Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Brett Carson SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 06.08.2015 klo 09.05.

 1. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Voi apua! Toivottavasti SaiPa-valmennus näki tämän viestin ja ymmärtää nyt pelätä niin paljon, että jättää Carsonin kotiin seuraavalta Lahden reissulta :D
   
 2. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onneksi Pelicans-fanit eivät vastaa valmennuksesta. Olen pettynyt, odotin enemmän. Olen itsekin vanha lahtelainen. Typerää paskaa. Joukkueella on hyvä, jäähytön tyyli, liikkuva joukkue, eikä ole tuomarien silmätikkuina. Sitten nämä osapäivägangstat runoilevat nyrkit kovaksi puristettuina pehmeät ajatukset seuranaan. Muistakaa kovanaamat, että oikeat kovikset eivät koskaan turhaan uhoa! Aikuistukaa!
   
 3. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Ääriliike heittelee tyhjillä nuuskapurkeilla? Tapaninpäivä Lahdessa on varmasti Carsonille tähänastisen uran tiukin paikka. 90 pelattua NHL-ottelua on siihen verrattuna pelkkää paperia.
   
 4. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Mene kuivaamaan korvantauksesi
   
 5. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Silloin kun HIFK toivotti lehdissä Mäntylän tervetulleeksi Stadiin, ni oliko sekin uhkailua, nuuskapurkkien/kolikkojen heittelyllä uhkaamista ja gangsterina leikkimistä? Vai miksi tuo aiheutti niin vahvat reagtiot? Eikös ole hyvä, että on jonkunlaista tunnetta seuraavaan kohtaamiseen?
   
 6. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Ai että kun söpöä!
   
 7. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Antti Tyrväinen julkistetaan Pelicansiin kohta. Ei muuta kuin päitä irti seuraavassa pelissä! Kannattaa pitää ne ylhäällä.
   
 8. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ja Lahdessa mietitään, miksi tälläinen muut vs Lahti-asetelma on mudostunut. hohhoijaa
   
 9. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  No tuollaisia yllä olevan kaltaisia apinoitahan lahelaiset ovat järjestään. Täysin puhdas taklaus, itketään asiasta, ja kun joku A.Tyrväisen kaltainen teloittaja palaa Lahiin niin toivotaan tämän hakevan päähän kohdistuneita taklauksia ja ties mitä. Oksettavaa porukkaa kuten koko joukkuekin.
   
 10. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hah, tää ketju on mukavaa seurattavaa.
  Lainaus:
  No jos taklaa puhtaasti sääntöjen mukaan niin arvostan. Muussa tapauksessa tietää sitten varautua siihen, että Tyrväinen katselee pelejä kotisohvalla aika useasti. Kyllä kait jokainen(jopa Tyrväinen) osaa tärskyjä antaa mutta teepä se sääntöjen mukaan niin se vaatii jo taitoa.
   
 11. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lahtelainen kaukaloväkivalta on vaan parempaa. Ja jonkun tänne kirjoitetun viestin mukaan johtuu väsymyksestä ja paineista. Espoo United Pelicansin tilalle Liigaan? Jos siis on kovin paineista tämä hoki.
   
 12. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Onhan siellä Liigan pelleimmät fanit, mutta ei saa yleistää. Tässäkin tapauksessa saattaa olla, että 90 prosenttia faneista pilaa kaikkien maineen.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 14. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
 15. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuomareille sanottu sillai tosi ikävästi, sylkeä lentänyt jonkun niskaan ja joku "melkein" tönäisty portaita alas. Ikäviä lieveilmiöitä, mutta ylittäisikö Lahessa edes uutiskynnystä?
   
 16. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Jaksatte nostaa kolikoiden heittelyn ja sossun esille monesti kun keskustellaan Pelicanssista, mutta ku omassa hallissa huudetaan tuomaria pihalle selvittämään asiaa ja käyttäydytään asiattomasti, niin silloinkin keskustelu käännetään Pelicansin kannattajiin, jotka ovat tällä kaudella muuten ollut positiivinen yllätys. Enään en tänne tule provosoitumaan, koska muuta anettavaa lappeelaisilla ei näytä olevan kuin provoilu.
   
 17. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  On vähän eri asia, että HIFK lehdessä mainostaa Mäntylän tervetulleeksi Stadiin kuin että joku nimimerkki huutelee samaa Carsonille Jatkoajan keskustelupalstalla.

  Lisäksi eroa on siinä, että Mäntylä oli edellisessä kohtaamisessa taklannut ulosajon ja pelikiellon arvoisesti HIFK:n Kurvista, kun Carson ei ole tehnyt mitään rikettä.
   
 18. KovaT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Täytyy kyllä myöntää, että lauantain pelissä Pelicansin kannattajat oli todella asiallisia, koko vieraspääty, toivottavasti jatkuu samaan malliin!
   
 19. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Ei jatku, olivat kaiketi ryypänneet itsensä kanttuvei, lauantaita kun vietettiin...

  Lainaus:
  Provo?
   
 20. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän se 10% riitä pilaamaan kaikkien maineen. En usko että 90% kummankaan joukkueen kannattajista allekirjoittaa näitä tämän ketjun "laadukkaita" kommentteja. Tuskin jaksaa edes lukea muuta kun ihan huvin ja ihmetyksen vuoksi. Ihmettelen kyllä miten tämä menee isoilla ihmisillä tunteisiin.

  1) Sama mitä kannatat, mutta mielestäni kusta on päässä jos toivot toisten vahingoittamista ja vammauttamista. Tai kannatat ja hyväksyt sen. Opettakaa vielä lapsillekin niin hyvä tulee.

  2) Tällä kaudella Pelicans on ollut pelillisesti SaiPaa parempi ja ansainnut voittonsa.

  3) Se viime kautinen 2-7 tilanteessa alkanut sikailu on täysin puolustelematonta ja hävettävää toimintaa joukkueelta, valmentajineen. Mutta muistakaa nyt että kyseessä on eri joukkue ja yksilöt, joten ihan kaikkeen yleistykseen ei kannata sortua.( Vaikkakin valmentajat samoja ovatkin)
   
 21. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Ei pysty muuta sanomaan kuin että, aamen.
   
 22. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Aamen.

  Ilmeisesti sitten Iikka veti itseään kyynärpäällä päähän. Edelleen poissa. Varmaan liigan ensimmäinen itse vedetty taklaus omaan päähän.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2016 klo 14.30
 23. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Miks se veti itseään päähän? Toki lahelaisena ei yllätä...
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Totta. Vaihtoehtoja on kaksi: joko Kangasniemi veti itseään kyynerpäällä päähän tai Carson veti tahallisen tappotaklauksen Kangasniemeä päähän.

  Vaihtoehtona ei ole esimerkiksi vahinkotörmäys, jonka aiheutti selvä kokoero sekä molemminpuolinen huolimattomuus.
   
 25. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Bold minun.

  Kelle tuo oli, en oikein nimittäin ymmärrä, jos minulle tarkoitit.