Calgary Flames 2022–2023

  • 61 223
  • 234
Omasta mielestä pelkkä pudotuspeleihin pääsy vaatii jo Minnesotan tai Seattlen kovaa hyytymistä. Kesällä sit retool ja uusi yritys, paitsi eihän se onnistu koska kesällä lyötiin 8v laput hankinnoille.

Olisiko pitänyt jättää nuo sopimukset tekemättä? Minusta ei, vaikka etenkin Weegarin kausi on ollut pettymys.

Ja mitä retooliin tulee, niin kyllähän tuolla päätyviä sopimuksia ja hyvää kauppatavaraa riittää, joten siitä ei varmasti jää kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sutterilla täytyy olla joku erittäin hyvä syy peluuttaa Markströmiä noin paljon. Ainakaan tavoitteena ei ole voittaa otteluita. Markström on ilmeisesti voittanut viimeisestä 11 startistaan kaksi kertaa. Tällä kertaa päästi vastustajan kaksi ensimmäistä laukausta maaliin ja on tällä kaudella päästänyt ekan laukauksen maaliin peräti seitsemän kertaa. Ei nyt tällä kertaa päästänyt mitään helppoja, mutta kiekkoa kuitenkin päätyy ihan liikaa maaliin ja on koko ajan se ottelun huonoin maalivahti. Eihän nyt Vladar ole myöskään mitenkään loistanut, mutta tarjoaa ainakin joukkueelle paremman mahdollisuuden voittaa matseja.

Eipä tuossa pelaamisessa nyt ole muutenkaan mitään kehuttavaa. Puolustus sekoilee ihan liikaa ja hyökkäys pistää hyvistä paikoista kiekkoa tolppiin ja kokonaan ohi maalin.

Tämän kauden otteiden seuraaminen on kyllä ollut pelkkää tuskaa. Onneksi pelit päättyvät runkosarjaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Jos Sutter toivoo, että peluuttamalla Markströmiä noin paljon tämä pääsisi takaisin siihen flow -tilaan, jossa tämä oli viime kaudella? Aikamoinen optimisti Sutter olisi siinä tapauksessa.

Toivon koko ajan enemmän ja enemmän, että Flames jäisi pudotuspelien ulkopuolelle, koska tällaista räpiköintiä ei vaan jaksaisi katsella edes ensimmäisellä kierroksella. Joukkue tarvitsee herätyksen ja jos trade deadlinella ei sellaista saada, niin toivottavasti playoffien ulkopuolelle jääminen sekä tuleva kesä sellaisen herätyksen tulevat tarjoamaan. Tren ja Sutterin aika käy vähiin.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Tällä kaudella melko vähän on tullut otettua osaa keskusteluun, mutta mainitaan nyt sen verran, että varmaan 10/10 pelit mitä olen kyennyt osittain katsomaan ovat menneet siten, että TV:n päälle laittaessa Flamesilla on kahden maalin johto. Välittömästi tämän jälkeen vastustaja ensin kaventaa eron yhteen maaliin. Sitten tulee tasoihin. Lopulta peli päättyy vastustajan jatkoaikavoittoon. Tämä aamu ei tehnyt poikkeusta sääntöön. Jos pitää jotain positiivista hakea, niin tekeminen on tasaista (tasaisen huonoa).
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Jos Sutter toivoo, että peluuttamalla Markströmiä noin paljon tämä pääsisi takaisin siihen flow -tilaan, jossa tämä oli viime kaudella?

No näin siinä nyt ilmeisesti sitten pääsi lopulta tapahtumaan. Pudotuspelien suhteen on vaan jo ihan liian myöhäistä. Tietysti noilla hyvillä suorituksilla voidaan vielä saavuttaa mahdollisimman huono varausvuoro.

Nuo kolme edellistä matsia kertovat kyllä kaiken oleellisen joukkueen tästä kaudesta. Erittäin hyvä Ottawa-matsi, mutta sitten kahta tankkausjoukkuetta vastaan vain yksi piste mahdollisesta neljästä.

Arizonaa vastaan joukkueen puolustuspeli oli aivan luokatonta. Arizonan ykköspuolustajalla ei ollut mitään mahdollisuutta päästä pelaamaan Sutterin joukkueessa. Toinen valmentaja murskaa itseluottamuksen ja toinen taas antaa mahdollisuuden.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Calgary Flames Hockey - 16th overall, täältä tullaan?

Välimäen kannalta en osaa kuin olla iloinen. Flamesin osalta sen sijaan odotan jo, että kausi päättyisi, ja toivon, että ensi kauden alkaessa siellä on taas päänupit tyhjennetty, ja organisaatiossa vallitsisi edes hieman vapautuneempi ja rennompi ilmapiiri kuin mitä tällä hetkellä. Muistaako kukaan, koska viimeksi Flames on voittanut jatkoajalla (enkä tarkoita tällä rankkarivoittoa)?
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ikävää, että ensi kaudesta alkaen mm. Huberdeaun palkka nousee roimasti. Mukavaa puolestaan on, että esim. Lucicin diili loppuu. Sen lisäksi, että liksa on tietysti turhan kova ollut hänellä, niin Sutterille on myös ollut äärimmäisen vaikeaa pistää Loochia vilttiin. Viime yönä tällainen erikoisuus kuitenkin nähtiin, ja vaikka Lucic kovin sympaattinen monsteri onkin, niin äijästä on kuitenkin aika jo jättänyt. Sen sijaan Walker Duehr on pelaaja, joka on varmaan enemmänkin NHL:ää seuraaville tuntematon, mutta mielellään tuota on joka kerta katsellut, kun on kokoonpanoon mahtunut. Yleensä täälläkin puhutaan noista kärkipelaajista, sekä heidän rooleistaan ja onnistumisistaan, mutta nostetaan nyt vaihteeksi tällainen alaketjujen nimi, jonka mielellään näkisin ihan vakioroolissa ensi kauden joukkueessa tuolla nelosketjussa. Mukavaa vaihtelua näihin lewiseihin ja luciceihin, kun on tuollainen kaveri, joka myös taklaa ja raataa, mutta osaa myös luistella.

Stars-pelit ovat olleet tällä kaudella joka kerta viihdyttäviä, sekä varmasti molempien joukkueiden valmentajille sellaisia ei niin kivoja kaitsettavia, kun virheitä ja maaleja on riittänyt molempiin suuntiin. Vaikka tässäkin pelissä Flames oli tietyissä osa-alueissa aika ajoin pihalla, niin paljon tuossa hyvääkin oli. Sikäli on sääli, että noita ripuliosaston jengejä vastaan on perseilty liikaa pisteitä, kuten myös varmaan historian paskin 3vs3-jatkoaikaosaaminen on maksanut hintaa (tosin viime yönä oli jopa jotain ideaakin, vaikka tukkaan ottivatkin jälleen). Muun muassa edellä mainittujen syiden takia playoffeihin ei näillä näkymin ole asiaa, mikä on valitettavaa, koska kaikenlaisista puutteista huolimatta uskon, että ilkeä vastus olisi Flames monelle lännen kärkijoukkueelle ollut.

Ja mikä tämä juttu näiden tolppien kanssa myös on ollut? En tiedä, löytyykö netistä mistään tilastoja tuosta, mutta muistaakseni jossain pelissä mainittiin, että oliko Flames tällä osastolla sarjan ykkönen... Viime yönä tuli neljä tolppaa. That's hockey baby.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös