Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Brett Carson SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 06.08.2015 klo 09.05.

 1. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Tehkää ajatuskoe ne SaiPa-fanit, jotka siihen pystytte:
  Teidän joukkueessanne olisi Kangasniemen kaltainen Liigan ykköspistemies. Vastustajan,sanotaan Pelicansin, ulkomaalaispelaaja, sanotaan Blood, torppaisi hänet kyynärpäällä oman maalinsa edessä.Teidän Iikkanne saisi aivotärähdyksen ja pelit loppuisivat pitkäksi aikaa.
  A) Harmittaisiko?
  B) Olisiko näillä palstoilla itkua?
  Mie vähä epäile, että olisi itkua. Kun harmittaisi. Näiden hereworttien ja laiteloiden vaipat olisivat aivan pissassa itkupotkuraivareiden jälkeen.

  Katsoin törmäyksen mutamaan kertaan klipistä. En väitä, että teko oli tarkoituksellinen. Kurinpitäjän ratkaisu oli oikea. Mutta tässä ajatuskokeessa: olisiko teillä pikkasen kiukkua sitä kyynärpään heiluttajaa kohtaan, joka teidän Iikkanne torppasi? Jos teillä olisi sellainen. Siis Iikka.
   
 2. Jari66 Jäsen

  Joo ei me mitään Iikkoja liigaan tarvita. Carsoneita lisää.
   
 3. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Liigassa on 15 joukkuetta, SaiPa on yksi niistä. Tämä tarkoittaa sitä, että SaiPalla on 14 joukkuetta jotka pitäisi voittaa. Pelicans on yksi niistä, mutta vain yksi. On ikävää, että Kangasniemelle kävi miten kävi. Haluan henkilökohtaisesti, että mies tervehtyy mahdollisimman pian. Pää on saanut osumaa, mutta en usko tahallisuuteen. Haluan vielä erikseen korostaa, että myös SaiPa, sekä me SaiPan fanit olemme saaneet osamme huonosta tuurista ja avainpelaajien loukkaantumisista ja poissaoloista. Lista on pitkä ja irvokas.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Vieläkö tää parku jatkuu?
   
 5. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Pahoittelut. Ei ollut sinulle. Oli tämän aiheen yleiseen ilmapiirin.
   
 6. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  @Runkosarja McFarlandia vedettiin mailalla nenään Ilves pelaajan toimesta. Nenä murtui ja oli useamman pelin sivussa. Pihlman taklasi Järvistä päähän kolmantena miehenä ja Järvinen oli myös useamman pelin sivussa. Me ei silti menty mesoamaan ja nostelemaan Ilveksen ja JYPin puolelle mitään vuoden vanhoja ketjuja ylös näiden tilanteiden takia. Se on totta kai valitettavaa, että Iikka loukkaantui ja toivottavasti on pian kehissä, mutta loukkaantuu niitä kärkiukkoja muuallakin kuin Lahdessa.
   
 7. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Koko liiga olisi halunnut nähdä ykköstähtensä esimerkiksi tänään kentällä. Saipa ja Carson ei halunnut.
   
 8. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Jep, näin arvelinkin. Just checking.
   
 9. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Eli jatkuu.
   
 10. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nyt ota Jari ne lääkkeet. Ymmärrän, että vituttaa. Vituttaisi vastaavassa tilanteessa itseänikin. Syytä vain Carsonia joka tosin kurinpitäjän toimesta katsottiin syyttömäksi tahallisuuteen. Mutta ihan psykoottista väittää että SaiPa halusi tuon loukkaantumisen. Nyt joku tolkku harhoihin.
   
 11. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eiköhän tää aihe ole loppuunkäsitelty.
   
 12. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Juu, eihän näihin pitäisi keskimäärin osallistua. Mutta lievä vitutus Iikan puolesta.

  Pahoittelut vielä kerran heikosta lainauksesta. Hyvät viikonloput.
   
 13. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä vielä viimeinen henkinen kädenojennus Pelicansin suuntaan: toivottavasti tänään Tappara kaatuu Lahessa!
   
 14. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jotain rotia nyt.
   
 15. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mitäs meinaat? Sama kai se meille on. Pääasia, että SaiPa voittaa!
   
 16. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  @Bacon Mitenään vähättelemättä McFarlandia ja Pihlmania, he ovat jossainiin sijalla 70-80 tehotilastoissa. Iikka on ykkönen, edelleen vaikka ollut poissa pitkään. Iikan merkitys on Pelsuille vielä isompi kuin noilla omilleen.
   
 17. Cornelius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pohdin tätä jo aikaisemmin, mutta miksei Kangasniemi saanut estämisestä jäähyä? Holtittomasti törmäilee kiekottomaan pelaajaan maalintekotilanteessa ja oli osaltaan estämässä syötön vastaanottoa. Enemmän hänellä on syytä törmäillä tuolla kuin Carsonilla, joka on yrittämässä maalintekoa. Sitten täällä ollaan parkumassa kun teidän sääntörikkoja loukkaa itseään. Sitten kehdataan tulla parkumaan kamalasta rikkeestä.
  Tää on ihan älytöntä että tän tilanteen jankkaaminen vaan jatkuu edelleen. Joko jatkettais kautta hiljalleen eteenpäin?
  Lainaus:
  Iikka on ollut poissa yhden pelin, en sanoisi sitä vielä pitkäksi poissaoloksi.
   
 18. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Kirjoittaessani viestiä oli tiedossa ettei pelaa myöskään tänään. Niin oli myös silloin kun Cornelius kirjoitit omasi.
   
 19. Cornelius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämä tieto ei mielestäni muuta viestini sisältöä millään tavalla.
   
 20. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Enpä edelleenkään paljoa ulisis pelsu-fanina. Perus sikailija joukkue viime vuosilta. Tottakai vituttaisi, jos esim. Hamilton telottaisi ja vaatisin jopa kostoa. "Telotaan Iikka" (koska paras) saattaisi lipsahtaakin, mutta en tulisi sitä teidän palstoillenne kirjoittelemaan. On aivan turha mennä sohaisemaan ampiaispesää.

  Näitä sattuu tässä pelissä, kuten varmaan aika hyvin tiedätte siellä Lahdessa. Iikan loukkaantuminen on toki teikäläisille ja hänelle itselleen paha juttu, mutta millä pirun tavalla se minuun vaikuttaisi? "Helpottaa SaiPan peliä", voi olla, mutta tämän hetkisillä otteilla yhden Kangasniemen puuttuminen ei muuta lopputulosta SaiPan eduksi.

  En ole kertaakaan pahoitellut Kangasniemen tilannetta? No en ole, kun en itse liity asiaan millään tapaa, pelaajat tekevät itse omat ratkaisunsa. Toisekseen en ala valehtelemaan, että olen pahoillani, koska suoranaisesti en ole. Eipä sinuakaan harmittaisi jos joku esim. aikaisemmin mainitsemani Hamilton loukkaantuisi. Ikävissäkin asioissa pitää nähdä mahdolliset hyötymisen mahdollisuudet. Pitääkö kaikkien alkaa sikailemaan, jotta saadaan mahdollisimman paljon "hyötyä" omalle jengille? Ei tietenkään, mutta fakta on se, että näitä tilanteita sattuu tässä lajissa halusi tai ei. Se on pakko hyväksyä.

  Tämä on kovaa urheilua, pelaajat hyväksyvät siihen liittyvät riskit ruvetessaan pelaajiksi. Sikailijoita löytyy itse kustakin lajista, se pitää hyväksyä ja yrittää tehdä asiat siten, että näitä tilanteita ei tapahdu. Eiköhän sitäpaitsi Iikka itse sinne meidän maalille tunkenut, ehkä oppii olemaan varovaisempi vastustajan maalilla jatkossa.

  Mutta vastaukset nyt loppuun:

  A) Kyllä harmittaisi, ihan pirusti.
  B) Huutelisin vaikka mitä SaiPan osiossa. En lähtisi pelsujen palstalle kommentoimaan tyyliin "Vitun Blood kun se on ihan paska jätkä, teloa pitäs kunnolla, ettei ainakaan enää SaiPalaisia telo!!!" Tämä nyt oli tietenkin liioiteltu.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2016 klo 19.26
 21. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kylläpä pelsufanit jaksaa huudella vieläkin täällä. Liigan kurinpito on kyseisen tilanteen tutkinut ja todennut, eli ei ollut jäähyn tai pelikiellon arvoinen tilanne tuo Carsonin taklaus. Ikävä jos siitä tuli loukkaantuminen Kangasniemelle. Tuskin kuitenkaan Kangasniemelle niin pahasti kävi, että ura olisi vaarassa tai edes loppukausi olisi vaarassa. Eiköhän se kohta pelaa taas pelsupaidassa.

  Mutta eikö pelsufanit voisi lopettaa tuon itkemisen? Se ei ole meidän palstalaisten vika jos Kangasniemi loukkaantui. Tahallaan Carson ei häntä vahingoittanut, ihan normaalissa pelitilanteessa tapahtui tuo törmäys ennemminkin eikä edes mikään taklaus. Tuollaisia välillä sattuu jääkiekossa ja varmasti harmittaa kun paras pelaajanne loukkaantui, on näitä meillekin sattunut ja ei me olla siitä muiden palstalla huudeltu. Itse en jaksa enää tätä teidän purkaustanne katsella. Turha purkaa pahaa oloaan täällä, tehkää se siellä omalla pelsupalstallanne. Piste! Ei ole meidän vika tuo Kangasniemen loukkaantuminen. Ei edelleenkään! Ei myö mahdeta sille enää mitään. Täysi vahinko tuo tilanne oli. Ettekö jo ymmärrä? Voisiko tämän jauhamisen ja itkemisen jo lopettaa!
   
 22. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Ehkä se siinä mielessä muuttaa, että Kangasniemen poissaolo oli tuossa vaiheessa kahden ottelun pituinen, ei yhden, niin kuin kirjoitit.

  Lainaus:
  Et ehkä saata ymmärtää, mutta tätä "kamppailu-urheilua" pitkään seuranneena ja ajoittain aika läheltä nähneenä: kyllä harmittaisi. Sitä kutsutaan inhimillisydeksi, että ei toivo edes vastustajalle loukkaantumisia. Enkä toivo kenenkään SaiPan pelaajan loukkaantuvan. Mutta poistun palstaltanne. On paljon parempaa tekemistä.
   
 23. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kuten mielestäni jokaista kuuluisi harmittaa... mutta kun meitä on moneen junaan ja siltikin jotkut jäivät vielä asemalle. (nimiä mainitsematta)

  Ja on se ihme ajatus että muut kannattajat eivät saisi tulla "meidän palstalle"?? Hyvällä asiakirjoituksella tervetuloa, mieluummin luen sitä kun "omien" aivopieruja.
   
 24. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Kiitos. Palauttaa taas uskoa siihen, että lajin parissa on tolkun ihmisiä.
   
 25. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Jotenkin nyt tuntuu yleisen käsityksen olevan se, että jos ei harmittele jonkun nimeltä mainitsemattoman pelaajan loukkaantumista tarkoittaa automaattisesti sitä, että toivoikin kyseisen pelaajan loukkaantuvan tai on suorastaan tyytyväinen tapahtuneeseen. Ei, ikäviä tilanteita kaikki loukkaantumiset ja toivottavasti ei käynyt pahempaa, mutta edelleenkään pelaajan loukkaantuminen ei kylläkään koske minua millään tavalla, enhän häntä edes tunne. Saisi aika paljon surra ja murehtia jos kaikkien maailman ihmisten vastoinkäymisiä joutuisi pohtimaan. Kuten tuossa @Paakki mainitsikin meitä on moneen junaan, toisen kanta tuntuu toiselle asialliselta, toiselle ei. Ymmärrän kyllä inhimillisyyden merkityksen ja tärkeyden, mutta ei se tee ihmisestä huonoa, jos suhtautuu tämmöisiin ns. neutraalisti, eli ei toivo pahaa, mutta ei kyllä hyvääkään. Tasajako sanon minä. Ei mitään henkilökohtaista.

  Otetaan nyt vielä kantaa tuohon saako vai eikö saa kirjoittaa toisten palstoille. Kyllä saa kirjoittaa, mutta en lähtisi naapurin palstalle monen sivun mittaista ketjua esim. edellämainitusta tilanteesta vääntämään, ellet ihan välttämättä halua tehdä kantasi oikeudenmukaisuutta jokaiselle vastustajan vastarannankiiskelle selväksi. Se kun ei johda kuin sanasotaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2016 klo 11.47