steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Chelsea on nyt sitten myös pelannut ensimmäisen harjoitusottelun josta tuli 0-1 tappio MLS All-Starseja vastaan. Eli ei nyt mikään kovin hehkeä esitys. Formaatioita ja pelipaikkoja pelissä vaihdeltiin niin ettei meinannut mukana pysyä joten siinä mielessä melko sekava peli. Essien, Lampard ja Terry taisivat ainoina pelata koko pelin, Essien toisella puoliajalla osan vasempana pakkina.

Cole loukkantui pelissä ja sen vakavuudesta ei vielä tiedetä joten tämä voi kyllä olla ongelma jatkossa, mikäli Cole on pidempään pois.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Crespo Interiin kertoilee textiteevee ylen puolella...
 
"Toiset tekee mitä haluavat, toiset mitä osaavat ja minä ihan mitä sattuu...."

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Killeri sanoi:
Crespo Interiin kertoilee textiteevee ylen puolella...
Ja meni muuten halvalla.
 
"3000 miles is a long way to go, to be beaten by a dwarf in Mexico."
- The Business

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Killeri sanoi:
Crespo Interiin kertoilee textiteevee ylen puolella...
BBC:n mukaan Crespo siirtyy ilmaiseksi Interiin. Hän maksoi £16.8m, kun siirtyi kesällä 2003 Chelseaan, jolla on ensi kauden jälkeen optio palauttaa Crespo riveihinsä. Chelsea jatkaa tappion tekemistä, Duff osto £17m, myynti £5m ja nyt Cresposta £16.8m takkiin. Abramovichin pelaajakaupat ovat katastrofaalisen kehnoja taloudellisessa mielessä. Näin se olisi, jos Abramovich ei olisi yksi maailman rikkaimmista henkilöistä.
 

Bloogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ny Rangers.Chelsea&Man City.
Kyllä alkaa näyttää huonolta jo tämä Chelsean hyökkäys. Drogba on myös ilmaissut halunsa lähteä ja sittenhän sinne jäis vaan Sheva ja Kalou joka on kyllä vielä aika kokematon kaveri näissä isoissa ympyröissä. Tosin jos Chelsea jatkaa yhdellä kärjelle pelaamista ei välttämättä tarvisi hankkia ,mutta en usko että Sheva sopeutuisi tähän että laiturit juoksee vierel , koska Sheva on mielestäni aina ollut sellanen että tarvii kärkiparin ja pallon mieluiten jalkaan. Siirtoaikaa on joka tapauksessa vielä runsaasti jäljellä joten eiköhän se Abrohimovits ja Jose-setä jonkunlaisen kärjen vielä hanki. Ehdokkaita: Toni,Ronaldo,Villa,Adriano,Gillardino,Zlatan,Trezeque?. A.Colea ilmeisesti vaihtamassa Gallasiin ja Venäläis mies kaivaa hiluja ja laittaa vielä muutaman miljoonan Gallasin mukana Arsuun. Chelsealla on kyllä ollut aika moinen vaihtuvuus pelaajissa tänä kesänä ja toivottavasti se ei ole huono asia.
Yksi juttu jota välillä tulee vastaan on Chelsean ja pelaajien välit olisivat huonot ja joukkueessa huono henki ,mutta kaikki tälläiset ovat vain Mourinhon omaa filosofiaa tai sitä että halutaan näyttää ettei kaikki ole kohdallaan joukkueessa kunnes kausi alkaa ja Chelsea jyrää taas ylivoimaiseen mestaruuteen. Valioliigan kärki tulevalla kaudella 1.Chelsea 2. Arsenal 3. Tottenham 4.Newcastle 5. Manu.
 
Jos olemme kaikki Jumalan luomia, hänellä täytyy olla suuri naama.
Bloogi sanoi:
Drogba on myös ilmaissut halunsa lähteä
Missä ja milloin?

Itse en ole ollenkaan huolestunut hyökkäyksestä. Harvalla joukkueella maailmassa Chelsean lisäksi edes on varaa päästää Crespon tasoista pelaajaa pois ilman, että se oleellisesti heikentää joukkueen iskukykyä.
 
RELEASE THE KRAKEN

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
steepler sanoi:
En kyllä itse mielelläni olisi Crespoa päästänyt, kuitenkin todella hyvä maalintekijä joka teki monta tärkeää maalia viime kaudella. Ymmärrän kyllä että häntä ei niin kiinnosta penkillä istua, mutta loukkaantumisten sattuessa saattaa vielä tulla ongelmia kärkimiesten kanssa.
Eikös Crespon lähdön syy ollut se, että mies kaipasi niin paljon takaisin Italiaan ja erityisesti Milanoon? Mielestäni Hernan ei ole valittanut peliajasta, vaan ihan vaan siitä, että Milanossa oli niin paljon parempi olla ja se on hänelle koti.
 
Happy those, who can remain at Highbury. - Jane Austen

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ouzala sanoi:
Tietääkö joku, millaisella taktiikalla Jose on peluuttanut miehistöään harjoituspeleissä. Siis kenttäryhmityksellä. 4-4-2 4-1-3-2?
Siellä peluuteltiin pariakin erinlaista ryhmitystä, toisaalta ehkä lähinnä 4-3-3, mutta niin että kärjessä oli Sheva,Dragba ja laituri ja sitten niin että oli kärki ja laiturit, jossain pelissä oli vielä Kalou keskellä ja laiturit. Nämä kaikki nyt toimii hieman erinlailla.

Citya vastaan varmasti ainakin, Terry, Carvalho, Lampard, Essien, Robben ja Sheva aloittavat, muista en kyllä mene arvailemaan. Carvalho nyt voi olla vaihdossakin. Mielenkiintoista aloittaako Diarra Makelelen tilalla vai peluutetaanko siinä Essieniä, itse en oikein luota Essieniin siinä roolissa, tuppaa kaveri juoksemaan ympäri kenttää vähän turhan paljon ja Diarra saattaisi olla tuossa roolissa varmempi. Riisen maalissakin Essien oli laidalla eikä kerinnyt tilanteeseen, Makelele olisi varmasti ollut tuossa oikeassa paikassa ja pysäyttänyt Riisen tai ainakin häirinnyt sen verran että laukaisupaikkaan pääseminen olisi ollut huomattavasti hankalampaa. Diarra pelaa aika samalla tyylillä kuin Makelele. Toki Essien kentälle tällä hetkellä kuitenkin kuuluu se on selvä. Mielummin mielestäni hyökkäävämpään rooliin.

Boulahrouz on kyllä mielenkiintoinen hankinta, veikkaan että osoittautuu todella käyttökelpoiseksi pelaajaksi, pystyy ilmeisesti pelaamaan kaikkia paikkoja puolustuksessa.

Pikkaisen kyllä arveluttaa mitä tästä hommasta tulee, mikäli tällä porukalla olisi pystytty vetämään normaalit valmistautumiset ja harjoitusleirit niin ei kyllä huolettaisi yhtään mutta MM-Kisat ovat kyllä aiheuttaneet paljon ongelmia. Alkukausi nyt ei onneksi ole mikään äärimmäisen paha otteluohjelman puitteissa, Blackburn peli on varmasti hankala ja Liverpool 17.9, mutta sen jälkeen ohjelmassa on Fulham, Villa, Reading, Portsmouth, Sheff Und, ennen Tottenham peliä 5.11. Toivottavasti arpa on suosiollinen Mestareiden Liiga arvonnoissa ja koreista 3 ja 4 tulevat suhteellisen heikot vastustajat ja varsinkin alkuun olisi helpompia kotipelejä ML:ssa, tai ai ainkaaan mitään pitkiä matkoja, no se nyt on arpapeliä ja siitä ei vielä tiedä. Kuitenkin jos ML lohko on sen verran helppo että siinä ei hirveästi tarvitse stressata jatkoonpääsyn kanssa se varmasti auttaisi syksyllä keskittymään Valioliigaan jossa varsinkin näistä helpommista vastustajista pitää ottaa voitot.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ouzala sanoi:
Mutta jos Lampsia ja Ballackia peluutetaan samaan aikaan hyökkäävässä roolissa, niin silloin ehdottomasti Makelele täytyy olla puolustavassa roolissa.
Kyllä ilmanmuuta Makelele siellä tulee pelaamaan kauden aikana, tuo oma kommenttini koski juurikin tätä tulevaa City peliä jossa Makelele ei pelaa ja Ballack on melko epävarma. Mikäli lasketaan että kumpikaan ei pelaa, niin silloin voisi olla että Diarra olisi puolustavassa roolissa ja Essien hyökkäävässä, tai näin ainakin toivon. Toki siinä voi vielä olla vaikka Mikel hyökkäävässä ja Essien puolustavassa, mutta joku tälläinen formaatio olisi kyllä aika riskialtis, veikkaan että Diarra tulee tämän pelin aloittamaan, erityisesti jos Ballack ei pelaa.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ouzala sanoi:
Jos tämä pitää paikkaansa, niin hyvä, että tuommoisesta idiootista päästiin eroon. Joukkuepelaaja isolla vitulla.
Joo aika rankkaa tekstiä ja loppupeleissä tuon jälkeen Gallasista oli kyllä päästävä eroon. Kyrsii kyllä että tämän mukaan jos/kun kysymys oli pohjimmiltaan rahasta, niin ellei palkkavaatimus ollut mitään aivan järjetöntä niin olisi se hänelle kannattanut maksaa. Mikäli vaatimus oli jotain sitä mitä Ballackille, Lampaardille tai Terrylle maksetaan olisi tuo pitänyt maksaa ilman muuta, tietenkin jos se oli huomattavasti enemmän niin sitten on toinen asia.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ouzala sanoi:
No oli palkkavaatimus mikä tahansa, niin en voi silti käsittää, että sopimuksenalainen pelaaja rupeaa tuolla tavalla kiukuttelemaan, jos hän ei pyyntöään läpi saa. Jose kun odottaa kaikilta pelaamista joukkueen eteen. Jutun mukaan vielä on chelskin puolelta yritetty tarjota kunnon sopimusta ja antaa anteeksi Gallasin puuttuminen jenkkien harjoitusleiriltä, mutta kiitokseksi uhataan pelata omaan pussiin.
Niin siis tarkoitin erityisesti aikaisempaa tilannetta ennen harjoituleirejä tai milloin nyt aiemmin sopimuksesta neuvotelitiin. Miksei silloin sopimusta tehty mikäli siis oli Gallasinkin puolelta kyse ainoastaan rahasta, tietenkin jos palkkavaatimus oli jotain mieletöntä niin sitten sen ymmärtää mutta jos Kenyon yritti saada Gallasin halvemmalla kuin Chelsean muut tähdet niin mielestäni selvä virhearviointi.

Harjoitusleirille ilmoittautumatta jättämisen ynnä muun toiminnan jälkeen toki oli aika hankalaa enää pitää pelaajaa.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ouzala sanoi:
Tuosta tulikin mieleen, että mimmoisessa suhteessa mahtaa mennä puolustajien, keskikenttämiesten ja hyökkääjien palkat? Saako huippupuolustaja saman liksan, kun mitä esim. huippuhyökkääjä? Näistä palkoista kun en tiedä. Terry - Lampard/Ballack - Sheva? Kaiken järjen mukaan, eikö ne varmaan aika samoissa ole? Tai miten ylipäätänsä ne muissa seuroissa mahtaa mennä?
Vaikea tietenkään mitään ihan tarkkaa sanoa koska palkat eivät ole julkisia ja vaikka toki palkoista aina jotkut ilmoittelevatkin niin mielestäni nämä eri raportit eivät aina ole täysin yhtenäisiä. Ballackillekin eri tahot ilmoittelivat aika erinlaisia palkkoja. Luulisi että huippupakit saavat aika samaa liksaa kuin hyökkääjät, ainakin Rio Ferdinandin palkka on ilmeisen kova ja Terry varmasti saa aika saman tason palkka ainakin Lampardin kanssa. Ballackin palkka voi olla hieman kovempi, varmasti Shevakin tienaa samalla tasolla kuin nämä muutkin. Tuskin näillä mitään suuria eroja on, Ballack tosiaan kuin tuli ilmaisella siirrolla on saattanut saada hieman paremman palkan neuvoteltua.

Gallasille olisi mielestäni hyvin voinut maksaa sen mitä Shevalle tai Ballackille maksetaan. Toki jos vaati selvästi enemmän niin toinen juttu, mutta tuskin tuota palkka mistään saa, olisi aika kova palkka.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ouzala sanoi:
Mites mahtaa olla, saako Gallas Arsenalissa sen, mitä pyysi chelskiltä vai tyytyikö vähempään? Arvaukseksi taitaa mennä, kun niitä palkkoja ei julkaista.
Arvailua tosiaan, mutta epäilen. Toki varmasti kovaa palkka saa. Kyllä itsellä on sellainen fiiilis että Kenyon nyt syystä tai toisesta ei halunnut maksaa Gallasille sitä mitä hänelle kuuluisi maksaa tai linjassa seuran muiden parhaiten palkattujen kanssa ja siitä sitten Gallas otti herneen nenään. Ei tässä nyt mitään romahdusta ole tulossa mutta syö koska Gallas oli kyllä ehdoton suosikkipelaajani, erityisesti kun nyt ilmeisesti Gallas olisi voitu pitää kun hyvissä ajoin olisi maksettu tarpeeksi. Toki edelleen varmaa tietoa ei ole, mutta oletan että vaatimus oli kuitenkin samaa taso muiden huippujen kanssa.

No se siitä, kausi jatkuu lauantain Charltonia vastaan ja Ashley Cole on nyt ruodussa. Mielenkiintoista nähdä pelaako hän heti vai vieläkö Bridge on aloittaja. Aika erikoinen tilanne olisi jos Cole olisi aloittaja Englannille mutta ei Chelsealle ja Bridge toisinpäin, no saa nähdä. Mitä Andorra pelistä näin niin Colen pelaaminen näytti aika hyvältä, mutta tietenkin vastassa oli Andorra.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
steepler sanoi:
Mitä Andorra pelistä näin niin Colen pelaaminen näytti aika hyvältä, mutta tietenkin vastassa oli Andorra.
Näin tänään ensimmäisen Chelsean matsin tällä kaudella ja luonnollisesti myös ensi kerran uudet hankinnat tosi toimissa. Cole oli ehdottomasti uusista kasvoista parhaiten onnistunut yksilö. Scheva oli kumman laimea; Drogba yritti pari kertaa tiputtaa pitkän avauksen "seiskalle", mutta ei oikein näyttänyt tänään maistuvan... Ballack sai kieltämättä ansaitusti punaisen; se, olisiko Sissoko joutanut pihalle ekalla puoliajalla, on toinen juttu, mutta törkeä oli Ballackinkin temppu.

Kokonaisuutena peli oli Chelskiltä umpisurkea, mutta toivottavasti otteet vankistuvat kauden edetessä.

C'mon Blues!

G
 
"Johonkin se katsekin on pantava"

Untouchable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Florida Panthers, Chelsea
Gianfranco kirjoitti: Ballack sai kieltämättä ansaitusti punaisen;
Omasta mielestäni Ballackin punainen oli ehdottomasti liian kova tuomio. Näytti selvältä vahingolta. Myöskään isku ei ollut kova.
 
All i have in this world, is balls, and my word.

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Untouchable sanoi:
Omasta mielestäni Ballackin punainen oli ehdottomasti liian kova tuomio. Näytti selvältä vahingolta. Myöskään isku ei ollut kova.
Jaa-a... Melko railakasta menoa on, jos tuo lasketaan ihan puhtaaksi vahingoksi. En suostu asiasta nyt sen enempää väittelemään, mutta vaikka nyt vuorokauden paussin jälkeen taas tilanteen näen, niin kyllä se vaan sen verran raju pohjat edellä tulo tilanteeseen on, että ei punainen ainakaan liian kova tuomio mielestäni ole. OK, Sissokon temppujen jälkeen tuosta keltainen... ehkä... mutta ei mielestäni millään muotoa oikeusmurha tai perusteeton punainen. Kovaa pitää pelata, mutta ei nappulat edellä.
 
"Johonkin se katsekin on pantava"

Cube

Jäsen
Gianfranco sanoi:
mutta ei mielestäni millään muotoa oikeusmurha tai perusteeton punainen. Kovaa pitää pelata, mutta ei nappulat edellä.
Ei missään nimessä perusteeton punainen, mutta kyllä keltainen mielestäni sopivampi ratkaisu olisi ollut. Rapatessa roiskuu ja Ballack oli jo tulossa päälle, kun Sissoko "kaatui" alle, joten en usko, että tilanne oli tahallinen, vaikka tuomari todennäköisesti sen näin näkikin.

Mutta sama se, koska Poolista ei ollut odotetusti voittajaksi edes ylivoimalla.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nostetaanpa tämäkin ketju ylös, kun meillä nyt on maalivahtiongelma. Cech on siis leikattu ja sairasloman pituudesta ei tietoa. Ilmeisesti ei kovinkaan pian ole kuitenkaan palaamassa, koska kyseessä kuitenkin painauma kallossa, joka on jouduttu leikkauksella korjaamaan. Cudicini selvisi vähemmällä ja oli kotiutettu sairaalasta jo eilen illalla, mutta sairasloman pituudesta ei tietoa.

Minulle tämä Hilario on täysi mysteeri. En ainakaan muista koskaan nähneeni kaveria maalipuiden välissä. Pahalta näyttää Barca-peliä ajatellen, jos Hilariolla joudutaan lähtemään.

Vai jatketaanko sittenkin Terryllä? Kuitenkin nollapeli alla jo tältä kaudelta.

Edit. Lisätään linkki Chelsean uutiseen. http://www.chelseafc.com/article.asp?hlid=422154&title=Cech+has+operation&nav=news
 
Celery, Celery
If she don't cum I'll tickle her bum
with a lump of Celery!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy