Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Calgaryn Liekit, 06.06.2018 klo 16.26.

 1. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Menee kieltämättä hermo tuohon Gaudreaun ainaiseen sikailuun ja kiukutteluun, eikä tehojakaan irtoa miehestä millään. Minkäs sille voi, kun ei pää kestä. Hyi, tuu pois sieltä jo!

  Ei yllättänyt, että oli vaihteeksi vaisumpi esitys, kun tällainen matchup viime pelin perään. YV sentään toimii jollain tapaa taas, tosin kakkosyv on todella surkea. Smith ei ole ikinä herättänyt samanlaista luottoa maalilla, mitä Rittich. Ei se nyt mitään paskaa peliä kuitenkaan pelannut, mutta kuten sanottu, eroa tshekkiveskaan kyllä selkeästi on.

  En ole tuohon allstars-touhuun perehtynyt millään, mutta voiko joku kertoa, miksi Pacificin parasta puolustajaa ei sinne valittu?
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Koska peli pelataan San Josessa.. Ei kait hailauma muutoin sinne kolmea pelaajaa saisi. Molemmat pakit ehkä meniskin, mutta Pavelskin ohi menee kyllä monta nimeä. Kapteenius järjestävässä joukkueessa painaa rahaliigassa paljon.
  Mietin toisaalta, että Giolle on varmaan vaan parempi, ettei mene. On kuitenkin Ovien kanssa samaa vanhempaa ikäluokkaa ja mun mielestä Flames ja
  Gio hyötyy enemmän näin.
   
  Uniquewn tykkää tästä.
 3. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Ilmaisin asian huonosti. En siis tarkoittanut sitä, että Smith päästi löysiä maaleja, vaan lähinnä tarkoitin sitä, että Smith on....... no huono maalivahti :)
  Tulee vaan aina ajateltua, että miten Rittich olisi suoriutunut vastaavassa tilanteessa ja uskon, että olisi noista paikoista päästänyt 1-2 maalia vähemmän.
  Ainakin itselleni jokainen Smithin pelaama matsi on henkisesti raskasta katsottavaa. Iso maalivahti yrittää tehdä itsestään mahdollisimman pienen, pelaaminen näyttää suurelta osin epävarmalta, isoja torjuntoja tulee liian vähän ja koko ajan saa pelätä, että päästää helpon maalin. Rittichin kohdalla tilanne on vaan ihan toisenlainen.

  Samaa mieltä siitä, että ehkä tuo rankkari annettiin vähän helposti, mutta ei se nyt onneksi vaikuttanut lopputulokseen.

  Eihän tuo nyt minään yllätyksenä tule, että Gio saa ansaitsemaansa arvostusta ainoastaan Flames-fanien keskuudessa. Viime kaudella sai kyllä nauraa noita parhaat puolustajat listauksia, joissa Hamilton oli mukana mutta Gio ei.

  Giordano 39. 6+32 +27
  Hamilton 38. 3+7 -15

  Eihän tuosta nyt voi mitään ihan suoraa vertailua tehdä, mutta kertoo kyllä hyvin sen, että kuka oli kuljettaja ja kuka matkustaja.
   
 4. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Itse asiassa striimeistä vastustajien selostajia kuunneltuna pitää todeta, että jonkin verran Gio saa arvostusta. Detroitin, Tampan, Jetsien ja Canucksien kommentaattorit ainakin (kaikki?! ) puhuneet Norris - yhteydessä Giosta.
  Toki kiekkopääkaupungin Toronton kaveri johtaa pakkipörssiä, niin se on aika sama vetääkö Gio tai vaikka Karlsson minkälaisen kauden tahansa. Tämä siis mun oma mielipide.
  En tiiä kuinka muita pakkien pörssikärkiä peluutetaan, mutta just nuo muut kommentaattorit on paljon tuonu esiin sitä, että Gio tekee kaikkea ja tekee kaiken hyvin, yv, av, oma pää, hyökkäys, pelinluku, shutdown, scoring, jne. Detroitissa vertasivat muuten Lindströmiin, kun keskustelivat kuka pakki on +35-v iässä voittanu Norrisin.
   
 5. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Siis tottakai Gio saa tällä kaudella arvostusta, kun noita pisteitä on syntynyt noin paljon ja on sen takia automaattisesti mukana Norris-keskusteluissa. Pari edellistä kautta puolustavana pakkina ja alle 40 pistettä kaudessa niin aika hiljaista oli. Itse olen pitänyt Giordanoa jo monta vuotta vähintäänkin liigan top-10 puolustajana, tuli niitä pisteitä sitten 40 tai 60. Gio tosiaan tekee kaiken hyvin ja pisteet ovat vain yksi monista hyvistä osa-alueista.
   
 6. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Voitettavissa oli peli. Ei voitettu, koska:
  - alivoima ei toiminu riittävän hyvin.
  - ylivoima ei tuottanu tulosta.
  - 1. Ja viides Bostonin maali ei olis pitäny mennä maaliin. Tyhjä maali olis jääny tulematta ja ois teoriassa voitettu 4-3...

  Kait muutakin jossiteltavaa jäi, kuten Nealin hukattu avopaikka ja ottelun jäähyilyt yleensä.

  + Mut voitettiin videohaasto. Ei kyllä voinu. Olla varma, vaikka oli ihan selvä maali. Sen verran usein tullu nenille videohaastoissa.
  + Ykkösketju ja JG on kovassa vireessä
  + Brodie pelas hyvin ja oli mukava kattoo, kun se pyöräytti ittsensä vapaaksi paineen alla.
  + alivoimalla taas maali ja selvitettiin 5 - 3 av.
   
 7. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Tuo on kyllä hienoa, että B2B-pelissä Bruinsin vieraana pystytään silti hallitsemaan peliä. Ja vielä se, ettei kukaan alkanut kentällä kiukuttelemaan tai löysäilemään, vaikka maalivahti omassa päässä olikin niin vitun huono umpipaska taas kerran. Koko ajan oli hyvä kirivaihde päällä, ja tolpan päähän se tasoituskin sitten jäi.

  Omassa päässä muutama nukahdus, ja Smithin ollessa tolppien välissä ne maksaa joka ainoa kerta. Positiivisin mielin silti, kun ilme tappioasemassa on tosiaan tuollainen huolimatta #41:stä. Kunhan se Rittich vaan saadaan jo ensi peliin terveeksi, kiitos.
   
 8. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Big Save Dave ja Soft Goals Mike. Pari löysää maalia ja olisi se kiva nähdä edes joskus, että pystyisi torjumaan tuon Bostonin neljännen maalin kaltaisen tilanteen. Sen lisäksi oli hyvin lähellä antaa lahjamaalin, kun taas vaihteeksi halusi kikkailla kiekon kanssa tarpeettomasti. Jos Smith pelaisi vielä hieman syvempänä tuolla omalla maalillaan, niin luistimen terät ottaisivat jo kiinni maaliverkkoon. Mutta ei voi mitään.

  Väsyneenä vieraspeli Bruinsia vastaan ja neljä tehtyä maalia, pari tolppaa ja Nealin huipputontti, niin ei se ainakaan hyvästä yrityksestä jäänyt kiinni. Mielenkiintoista nähdä, että kuka aloittaa seuraavan pelin.
   
 9. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Rittich sanoi haastattelussa, että kipua ei ole ja "I'm ready to go. "
  Vaikeita pelejä, kun kärkipää kohtaa häntäpään, mutta tämän kauden joukkueen kanssa on alun jälkeen jokaiseen peliin saanut lähteä hyvillä mielin.
  Prime time peli vielä meille tänne Suomeen.
  JOS menee maaljuhliksi, niin sais muutkin tehdä(Bennett, Neal, Czarnik, MMM, ym. )kuin vain JG kavereineen.
  Silti sanoisin, että on 50-50 tuleeko maalijuhlaa vai vaikea peli..
   
 10. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Oma veikkaukseni on ainakin 7 maalin peli. Eipä ole kummankaan joukkueen pelit olleet hirveän vähämaalisia viimeaikoina. Alle 4 maalin pelejä on vain ihan muutama. Toki poikkeus aina vahvistaa säännön vai miten se meni. En kuitenkaan lähtisi vetoa lyömään alle 5 maalista. Harvoin toisaalta omat betsit on kohdalleen osuneetkaan. Heh.
   
 11. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Joo ei olisi kannattanut betsata omien tipsien puolesta.

  Aika huono peli kaikkinensa. Kumpikaan ei esittänyt oikein mitään. Comeback voitto jälleen ja 2 pistettä matkaan.

  Jotenkin yleensä kun näitä ns. iltapäiväpelejä katselee niin on niissä jotenkin eroa iltapeleihin. Tänäänkin kaksi ekaa erää oli pelillisesti melkoista kuraa. Syötöt ei napsu, Flamesille kaksi väärää vaihtoa ja YV:t oli molemmin puolin huonoja. Flamesillä kerrassaan surkeaa. Saatiinkohan parilla YV:llä laukaustakaan maalille asti?
   
 12. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Huh huh. En kyllä tajua, että miten noin surkealla esityksellä voi saada kaksi pistettä, mutta otetaan ne ilolla vastaan. Joukkuetta ei vaan tuntunut kiinnostavan yhtään, mutta Rittich pelasi sitä yhtä virhettä lukuunottamatta erittäin hyvän matsin.
   
 13. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Joo ei olisi kannattanut betsata omien tipsien puolesta.

  Aika huono peli kaikkinensa. Kumpikaan ei esittänyt oikein mitään. Comeback voitto jälleen ja 2 pistettä matkaan.

  Jotenkin yleensä kun näitä ns. iltapäiväpelejä katselee niin on niissä jotenkin eroa iltapeleihin. Tänäänkin kaksi ekaa erää oli pelillisesti melkoista kuraa. Syötöt ei napsu, Flamesille kaksi väärää vaihtoa ja YV:t oli molemmin puolin huonoja. Flamesillä kerrassaan surkeaa. Saatiinkohan parilla YV:llä laukaustakaan maalille asti?
   
 14. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Tosiaan järkyttävä peli, paskempi esim. kuin Bruinsia vastaan, mutta tästä sitten 2p kuitenkin. Oliko sitten jalka väsy, kun kerran kolmas vieraspeli neljään päivään, vieläpä iltapäivällä. Aika lailla kaikki oli paskaa, paitsi Rittich lukuunottamatta yhtä karmeaa mokaa. Tuo mailapelaaminen on muutenkin mielestäni Rittichillä vähän huonoa ollut, ja nyt kävi sitten noin. Ei siitä kuitenkaan kauhean vihainen pystynyt olemaan, kun kaveri on kuitenkin niin hyvä maalivahti noin muuten, ja tässäkin pelissä monta hyvää torjuntaa (Smithillä oltaisiin varmaan tämä peli hävitty).

  Tkachuk ilmoittautui jälleen hyvin esille pelin ratkaisuvaiheessa (Bruinsia vastaan tasoitus jäi tolpan päähän, nyt sitten sisään asti ja vielä vahva alustus voittomaaliin). Gaudreau myös ns. perushyvä, viimeinen terävyys kuitenkin puuttui koko pelin kuvaa ajatellen. Pakeista Brodie pelasi mielestäni parhaiten, vaikkei tuota hänen voittomaalia laskettaisi arvioon. Vaikea ohitettava hän on tällä kaudella ollut vastustajille.
   
 15. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Peli oli jo paljon parempi, kuin Phillyssä. Melko ehjä 60 minuuttia, ihan mukavaa katsottavaa.
  Flamesin esteenä maalinteossa loistopelin pelannu Delia, Hawkseilla huono tuuri ja tolpat Rittichin lisäksi. Hyvä voitto.

  En sitten tiedä onko itseluottamus, onni vai henkimaailma, kun vertaa esim. Gaudreaun ja Nealin läpiajoja. Neal vetää kyllä "silmät kiinni ja sinnepäin" , mutta JG saa just ja just längistä sisään vedon, joka ei ollu laukauksena sen parempi.

  Toisaalta en edes muista koska viimeksi tekstitv olis ollu Flamesin kannalta yhtä miellyttävää katsoa. Pistepörssi etunenässä, mutta sarjataulukko tottakai myös. Parasta kuitenkin on, että joukkue osaa voittaa huononakin päivänä ja pystyy nostamaan tasoaan myös pelin sisällä.
   
 16. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Joo, eipä ollut ainakaan tylsä matsi. Noista paikoista olisi voinut helposti syntyä tuplamäärä maaleja. Rittich oli tällä kertaa se huonompi maalivahti. Ei siis mikään huono peli ja teki kyllä useita hyviä torjuntoja, mutta pari noista maaleista oli sellaisia, joita näkee lähinnä Smithin päästävän.

  Sitä on vaan yrittänyt vakuuttaa itselleen, että jossain vaiheessa tuo Nealin peli lähtisi kulkemaan, mutta voihan se olla niin, että tuo nyt vaan on se taso, eikä se siitä muutu. Ryanin peliin olen ollut jo pidemmän aikaa ihan tyytyväinen.

  Neljän ottelun vieraskiertueelta siis kuusi pinnaa ja siihen voi olla tyytyväinen.
   
 17. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Mielenkiintoinen matsi taas tulossa, Avseilla huono vaihe meneillään, mutta Jetsejä vastaan voittivat laukaukset jotain 40-20. Flamesillä eka kotipeli hyvän vieraskiertueen jälkeen. Kylington sivuun ja Prout tilalle. Rittich maalissa.
  Kakkosyv on uusittu, siinä nyt:
  Austin Czarnik - James Neal - Mark Jankowski
  TJ Brodie - Rasmus Andersson

  Ihan hyvä kokeilla. Janko ainakin ansaitsee mahdollisuuden.

  Tuli Petersin pre-game haastattelua kuunnellessa sellanen ajatus, että joukkueella on varmaan paljon enemmän kunnioitusta Petersiä, kuin Gulutzania kohtaan. Sitä kautta joukkue myös noudattaa tiukasti pelisysteemiä. Peters on kehunu ykkösketjun puolustusmentaliteettia ja jotenki näen, ettei GG:n aikana olis ollu mahdollista moinen kuri joukkueen sisällä.

  Stone ja Välimäki olivat olleet myös jo jäällä, mutteivät joukkueen mukana. Peters sanoi kylläkin, että eivät varmaan ole ihan vielä palaamassa ja kun palaavat, niin todennäköisesti farmin kautta pelituntumaa. (Stone tuskin menee, kun pitää waiwersien kautta mennä. )
   
 18. adolf Jäsen

  Näyttää inhottavalta vastustajalta tämä Calgary. En tiedä että puolustavatko aina noin, mutta nyt koko ajan äijät on ihan iholla kiinni kun Avsien pelaajilla on kiekko. Todella vaikeaa Coloradon kärkijätkillekin rakentaa maalipaikkoja.
   
 19. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  No ei ollu kyllä Flamesin paras peli. Liian paljon käsittämättömiä kiekonmenetyksiä omassa päässä. Toki tempo jalalla oli melko hyvä. Flamesin ideologiana tällä kaudella on ollu se, että hyvän puolustamisen kautta on helpompi ja tehokkaampi hyökätä. Tämä näkyy varmaan parhaiten alivoimamaalitilastossa.

  Muutoin peli oli Flamesilta just sellasta, kun pitkän vieraskiertueen jälkeen sopi odottaakin. Ei ollu koko ajan paras terävyys. Laukauksia alle 20, joka on todella harvinaista tän kauden joukkueelle. Toki Coloradolla näkyy yrittämisen paine ja tuska. Rittich oli pääosin hyvä, mutta noi kilven puolen vippaukset ei sais mennä sisään.

  Jossain pelissä olis voinu tulla jäähykin, kun Rantanen vei Hanifiniltä mailan ja heti perään soi omissa. Toki siinä oli jo Flames tehny kaks virhettä ennen sitä, joten..

  Molemmilla oli hyviä paikkoja ja meni Flamesin toinen maali ehkä liian helposti. Loppuun saatiin vielä draamaa, kun JG laittoi syötön tyhjän maalin tolppaan ja siitä vastahyökkäyksestä maali. Tässäkin tilanteessa pari huolimattomuutta samaan vaihtoon (JG syöttö, Rittichin "torjunta")

  Florida-peliin tulee varmaan hieman erinäköinen Flames.
   
 20. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Aika huono peli tällä kertaa, tosin aika isot propsit myös vastustajan ykkösketjulle. Helvetin vaarallisia ukkoja. Onneksi myös Flamesin omat olivat paitsi vaarallisia, myös tehokkaita omissa tonteissaan. Laukaukset hävittiin selvästi, ja ajoittain oltiin kusessa, mutta erikoistilanteissa ja maalivahtipelissä tehtiin ratkaiseva pesäero. Rittich otti tosiaan taas kerran isoja koppeja, vaikka toisaalta taas yksi maali hänen mailapelaamisen piikkiin meni (+ Rantasen kuti oli otettavissa). Oikeilla hetkillä otti kuitenkin hyviä torjuntoja. Ylivoima 1/2 ja alivoima 4/4. YV:llä Lindholmilta taas kohtuullinen snaippaus etuyläkulmaan. Tuosta "fantastic five:sta" Gaudreau 0+2, Giordano 0+3, Lindholm ja Tkachuk 1+0, Monahanin vetäessä tällä kertaa kiikarit.

  Lindholmin uran tehokkain kausi ennen tätä kautta oli 45 pisteen kausi (72 pelissä) kaudella 16/17. Tämä kausi tähän asti 45 peliä ja 51 pinnaa ja koko liigan hyökkääjien plusmiinusykkönen. Giordano on taasen koko liigan pelaajista ihan omalla kymmenluvullaan tuossa tehopörssissä, ja siinä sivussa pisteitä tulee tappavan tasaiseen tahtiin.

  Jos ajatuksia siirtää keväälle ja joukkueen viimeistelyyn deadlinella, niin ehkä ainakin yksi "playoff"-hyökkääjä alempiin ketjuihin voisi olla hankintalistalla. Toki ihan hyvä tusina tuohon saadaan kasaan kaikkien ollessa terveinä, mutta esim. jollain Czarnikilla ei oikein tahdo taso riittää. Hyökkääjistö noin muuten on tasapainossa ja selvästi roolitettu. Pakistossa on seitsemän ihan hyvää miestä + veteraanit Stone (loukissa) ja Prout (paska jääkiekkoilija), joten kevättä ajatellen myös ihan hyvä tilanne. Ehkä yhdelle kokeneemmalle syvyyspakille joku näkee tuossa tilaa, mutta kyllä noillakin ihan hyvin pärjätään, kunhan ei mitään isompaa loukkiongelmaa tule. Maalivahtiosastolle en usko muutoksia tulevan, kunhan Rittich ja Rittichin taso pysyy ehjänä. Toki olisihan se hyvä saada hänelle aisapariksi joku NHL-tason maalivahti, mutta eiköhän Smith siinä saa vielä kevään räpeltää.
   
 21. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Se oli varmaan yksi kauden heikoimmista esityksistä, mutta näköjään sekin riittää voittamaan otteluita. Yksi tyhjiin, mutta vain 16 laukausta ja niillä peräti viisi maalia. Rittich imaisi taas lopussa yhden maalin ja vaikka tuossa ekassa maalissa Monahan+Hanifin sekoilivat, niin kaikki sai alkunsa siitä, kun Rittich halusi taas leikkiä Smithiä. Rittich oli kuitenkin siitäkin huolimatta ottelun paras pelaaja, joten ei moitita enempää. Gaudreau on nyt tehnyt viimeiseen kuuteen matsiin peräti 15 pistettä ja nousi pistepörssissä jaetulle kolmannelle tilalle. Gio puolestaan teki 0+3 ja vahvisti asemiaan Norris-kisassa.

  Flames on nyt kerännyt 1,33 pistettä per ottelu ja loppukausi pitäisi mennä 0,95 pisteen tahdissa, jos tavoitteeksi otetaan se 95 pistettä. Neljäntenä olevan Ducksin kohdalla nuo luvut ovat 1,05 ja 1,29, joten pudotuspelipaikan suhteen näyttää erittäin hyvältä.
   
 22. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Dave on kyllä kova kaveri. Voitto aikalailla hänen piikkiin. Pari pientä lurahdusta, mutta silti monta hyvää game saveria. Ja taas tärkeät 2 pistettä plakkariin. On mukavaa olla Flames-fani tällä hetkellä.

  Davesta päästään erääseen puheenaiheeseen, jota olen tässä pohtinut. En tiedä onko muilla ollut samanlaisia ajatuksia, mutta nyt kun ollaan jo kevään puolella, niin otetaanpa tuleva kesä ja uudet sopimukset puheeksi. Tähän kauteen päättyviä sopimuksia on Davella, Bennett'llä, Tkachuk'lla, Hathawaylla, Prout'lla, Mangiapanella ja Smithillä. Tkachuk, Dave ja Hathaway ovat RFA.

  Capissa on tällä hetkellä tilaa n. 1M, kauden päätteeksi vapautuu nopean laskennan perusteella n. 10M näistä päättyvistä sopimuksista. Palkkakatto noussee myös vähintään 2 miljoonalla. Daven ja Tkachuk'n jatkot tulevat uskoakseni syömään sellainen 8-12M. Tre on kyllä ollut aika taikuri saamaan näitä "isoja" kaloja suhteellisen edullisesti kiinnitettyä ja siitä hieman maltillinen veikkaukseni. Mitä arvelette mihin hintaan Tkachuk saadaan signattua? Pitkin internetiä hänestä veikataan joukkueen seuraavaa kapteenia ja kovapalkkaisinta pelaajaa Flamesiin - mitä en ihmettele - mutta tuleeko hänestä sellainen?

  Davesta tullee näillä näytöillä meidän tuleva ykkösvahti myös rahallisesti, mutta mikä on hänen hintalappunsa? Toistaiseksi olemme saaneet nauttia hänen ilmiömäisestä effortista käytännössä ilmaiseksi, mutta miten tulevaisuudessa?

  Bennett on ihan kiva kaveri, mutta ei hänelle silti mitään isoa pahvia ole tiedossa, väittäisin. Mielelläni häntä katselisin Flames-asussa tulevaisuudessakin, Sen verran on tällä kaudella luonnetta löytynyt, mutta ei näillä tehoilla isoja pahveja kirjoiteta. Maksimissaan joku Lindholmin kaltainen, mutta siihen en jaksa uskoa pelkästään tuon palkkakattoon mahduttamisen johdosta. Tyytyisikö hän uuteen 2x2M jatkoon tai-jotain-sinne-päin?

  Veikkaan, että Smith'lle ei enää jatkoa tulla tarjoamaan. Sen verran on otteen esim. viimekauteen verrattuna hiipuneet. Ehkä joku seura saa hänestä vielä hyvän backupin pariksi kaudeksi ennen lopettamista. Toisaalta jos kausi päättyy erityisen onnellisesti, niin ura voi päättyä jo tähän kauteen.

  Frolik ja Stone todennäköisesti joudutaan treidaamaan tavalla tai toisella ulos M-NTC:stä huolimatta.

  Hathawaylle ja Prout'lle tuskin tullaan jatkoja tarjoamaan, ellei se tapahdu puoli-ilmaiseksi.

  Lisähuomiona katselin juuri noita Flamesin varausvuoroja ja toistaiseksi niistä ei ole jouduttu luopumaan. Ainoastaan tämän vuoden kakkosvaraus puuttuu, mutta muuten sekin puoli on kunnossa. Hattua täytyy Tre'lle nostaa tuosta asset managementista.

  Vielä disclaimerina, että oikeudet yllä mahdollisesti olevien virheiden korjauksiin pidätetään, heh.
   
 23. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Tuo on kyllä mielenkiintoista pohtia ja kuuluu kevääseen.
  Dave voisi saada jotain 5x5 lappua, mutta uskon, että yhden kauden näytöillä ei noin isoa vielä Tre anna. Siltasopimus vois olla täysin mahdollinen, tyyliin 2x3,5?

  MT#19 Vois saada esim. Saman ku JG tai Gio. Jotenki luotan, että siihen se pysähtyy.
  Bennett ei voi(saa) saada yli kahta mun mielestä. Toki on ainoa Flamesin hyökkääjä, joka puolustaa omia aina kentällä. Sen roolin pelaajia pitää olla.

  Hathaway max. millin mies.
  Nuo nelosketjun kaverit on jotenki tehneet seuraystävällisiä sopimuksia tällä kaudella..

  Playoffeista sen verran, että syvyyttä pitää olla ja Stone/Välimäki/Prout ja Kylington täyttää hyvin 6. pakin paikan. Hyökkäyksessä vahvoja pelaajia(Grinder) ei oo liikaa.
   
 24. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Hathaway on UFA ja Benny+Mangi ovat RFA.

  Tre varmaan yrittää saada Tkachukille sellaista 6 x 6.75M sopparia, mutta se voi olla tekemätön paikka noilla näytöillä. Omasta mielestäni Tkachuk on pitkässä juoksussa joukkueen tärkein pelaaja ja tuleva kapteeni, joten en pistäisi yhtään pahakseni, vaikka sieltä tulisi se 8 vuoden sopimus.

  Jos Rittich pelaa ihan huikeat pudotuspelit, niin kaikki on toki mahdollista, mutta tässä vaiheessa veikkaisin, että sieltä on tulossa aika maltillinen sopimus, koska otanta on edelleen aika suppea.

  Hathaway pelaa ihan hyvin tuossa roolissa, mutta tulee varmaan saamaan jostain paremman tarjouksen, joten tuskin jatkaa joukkueessa. Mangille toki jatkoa ja Smith+Prout todellakin ulos.

  Ei Bennett noilla näytöillä tule saamaan mitään lähellekään Lindholmin kokoista sopimusta. Voin olla väärässäkin, mutta ilmeisesti Bennettin kohdalla noita RFA-vuosia on vielä kaksi jäljellä. Jos niin on, niin veikkaisin, että sieltä tulee yhden vuoden sopimus, joka on sitten se Bennettin viimeinen näytönpaikka.
   
 25. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Jos se jollain tempulla olisi mahdollista, niin viimeaikoina siirtohuhujen kohteena olleen Wayne Simmondsin näkisin mielelläni meidän 3-kentässä juuri tällä grinder-osastolla, kun pleijarit alkaa.