Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017 klo 10.52.

 1. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Smithin loukkaantumisesta oli puhetta Flamesin ottelua edeltävässä Haastattelussa sen verran, ettei pelaa Bostonissa tai Nashvillessä ja sen jälkeen on day-to-day. Magneettikuvat olivat koutsin mukaan hyvät.
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Tappio tuli, ansaitusti.
  Rittichiltä hyvä peli. Ehkä sen kolmannen maalin olis voinu saada.
  Pakeilta paljon hasseja. Hamonic nukkui ekassa, Gio kolmannessa maalissa.
  Peli olis voitu saada hoideltuakin jos toiseen erään olis saatu yvmaali. Rask pelas kyllä hyvin. Mm. Tärkee koppi Jankon vetoon toisen erän lopussa.
   
 3. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Brodie myös pelasi heikosti tuossa toisessa maalissa, kun ensin lahjoitti kiekon vastustajalle ja sen jälkeen pelasi itsensä ulos tilanteesta. Hamilton puolestaan ei ilmeisesti halunnut kuunnella yleisön buuauksia ja sen takia kiekko tuntui polttavan lavassa. Tasaisen huono matsi puolustukselta.

  Bruins pelasi sen verran hyvin, ettei se vaan voi riittää mihinkään, jos joukkue pelaa vajaan yhden erän verran hyvin. Rittich piti joukkueen mukana ottelussa pitkän aikaa, mutta olihan se ihan selvä asia, että jossain kohtaa noista paikoista alkaa menemään sisään. Bennett on nyt pelannut pari matsia hyvin, mutta saa nyt nähdä, että kuinka kauan se kestää tällä kertaa.

  Tkachuk on pelannut loistavan kauden, mutta Backlund ja Frolik ovat puolestaan pelanneet selvästi huonommin, kuin viime kaudella. Frolikin tehotilasto näytti viime kaudella +13 ja tällä hetkellä ollaan -7 lukemissa. Backlundin kohdalla +9 on vaihtunut -9 lukemiin. Sen lisäksi molempien pistetehtailu on laskenut jonkin verran. Varmaan pahinta on kuitenkin tuo Backlundin jäähyily. Koko viime kaudella otti 13 kakkosta ja nyt jo tässä vaiheessa kautta on ottanut niitä 20. On puolestaan hankkinut vastustajille vain kaksi kakkosta eli aika järkyttävä suhdeluku. Vertailun vuoksi voisi mainita Tkachukin, joka on ottanut 11 kakkosta ja hankkinut niitä peräti 36. Toivottavasti nuo Backlundin otteet tulevat myös näkymään jatkosopparin koossa.
   
 4. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 5. Vuoho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Tässä nopeasti tehty listaus (ottelut, maalit, +/-, laukaukset ja laukaukset/pelatut pelit):

  2017-2018 GP G +/- S S/GP
  Matthew Tkachuk 55 20 -2 144 2,61
  Mikael Backlund 57 10 -9 140 2,45
  Michael Frolik 45 8 -7 108 2,40

  2016-2017 GP G +/- S S/GP
  Matthew Tkachuk 76 13 +14 142 1,87
  Mikael Backlund 81 22 +9 197 2,43
  Michael Frolik 82 17 +13 202 2,46

  Pahoittelut muotoiluista, tai niiden puuttumisesta.
   
 6. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Juuri näin se sitten meni, joten pitää kyllä olla tyytyväinen.

  Rittich halusi yrittää pelata mailalla, kuten Smith ja se maksoi kolmannen maalin. Myös tuossa toisessa maalissa useampi pelaaja pelasi huonosti ja se johti lopulta maaliin. Muuten joukkue pelasikin kaikin puolin hyvän ottelun. Rittich saa myös puhtaat paperit, kun teki varsinkin kolmannessa erässä sen verran isoja torjuntoja.

  Olen jo toivonut pitkän aikaa näkeväni mitä Bennett-Janko-Tkachuk-ketju saisi aikaan. Turhaan. Nyt Gululle taisi käydä jokin vahinko ja tuo kolmikko sattui olemaan samanaikaisesti jäällä. Tuloksena heti hieno maali. Tkachukin ominaisuudet tulevat toki parhaiten esille juuri jarrukentässä, joten tuskin tuo tulee enää toistumaan.

  Ottelu oli hyvä esimerkki siitä, että kuinka iso merkitys toimivalla ylivoimapelillä on. Otetaan vielä toinen esimerkki. Pensien tämän hetken viisi parasta pistemiestä on tehnyt pisteistään peräti 47% ylivoimalla. Flamesin kohdalla vastaava luku on vain 28%. Joukkueen pelit ovat tällä kaudella erittäin useasti päättyneet yhden maalin erolla. Joukkue olisi varmasti tähän mennessä kerännyt 5-10 pistettä enemmän, jos tuo luku olisi ollut edes 30-35%. Ei sen ainakaan pitäisi siitä jäädä kiinni, että kahteen yv-kenttään ei löytyisi tarpeeksi taitoa ja maalintekokykyä.
   
 7. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Backlundin jatkosoppari on nyt sitten julkistettu. Pelaaja itse vähän moitti, että se tehtiin kauden aikana(en nyt muista lähdettä tarkkaan oliko ollu Flamesin omilla sivuilla joku haastattelu)
  6 vuotta ja 5,35 AAV
  Ei nyt mikään paha soppari ja mikäli jatkaa tulevina kausina edelliskauden tasolla niin Flamesille erittäinkin hyvä. Tämän kauden otteilla ehkä jopa ylihintainen.
  Tulevat kaudet näyttää. Toivoisin, että nyt kun tämä on pois alta, niin peliin tulee rentoutta ja tehoja.
   
 8. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Juurikin saman totesin. Samaten AV toimi ja heti voitettiin kova porukka.
   
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tuo Kyle Turrisin 6x6M sopimus oli varmaan lähtökohtana noille neuvotteluille, joten siihen nähden ihan ok lopputulos. Toivottavasti tosiaan nyt lähtee homma taas toimimaan paremmin, kun ei tarvitse miettiä noita asioita enää. Pahin mahdollinen skenaario on toki se, että tuo viime kausi oli se Backlundin uran huippu ja 2-3 vuoden päästä pelaa ylihintaisena nelossentterinä. Onneksi täysi NTC on voimassa vain kolmen ensimmäisen kauden aikana, joten eiköhän tuosta sopparista pääse tarvittaessa myös eroon. Jotenkin silti tuntuu siltä, että Backlund ei tule tekemään brouwereita.
   
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Neljäs tappio kuuteen viimeiseen peliin. Floridaa vastaan Rittich pelasi NHL-uransa ainoan huonon matsin, mutta nyt oli taas ainoa syy sille, että joukkue sai edes yhden pisteen. Jos itse teet vain yhden maalin ja päästät vastustajan kolme kertaa läpiajoon, niin yleensä voitosta on turha haaveilla. Tuo sopparin syntyminen ei ainakaan ole parantanut Backlundin pelaamista. Viimeiset kahdeksan matsia 0+0 ja -5. Frolik samassa ajassa 0+2 ja -6. Siihen vielä lisäksi kaikki ne turhat jäähyt, niin hyvin on kyllä mennyt.

  Tuskin lännestä mennään jatkoon ainakaan alle 96 pisteen eli sekin vaatisi lopuista peleistä esim. 12-7-3. Siellä on vielä mm. Vegas x 3, Oilers x 2 ja Ducks x 1. Sen lisäksi vielä melkein puolet jäljellä olevista peleistä pelataan kotona eli aika hankalalta vaikuttaa.
   
 11. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Toivottavasti Smith on mahdollisimman pian pelikunnossa. Vähän alkaa näyttää siltä, että Rittich on lopulta tämän kauden Chad Johnson. Joukkue on nyt hävinnyt kolme matsia putkeen ja kaksi näistä menee kyllä Rittichin piikkiin.

  Ferland on ollut täysin pihalla viimeiset kuusi matsia, 0+0 -6 ja vain kuusi vetoa kohti maalia. Siihen vielä lisäksi Backlund ja Frolik, niin puolet joukkueen top-6 hyökkääjistä alisuorittaa tällä hetkellä pahasti. YV on viime peleissä toiminut sen verran hyvin, että tuota kolmikkoa Gaudreau-Monahan-Tkachuk voisi kokeilla myös tasakentällisin. Gulu kuitenkin päättää näistä asioista, joten tuskin tulee tapahtumaan. On se vaan niin hienoa, kun joukkuetta valmentaa Kanadan oma Marja Mäki.
   
 12. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Smith siirretty injured reserve - listalle...
  Jännittäväksi menee siirtorajan aika kun alunperin piti hankkia top6 laituri ja nyt tarvitaan ehkä maalivahti.. Noita varausvuoroja ei juurikaan oo kaupattavaksi.

  Eka erä pelattu ja en muista, että Backlundin ketju olis ollu noin vaarallinen heti alusta alkaen.
   
 13. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Olipa hyvä peli Flamesilta. Tai kääntäen olipa vaisu Avs. Gilliesiltä hyvä peli. "Tommy Salo" -maista hörppyä lukuunottamatta hyviä ja varmoja torjuntoja.
  Backlund oli hyvä 1+2 tehoilla. Kyllä itse jaksan uskoa, että tuo tuore soppari on hintansa väärti. Olen pitkään miettinyt tykkäänkö vai olenko tykkäämättä Backlundista. Olen viimevuosina kallistunut ensimmäisen puolelle. Hänellä ei ole mitään laser-laukausta tai hän ei ole mikään pikakiituri, mutta on hän pisteiden valossa pelaamassa ainakin uransa kolmanneksi parasta kautta. Lisäksi hän on puolustussuuntaan joukkueen paras sentteri.

  Keithin poika oli taas hyvä ja hänestä on tulossa hyvää vauhtia joukkueen toiseksi paras hyökkääjä Johnny Hockeyn jälkeen. Pidin taannoin SportsNetin jutusta, jossa kuvattiin Chuckien olevan pelaaja, jota vaan tekee mieli lyödä naamaan. Vähän kuin Jarkko Ruutu, joka osaa myös tehdä tehoja. Viimeaikoina ovat hölmöilytkin vähentyneet.

  Onko muilla mielipiteitä siirtotakarajan liikkeistä? Onko tarvetta lisäyksille / muutoksille jos valmennusporras rajataan scopen ulkopuolelle? :) Maalivahtiosastolla henkilökohtaisesti toivon, että Rittich/Gillies ottaa harppauksia eteenpäin ja muutoksia tuolle osastolle ei tarvittaisi.
   
 14. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Treliving on puhunut, että ei halua laittaa nuoria maalivahteja kovaan paikkaan, jos Smith kauan loukkaantuneena.
  Flamesin tilanne on ehkä hankalin kaikista joukkueista, kun playoffit ovat todella epävarmalla pohjalla ja varausvuoroja ei ole..
  Buyer/seller/watcher, kaikki mahdollisia.
  Toki toivon, että jos rittich tai Gillies laitetaan lihoiksi, niin niistä tulee 1st roundereita tai oikeasti NHL tason pelaajia.
  Bennettiä sportsnetin jutun mukaan myös kyselty, mutta ei ole kaupan. Stone ja Brodie ennemmin? Ferland?
  Flames on kuitenkin ollut todella kärsivällinen nuorien pelaajien kanssa, enkä näe tähän tulevan muutosta.
   
 15. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  En ainakaan itse usko, että Rittich tai Gillies tuottaisi 1. kierroksen varausta. Mielestäni Bennettin vaihto-arvo ei ole sillä tasolla, että pelaajasta kannattaisi luopua. Jonesin, Larssonin ja Vatasen kohdalla vastine oli hyvä, joten mielestäni Brodien treidaaminen voisi olla järkevää.
   
 16. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Trade deadline on paketissa ja sisään tuli waivers-poimintana Chris Stewart ja treidinä puolestaan NIck Shore. Shoren hinta oli 2019 7. kierroksen varaus, joten mitään ei käytännössä menetetty. Onko Shoren rooli sitten 4. kentän sentterinä, aika näyttää. Tulokassopimusta hänellä on vielä tämä kausi loppuun jäljellä. Stewart on taas puolestaan pelaaja, josta kaiken olennaisen kertoo kun hänen nimensä laittaa YouTuben hakukenttään ja katsoo tuloksia. Ehkä hänen roolinsa tulee olemaan mahdollisissa playoffeissa omien pelaajien suojeleminen. Muuta käyttöä hänelle en näe nykyisessä rosterissa. Ehkä hän voi joltain Hathaway, Mangiapane, Lazar kolmikosta viedä pelipaikan. Hänenkin sopimuksensa päättyy tähän kauteen.

  Kun noita huhuja tuli eilen seurailtua niin henkilökohtaisesti olen tyytyväinen, että E. Kanea ei Flamesiin ostettu tai edes vuokrattu. Ilmeisesti GM-osastolla oltiin tarjousten kanssa sen verran maltillisia, että lopulta Kane päätyi Sharksiin vuokralle. Muutkin GM:t olivat myös selvästi varovaisia hänen suhteensa.

  Jäljellä olevista 19 pelistä kuusi on näitä samoista sijoituksista lännessä pelaavia joukkueita vastaan (ANA, LA, SJS x2, COL, DAL), pari peliä idän viimeistä playoff paikoista pelaavia joukkueita vastaan (NYI,CBJ) ja kuusi peliä sellaisia joukkueita vastaan, jotka jo käytännössä ovat playoffien ulkopuolella (EDM x2, BUF, OTT, ARI x2). Nämä ovat mielestäni ne pelit, joista ratkaisevat pisteet pitää kairata. Toki aina on plussaa, mikäli noita kärkipään jengeiltä (VGK x 2, PIT, WPG) saadaan pisteitä revittyä. Nyt peräänkuulutetaan sitä tasaista suorittamista. Isompiin tappioputkiin ei yksinkertaisesti ole varaa. Otteluohjelma on kuitenkin verrattaen suotuisa, eikä siellä ole liian montaa peliä kaikkein kuumimpia joukkueita vastaan. Pelit on kuitenkin pelattava yksi kerrallaan ja helppoja pisteitä tuskin on tiedossa.

  Olisi tietysti kiva jos tulisi edes yksi kausi niin, että ei tarvitsisi loppumetreille saakka jännittää tuota playoff paikkaa. Ehkä se sieltä vielä tulee. Uskoa löytyy.
   
 17. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Kings ja Sharks vahvistivat omia joukkueitaan selvästi ja Flames taas hankki kaksi ilmaista pelaajaa juuri niille pelipaikoille, johon on jo muutenkin ylitarjontaa. Jostain syystä joukkueelle tuntuu olevan äärettömän tärkeää hankkia noita rightin puolen pelaajia 3-4 ketjuihin mahdollisimman monta. Se oli tietysti hyvä asia, että tällä kertaa Ottawalle ei maksettu Lazarin tasoisesta pelaajasta 2. kierroksen varausta. Hyvää myös se, että Kanea ei vuokrattu tuolla hinnalla, mutta esim. Vanek irtosi kyllä halvalla.

  Oilers on toki ulkona, mutta niin kauan kun McD tekee Flamesia vastaan ihan mitä vaan haluaa, niin en kyllä itse odota voittoja noista peleistä.

  Loppujen lopuksi olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että tuolla rosterilla pitäisi mennä pudotuspeleihin. Isossa roolissa on se, että toimiiko tuo YV myös jatkossa ja pystyvätkö Rittich ja Gillies ottamaan tarpeeksi voittoja, kunnes Smith palaa.
   
 18. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Jahas, Stewart heti ykkösen laidalle..
  Tehokkuuteen jotain Treliving viittasikin haastattelussaan. Oli muuten erikoinen juttu jatkoajan toimittajalta kääntää suoraa Trelivingin pressi. Tollaisissa tulee vaan asiavirheitä, kuten se, että "Nick Shore vuorottelee nelosketjun sentterinä mm. Sam Bennettin kanssa."
  Bennett ei juuri keskellä oo pelannu.

  No se siitä. Ylivoimasta suora lainaus:
  With two powerplay goals against the Avalanche, the Flames have now scored at least one powerplay goal in six straight games … the Flames are 11-for-36 (30.6%) on the man-advantage over their last 10 games.
  Eli vipat 10 matsia yvprosentti tuon 30,6.
  Tuo kun jatkuis ja alivoima(Shoren kanssa tai ilman) saatais parhaalle tasolleen, niin hyvä tulis.

  Mä oon just nyt ihan tyytyväinen Trelivingin toimiin. Noilla hinnoilla mitä rentalit maksoi, ei olis Flamesille ollu hyvää diiliä. Vanek tuskin olis mikään iso parannus ollu.
  E: suomensin parilla sanalla lainausta.
   
 19. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Bishopin erinomainen peli, Flamesin tehottomuus lukuisissa maalipaikoissa, ihan liian monta turhaa jäähyä ja ylivoiman paluu sille surkealle tasolle. Muuten ihan hyvä peli. Gillies pelasi ihan ok pelin, mutta Stars taisi osua kolme kertaa tolppaan ja ainakin tuo eka maali olisi ollut otettavissa.

  Alla tosiaan kaksi voittoa ja Bennett oli pelannut hyvin ykkösessä. Ainoa järkevä vaihtoehto oli tietysti pudottaa Bennett kolmoseen ja nostaa uusi waivers-löytö suoraan ykköseen. Stewart antoi ekassa erässä pari hyvää syöttöä, mutta sitten katosi kyllä täysin kuvasta ja ainakaan fyysisestä pelistä ei ollut tietoakaan. Kolmannessa erässä GG sitten aloitti sen tutun ketjuruletin, mutta silloin oli jo myöhäistä. Gulu oli myös yksi niistä turhan kakkosen ottaneista.

  Lainaus:
  Eihän noissa hankinnoissa siinä mielessä olekaan mitään vikaa, että kun saa ilmaiseksi jotain, niin ei ainakaan voi pettyä. Oliko tuo Vanekin hinta tosiaan mielestäsi kova? Omasta mielestäni taas irtosi ihan puoli-ilmaiseksi ja jos homma olisi toiminut, niin silloin olisi voinut tarjota lyhyttä jatkosopparia. Tuo kolmosketju on ollut tällä kaudella iso ongelma ja Vanek olisi voinut olla siihen sopiva palanen. Janko ja Benny ovat tällä kaudella saaneet yhteensä aikaan 119 ottelussa vain 41 pistettä. Vanek on yksinään tehnyt 61 ottelussa saman verran pisteitä. Väitän, että olisi kuitenkin ollut aika iso parannus Hathawayhin verrattuna. Sen lisäksi olisi varmasti ollut hyvä lisä tuohon kakkosylivoimaan. Siinä mielessä silti turhaa jossittelua, koska eihän Tre hankkisi rentalia, vaikka saisi siihen ykkösen kylkeen.
   
 20. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  No meillä ei vaan oo varausvuoroja millä maksaa.
  Ehkä just tuohon kolmosketjuun olis voinu olla apua, mutta kuka tietää..?
  Kuten täällä jo aiemminkin todetty, niin jengin pitäis pystyä parempaan.

  Tänään Avs ja veikkaan, että tulee voitto, kun on back-to-backin jälkimmäinen peli.
  Sekin on jännä, että tohon ekaan ei oo saatu montaa hyvää peliä tälle kaudelle. Tokan pelin sit usein voittanu.
   
 21. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tuon jengin tosiaan pitäisi pystyä parempaan, mutta Trelivingin valitsema valmennusryhmä ei vaan tunnu saavan tuosta porukasta paljoa irti. Ei ole tosiaan varausvuoroja, kun ne on lähinnä käytetty turhuuteen. Hamiltonin suhteen kaikki osui täysin kohdalleen. Tykkään Hamonicin oman pään pelistä, mutta silti maksettiin ylihintaa. Stonen soppariin nähden tuo Engellandin soppari oli alihintainen. Lazar on varmaan jo käsitelty. Frolikin sopparin kaksi ekaa vuotta menivät hyvin, mutta tämän kauden perusteella taso tulee putoamaan selvästi. Kaikista huonoista asioista huolimatta Brodie tekee edelleen ihan hyvin tehoja. Sopparia jäljellä pari vuotta ja cap hit on kuitenkin aika hyvä top-4 pakille. En näe mitään muuta mahdollisuutta, kuin treidin. Brouwer on myös käsitelty.

  Flames on rakentanut tätä joukkuetta maltilla ja sen lisäksi järjetön tuuri Tkachukin kohdalla. Ennenkuin Gion taso alkaa putoamaan ja Gaudreau vaihtaa maisemaa, niin pitäisi päättää, että riittääkö tämä taso vai haetaanko oikeasti menestystä. On tietysti kiva hankkia pelaajia ilmaiseksi tai pelkillä vuoroilla, mutta se ei vaan ole menestyvän joukkueen tie.

  Mitä tulee ensi kauteen, niin Gaudreaun, Monahanin ja Tkachukin suhteen ei ole mitään epäselvää. Ferlandin otteet ovat olleet epätasaisia, mutta aika varma top-9 hyökkääjä. Bennett on täysi arpa. Jankowski on erittäin lupaava, mutta tuskin tulee vielä ensi kaudella parantamaan merkittävästi. Backlund ja Frolik ovat alisuorittaneet tällä kaudella. Sen lisäksi joukkueessa on paljon neloskentän pelaajia. Farmista tuskin irtoaa mitään apuja hyökkäyspään pelaamisen suhteen. Hankitaanko sitten vapaista Brouwer vol. 2?
   
 22. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Avs-matsi oli hyvä esimerkki siitä miten käy, kun kurinalainen ja täysin kuriton joukkue kohtaavat. GG antoi taas joukkueelle hyvää mallia ottamalla jo toisessa perättäisessä matsissa jäähyn. Ja joukkue pelasi valmentajansa esimerkin mukaisesti. Tkachuk otti jäähyjä, kun vastustajan pelaajat pitivät päänsä kylminä. Gaudreaun ei olisi missään nimessä pitänyt saada jäähyä, mutta puhui sen seurauksena itsensä suihkuun. Odotin, että Stewart olisi tuonut mukanaan fyysistä peliä, mutta on kyllä ollut tähän mennessä täysin näkymätön pelaaja. Rittich aloitti ottelun hyvin, mutta sitten toisessa erässä romahti täysin.

  Loput 17 matsia pitäisi sitten vetää esim. 11-5-1 jos haluaa päästä siihen 96 pisteeseen. Smithin loukkaantumisen jälkeen on menty 3-5-1 ja päästetty 3,7 maalia per ottelu. Ei se nyt täysin mahdoton paikka ole, mutta melkein.
   
 23. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo, ei nuo playoffit vielävliian kaukana oo, mutta tiukalle menee. Vaikka en nyt mikään kova GG:n vastustaja ole, niin ihmettelen, jos kaveri jatkaa vielä ensi kaudella pleijariem jäädessä tällä kaudella väliin.
  Nyt pitää paljon saada tasaisuutta ja jatkuvuutta, jotka on oikeastaan koko kauden loistaneet poissaolollaan, jos siis meinataan ettei kausi lopu runkosarjaan.
   
 24. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lundqvistilta huippupeli.
  Meiltä vaan kakkosketju osaa enää tehdä maaleja
  Kolmeen viime peliin tehty niin vähän maaleja, ettei oo paljoa väliä kuka itsellä on maalissa.
  Kohta saa ruveta varamaan lomalentoja...
   
 25. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Rangersilla on tankkaus päällä ja 10M puolustus. Flamesin pitäisi taistella pudotuspelipaikasta ja pakeissa on kiinni 25M. Sitä ei kyllä huomannut ottelun tapahtumien perusteella. Vetoja tuli paljon, mutta suurin osa oli kuitenkin sitä tasoa, jolla Lunkan tasoista maalivahtia ei ohiteta. Toisessa päässä taas melkein jokainen vaarallinen tilanne päättyi joko maaliin tai tolppaan. Tappio ei toki mene Gilliesin piikkiin, koska joukkuetta ei tuntunut kiinnostavan lainkaan puolustaa. Tre on kyllä tehnyt hyvää työtä noiden jatkosopparien suhteen, poislukien Stone. Joukkueen rakentamisen suhteen onkin sitten mennyt aika paljon huonommin. Koko rosterista ei löydy yhtään hyvää rightin kätisyyden hyökkääjää. Kaikki ovat tasoa nelonen/vilttiketju. Määrä ei tässäkään tapauksessa korvaa laatua. YV on taas ollut sitä samaa paskaa, kolmessa edellisessä matsissa 0/14.

  Onhan tässä kaudessa sentään vielä jotain jännitettävää. Eli kuinka korkean pickin Isles saa ja kuinka paljon Brodie päätyy pakkaselle. Viime kauden lukema oli jo aika vaikuttava -16. Nyt ollaan jo lukemissa -17 ja kautta on kuitenkin vielä jäljellä.