttänyt, että eväät ei riitä sen pitemmälle, joten fiksuinta on kääntää katse kohti tulevaisuutta.

Janmark on todennäköisin lähtijä ja toivottavasti Söderberg ja Wallmark kelpaavat jonnekin. Keithin treidaamiseen en usko, koska hän näyttää olevan koskematon, mutta siinä olisi hyvä palanen esim. Floridaan.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Sanoisin, että on aika. Tämän kauden tuhkimotarina meidän osalta on jo saavutettu,

Keithin treidaamiseen en usko, koska hän näyttää olevan koskematon, mutta siinä olisi hyvä palanen esim. Floridaan.
Mä luulen, että tässä pitää hieman ottaa myös sidosryhmät huomioon (tyhjennysmyynti), mutta olen samaa mieltä.

Keith olisi loistava lisä jengiin, jossa 18-19min eli 3. pakin luutiminen riittäisi ilman yv ja av vastuuta. Olisi siinä roolissa varmasti liigan parhaimmistoa. Lisänä vielä, että tuo koppiin uskottavasti tiedon, mitä voittaminen vaatii.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mitään sen ihmeempää tyhjennysmyyntiähän tässä ei tarvitse tehdä, kuin vaihtaa esim. kokeneita ruotsalaisia varausvuoroihin yms.. Duncan Keith on oman kohtalonsa herra ja mikäli mies ei pyydä siirtoa muualle, niin hän pelaa uransa loppuun Chicagossa. Tuo olisi makea juttu näin romantikon silmin. Siirtofantasioissa Florida olisi tietenkin täydellinen kohde Keithille. Käyttökelpoinen pelaaja kuitenkin edelleen Chicagossakin, mutta hieman pienemmässä roolissa tosiaan kiitos.

Chicago kaipaisi mielestäni enemmän fyysisyyttä hyökkäykseen, pelaajia jotka voittavat mm. laidoissa kamppailuja ja maalinedustalla väännöt irtokiekoista. Kenties nuorille pelaajille jerkkua tarttuu vielä ajan myötä ja esim. Entwistlen kaltaisille pelaajille löytyy tonttia jatkossa. Vähän sama pätee myös puolustukseen eikä siellä jatkossakaan pärjätä pelkästään Boqvistin, Beaudinin ja Mitchellin kaltaisilla ominaisuuksilla. Joukkueesta löytyy vielä paljon aukkoja ja parannettavaa, että voidaan alkaa tosissaan puhumaan pudotuspeleihin pääsevästä ja siellä pärjäävästä nipusta.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago BlackhawksScott Powers lempiaiheensa kimpussa, mutta Shalunov olisi kieltämättä mielenkiintoinen kokeilu ensi kauden rosterissa. Powers flirttailee myös ajatuksella tuoda samalla Shalunovin pitkäaikainen joukkuekaveri Konstantin Okulov Chicagoon. Shalunovin agentin mukaan kiinnostusta Shalunovin puolelta ainakin on. Eikä Bowmankaan täysin ajatusta törmannyt tässä pari viikkoa sitten.

DeBrincat-Dach-Kane
Nylander-Toews-Kubalik
Hagel-Shalunov-Okulov
Entwistle-Kämpf-Carpenter

Tai sitten, jos Toews ei enää palaa:

DeBrincat-Dach-Kane
Hagel-Strome-Kubalik
Nylander-Shalunov-Okulov
Entwistle-Kämpf-Carpenter

Alex Nylanderin kortti nyt varmaan katsotaan vielä kertaalleen, vaikka en laittaisi pahakseni hänen siirtymisensä jonnekin toisaalle. Bowmanilla on aika mukavasti tilaa kikkailla palkkakaton kanssa kesällä ja ei sekään haittaisi, jos saisi vapailta markkinoilta naarattua jonkun pelaajan koodinimellä Jordan Martinook, Barclay Goodow tai Blake Coleman tjsp. No mutta pelataan tämä kausi nyt ensi loppuun, ja varataan sittenkin se Jesper Wallstedt.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mikähän mahtaa olla wanhan Callen tilanne? Säästelläänkö kauppaa varten vai onko nyt vaan sysätty tylysti sivuun? Collitonin mukaan kokoonpanoista ei voi harjoitusten perusteella vetää suuria johtopäätöksiä:
Kirby ranteestaan ja pelaamisestaan:
Saas nähdä kelpaako Wallmark muualle?


 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Chicago kaipaisi mielestäni enemmän fyysisyyttä hyökkäykseen, pelaajia jotka voittavat mm. laidoissa kamppailuja ja maalinedustalla väännöt irtokiekoista.
Fyysisyyttä toki, mutta ennen kaikkea jalkanopeutta. Haukat on totaalisen hidas jengi, on ollut sitä jo muutaman vuoden.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Fyysisyyttä toki, mutta ennen kaikkea jalkanopeutta. Haukat on totaalisen hidas jengi, on ollut sitä jo muutaman vuoden.
No nythän sinne tuotiin Hinostroza täyttämään tuota aukkoa. Huumori sikseen, varmasti sitä jalkanopeuttakin kaivataan lisää. Jos katsoo vähän pidemmälle, niin Kurashev, Reichel, Mitchell, Kalynuk, Beaudin jne. ovat kaikki nopeita/hyviä luistelemaan ja tuovat tuota kaivattua keveämpää jalkaa tarjolle. Kirby Dachin lisäksi aika vähissä ovat ne nuoret pelaajat, joilta voi odottaa voittoja kulmapeleissä jne. Hagel nyt on tietenkin sellainen. Täytyy toivoa, että esim. Mike Hardman, Cam Morrison tai Josiah Slavin toisivat tuota osaamista joku päivä NHL-tasolle. Landon Slaggert on pelaajatyypiltään juuri sellainen, mitä lääkäri määrää, mutta apua voi olla odotettavissa häneltä vasta parin kolmen vuoden kuluttua.

edit. Hinostroza pelaa jo Dallasia vastaan ja Highmore sivuun. Lankinen maalilla. Wallmark ei sitten kelvannut kenellekään.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Jos on puhuttu Nashvillesta ja Floridasta vaikeina vastuksina, niin Dallas näyttää sopivan meille hyvin. Kolmannessa erässä tuli tutut vaikeudet johdon kanssa, mutta ennen sitä teksasilaiset pidettiin kurissa.

Hinostrozalta hieno paluu punanuttuihin ja uusi ykkösketju alkaa löytää toisensa. Tärkeä neljän pisteen voitto.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ei voi olla nostamatta esiin taas Lankisen torjuntoja. Dallasille avautui silmätestillä muutamia a-luokan paikkoja, mutta Lankinen hoiti torjunnoillaan nuo ja antoi taas mahdollisuuden joukkueelleen voittoon. Ylivoimalla ei päästetty jälleen kuin yksi maali ja siinä DeBrincatilta huolimaton syöttö aiheutti Coglianon läpiajon eikä Lankinen voinut tuolle enää mitään. Hinostrozalta tosiaan hyvä avauspeli ja ykkösketju alkaa löytämään yhteistä säveltä.

Centralin taistelussa pudotuspelipaikoista Dallasilta alkaa kenties sittenkin karkaamaan viiva, vaikka ovat pelanneet muutaman pelin muita vähemmän. Loppuohjelman tahti on melkoinen ja vaikka siellä on Detroitia vastassa neljä peliä peräkkäin, niin kiire tulee Dallasille. Nashville näyttää nyt vahvimmin olevan kiinni tuossa viimeisessä paikassa ja Chicago sekä Columbus yrittävät roikkua mukana parhaansa mukaan.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Dallas hoideltiin kuten pitikin eikä pelissä ollut sinällään mitään hätää ennen viimeistä erää. Mutta Nashvillekään ei suostu nyt häviämään millään ja on meitä 2 pistettä edellä.
Ylivoima jatkaa rullaamistaan ja saldona toisessa peräkkäisessä matsissa alivoimamaali.
Kirby Dachin kädet ovat kyllä hyvät ja lavassa tuntuu olevan liimaa, kyllä tuosta hyvä tulee ja tänään aukesi maalihanatkin. Kaveri on toki valitellut leikattua rannettaan että se vie hieman pelistä terää ja on kipeä.
Söderberg joukkueemme paras YV:n maskimies istuu sivussa ja tiputtaa samalla markkina-arvoaan ensi viikon treiditakarajaa odotellen.

Mielenkiintoista on se ettei Lankista ole vieläkään kuitattu selkeästi olevan joukkueen ykkösvahti. Huikeita stoppeja taas Dallasia vastaan puolustukselta avautuneisiin avopaikkoihin. Hienoa on ollut nähdä että Lankisen taso on kestänyt hyvin.
Tapaus Boqvist, ei tuo kaveri ole jalalla kovinkaan nopea ja muutenkin tahtoo aina pelottaa kun hän on jäällä. Ei vaan ole siis Adam vakuuttanut vielä allekirjoittanutta otteillaan.

Ja tuohon joukkueen yleiseen jalkanopeuteen, siinä olemme menneet kovaa vauhtia eteenpäin joukkueen nuorennosleikkauksenkin myötä - no problem.

Vielä kerran Dallas kotona ja sen jälkeen kahdesti Columbusta vieraissa.

Chicago Blackhawks Ohjelma
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mielenkiintoista on se ettei Lankista ole vieläkään kuitattu selkeästi olevan joukkueen ykkösvahti. Huikeita stoppeja taas Dallasia vastaan puolustukselta avautuneisiin avopaikkoihin. Hienoa on ollut nähdä että Lankisen taso on kestänyt hyvin.
Asiaa ei ole kirkossa kuulutettu, mutta Lankinen on ollut maalilla 10 kertaa viimeisen 12 ottelun aikana. Ei ole epäselvää kumpaan maalivahtiin valmennustiimi tällä hetkellä nojaa.

Tapaus Boqvist, ei tuo kaveri ole jalalla kovinkaan nopea ja muutenkin tahtoo aina pelottaa kun hän on jäällä. Ei vaan ole siis Adam vakuuttanut vielä allekirjoittanutta otteillaan.
Onko sitten kyse siitä, että pelejä katsellaan eri lasien läpi, mutta itselläni ei ole mitään ongelmaa Boqvistin pelaamisen suhteen. En toki väitä, etteikö hänellä olisi puutteita pelaamisessa ja parannettavaa, mutta on siellä paljon hyvää ja rohkaisevaa ruotsalaisen otteissa. Boqvistista tuskin koskaan kasvaa mitään kokonaisvaltaista ykköspakkia, mutta kiekollinen alakerran liideri sekä tärkeä ja tehokas osa ylivoimaa hänestä voidaan saada. Näkisin, että on menossa oikeaan suuntaan ja kasvuvaraa sekä potentiaalia on vielä huimasti. Mukavasti viime peleissä pelannut tulokaspuolustaja Wyatt Kalynuk on mm. Boqvistia kolme vuotta vanhempi. Heittona ihan vaan persepektiiviä antamaan. Jokaisella on tietenkin oikeus omiin mielipiteisiinsä, mutta en nyt näe Boqvistin otteissa mitään syytä olla erityisen pettynyt tai huolissaan.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Asiaa ei ole kirkossa kuulutettu, mutta Lankinen on ollut maalilla 10 kertaa viimeisen 12 ottelun aikana. Ei ole epäselvää kumpaan maalivahtiin valmennustiimi tällä hetkellä nojaa.
Joo ei ole kuulutettu, ja alkukausi on kerta kerran jälkeen vastattu aina ettei kukaan ole ykkösmaalivahti kun lehdistö on asiaa kysynyt.

Olen seuraillut tuota Boqvistin liikettä pidempään ja siinä on edelleen ongelmia silloin kun tulee kiire, se vähän huolestuttaa. Kyllähän hänessä hyökkäyspään potentiaalia on kovasti.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Olen seuraillut tuota Boqvistin liikettä pidempään ja siinä on edelleen ongelmia silloin kun tulee kiire, se vähän huolestuttaa. Kyllähän hänessä hyökkäyspään potentiaalia on kovasti.
Räjähtävyyttä ja voimaa kaipaa vielä paljon lisää, se on totta. Kun alkaa hyökkäyspäässä poimimaan tehoja nykyistä enemmän, niin paikkaa jo sillä hyvin puutteitaan. Nykyään lähes jokaisessa pelissä luo joko itselleen tai muille pari kolme paikkaa, mutta kenties tietynlainen päättäväisyys vielä puuttuu, että nuo paikat alkaa näkymään tulostaululla.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Omaankin silmään Boqvistilta puuttuu se viimeinen päättäväisyys ja rohkeus. Ehkä oman pään vaikeudet häiritsevät hyökkäyspäässäkin, kun ei uskalla ottaa riskejä. Bowman kaipaili Boqvistia ylivoimalle ja ymmärrän hyvin miksi. Osaa pyörittää peliä ja syötöt napsuvat parhaimmillaan nopeasti. Monesti ylivoimalla hänelle syntyy tilaa, kun vastustajat keskittyvät Kanen puolustamiseen, jolloin on kaivannut, että Adam tekisi enemmän omia ratkaisuja.

Jalkanopeus on tietenkin vielä vaiheessa, mutta sitä varmasti voidaan kehittää offseasoneilla kuten kamppailuvoimaakin. Pari kuukautta sitten olin huolissani Boqvistin kehityksen suhteen, mutta nyt pelaa ihan hyvällä tasolla. Paljon on parannettavaa, mutta onneksi hänellä on aikaa ottaa ne seuraavat askeleet. Kehityksen katto kuitenkin vuosien päässä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Omistussuhteen kunniaksi Rockford päihitti pitkästä aikaa Chicago Wolvesin Pirrin hattutempun ansiosta lukemin 4-3. Entwistle avasi maalihanat ja Pirri takoi IceHogsin loput. Beaudin ja Slavin saivat tililleen kaksi syöttöpistettä ja Beaudin on nyt farmin puolella pelannut kahdeksan ottelua tehoin 2+8. Mielestäni hänet voisi loppusijoittaa Blackhawksin pelaavaan kokoonpanoon ja antaa Keithin paikan kakkosylivoimasta.

Korjataan, että Beaudinille yksi syöttöpiste tässä pelissä, mutta 2+8 tehopistettä kahdeksassa AHL-ottelussa tällä kaudella pitää kutinsa.

edit. Zadorovin pelaaminen on välillä vähän niin ja näin, mutta kyllä tälläistä kaveria aina tarvitaan. Tykkään!


 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
edit. Zadorovin pelaaminen on välillä vähän niin ja näin, mutta kyllä tälläistä kaveria aina tarvitaan. Tykkään!
Zadorov harvemmin ainakaan hätäilee ratkaisuissaan. Isäntä tontillaan, toi on hyvä pätkä.
Mulle jäi kuva että Lucas Carlsson pelasi myös perusvarmaa peliä kuin esiintyi ylhäällä. Kyllä näistä puolustajista saataneen kohtuullinen setti jalkeille myös tulevaisuudessa.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks
Taas käyty kaupoilla Floridan kanssa,

Chicagoon: Brett Connolly (H), Riley Stillman (P), Henrik Borgströmin (H) neuvottelu oikeudet ja seiska kierroksen varaus 2021

Floridaan: Lucas Wallmark (H), Lucas Carlsson (P)

Linkki uutiseen: RELEASE: Blackhawks Acquire Connolly, Stillman and Rights to Borgström

Bowmanin mietteet uusista pelaajista: "We are receiving a very exciting, young player with a bright future in Henrik Borgstrom," said Blackhawks President of Hockey Operations and General Manager Stan Bowman. "He is a high-end talent and we think he has the ability to be a big time player for us. We also add to our forward depth with an experienced veteran in Brett Connolly and a physical defenseman in Riley Stillman. Connolly is a proven goal scorer and adds some versatility to our front line while Stillman is a young, physical defenseman whose aggressive style brings a different element to our defense."

Onko joku palstaveljistä nähnyt Borgstömin pelejä IFK:ssa? Miltäs se meno näyttänyt?
 
Viimeksi muokattu:
5.3.2021 Juteeni - Miksi Ilves olisi jotenkin poikkeuksellinen vastustaja Tapparalle?

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lucas Wallmarkille ei paikkaa Chicagosta löytynyt ja Lucas Carlsson taisi sitten jäädä Kalynukin sekä Beaudinin taakse organisaation silmissä, joten mitään ihmeellistä tässä ei menetetty. Tosin Carlssonilla on potentiaalia olla kelvollinen kolmosparin puolustaja ja Wallmarkilla on varmasti enemmän annettavaa, mutta Chicagossa ei vaan nyt syystä tai toisesta lähtenyt.

Joskus ympäristön vaihdos voi tehdä hyvää ja saa nähdä löytäisikö Connolly parin edellisen vuoden tasoaan? Tasoonsa (varsinkin nykyiseen) nähden caphit on kyllä turhan kova. Riley Stillman on Carlssonia vuoden nuorempi ja fyysisempi puolustaja, mutta onko sitten lopulta sen parempi jää nähtäväksi. Borgströmistä Stan tuntui olevan eniten innnoissaan ja saa nyt nähdä sitten miten tämän kanssa lopulta käy? Arvion aika on myöhemmin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy