Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Brett Carson SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 06.08.2015 klo 09.05.

 1. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  En käsittääkseni itse henkilökohtaisesti tuo viestissäni julki vaadinko vai enkö vaadi menneitä telojia vastuuseen.

  Eihän tämä oikein ole, mutta lopulta jääkiekko on faneilleen sitä oman joukkueen kannatusta henkeen ja vereen ja oman jengin muiden yläpuolella näkemistä, jolla sitten oikeutetaan omien sikailut tai ne eivät ole niin pahoja kuin muiden vastaavat temput.

  Jos nyt ihan suoraan sanon, niin mitä Kangasniemen mahdollinen loukkaantuminen vaikuttaisi SaiPan peliin? Ei mitenkään. Tämän takia, niin kauheelta kuin tää kuulostaakin, niin miettisin SaiPa-kannattajan näkökulmasta ennemmin saako Carson kakkua vai ei (toivottavasti ei), kuin sitä onko tässä nyt uuden lupauksen ura vaakalaudalla. Kylmästi sanottuna itselleni SaiPa tulee ykkösenä ja muiden kannalta tilannetta pohditaan, jos viitsii.

  Sitä paitsi, jos ylipäänsä haluat nähdä Carsonin sikailleen ja tietty Laten ja Salmisen temput niin onhan siitäkin jo jonkun verran aikaa, kun edellisen kerran SaiPa oli parrasvaloissa, juuri tämmöisten kyseenalaisuuksien vuoksi. Edellisiin kausiin peilaten siis.
   
 2. Ribals Jäsen

  Kangasniemi ajoi maalille ja pienenä pelaajana nyt kävi huonosti. Ei Carson missään nimessä mielestäni tahallaan hakenut päähän kontaktia, meni vain maalille kuten puolustajan tuossa kohtaa kuuluikin.
   
 3. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kahdessa SaiPa-pelissä 2+3 ja suurin yksittäinen syy siihen, että Pelicans on vienyt SaiPaa 6-0. Uskon, että tämän kaverin menetys vaikuttaisi turhan positiivisesti jatkossa SaiPan mahdollisuuksiin Pelicansia vastaan.

  Toinen asia on sitten se, ettet anna kovin fiksua kuvaa itsestäsi, kun asetat muutaman pisteen ihmisen terveyden edelle.
   
 4. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Lainaus:
  Naurahdin
   
 5. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Luodulla kuvalla ei tässä lajissa ole juuri mitään väliä. Kylmä fakta vain on se, että SaiPaa Kangasniemen loukkaantuminen ei juuri hetkauta, muuta kuin Carsonin mahdollisen pelikiellon pituudessa. Tietty mainitsemiesi pisteiden häviäminen hyödyttäisi epäsuorasti SaiPaa. kyllä minä ymmärrän tilanteen myös teidän puolelta. Olisi helvetin ikävää teikäläisille, jos Kangasniemelle olisi jotain pahempaa sattunut. Pelaajan itsensä kannalta tilanne on tietysti se tärkein, oman jatkon kannalta ja olisi tärkeää, ettei loukkaantuisi tai tulisi loukatuksi.

  On kannattajia, keitä kiinnostaa koko laji yleisesti koko Liigan-kuvakulmasta ja joilla on useita joukkueita joita enemmän tai vähemmän kannattaa, tai toivoo jonkun lempipelaajan saavan menestystä, vaikkei siinä ihan omassa seurassa pelaakaan. Sitten on niitä faneja, keille oma joukkue on se juttu, muut ovat "vihollisia". Vastustajalta puuttuu kova ukko kokoonpanosta, hyvä juttu omalle jengille? Näen kuuluvani noihin viimeisiin, mutta ennen moraalisaarnaa huomauttaisin, että näitä on myös vastapuolella, tai ihan minkä tahansa joukkueen kannattajissa. Enkä sano, että se väärin olisi, vaikka joku minun kannattamastani joukkueesta ei pitäisikään, saati minun kannastani, ei kaikista voi tykätä. Pelaajien on kuitenkin ymmärrettävä puolin ja toisin riskit joita lajiin nimeltä jääkiekko sisältyy. Laji on sen verran kiivastempoinen, että asiattomuuksia tapahtuu väkisinkin siellä sun täällä.

  Eikä tarvitse kertoa minkälaisen kuvan moiset näkemykset antavat, on tullut yksi jos toinenkin sanasota käytyä lukuisilla eri keskustelupalstoilla/sosiaalisessa mediassa.

  Entäs jos homma käykin toisinpäin, esimerkiksi pelsu muksaisi SaiPalaisen samalla tavalla kuin Carson Kangasniemen? Niin valitettava tilanne, jota en tietenkään hyväksyisi, kun kannattamani joukkueen pelaajaa loukattiin. En kuitenkaan lähtisi asiasta Pelicansin palstalle huutelemaan, vaan pitäytyisin omalla puolella jauhamassa, miten likaisen tempun vastustaja teki.

  Kutsuttakoon tätä "Oma joukkue etusijalla"-näkökulmaksi.

  Muistutuksen sanana vielä, ettei tämä ole henkilökohtaista ketään pelaajaa kohtaan, eikä tarkoitus tietenkään ole loukata ketään tahallaan. Ikäviä tilanteita kuitenkin tapahtuu puolin ja toisin ja ne eivät häviä täydellisesti, ellei koko lajia kielletä liian vaarallisena.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016 klo 16.27
 6. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
 7. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kurinpitäjänkään mielestä ei ollut mitään väärää, ei meiltä näkö taida olla kadonnut.
   
 8. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kovin on raflaava otsikko taas iltasanomilla. Antaa ymmärtää, että Kangasniemelle olisi käynyt jotain vakavaa. Jutussahan kerrottiin, että Kangasniemi tunsi jo sunnuntaina olonsa hyväksi. Eli tuskin tuossa mitään vakavampaa edes kävi. Toki päävammat pitää aina ottaa vakavasti ja varmaan joutuu huilaamaan hieman. Mutta jos pelaaja itse tuntee olevansa jo kunnossa niin hän sen varmasti parhaiten tietää, toki lääkäri voi olla eri mieltä. Ikävä juttu, että näin kävi. Mutta niin kuin tuossa hyvin selkeästi nähtiin niin mitään väärää tuossa tilanteessa ei ollut.

  Sitä tosiaan ihmettelen, että miksi pelsufanit tuli tänne palstalle huutelemaan? Voisiko sitä tapahtumaa pohtia omalla palstalla kuten itsekin vastaavassa tapauksessa tekisin ja niin tekisi varmasti moni muukin.
   
 9. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Anteeksi, että Lahelainen fantasia ei toteutunut. Joku järki kurinpidossakin on näemmä säilynyt.
   
 10. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Oikea päätös tapauksessa.

  Toivottavasti I.K on pian kuitenkin täysin kunnossa.
   
 11. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Harvemmin sitä omille tappioille nauretaan, mutta mikäs siinä, jos tykkäät. Tuo 6-0 on muuten ihan fakta tämän kauden osalta.

  Olen toki eri mieltä Liusjärven kanssa, mutta tällä kertaa näin. Toivottavasti Iikka on kunnossa.

  Ja mitä tulee SaiPan osioon kirjoittamiseen, niin tämähän nyt on täysin kaikille avoin osio. Turha provosoiminen on oma asiansa, mutta sitä nyt ei kannata tehdä missäään osiossa. Onhan tuolla meidän puolellakin lappeenrantalaisia näkynyt, eikä aina niin fiksuilla kommenteilla.
   
 12. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  No minäpä voin sitten rehvastella ja sanoa, etten ole käynyt päätäni aukomassa kertaakaan pelsupuolella. Saa tutkia, joku kysymys saattaa jostain löytyä, mutta yhtäkään "teille kuuluis kakkuu"-vaatimusta en ole ikinä kirjoittanut ainakaan pelsuille, vaikka aihetta olis ollu.
   
 13. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  No vittu yyhyy, kirjoitetaan kaikki vaan omiin ketjuihimme ja puhutaan itseksemme.

  Tuomio oli naurettava. Ei muuta.

  Tämä jää osaltani tähän, kiitos lämpimästä vastaanotosta ja puusilmäisyydestä.
   
 14. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Lahden äijähoki. Kun lyhyempi jää kaksinkamppailussa kakkoseksi, niin kerätään joukolla hamekangasta ja huudellaan vääryyttä. Oli sultakin niin mainio ketjun nosto, että mitä ihmettä oletit täällä kirjoitettavan takaisin?
   
 15. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Kurinpito päättää, kuten suurinosa olettikin heidän päättävän ja SaiPalaiset ovat puusilmiä. Kukas se puusilmä nyt sitten onkaan?
   
 16. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Backmanille hame päälle, kyykisty Byersin puhtaan taklauksen edessä.

  Ei kukaan voi tosissaan väittää tuota Carsonin temppua vahingoksi kun haki kontaktia Iikkaan jo kaukaa, mutta joo. Kiitti pojoista.
   
 17. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  On ehdottomasti niin, että Pelicans on tällä kaudella onnistunut joka osa-alueella paremmin kuin SaiPa, siitä ei ole kahta sanaa, kuten moni muukin joukkue. Pikku Pelikaani herättää ihailua myös kaakossa. Ei kukaan täysjärkinen halua Pikku Pelikaanille pahaa. Toivottavasti on taas äkkiä askissa. SaiPan pitää pistää "ihme Iikka" kuriin oikeaoppisin ottein. Se ei liene millekään joukkueelle helppo tehtävä.
   
 18. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Huhhuh mitä ulinaa. Jos Iikka Kiikasta on tullut samanlainen lässyttäjä kuin perus Lahelaisesta, niin voisi kuvitella, että "pieni palautus" maanpinnalle tekeekin hyvää???

  Menkäähän nyt pistämään sitä pelikaania turbiiniin ihan vaan omalle palstallenne. Liusjärven sana on painavin näissä asioissa ja hän sanoi, että ei rikettä, joten sillä sipuli.
   
 19. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei tuo nyt millään tavalla tee kenellekään hyvää. Erittäin ikävä tapaturma.
   
 20. Cornelius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ihan varmasti haki joo. Pelikellossa puoli minuuttia jäljellä ja jengi hakee tasoitusta ilman maalivahtia. Vaihtoehtoisesti ois mahkut yrittää saada lapaa väliin siihen maalille tulevaan poikkisyöttöön tai ajaa kiekotonta jätkää päähän.
  Sinä väität siis että Carsonilla oli mielessä jälkimmäinen ja kukaan ei voi väittää muuta? Vai ymmärsinkö nyt väärin?
   
 21. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Myötätunto on Pelsujen puolella jos on loukkis, samalla tavalla kuin se, että Sami Sandellin koko kausi Ilveksessä ja koko Liigassa on ohi. Kyllä meillä SaiPassa tiedetään mitä merkitsee kun Ville Koho, Petteri Nokelainen tai Jussi Markkanen loukkaantuu jne. Lista on pitkä. Nyt itsesääli Pelsujen keskuudessa veks ja toivotaan, että Pikku Pelikaani on nopeasti terve!
   
 22. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Tilanne todettu ja tutkittu - EI lisärangaistuksia. PISTE. Jääkiekko on vauhdikas ja fyysinen peli, jossa pelaajat välillä törmää/ottaa ja saa kontaktia.
  Pelaajien pituusero n. 20 cm ja siitä ei voi antaa lisä-sanktioita. Pikaista paranemista pistepörssin kärkinimelle!
   
 23. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Tervetuloa Lahteen Brett!
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mitä tapahtuu seuraavassa Pelicans-SaiPa-pelissä, kun näin oikein kirjoitellaan? Yleisö viheltää Carsonille, koska kehtasi olla kentällä samaan aikaan vastustajan kultakypärän kanssa ja sen pitäisi nyt Carsonia pelottaa?
   
 25. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Ai vittu nyt on paha. Mitäs meinasit tehdä? Heittää kolikolla? Varmistithan varmasti, ettei kaikki kolikot lentäneet jäälle viime pelissä? Ei ne sossustakaan joka päivä rahaa lahjoita.