Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.04.2019 klo 07.54.

 1. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Loistava tuuri kyllä kävi arvonnassa ja Chicago pääsee varaamaan siis kolmantena. Omissa toiveissani olisi, että Kakko putoisi vielä kolmannelle sijalle ja Rangers varaisi Podkolzinin toiselle vuorolla. Epätodennäköistä varmaankin, mutta Rangersin historian tuntien kuitenkin mahdollista.

  Minun toivomuslistani tällä hetkellä:

  1) Kaapo Kakko
  2) Alex Turcotte
  3) Bowen Byram
  4) Trevor Zegras
  5) Vasili Podkolzin

  Kävi miten kävi, huippuprospektin Chicago saa tästä draftista joka tapauksessa. Kunhan varaavat parhaan saatavissa olevan pelaajan, vaikka se olisikin sitten Bowen Byram. Puolustajia nyt ei voi olla liikaa ja tämä mahdollistaisi treidien tekemisen, jotta Chicago saisi hyvän laituri- tai sentteriprospektin korkealla potentiaalilla. Jos miettii tämän hetken puolustajaprospekteja, jotka eivät ole vielä vakiinnuttaneet paikkaansa NHL:ssä, niin kyllähän Byram tekisi tuosta aivan käsittämättömän kovan:

  Boqvist - Byram
  Jokiharju - Mitchell
  Carlsson - Beaudin
  Krys

  Bowman voisi sitten oikein hyvillä mielin treidata Forslingin, Gustafssonin ja/tai jonkun akselilta Jokiharju - Mitchell - Beaudin, eikä syvyys loppuisi ollenkaan. Pari kautta toki vielä menee, että tästä saadaan nuorukaiset pelaavaan kuusikkoon, mutta hyvältä näyttää tällä hetkellä.
   
 2. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Uskomattoman hyvä tuuri kyllä kävi, se täytyy vielä todeta, mutta ei se haittaa. En tiedä onko tämän kesän varausvuorojen 3-10 välillä merkittävää eroa pelaajien potentiaalissa, mutta vaihtoehtoja on huomattavasti enemmän ja kortit pitkälle omissa käsissä. Mahdollisena vaihtoehtona on myös käydä vuorolla kauppaa ja treidata vaikka pari sijoitusta alaspäin mikäli hyvä tarjous kolmospickistä tulee. Draftiin on kuitenkin vielä reilu pari kuukautta aikaa ja tässä pelataan kohta U18-kisat. Noissa karkeloissa voi vielä joku nimi nostaa osakkeitaan merkittävästi kuten esimerkiksi Kotkaniemi viime vuotena. Seurataan erityisellä mielenkiinnolla nuo kisat läpi ja vielä on myös jokunen kärkeen arvioitu lupaus pelaamassa mm. CHL:n pudotuspelejä. Kelleyn osasto ehtii siis tarkkailla osaa näistä mahdollisista varauksista ja arvioida kuinka he suorituvat isojen panosten peleissä.

  Alex Turcotten kaltainen kahdensuunnan sentteri olisi kyllä sitä, mitä organisaatio kaipaisi tulevaisuudessa Toewsin pikku hiljaa hiipuessa. Kaiken mennessä kuin Korsossa voisi muutaman vuoden päästä Chicagon sentteriosasto olla esim. seuraavanlainen; Turcotte-Strome-Toews-Entwistle. Turcotte on vielä Illinoisin poikia, että ns. home town hero jo syntyessään.

  Bowen Byram saattaa olla kuitenkin se BPA Hughesin ja Kakkon jälkeen. Olkoonkin, että Chicagolla on pakkiprospekteja jo kasapäin niin Byram olisi kertaheitolla kokonaisvaltaisilla ominaisuuksiltaan tuon porukan lahjakkain. Toisekseen hän olisi myös leftin pakki. Jos Chicago päätyy valitsemaan Byramin, niin se mahdollistaisi kaupan yhteydessä esim. yhden nimen uhrattavaksi Beaudin/Boqvist/Jokiharju/Mitchell -nelikosta. Tai sitten vaan pitämään kaikki ja antaa ajan näyttää ketkä ovat ne tulevaisuuden alakerran vastuunkantajat.

  Vasili Podkolzinissa olisi taas mahdollisuus napata laituri. Omaan silmään Vasili on tuollainen epätyypillinen monikäyttöinen venäläinen voimahyökkääjä, Nähtäväski jää paljonko tuo russian factor sitten vaikuttaa varauspäivänä, mutta lahjakkuudesta ei ole epäselvää. Kovasti odotan näkeväni hänetkin U18-kisoissa.

  Laitan tähän loppuun linkit NHL Draft Centralin kanavaan youtubessa, jossa Future Considerationsin Andy Lehoux on tehnyt scouting-raportteja kesällä varattavista pelaajista. Tässä videot yllä mainitusta kolmikosta:

  https://www.youtube.com/watch?v=PQu1faENNbg

  https://www.youtube.com/watch?v=iZQefIyoLlg

  https://www.youtube.com/watch?v=ZPnnr7N4QyA

  Edit. Lisätään vielä linkki Last Word On Hockeyn verkkosivuille, josta löytyy myös hyviä scouting raportteja näistä kesällä varattavista lahjakkuuksista. Joka päivä taitaa tulla vähintään yksi raportti lisää ja tällä hetkellä yhdeksän pelaajaa rankattu. https://lastwordonhockey.com/category/nhl-draft/
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2019 klo 17.50
 3. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Kylläpä lähtisin hankkimaan tulevaisuuden ykköscentteriä tuolla numerolla kolme. Sportsnetin raporttia siinä pohjille.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Vähän sekava olo edelleen. Heräsin yöllä 03:42 ihan sattumalta ja avasin Twitterin. Kertoivat Blackhawksin ensin nousseen kolmen parhaan joukkoon ja kun twiittejä selaili läpi, numero kolme vahvistui. Ei siinä edes osannut pettyä enää.

  Harvemmin olen näin innoissani varaustilaisuudesta, mutta jo ennen kauden alkua omat odotukseni olivat matalat kuluneen sesongin suhteen, joten ajankäyttöni tulevan kesän kärkipään prospectien suhteen on ollut suurempaa kuin koskaan aikaisemmin. Nyt voisi sanoa, että kausi oli lopulta huomattavasti onnistuneempi kuin mitä uskalsi villeimmissäkään realistissa toiveissa odottaa, sillä joukkue näytti keväällä venymiskykyä, mutta silti loppuhetkillä kuti jäi ns. piippuun. Kevään otteet antavat kuitenkin hurjasti optimistisuutta tulevaisuuden suhteen ja kun todennäköisesti Blackhawks pääsee varaamaan franchise-tason prospectin organisaatioon hyvällä lotto-onnella, tuo venymiskyky kohti pudotuspelejä palvelee sekä ensi kaudella että myös tulevaisuudessa.

  Olen täsmälleen samaa mieltä kuin @Hawk #22 tuosta marssijärjestyksestä tulevan kesän listauksen osalta. Kakko menee varmasti joko New Yorkiin tai sitten naapuriin, joten kyllä se paras mahdollinen sentteri tai paras mahdollinen puolustaja kuulostaa kivalta. Turcotte on ollut läpi kauden oma suosikkini ja jo viime kesänä hänestä ensimmäisen kerran haaveilin julkisesti tällä palstalla, joten kyllä se vain kelpaisi. Byram on taas koko maailman paras alle 18-vuotias puolustaja ja tuo kokonaisvaltaisuus armottomalla offensiivisella taidolla herättää suurta mielenkiintoa hänenkin kohdallaan. Vaikea sanoa kumman sitä mielummin ottaisi. Turcotten kohdalla hieman nuo kauden poissaolot mietityttävät ja Byramin kohdalla taas nimenomaan se prospect poolin leveys puolustajien osalta. Mun papereissa molemmat ovat liki tasan, joten vikaan ei kaiketi voine mennä?

  Ja kun tässä nyt mietitään sitä varaustilaisuutta, niin kappas kummaa kun Blackhawks varaa myös jo numerolla #43. Aikamoinen pelaaja sieltäkin on varmasti saatavilla.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2019 klo 18.28
 5. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Olenko ymmärtänyt väärin, että tuo arvottu järjestys koskee ainoastaan ensimmäistä kierrosta ja muilla mennään sitten sijoitusten mukaan?
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Et nähtävästi. My bad.
   
  secord tykkää tästä.
 7. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  No eihän siinä mennyt kuin numerot väärin päin!
   
 8. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Eiköhän se Chicagon varaus ole joku tästä joukosta:

  Bowen Byram /puolustaja - 71 pistettä 67 pelissä Vancouver Giants WHL. Erittäin lahjakas pakki vaikkei tekisi mieli pakkia nyt varata.

  Dylan Cozens /keskushyökkääjä - 84 pistettä 68 pelissä Lethbridge Hurricanes WHL. Viisas kahdensunnan hyökkääjä.

  Kirby Dach /keskushyökkääjä - 73 pistettä 62 pelissä WHL . Cozenin tavoin hyvä kahden suunnan pelaaja.

  Peyton Krebs /vasenalaituri/keskushyökkääjä - Kootenay Ice WHL joukkueensa kapteeni. Pelaa laitaa tai keskustaa mutta on pienempi kokoinen kuin edelliset nimet.

  Vasili Podkolzin /oikealaitahyökkääjä - Arvellaan varattavan jopa Kaapo Kakon jälkeen. Pisti U18 kisoissa 15 pistettä 8 pelissä. Pelaa KHL:ssä ja sopimus voimassa vielä kaudelle 2020-21. Kaverilla on kykyjä jopa supertähdeksi.

  Alex Turcotte /keskushyökkääjä - Taitava ja nopea pienikokoinen keskushyökkääjä. Teki 53 pistettä 30 pelissä US National alle 18 joukkueessa. Illinois lähtöinen oman kylän kaveri.
   
 9. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kun nyt ymmärrettävästä syystä kaikki huomio tällä hetkellä kohdistuu tuohon ensimmäiseen varausvuoroon, niin ei pidä unohtaa tosiaan myöhäisempiä vuorojakaan. Toisella kierroksella on tuo @Licon mainitsema 43. vuoro. Kolmannella kierroksella ei ole vuoroja tällä hetkellä, mutta neljännelle kierroksella on kaksi. Ja lopuilla yksi vuoro per kierros. Yhteensä seitsemän vuoroa siis löytyy tällä haavaa kesän draftiin. En tosiaan poissulkisi mahdollisuutta, että Bowman treidaisi pari vuoroa alemmaksi, jos sillä saataisiin yksi ylimääräinen varausvuoro toiselta tai kolmannelta kierrokselta.

  Ensimmäisellä vuorolla on yleensä menty BPA-ajatuksella, mutta onko kolmannella vuorolla varattavissa selvästi toista parempi talentti? Bowman ja Kelley laativat lopulliset listat yhdessä amatööri scouttien kanssa combinen jälkeen ja onhan se ihan puhdasta arvailua tässä kohtaa, kuka siellä ensimmäisenä lopulta seisoo näistä nimistä. Tarve olisi kyllä hyökkääjälupaukselle, sillä organisaatiosta ei oikein tahdo löytyä tällä hetkellä yhtään sellaista selkeää top 6 -mitat täyttävää hyökkääjälupausta.

  Toivotaan nyt ettei ensi keväänä enää ole Blackhawksin pallot lottokoneessa pyörimässä, vaan pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen. Niin kiva päivä kuin tämä on ollutkin.
   
 10. Burnittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks
  Juu. Eli nyt tuli vihdoin lähes vuosikymmenen ajan kestäneen Jatkoajan seuraamisen jälkeen hankittua kirjoitusoikeudet tälle palstalle. Ei nyt mitään sen kummempia romaaneja(ainakaan vielä) jaksa käydä raapustamaan. Oma Blackhawks fanitukseni alkoi jo n.3-5 ikäisenä johtuen muutamista peleistä, jotka tulivat tv:stä ja rakastuin joukkueeseen heti. Blackhawks on mielestäni erittäin mielenkiintoisessa tilanteessa ja odotan innolla mitä tulevassa varaustilaisuudessa ja tulevana kesänä tapahtuu. Henk.koht. suosikkini varaustilaisuudessa on Turcotte, koska näen että Hawkseilla olisi eniten tarvetta vahvistaa keskikaistaa.
   
  Alamummo, secord & astraljava tykkäävät tästä.
 11. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  OHL:n pudotuspelien toisella kierroksella London Knights hävisi sarjan neljännen pelin Guelph Stormille viime yönä maalein 4-3. London johti sarjaa ennen tätä peliä 3-0, mutta ei kyennyt katkaisemaan sarjaa puhtaasti. Adam Boqvistille 1+1 ja Stormin riveissä pelaavalle Entwistlelle 0+1. Boqvist on tehnyt nyt pudotuspeleissä 9 maalia kahdeksaan otteluun ja jakaa pudotuspelien maalipörssin kärjen Saginawin Owen Tippettin kanssa. OHL:n pudotuspelien pistepörssiä johtaa toinen Londonin puolustaja eli Evan Bouchard 19 pisteellä (4+15). Boqvistilla pisteitä on 12 ja Entwistlellä 3+5=8 ja molemmilla se kahdeksan peliä pelattuna.
   
  Lico ja Burnittaja tykkäävät tästä.
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Laitan tämän viestin minkä kirjoitin draft-ketjuun myös tänne. Keskusteltu kun pitkälti tällä hetkellä kiehuu Alex Turcotten sekä Bowen Byramin yllä kannattajien puolesta.

  Lainaus:
  Sen verran sanottakoon, että Alex Turcotte ei ilmeisesti lähde Yhdysvaltojen mukana Ruotsiin U18-kisoihin. Edelleen raporttien mukaan sairaana. Joukkueita ei käsittääkseni ole täysin nimetty, mutta Turcotte on ollut kohta jo muutaman viikon poissa muonavahvuudesta sairauden vuoksi. Onko mono, onko myko, onko joku vamma eikä sitä suostuta kertomaan?
   
  Burnittaja tykkää tästä.
 13. Burnittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks
  Lainaus:
  Huolestuttavaa Turcotten puolesta, jos jo tuon ikäisenä lonkat vaivaavat. Voiko olla, että huilaa Ruotsin kisat juuri lonkkavaivojen takia? Alan kallistua enemmän ja enemmän Byramin varaamiseen. Byramin varaaminen mahdollistaisi jonkun Mitchell-Beaudin-Jokiharju akselilta kauppaamisen juurikin hyökkäyksen vahvistamiseen. Jollain Jokiharju+1st 2020 paketilla voisi saada aika ison kalan top-6:seen.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Meikäläisen "henkilökohtaisen" insiderin mukaan, jota ei ole koskaan ollut syytä epäillä, Turcotten lonkkavaivat eivät ole olleet lähelläkään leikkauspöytää ja kyseessä on ollut valitettavat pienet ongelmat, jotka on kuulemma levolla saatu korjattua. Se on toisaalta melkein se ja sama mitä insiderit, kannattajat ja muut kirjoittavat mediaan, sillä Blackhawksin lääkäreillä ja johtoryhmällä on avoin väylä Turcotten lääkäritodistuksiin. Veikkaan, että siellä on jo aika hyvin tiedossa mitä kauden aikana on tapahtunut, ottaen huomioon Granaton roolin Blackhawksissa sekä veljensä roolin Yhdysvaltojen jääkiekkoilussa.

  Bowen Byramin kohdalla jotkut puhuvat jopa NHL-valmiista tapauksesta, mutta tähän en ihan itse usko. On valmiimpi kuin Boqvist, on valmiimpi kuin vaikkapa Sergachev ja pidän häntä pitkälti Ekbladin tasoisena prospectina paremmalla luistelulla sekä offensiivisilla vaistoilla, mutta puolustajat ovat niin erilaisia 18-vuotiaina kuin hyökkääjät. Vastuu on niin erilainen, suuri.

  En sano etteikö Byramia kannattaisi varata. Mainitsen vain sen, että mikäli kanadalainen Blackhawksin organisaatioon pääsee, on turha ainakaan puoleentoista vuoteen spekuloida Jokiharjun tai kenenkään muun kauppaamisella. Käytännössä tuo puolustusosaston laajuus sekä eri ajoitukset (eli milloin hyppy NHL:ään tapahtuu) antaa Bowmanille mahdollisuuden katsoa mitä siellä oikeasti on. Ymmärrän tavallaan pointin, että pitäisi lähteä hakemaan jotain valmista hyökkääjää, jos organisaatiossa on käytännössä viisi eliitti-tason prospectia, mutta yhdenkään vaihtoarvo ei ole vielä sitä muiden silmissä mitä se on Blackhawksille. Se on fakta.
   
 15. Burnittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks
  Lainaus:
  Ehkä täällä ollaan vielä liian hätähousuja tämän homman kanssa. En tullut ajatelleeksi yhtään prospectien kehittymisaikaa ja muuta sellaista. Onneksi palstalla on vähän maltillisempaakin porukkaa liikkeellä. Henk.koht ei niinkään suurta väliä kuka sieltä varataan, kunhan kyseessä ei ole uusi Cam Barker.
   
 16. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Bowen Byramia on nyt hehkutettu aika paljon, ja itse olisin hänet valmis varaamaan, vaikka pakkiprospecteja onkin jo paljon. @Lico totesikin tuossa hyvin, että näiden pakkiprospectien arvo muiden silmissä ei ole kovinkaan korkea mahdollista Byramia lukuunottamatta. Jos tuo Licon veikkaus puolestatoista vuodesta pitäisi paikkansa, niin en näkisi tässä mitään ongelmaa sillä uskon että nyt varattava hyökkääjäkään ei olisi mikään sateentekijä ennen sitä. Lisäksi pakkien arvo on siirtomarkkinoilla huomattavasti korkeampi, kuin hyökkääjillä. Ongelmana onkin sitten se, että mitä jos 1,5v ei riitäkään mihinkään ja näillä prospecteilla kestää kehittyä vaikka 3v? Itse en näe, että haukoilla on aikaa odotella kolmea vuotta jos Toewsin ja Kanen kanssa halutaan vielä kannua nostaa. Tietysti tässä on paljon muitakin liikkuvia osia. Jos vapailta tulisi nyt esimerkiksi Kevin Hayes niin se vähentäisi huomattavasti tarvetta varata hyökkääjä, lisäksi Stromen tekeminen vaikuttaa todella paljon, pystyykö mies olemaan tulevaisuudessa kakkossenteri, jopa ykkössentteri vaiko kolmossentteri? Itse en ainakaan vielä uskalla sanoa mitään.

  Vajaavaisella tietämykselläni tätä draftia kohtaan sanoisin, että jollei välttämättä halua Byramia niin kannattaisi treidata alaspäin, jos joku on halukas sen tekemään. Tuolla on käsittääkseni ainakin kolme sentteriä, jotka ovat lähes samalla viivalla, niin voisi olettaa että jonkun näistä saisi vaikka treidaisi alemmas. Toisaalta ellei joku välttämättä halua Byramia niin tuskin ollaan valmiita antamaan mitään järkevää siitä, että saisi treidattua pari sijaa ylemmäs.
   
 17. Burnittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks
  Lainaus:
  Detroit voisi olla potentiaalinen kauppakumppani, mutta tiedä nyt sitten.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pointtina tuolla puolellatoista vuodella sekä ylipäätänsä ajoituksilla oli se, että vasta silloin ensimmäinen tästä supernelikosta on todennäköisesti tekemässä jatkosopimuksen. En tarkoittanut ennustavani kenenkään hyppyä NHL:ään. On siis mielestäni turhaa spekuloida ajatuksella, että Jokiharju kaupattaisiin kun kenelläkään näistä muista ei ole peliäkään vyöllä NHL:ssä, jolloin 1) ei ole heidän tasostaan mitään takeita jolloin 2) heidän vaihtoarvonsa on heikompi.

  Organisaationaalinen tarve on sentterille. Jos ja kun toivottavasti Bowman ajattelee BPA:ta, niin mikäli Byram ja vaikkapa Turcotte ovat heidän silmissään tasoissa, valinta kääntynee silloin tarpeeseen. Muulloin on ihan turha miettiä tarvetta. Aina best player available.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2019 klo 11.58
 19. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Ymmärsin hieman väärin pointtisi. Ja siitä ollaan samaa mieltä, että on turha spekuloida esim Jokiharjun kauppaamisella ennen kuin on näyttöä useammalta kaverilta nhl tasosta.
   
  Lico tykkää tästä.
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kesän 2017 varaus Jakub Galvas on ilmeisesti suuntaamassa Jukureihin ensi kaudeksi. Mielenkiintoinen päätös, mutta Blackhawksin kannalta oikein mainio. Rockfordissa on täyttä ja on Liiga nyt muutaman asteen kovempi sarja kuin Tsekin Extraliga.

  Laitetaan samaan syssyyn eli DeBrincat mitä ilmeisimmin pelaa Yhdysvaltojen joukkueessa toukokuun MM-karkeloissa.
   
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Dylan Cozens on potentiaalinen valinta: keskushyökkääjä, hyvin liikkuva ja isokokoinen 191cm.
   
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Oliko jo mainittu, että Erik Gustafsson, Marcus Kruger ja Artem Anisimov ovat nyt ainakin Catin lisäksi vielä osallistumassa kisoihin? Nyt kun Texas meni AHL:ssä voittamaan pelinsä ja heillä on jäljellä yksi peli San Antonia vastaan, niin Rockfordin mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin eivät ole enää omissa käsissä. Molemmat jäljellä olevat pelit tulisi voittaa Iowaa sekä Milwaukeeta vastaan ja sen jälkeen ristiä kädet. Tiedä vaikka Jokiharjukin vapautuu Suomen joukkueeseen?

  Lainaus:
  Varmasti näin, mutta toisaalta mikään ei ole pyhää eikä varsinkaan prospectit. Sopivan kaupan yhteydessä myös nämä nuoret puolustajat voivat liikkua. Olihan tuosta huhua liikkeellä jo ennen TDL:ää, että Blackhawks ei poissulje yhden nimen kauppaamista tuosta nelikosta Boqvist, Beaudin, Jokiharju, Mitchell mikäli vastine miellyttää Bowmania ja kumppaneita. En silti usko, että mitenkään aktiivisesti noita pelaajia kauppaavat ja yksittäisinä palasina vaihtoarvo ei ole tosiaan kummoinen. Tilanne alkaa muistuttamaan hieman sitä, kun organisaatiossa oli lupaavia puolustajia mm. Barkerin, Babchukin, Keithin, Hjalmarssonin, Seabrookin ja Wisniewskin muodossa. Varausvuoroon ja lahjakkuuteen tuijottamalla Barker, Babchuk ja Seabrook olivat ne odotetut tulevaisuuden nimet Blackhawksin alakertaa kantamaan, mutta lopputulos olkin hieman toisenlainen.

  Todennäköistä on, että tuosta eniten hehkutetusta nelikosta (syystäkin) kaikki eivät tule pelaamaan uraa Blackhawksin paidassa. Aivan yhtä hyvin muutaman vuoden päästä NHL-mitat täyttävät pakit voivat olla esim. Jokiharju, Carlsson, Krys ja Forsling. Joka tapauksessa on hyvä, että tällä hetkellä on laatua ja määrää eikä yksi huippulupaava puolustaja haittaisi lisänä yhtään.

  Lainaus:
  On aivan varmasti. Aivan kuten Byram, Dach, Podkolzin tai Turcotte. Mitään käryä ei ole Kelleyn listoista, mutta aina voi arvailla ja höystää arvausta omilla toiveilla. Luotan Kelleyn johtamaan osastoon siinä määrin etten ole huolissani siitä, kuka sieltä lopulta varataan. Hyvän lupaavan nuoren varmasti saavat, se on jo selvää. Tuolla porukalla on sen verran enemmän dataa pelaajista kuin keskustelupalstojen nimimerkeillä yhteensä, että verkkareita ei kannata repiä vaikka se oma suosikki ei sieltä tulisikaan.

  Edit. Mainittakoon, että U18-kisoissa nähdään nyt ainakin Vasili Podkolzin ja Dylan Cozens näistä mahdollisista nimistä. Alex Turcotten tilanne on auki ja ratkeaa varmasti pian, mitä ikinä siellä taustalla nyt onkaan? Kirby Dachin Saskatoon on tappion päässä tippumassa WHL:n pudotuspeleistä Prince Albertille, joka voitti viime yönä viidennen pelin selkein 6-1 numeroin. Otteluvoitot ovat 3-2 PA:lle. Voi olla ettei Kirby Dach ehdi kisoihin mukaan ja Bowen Byramin Vancouver Giants on jo selvittänyt tiensä lännen finaaliin, jossa todennäköisesti vastaan on tulossa Spokane. Byram on jatkanut pudotuspeleissä hyviä otteita ja on pistepörssissä kakkosena 4+9=13 pisteillä kymmenen pelatun ottelun jälkeen. Byram ei tule siis U18-kisoissa pelaamaan.

  Edit 2. Denverin pelit katkesivat heti kättelyssä Massachusettsille NCAA:n Frozen Fourissa ja näin ollen Ian Mitchell on vapaa kirjoittamaan sopimuksen Blackhawksin kanssa 1,2,3..
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2019 klo 13.54
  Burnittaja tykkää tästä.
 23. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Mikä järki on siinä, että Mustahaukat ei oo ostaneet Hossan sopimusta ulos vaan hänen yli 5 miljoonan taalan Cap Hit pysyy seuran rasitteena vielä seuraavatkin kaksi kautta. Ja ihan sama laulu Detroitissa Zetterbergin kanssa. Luulisi että näistä sopimuksista vapautuvalle rahalle olisi parempaakin käyttöä. Palkkalattia tuskin on se syy roikuttamiseen.
   
  secord tykkää tästä.
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Marian Hossa ei ole Blackhawksin organisaatiossa ja kun sopimuksia ostetaan ulos, jää siitä rasitteita palkkakattoon pidemmälle aikavälille.
   
 25. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Joo, nämmä olikin viime kesänä kaupattu Arizonaan. Mutta enivei viime kauden roikkui vielä Blackhawksin listoilla ja cap hit oli tuon 5 miltsii ja vaihtorahat. Sopimusten ulosostossa oli joku pykäläkiemura joka pidentää sen ulosostettavan sopimuksen vaikutusta mutta cap hit vaikutus helpottuu samoin kuin kokonaisrasite seuralle. En vaan muista nyt yksityiskohtia.