Mainos

Chicago Blackhawks 2009-10

  • 290 872
  • 1 162

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Toewsin puuttuminen Selke-finalistien joukosta sai Kanen ja Sharpin taas vaihteeksi juttupäälle.

Kane: "He probably should have been (a finalist). To be honest with you, if he was put in that role all year like he is now where he's playing against the top lines, he probably would have been. But maybe that's my fault. He was playing with me all year and he didn't have to be on the checking line."

Sharp: "I still give John Madden a hard time about two years ago when I finished fourth in the voting and he snuck in there (playing for the Devils) and finished third. I told him it was only because he's a veteran with all those New York writers voting for him."

(Lainaukset otettu Daily Heraldin jutusta Toews comes up short in top defensive forward list.)
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Duncan Keith on sitten Norrish Trophy ehdokkaana yhdessä Drew Doughty:n ja Mike Green:n kanssa.

Lykkyä pyttyyn ja otteiden pikaista paranemista.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockford IceHogsin pudotuspelit tyssäsivät Texas Starsiin suoraan neljässä pelissä. Kolmannen pelin Texas vei nimiinsä murskaamalla Rockfordin lukemin 6-1. Tuossa pelissä juuri kahden vuoden pestin Chicagoon solminut Ben Smith tekaisi ensimmäisen pro-maalinsa. Uutinen sopimuksesta:http://www.dailyherald.com/story/?id=374165&src=149

Viime yönä Texas voitti ratkaisevan neljännen pelin maalein 4-2. Starsin maalivahti Brent Krahn oli voiton takuumies 38:lla torjunnallaan ja ansaittu valinta ottelun ykköstähdeksi. Myös puolustaja Andrew Hutchinson oli pelipäällä kahdella maalillaan. Rockfordin molemmista maaleista vastasi Kyle Beach.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Höpinää tulevaisuudesta

Vaikka kauden tärkeimmät pelit ovatkin vielä pahasti kesken, niin otetaan lyhyeen tarkasteluun Blackhawksien asetelmat varausvuorojen ja prospektien osalta. Ja Bolland-keskustelun innoittamana otetaan syyniin keskushyökkääjät.

Bollandin kehitys määrää jatkossa pitkälle tarpeet keskushyökkääjien osalta. Myös Maddenin todennäköinen poistuminen tämän kauden jälkeen jättää tarpeen kakkos-/kolmossentterille. Kesän aikana voi tietenkin tapahtua vielä vaikka mitä, mutta koska kristallipalloa ei ole niin näillä mennään.

Tällä hetkellä nuoria keskushyökkääjiä, joilla olisi potentiaalia ottaa paikka ensi kaudella noilta ko. tonteilta ei löydy. Ruotsalainen Marcus Kruger on ottanut askelia oikeaan suntaan, mutta hänestä voi odottaa ehkä kaudelle 2011-2012 kolmosketjun sentteriä. Ilmeisen älykäs pelaaja, joka on erityisesti kunnostautunut kahdensuunnan pelissä sekä alivoimalla. Mutta on kyennyt jatkamaan pistetehtailua myös pudotuspeleissä. Saattaa olla todellinen timantti hioutumassa tästä viidennen kierroksen varauksesta.

Krugerin jälkeen lupaavin Chicagon varaamista keskushyökkääjistä on Brandon Pirri, joka tosin pelannee vielä kaksi kautta yliopistosarjaa ja aika näyttää mihin Pirrin rahkeet riittävät. WHL:ssä Everettin varakapteenina pelannut Byron Froese on ottanut pieniä, mutta johdonmukaisia kehitysaskeleita. Froesesta voi ehkä odottaa parhaimmillaan kolmosketjun sentteriä.

Lähimpänä pelipaikkaa keskushyökkääjistä ensi kaudelle on Jake Dowell, joka pystyy ottamaan Fraserin paikan nelosketjusta vaikka heti, mutta Maddenin korvaajaksi hänestä ei taida olla. Palkoissa Dowell antaakin sitten liikkumatilaa ja on siksi hyvin vahva haastaja alimpien ketjujen sentteriksi.

Viime kesän draftissa painotus oli selvästi keskushyökkäjissä, joita varattiin yhteensä viisi kappaletta. Ensi kesän draftissa ensimmäisellä kierroksella varataan, kuten niin monet muutkin paras mahdollinen pelaaja pelipaikasta riippumatta, mutta sitten myöhemmillä vuoroilla nähdään varmasti painotusta tiettyihin pelipaikkoihin. Veikkaan, että laitahyökkääjiä on hakusessa tällä kertaa. Tämän vuoden draftiin on omien vuorojen lisäksi ylimääräiset varausoikeudet toiselle (CGY) ja seitsemännelle kierrokselle (DAL). Omista vuoroista on luovuttu vain viidennellä kierroksella, joka kuuluu nyt Atlantalle.

Kesällä kaupat saattavat muuttaa draft-asetelmia, mutta tuskin huonompaan suuntaan. Ja vielä kun muistetaan, että vuoden 2011 draftissa tällä hetkellä on omien vuorojen lisäksi toisen ja kolmannen kierroksen ylimääräiset vuorot Torontolta, niin mikäs on Bowmanin joukkuetta rakentaa jatkossakin.

Linkkejä Hockey´s Futuren Blackhawksin prospekteja käsitteleviin juttuihin:

http://www.hockeysfuture.com/articles/11995/blackhawks_european_prospects200910_review/

http://www.hockeysfuture.com/articles/11814/blackhawks200910_ncaa_prospects_update/

http://www.hockeysfuture.com/articles/12082/blackhawks_junior_prospects200910_review/

http://www.hockeysfuture.com/articles/11891/blackhawks_top20_prospects_spring2010/
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ymmärsin yhden sanan ja se oli Chicago :)
Engliskaa ymmärretään täällä paremmin sitten mutta jos joku ruottinkielen taitonen sen verta viittii että piirtää hieman kuvaa mitä tuossa sanotaan niin olisin kiitollinen, koko artikkelia ei missään nimessä ole tarve kääntää.

Tiivistettynä siinä sanotaan, että Chicagon ruotsalainen skoutti on seurannut Perssonia Ruotsin turnauksessa ja kuulemma 4-5 joukkuetta on osoittanut kiinnostusta, mutta Chicagon kanssa neuvottelut pisimmällä. Sopimusta ei ole kuitenkaan vielä tehty. Perssonilla on sopimus Neftekhimikiin, mutta on valmis lähtemään NHL:ään jos tilaisuus tarjotaan.

Aika puskista tuli tällainen nimi. Pitääpä katsastaa millainen pelimies on kyseessä, kun kisat alkaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Niin paikkahan meillä taitaa olla auki kakkosessa?? Bollandille jäänee Maddenin jättämän aukko.

Eikös Sharp jatka kakkosen keskellä? Bollandille löytyynee uusi osoite kesällä. Tä?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Chicago on nyt Stanley Cup-finaalissa. Joukkue juhli viimeksi Stanley Cupia v. 1961, joten olisi jo ehkä aikakin päästää joukkueen alle n. 50-vuotiaat kannattajat juhlimaan Cupia, koska he tuskin muistavat v. 1961 juhlia.

Chicagossa pelaa myös Cubs-niminen baseball-joukkue, jolla on pisin kuiva kausi NFL-, MLB-, NBA- tai NHL-joukkueista P-Amerikasssa. Cubs oli mestari viimeksi v. 1908. Jos olet Chicagosta ja Blackhawks- ja Cubs-fani, niin et ole ainakaan menestyshullu urheilufani. : )
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Blackhawksien menestyksen syynä on tietenkin D-vitamiini. Joukkueen pelaajat ottavat päivittäin 125 mikrogrammaa D-vitamiinia. Kauden aikana vilustumisia ja rasitusvammoja on ollut vähemmän.


http://sundqvist.blogspot.com/
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
No niin, paikka finaaleissa on tosiasia! Kyllä tämä menestys lämmittää todella paljon mieltä kun itselläkin tuota historiaa Hawksien kannattamisesta on jo reilun kymmenen vuoden ajalta. Ei voi ainakaan kukaan tulla gloryhunteriksi haukkumaan! Silloin vuosituhannen vaihteessa ajat olivat hieman erilaiset ja kestihän sitä korpivaellusta vielä sen jälkeenkin aika pitkään. Onnistuneiden varausten ja kauppojen jälkeen ollaan sitten saavutettu se piste missä nyt ollaan. Tottakai tästä aikoinaan tuli unelmoitua mutta ei sen saavuttamista vaan jollain tapaa pitänyt ollenkaan realistisena. Tietysti nyt täytyy muistaa että eihän se finaalipaikka itsessään vielä mikään kruunu ole, neljä voittoa puuttuu edelleen.

Kyllä kai sieltä nyt Philadelphia sitten vastaan tulee. Pakko on uskoa että ei edes Flyers pysty meitä enää pysäyttämään. Ja olisihan se karmaiseva ajatus että aikoinaan ylijäämäksi jäänyt Michael Leighton torjuisi Cupin Blackhawksin nenän edestä..
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tottakai tästä aikoinaan tuli unelmoitua mutta ei sen saavuttamista vaan jollain tapaa pitänyt ollenkaan realistisena. Tietysti nyt täytyy muistaa että eihän se finaalipaikka itsessään vielä mikään kruunu ole, neljä voittoa puuttuu edelleen.

The kannu olisi jotain uskomatonta ja tietenkin aina häviäminen tuntuu ikävältä, mutta kyllä tästäkin saavutuksesta saa nauttia. Sitä voi saada kasaan vaikka kuinka kilpailukykyisen joukkueen, mutta finaaleihin asti pääseminen on jo toinen juttu. Pitkälle henkisellä puolella vahvuudet punnitaan loppumetreillä ja Blackhawksilla näyttää nyt olevan pelaajia joiden mentaalipuoli on vahvasti balansissa, joten voisi olettaa ettei ihan 18 vuotta tarvitse odottaa tämän jälkeen seuraavaa finaaliesiintymistä. Moni näistä profiilipelaajista on kuitenkin vielä alle 25-vuotiaita.

edit. Pari youtube-pätkää fiilistelyyn viimeisiltä kolmelta kaudelta:

Toewsin ensimmäinen maali(San Josea vastaan!)
Kanen eka (ei rankkari)

Play Offs 2009

The Nousu
The Taklaus
Dirty Dangle
Pelastus
Herätys
 
Viimeksi muokattu:

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Bolland & Byfuglien

Otetaanpas hieman tapetille nämä herrat.

Bolly: Vuoden 2004 draftin # 32 overall, Chicago Blackhawks. Mitä tulee kesän aikana tapahtumaan cappi-tilanteen takia Bollyn kohdalla jää nähtäväksi ja ei siitä sen enempää. Herraa nyt muutaman kauden seuranneena, voitaneen hyvillä mielin todeta, että kyseessä on yhdessä tuon seuraavaksi mainittavan herran kanssa, todellinen post-season pelaaja. Hawksien "kakkos-centeri" nyt parin kauden ajan, joka runkosarjassa viimeisen kolmen kauden aikana pelannut mielestäni hyvää kahden suunnan "defence first" tyylistä hokia. Kärsinyt loukkaantumisista, joista isoimpana tämän kauden alussa suoritettu selkä-operaatio, joka piti miehen sivussa aina Olympialaisiin saakka. Hyvän kuntoutuksen ja onnistuneen (muista Reme tuo selkä-operaatio ;) sarjan päätöksen myötä, oli lupa odottaa jälleen hyvää työmoraalia # 36:lta.

Jo viimekevään post-season esitys, jossa Hawks siis eteni konffi-finaaliin asti, antoi jo esimakua Daven taistelijaluonteesta, kun pelataan oikeasti eliminointi-pelejä. 4+8 = 12 pojoa, 17 pelatussa matsissa, +/- ollessa -1. Mikäli mieli ei tee nyt tepposia, niin muistelisin että Bollyn maaleista viimekeväältä ainakin kaksi olivat joko game winnereitä, tai game tiereitä :(). Low and behold, myöskin tänä keväänä tahti on ollut hurja. 16 ottelua, joissa tähän mennessä tehot 5+5, +/- ollessa +3. Kyllä, myöskin tänä keväänä on tullut onnistumisia todella tärkeisiin paikkoihin. Löytyy short-handed läpiajomaalia, jatkoajan game winnerin alustusta, pelin tasoittavia byyrejä, you name it!

Hieno mies ja pelaaja, joka jatkaa toivottavasti yhtä tehokkaana myös tuossa tulevassa, upeassa Stanley Cup finaalissa.




Buffy: Samankaltaisia atribuutteja mitä Bollandilla tuossa ylhäällä, ainakin tehojen ja taistelu-moraalin osalta. Runkosarjassa välillä täysin pimennossa suoritettua surfaamista ja välillä ottaa sitten koko shown itselleen. Mikäli Blackhawks seisoo kasan päälimmäisenä, kun viimeinen summeri soi, voi Quenneville varmasti todeta medialle, että joukkueen roolitus koko kevään aikana on ollut kunnossa. Canucksit tiesivät sen jo viimekeväältä, eivätkä voineet sille silti mitään. Sharksit tiesivät sen, eivätkä silti voineet asialle mitään. Buffy tuli, parkkeerasi ja teki näitä joukkueita vastaan melkein mitä halusi (Douglas Murray, nauran ;). Muutama nätti ohjaus ja pari napakkaa wristeriä ja näistä game winnereitä taisi olla jopa 3 !! Tämän kevään tehot Buffylla huikeat 8+2!! Huh-huh. Salary cap saattaa näytellä pelien tauottua jotain roolia myös Buffyn tapauksessa tulevaisuutta mietittäessä, mutta siitä viis nyt...nyt jahdataan Cuppia!

Sanomattakin lienee selvää, että herrat saisivat jatkaa samoilla tehoilla vielä tämän viimeisen rundin, samalla kun Marian alkaa löytää kadonnutta maalivainuaan ja Kane, Toews, Sharpie ja Steeger paukuttavat sitten loput tarvittavat.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat

Kyllähän tuo peli nostaa edelleen kylmät väreet niskaan, eipä tuota ole kovin montaa kertaa tapahtunut. Onko kukaan muuten noussut 6:n maalin takaa vielä voittoon? Veikkaan että ei.

Olin tuolloin intissä ja kun lomille pääsin ja tilastot näin, niin ei ihan lomailufiilis ollut.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Kyllähän tuo peli nostaa edelleen kylmät väreet niskaan, eipä tuota ole kovin montaa kertaa tapahtunut. Onko kukaan muuten noussut 6:n maalin takaa vielä voittoon? Veikkaan että ei.

En tiedä änäristä, mutta 0-7 tilanteesta noustiin voittoon tämän kauden II-divarissa.

http://79.125.21.213/statistics/hockey/rt_event_frame.php?GAMEID=56668&LANG=FI&TYPE=8&SEASON=2010

Yleensä NHL:ssä peli jäädytetään selvässä johtoasemassa. 5-0 johto tuottaa lopputuloksen 7-2 tai jotain vastaavaa.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Kyllähän tuo peli nostaa edelleen kylmät väreet niskaan, eipä tuota ole kovin montaa kertaa tapahtunut. Onko kukaan muuten noussut 6:n maalin takaa vielä voittoon? Veikkaan että ei.
Tähän liittyen myös Montreal nousi viimekaudella (siis 08-09) 0-5 -tappioasemasta Rangersia vastaan 6-5 voittoon. Robert Lang iski hattutempun tuossa matsissa. 0-6 -asemasta nousuja ei nyt ihan äkkiseltään tule mieleen.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Onnittelut Chicagon-leiriin täältä kesälomilta! Viime kaudella joukkue otti ensimmäisen playoff-voittonsa seitsemään vuoteen ja nyt on edessä jo finaalit - kerrassaan upea, rakettimainen nousu NHL:n parrasvaloihin. Chicagolla on kasassa upea ja tiivis joukkue, josta löytyy kaikkea mitä hyvästä joukkueesta pitääkin. Ansaittu finaalipaikka ja tämä Orcan valasfani toivoo parasta mahdollista jatkoa teille näin kesän alkuun.

Jo viimekevään post-season esitys, jossa Hawks siis eteni konffi-finaaliin asti, antoi jo esimakua Daven taistelijaluonteesta, kun pelataan oikeasti eliminointi-pelejä. 4+8 = 12 pojoa, 17 pelatussa matsissa, +/- ollessa -1. Mikäli mieli ei tee nyt tepposia, niin muistelisin että Bollyn maaleista viimekeväältä ainakin kaksi olivat joko game winnereitä, tai game tiereitä :().
Eikä unohtaa sovi myöskään Bollandin syöttöjä noihin tärkeisiin maaleihin:

- Viime kaudella ensimmäisessä Flames-pelissä jatkoajalla ykkössyöttö Havlatin 3-2 voittomaaliin.

- Toisessa Flames-pelissä ykkössyöttö Toewsin 3-2 voittomaaliin (peli päättyi noihin 3-2 lukemiin).

- Toisessa Canucks-pelissä pelin kulun kannalta erittäin arvokas 3-2 alivoimaali, joka vei Chicagon pelissä ensimmäistä kertaa johtoon juuri kun Canucksilla oli avaimet käsissään pelin kääntämiseen.

- Neljännessä Canucks-pelissä Canucks johti sarjaa 2-1 ja kolmatta erää vielä kolme minuuttia ennen loppua 1-0 (sarja oli lähellä mennä siis 3-1 lukemiin Vancouverille). Bolland syötti kuitenkin Havlatin tasoitusmaalin pari minuuttia ennen loppua ja jatkoi iltaansa vielä syöttämällä jatkoajalla Chicagon sarjan tasoittaneen Laddin voittomaalin. Tuolla pelillä oli nähdäkseni todella iso merkitys koko sarjan lopputulokseen, ja siinäkin Bollandilla oli iso asema.

- Seuraavassa viidennessä pelissä peli oli 2-2 kolmannessa erässä. Bolland astui jälleen esiin tiukassa paikassa ja teki ylivoimalla 3-2 voittomaalin viisi minuuttia ennen loppua. Havlat iski tuon jälkeen viimeisen tyhjiin.

Tällä kaudella...

- Nashville-sarjan toisessa pelissä pelin voittomaali, joka tasoitti sarjan tilanteen.

- Viidennessä Nashville-sarjan pelissä Chicago käänsi tuon sarjan (joka oli neljän pelin jälkeen 2-2) jatkoajalla. Bolland syötti tuon jatkoaikamaalin.

- Kolmannessa Sharks-pelissä Bolland teki ensin kolmannessa erässä 2-1 johtomaalin. Sharks tuli kuitenkin tasoihin, joten tarvittiin jälleen Bollandin panosta - siksi hän syötti jatkoajalla ykkössyöttäjänä pelin voittomaalin.

- Neljännessä Sharks-pelissä San Jose johti 2-1 toisen erän lopussa. Pelin kakkostähdeksi valittu Bolland toi kuitenkin Chicagon erän lopussa tasoihin ja Byfuglien ratkaisi sitten kolmannessa erässä koko sarjan.

Tällä kaudella Bolland on tehnyt tosiaan pudotuspeleissä 16 pelissä 5 maalia ja 10 pistettä, mikä on runkosarjan loukkaantumiseen ja siitä aiheutuneisiin ongelmiin nähden enemmän kuin olisin odottanut. Tämän kauden suurimmaksi ansioksi laskisin itse kuitenkin Bollandin varjostustehtävissä onnistumiset.

Ensin Bollandin sentteröimä ketju pysäytti Sedinin kaksoset Canucks-sarjassa. Pelaajien toimesta juuri ESPN:n äänestyksessä kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Henrik Sedin teki kuudessa pelissä kohtalaiset kuusi pistettä, mutta Daniel jäi vain yhteen maaliin ja neljään pisteeseen. Seuraavalla kierroksella Läntisen konferenssin finaalissa Bollandit paimensivat Sharksin Thorntonit ja Heatleyt vielä Sedineitakin tehottomimmiksi. Yksin Bolland ei tietenkään vastustajia pysäyttänyt, mutta hänellä oli puolustavana ketjun sentterinä iso merkitys noissa torjuntavoitoissa.

Bolland on todellinen pudotuspelipelaaja. Hän on tehnyt playoffeissa noin 0.7 pistettä pelissä ja runkosarjassa noin 0.5 pistettä pelissä. Playoffeissa todella monet hänen pisteistään ovat tulleet vielä lisäksi paikkoihin, joissa on käännetty pelejä ja jopa kokonaisia sarjoja. Isoissa voitoissa Bolland ei ole "ylimääräisiä" kakkossyöttöjä kerännyt ollenkaan, vaan hänen nimensä on löytynyt järjestäen pisteiltä silloin, kun peleillä on ollut suurin merkitys. Ja noiden tehojen päälle tulee miehen kokonaisvaltainen peli, jolla on paimennettu ketjun sentterinä esimerkiksi tällä kaudella Läntisen konferenssin kaksi vaarallisinta ketjua.

Saa nähdä mitä Chicago joutuu hänen kanssaan tekemään. Varmasti Blackhawks pitäisi hänet, jos joukkueella olisi käytössään kristallipallo, josta näkisi Bollandin selän tulevaisuuden. Mutta nyt kun palkkakatto-ongelmia on edessä, edessä on luultavasti samalla myös luopumisen tuskaa. Mutta onko menetys tämä nuori, erinomaisesti kauden tärkeimmissä paikoissa esiintynyt pelaaja, joka on menossa urallaan vieläkin eteenpäin ja jonka palkka ei ole näillä playoff-otteilla ollenkaan paha... Itse pitäisin hänet kyllä ehdottomasti joukkueessa, vaikka selkä kysymysmerkkejä tuottaakin.

Ja mitä tulee tuohon Buffyyn, niin kyseessähän on näillä otteilla Cam Neelyn uusi tuleminen. Jos Buffy pelaisi näin hyvin koko kauden, hän olisi NHL:n kuumin voimahyökkääjä. Tietysti loistava juttu joukkueen kannalta, että hän pelaa parhaimmat pelinsä juuri playoffeissa. Runkosarjassa menestyviä ja playoffeissa hyytyviä pelaajia kun riittää joka oksalle, mutta näistä todellisista playoff-pelaajista on pulaa. Chicagolla on näitä selkeitä playoff-pelaajia riveissään kaksi (Bolland ja Buffy), ja tuolla on ollut iso merkitys joukkueen menestyksessä.
 
Lainaus toisesta ketjusta, mutta parempi kai keskustella täällä asiaankuuluvassa ketjussa.

Toskalakin kaupattiin tässä hetki sitten vaikka miehen cap hit nyt onkin täysin eri luokkaa.

Yo. lainaus siis liittyen Huetiin ja hänen kauppaamiseen. Sillähän ei siis ole juurikaan vaikutusta, että Toskala pelasi treidin sattuessa viimeistä sopimuskauttaan ja Huetilla on sopimusta vielä kaksi kautta jäljellä 5,63 caphitillä. Siinä mielessä melko naurettava esimerkki tuo Toskala. Tokkopa oli edes tosissaan heitetty.

Ja kuten toisessa ketjussa jo keskusteltiin. On Chicagon tilanne palkkakaton suhteen enemmän kuin mielenkiintoinen kesää ajatellen. Millaiset sopimukset saavat mm. Niemi, Hjalmarsson ja Ladd?
 
Yo. lainaus siis liittyen Huetiin ja hänen kauppaamiseen. Sillähän ei siis ole juurikaan vaikutusta, että Toskala pelasi treidin sattuessa viimeistä sopimuskauttaan ja Huetilla on sopimusta vielä kaksi kautta jäljellä 5,63 caphitillä. Siinä mielessä melko naurettava esimerkki tuo Toskala. Tokkopa oli edes tosissaan heitetty.

Giguer oli tosiaan se "oikea" esimerkki, Toskalan heitin siihen mukaan tasan sen takia että kun Huet haukuttiin ketjussa huonoksi maalivahdiksi ja huonoja on vaikea kuulemma treidata niin sanoin että Toskalakin treidattiin.

Pidän Toskalaa siis aika huonona maalivahtina.
 
Giguer oli tosiaan se "oikea" esimerkki, Toskalan heitin siihen mukaan tasan sen takia että kun Huet haukuttiin ketjussa huonoksi maalivahdiksi ja huonoja on vaikea kuulemma treidata niin sanoin että Toskalakin treidattiin.

Kyllä huonoja pystyy treidamaan mikäli sen huonon pelaajan sopimus ei ole rasite palkkakattoon. Ja aina parempi jos samassa kaupassa liikkuu muutakin kuonaa ulospäin. Ja siitähän Toskalan treidissä oli kyse. Huetin tilanne taas on kokonaan eri juuri caphitin vuoksi.
 
Kyllä huonoja pystyy treidamaan mikäli sen huonon pelaajan sopimus ei ole rasite palkkakattoon.

Meinaat että omistajat ottavat ihan vaan vittuillakseen 4 millin diilin maksettavaksi vaikka tuosta ei olisikaan kuin kauden loppu maksettavaa jäljellä ?

En tiedä oletko Toskala fani kun asiaan niin kovasti tartut.
Minun pointtini oli se, nyt kun sen rautalangasta vääntää, että NHL maalivahdille jolla on pelejä takana riittää aina ottajia. GM:t NHL:ssä on aikamoisia opportunisteja joskus noitten treidiensä kanssa ja usein toivotaan että Maalivahti syttyy oikeassa joukkueessa "uusiin liekkeihin" sillä jollain meriiteillä sinne NHL kaukaloon asti ollaan kuitenkin päästy.

Tämä liittyy Huetiin siis sillä tavalla että kuten tuolla toisessa ketjussa sanoin uskon että mies on treidattavissa vaikka kaverin arvo saattaa olla ns. negatiivinen. Tähän vaikuttaa suuresti juurikin se että GM:t ovat valmiita ottamaan riskejä varsinkin maalivahtien treidauksien kanssa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Huetin kohtalona on hyvin todennäköisesti pakata laukut ja suunnata joko Rockfordiin tai Eurooppaan. Niemi ja Hjalmarsson saavat lähes varmasti jatkosopimukset arviolta 2-3 miljoonan caphiteillä. Joukosta Byfuglien, Bolland, Kopecky, Ladd, Sharp ja Versteeg tehdään tilaa parin kolmen pelaajan verran. Maddenhan siirtyy Ilvekseen vapaana agenttina ja jne. Pohditaan syvemmin ensi kautta kunhan finaalit on saatu päätökseen. Tilanne on mielenkiintoinen, ei hälyttävä ja Blackhawks saa jatkossakin jalkeille kilpailukykyisen porukan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös