Buffalo Sabres 2019–2020

  • 71 438
  • 214

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Galchenyuk saattoi olla tehopisteiden valossa "hyvä" jossain vaiheessa keskellä, mutta parhaat jaksonsa Montrealissa hän veti kuitenkin laidalla. Sentteripeli oli sen verran kauheaa, että omiin tuli tilanteita järkyttävällä tahdilla ellei vastassa ollut aivan sarjan heikoimpia jengejä. Alexander aloitti Arizonassa keskellä, mutta tuo kokeilu taisi kestää 10-15 peliä. Ongelmat huomattiin todella nopeasti, ja sen jälkeen paikka löytyikin 2-4 ketjujen laidasta. Penguins ei ole tainnut edes yrittää häntä keskelle, vaikka loukkaantumisia on ollut paljon. Crosby ja Malkin taisivat olla yhtä aikaa poissa suht pitkään, joten silloin Galchenyuk olisi kyllä päässyt kokeilemaan jos olisi yhtään sentterin vikaa.

Olli Jokinen oli toki puhdas sentteri, mutta hän ei päässyt mielestäni kertaakaan pudotuspeleihin kun hän joutui olemaan johtava pelaaja. Ero oli aika iso oikeesiin Johtajiin luokkaa Mats Sundin tai Koivun veljekset. Hekin pelasivat paskoissa joukkueissa lähes koko uransa, mutta raahasivat ne silti playoffeihin aika hyvällä prosentilla. Tehopisteet eivät ole kaikki kaikessa, vaikka mediat niistä nykyään paukuttaakin paikat kovana. Toivottavasti Buffalo haluaa voittaa sarjataulukossa eikä pistepörssissä..

Alex Galchenyuk ei olisi mielestäni hyvä sentteri edes KHLssä. Keskikastin jengissä voisi vielä "menestyä", mutta mestaruutta hakevat joukkueet omaavat sen verran kovat valmentajat, että he potkisivat diivan helvettiin ennen joulua tai laittaisivat 2-3 laitaan jos budjetti vain antaa myöden..
Uskon, jos näin sanot ja lähinnä meinasin, että olisi vielä saatu parempaa Alexista revittyä irti ja myös puolustussuuntaan!?
Ja se, että nyt markkinahinta ei olisi paha... ehkä.
Eichel meillä kuitenkin nyt on sen ykköspyssy ja kakkosen keskelle tarvittaisiin apuja ja tämän hetkinen kakkonen nyt tarvitsisi ylipäätään lisää taitoa. Nyt olisi kiva tietää miten menisi, jos O’Reilly olisi kakkosessa ja muuten samat kaverit olisi joukkueessa. No tuo on toki turhaa jossittelua...
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Muutama ihan kiva voitto mm. Vegasista ja ehti vähä herätellä toiveita pleijareista, mutta sieltähän ne pari tappiota taas tuli joista toinen Ottawalle tiputti hyvin maanpinnalle. Lisäksi vielä näytti, että Ullmark loukkas jalkaansa tai taittui pahannäköisesti alle. En oo kyllä kuullu mistään, että onko loukkaantunut!?
No nyt Huttonilla paikka näyttää, että on edes tuon rahan arvoinen minkä saa...!

Onko kukaan seurannut yhtään meidän prospectien tilannetta? Luukkonen tiputettu kuolevaisten tasolle mitä osas odottaa... en koskaan pitänyt pickistä ja menee vielä sata vuotta ennen ku tuo tuosta mihinkää kehittyy.
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
No niin, kauden loppupuolisko jäljellä ja yli kymmenen pistettä pleijareihin. Pari vastaavaa kautta vielä niin taitaa tehdä NHL historiaa ensimmäisenä joukkueena joka ei selviydy playoffeihin 12 vai 13 vuoteen...! 2011 joukkue taisi viimeksi olla ja 2001-2002 joukkue taisi viimeksi olla contender ( oi niitä aikoja kun Dumont, Afinogenov, Satan, Zhitnik, Hasek ja kumppanit pelasivat joukkueessa)!

Itse kaipaisin nyt jotain asiantuntevaa vastaamaan, että mitä hittoa meidän kannattaa tehdä tässä tilanteessa ja onko tietoa mitä joukkue on tekemässä myös?
on puhuttu joissain huhuissa, että myytäisiin pelaajia ja joissain huhuissa, että ostettaisiin tulevia kausia silmällä pitäen.

Kylmä faktahan on, että ei Eichel tuolla koko uraansa vietä, jos tuo joukkue ei tuosta etene mihinkään.
Hienoa on, että ruotsalaiset moket ovat pelanneet ihan hyvin ja vaikuttaa tällä hetkellä jopa siltä, että meillä voi olla kohtalainen mokke kaksikko ensikaudeksi Ullmarkissa ja Johanssonissa (en nyt niin välitä toki ruotsalaisista)!

No, mutta mielellään vastauksia esim Dissolta, että mihis suuntaan me nyt oikeasti ollaan menossa? Onko tässä kenties huonoiten johdettu seura NHL historiassa?
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Itse laskisin tuohon 06-07 kauden, kun runkosarjankin voittivat ja olivat konferenssifinaaleissa.
Niinpäs olikin ja kahtena kautena peräjulkkaa 2005-2006 siis myös ja perään tuo kausi!
En muistanut, että niinkin pitkälle päästiin Vanekin ja muiden johdolla.
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Reinhart seuraava joka ulos Buffalosta?

En nyt ihan ymmärrä millä perusteella? Tai pitikö se olla tuossa haastattelussa? Jos oli niin meni kyllä mulla ohi! Kuuntelin kaiuttimen kautta ja kaikkia kysymyksiä en ihan täysin kuullut, mutta käsittääkseni kysymys johon Sam ei halunnut vastata oli toiseen maaliin johtanut tilanne, missä ”lopetti pelaamisen”...?!

En jaksa uskoa, että Sam on se joka lähtee mihinkään!
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Buffalolla on muuten kolme hyökkääjää rosterissa (ja yksi LTIR) joiden sopimus jatkuu tämän kauden jälkeen. Eichel, Skinner ja Johansson sekä Okposo on rikki. Kaikki muut ovat joko UFA tai RFA statuksella.
 

ipaz

Jäsen
En yleensä näin sano ja varsinkin sellaisen joukkueen kohdalla, joka on vaihtanut koko johtoportaan pariinkiin otteeseen 2010-luvulla, mutta mielestäni Buffalon pitäisi räjäyttää joukkue. Kaikki UFA-hyökkääjät (Frolik, Vesey, Sheary, Girgensons, Larsson ja Wilson) deadlinella ulos. Ja myös Ristolainen. Siitä sentään saisi hyvän vastineen.

Rocherster Americans on yksi AHL:n kärkijoukkueista, niin sieltä sitten nuorta jantteria loppukaudeksi isoihin valoihin ihmettelemään ison liigan menoa.

Joku tuossa joukkueessa mättää, enkä usko että se on omistaja, GM tai valmentaja. Pelaajistossa on jokunen vanhempi kaveri joka ei ole koskaan voittanut mitään NHL:ssä ja niistä pitäisi päästä eroon. Risto ekana, Reinhart tokana ja Girgensons kolmantena. Eichelista ei kannata luopua. Poikkeuksellinen pelaaja kuitenkin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Rocherster Americans on yksi AHL:n kärkijoukkueista, niin sieltä sitten nuorta jantteria loppukaudeksi isoihin valoihin ihmettelemään ison liigan menoa.

Ketäs nämä Rochesterin nuoret huiput on?

Alkoi oikeen kiinnostaa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Joku tuossa joukkueessa mättää, enkä usko että se on omistaja, GM tai valmentaja.
Vähän tuntuisi olevan omistajassa vikaa. Taitaa osallistua turhan aktiivisesti joukkueen toimintaan. GM on vaihdettu, valmentajia on vaihdettu, omistajaa ei. Pegula on ollut omistaja 10 vuotta ja joukkue on ollut playoffeissa kerran. Regier vaihdettiin Tim Murrayyn, joka järjesti käsittämättömän tankkausoperaation. Reinhart ja Eichel tulivat, mutta homma ei lähtenyt liikkeelle. Vaihdettiin Murray Botterilliin. Ei tullut mitään. Pitkään on renkaat pyörineet mudassa, draftauksessa ei ole onnistuttu ideaalilla tavalla ja hyviä pelaajia on vaihdettu vähemmän hyviin pelaajiin. Valmentajista on hankala sanoa. Niitä on ollut useita.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
En nyt ihan ymmärrä millä perusteella? Tai pitikö se olla tuossa haastattelussa? Jos oli niin meni kyllä mulla ohi! Kuuntelin kaiuttimen kautta ja kaikkia kysymyksiä en ihan täysin kuullut, mutta käsittääkseni kysymys johon Sam ei halunnut vastata oli toiseen maaliin johtanut tilanne, missä ”lopetti pelaamisen”...?!

En jaksa uskoa, että Sam on se joka lähtee mihinkään!
Se oli heitto, mutta selvästi pelaajan alla kiehuu kun noin ala-arvoisesti vastasi kysymykseen. Tietenkin hienoa, että on munaa sanoa vastaan. Isommassa hokitownissa olisi varmaan saanut enemmän kritiikkiä osakseen kuten Kessell Torontossa. Reinhart on kuitenkin #2 ovr ja odotukset ovat katossa eikä tuommosia vastauksia pitäisi tulla oli tilanne mikä tahansa.


* * *

Suomalaislasien takaa katsottuna toivon, että Risse tultaisiin treidaamaan tuosta organisaatiosta muualle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
En sanonut että siellä on huippuja, vaan että joukkue on farmiliigan kärkijoukkueita. Ei kai siellä muita potentiaalisia NHL-pelaajia ole kun Mittelstadt, Thompson ja Pilut.

Eli siis prime-ikäiset AHL-veteraanit kantaa tuota joukkuetta? Ja sieltä nostaa pari nuorta.

En nyt vaan mitenkään löydä tätä yhtymäkohtaa miten se Sabresin NHL-puolta isosti muuttaisi.

Itse uskon että Sabresin ongelma on tuo mitä Ismo Lehkonen on jengistä sanonut. "Sabresissä ei urheilla." Kukaan ei ole sinne tuonut sitä oikeanlaista tekemisen ja asialle omistautumisen kulttuuria. Käydään vaan töissä ja sitten tehdään vapaalla muuta. Palkka hyvä. Tyytyväisyys tähän elämään.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Lyhyesti puhelimella. Hyvin on jengi kyllä tietoinen joukkueen menosta, eikä ole sarkasmia. Olen samaa mieltä siitä että Reinhart ja Girgensons joutaisi muualle. Ristolainen valitettavasti myös, tykkään kyllä mutta jotain olisi tehtävä. Reinhart tulee saamaan varsin hyvän sopimuksen siihen nähden, mitä kaveri oikeasti kentällä esittää. Yksi pehmeimmistä pelaajista ja on aina turvallaan eikä uskalla edelleenkään ottaa kontaktia. Siinä on sitten helppo surffailla Eichelin vierellä ja kerätä pisteitä. Kuten myös Skinnerin, joka ei saa mitään aikaiseksi ilman Eichelia.

Eichelin vierelle voi laittaa lähinnä kenet tahansa, mielellään sellaisen kovan duunarin ja maalintekijän. Sääliksi käy, kun on lähinnä ainoa joka painaa duunia molempiin päihin ja saa kehitettyäkin jotain järkevää.

Ei tää homma valmentajasta kiinni kyllä ole, hieman haluaisin Botterillin käyttää enemmän munaa. Joukkueella menee heikosti ja hommataan Frolik periaatteessa Scandellaan jolla alkoi peli sujua.

Nyt lähetettiin Pilut farmiin taas. Tosta saadaan raivata kyllä vielä joku pois, koska Pilut kuuluu ylös. Farmin puolellahan tosiaan ei ole juurikaan potentiaalisia nousijoita. Thompson injussa ja Mittelstadtin kuuluu pelata loppukausi alhaalla. Toisaalta loppukaudesta voi kokeilla keskinkertaisia Maloneita, Oglevieita ja Smithejä.
 

ipaz

Jäsen
Tietysti jos tuosta vaikka nuo kuusi UFA-hyökkääjää myytäisiin, niin sieltä tulisi luultavasti takaisin päin vähän nuorempaa pelaajaa. Kyllähän Buffalon on pakko tehdä pikainen rebuilt lähes koko joukkueelle miinus Eichel.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Tietysti jos tuosta vaikka nuo kuusi UFA-hyökkääjää myytäisiin, niin sieltä tulisi luultavasti takaisin päin vähän nuorempaa pelaajaa. Kyllähän Buffalon on pakko tehdä pikainen rebuilt lähes koko joukkueelle miinus Eichel.
Tähän lisäisin Dahlin, Olofsson ja Jokiharju miinuksena. Skinneristä ei päästä enää koskaan eroon, se on selvää. Seattlen tulon myötä onkin mielenkiintosta ajankohdan tultaessa katsoa kenet he nappaavat.
 

ipaz

Jäsen
Tähän lisäisin Dahlin, Olofsson ja Jokiharju miinuksena. Skinneristä ei päästä enää koskaan eroon, se on selvää. Seattlen tulon myötä onkin mielenkiintosta ajankohdan tultaessa katsoa kenet he nappaavat.

Joo luonnollisesti myös nuo kolme. Ajattelin vaan kun täällä joku mainitsi että Eichelin olisi syytä päästä muualle, niin mielestäni Buffalon ei pidä luopua hänestä mistään hinnasta, vaan hankkia ympärille uutta verta. Eipä siellä rosterissa näiden neljän lisäksi ketään muuta lukittua ole.
 
Viimeksi muokattu:

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Joo luonnollisesti myös nuo kolme. Ajattelin vaan kun täällä joku mainitsi että Eichelin olisi syytä päästä muualle, niin mielestäni Buffalon ei pidä luopua hänestä mistään hinnasta, vaan hankkia ympärille uutta verta. Eipä siellä rosterissa näiden neljän lisäksi ketään muuta lukittua ole.
En tiedä onko kukaan maininnut Eichelin myymistä, mutta itse mainitsin, että nykyisen sopparin jälkeen viimeistään menetetään, jos ei jossain vaiheessa ala tapahtua. Yksi harvoista ”valmiista” paloista palapelissä kaveri kuitenkin on, että ei sitä mihinkään liikuteta, ellei ala hankaamaan vastaan!
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Lyhyesti puhelimella. Hyvin on jengi kyllä tietoinen joukkueen menosta, eikä ole sarkasmia. Olen samaa mieltä siitä että Reinhart ja Girgensons joutaisi muualle. Ristolainen valitettavasti myös, tykkään kyllä mutta jotain olisi tehtävä. Reinhart tulee saamaan varsin hyvän sopimuksen siihen nähden, mitä kaveri oikeasti kentällä esittää. Yksi pehmeimmistä pelaajista ja on aina turvallaan eikä uskalla edelleenkään ottaa kontaktia. Siinä on sitten helppo surffailla Eichelin vierellä ja kerätä pisteitä. Kuten myös Skinnerin, joka ei saa mitään aikaiseksi ilman Eichelia.

Eichelin vierelle voi laittaa lähinnä kenet tahansa, mielellään sellaisen kovan duunarin ja maalintekijän. Sääliksi käy, kun on lähinnä ainoa joka painaa duunia molempiin päihin ja saa kehitettyäkin jotain järkevää.

Ei tää homma valmentajasta kiinni kyllä ole, hieman haluaisin Botterillin käyttää enemmän munaa. Joukkueella menee heikosti ja hommataan Frolik periaatteessa Scandellaan jolla alkoi peli sujua.

Nyt lähetettiin Pilut farmiin taas. Tosta saadaan raivata kyllä vielä joku pois, koska Pilut kuuluu ylös. Farmin puolellahan tosiaan ei ole juurikaan potentiaalisia nousijoita. Thompson injussa ja Mittelstadtin kuuluu pelata loppukausi alhaalla. Toisaalta loppukaudesta voi kokeilla keskinkertaisia Maloneita, Oglevieita ja Smithejä.
Hyvää keskustelua ja itse hieman erimieltä osasta asioista ole, vaikka ei minullakaan mitään salaista ohjenuoraa ole! Mutta niin, tuo rebuild tässä vaiheessa olisi ihan liian pitkä prosessi ja kuten nähdään, niin kukaan ei takaa, että se onnistuu täydellisesti. Nyt pitäisi saada hyvät pelaajat pidettyä, hyvät vapaat pelaajat houkuteltua ja varattua hyvin niin päästään oikealle uralle. Helpommin sanottua kuin tehtyä, mutta se, että joukkue tyhjätään arpoihin ei mielestäni ole ratkaisu ja se nähtiin O’reillyn kaupassakin, vaikka itse siitä tykkäsinkin, että kaveri jolle joukkue ei maistu sai lähteä...vastine olisi voinut olla vain kovempi!

en usko, että Eichel ”saunakaveria” mihinkään treidataan myöskään, eli Reinhartia. Ristosta on kauan liikkunut huhuja, mutta mihin vastineeseen vaihtaisit(te)?
Itse jos tuota lähtisin rakentelemaan niin edelleen olisin nimien kuten Kreider, Galchenyuk ja kumppanit perässä, koska sillä hyökkäystä saataisiin vahvistettua ja Larssonit ja kumppanit lähetettyä alas.

lisäksi kyllä tuo Mittelstadt tuosta vielä läpi lyö, mutta joskus se vaatii malttia. Eikös hän ollut se joka ei saanut yhtäkään leukaakaan combinessa, itse vedin tuon ikäisenä yli 30 leukaa, vaikka en huippu-urheilija ollut, joten ainakin minulle tuo kertoo kaverin olevan fyysisesti raakile, vaikka en muita tuloksia muista lunttaamatta.

All in all, minusta kannattajana tuntuu, että pakka pitäisi räjäyttää joo, mutta järki sanoo, että ei missään tapauksessa, koska se ei tuo autuutta onneen, koska palat tuossa joukkueessa on tosi ohkaisia. Jos katsoo Columbusta missä johto osaa tehdä isojakin liikkeitä niin mielestäni hienoa, että vaikka siellä riskin jälkeen menetettiin ”Eichel” eli Panarinit ja kumppanit niin silti joukkue porskuttaa. Eli muu joukkue on työtätekevä ja pelaa yhteen hiileen, jolloin silti kääntäisin katseeni pelaajiin ja valmennukseen ja johtoon, eli käytännössä kaikkiin = kulttuuriin!! Joku mainitsikin Lehkosen kommentista ja se on varmaan lähimpänä totuutta, koska ei ne nimet selässä mestaruuksia tuo, jos on työtä tekevä joukkue, mutta taito ja atleettisuus tekee pelistä helpompaa! eli joka osa-alueella tuntuu olevan vikaa.

Toki jos Ristosta ja Reinhartista saataisiin vastaavia paloja, niin voisin kuvitella heidät vaihdettavan.

paljon tekstiä yritin tiivistää, joten pahoittelut, jos virheitä/epäselvyyksiä!
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Se oli heitto, mutta selvästi pelaajan alla kiehuu kun noin ala-arvoisesti vastasi kysymykseen. Tietenkin hienoa, että on munaa sanoa vastaan. Isommassa hokitownissa olisi varmaan saanut enemmän kritiikkiä osakseen kuten Kessell Torontossa. Reinhart on kuitenkin #2 ovr ja odotukset ovat katossa eikä tuommosia vastauksia pitäisi tulla oli tilanne mikä tahansa.


* * *

Suomalaislasien takaa katsottuna toivon, että Risse tultaisiin treidaamaan tuosta organisaatiosta muualle.
Aa joo nyt pääsin sisään, mutta itse pelaajana tiedän miltä itseltä tuntuisi ennakkoon helpommalta ottaa turpaan kun ei olla ”selvillä vesillä”. Eli harmittaa/turhauttaa vitu***! No en usko ennen kuin näen, että hänet tuosta treidataan, ei se mahdotonta ole, mutta who knows...
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Aavistuksen ehkä vaikuttaa siltä, että joukkuetta uudistetaan vasta kesällä ja se joka uudistaa ei ole Botterill...! ”Jason Botterill - The entire group, we haven't done well enough. Am I going to do something drastic because it's imperative we do something right now? I'm not going to harm this organization.”

eli ei aio tehdä harmia organisaatiolle, jonka ainakin itse ymmärrän, niin ettei aio tehdä juuri mitään. Risto ja kumppanit siis pysyvät!

Tuossa olikin hyvää jutustelua aiheesta Sabresnationin sivuilta; Time for Sabres to consider a GM change?
 

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Kyllä pakko ihmetellä, että missä vika kun Scandellasta Buffalo saa 4 kierroksen varausvuoron ja muutamaa hetkeä myöhemmin toinen GM saa samasta kaverista 2 kierroksen vuoron ja vielä nelosen ehdollisena! Way to go....
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Eli siis prime-ikäiset AHL-veteraanit kantaa tuota joukkuetta? Ja sieltä nostaa pari nuorta.

En nyt vaan mitenkään löydä tätä yhtymäkohtaa miten se Sabresin NHL-puolta isosti muuttaisi.

Itse uskon että Sabresin ongelma on tuo mitä Ismo Lehkonen on jengistä sanonut. "Sabresissä ei urheilla." Kukaan ei ole sinne tuonut sitä oikeanlaista tekemisen ja asialle omistautumisen kulttuuria. Käydään vaan töissä ja sitten tehdään vapaalla muuta. Palkka hyvä. Tyytyväisyys tähän elämään.
Tuossa vähä vastaat itse esittämääsi kysymykseen. Vaikuttais olevan tommonen suojatyöpaikka tuo Buffalo tällä hetkellä. Ihan sama miten pelit menee niin NHL luksusta pääsee maistelemaan. Nälkäsiä nuoria bussiliigasta tilalle ja vaikka farmiin tollaset löntystelijät joilla ilmeisesti lomasuunnitelmat prioriteettinä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ketju on näköjään nopeasti mennyt jopa aikaisempaa nähtyä väsyneempään trollaamiseen. Tai sitten toinen vaihtoehto on se, että tietämys/käsitys organisaation tilasta ja eri vaiheista on luokkaa tomaatti. Jätetään nyt siis taavettitason trollaukset ainakin toistaiseksi sikseen ja kommentoidaan hieman joukkueen tilaa deadline näkökulmasta.

Itse olisin veikannut ja ennen muuta toivonut, että tässä vaiheessa olisi jo täysin selvää, että joukkue on ulkona pudotuspeleistä. Kuitenkin Toronton ja Floridan konttaaminen yhdessä sen kanssa, että Buffalolla on Ottawa-puppeloinnista huolimatta voittava saldo viimeisestä 10 ottelusta, on johtanut siihen, että voittamalla seuraavan "tasoittavan" ottelun, on ero Torontoon ainoastaan neljä pistettä.

Botterill on vetänyt tämän kauden totaalisesti vihkoon ja todennäköisesti ainoastaan Playoffit tulevat varmistamaan sen, että tuo ei saa kenkää nyt off-seasonilla. Tämän takia tilanne todennäköisesti on se, että noita turhia ufa-miehiä (kuten Sheary ja Frolik) ei laiteta pihalle edes jotain vastinetta vastaan ja että Botteril on valmis jopa panostamaan tähän kevääseen.

Arvosanani Botterillin tekemiselle tämä kulunut kausi off-seasoneineen on erittäin alhainen, mutta sentään hän ei ole vielä onnistunut paskantamaan housuunsa. Sekin saatetaan vielä nähdä.

Jos kuitenkin oletetaan, että Botteril kykenee pitämään ripulit vatsassaan, niin todennäköisesti nyt deadlinella ei tulla näkemään mitään liikehdintää. Toinen vaihtoehto on se, että Botteril tekee isomman treidin jonkun toisen joukkueen kanssa ja sisään tulee se kakkossentteri. Tätä pidän epätodennäköisenä, koska tällainen treidi olisi todennäköisesti sen verran iso, että se on off-season-hommia.

Toisaalta tällä hetkellä on ehkä poikkeuksellisen paljon joukkueita, jotka huhujen mukaan olisivat valmiita sekoittamaan pakkaa ja jopa nyt vielä keväällä. Tältä osin ainakin jossain määrin mahdollisia vaihtoehtoja voisi olla Johansen (Nashville), Monahan (Calgary) sekä Trochek (Florida).

Itse en usko joukkueen playoff-mahdollisuuksiin enää lainkaan, vaikka Toronto ja Florida parhaansa tekevät niiden nostattamiseksi. Joukkueessa on ainoastaan toimiva ykkös- ja neloskenttä, mikä on aivan liian vähän, vaikka puolustus onkin toiminut ihan hyvin.

Nyt toivon ainoastaan sitä, että Botteril pyrkii varmistamaan, saadaanko Girgensonsille ja Larssonille jatkosopimukset, ja jos näyttää edes vähääkään vihreälle, niin jatkosopparit kouraan. Jos ei, niin sitten lihoiksi. Kaikki muut UFA-pelaajat helvettiin samoin kuin Rodrigues. Veseyn pitämistä voi harkita, jos pudottaa palkkapyyntöään sinne n. 1,5 miljoonaan. Treidaaminenkaan ei haittaisi.

Loppuajan sitten Botteril voi jatkaa treidineuvotteluita sen sentterin hankkimiseksi. Ihan vaan sitä varten, että on jotain groundworkia tehty seuraavalle GM:lle, kun Botteril on toivottavasti potkittu helvettiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös