Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Brett Carson SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 06.08.2015 klo 09.05.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Puolustaja Brett Carson SaiPaan / Uutiset / SaiPa 2015-16

  Lainaus:
  Tämän kauden kattava soppari.

  Lainaus:
   
 2. Fordél Jäsen

  Kuvausten perusteella Carson on aikalailla sellainen jämäkkä, mutta monipuolinen pakki, jota SaiPa juuri tarvitsee. Paperilla hyvä haku Tirkkosen työkalupakkiin.
   
 3. ralph cox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, AS Roma, Blues
  Loistava haku. Iso kiitos toimistolle.
   
 4. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No nythän mää alan ymmärtämään Tirkkosen mitalipuheita. Hieno hankinta ja joukkue muutenkin vaikuttaa aika vitun hyvältä.

  Carson on iso, vahva, kokoisekseen hyvin liikkuva maustettuna hyvällä laukauksella! Ei huono sanois Jorma Uotinen.
   
 5. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Nimi oli ennestään tuttu, sillä hänet oli scoutattu jo täällä SaiPan puolellakin Ferriksen toimesta, mutta pelaajasta ei ollut mitään käsitystä. Jonkin verran tutkin Carsonin uraa ja olen vakuuttunut siitä, että hän on parasta, mitä SaiPan resursseilla voi hankkia rosterin akuutteihin tarpeisiin.

  - Hockeysfuturen analyysi oman pään pelaamisesta: "In his own end, Carson is firm, but not spectacular. His positioning is sound, as is his physical presence down low. The best word to describe Carson’s physical play and defensive play in general is solid. Also, Carson is able to handle the puck well under forechecking pressure, and very rarely makes a bad outlet pass."

  - Jatkoajan palstan NHL-puolelta kävin lukemassa kommentteja herran esityksistä Hurricanesin ja Flamesin kausiketjuista. "Varmaotteinen", "perusvarma pakki", "ok-paikkaaja loukkaantuneille", "mielellään näkisi enemmän jäällä". Jos näistä vuosien takaisista analyyseista kannattaa mitään johtopäätöksiä vetää, niin ainakin joskus on osannut pelata lätkää.

  - Carolinan aikana pelasi hyvän kauden ylhäällä ja sai alkukesästä yhden suunnan sopimustarjouksen, mutta halusi mitata arvoaan ja kieltäytyi vielä tuossa vaiheessa. Lopulta jäi ns. luu käteen ja joutuikin tyytymään 2-suunnan minimisoppariin, joka on $500.000.

  - Ei kuitenkaan tarpeeksi fyysinen/ilkeä tai hyvä hyökkäyssuuntaan NHL:n puolelle, ja lopulta nuoremmat ja paremmat prospectit ajoivat ohi. Aikuisuran jäähyennätys on muuten 43 minuuttia SHL:stä toissakaudelta, joten tuskinpa tulee jäähyilemään Suomessakaan.

  - Lopulta Carsonin AHL-pistekeskiarvoksi jäi 0,40, kun esim. Brian Salcidolla se on 0,48. Mikään puolustavien puolustajien prototyyppi ei siis ole kyseessä (Vertaa JYPiin tullut Nolan Yonkman, jonka AHL ppg 0,13).

  - Laukaus on ilmeisesti tulinen ja viime kaudella syntyi aikuisuran ennätysmaalimäärä Itävallassa (runkosarja + pleijarit = 10). AHL:stä löytyy myös 35 tehopisteen kausi. Vertailuna tänne huhuttu Dan Spang, jonka ennätys on 37. Eiköhän näillä ennakkotiedoilla pysty alivoiman lisäksi pelaamaan myös ylivoimaa Liiga-tasolla.

  - Videolla Carsonin one-timer Jordan Hendryn maalin jälkeen SHL:n putoamiskarsinnoissa, joissa oli karsinnan pakkien pörssikakkonen erään Daniel Sondellin jälkeen.

  Todella tyytyväinen pitää olla hankintaan. Toivotaan vain, että sopeutuu ja on hyvässä kunnossa. Näissä "The Shown" (NHL) puolella useammalla kaudella pelanneiden kavereiden kohdalla on varmaankin ihan hyvä, että tulevat jo näin kesällä mukaan, ettei Lappeenrannan keskitalven pimeys iske niin rajusti.

  Linkki Youtubeen.
   
 6. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  No niin, nyt tuli sitä kaivattua kokoa puolustukseen ja reippaanlaisesti kokemustakin. Hyvältä vaikuttava hankinta!

  Tässähän alkaa täpinät kauden alkua ajatellen kohota. Ai että.
   
 7. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onhan tämä helvetin parempa hankinta kuin mitä pelkäsin. Yleensä tuskaillaan ettei rightin puolen pakkeja ole riittävästi, mutta onkos meillä nyt 4 sellaista rightin pakkia joilta voi jopa odottaa tulosta viivalla pelatessaan. Lisäksi tämän hankinnan myötä tuli kerralla mukavasti kokemusta koppiin. Ja mikä tärkeintä tämä tarkoittaa sitä että puolustuksessa on vain yksi paikka josta herrat Mäkinen, Lappalainen, Huhtanen ja Maalahti kilpailevat. Toki Tirkkosella on tapana käyttää 7 puolustajaa.
   
 8. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Eli paremminkin olisi voinut mennä ja henkilökohtaisesti kaksinkamppailuhäviöistä kuuleminen on pettymys. Mutta varmasti parantaa kun oppii puolustamaan sijoittumisellaan ja mailallaan paremmin.
   
 9. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Oleellisinta kai on kuitenkin se, että mies oli sulavasti liikkunut. Ei noista kaksinkamppailuista varmaan tarvitse ollenkaan olla huolissaan sillä kyllä miehen se osa-alue pitäisi klaarata.

  Tai ainakin minua miellyttää tuo, että mies liikkui sulavasti. Se on hyvä lisä isolle pakille ja takuulla vääntövoimaakin jatkossa löytyy kaksinkamppailuihin kunhan nyt ensin pääsee muuten sisään joukkueen pelitapaan ym.
   
 10. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Hiton hiljaista ollut palstalla...

  Kukaan ei ole kommentoinut, niin kysyn:
  Eli miten jamppa on pelannut? Kiikaritehot näyttäisi olevan neljän pelin jälkeen. Onko saanut ylivoima-aikaa vai pelkkää alivoimaa?
   
 11. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Palstaveli Spac kommentoi Blues-otteluketjussa seuraavasti:

  Lainaus:
  Itse näin vain tuon KalPa-kotipelin ja siitä nyt ei juuri mitään kuvaa saanut. Katsellaan mitä tuleman pitää.
   
 12. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Carsonilla menee varmaan hetki, että kohtalaisen isona kaverina tottuu rytmiin. Liiga on kuitenkin aika nopeaa ja SaiPa nopea joukkue. On kuitenkin varman oloinen kaveri, ei hötkyile. Lokakuussa täyttää jo vahvistuksen kriteerit.
   
 13. Pinestone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Blues - SaiPa pelissä Kirkkonummella aika näkymätön. Pari hyvää taklausta.
   
 14. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Näkymättömyyshän ei sinänsä ole peruspakille huono, mutta kun tiedetään Carsonin menneisyys, meriitit ja potentiaali tuloksentekoon myös täällä, on varmasti lupa odottaa parempaa.

  Mutta tosiaan kannattaa antaa aikaa asettua.
   
 15. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvältähän tämä kuulostaa, kun aikamiehen kokoinen puolustava puolustaja esiintyy kaukalossa näkymättömästi. Tämä on erittäin hyvä alku. Muistan että esimerkiksi Savilahti-Naganderin tai Lofquistin SaiPa-urien alkuvaiheessa "näkymätön" esitys olisi ollut positiivinen yllätys!
   
 16. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Helvetti kun tältä kaverilta ei löydy oikein sellaista särmää tai ilkeyttä. Tänäänkin ollut Vaasan pojalle paikka näyttää, että kyllä täällä kotihallissa annetaan samalla mitalla maalinedessä takaisin. Antoi kyllä ihan hyvän niitin Sportin hyökkääjään juuri tätä kirjoittaessa. Pelitaidoiltaan kyllä kelpo pakki ja pitäisin SaiPassa, jos hinta on kohdillaan mutta ei nouse mihinkään Martin Richterin kaltaiseen kulttiasemaan. Ei ole sattumaa, että Vaasassa vongattiin Mike Brennanin jatkoa ja Jyväskylässä rakastetaan Nolan Yonkmania.

  Carson ei oikein jää peleistä mieleen, mutta hoitaa perusasiat hyvin. Kiekollisesti ollut ehkä vähän omia odotuksia heikompi. Lämärikään ei ole maaliin asti mennyt kertaakaan. Maalit olleet ihan näppäriä suorituksia, mutta kunnon pommit eivät ole uponneet.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2015 klo 20.44
 17. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Veti kyllä tämä herrasmies komeasti eilen liigan kuuminta pelaajaa päähän minuutti ennen loppua.

  Nostan hattua.
   
 18. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  On teillä nyt kanttia räksyttää, kun teillä kerrankin on joukkue joka pelaa puhtaasti! Kuinka lyhyt on muisti?
   
 19. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  "Kerrankin".

  Voit kuunnella vaikka Lempisen kertomuksen viime kauden Pelicansista, niin ymmärrät jotakin. Bloodin yhtäkkinen muodonmuutoskin on sattumaa vai?
   
 20. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lyhyt on Pelsujen muisti. Kyllä jaksetaan räksyttää. Olisin pelsufanina ihan hiljaa. En silti mitenkään puolustele Carsonin tekoa(tosin en edes tiedä mitä hän teki) ja toivon todella, että Kangasniemi pelaa seuraavassa ottelussa ja on kunnossa.

  Onkohan tuo tapaus muuten kurinpitokäsittelyssä.
   
 21. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tästä nyt ei kovin kauaa ole kun teidän jengiä vastaan ottelun loppuhetkillä ei voitu avainpelaajia peluuttaa kun niitä ajeltiin porukalla kylmäksi. Että aika hiljaa olisin.

  Carson nousee maalille ja on 20 cm pidempi jolloin käsivarsi kolahtaa päähän. Mutta pelaaja on vastuussa raajoistaan ja pelikieltoa varmaan tulee.
   
 22. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä minä ymmärrän, että se oli osin valittu pelitapa ja hyvää markkinointia Pelsuilta tuo viime kausi. Pelicans pelasi erinomaisen kevään. Teillä on erinomaisen hyvin liikkuva joukkue, kokenut valmennus ja Juvonen on loisto veskari. Ei siitä ole kysymys ja minä nimenomaan ymmärrän asioita hyvin. Älkää sortuko räksytykseen, sillä ymmärrätte hyvin, että SaiPan pelaajat eivät halua loukata ketään. Pitää pystyä oikeilla keinoilla pitämään miehet kurissa. Kun peli ei kulje, niin syntyy turhautumista ja myös tahattomia tilanteita kun ollaan jäljessä koko ajan.
   
 23. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Lainaus:
  Samaa mieltä, että ei tarvitse tulla miuden joukkueiden ketjuihin huutelemaan, kun viime kausilla sai pelätä laittaa omat parhaat miehet kentälle, kun niitä kaatui koko ajan siellä.
   
 24. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Yhdessä pelissä läikkyi yli, ja sekin lähinnä Byersin toimesta. Kyllä sen kaikki muistaa. Se että hakemalla haet 20 cm lyhyemmän kaverin päähän kontaktin on perseestä.

  Kyllä, Byersin hyppytaklaus oli ihan yhtä perseestä. Se mies kuitenkin osaa taklata puhtaastikin. En silti sekoittaisi näihin keskusteluihin viime kauden Pelicansia, jossa pelaajat oli henkisesti niin loppu ja koetuksella, että ihme että jaksoivat edes pelata.

  Ja pakkohan se on aina pikku provo heittää Lappeenrantaan, kun siihen kerrankin mahdollisuus on. :)
   
 25. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hakemalla haetaan. Heh. Ymmärrän toki ettei lahden viime vuosien jälkeen vahinkoja tunneta.

  Muistaakseni Byersin tekoa seuraavassa vaihdossa nähtiin jo seuraava ulosajo. Ja sitten vielä joku taisi mennä huitomaan vaihtoaitioonkin. Liigan kurinpitohan siinä näytti että jos haluaa noutoja niin kannattaa pistää kunnolla ranttaliksi. Yksittäisinä tapahtumina kaikista olisi tullut pelikieltoa.

  Ja toki voidaan noiden lisäksi muistella tyrväisiä ja bloodejakin. Lahdessa on osattu.