Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.04.2019 klo 07.54.

 1. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mark Kelleyn mukaan ainakaan hänellä ei ole vielä selvää suosikkia kolmospickille, vaan nyt combinen jälkeen kootaan dataa yhteen mm. fysiikkavalmentaja Paul Goodmanin kanssa ja noin viikon verran analysoidaan kaikkea informaatiota, jota tässä nyt ovat keränneet kauden aikana jne. Lopulliset listat hahmottuvat sitten tyylikkään harmaan parran kasvattaneen Kelleyn mukaan sopivasti ennen draftia ja niillä mennään.

  Kun tässä on tullut jo tuolta viime joulukuulta seurattua näitä varattavia kärkinimiä, niin jääköhän draftin jälkeen karmea tyhjiö kun kaikki on sitten lopulta selvillä? Toivotaan nyt kuitenkin ettei tämän vuoden joulukuussa tarvitse alkaa vilkuilemaan Lafrenieren, Raymondin tai Byfieldin perään, eikä ensi keväällä jännitetä arvontapallojen tuloksia.
   
 2. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jatketaan väsynyttä monologia varaustilaisuuteen ja tuohon kolmospickiin liittyen, kun tuo aihe nyt on pinttynyt ajatuksiin kenties jo pakkomielteen omaisesti. Haetaan tässä nyt sitten palstakonsesusta tuon varauksen suhteen. Henkilökohtaisesti oman toivelistani kärkikaksikko on ollut selvä jo hetken aikaa, mutta mitä lähemmäksi draftia tullaan sitä enemmän muitakin vaihtoehtoja on nostamassa päätään. Näistä seuraavista nimistä joku Chicagon ensimmäisellä vuorolla lavalle huudetaan, sanon minä!

  Bowen Byram. Draftin lahjakkain puolustaja, jolta löytyy potentiaalia kehittyä ykköspakiksi. Parhaimmat avut hyökkäyspäässä ja tässä mahdollisuus saada oma "Morgan Reilly" organisaatioon.

  Alex Turcotte. Kenties draftin lahjakkain kahdensuunnan sentteri. Potentiaalia olla ykkössentteri tulevaisuudessa. Taitoa ja erityisesti tahtoa tältä Illinoisin pojalta löytyy. Tulevaisuuden Patrice Bergeron/Ryan O´Reilly?

  Trevor Zegras. Monet pitävät Zegrasia taitavimpana pelaajana kesällä varattavista pelaajista. Onko kuitenkin enemmän laituri kuin sentteri? Joku on jopa verrannut Zegrasia Elias Petterssoniin.

  Dylan Cozens. Isokokoinen, nopea ja painavan laukauksen omaava sentteri/laituri, joka muistaa myös puolustusvelvoitteet. Muistuttaa kovasti Ryan Kesleriä north/south -tyyppisenä pelaajana.

  Kirby Dach. Toinen isokokoinen WHL-sentteri, joka taas on enemmän pelintekijä. Ei yhtä hyvä luistelemaan kuin Cozens, mutta huomattavasti paremmat kädet ja syöttelijä. Tyylillisesti verrattu Ryan Getzlafiin.

  Siinä olisi omat viisi vaihtoehtoani kolmospickille. Nuo vertaukset nyky NHL-pelaajiin pohjauvat puhtaasti lukemiini raportteihin eivätkä ole omia ajatuksia. Tämän viisikon jälkeen nostaisin esiin vielä Payton Krebsin sekä Cole Caufieldin, mutta tuota #3 vuoroa en kumpaankaan käyttäisi. Aina on mahdollisuus treidata muutama vuoro alaspäinkin.

  Mitä palstakomitean jäsenet esittävät valinnoikseen? Tällä hetkellä oma valintani pysyy hiuksenhienosti tässä:

  https://www.youtube.com/watch?v=96A0xmTFTkA
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2019 klo 16.32
  Alamummo tykkää tästä.
 3. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Ei ole yhtään väsynyt monologi vaan oikein mielenkiintoista luettavaa nämä tekstisi. Itse en pysty näihin drafti keskusteluihin osallistumaan, kun ei ole juurikaan tietoa näistä pelaajista, mitä nyt joitain juttuja lukenut ja muutamaa nähnyt pelin kaksi. Yleisesti ei varmaan koskaan ole huono idea varata draftin parasta pakkia, joten Byram on hyvä vaihtoehto. Näistä hyökkääjistä en syttynyt Cozenssille, mutta otanta on yksi peli eli ei mitään. Turcotten kohdalla vähän huoletti ne lonkkavaivat mitä uutisoitiin, mutta kyllä seura tietää paremmin tilanteen, että tarvitseeko niistä olla huolissaan. Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi treidata alaspäin, koska itse tykkäisin Caufieldistä, mutta riippuu tietysti, että mitä sillä treidaamisella saisi. Siinä jotain ajatuksia, mutta parempi kun sinä jatkat näistä kertomista kun tiedät niin paljon paremmin.
   
  secord tykkää tästä.
 4. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Oma näkemykseni perustuu hyvin kapeaan silmätestiin näiden pelaajien kohdalla ja enemmänkin lukuisiin raportteihin virallisilta ja ei niin virallisilta tahoilta. Tietoa tai ei, mutta kiinnostusta löytyy.

  Se on aina jännä vedellä suoria viivoja hieman pidemmälle tulevaisuuteen ja hahmotella kokoonpanoa ilman pätevää kristallipalloa. Tietynlaista astraalitason masturbaatiota tämä siis, mutta menkööt paremman tekemisen puutteessa. Pari erilaista skenaariota miltä tulevaisuuden Blackhawks näyttää, sanotaanko joskus 2021-22. Ensimmäisessä vaihtoehdossa on kesällä 2019 varattu Byram ja toisessa Turcotte.

  Ensimmäinen vaihtoehto:

  Kubalik(26)-Toews(33)-Kane(33)
  DeBrincat(24)-Strome(24)-Perlini(26)
  Saad(29)-Hayes(29)-Shalunov(28)
  Barratt(22)-Söderlund(23)-Entwistle(22)

  Byram(20)-Boqvist(21)
  Carlsson(24)-Jokiharju(22)
  Keith(38)-Mitchell(22)
  Gilbert(25)

  Lankinen(26)
  Delia(27)

  Toinen vaihtoehto:

  DeBrincat-Strome-Shalunov
  Kubalik-Toews-Kane
  Saad-Turcotte(20)-Sikura(26)
  Hagel(23)-Barratt-Entwistle

  Beaudin(22)-Boqvist
  Carlsson-Mitchell
  Keith-Jokiharju

  Lankinen
  Delia

  Näin se sitten menee tai jotain. Napatkaa vaan talteen.

  Edit. Yleisön pyynnöstä nopeasti heitettynä iät vuoden 2021 loppuun mennessä (saattaa sisältää pieniä virhemarginaaleja). Tiedän, saatanan nuori puolustus ja ei tule toimimaan, mutta astraalitasolla kaikki on mahdollista.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2019 klo 19.15
  reme tykkää tästä.
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jaksaisitko editoida pelaajien iät kyseisenä vuotena noihin hahmotelmiin? Antaisi todella paljon paremman kokonaiskuvan ulkopuoliselle tirkistelijälle.
   
  secord tykkää tästä.
 6. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Ei suoranaisesti liity Blackhawksiin, mutta Flyers hankkinut Kevin Hayesin oikeudet vaihdossa kesän fifth rounderiin eli ne haaveet hänestä voidaan unohtaa.
   
 7. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta, nuo oikeudet eivät ole ennenkään kauheasti Hayesia sitoneet.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miksi ne voidaan unohtaa? Hayesista tulee edelleen ensimmäinen heinäkuuta UFA, jos ei Flyersin kanssa sopimukseen pääse. Ei oikeuksien hankkiminen sitä automaattisesti tarkoita, että Hayesia kiinnostaisi Flyersiin siirtyä.
   
 9. Wiesellike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks & Kärpät
  Lainaus:
  Byram on ylivoimainen ykkössuosikki. Byram, Boqvist, Beaudin ja Jokiharju tulevan pakiston ydinporukkana on jo ajatuksena herkullinen. Jos ei Byramia, niin sitten Turcotte on yhtä ylivoimainen kakkossuosikki. Kaikki muut olisivatkin sitten pettymyksiä. Mutta vaikea uskoa, että Hawks ottaisi jonkun muun kuin Byramin.
   
  Lico tykkää tästä.
 10. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Marc Crawford on nimetty blackhawks apuvalmentajaksi. Tuli kesäpojille vähän kokemustakin penkin taakse hyvä homma.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Eipä kai hänestä haittaakaan voi olla.
   
 12. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Lainaus:
  Myönnetään ehkä turhan jyrkkä sanavalinta. Luulisi noissa kuitenkin jotain olevan taustalla sillä tuskin Philly täysin sokkona tuota vuoroa kauppasi.
   
 13. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta sääntöjen mukaan nuo neuvotteluoikeudet pitää hankkia "sokkona". Ja onhan niitä tapauksia ollut, kun oikeudet hankitaan etukäteen ja käteen jää pelkkä luu.
   
 14. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Lainaus:
  Näinhän se onkin.
  Ilmeisesti Flyersin tarjous olisi luokkaa 7v ja +6milj.$. Pitkistä sopimuksista jäänyt kammo Chicagon lähihistoriasta, joten en kyllä Stanin saappaissa samaa tarjoaisi.
   
 15. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Joo en minäkään todellakaan kaipaa Hayesia tuollaisella sopparilla.
   
 16. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Mielenkiintoinen draft järjestys tsn:n Buttonilla. Turcotte mm. sijalla 10. Näinkö se olisi paras saatavilla oleva pelaaja Bowen Byram, vaikka mieluummin ottaisin centterin tähän rakoseen.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Buttonin listat on mitä on. Ei niiden perusteella kannata johtopäätöksiä tehdä. Nappi ei ole Turcottea arvostanut ja jossain vaiheessa mahtui juuri ja juuri 31 parhaan joukkoon hänen listoillaan. Lähes poikkeuksetta kaikilla muilla listoilla Turcotte on top 5 kamaa. Tosin Byram alkaa olla jo konsensus kolmonen. Sijoitukset heittelee, mutta erot ovat pienet.
   
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Scott Powersilta muutama viiva:

  - Ivan Nalimov haluaa tulla rapakon taakse ja Blackhawksilla on pallo hallussa tämän asian suhteen

  - Blue Jacketsin kanssa on käyty keskusteluja puolustaja Ryan Murraysta

  - Blackhawks piti omat combinet ja pientä porukkaa siellä pyörittivät. Isokokoinen sentteri Alexei Protas oli ainoa nimi jonka Powers mainitsi osallistujista

  - Dominik Kubalikin sopparissa maksimi A bonukset ja Eurooppa klausuuli
   
 19. Burnittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen vaihtoehto. Itse en ole Murrayn peliä juurikaan nähnyt, mutta eikös kyseessä ole leftin kahdensuunnan puolustaja?
   
 20. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kyllä vain. Murrayn kohdalla ongelmana ovat olleet lukuisat loukkaantumiset. Kyllä Murray kelpaisi, mutta tietenkin riippuu ihan vastineesta. Huhujen mukaan Columbus haluaa varausvuoroja nyt ainakin.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Murray kelpaisi oikein mainiosti ja tekisi tuosta puolustuksesta heti tasapainoisemman. Ei ole oikein lunastanut sitä suurta potentiaaliaan ja ehkä jollain tasolla loukkaantumisten myötä jämähtänyt paikoilleen. Mielestäni silti ihan legit kakkosparin puolustaja, joita Blackhawksilla ei riittämiin ole pariin vuoteen ollut.

  Nalimov olisi ihan kiva signata myöskin. Kubalikilta en odota bonusten lunastamista, mutta realistiset odotukset ovat luokkaa 20+20. Jos pelaa itsensä Kanen rinnalle, niin potentiaalia on murtautua isostikin.
   
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Samaa mieltä Murraysta. Ottaisin mielelläni hänet haukkojen alakertaa tasapainottamaan. Murrayn soppari on katkolla, mutta uuden sopimuksen saisi varmasti sorvattua sopuhintaan. Olisiko joku Forsling + 4th round pick riittävä paketti Keklulle?
   
  Lico tykkää tästä.
 23. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Lainaus:
  Tämä olisi aika täydellinen diili Chicagolle ja varmaan myös aika lähellä sitä mitä Columbus haluaakin. Ellei sitten ole joku hyökkääjä enemmän kiikarissa? Tyyliin Kahun, Sikura tai joku prospekti.
   
  Lico tykkää tästä.
 24. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  CapFriendlyn Armchair-Gm:llä leikin tässä ajankuluksi ja loihdin seuraavan kokoonpanon ensi kaudeksi Chicagolle:

  Kubalik-Toews-Kane
  DeBrincat-Strome-Kessel
  Perlini-Johansson-Kahun
  Caggiula-Kämpf-Tanev
  Sikura, Wedin

  Keith-Gustafsson
  Murray-Jokiharju
  Koekkoek-Murphy
  Seabrook

  Crawford
  Delia

  - Anisimov Ottawaan 3.(CLB) ja 6.(STL) kierroksen varausvuoroihin 2020 draftissa
  - Saad, Hayden ja Krys Kesseliin
  - Forsling ja 4. kierroksen varausvuoro 2019 Murrayhin
  - Marcus Johansson ja Brandon Tanev UFA-markkinoilta, Johanssonille 5,5 millin lappu ja Taneville 2,8 kolmelle vuodelle
  - Sikuralle ja Perlinille vuoden sopimukset 1,5 milliä, Kämpfille sama summa kahden vuoden sopparissa

  23 pelaajan rosterilla ja CapFriendly 83 miljoonan tarjoaman palkkakaton alle jäisi vielä kuusi miljoonaa tilaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019 klo 09.20
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Sivuhuomautuksena että Johansson on pelannut viime vuosina keskushyökkääjänä vain muutamia hassuja matseja, eikä häntä sellaisena kai enää juuri pidetä. Eli häntä kannattaa sovitella laituriksi, jos oman joukkueen kokoonpanoon ajattelee.