Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Breaking the law, breaking the law! – kiekkoilijat rikoksen polulla

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana FutureHockey, 14.07.2015 klo 14.37.

 1. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:

  Näinhän se on, oioin vähän mutkia "analyysissäni".
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kevin Stevens sai syytteen oksikodonin myymisestä. Häntä odottaa maksimissaan 20 vuoden vankilatuomio. Ex-Bruin Kevin Stevens pleads guilty to federal drug charge

  Jutussa haastatellun asianajaja Paul Kellyn mukaan Stevens on kuitenkin ollut itse kuivilla jo monta kuukautta.

  E: tai oikeampi termi otsikolle olisi varmaankin että tunnusti oksikodonin myymisen oikeudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2016 klo 21.34
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 5. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 8. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tuosta asiasta olen Bobby Hullin kanssa tismalleen samaa mieltä.

  Natseista voi olla mitä mieltä tahansa, mutta joka kiistää sen, että he saivat suunnattomasti asioita - kyllä, myös erittäin hyviä asioita - aikaan, ei tiedä historiasta mitään.

  Jo pelkästään talouskasvu, minkä Hitler puolueensa kanssa laittoi alulle, on ihmiskunnan tähänastisen historian suurin talousihme.

  Homma toki lähti lapasista sitten monella muullakin saralla, eikä aina ihan positiivisessa mielessä, mutta siihen ei tarvinne mennä sen syvemmin tässä.

  Mutta sellaista tulee aina silloin tällöin ihan ajatusleikkinä mietittyä, että kuinkakohan tyylikkäät maajoukkuepaidat Saksalla tänä päivänä olisi, jos kansallissosialistinen puolue olisi edelleen vallassa ja toisessa maailmansodassa olisi käynyt toisin? Natsi-Saksan aikaan kun kaikkeen visuaalisuuteen kiinnitettiin erityisen suurta huomiota ja olihan heidän lippunsakin jo kieltämättä todella vaikuttavan näköinen. Gestapon (vai oliko se nyt SS-joukkojen) puvutkin oli Hugo Bossin designiä.

  Kaikella todennäköisyydellä siis Saksalla olisi ne kaikkein mageimmat lätkäpaidatkin.
   
 9. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  Minun mielestäni natseista ei voi olla kuin yhtä mieltä, ja ihmettelen suuresti, jos joku on heistä jotain muuta kuin sitä yhtä mieltä.

  Saksan maajoukkueen näkemättä jääneet pelipaidat. Ei helvetti.
   
 10. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  "Natseista voi olla mitä mieltä tahansa" on kyllä mahtava tapa aloittaa argumentointi, pitääpä panna korvan taakse. Pisteitä myös klassisesta natsisaksan talouskasvuläpästä ja yhdistelmästä freshiin pelipaitapohdintaan.
  8/10
   
 11. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Niin, sotien voittajat yleensä tuppaavat kirjoittamaan historian mieleisekseen ja jotkut jäävät tämän "totuuden" vangiksi eivätkä jaksa nähdä vaivaa tutkiakseen asioita sen laatikon ulkopuolelta.

  Siksi näitä "natseista voi olla vain yhtä mieltä" mielipiteitä aina pulpahtelee esiin, kun kipeitä puheenaiheita nostetaan esille. Nämä samaiset ihmiset toistelevat muutenkin varsin hanakasti yleisesti kulloinkin vallalla olevia "totuuksia" ja siihenhän esim. mediakontrollilla pyritäänkin. Pitämään lampaat lampaina.

  Nuo Saksan näkemättä jääneet maajoukkuepaidat ovat toki vain mielenkiintoinen ajatusleikki, jonka varmasti järkevimmät kyllä ymmärtävätkin.
   
 12. hege Jäsen

  @Kimmo Stasi; Menee täysin ohi topikin, mutta väittäisin että Saksan talouskasvu oli kovinta ns. "Stunde Null" jälkeen eikä suinkaan natsien aikana vaikka tässä tietenkin natseilla oli oma panoksensa reunaehtojen suhteen.
   
 13. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoisia ajatusleikkejä kaiken maailman asioista pyörii kyllä minunkin mielessä, mutta monista niistä ei tulisi mieleenkään julkisesti kommentoida. Vaikken järin järkevä olekaan.
   
 14. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  Sitä paskamyrskyn määrää, jos tänä päivänä joku liigan ykkösnimistä menisi toteamaan Führeristä samaa. Propsit Hullille, että on munaa sanoa mielipiteensä ja vielä tuolla mielensäpahoittajien ykkösmaassa. Oikeassa Brett oli ettei Aatu ihan läpeensä paska mies ollut.
   
 15. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Joo vitut miljoonista kuolleista ja kaikista rikoksista ihmisyyttä vastaan, ei Aatu nyt ihan paska jätkä ollut, kun näennäisesti sai talouden hetkellisesti kasvuun. Adolf "Ei läpeensä paska mies" Hitler ja Saksan hienot hakaristi-lätkäpaidat. Ei helvetti mikä sirkus.
   
 16. Jevgeni Jäsen

  Jäkä jäkä, palatkaa aiheeseen tai olkaa hiljaa. Jaksa lukea TÄÄLLÄKIN mitään ylimääräistä paskaa.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ei läpeensä, vähän oli kustakin päässä. Ja takaisin studioon..
   
 18. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  @Moderaattorit voisi kertoa oman kantansa natsien ja NHL-pelaajien lainrikkomisen välisestä yhteydestä. Ja juu hain jo kakkulapion.
   
 19. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Kantamme on, että näitä asioita ei ainakaan tässä ketjussa tarvitse tämän enempää käsitellä.

  Moderaattorit
   
 20. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Ei liity suoraan tiettyyn rikokseen, mutta kieltämättä karua lukea ex-tappelija Stephen Peatin alamäestä. Miehen tilanteesta on ollut juttua aikaisemminkin mm. talon polttamisen yhteydessä, mutta näemmä siitäkin on menty alaspäin.

  1.6.2016 The New York Times - After a Life of Punches

  21.11. 2017 The New York Times - I Have No Idea How to Tell This Horror Story

  22.11. 2017 IS: Entinen NHL- kiekkoilija elää muistinsa menettäneenä kadulla – isän viestit kertovat karusta kohtalosta: ”Hän puhuu itsemurhasta”
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings