Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jotain tämmöistä meikäläinen itsekin toivoisi, vaikka se #72 onkin ripustettu tuonne seinälle ja kuuluu aivan suosikkeihin. Toki olisihan se nyt siistiä pitää Panarin sekä kaupata vaikka Seabrook ja muuta kautta sitten vahvistaa puolustusta, mutta eipä se erityisen realistista ole, varsinkaan jos runkoa halutaan nuorentaa, koska ei nuoria puolustajia ilmaiseksi saa.

  Toewsin ja Kanen ympärille tätä kuitenkin rakennetaan pidemmälläkin tähtäimellä ja kyllä heillä molemmilla niitä huippuvuosia on viidestä kuuteen ainakin jäljellä, toki Toewsin nyt pitäisi palata tasolleen tai lähelle sitä heti tulevalla kaudella, että re-tool on edes mahdollista. Keith, Hossa, Seabrook tavalla tai toisella soittavat kakkosviulua ja näitä DeBrincatin, Schmaltzin sekä Forslingin kaltaisia pelaajia pitää hommata vanhuksien tilalle/kylkeen pelaamaan.

  Liljegren nyt meikäläisessä herättää suurta innostusta ja kyllä Panarinin häneen (tai 6th varausvuoroon) voisi kaupata, jos siihen jotain saisi lisukkeenakin. Panarin nyt kuitenkin markkinointimielessäkin on hieman kovempi nimi kuin Liljegren.
   
 2. KöyhänmiehenGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Columbus Blue Jackets
  Mitä Chicagon leiri ajattelisi treidistä Panarin<=>Ryan Murray?

  Columbus tarvitsee terävän kärjen teroitusta ja Chicago helpotusta ainaiseen cap ahtauteen sekä saisi nhl valmiin puolustajan jolla upsideä.

  Murray on turhan luksuspala nuttujen 3 pariin, joskin LV voi sekoittaa pakkaa nappaamalla JJ:n draftissa. Murraylla ensi kauden vielä sopimus 2,85 caphitillä ja sen jälkeen rfa.

  Columbuksen kipein tarve olisi 1c tontille, mutten usko että mitään isoa kalaa siihen olisi tyrkyllä. Tiukkaa voisi tehdä Panarinin mahduttaminen columbuksen cappiin, mutta kai sieltä voisi jonkun nmc-Hartnellin tiukan paikan tullen ostaa ulos.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tähän palatakseni niin eihän Bishopistakaan mitään kilpailua syntynyt, vaikka taskusta löytyy pari top3 sijoitusta Vezina äänestyksessä ja muutama onnistunut kevät. Fleury sopisi varmaan paremmin esimerkiksi, eikä hänestäkään riittävää hintaa saatu, että olisi kauppoja tehty ja jokaiselta tästä porukasta taisi löytyä se modified-ntc/nmc niin ei nyt ainakaan historian valossa mitään kummoista vastinetta voi odottaa.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mikä se plussa Murrayn kera on?

  En mä ainakaan näe, että Murrayn vaihtoarvo on lähes ppg-laiturissa, kuitenkin Ryania voi melkein jo pitää entisenä lupauksena, vaikka toki kehittyäkin voi ja tulee niin varmasti tekemään. Otetaan vielä huomioon se, että Blackhawksilla on jo entuudestaan tunkua vasemmalle puolelle.

  Joku lisä tuohon pitäisi tunkea, en tiedä mikä se olisi.

  Lainaus:
  Siis joo. Voi olla, että muotoilin väärin, mutta tarkoitin sitä tuolla markkina-arvolla vs. kannattajat, että ainakin omien havaintojeni perusteella Crawfordin markkina-arvoa pidetään negatiivisena kannattajien mielestä eikä se todellakaan ole niin.
   
 5. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Enpä usko että Panarin tai enää Crawfordkaan mihinkään lähtee. Panarin (25) on sentään nuorempaa tervejalkaista kaartia, joten tuskin häntä mihinkään ollaan sysäämässä. Toews (29) on myös yksi kysymysmerkki minne hänen energiansa ovat viime vuosina valuneet...
  Eli jos jotakin soppari lähtisin agressiivisemmin siirtelemään niin nehän olisivat Kruger ja Seabrook. En jaksa uskoa että Vegas Kruugeriin tarttuu.
   
 6. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 8. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Ei tuo Panikin jatko halpa ollut yhden vuoden väläytyksestä. Tykkään kyllä pelaajasta, mutta kyllä tähän jäi kysymysmerkkejäkin. Tietäen mikä meidän cappitilanteemme kuitenkin on.
   
 9. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Kesälle olisi Stanille pieni toive ettei Stanin ohivedolle Tomas Jurcolle vaan sorvattais minkäänlaista pahvia. Jurco on 24v. ja sen verran Detin organisaatiossa jo ehti pyöriä että olisi merkkinsä näyttänyt. Mun rosterissa ei olisi käyttöä hänelle missään ketjussa.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Stanin ohiveto? Jurco ei maksanut yhtään mitään enkä mä ihan ymmärrä tätä näkemystä, kun on kuitenkin ennenkin osoittanut pystyvänsä pelaamaan middle-6 roolissa? Babcock yritti tehdä Jurcosta jotain grinderia, mutta kyllä hänellä taitoa on. Jotenkin käsittämätön kanta, kun hinta muodostuu kuitenkin todella halvaksi ja hänellä on potentiaalia edelleen.

  Olitko Panikista samaa mieltä aikanaan?
   
 11. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Jurco maksoi muuten Chicagolta kolmannen kierroksen varausoikeuden 2017 kiekalta eli ei suinkaan ollut ilmainen.
  Kerropa mikä on Jurcolle Chicagossa sopiva rooli? Kun sitä ei kolmeentoista peliin löytynyt Chicagossa eikä vuosiin sitä aiemmin Detroitin organisaatiossa? Jurco on Detroitin 2-kierroksen varaus numero 35, eikä se takaa sitä että hänen "potentiaalinsa" mihinkään realisoituu.

  Panikista ei ollut odotusarvoa, mutta hän tuli ja otti pelipaikkansa.
  Jos Panikin kädet jäätyvät niin hän osaa sentään taklata, taisi olla Chicagon ahkerin tuossa tehtävässä.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kyllä kolmannen kierroksen varausoikeus tulevalle kesälle on käytännössä ilmainen hinta Jurcosta, jonka potentiaali on olla jo tulevana syksynä top-9 hyökkääjä. Onkohan se todennäköisyys prosenteissa jotain luokkaa 0, että kolmannelta kierrokselta löytyy valmis NHL-pelaaja seuraavalle syksylle, koska sitä Jurco on.

  Jurco tuli kesken kauden ilman itseluottamusta uuteen joukkueeseen, uuteen ympäristöön ja todennäköisesti uuteen pelitapaan. Mun mielestä on kohtuutonta sanoa kolmentoista ottelun jälkeen, ettei roolia tule olemaan tulevallakaan kaudella varsinkin, kun Tomas on urallaan jo aikaisemmin näyttänyt pystyvänsä pelaamaan NHL:ssä ja on AHL:ssä ollut piste per peli-tahdin kaveri. Juuri tämmöisiä hakuja tuohon joukkueeseen tarvitaan, sillä onhan Jurco nyt lähtökohtaisesti parempi pelaaja kuin joku Hinostroza. Sen näkee jo ihan eye-testin perusteella, Jurco osaa suojata kiekkoa, menee maalille ja omistaa hyvän laukauksen sekä nopeudenkin, mutta ilman yhteisiä joukkueharjoituksia, joita Blackhawks ei järjestänyt juuri yhtään ja ilman itseluottamusta on todella vaikea onnistua heti.

  Halpa lappu eli luokkaa league minimum, niin kyllä mä mielelläni katson Jurcoa kolmosketjussa. Itse asiassa erittäin mielelläni. Todella outoa mun mielestä olla Jurcon signaamista vastaan, sillä jätkän voi kuitenkin pistää waivereiden kautta farmiin ja haudata koko sopimuksen, jos se siitä on kiinni. Sopimuspaikkoja kuitenkin on ja mun mielestä ainakin kilpailua täytyy olla enkä ihmettelisi yhtään, että jo kerran lähes 0.5-tahdilla pisteitä nakutellut slovakki pelaisi Panikin kaltaisen kauden tehojen muodossa.

  Panik tuli muuten organisaatioon lähes saman ikäisenä, aika identtisillä statseilla.
   
 13. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  No joo tuolla logiikalla Carolina sai Darlingin ilmaiseksi. Ei varmasti ole helppo saada kolmoskiekalta valmiita pelureita, mutta kaukana valmiistahan Jurcokin on useiden pohjois-amerikan vuosien jälkeen edelleen.
  Erittäin todennäköisestihän hänet sainataan täytteeksi kun cappitilanne on mitä on. Ja olen mielelläni myös väärässä. Jos Jurco meille jää niin toivon että hän kehittyy ja ottaa Panikin kaltaiset askelet eteenpäin roolissaan.
   
 14. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Sen enempää asiaan kantaaottamatta, muttaJurgon AHL pistekeskiarvo ei ole piste per peli, vaan 0.62 per peli. Tämä siis eliteprospectin mukaan.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Joo, muotoilin hassusti. Vain ensimmäisellä kaudella ollut alle ppg-kaveri AHL:ssä.
   
 16. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Itse katsoin vain koko AHL tilaston, en kausittain. Näköjään lähelle piste per matsi vetänyt rookiekauden jälkeen.
   
 17. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Kyllä itse haluaisin uskoa että Jurcosta voitaisiin vielä saada jotain irti etenkin jos suostuu solmimaan kevyen pahvin. Lisäksi Schmaltz pelasi ainakin omaan silmään Jenkkinutussa ihan pirteästi ja sormet ristissä toivon että Debrincat pystyisi ottamaan paikan ylhäältä ensi kaudella ja juuri Schmaltzin kanssa voisivat muodostaa toimivakin duon tuohon kolmoskenttään.
   
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mainitaan nyt kun ei ole täällä vielä mainittu, että Rockfordin uusi pääkäskyttäjä tulee Ruotsista. Neljä kautta Mora IK:n päävalmentajana toiminut ex-ahl/nhl-kiekkoilija Jeremy Colliton korvaa siis potkut saaneen Ted Dentin. Colliton oli nostamassa viime kaudella Mora IK:n Ruotsin pääsarjaan ja henkilökohtaisesti olen avoimen vastaanottavainen tämän kiinnityksen suhteen. Ted Dentin kädenjäljestä en osannut vakuuttua oikein koskaan.

  Q:n apuriksi taas huhutaan vanhaa seurakaveria Hartford Whalersin ajoilta eli itse Ulf Samuelssonia. Siinä olisi sitten penkin takana koko joukko vanhoja Whalersejä antamassa käskyjä.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kempnylle vuoden jatko. Hyvä hyvä.
   
 20. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  $900k arvoksi eli jäi jopa halvemmalla mitä ennustelin. Toivottavasti pääsee pelaamaan täydet minuutit ja nostaa tasoaan kesän ja tulevan kauden edetessä.
   
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jep! Pidin kovasti Kempnyn esityksistä MM-kisoissa sen verran mitä näin. Hyvä liike, ei kaihda fyysistäkään peliä ja nyt vuoden valmiimpi NHL-kaukaloon niin toivoa sopii, että ottaa ja saa isompaa roolia ensi kaudella. Saa nähdä onnistuuko Bowman naaraamaan toisen tsekkiläisen puolustajan Jan Ruttan sopimukseen. Huhujen mukaan Chicago on yksi miehen perässä olevista joukkueista.
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Kempny uutinen on hyvä. Nyt kun vain coach Q luottaisi häneen ja antaisi Kempnyn pelata paljon. Tykkään hänen mukanaan tuomasta fyysisyydestä pakistoomme.
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Katselin tuota Capfriendlyä ja ihmettelen, että miten Chicago aikoo päästä katon alle? Onko vahva luotto palkkakaton nostoon ja Las Vegas ottaa jonkun kovapalkkaisen pelaajan? Sopimustilannehan on sinänsä ihan hyvä.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jokainen sopimus NHL:ssä on liikutettavissa, jos huonoa sopimusta riittävästi voitelee. Ihan jokainen.

  Krüger liikkunee aika varmasti enkä ihmettelisi, jos Seabrook tavalla tai toisella löytää itsensä muualta. En nyt hirveästi ole ehtinyt tutkia (Panikin & Kempnyn uusien diilien jälkeen) mitä pitää tehdä ja kuinka paljon palkkoja liikutella, jotta katon alle pääsee, mutta nostan neljä nimeä. Brent Seabrook, Marcus Krüger, Artemi Panarin ja Artem Anisimov. Joku tai jotkut heistä eivät pue intiaaninuttua syksyllä ylleen.