Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.04.2019 klo 07.54.

 1. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Loukkaantuneen pelaajan sopimusta ei voi muistaakseni ostaa ulos. Ja kun on LTIR niin ei se soppari niin paljoa haittaa vaikka sillä joutuukin kikkailemaan. Kun taas ulosostosta tulee cap-rasite.
   
 2. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Guelph Storm nousi otteluvoitoissa 3-3 tasoihin London Knightseja vastaan viime yönä 5-3 Stormille päättyneessä pelissä. Knights johti sarjaa jo 3-0, mutta nyt sarja ratkaistaan ti-ke yöllä seitsemännessä pelissä. Chicagon prospecteista Adam Boqvist kävi iskemässä pudotuspelien kymmenennen maalinsa yllätys, yllätys ylivoimalla. Tuo rannelaukaus on kyllä tappavan tehokas. Boqvist siirtyi nyt yksin pudotuspelien maalikunkuksi. Toisaalta Boqvist oli pelissä myös pakkasella kolmen maalin verran, että sikäli iltapuhde ei ollut täysin onnistunut puhumattakaan kun oma joukkue otti turpaan. Entwistle Stormin paidassa teki 0+2 ja voitti puolet aloituksista.

  edit. HfBoardsilla joku Knightsin pelejä seurannut nimimerkki totesi, että Boqvist on ollut pudotuspeleissä Londonin parhaita pelaajia puolustussuuntaan. Londonilla on ollut kuulemma paljon ongelmia viimeisissä kolmessa pelissä, mutta Boqvistin puolustuspelaaminen on ollut niistä pienimpiä. Rohkaisevaa luettavaa tuollainen.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 20.59
 3. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Chicago Blackhawksin ykkösvaraus (19.oa) vuodelta 1995 Dmitri Nabokov on kuollut. Nabokov ei pelannut Chicagon paidassa lopulta kuin 25 ottelua kaudella 97-98 tehden niissä 7+4=11 pistettä. Tuon kauden jälkeen hänet kaupattiin Islandersiin ja NHL:ssä pelejä ei kertynyt kuin reilut viisikymmentä. Teki uraa sitten pääasiassa Venäjällä ja piipahti yhden kauden verran pelaamassa SaiPassa. Nabokov menehtyi eilen 42-vuotiaana Novosibirskissä vakavan sairauden uuvuttamana.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  #88 Yhdysvaltojen kapteeniksi tuleviin MM-höntsiin. Itseoikeutetusti.

  Siistiä nähdä poikia kisoissa.
   
 5. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Londonin ja Adam Boqvistin pelit päättyivät tältä kaudelta viime yönä tappioon Guelphille. London suli totaalisesti ja menetti 3-0 johtonsa otteluvoitoisssa, kun Guelphin myrsky jyräsi ritarit alleen. Entwistle teki yöllä 2+0 pelin päättyessä 6-3. Entwistlessä voi piileä tulevaisuuden alaketjujen hahmo.
   
 6. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jokiharjun poika ja Kevin Lankinen liittymässä Suomen MM-kisaryhmään.
   
 7. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Alkaa Jokiharjullakin olemaan sen verran paljon ohjelmaa tältä kaudelta, että onkohan mitään järkeä lähteä vielä näihin karkeloihin mukaan.
   
 8. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Varmasti olisi mielellään jatkanut pelejä Rockfordin kanssa AHL:n pudotuspeleissä niin mikä ettei nyt pari viikkoa MM-lätkääkin mene. Mikäli nyt valitaan lopulliseen joukkueeseen.
   
 9. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ian Mitchell ei kokenut olevansa valmis hyppäämään pro-tasolle ja haluaa omien sanojensa mukaan kehittyä vielä ainakin vuoden yliopiston puolella.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Onpas iso pettymys. Todella iso.

  En ymmärrä tätä juupaseipäs-venkoilua. Ensin kerrotaan sopimuksen allekirjoituksesta, jos Blackhawks vain niin haluaa ja nyt sitten olikin se oma analyysi tasosta riittävä. Vähän jäi nyt semmonen maku, ettei se Mitchell haukkapaitaa päälleensä koskaan pue, vaikka nätisti organisaatiosta puhuikin.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Scott Powers jutusteli Ian Mitchellin kanssa:

  “I just felt that in some games I was a dominant player, and I thought in too many others I was just kind of existent. I want to be the best player on the ice every time and some games I was too conservative. I didn’t think I was a difference-maker in every single game. I wanted to make sure I was dominant at every game at this level before I was going to move on to the next level.”

  “That should definitely not be any sort of issue at all,” Mitchell said. “That’s not what I’m trying to do. I just felt like coming back one more year at Denver to play a really key role, and I think we’re going to have a really great team too. I felt that was something that was really important to me. I really want to stress that I want to play for the Blackhawks, and by no way is this is my intention to go through that free agency loophole. They put a lot of faith in me and developed me a ton, the Blackhawks have. I want to honor that, and it’s a fantastic organization and I want to play for them for a long time.”


  Pakko kait se on uskoa.
   
 12. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Kylläpä sitä itse varmaan parhaiten tietää oman tasonsa. Kunnioitetaan päätöstä.
   
 13. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  En ole huolissani Mitchellin tilanteesta lainkaan. Vuosi Denverin systeemissä tuskin tekee pahaa tulevaisuuden suhteen. Ensi kaudelle sekä Mitchellin että Jokiharjun sijoittaminen vakiokokoonpanoon oli kuitenkin puhdasta toiveajattelua. Ehkä Mitchell ymmärsi tämän itsekin.
   
 14. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nostellaan tikusta asiaa ja todetaan, että Rockfordin kauden MVP:ksi valittu Jacob Nilsson sai vuoden jatkosopimuksen arvoltaan 925 000 dollaria. Ja että Brent Seabrook täyttää tänään 34 vuotta. Onnea ja menestystä hänelle!

  Tunne ja varsinkin perstuntuma edellä omat suosikit tällä hetkellä Chicagon ykkösvaraukseksi mittavan mm. kolmen päivän U18-kisojen otannan jälkeen ovat; Bowen Byram, Peyton Krebs ja Alex Turcotte. Järjestys on avoin näiden kolmen suhteen ja ensi viikon loppuun mennessä lista on varmasti taas päivitetty.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019 klo 09.00
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Krebs on tosiaan vakuuttanut meikäläisenkin. Ihan kolmosena en varaisi kuitenkaan, mutta en ihmettelisi, jos menisi ennen Dachia sekä Cozensia.

  Tuo Cole Caufield on kanssa aikamoinen seppä. Voi mitä sitä tekisikään, jos olisi hänet mahdollista saada Turcotten kylkeen.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jos Anton Wedin Chicagoon päätyy, niin eiköhän hän kuulu Jacob Nilssonin kaveriksi Rockfordiin noin lähtökohtaisesti. Nilssonin sopimuksen arvo olikin muuten 700 000 dollaria eikä tuo yllä virheellisesti mainittu summa. Toivottavasti piakkoin saadaan uutisia Dominik Kubalikin sopimuksesta.

  *
  Perstuntumalla alkaa vaikuttamaan siltä, että selkeästi kolmanneksi lahjakkainta nuorta kesän draftiin ei ole vaan lista voi vaihdella melkoisesti sijojen 3-10 välillä. Peyton Krebs ei välttämättä olisi siis mikään paha kurkoitus kolmannella vuorolla. Tykkään käyttää Kotkaniemeä esimerkkinä viime vuodelta, jolloin mm. Bob McKenzien midseason listalla Jesperi oli sijalla 19 ja nousi lopullisella listalla sijalle viisi ja lopputulos tiedetään. Ja kun Cozensia ja Dachia on sommiteltu useimmissa rankingeissä ihan sinne viiden kärkeen, niin mikä ettei Krebs voisi olla tuolloin kolmas?

  Katsoitko @Lico tänään USA-Venäjä pelin?
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @secord ikävä kyllä matsi jäi väliin töiden vuoksi, koostetta olen yrittänyt tässä tutkiskella, mutta ei ole vielä tärpännyt.

  Podkolzin on saanut kehuja otteistaan, vaikka vain yksi syöttöpiste löytyy. Erityisesti peliäly sekä jatkuva pelin ytimessä oleminen on noussut esiin. Turcotte taas on ollut mielestäni vähintään hyvä ja lukemani perusteella paranti tänään entisestään. Muista hankala sanoa kun ei ole mitään eye-testiä, menee lukupiiriksi muuten.
   
  secord tykkää tästä.
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sitä kun ajatteli, että virheistä olisi opittu ja ettei näitä vanhoja partoja enää tuotaisi takaisin, niin herään päivään, jossa Kris Versteeg tuodaan AHL-sopimuksella mukaan organisaatioon ja on mukana syksyllä training campilla taistelemassa paikasta auringossa. Jos nyt tosiaan mentoriksi Rockfordiin pääsee ja siellä pysyy, niin kaiketi on ihan ok, mutta ei pitäisi olla mitään asiaa NHL:ään. Näin muutaman Växjön ottelun ja vaikka tilastot olivatkin hyvät, ei ne otteet siellä mitenkään erinomaisia olleet.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Blackhawks on ilmeisesti vahvasti venäläisen Ilya Mikheyevin perässä. Mikheyevillä on huikea kausi takana ja muutamia matseja nähneenä uskallan väittää, että potentiaalia on tulosyksikköönkin. On tehnyt highlightien ja matsien puolesta vaikutuksen erityisesti fysiisen pelin osalta ja pelasi Omskissa mm. paljon alivoimaa.
   
  Burnittaja tykkää tästä.
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Taitaa olla noin 30 seuraa Mihejevin perässä. Toronto ja Vegas mainittu ”vahvimpina” kandidaatteina, mutta aika näyttää.
   
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Igor Eronko twiittasi, että Toronton sekä Vegasin lisäksi Chicago vahvimmin kisassa mukana. Päätös kuulemma tehdään tulevana viikonloppuna. Kunhan nyt se Kubalik saataisiin sopimukseen ainakin.

  *Kris Versteegin liittymiselle Rockfordiin mentoriksi ja kaikkea iso peukku. En usko hetkeäkään, että olisi kaavailuissa NHL-rosteriin jos nyt yhtään on uskominen Bowmanin strategiaan. Toisaalta Versteeg on vapaa tekemään minkä tahansa NHL-organisaation kanssa sopimuksen, jos syksyllä suonta mukavasti vetää. Käsittääkseni AHL-sopimus takaa tämän, mutta en näe hänelle käyttöä kyllä missään muussakaan joukkueessa.

  *Philipp Kurashev liittyy Sveitsin MM-kisajoukkueeseen. Mielenkiintoista nähdä miten miesten parissa homma toimii. Verkot tötterölle kuten nuoren kisoissakin vaan!

  *Ja huomenna herkkupala U18-kisoissa, kun Suomi pääsee kiusaamaan ameriikan ihmeitä.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @secord tai joku voinee sitten antaa Turcottesta ja mielellään Zegrasista analyysia, kun peli koittaa. Minä kun töissä olen tuona aikana.
   
 24. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ehdin nähdä vain ensimmäisen erän, kun velvollisuudet kutsui joten jää analyysit tekemättä. Taisi olla Hughesin kentän iltapäivä tänään.

  *
  Don Granato siirtyy sivuun valmennustiimistä. Blackhawks tiedotti asiasta niin, että kyseessä oli yhteisesti sovittu asia. Mark Lazerus twiittaili asiasta, että Granato palkattiin kommunikoimaan nuorten pelaajien kanssa Q:n valmennustiimiin ja nyt Collitonin alaisuudessa tällaista erikoistehtävää ei tarvita. Mene ja tiedä. Puhutaan kuitenkin Lazerusista.

  *
  Halifax on ottamassa Drummondvillestä niskalenkkiä QMJHL:n läntisen finaaleissa. Viime kesän kuudennen kierroksen varaus Alexis Gravel on pelannut hienoa kevättä Halifaxin maalilla ja valittiin nyt jo toisessa pelissä perättäin ottelun ykköstähdeksi. Voitot ovat Halifaxille 3-1 ja sieltä löytyy myös kesän 2016 seitsemännen kierroksen varaus, puolustaja Jake Ryczek. Ryczek on tehtaillut 15:ssä pudotupeliottelussa 0+10 tehot. Drummondvillen Nicolas Beaudin taas 14:ssä ottelussa 2+5=7 pisteet.

  Ja mitä tulee taas mahdolliseen Chicagon kesän ykkösvaraukseen, niin Vancouverin Bowen Byram oli ottelun ykköstähti WHL:n läntisen finaalissa Spokanea vastaan. Ottelu päättyi jatkoajalla 4-3 Giantsille ja Byram syötti ratkaisevan osuman sekä teki yhden maalin varsinaisella peliajalla. Byramilla on nyt 14 peliä ja 6+10=16 pisteet. Giants on voiton päässä WHL:n finaalipaikasta. Kyllä tässä vahvasti oma suosikkikolmikko alkaa draftia ajatellen selkiytymään ja se on tuo Byram, Krebs ja Turcotte.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019 klo 08.59
  Lico tykkää tästä.
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Hughes oli kentän hahmo, mutta myös Zegras oli pelipäällä. Kummallekin neljä pistettä, kun Hughes teki 3+1 ja Zegras 0+4. Kummallakin oli paikkoja isompaankin pistetiliin. Todella vaikuttavaa yhteispeliä tuolta kaksikolta. Kummankin kiekonkäsittelytaidot ovat erinomaista luokkaa, minkä avulla he dominoivat Suomea vastaan, varsinkin kun isossa kaukalossa on tilaa pyöriä kiekon kanssa. Caufiled tuli tällä kertaa siinä vähän kuin heidän siivellään.

  Zegras teki mm. useita taitavia ja peliä edistäviä ratkaisuja pienessä tilassa kiekon kanssa, vähän Carolinan suomalaiskaksikon malliin. Ehkä sieltä paikoitellen tuli mieleen joku Kuznetsovkin. Zegras antoi itsestään todella vahvan kuvan, mutta kuten todettua, niin ei näille yksittäisille peleille pidä antaa liian isoa painoarvoa. Pidän muutaman matsin perusteella hänen selkeimpänä "kysymysmerkkinään" keskivertoa – mutta ei missään nimessä huonoa – luistelua, minkä lisäksi näiden jenkkipoikien puolustuspelistä on vaikea vetää johtopäätöksiä, kun tilanteita tulee niin vähän omaan päähän.

  Turcottelta oli aika huomaamaton peli, mikä tosin johtui lähinnä siitä, että Hughesin kenttä oli kentällä vain niin ylivoimainen. Hän tarjosi silti varmaa peruspelaamista, jossa ei ole mitään suuria wow-efektejä. Mutta kuten aikaisemmin kirjoitin, niin uskon hänen olevan vahvimmillaan silloin kun pelit muuttuvat koviksi ja tila kentällä käy vähiin.
   
  Lico ja secord tykkäävät tästä.