Mainos

Chicago Blackhawks (2) - Vancouver Canucks (3) Playoffs 2010, Länsi, 2. kierros

  • 35 473
  • 156
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Hävettää tuollainen joukkue. Ennen sarjaa puhutaan sarjan teemana puhutaan mentaalisesta kylmyydestä ja tyhmien jäähyjen välttämisestä. Ja mitäs nyt tehdään, kaadutaan juuri siihen. Aivan käsittämätöntä.

Nyt vain kesällä markkinoille hankkimaan hyviä jäähyn tappajia. Hiitelän tyyliin sanoen : Faktahan on se, että tuollaisella erikoistilanne pelaamisella ei ole mitään mahdollisuutta voittaa kannua.

Onneksi seuraava peli pelataan United Centerissä siellä sentään peli on vähän paremmin kulkenut.

Ja mitä tulee ärsyttäviin pelaajiin, niin minua ei ainakaan yksikään Chicagon pelaaja ärsytä samalla tavalla kuin nuo Versuksen apinat selostamokopissa. Jo heidän äänensä, saati jutut, saa jo sellaisen vituksen päälle, että oksat pois...
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Todettakoon vielä, että Moraalimiehen loistava viimeistelytehokkuus toimivan Hawks-YV:n ohella oli yksi voiton avaintekijöistä. The Captain Serious pääsi niittamaan kahdesti YV:llä keskisektorista. En tiedä, huomauttiko Vigneault tästä ekan maalin jälkeen, mutta jos toiseen kertaan pääsee Toews paraatipaikalta sutaisemaan, niin merkkauspeli kusee ja pahasti.

Betoniporsas-Bufyglien oli ekassa maalissa Lungon silmien edessä, turha yrittää nucksilaisten siivota Buffya pois maalin edestä, ei se siitä lähde kulumallakaan. Vapaasti sai Buffy huseerata ilman uhkailuja tai tönimistä. Uskallan väittää, että Bufyglien-Toews-Kane -kenttä on tällä hetkellä playoffsien kovin ketju. Roolitukset toimii kuin Lundellin länget: Bufyglien tekee paskatyötä, skriinaa maalin edessä, taklaa ja rouhii, Toews alias Moraalimies, johtaa keskustasta peliä voittamalla kaksinkamppailuja ja sitten tämä puolivaloilla vetävä, jammaileva tikkaripoika Kane naruttelee ja tekee peliä kuin Jumalan Armosta. Fantastinen ketju!!!

Niemeltä jäinen peli (kaksi maalia taisi vähän helposti mennä, ainakin se nollakulmasta mennyt, olihan siinä tuuria ja vahingoa kylläkin) vaikka ottikin tärkeitä gamesavereita, esim. läpiajon.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Kyllähän Bobby Lou vahvistaa jälleen näkemystäni, että hän ei ole voittava maalivahti NHL:ssä. Vai mitä on muut mieltä?
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Just. Puhelin herättämässä klo 4.20 ja herään sitten siinä seitsemän pintaan tekstiviestiin. Ehdin nähdä viimeiset kuusi minuuttia ja kaksi maaliakin.

Kun ei peliä kokonaisuudessaan nähnyt, niin turha lähteä mitään haamuanalyysiä vääntämään. Blackhawks piti pään kylmänä ja kurittomuus oli Canucksin tuho. Tuomarityöskentelyynkään en voi ottaa kantaa, mutta se oli jo edellisessä pelissä luokatonta ja siitä kärsivät mielestäni molemmat joukkueet tasapuolisesti.

Enpä olisi Predators-sarjan jälkeen uskonut, että Chicago onnistuu kääntämään kurssin 180 astetta. Lopullisesti oli usko mennä ensimmäisen pelin jälkeen tässä sarjassa ja toisen pelin ensimmäisten minuuttien aikana näytti, että sarja on nopeasti ohi Canucksin viedessä mennen tullen.

Nyt vaikuttaa Canucksin kannalta aika pahalta. Kolme ottelua pitäisi perätysten voittaa ja niistä kaksi Chicagossa. Aika mahdottomalta juuri nyt näyttää, mutta kuten Toews totesi, vaikein peli on vielä edessä.

expertti kirjoitti:
Kyllähän Bobby Lou vahvistaa jälleen näkemystäni, että hän ei ole voittava maalivahti NHL:ssä. Vai mitä on muut mieltä?

Ei ole Luongo ollut parhaimmillan tässä sarjassa, mikä on yllättänyt meikäläisen totaalisesti. Kuvittelin ettei viime kevään tapaista haparointia enää tältä taistelijalta nähtäisi. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että onhan se vaikea tehtävä Luongollekin torjua, kun omat puolustajat eivät saa siivottua maalinedustaa vastustajista.

NHL:ssä loppujen lopuksi ei ole kuin yksi voittava maalivahti per kausi. Esim. Belfour ei ollut aikoinaan voittava maalivahti, kunnes sitten Dallasissa onnistui. Kuitenkin takana oli valintoja liigan parhaaksi maalivahdiksi. Sanotaanko, että poikkeus vahvistaa säännön ja Luongolla on kaikki ominaisuudet viedä joukkueensa loppuun asti. Se vaatii kuitenkin koko joukkueelta parempaa pelaamista. Toki Luongonkin on pelattava paremmin kuin nyt.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Kyllähän Bobby Lou vahvistaa jälleen näkemystäni, että hän ei ole voittava maalivahti NHL:ssä. Vai mitä on muut mieltä?

Onhan LuonGOD voittanut kansainvälisissä turnauksissa ja antanut siellä ihan mukavat näytöt, mutta NHL-näytöt eivät ole kyllä ollenkaan vakuuttavia vieläkään. Luongo on kyllä loistava maalivahti, mutta aivan liian yliarvostettu. Loistomaalivahdit yleensä varastelevat pelejä joukkueelleen aina silloin tällöin, Luongolta tuo kyky näyttää puuttuvan täysin. Joten ei hän kyllä aivan NHL:n kirkkaimpia maalivahtitähtiä ole vaikka moni muu tuntuu olevan sitä mieltä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllähän Bobby Lou vahvistaa jälleen näkemystäni, että hän ei ole voittava maalivahti NHL:ssä. Vai mitä on muut mieltä?

Vahvasti samaa mieltä expertin kanssa, kyllä Reboundon pitäisi pystyä parempaan suoritukseen, mutta ei. Lou oli tosiaan pelinjälkeisessä haastattelussa lyödyn oloinen kun pyöritteli päätään haastattelijan kysymyksiin...
"I think right now he's the second best goaltender on the ice," Vigneault said. "

Pelihän jatkui hyvin pitkälti siitä mihin viimeksi jäi ja tänään lopputulos Chicagolle 7-4. Kaksi upeaa ryöstöä putkeen vieraskentällä.
Vancouverin latinki tähän otteluun meni pahasti yli ja heidän tekemisensä alkoi lähes aina vasta vihellyksen jälkeen. Kaikenlaista pikkusikaa ja poikittaista mistä koppi kutsui, ja sen jälkeen heilui verkko Luongon seläntakana. Jännä huomata miten siskoksista D on alkanut istua ratkaisevassa roolissa jäähyboxissa. Nuppi nuppi.... Toki Burrowshan vasta on pelle, hän veteli maissa ollut Buffia poikittaisella päähän ja niskaan.

Blackhawks sen sijaan jatkoi pleijarihattutemppujen sarjaa, tänään vuorossa kapteeni Toews 3+2, huh ja ei voi myös unohtaa Big Buffin roolia tänäänkään. Canucs ei vaan saa siirrettyä häntä luukulta laillisin keinoin ja Buff hankki muutamia jäähyjä ja seisoi myös muutamassa maalissa hyvin Luongon edessä maskissa ja tehden tilaa muille, kuten Sharpin 4-2 maalissakin. Sharp oli muuten myös tänään terävänä tehoin 1+3, kuten myös koko Sharpin kenttä.

Norris kanditaatti Keith sai tänään kenttäpelaajista eniten peliaikaa 29:10.
Niemeltä riittävän hyvä matsi, jossa jälleen useita tärkeitä koppeja. Riittää että on kentän paras maalivahti.

Kyllä Vancouver on nyt ajettu nurkaan, enkä usko että heiltä löytyy enää keinoa kääntää tätä sarjaa. Meillä vaan on enemmän talenttia joukkueessamme, samoin puolustuspelimme on reilusti parempaa juuri tällä hetkellä eli kokonaisuutena tiiviimpi nippu. Hermokontrolli ja ketjukombinaatiot tuntuvat toimivan nyt erinomaisesti tai sitten Vancouver on vaan heikompi vastus kuin Nashville oli ekalla kierroksella.

Viimeisten erien maalit ovat menneet tässä sarjassa Blackhawkseille 8-1 !
Yksi hyvä pointti on se kuinka hyvin myös Q:n peluutus on toiminut vieraskentällä eli tältäkin osastolta täydet propsit Blackhawks osastolle.

PS. Tweetyleaf - Bollandilta hyvä matsi, vaikka +- jäkin yhden pakkaselle ja aloitukset sikasurkeat 27.8%.

Loppuun Burishia ESPN:ltä.

Vielä juttua Luongosta. Tekikö Luongo Huetit, joko olisi Andrew Raycroftin vuoro??
 
Viimeksi muokattu:

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Game 4

Hawksien tehokas maalihanojen aukeaminen, yhdistettynä hyvään pelihuumoriin näyttää ratkaisevan tämän sarjan (vaikka kesken onkin) Hawkseille. Joukkue pelaa kurinalaisesti, kääntäen pelinsuunnan välittömästi kuitenkin ylöspäin turhia jahkailematta. Jäähyjäkin on osattu olla ottamatta suht hyvin, tietysti nuo Marianin back-check kakkoset täytyy saada tuollaisissa tilanteissa kuin tänään karsittua.

Toews tosiaan jatkoi siitä mihin Buffy jäi ja otti ratkaisijan viitan itselleen tänään. Kane edelleen hieman pimennossa ja silti jälleen hienosti 0+2, käy se näinkin. Sharpilta tehokas ilta Tazerin ohella, josta kertovat tehomerkinnät 1+3.

Hawksien puolelta huomiota pitäisi kiinnittää tuohon omanpään pelaamiseen, sillä jotenkin tuntuu, että Canucks rokottaa useasti, vaikka paikkoja olisin harvakseltaan!? Tänään Centerit olivat hyvin tukemassa avauksia pisteiden ja maalinedustan välissä ja vaarallisia kakkoskiekkoja ei jäänyt turhan paljon lojumaan. D. Sedinin ripari-maalille ei ollut tosin kahta sanaa.

Game-5 ja Vancouver-pelaajien pääkoppa sitten? Jos Hawks jatkaa samanlaisella flowlla kuin tänään, saatetaan nähdä suurempiakin torikokouksia ja varmasti myllyjäkin.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Taas se aika Canucks fanin keväästä, kun olisi valmis heivaamaan koko joukkueen pihalle. 6 miljoonan Luongo häviää vertailun 0,8 miljoonan maalivahdille, 4 miljoonan Demitra istuu penkillä koska AHL pelaajat menevät pelillisesti edelle. Tuossa annetaan jo kohtuullisesti tasoitusta muille joukkueen kokoamiseen. Onpa onni, että tuo Luongon jatkosopimus päättyy jo vuonna… 2022, ei helv...

Kesler ei näytä kakkosketjun sentteriltä, ei pysty rakentamaan peliä yhtään (poislukien hieno syöttö Chicagon kolmanteen maaliin). Ryan näyttää ikävä kyllä siltä, kuin pelaisi loukkaantuneena ja laput silmillä, ei osaa hyödyntää ketjukavereitaan lainkaan. Ehkä hänet voisi siirtää laitaan, mutta sitten tarvitsisi kakkosketjun sentterin … Mihinkäs rooliin se Demitra hankittiin… Ja Samulesson, ihan kiva veto, mutta tältä kaverilta voisi poikittaissyötöt kieltää kokonaan, kun ei saa yhtään perille.

Hermokontrolli, tai sen puute, ei mene kovin vahvasti, jos Daniel Sedin pelaa melkein yhtä fiksusti kuin Shane O’Brien, joka hölmön jäähyn jälkeen pääsi toisessa erässä about kerran jäälle. Kolmannessa erässä O’Brien tunki sitten suunnilleen joka vaihdossaan hyökkäyksen kärkeen, kuvaa hyvin Canucks hyökkäysten epätoivoisuutta. Ei voi niin koville ottaa Danieliä, jos joku Burish huutelee vähän ’hey, your brother is ugly:ä’ luulisi tuota kuulleen aika monta kertaa ennenkin.

Canucksilla ei ole mitään mahdollisuutta vastata fyysiseen peliin, kun erikoistilannepelaaminen on näin ala-arvoista. Kaverin jäähyistä ei pystytä rankaisemaan ja omat jäähyt kostautuvat koko ajan. Tuntui, että Alberts oli aina noissa aneemisissa alivoimissa jäällä, vaikkei olisi pelannutkaan, muut pakkimme naamioituvat menestyksekkäästi häneksi. Ei tuo aneemisuus tosin yksin pakkien piikkiin mene, kyllä se alkoi jo Luongosta, eikä Ryan Johnssonin paluukaan ole auttanut yhtään.

Mitään hyvää? Raymond, Grabner, näistä kavereista voi vielä tulla jotain, Edleriltä jopa hyvä peli ja Wellwood ei ollut huono. Ja olihan Chicago hyvä. Canucks leiristä ennen sarjaa vakuuteltiin, että viime kaudesta on opittu, paskat, Hawks tässä tuntuu viime kaudesta enemmän oppia kerryttäneen. Puolustavat kentät lukevat erittäin hyvin Canucksin rypistelyt ja ykköskenttä tekee maaleja, niin kuin ykkösen kuuluukin.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Game 4 näytti menevän Canucksilta sitä samaa luisua kuin edellinenkin peli. Mureneminen alkaa maalinsuulta, vähän niin kuin Suomella usein. Henkinen yliote ollut toisen ottelun ratkaisumaalista asti Chicagolla eikä Vancouver tunnu mitään aseita löytävän.

Hyvä sarja piti tulla, mutta tulikin paraatimarssi. Vancouverin kannalta ohimarssi...

Vai?
 

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
Ekan tappion jälkeen olin vielä sitä mieltä, että kyllä äijät kerää ittensä Vancouverin peleihin. Noh, tuli toisen kerran turpaan niin tiesin, että vitut tästä mitään taaskaan tuu. Piti kuitenki viime yönä kiduttaa itteensä ja kattoa matsi ja kyllähän siinä Hawksit pisteli Nuckseja kuivalla nyrkillä sinne, minne aurinko ei paista.

Äijillä ei kestäny hermo ollenkaa ja kun heti huomasi,että alivoima oli Kings-sarjan alun tasolla, niin tottakai niitä piti sitten ottaa kokoajan lisää. Muutama jäähy oli kyllä niin heppoisesti annettu (esim. Salon kiinnipitäminen? Moi!) mutta mukaan mahtui kyllä niin typeriä aivopieruja, kuten O'Brienin perseily. Burrows pääsi omastaan kuin koira veräjästä, hyvä niin, mutta Hawksit ei siitä kuitenkaan provosoituneet, joten vähän hukkaan sekin sit meni. Mielestäni Luongo ei pelaa niin huonosti, mutta sylkee kiekkoja kyllä eteensä luvattoman paljon ja sitten ku siinä on kavereita tyyliin Bieksa, nii eipä se Chigacon pojilta paljoa vaadi että irtokarkin saa reppuun heitettyä.

Ei voi mitään, että aina jäädytään oikeissa peleissä, vituttaahan se mutta joukkue on pentuna valittu niin sen kans pitää vaan elää.

Viimeisin toivo on se, etten kato vikaa peliä. Kings-sarjassa Nucksit hävis ku en kattonu pelejä ja ku rupesin kattoon, niin voittivat. Nyt homma on menny toisin päin, ekaa matsia en nähny ja sen jälkeen oon kaikki kyylänny ja turpaan on tullu. Jospa tällä taikauskolla sarja vielä kääntyis :D

Jos jotain positiivista pitää tästä kaivaa, niin voi keskittyä MM-höntsään paremmin ku ei tarvi Nucksien otteista niin paljoa ressata. Mutta aika laiha lohtujan se on.

PS. Vituttaa.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Kolmannessa erässä O’Brien tunki sitten suunnilleen joka vaihdossaan hyökkäyksen kärkeen, kuvaa hyvin Canucks hyökkäysten epätoivoisuutta.

Hyökkäyksen epätoivosuutta kuvaa vielä paremmin se, että nuo SOBin nousut olivat tyyliin parhaan tilanteet mitä Canucks sai kolmannessa erässä aikaiseksi.

Ei tuo aneemisuus tosin yksin pakkien piikkiin mene, kyllä se alkoi jo Luongosta, eikä Ryan Johnssonin paluukaan ole auttanut yhtään.

Johnson katsoi neljää maalia aitiopaikalta. Parissa näistä tällainen tavallinen ihminen ei vain voi ymmärtää mitä helvettiä Johnsonin päässä oikein liikkuu. Noh, V kuitenkin on päävalmentaja ja tietää asioista enemmän mitä tällainen sokea keskustelupalstafani. Ja onhan Johnson Luongon hyvä kaveri pukukopissa ja muutenkin erinomainen koppipelaaja joten annetaan koomailu kentällä anteeksi ja, mikä ettei, jatkosoppariakin vielä kouraan!

Kaiken kaikkiaan aivan käsittämättömän surkeaa alivoimaa koko playoffien ajan. Johnsonin paluu vei alivoiman vielä vähän syvemmälle (jos se suinkin on vain mahdollista), ja playoffeissa on vaikea saada minkäänlaista draivia päälle kun pitää pelata kananmunat kainalossa varoen jäähyjä, kun tiedossa on että joka kerta omissa soi.

Mitä sarjaan tulee, eiköhän se ole taputeltu. Muutama yksilö hiuksista vittuun kesän aikana, uutta verta tilalle, ja ensi kaudella uusiksi. Hyvää kesää.
 
Jaaha viimepeli voitettiin ja Vancouver saa tappiosta syyttää itseään.
Chicago pelasi hyvin mutta ei nyt lähdetä harhakuviin sillä Nucks väänsi siitä huolimatta 4 maalia meidän verkkoon.

Yleensä tuo 4 maalia riittää pelin voittamiseen.

Erityisen tärkeää tämä on noteerata ensi pelin takia, vielä pitää Hawksin parantaa jos Vancouver löytää Chicagossa oikean vaihteen.
Buffy on sysipaskan Smashville sarjan jälkeen kuin uusi mies ja kaverin peliä on pitkästä aikaa mukava katsella, nyt tuo vaihde pitää löytää muitakin vastaan kuin Luon..... Vancouveria.

Moustache Dave #44 kirjoitti:
Taas se aika Canucks fanin keväästä, kun olisi valmis heivaamaan koko joukkueen pihalle. 6 miljoonan Luongo häviää vertailun 0,8 miljoonan maalivahdille, 4 miljoonan Demitra istuu penkillä koska AHL pelaajat menevät pelillisesti edelle.

Älähän unohda että Chicagolla istuu penkillä myös 6 miljoonan maalivahti.
Aivotärähdyksestä kärsivä Kim Johnsson vie capistä tilaa melkein viisi miljoonaa. (UFA pelaaja tosin, eikä Patongillakaan ole enää kun 2 vuotta sopimusta jäljellä). Turha surkutella kun tuollaisia ongelmia on joka joukkueella.

***********************

Koska sarjaa on pelattu 4 matsia eli ollaan yli puolen välin niin minäpä tutkiskelen tässä yleisesti että mitäs sitä on ennen sarjan alkua tullut höpötettyä ja onko ihan kakkaa tullut puhuttua. Muutakin asiaa sarjasta kokonaisuudessaan taitaa alla olla.

...uskon että nelos ja kolmos kenttien offensiivinen panos tulee olemaan erittäin ratkaisevaa...
...momentumin ylläpitäminen. Ei riitä että ykkös kenttä rullaa pelin hyvin vastustajan päätyyn vaan avaimet pitää pysyä omissa käsissä myös neloskentällä...

Nelos ja kolmos kentälliset ovat olleet molemmilla aikas hiljaisia toistaiseksi.
Chicagolta niin Versteeg on ainoa 1 ja 2 kentän ulkopuolelta joka on tehnyt sarjassa maaleja. Tuo momentum on heilahdellut puolelta toiselle jokaisessa matsissa aika paljon hyvinkin lyhyellä aika välillä mutta tällä hetkellä pidempään jaksaa adrenaliinin turvin Chicago painaa.
Vancouver ei ole mielestäni kyennyt saamaan missään vaiheessa sarjaa kunnon hurmos vaihtoja kovin montaa peräkkäin.

Eli tämä kertoo periaatteessa minun mielestäni siitä että Chicagon 1,2 kentät ovat onnistuneet maalinteossa kun Vancouverin 1,2 kentät eivät ole siinä onnistuneet. On mielenkiintoista huomata että jatkuvasti hyvin pelaava Kesler on edelleen maalitta, kenen syy ?

...Pidän Luongoa enemmän kysymysmerkkinä kun Niemeä...
...Luongon yksi erittäin epäonnistunut peli voi romuttaa Vancouverin itsevarmuuden ja täten johtaa virheisiin jotka Chicago (toivottavasti) armotta hyödyntää...
...Byfuglien, joka mielestäni pitäisi välittömästi lähettää katsomoon Nashville sarjan esityksien jälkeen, on yksi horjuttava tekijä...

Hyvin ennakolta aavistettu vaikka itse sanonkin:

Maali ero sarjassa on Chi 17 Van 13.
Niemi: GA:13 S:114 GAA: 3.55 S%: 88.6
Luongo: GA:15 S:138 GAA:3.78 S%: 89.1

Vaikka tuossa on vertaus tilastollisesti niin tarkoitus ei ole varsinaisesti verrata maalivahteja vaan tuoda esiin se fakta mistä alunperinkin puhuin:

Niemi on Niemi. Nuori Blackhawks maalivahti. Perusjamppa. Hiljanen mukava kaveri josta joskus puhutaan jotain.

Luongo on Bobby Lou. Parhaassa iässä oleva maalivahti. Vancouverin kapteeni. Fanien rakastama (ja joskus vihaama). Media pyörityksen keskipiste tähtistatuksen ja kapteenin arvonsa puolesta. Herkkä pidetty kuuluisuus. Stara. Uber hypetetty akrobatian ihme.

Niin kauan kun Luongo on joukkueensa kapteeni hän ei tule voittamaan Stanley Cupia.
Vancouver Canucks elää ja hengittää kapteeninsa kautta.
En sano siis että Nucks = Luongo vaan että koko joukkue pelaa ja elää tuolle miehelle.

Sitten otetaan ihan hetki ja mietitään että kuinka paljon riippuu yhdestä miehestä.
1. Joukkueen ykköstähti 2.Kapteeni. 3. Maalivahti.
Yksinkertaisesti olen sitä mieltä että hyvin hyvin hyvin harvan jos kenenkään pääkoppa kykenee sietämään noita paineta mitä Luongon pitäisi kyetä kestämään. Numero kolmosessakin on jo 99 prosentille ihmisistä liikaa.

Jos Luongo pettää maalivahtina se on joukkueelle iso takaisku.
Jos Luongo pettää kapteenina se on joukkueelle iso takaisku.
Jos Luongo pettää joukkueen ykköstähtenä se on joukkueelle iso takaisku.

Playoffeissa usein 1 iso takaisku johtaa tippumiseen jatkosta.

Sitten lyödään noihin hermopaineisiin Buffyn perse nenän eteen haisemaan, puhumaan paskaa siitä kuinka Luongon oikeassa ja vasemmassa patjassa on jotain samaa kun Henrikissä ja Danielassa ja hakkaamaan jokaisen reboundin sisään.
Ei kukaan kestä tuommoista.

Jos vielä mietityttää ja ei tämäkään rautalangasta vääntäminen uponnut niin kysäsempäs yhden kysymyksen: Oliko Luongo Kanadan olympia joukkueen kapteeni? Tai suurin tähti ?

Ne pienet asiat joista niin usein puhutaan.
Blokatut laukaukset, peluuttaminen tiettyjä ketjuja vastaan, reagoiminen kentän tapahtumiin, ei huolimattomia löysiä purkuja, vaihtaminen ja väärät vaihdot, koko ajan hereillä oleminen.

Blokatut laukaukset löytyvät varmasti jostain mutta en millään jaksa laskea yhteen tuolta NHL.comin sivuilta.
Mutta erityisesti Q:n peluutus on onnistunutta myös ilman vaihto etua.
Reagointi peliin, voidaan pohtia esim Versteegin viimehetken maalia.
Tai sitä että Eager ja Burish nostettiin kokoonpanoon.
Noita löysiä purkuja näkee kummaltakin joukkueelta edelleen ja tuo on yksittäinen asia joka ajaa meikäläisen hulluuden partaalle sillä poikkeuksetta nuo johtuu laiskuudesta ja tahdon puutumisesta.
Vääriä vaihtoja tullut tässäkin sarjassa paljon, jotkut jäähyt niistä olleet ratkaisevassa asemassa.

Joten onnistuneena pidän tätä analyyziä.

..On nähty niin monta kertaa kun yksi taklaus tai yksi tappelu on kääntänyt ottelun aivan nurinkuriseksi...

Arvio yksilötekojen merkityksestä ei ole toteutunut joten tässä menin pahasti metsään, toki Toews+Buffy hatrick mutta en tarkoittanut tällä tuommoisia suorituksia.

...Fyysisen pelin etu tulee olemaan melko varmasti Canucksilla tässä sarjassa...

Varsinkin ensimmäisen pelin jälkeen näytti tältä. Sitten Canucks rupesi sikailemaan ja Chicago vastaamaan sikaan taklaamalla. Lopputulos näkyy tämänhetkisessä sarjatilanteessa.
Vancouverilla olisi mielestäni edelleen etu jos fyysisyys olisi oikein kohdistuttua, nyt tuo energia menee vihellyksen jälkeiseen peliin.

----------------------------------

Sitten ne plussat ja miinukset Game 4:

Plussat

+ + + Toews: Captain Serious, härregööd mitä peliä mieheltä taas nähdään. Jokaisella pelin osa alueella niin uskomattoman vahva kaveri että saa kyllä olla huulipyöreänä koko ajan. Complete Player.

+ + Bolland: Miinuksella ja huono aloitus prosentti. Siitä huolimatta piti meidän alivoimaa ajoittain pystyssä ja oli erittäin tehokas Sedinin siskoksia vastaan.
Ehkä minä vaan pidän Bollandin tyylistä pelata sitten niin paljon että mies löytää tiensä näille plussa listoille useimmin kunehkä pitäisi.

+ Kopecky: Pelin työmyyrä, taklasi raastoi ja luisteli. Pelasi vahvasti "omaa peliään" en itse uskonut että Kopecky pystyy pelaamaan illasta toiseen näin vahvaa peruspeliä.

Miinukset:

- - - Versteeg: On se nyt #¤&%//()%#%¤& ettei mies osaa muuta kun saada aikaiseksi turnovereita ja hautoa kiekkoa. Kiekottomiin treeneihin tai jotain tuo mies. Seuraaviin treeneihin Q saisi selvittää Steegerille säännön että joka kerta kun koskee kiekkoon niin jos ei yhdellä kosketuksella lähde laukaus tai syöttö niin 10 punnerrusta. Yhdellä kädellä. Takaperin. Big Buffyn istuessa selän päällä.

- - Hossa: Backchecking ei tarkota crosschecking. tai mitään muutakaan mistä seuraa kahen minuutin jäähy. On mukavaa että meillä on kaveri joka aina tulee auttamaan puolustusta ja luistelee kovaa mutta perkele tommosia kakkosia ei saa ottaa. Muutenkin taas hauton ja mauton ok viimepelin jälkeen.

- Hjalmarsson: Ei pelannut huonosti mutta pystyy pelaamaan parempaa peruspuolustusta jota mieheltä ensisijaisesti vaaditaan tällähetkellä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tweety, missäs Sharp 1+3 ?
 
Tweety, missäs Sharp 1+3 ?

Vaikka pisteiden valossa Sharp pelasi kovan pelin niin itse en nähnyt että mies olisi ollut omaa tasoaan korkeammalla. Voi olla että Hossan koomailu vaikuttaa jonkun verran Sharp dressed manin peliin.
7-4 päättyneessä pelissä pisteitä tippuu vähän kaikille :)
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Peli on pistetty pakettiin jo paremmin kuin hyvin, mutta laitetaan nyt vielä muutama nihkeä ranskalainen.

- Captain Serious on Captain Serious. Loistava yksilö, hieno kapteeni ja aivan mahtava joukkuepelaaja. 22 vuotta hiljattain täyttänyt nuorukainen ei turhaan ota kunniaa itselleen, vaan pikemminkin päinvastoin - niin kuin tämän pelin jälkeisistä haastatteluista voi jotain päätellä. Toewsin hurja ilta nosti hänet samaan kerhoon Stan Mikitan ja Steve Larmerin kanssa (viisi pistettä yhdessä postseason-matsissa Hawks-paidassa), kuten Wiesellike edellisellä sivulla jo totesikin. Lisäksi kolme ylivoimamaalia yhdessä pudotuspeliottelussa on uusi franchise-ennätys. Toews siirtyi samalla myös playoffsien pistepörssin kärkeen. Kokonaissaldo on nyt kahdeksantoista pistettä kymmenessä ottelussa.

- Byfuglien jatkoi edellisen ottelun tasolla, vaikka pisteitä ei tällä kertaa tullutkaan kuin yhden syöttöpisteen verran. Bubba oli jälleen kerran ns. piikkinä kaverin lihassa, pelasi vahvaa maalinedusta-/maskipeliä ja hankki kolme ylivoimaa Hawksille.

- Ykkösketjun peli on loksahtanut muutenkin todella hyvin kohdilleen. Paremmin kuin varmaan kukaan osasi etukäteen kuvitella. Reilussa kahdeksassa erässä taotut kahdeksantoista tehopistettä kertonee kaiken oleellisen. Niin, onhan nämä kaverit (Byfuglien, Toews ja Kane) pelanneet ennenkin yhdessä, mutta tulos ei ole silloin ollut aivan samannäköistä.

- Peluutus, ote omaan porukkaan, kommentit mediassa jne... Quenneville (Haviland, Torchetti,) vs. Vigneault (+ apuvalmentajat) 100-0. Canucksin valmennusjohdolle voi antaa noottia myös joukkueen surkeasta erikoistilannepelaamisesta ja henkisestä valmiudesta.

- Tweetyltä ansaitusti kolme miinusta Versteegille. Turhat kiekonhautomiset ja -menetykset olivat nyt oma lukunsa, mutta onko joku muukin sitä mieltä, että D. Sedinin 2-2 -tasoitus (ylivoimalla) menee pitkälti Steegerin piikkiin? Itse en "ehkä" olisi lähtenyt vaihtoon tuossa paikassa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Näyttää siltä, että jälleen kerran on yksi kausi Vancouverin seurahistoriassa kirjoitettu historiankirjoihin. Sarjaa Chicagoa vastaan on tosin vielä vähintään se yksi peli jäljellä, mutta Blackhawks vaikuttaa tällä hetkellä ja tälläkin kerralla liian kovalta kannolta kaskessa. Neljännessä pelissä Chicago voitti kaikki mahdolliset asiat mitä jääkiekkopelissä voi ylipäänsä voittaa ja otti ansaitusti sarjajohdon 3-1 lukemiin.

Sinänsä tuo sarjan tämän hetkinen tilanne ei yllätä, sillä Chicago oli parempi joukkue jo runkosarjassa, lähti suosikkina tähän sarjaan ja Vancouver kärsii joistakin loukkaantumisista (sivussa muun muassa ykköspakki Mitchell ja huipputärkeä sentteri Kesler pelaa loukkaantuneena - toki vammoja voi olla myös vastustajalla), mutta toki sitä aina toivoo suosikkinsa yltävän parhaaseen ja tässä tapauksessa yllätykseen. Ja sitä parasta Canucksia ei nyt olla nähty. Joukkue onkin ollut ehdottomasti pettymys. Onnistujia ei porukasta löydy ja sen sijaan löytyy monta odotusten alle pelannutta pelaajaa.

Se ei silti vähennä myöskään samalla Chicagon hienoa peliä, josta etenkin nuori Blackhawks-kapteeni Jonathan Toews käy parhaana esimerkkinä - viisi pistettä yhdessä playoff-ottelussa on huikea suoritus ja vielä vieraskaukalossa NHL:n runkosarjan parasta kotijoukkuetta vastaan. Chicagolla vaikuttaisi olevan myös muutama pelaaja, jotka syttyvät juuri playoffeihin paremmin kuin Canucksin pelaajat.

Nimet kuten Dustin Byfuglien, Dave Bolland ja Brent Seabrook käyvät mielestäni esimerkeistä pelaajista, jotka ovat nostaneet tasoaan runkosarjaan (heistä tosin Seabrook oli jo runkosarjassakin hyvä, etenkin syyspuolella, mutta nyt hän on ollut alakerran fyysinen isäntä pelistä toiseen). Vastaavia tason nostajia ei valaspaidassa ole pelannut ja tuolla on nähdäkseni yksi merkitys sarjan tilanteeseen. Noiden yksilöiden nouseminen kertoo tosin aina samalla myös paljon joukkueesta: hyvin menestyvät joukkueet saavat ylös nimiä, tappiolla olevista joukkueista onnistujia on paljon vaikeampi kaivaa.

Neljännen pelin jälkeen isoiksi asioiksi nousi Canucks-maalivahti Luongo, jäähyt ja erikoistilanteet. Luongo oli maalilla kieltämättä huono. Peli oli tärkeä kotipeli, jossa Luongo päästi ensimmäisessä erässä 18 sekunnin jälkeen helpon maalin, hiljensi kotiyleisön, eikä ottanut koko iltana yhtä ainutta isoa pelastavaa torjuntaa. Vaikka tämä sarja ei pelkkään maalivahtipeliin olekaan kaatumassa, paljon enemmän olisi pitänyt silti saada kapteenilta ja joukkueen isoimmalta nimeltä.

Luongo on ollut tällä kaudella harmittavan epätasainen ja erityisesti helmikuun 1. päivän jälkeen hän on ollut huono: torjuntaprosentti sitä ennen noin 92% ja sen jälkeen on menty noin 88% lukemilla. Joku vertasi Luongon helmikuun alun jälkeistä peliä HF:lla Vesa Toskalan peliin, eikä tuo ole kovin kaukana totuudesta, vaikka Kings-sarjassa hän ottikin muutaman todella tärkeän ja hienon torjunnan ratkaisevissa tilanteissa. Selvää on se, että Canucks ei tule pääsemään joukkueena mihinkään ilman tähtensä parasta peliä.

Toinen pelistä käteen jäänyt iso juttu oli jäähyt. Ensimmäisen erän viidestä jäähystä kaksi oli mielestäni kyseenalaista puhallusta. Hossan koukkujäähy kuului siihen sarjaan, enkä ymmärtänyt Salon kiinnipitämistä(?) myöskään. Ero noissa vihellyksissä ja jäähyissä tuli sitä kautta, että Canucks ei pystynyt tekemään maalia Hossan jäähyn aikana, mutta Chicago sai toiseenkin erään hyvän startin, kun pystyi käyttämään hyväksi tuon Salon jäähyn ja meni sitä kautta pelissä johtoon - molempiin eriin paras mahdollinen startti ja Vancouverilla oli kädessä ongelmia.

Noiden kahden jäähyn lisäksi jääkiekkokenttien kuningasajatus Shane O'Brien otti avauserässä kaksi peräkkäistä idioottijäähyään poikittaisista mailoista Dustin Byfuglienia kohtaan - todella itsekästä ajattelua tärkeässä pelissä SOB'ilta. Byfuglien voitti joukkueelleen noiden vuoksi jälleen pelissä paljon enemmän mitä olisi pitänyt ja samalla Canucks menetti asemiaan SOB'n vuoksi yhdessä erässä liiankin paljon. Vigneault penkittikin SOB'ia paljon pelissä noiden vuoksi ja ansaitusti - hän pelasi vain alle 10 minuuttia.

Toisessa erässä Daniel Sedin otti puolestaan kaksi peräkkäistä jäähyä, Chicago iski kummankin aikana ylivoimamaalit mennen jo 2-5 johtoon ja näin Canucksin avainpelaaja oli omalta osaltaan mukana viemässä joukkuettaan alas. Danielin puolustukseksi on kuitenkin sanottava se, että hän ei mielestäni rikkonut Seabrookia jäähyn arvoisesti, vaan Seabrook kompurui itse Niemen päälle. Seuraavasssa tilanteessa Danielilla kävi huonoa tuuriakin, kun hänen mailansa meni poikki Versteegiin osuessaan - vastaavia poikkareita nähtiin eilisessä pelissäkin useita tilanteiden ulkopuolella, mutta vain Danielin maila meni poikki ja sen vuoksi seurauksena oli automaattinen jäähy.

Vancouver otti pelissä paljon jäähyjä, jotka maksoivat kohtalokkaat seuraukset. Suuri ratkaisu pelissä olivatkin nuo jäähyt ja Canucksin alivoima / Chicagon ylivoima. Vancouver ei ole saanut alivoimaansa koko kaudella kuntoon ja tuo näkyy nyt kauden ratkaisuvaiheessa kun vastassa on taitava ja tehokas joukkue (kuten oli myös Kings ensimmäisellä kierroksella - Los Angeles'han pelasi jo runkosarjan viimeiset 21 peliä peräti yli 32% ylivoimaa). Jäähyille Canucks voisi puolestaan tehdä jotain, mutta O'Brienin, Bieksan, Burrowsin ja Albertsin kaltaisten pelaajien joukkueessa jäähyjä tulee varmasti - myös tyhmiä jäähyjä.

Tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että Canucksin kausi tulee katkeamaan ensi yönä Chicagossa. Blackhawks pelaa paljon järkevämmin ja joukkueen kaikki alueet ovat toimineet viime peleissä paremmin kuin meillä. Vielä yksi toive minulla olisi kuitenkin tätä kautta kohtaan: toivottavasti Canucks saisi mahdollisesti kauden viimeisessä pelissä aikaan edes ehjän ja järkevän esityksen. Onkohan toiveeni liikaa toivottu?
 
Aika hullunkurinen tilanne jos Chicago sattuisi päätyyn asti menemään Niemi maalissa. Tämä kaveri on sitten varmaan myös maajoukkueen ykkönen? Ei toki, jos kaikki on terveenä on mielipiteistä riippuen sellainen 6-7 valinta maalille. Vielä jos saataisiin sama taso kenttäpelaajille kuin veskareille ei olisi hädänpäivää Suomella.

Vaan eipä ole tainnut Niemen mitään maagisia ilmeisesti esittää. Vähän sama kuin Detroitilla pyttykausina Osgoodin kanssa. Jos joukkue on timanttia, riittää että maalilla vetää ihan ok ilman mitään henkisiä romahduksia. Ei päde Tamin teesit tässä tapauksessa ei. Pitkä on toki matka vielä pyttyyn, ettei mennä asioiden edelle.
 
Vaan eipä ole tainnut Niemen mitään maagisia ilmeisesti esittää. Vähän sama kuin Detroitilla pyttykausina Osgoodin kanssa. Jos joukkue on timanttia, riittää että maalilla vetää ihan ok ilman mitään henkisiä romahduksia. Ei päde Tamin teesit tässä tapauksessa ei. Pitkä on toki matka vielä pyttyyn, ettei mennä asioiden edelle.

En kyllä lähtisi Osgoodia ja Niemeä vertailemaan.
Niemi sentään on hyvä maalivahti.

Antti on paikoin ottanut erittäin tiukoissa paikoissa hyviä torjuntoja, onhan siellä noita highlight savejakin ollut.
Mutta ei Antti mikään mailman 1 molari olekkaan, mutta hyvä ykkönen NHL joukkueelle.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
En kyllä lähtisi Osgoodia ja Niemeä vertailemaan.
Niemi sentään on hyvä maalivahti.

Antti on paikoin ottanut erittäin tiukoissa paikoissa hyviä torjuntoja, onhan siellä noita highlight savejakin ollut.
Mutta ei Antti mikään mailman 1 molari olekkaan, mutta hyvä ykkönen NHL joukkueelle.

Totta, eikös maailmanykköseksi ole Luongoakin mainittu. Joten kuolevaista hommaahan tämä on. Niemi vaan on ollut terävänä juuri niillä hetkillä kun se on ollut joukkueelle tärkeintä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että Canucksin kausi tulee katkeamaan ensi yönä Chicagossa. Blackhawks pelaa paljon järkevämmin ja joukkueen kaikki alueet ovat toimineet viime peleissä paremmin kuin meillä. Vielä yksi toive minulla olisi kuitenkin tätä kautta kohtaan: toivottavasti Canucks saisi mahdollisesti kauden viimeisessä pelissä aikaan edes ehjän ja järkevän esityksen. Onkohan toiveeni liikaa toivottu?

Niin. Vancouverilla ei ole enää juuri mitään hävittävää. Chicagolla on nyt paineet laittaa tämä sarja poikki tässä pelissä, sillä Blackhawks ei missään nimessä halua matkustaa enää takaisin Vancouveriin.

Mikäli Canucks pystyy nollaamaan edelliset pelit ja lähtee tähän rennolla&raikkaalla meiningillä, voidaan nähdä vähintään ehjä&järkevä esitys vierasjoukkueelta. Sarjan vieminen kuudenteen peliin ja Vancouveriin ei näyttäisikään enää aivan niin epätoivoiselta jatkonkaan kannalta.

Vaikka houkutus jatkopaikasta hehkuttamiseen on suuri, en siihen aio sortua. Katsotaan peli kerrallaan ja tarkastellaan tilannetta sitten.

*

Niemestä on sanottava, että esimerkiksi toisessa ja kolmannessa pelissä Vancouver olisi mennyt menojaan otteluiden alussa ilman Antin torjuntoja. Vaikka mukaan mahtuu ailahteleviakin otteita, on Niemi ollut maalillaan vähintäänkin hyvä. Ei ole ehkä torjuntatekniikaltaan maailman kärkeä, mutta henkisellä puolella on osoittanut vahvuutensa ja siksi on nyt joukkueensa ykköstorjuja. Siinä missä Huet mureni surkeiden pelien jälkeen totaalisesti on Niemi reagoinut huonojen pelien jälkeen täysin päinvastaisesti. Hyvänä esimerkkinä mm. Predatorsia vastaan pelattu ensimmäinen ottelu, jossa hörppäsi toskalamaisesti, mutta seuraavassa pelissä ei päästänyt maaliakaan. Sama Vancouveria vastaan. Ekassa pelissä kahden erän jälkeen penkin päähän ja seuraavassa pelissä joukko tärkeitä koppeja, joiden ansioista Blackhawks pysyi ottelussa mukana voittaen lopulta. En edelleenkään usko, että Niemi on esteenä päätyyn etenemiselle.
 

Andrew

Jäsen
En oikein ymmärrä miksi Antti Niemeä kokoajan kyseenalaistetaan. Kaverihan pelaa aivan uskomatonta peliä tulokaskaudellaan.

Ihan turha tehdä vertailuja veteraanimaalivahtiin kuten Chris Osgoodiin.
Vaikka Osgood muistetaan usein pahasta niin harva muistaa edes, että vuoden 2008 mestaruudessa mies olisi voitu palkita ConnSmythe Trophylla yhtä hyvin kuin Henrik Zetterbergin. Niin uskomattomat playoffit Osgood pelasi.

Niemi on nimenomaan tehnyt tärkeässä paikassa niitä game saver torjuntoja.

Toki on mennyt muutama helppo maalikin mutta niin on kaikille muillekin mennyt poffeissa, ehkä Jaroslav Halak poislukien.

Eiköhän Chicagon organisaatiossa laiteta pitkää sopimusta Niemen eteen kauden päätyttyä.

En oikein vaan tiedä mitä Niemen pitäisi tehdä, että saavuttaisi monien tänne kirjoittavien luottamuksen. Ehkä jos Chicago menee päätyyn asti tänä vuonna....
 

Sambody

Jäsen
En oikein vaan tiedä mitä Niemen pitäisi tehdä, että saavuttaisi monien tänne kirjoittavien luottamuksen. Ehkä jos Chicago menee päätyyn asti tänä vuonna....

Pelata varmemmin. Siis lopettaa niiden naurettavan helppojen maalien päästö ja reboundit saisivat olla paremmin hallussa. Nuo kaksi asiaa joita tarpeeksi nähdessä tulee väkisinkin pelkoa vähän persuuksiin. En tiedä kuinka paljon olet nähnyt Hawks pelejä tällä kaudella, ehkä jopa enemmän kuin minä, mutta itselleni ei Niemen otteet tuo sitä samaa luottoa kuin esmes toisen rookien eli Raskin. Se on osaksi tyyliasia sillä siinä missä Rask on rauhallinen ja näyttää kontrolloivan jokaisen reboundin niin Niemi taas näyttää enemmän rimpuilevan maalillaan ja tekevän enemmän näitä "desperation save:ja". Tilanne on vähän sama kuin Osgoodin kanssa aikoinaan. Vaikka Wasgood meni päätyyn asti niin silti oli aina pieni epävarmuus seuraavan kauden alussa ja sen kuluessa Chrisin torjunta työskentelyä kohtaan.

Ei siinä sinällään mitään väliä kunhan oma joukkue voi sata prosenttisesti luottaa omaan kassariinsa. Hyvinhän Nemo on tällä kaudella pelannut ei siinä ole kahta sanaa, mutta tilanteeseen on vielä jonkun verran matkaa, jossa itse pystyn luottamaan Niemeen kuin siihen kuuluisaan vuoreen.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Jotenkin tämän kevään Canuckseista on jäänyt hyvin valju maku. Etenkään puolustuspäässä ei pudotuspeleissä vaadittavaa tasaisuutta ole löytynyt missään vaiheessa ja kun erikoistilanteetkin ovat olleet perseestä, niin kyllä itselleen saa valehdella, jos on uskonut tämän porukan menestymiseen tänä keväänä.

Kyllä tälläkin palstalla on saanut lukea uskomattoman yliarvioivia kommentteja joukkueestamme tässä kevään mittaa. Ei tämä joukkue vain yksinkertaisesti ole nyt tarpeeksi hyvä. Puolustukseen muutama jäätävä puolustava pakki ja Bieksasta eroon ja nelosketjuun A-luokan jäähyn tappaja, niin kyllä me tulemme taistelemaan mestaruudesta tulevina vuosina. Jos tämän pelin tai vaikka kaksi seuraava voittaisimme, niin eiköhän se kumppanien Bieksa, O'Brian ja Alberts huonompi ottelu osu seitsemänteen ja sitten laulukuoro odota.

No olen laittanut Fortuunan huijjaamiseksi 20 € singelnä Chicagolle, joten eiköhän Chicago hoida homman kotiin jatkoajalla...
 
Ei siinä sinällään mitään väliä kunhan oma joukkue voi sata prosenttisesti luottaa omaan kassariinsa. Hyvinhän Nemo on tällä kaudella pelannut ei siinä ole kahta sanaa, mutta tilanteeseen on vielä jonkun verran matkaa, jossa itse pystyn luottamaan Niemeen kuin siihen kuuluisaan vuoreen.

NHL:ssä ei mielestäni ole enää viimeisiin vuosiin ollut ketään maalivahtia kehen olisi voinut "luottaa kuin vuoreen" sillä taso on nykyään niin korkea ettei kukaan kykene pitämään sitä yllä kaudesta toiseen.
Niittymäki pelasi unelma peliä ensimmäiset puoli kautta ja nyt on 1b Tampassa.
Thomas pelasi unelma viimekauden, voitti Vezinan ja istuu nyt penkin päässä kun Rask torjuu Bostonin maalilla.
Huet oli uskomaton Montrealissa ajoittain ja täysi floppi Chicagossa.

Esimerkkejä löytyy helkutin paljon.

Jos kykenee pelaamaan ykkösmaalivahtina NHLssä kaudesta toiseen on minun mielestäni erittäin luotettava maalivahti, aivan sama vaikka joskus vähän huikalla tulisi käytyäkin. Niitä sattuu kaikille.

Antti kuitenkin pelaa Rookie kauttaan joten siinä mielessä tämä keskustelu on turhaa.

Ihan mielenkiinnosta keneen maalivahtiin sinä pystyisit luottamaan kun vuoreen jos lasketaan yli 3 kautta pelanneet nhl maalivahdit ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös