Chicago Blackhawks 2010-11

  • 362 713
  • 1 186

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
ANA @ CHI 2-1

Kirvelevä tappio. Kummallakin joukkueella oli paikkoja iskeä enemmänkin kaappeja, mutta maalivahdit olivat erittäin hyvässä iskussa kummassakin päässä. Ankkojen huippukova mörköketju oli tänään luokkaa parempi kuin meidän ykkönen, siinä yksi suurimmista syistä tappioon. Keith ja Seabrook olivat jäällä molempien takaiskumaalien aikana. Seabsille annan kuitenkin synninpäästön, koska hän pelasi mielestäni ihan hyvän pelin. Duncs oli sen sijaan hieman unessa, ei paras matsi häneltä.

Krüger on kyllä uskomattoman kypsä pelaaja ikäisekseen. Tuo puolustussuuntaan pelaaminen on ihailtavaa katseltavaa. Kuin Bolland. Krügerin kannalta on vain hieman harmi, että laidoilla pelaa kaksi syvissä vesissä uivaa kaveria. Brouwer on pelannut kohta kaksikymmentä ottelua ilman maalin maalia. Hänelle voi kuitenkin antaa paljon anteeksi hyvän taklauspelin takia. Bickellin kohdalla sen sijaan kuulutan edelleen fyysisyyden perään. Tampa-pelin kaltaista ryminää pitäisi esittää enemmänkin. Ei tuollaista pehmoilua, mitä nähdään suurimman osan ajasta. Ja sitä kiekkoa saa lainata muillekin, sylettää katsoa tuollaista tuloksetonta yksin puskemista.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Voi sun sissos saatana! Pidetään nyt vielä partakoneenterät peilikaapissa. Kaikki on omissa käsissä vielä toistaiseksi, mutta mietteliääksi vetää kyllä. Loppuohjelma on kaikkea muuta kuin helppo ja mikäli pleijareihin Chicago kampeaa, niin erittäin todennäköisesti ensimmäisellä kierroksella vastaan saadaan joku kolmikosta Vancouver, Detroit tai San Jose.

Pitäisin kohtalaisena saavutuksena tänä kautena ylipäätään pleijareihin pääsyn, mutta tällä hetkellä on vaikea nähdä Chicagon vievän sarjaa mikäli vastassa on joku noista kolmesta. Ehkä Detroit olisi se mielekkäin vastustaja näistä, jos sellaista nyt voi nimetä. Luu käteen heti kättelyssä pudotuspeleissä ei sinänsä lohdutusta toisi, mutta kyllähän se ketuttaisi vietävästi jäädä viivan alapuolelle.

Joo, pudotuspeleissä voi tapahtua vaikka mitä ja jne, jne..Bollandin puuttuminen hyvin todennäköisesti kokoonpanosta loppukauden ajan ja santapaperiosaston ohut edustus jo lähtökohtaisesti ei juuri toiveita nostata menestyksen suhteen. Buffin, Laddin ja Bollandin kaltaiset pelaajat nousevat arvoon arvaamattomaan ratkaisupeleissä, eikä yksi Brouwer tai ailahteleva Bickell asiaa juurikaan helpota. Taitokiekossa Chicago ei kalpene yhdellekään joukkueelle, mutta hieman helposti syrjään tönittävä edustus on nyt koossa. Toivottavasti Bowman tekee kesällä korjausliikkeen tällä osa-alueella.

Mutta ei siis vaivuta vielä synkkyyteen. Kahdeksan ottelua jäljellä ja niistä olisi vähintään puolet voitettava. Tällöin päädyttäisiin 96 pisteeseen ja sen luulisi riittävän pudotuspelipaikkaan. Nuo neljä voittoa pitäisi kerätä voittamalla vähintään kerran Detroit ja saalistamalla Columbus, Tampa Bay, Montreal ja St.Louis nelikosta kolme päänahkaa.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Quennevillen ketjulotto on pyörähtänyt jälleen. Päivän treeneissä mentiin seuraavin eväin:

Brouwer - Toews - Kane
Bickell - Krüger - Hossa
Frolik - Dowell - Kopecky
Stålberg - Johnson - Pisani

BTK ketjun iskeminen yhteen on mielestäni hyvä ratkaisu, vaikka Brouwer onkin ollut syväjäässä viime aikoina. Stålbergin putoaminen takaisin neloseen ei aiheuta kovin positiivisia fiiliksiä, Bickellin kuuluisi olla siellä. Toisaalta tämän ratkaisun ymmärtää siinä mielessä, että Bickell on aavistuksen parempi puolustussuuntaan kuin Stålberg. Tuo kakkosketju on tuossa muodossa sellainen, jonka voi huoletta iskeä vastustajan ykkösnyrkkiä vastaan. Krügerin ja Hossan yhteistyötä odotetaan muutenkin innolla. Crawford aloittaa huomenna maalilla. Lisäksi Quenneville sanoi, että Sharpin toipuminen polvivammasta on edistynyt nopeasti.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Quennevillen ketjulotto on pyörähtänyt jälleen. Päivän treeneissä mentiin seuraavin eväin:
Tänään taas harjoiteltiin samoilla ketjuilla kuin viime pelissä, joten saa nähdä, että millä koostumuksilla lopulta lähdetään matsiin. Itse toivoisin, että noilla eilisten treenien vitjoilla.

Detoilet siis vastassa. Muuli palaa neljän pelin huilin jälkeen heidän kokoonpanoon, Datsuni yhä sivussa ja MacDonald maalissa. Tiukka vääntö varmasti luvassa, mutta kauden aikaisempien keskinäisten perusteella usko omiin on kova.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Blackhawks on solminut entry level -sopimuksen Boston Collegea edustaneen hyökkääjä Jimmy Hayesin kanssa. Leafsilta viime kesän varaustilaisuuden yhteydessä hankittu Hayes siirtyy loppukaudeksi farmiseura Rockfordin riveihin. Niin kuin secord totesi tuossa pari viestiä ylempänä, niin tällaiselle isokokoiselle, vahvalle ja taitavalle mörölle olisi käyttöä Chicagossakin. Luultavasti ainakin ensi kausi menee vielä farmissa ammattilaispeleihin totutellessa, vaikka täysin poissuljettua sekään ei ole, että Jimmy nappaisi paikan ylhäältä jo heti tulevana kesänä, jos otteet training campilla / preseasonilla vain antavat myöden. Jostain sitä fyysisyyttä on tuohon kokoonpanoon joka tapauksessa raavittava. 21-vuotias Hayes saattaa olla yksi vaihtoehto, mutta vasta aika näyttää, että kasvaako hänestä lopulta koskaan NHL-tason pelaajaa.

Loppuun vielä lähde sopimusuutiselle: BC's Jimmy Hayes Turns Pro, Signs With Chicago Blackhawks - BC Interruption
 
Viimeksi muokattu:

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Olihan pirun viihdyttävä matsi Joe Louisilla, ja mikä parasta, voittokin tuli sitten jatkoajalla Hossan ylivoimamaalilla. Plussat myös Kanelle tuosta ylivoiman hommaamisesta ihan varsinaisen peliajan lopussa. Paikkoja riitti molempiin suuntiin ja peli oikeastaan parani vain loppua kohden. Chicago oli mielestäni hieman liikkuvampi ja hallitsevampi kuitenkin ja ihan ansaittu voitto oli. Tärkeä pisteet, ja toivotaan, että Anaheim konttaa Coloradoa vastaan. Tällä hetkellä näyttää ainakin hyvältä.

Plussaa voisi jakaa monelle tuosta matsista, eikä tainnut pahemmin heikkoa lenkkiä löytyä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Super Marian !

Tiukka oli vääntö ja täysin oikeuttu voitto tuli meille. Tussilta jälleen törkeä Johnsonin päähän kohdistunut taklaus, mistä hän lensikin pihalle.
Hossa on ollut tärkeässä roolissa jo pitkään kun kauden tärkeimpiä matseja on ratkottu. Detroit olisi mielestäni unelmavastus meille pleijareissa.

Heti ensiyönä pelaamme Bostonissa enakkoon kovempaa joukkuetta vastaan kuin viime yönä slummikaupungissa.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Huh-huh jälleen. Yksi kauden parhaista esityksistä katsojan kannalta. Kova tempo läpi pelin ja sitä kautta molempiin päihin myös odd-mannneja, turnovereita, give awaytä sun muuta, ihanaa. Syke tosin oli välillä itselläkin korkealla. Tällaisia vääntöjä soisin näiden verivihujen välille enemmänkin.

Ansaitusti Marian the Barbarian sitten ratkaisi ottelun OT:llä, Kanen ensin hankittua näppärillä handuillaan jäähyn Zetalle. Hossa kävi muuten hakemassa uuden stagan rikkoontuneen tilalle, ennen tuota tekemään maalia. Siihen päälle sitten jonkinmoiseksi patentiksi muodostunut tuuletus.

Tänään Bostoniin sitten. Go Hawks !!
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Aivan mahtava peli kyllä. Wingsejä vastaan on aina hieno pelata. Tappiot vituttaa ja tällaiset voitot taas, no mitä tähän voi edes sanoa? Krügerin hehkuttamista ei pysty lopettamaan, koska junnu on vaan niin nero puolustuspelin suhteen. Kiekon kanssa hän ei ole vielä esittänyt ihmeitä, mutta kyllä niitä tehojakin alkaa varmasti ajan mittaan tulemaan. Stålberg pelasi nelosesta käsin erittäin vahvan pelin. Kahdessa ketjussa urakoinut Hossa oli, kuten jo edellä todettiin, jälleen terävässä iskussa. Oikeaan osoitteeseen siis meni voittomaali. Bossin suhteen toivoisi, että hän saisi pelata seuraavien vuosien aikana edes yhden täysin vammavapaan kauden. Toisaalta minulle kyllä riittää sekin, että hän on täydessä iskussa aina tosipelien alkaessa.

Boston sitten nurin ensi yönä. LET'S GO HAAAAAAWKS!
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Hampaaton esitys Bostonissa 0-3 !

Eipä saatu kunnolla purettua Bostonin tiukkaa puolustusta missään vaiheessa.
  • Ylivoima ei toiminut lainkaan.
  • Crawford hörppäsi toisen maalin pahaan paikkaan
  • Thomas näytti mikä on miehiään
  • Captain serious -3
  • Kruger aloitusprosentti 16.7%
  • Dowell aloitusprosentti huikeat 14.3%

Nyt vaan päät pystyyn ja Columbuksesta pisteet kotiin seuraavaksi !
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Shawn Thorntonin luistellessa vaihtoon vertavuotavana saatuaan luistimesta päähänsä. Näytti chicago taas kuinka säälittäviä he ovat, huudellessaan vaihtopenkin turvasta loukkauksia vertavuotalle pelaajalle. Tämähän ei ole eka kerta kun tällaista tapahtuu heidän kanssaan. Thortonille ommeltiin 40 tikkiä tilanteesta johtuen, joka oli pelkkä vahinko.

Brendan Morrisonin loukkaannuttua kuukauden takaisessa Calgary-chicago pelissä ja hänen yrittäessään päästä vaihtoon chicagon pelaajat huutelivat hänellekkin loukkauksia.

Parin vuoden takaisessa Play Offs sarjassahan Pierre mcguire sanoi ettei ole koskaan kuullut kenellekkään pelaajalle sanottavan niin pahastui kuin chicago sanoin Jarome Iginlalle. Iginla hienona pelaajana ja ihmisenä ei halunnut että siitä puhutaan jälkeenpäin.

Tämä valitettavasti kertoo kuinka huono johtaja ja kapteeni toews on, kun hän ei saa tuollaista ala-aste ikäisten lasten touhuja poistettua. Sitä ei yksi Stanley Cup poista.

Huutelu ja pieni Trash talk on ok, mutta loukkaantuneelle huuteli ei ole. Chicago oli pitkään todella surkea organisaatio kentällä, he kävivät huipulla pelillisesti ja nyt he taas pohjalla kokonaisvaltaisesti.

En tiedä vaikka tällaista olisi tapahtunut muissakin peleissä.
Linkki Shawn Thorntonin haaastatteluun.
"If I ever find who it was, I'll deal with it my own way," Thornton said.
Cameras showed Thornton shoving and nearly punching referee Don Van Massenhoven, who was actually trying to stand between Thornton and the Chicago bench.

"He was [ticked] too," Thornton said. "He yelled at their bench. I really appreciated that."

Loppuun vielä Chicago ketjuun kuuluvat Kanerismit:
- Chicago on tällä hetkellä NHL:n säälittävin joukkue.
- Crawford on pelannut yllättävän hyvin. Saa nähdä kauanko hän jaksaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Parin vuoden takaisessa Play Offs sarjassahan Pierre mcguire sanoi ettei ole koskaan kuullut kenellekkään pelaajalle sanottavan niin pahastui kuin chicago sanoin Jarome Iginlalle.

Toivottavasti tuo Chicago ei enää pelaa Hawksissa!

Tämä valitettavasti kertoo kuinka huono johtaja ja kapteeni toews on, kun hän ei saa tuollaista ala-aste ikäisten lasten touhuja poistettua. Sitä ei yksi Stanley Cup poista.

Niin kertookin. Samaa mietin jo Patrick Kanen taksisekoilujen aikaan, että on se kumma kun kapteeni ei saa miehiä ruotuun.


Vakavasti. Olen kyllä täysin samaa mieltä Pontus kanssasi, että tuollainen huutelu pelaajan loukkaannuttua on mautonta. Jätkät nyt pelaa kiekkoa työkseen, että epätäydellisiä ihmisiä siellä on penkit väärällään. Ehkä Quennevilleltä ja valmennustiimiltä odottaisin puuttumista tällaisiin. Tai sitten vähintään tulee John McDouchebag ja kertoo pelaajille ettei moinen käytös sovi imagolle, mikä on tietenkin kaikista tärkein juttu hänelle koko hommassa.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Shawn Thorntonin luistellessa vaihtoon vertavuotavana saatuaan luistimesta päähänsä. Näytti chicago taas kuinka säälittäviä he ovat, huudellessaan vaihtopenkin turvasta loukkauksia vertavuotalle pelaajalle.
Yhyy kun miljoonan taalan maalipaikan hetki ennen loukkaantumista hukanneelle puukädelle huudellaan. Hae nessuja. Jos haluat jotain säälittävää löytää viime yön pelistä, niin käännä katseesi Thorntonin avauserässä suorittamaan polvitaklaukseen, jolla mies yritti päättää Hjalmarssonin kauden. Respectit vittuilijaa kohtaan ovat stratosfääreissä. Kukkahattutädit voivat itkeä rauhassa, karavaanin kulkua se ei kuitenkaan pysäytä. Playoff-juna puksuttaa aikataulussa, vaikka nyt turpaan tulikin.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Toivottavasti tuo Chicago ei enää pelaa Hawksissa!

Niin kertookin. Samaa mietin jo Patrick Kanen taksisekoilujen aikaan, että on se kumma kun kapteeni ei saa miehiä ruotuun.
Ei kyllä taida enää pelata Hawkseissa. Sai hän sen verran ruotuun ettei toista taksi sekoilua ole ainakaan tullut.
Ihmiset tekevät virheitä, mutta olisi luullut että niinkin hieno pelaaja kuin Toews on ollut jäällä, että hän saisi tällaisen typerän huutelun jäämään siihen yhteen kertaan.

Ei ollut ihme että täällä tullaan sokeasti puolustamaan omiaan. Ei meidän pojat tee pahojaan, ne on ne muut. Kumma ettei siitä "polvitaklauksesta" tullut edes jäähyä.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Nuo lainausmerkit voit ihan hyvin ottaa pois polvitaklaus-sanan ympäriltä. Niin selvä knee-on-knee -töötti kuin vain olla ja voi. Onneksi kyseisestä tilanteesta selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Hjalmarssonin menetys olisi käynyt kalliiksi tässä vaiheessa kautta.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Bruins pelasi fiksusti päästessään johtoon ja meidän poikien keskittyminen/ lataus jäi aika pitkälti Joe Louis Areenalle.

Itsekin aamulla pähkäilin, että mitä se Thornton sähisi siinä aitioiden edessä. Oisko Hammeri hieman kuittailut tuota tilannetta "sitä niittää mitä kylvää" tyylisesti?
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Juu tai jotain muuta ihan kauheeta ja kamalaa. Vai sanoko se, että "blåkläder"?
 

bates

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Tiukaksi menee. Calgaryn hyvin todennäköisesti pelattua itsensä ulos it´s all about Dallas. Saippuasarjajengin loppuohjelma näyttää pelejä pelkästään lännen jengejä vastaan ja on ehkä hitusen haastavampi (5/7 vieraissa) kuin Hawksien vastaava. Eroahan on nyt 3 bointsia, joskin Dallas on pelannut yhden pelin vähemmän.

Huomenna ois elintärkeä peli Columbusta vastaan joten saa nähdä kuinka NHL:n säälittävin jengi pärjää ja jaksaako Crawford edes yrittää ottaa koppeja ;)
 

Bael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suurin ja kaunein
On se kumma, jos tollanen testosteronihirmu ei kestä pientä vittuilua itkemättä. Luulen, että se oli just sitä mitä herra oli itse kerjännyt.

Toivotaan, että tänä yönä nähdään sisuuntunut Chicago Columbusta vastaan. Tästä matsista ehdoton pakkovoitto. Dallas otti tylysti San Joselta pataan viime yönä eli voiton myötä saataisin kasvatettua mukavasti eroa Dallasiin, joka tosiaan taitaa enää olla ainut varteenotettava uhka tosipeleihin pääsylle.

Sharp ilmeisesti viikonloppuna luistelukunnossa ja pelikunnossa mahdollisesti viikon-kahden sisällä. Toivotaan parasta!
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllä nyt tarvitaan syvyysmiehiltä apua kun ykkösenkin tehot ovat pahasti jäissä Sharpin siitä puuttuessa. Mutta mikä sitäkin pahempaa syvyysmiehet ovat olleet täysin syväjäässä juuri näissä tärkeissä matseissa.

Dallasin jeesi oli enemmän kuin tervetullut. Johnson kolmosen keskellä on hyvä veto. Kyllä se näyttää tosiaan siltä, että viivan alta ainoastaan Dallas rimpuilee vielä.

Ja ESPN America näyttää Columbus matsin !
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Columbukselle ei voida/saada hävitä. Jos näin käy, niin se on sitten lippalakeista kiinni pojat. Dallasilla vaikuttaisi olevan ennakkoon helpompi loppuohjelma, josta uskoisin Starsin nappaavan minimissään kahdeksan pistettä. Chicagolla ei ole siis tätä ottelua varaa hävitä.

Columbuksella on tiukka vääntö takana Washingtonia vastaan, joten Blackhawksin oletettavasti hieman kevyemmällä jalalla pitäisi yrittää pitää kovaa tempoa päällä läpi ottelun. Chicago ei ole ollut näissä ennakkoon heikompiaan vastaan kovinkaan luotettava ja läpi kauden jatkunut joukkueen aaltoliike pelistä toiseen pistää pikkaisen jänskättään, että mitähän sieltä on tällä kertaa luvassa. Yllättäen Quenneville on jo paskonut housuunsa ja muokannut ketjut uuteen uskoon. Bickell "ansaitusti" ykkösketjussa. Kattellaan.

Noin yleisesti läntisen puolelta on sanottava, että tällä hetkellä siellä näyttäisi olevan kaksi joukkuetta yli muiden. Vancouver ja San Jose ovat tällä hetkellä selvät ennakkosuosikit tänä keväänä läntisestä finaaleihin. Vancouver ei ole notkahtanut kertaakaan tällä kaudella (loukkaantumisista huolimatta) ja San Jose on parantanut kuin sika juoksuaan kauden edetessä. Antti "Masa" Niemikin on jo tovin ollut viime kauden vireessä. Hyvältä vaikuttaa kyllä tämänkin osalta.

Meillä oli kyllä uskomaton joukkue viime keväänä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Kun miettii, että esim. Kopeckyä oli vara pitää välillä katsomossa. Älä nyt Kaner vedä hernettä nenään, mutta tällä kokoonpanolla (varsinkin ilman Bollandia) ovat saumat Vancouveria tai San Josea vastaan olemattomat. Olen tyytyväinen, jos pudotuspeleihin päästään. Loput on sitten plussaa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Columbus matsi on tärkeä matsi, muttei vielä lähellekään lippalakkimatsi. Columbukselta puuttunee Nash kokoonpanosta. Bickell ei näin ennakkokaavailuissa kyllä tuntuisi olevan se ykkösen puuttuva lenkki, toivottavasti hän todistaa tämän vääräksi. Itse olisin pitänyt siinä vitjassa Stalbergia.

Itse veikkaan, että meille riittää kolme voittoa loppupeleistä. Silloin ollaan pisteissä 96, mutta katsotaan kuin käy. Dallasin kahdeksaa pistettä loppupeleistä pidän ylioptimistisena. Heidän saldonsa viimeisistä kymmenestä matsista on kuitenkin sangen heikko 2-4-4, joten kuntopuntari osoittaa vahvasti nuolta alaspäin.

Juuri edellämme olevien Nasvillen, Anaheimin ja Phoenixin lentoonkin uskon tulevan vielä yskimistä, sillä he ovat vetäneet lujaa, 8-2-0 on kaikkien kolmen kilpailijan saldot. Samoin Kings, heiltä lähti loppusuoralla Kopitar ja Justin Williams joukkueen ykkös- ja kakkospistemies tuo ei voi olla vaikuttamatta suorituksiin.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Älä nyt Kaner vedä hernettä nenään, mutta tällä kokoonpanolla (varsinkin ilman Bollandia) ovat saumat Vancouveria tai San Josea vastaan olemattomat.
Noiden puheiden jälkeen vedän oikein mielelläni herneet nenään. En yksinkertaisesti siedä tuollaista asennetta. Ei tästä ole edes montaa viikkoa, kun San Josen terve miehistö jäi täysin jyrän alle United Centerissä, meidän kokoonpanosta puuttui tuolloin sekä Bolland että Campbell. Vancouver ei myöskään pelota pätkääkään. Sillä joukkueella ei ole tietoakaan siitä, mitä voittaminen tarkoittaa, riehukoot rauhassa runkosarjassa. Siskokset kakkii aivan varmisti housuihinsa näissäkin pudotuspeleissä. Cowardille iskee jokakeväiseen tapaan jotain mystistä vammaa, jolla sitten selitellään kaverin umpisurkeita otteita. Bobby Luu ei kestä paineita vieläkään. Saa ottaa talteen.

Dallasin kahdeksaa pistettä loppupeleistä pidän ylioptimistisena. Heidän saldonsa viimeisistä kymmenestä matsista on kuitenkin sangen heikko 2-4-4, joten kuntopuntari osoittaa vahvasti nuolta alaspäin.
Tähän vahva sama. En millään jaksa uskoa, että Stars raapii kuudesta pelistä (joista neljä vielä vieraissa) kahdeksaa pistettä, saati sitten neljää pistettä enemmän kuin Hawks. Kolmen pisteen kiriminen ei tule riittämään Dallasille.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Itse veikkaan, että meille riittää kolme voittoa loppupeleistä. Silloin ollaan pisteissä 96, mutta katsotaan kuin käy. Dallasin kahdeksaa pistettä loppupeleistä pidän ylioptimistisena. Heidän saldonsa viimeisistä kymmenestä matsista on kuitenkin sangen heikko 2-4-4, joten kuntopuntari osoittaa vahvasti nuolta alaspäin.

Tuota kolmea voittoa itsekin ajattelin. Mutta, jos Columbusta vastaan ei onnistuta täyttä pistepottia keräämään, niin sitten alkaa jo nahkaa eristää ja mailaa puristaa. Dallasille laskin automaattiset voitot molemmista peleistä Coloradoa vastaan, sekä voitot Columbuksesta sekä Minnesotasta. Ei mielestäni ylioptimistinen suoritus. Ja miksei siipirikkoinen Kings ole myös kaadettavissa. Anaheimi on nyt niin kovassa vireessä, että siitä ei taida jäädä pisteitä Dallasille.

Chicagolla on mielestäni ennakkoon parhaat saumat napata pisteet nyt Columbusta vastaan, St.Louisia vastaan ja uskoisin joko Tampan kaatuvan kotona tai Montrealin vieraissa. Detroitia vastaankin voi tietenkin käydä kuinka vain, mutta en toivoisin että pleijaripaikka olisi ratkennut ennen kahta viimeistä peliä Red Wingsiä vastaan.

edit. Tiedän Kaner hyvin, että Chicago on pystynyt pelaamaan loistavasti otteluita kovia joukkueita vastaan. Mutta melkein perään on tarjottu kauden surkeimpia suorituksia, mikä pistää kyllä kovasti miettimään. Meikäläisen asenteessa ei ole mitään vikaa, mutta Chicagon pukukopissa tuntuu välillä olevan. Kun vastustajat pelaavat meidän ykkösketjun pois, niin Hossan lisäksi jää aika vähän todellista tulivoimaa. Ei esim. Krugereilla, Bickelleillä, Pisaneilla ja Johnsoneilla kuuhun lennetä.

edit2. Niin ja joskus sokean fanittamisen sijaan kannattaisi myöntää myös faktoja. Siihen on syynsä, että Chicago taistelee tällä hetkellä kahdeksantena pudotuspelipaikasta. Minä ainakin toivon, että Bowman ja kumppanit lopettavat Detroitin apinoimisen ja muuttavat joukkuetta kesällä muutaman asteen verran ilkeämmäksi nipuksi.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös