Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Boston Bruins 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Knap, 27.05.2018 klo 15.33.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kuvastaa entistä paremmin, kuinka paskoja nuo silloin 2015 oli. Samsonov on myös asia erikseen, kun on maalivahti ja ensimmäinen kausi P-Amerikassa.

  Vaikea uskoa Senyshynistä tulevan koskaan NHL-pelaajaa. Ei ole onnistunut pisteiden teossa AHL:ssä, eikä puolustaminenkaan varsinaisesti ole vahvuus. Ketjun kolmaslenkki, joka tarjoaa hieman fyysisyyttä. Pisteiden teko jos ei onnistu edes Providencessä, ei se onnistu myöskään NHL:ssä. Huoles
   
 2. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Tällaisia kommentteja löytyi 2015 draft live-seurannasta ennen Bostonin vuoroja:
  "Boston saa kyllä kovat pelaajat, jos Connorin ja Barzalin ottavat."
  "Mikäs on kovin rytmiryhmä minkä Boston voi tuolta nyt käydä noukkimassa? Barzal ja Connor, mutta kuka siihen päälle?"
  "Rankingien puolesta Konecny olisi kolmas, mutta tuskin nyt kolmea suht samankokoista hyökkääjää ottavat. Zboril, Connor ja Barzal ovat veikkaukseni."
  Kahden valitun jälkeen:
  "Ottakaa nyt vitun tyrät se Barzal ennen kuin se menee jollekin hyvälle joukkueelle."
  Kolmen jälkeen:
  "Mitä vittua tekee Bruins :D Näitä kavereita olisi varmasti saanut myöhemminkin."

  Jännä kyllä, ettei Boston varannut tosiaan kolmella vuorollaan yhtäkään ennakkoon korkealle rankattua, vaikka DeBrusk onkin osoittautunut pelimieheksi.
   
  Scipio tykkää tästä.
 3. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Eipä tuossa nyt mitään ihmeteltävää ole. Pakkia siellä tarvittiin, joka selittää Zborilin ja hyökeissä arvostetaan tuota kahteen suuntaan tekemistä. Senyshyn ei ole kylläkää breikannut odotetusti ja mitä itsekkin nähnyt pelejä niin tuskin odotettavissa kovasti apuja ylös....
  Toki voi katsella vain pisteitä kaikessa jälkiviisaudessa, mutta älyttömän hyvää duunia drafteissa tehty muutaman viime vuoden aikana. 2015 drafti oli se kuuluisan 2003 draftin luokaa syvyydeltään jonne paljon aikoinaan parjattu Sweeney hoiti 6kpl pikkejä ja samalla ratkaisi joukkueen ongelmat palkkakaton suhteen. Rebuildi lennosta, ja nyt olisi niitä palasia hankkia hyökkäystä paremmaksi kevättä ajatellen.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tämä asia on käyty varmaan jokaisessa kausiketjussa pari kertaa läpi, mutta ihan turha tuota on perustella millään jälkiviisaudella. Kaikki tiesi jo silloin, että nuo olivat helvetin tyhmiä valintoja, ovat niitä edelleen, eikä sitä DeBrusk yksin pelasta, kun katsotaan mm. Chabotin, Barzalin ja Connorin menoa :).. Eivät välttämättä olisi samoja pelaajia, tai edes Bruinssissa nyt, mutta olisivat tarjonneet aivan erillaisia vaihtoehtoja. Eikä tämäkään ole jälkiviisautta, koska nuo olivat noille sijoille ennustettuja pelaajia. Sweeneyn ainoa varmasti hyvä 1. kierroksen varaus on McAvoy tähän mennessä. Frederic olisi ollut saatavilla luultavasti myöhemmin, mutta nyt voi tosin sanoa, että näyttää ihan hyvältä varaukselta ja Vaakanainen aika kysymysmerkki vielä, mutta pidän hyvänä varauksena.

  En pidä Sweeneytä kovin kummoisena GM:nä. Hyviä soppareita on saanut aikaiseksi, esimerkiksi Marchandin ja Pastan sopparit ovat hinta/laatusuhteeltaan yksiä kovimmista. Toki se missä Sweeney on epäonnistunut on treidit aika pitkälti. 2015 treidit näyttävät hyvältä nyt, siitä hattu päästä Donille. Mutta kun katsoo mitä Nashista maksettiin (ja mitä saatiin), mitä Stempniakista annettiin tai John-Michael Lilesistä. Ei ole isoja juttuja, mutta Sweeneyn pitäisi ymmärtää, ettei se ole "vain joku 2. kierroksen varausvuoro". Toki parempi vaihtoehto Sweeney on kuin Chiarelli.
   
  Burgerman tykkää tästä.
 5. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Niin oot siis sitä mieltä että menestymiseen tarvittava rosteri on ollut kasassa eikä olisi tarvinnut ottaa rentaleita. Luulisi olevan itsestäänselvyys että tarkoituksena on voittaa pokaali etenkin kun kärkiosaaminen antaa siihen mahdollisuuden ja sillon se on yks helvetin hailee joku 5v päästä realisoitava 2-5 kiekan pikki joista varmaan se 1/5 etes koskaan pelaa änärissä. Nash oli mitä kaikki halusivat, mutta eipä siitä nyt ollut paljon iloa. Sama vaan taapertaa keskinkertaisuudessa vissiin sun mielestä ja iloita kun runkkarissa on mennyt hyvin....
  Drafteja kun tutkit niin saatat havaita että nuo ekan kiekan pikit on myös aika arpoja. Ihan jees kuitenkin kun otat pointiksi nuo sentterit joita noille sijoille kaavailtiin, ja varmasti olisivat syrjäyttäneet Bergeronin ja Krejcin kannujahdissa....Joskus voi ajatella sitä isoa kuvaa ja sitä että toimistolla näitä hommia joudutaan miettimään hieman eri asioiden kannalta kuin joittenkin tehopisteiden pelkästään.
  Oot ilmeisesti jo päässyt unohtamaan missä jamassa Bruins oli Sweeneyn hypätessä puikkoihin. Lucicin soppariin ei ollut varaa, prospekt pooli oli varmaan liigan paskin, joukkue ikääntyi käsiin, ja Boychuk jouduttiin treidaamaan capin takia josta toipuminen kesti todella pitkään kun korvaavaa pelaajaa ei ollut olemassa organisaatiossa. Ihme homma että tätä pitää käydä vähän väliä kertaamassa ja vielä Bostonin palstalla. Pitääkö vielä käydä läpi ne vaiheet miten Sweeney muutti paskan kullaksi muutamassa vuodessa, kun samaan aikaan nämä "tietäjät" naureskelivat kaverille. Olin itsekkin pettynyt etenkin Lucicin menetykseen, mutta annan kyllä propsit Sweeneylle oman tien kulkijana.
   
  Kopteri tykkää tästä.
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kesällä 2015 Sweeney hommasi Zac Rinaldon kolmannen kierroksen varausvuorolla, vaihtoi Reilly Smithin (ja Savardin) Jimmy Hayesiin. Toki siellä oli myös hyviä kauppoja, kuten Hamiltonin, Lucicin ja Jonesin kierrätäminen. Ei tietenkään yhdelläkään GM:llä voi jokainen kauppa mennä putkeen, Zac Rinaldon hommaaminen oli käsittämätöntä 3. kierroksen varausvuorolla, Smith-Hayes kauppa oli ihan perusteltu silloin, enkä sitä moiti jälkiviisautena nytkään.

  Tarvittava joukue ei missään nimessä ollut kasassa 2016 keväällä, siitä kertoo mm. se että Bruins ei päässyt edes pudotuspeleihin. Kun joukkueen pääseminen pudotuspeleihin on todella epävarmaa, niin silloin tarvittavat vahvistukset eivät ole sataviisivuotias John-Michael Liles ja Lee Stempniak (jälkimmäisessä hauskinta, että oli kauden alusa vielä PTO:lla). Jollekkin selkeällä contenderille Lee Stempniak olisi ollut hyvä haku, olihan hän pelannut mallikkaan kauden ja kokemusta löytyy. Mitä näihin pelaajiin käytettiin? Lilesiin 3 ja 5 kierroksen vuorot sekä Anthony Camara. Stempniakiin 2 ja 4 kierroksen vuorot. Kokiko Sweeney todella, että sen vuoden joukkueeseen tuli panostaa noin isolla hinnalla? Kumpikaan pelaaja ei ollut hintansa arvoinen rentalina silloin, eikä kauppa nyt sen paremmalta näytä. Tuntui, että Sweeney ollut kiinostunut juuri näistä pelaajista ja tarttunut ensimmäiseen ehdotukseen, eikä juuri neuvottelu ole kiinostanut. Kun manitsit itsekin tuosta äärettömän surkeasta prospect poolista, niin ei niitä vuoroja kannttaisi heitellä kahteen rentaliin, etenkin kun Bruins on löytänyt ihan hyvin alemmilta kierroksilta pelaajia. Esim. 2015 Carlo, JFK, Lauzon ja Vladar.

  En minä väitä, että Nashin hankinta oli huono ratkaisu. Siitä maksettu hinta oli vain liikaa. 1. Kierros, Lindgren (joka on oikeasti melko lupaava), Spooner ja Beleskey (50%). Beleskeyn arvo oli tottakai miinusmerkkinen, mutta oliko rental-Nash silti yhden lupaavan pakkiprospectin, 1. kierroksen ja 40 pisteen miehen (jota Nash ei ole) arvoinen? Mun mielestä ei, kun esimerkiksi Vanek on liikkunut aiemmin 3. kierroksella, joka on parempi pelaaja. Sitten se toinen treidi New Yorkin suuntaan, jossa menetettiin 3. kiekka ja NHL-rotaatiopakki Rob O'Gara Nick Holdeniin, jolla teki tiukkaa mahtua edes pelaamaan (kuten O'Garallakin). En vain ymmärrä Sweeneyn logiikkaa luopua omasta tulevaiduuesta näihin paska rentaleihin, joilla ei ole A) käyttöä B) tulevaisuutta Bruinsissa. Nash kaupasta on nyt fiilis, että menetettiin paljon, mutta ei saatu mitään. Tää samas fiilis on monesta muusta Sweeneyn kaupasta. Hamiltonista ja Lucicista saatu vastine on vastineena hyvä, mutta se mihin se vastine käytettiin ei vastaa noiden pelaajien silloista markkina-arvoa lähellekkään.

  Otin pointiksi tasan yhden sentterin, joka oli Matt Barzal, sitten laituri Connorin ja puolustaja Chabotin. En pysty allekirjoittamaan, että Sweeney on jollain maagisella älyllä muuttanut paskan kullaksi. Sen toki myönnän, että Sweeney on saanut käännettyä Bruinsin suunnan hienosti. Yksinkertaisesti: Sweeney on tehnyt enemmän tyhmiä päätöksiä, mutta käynyt aivan käsittämätön hyvä tuuri. Marchandin myöhäiskehitys, Pastrnakin odotettua parempi kehitys ja Charan tason palaaminen. Yllättävien nuorien pelaajien nouseminen rooleihin: Grzelcyk, Bjork, Acciari, Heinen ja Kuraly. Vain Kuraly on sidoksissa Sweeneyhyn jotenkin, hän tuli osana treidiä kautta. Onnistuneet vapaat agentit ovat sitten Sweeneyn ansiota, esim. Riley Nashin tai Dominic Mooren noin hyvää onnistumista tuskin kukaan odotti. Kun katsoo joukkuetta nyt, voi Sweeneyn ansioksi nostaa sen, että on hommanut turhat pelaajat ja palkat pois ja antanut nuorille niin tilaa joukkueessa. Farmissa tosin on kasvamassa sitten Sweeneynkin suojatteja, mutta nykyjoukkuueen pelaajat eivät ole tulleet millään Sweeneyn uskomattomalla älyllä.
   
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Jos jotain tässä on viime vuosina valjennut, niin lähinnä se, että gm tai valmentaja ovat statisteja Bergeronin ja Charan Bruinsissa. Ei ole suuremmin väliä, mitä tekevät, kunhan nyt eivät mahdottomasti tunaroi. Siksi Bruins on saanut ajettua prospekteja sisään NHL-tasolle, vaikka varauksissa ei välttämättä parhaalla tavalla onnistuttu. Siksi Bruins pystyy yhä edelleen raapimaan runkosarjassa rutiinilla sen verran voittoja, että pudotuspelipaikka on realismia, vaikka konferenssin kärkijoukkueiden tasosta uupuu.

  Sweeneyllä oli ihan hyvä strategia kasata varauksia ja sitä kautta löytää joukkueelle nostetta. Harmittavasti vain käytännön tasolla strategiasta on lipsuttu parilla todella heikolla UFA-hankinnalla ja syytämällä varauksia avokätisesti vuokrapelaajiin tilanteessa, jossa se on ollut turhaa ja tarpeetonta.

  Mutta kuten sanottu, niin kauan kuin Chara ja Bergeron ovat nykytasollaan, ei ole niin väliksi. Sitten kun tarvitaan uusi ykkössentteri, niin kusessa ollaan. Nähtäväksi jää, onko McAvoysta kantamaan ykköspakin viittaa siinä tilanteessa, kun Charaa ei ole enää heittää askiin vastustajan parhaita vastaan.
   
  Burgerman tykkää tästä.
 8. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Avsia vastaan ansaittu tappio. Rantasen ketju oli parempi kuin Bergeronin, ja se oli sitten siinä. Muuta saumaanhan voittoon Bruinsilla ei ole.
   
 9. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Edelleen siellä on se yhden laiturin vaje jota koitettiin paikata Nashillä ja oli hyvä kokeilu, joka ei lopulta toiminut. Nash pystyi luomaan niitä paikkoja itselleen,mutta eipä siitä paljoa poffeissa ollut hyötyä. Toki Krejci taisi silloin loukkaantua, mikäli oikein muistan joten se peli oli muutenkin taputeltu. Spoonerilla ei ollut mitään tulevaisuutta Bostonissa,vaikka todella taitava kiekollinen kaveri kyseessä olikin ja mahdollisuuksia kyllä annetiin. Vinkuheinät ovat vinkuheiniä eikä Bruinsin muottiin mahtunut. Muutenkin mainittin jo tuosta tulevaisuudesta ja Bostonilla se ikkuna on nyt auki niin silloin siihen satsataan eikä istuta peukalo suussa jotain 10v suunnitelmia punoen. Liles nyt oli väsynein hankinta ikinä,ja vitutti ihan urakalla tommosen jäähyttelijän ja ei voittavan pelaajan hankinta joukkueeseen, mutta kuvastaa hyvin sitä ongelmaa mikä silloin oli eli pakiston paskuutta. Tuurilla Sweeneyn aikana sitten pakistosta onkin tullut vahvuus ja siellä riittää niitä palasia hommata se oikeasti kova laituri poffeihin ja alempiin ketjuihin scoorausta, mitä tarvitaan tulevissa poffeissa. Nykyinen osasto ei näillä näkyminen riitä kuten nähtiin Tampaa vastaan poffeissa! Sille nyt yks helvetin hailee missä mennään 4 vuoden päästä uhrausten jälkeen, kun aika voittaa on tässä ja nyt. Farmissa on edelleen tulossa uusia ukkoja ja palasia joita voi käyttää joukkueen vahvistamiseen tässä ja nyt. Poffeissa voi sitten olla Bergeron-Krejci-Backes senttereinä, mutta laitoihin tarvitaan niitä kavereita jotka pääsevät paikkoihin ja tekevät tarvittavia maaleja. Muuten se ei keväällä riitä. Katsotaan millaisia arpoja sieltä tulee tälle vuodelle vahvistuksien muodossa. Eipä tässä mikään älytön kiire ole nuorten antaessa näyttöjä.

  Machandia on tullut seurattua koko uran ajan ja ollut oma suokkari änärissä vuoden 2011 jälkeen kun ekan kerran näin kentällä tekevän luovia harhautuksia ja asioita joita ei juurikaan muilta näe. Tilastoja tuijottamalla late bloomeri, mutta pelillisesti ei todellakaan. Täälläkin palstalla oltiin kovasti mielissään huhuista vaihtaa Brädi San Josen Marleauhin aikoinaan. Varmaan ollut kyseessä joku ea sportsin ovr valueen perustava arvio faneilla, koska muuten siinä ei ollut mitään järkeä minkään suhteen. Jaahas, eipä jaksa enempää asiasta inttää,

  Charalla 5 minsaa yöllä ja huhujen mukaan olisi loukannut polveansa.....Pari vuotta sitten pelasi paskalla polvella ja se ei todellakaan ollut kaunista kateltavaa, mutta nakataan Zboril askiin ja katotaan oliko hitti vai huti tämä arpa. Nyt olisi mahtavat saumat näyttää.

  Mulle tämän vuoden Liles on tuo Nordström. Valju ja väsynyt hankinta eikä varmaan mitään virkaa kevään kannujahdissa.Toki jos nelosessa tekis pisteen tai pari poffeissa niin sitten lunastaa paikkansa rotaatiossa, mutta muuten en vaan ymmärrä miksi edes joukkueessa.
   
 10. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Texasista piste matkaan, mutta itselle jäi kyllä paljon pelistä hampaan koloon.

  Dallas Starsin Radek Faksa taklasi Bergeronin päin laitoja siten, että Patricen olkapää otti osumaa. Muutaman vaihdon Bergeron kävi vielä kentän puolella, mutta aloituksia ei ottanut, eli ei siellä kaikki ole kunnossa. Tärkeintä on tämän jälkeen miten Bruins reagoi tilanteeseen. Ei mitenkään, ei yhtään mitenkään. Pitää mennä aina kolmanteen erään asti, jolloin Bergeronin pitää itse tulla poliisin roolissa kentälle ja osoittaa Faksalle, että hänen käytös ei ole hyväksyttävää. Miettikää nyt, sieltä tulee Bergeron olkapää paskana hoitamaan hommat, kun muut puhaltelee muniin. Tilanteen jälkeen toki Marchand yritti vähän kovistella ja siitä pisteet hänelle, mutta jos Bruinsin kovimmat poliisit ovat myös joukkueen ykköshyökkääjät niin jotain on pahasti pielessä.

  Jos tässä viestiä haluttiin lähettää, niin se viesti on varmasti vastaanotettu muualla. Liigan top-2 ketjua saa kohdella miten huvittaa, myöhäisiä taklauksia saa antaa, koska palleja joukkueesta ei löydy siihen, että asialle tehtäisiin jotain. Kannattajana käy vähän sääliksi kyllä erityisesti Marchandia ja Bergeronia, jotka joutuu tällä hetkellä tekemään joukkueessa siis aivan kaiken. Ja Marchand otti taas kympin ja kävi huitomassa Bishopia karvaustilanteessa täysin turhaan. Hienoa toimintaa Marchandilta, kun tosiaan samaan aikaan Bergeron oli vielä pukukopin puolella korjailtavana, ehdottomasti hyvä paikka ottaa 2+10 ja laittaa oma jengi alivoimalle, vitun hyvin vedetty häneltäkin. Joku Backes voisi vetää ympäri korvien ja kertoa herra Marchandille, että katso sitä logoa ja sen jälkeen sitä A-kirjainta siinä rinnassa ja mieti nyt edes hetki seuraavan kerran, että miten johdat joukkuetta, miten autat joukkuetta voittamaan. Ja ilmeisesti tuollainen häröily kuuluu Marchandin pelaamisen ja olkoon niin, mutta siinäkin on se oikea aika ja paikka. Koskaan ei ole hyvä paikka ottaa jäähyä, mutta Dallasia vastaan tuo oli se vihoviimeinen paikka ottaa turhia rangaistuksia.

  Lopetetaan kuitenkin positiiviseen; Tuukka Rask tuli takaisin tosi hyvin ja otti muutaman ison torjunnan. Toivottavasti Rask on nyt taas sillä tasolla millä hän on aina ennenkin pelannut. Starsin kovan hyökkäyspaineen alla hyvinkin repaleinen Bruins-kuusikko: Lauzon-Grzelcyk, Krug-Clifton ja Zboril-Kampfer selvisi hyvin ja erityisesti Cliftonin suoraselkäinen toiminta Spezzan kanssa, kun konkari halusi lähteä ei Cliftonia tarvinnut kahdesti huudella syömään.
   
  Burgerman ja larzzon tykkäävät tästä.
 11. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Hyvin pitkälle samaa mieltä kaikesta.

  Itse taklaus, tai paremminkin kiinnipito, ei mielestäni ollut edes jäähyn arvoinen, mutta se oli kuitenkin tahallinen teko Faksalta ja koska Bruinsin paras pelaaja loukkaantui, Faksalta olisi pitänyt irroittaa pää.

  Bruinsilla on tietysti niitä kavereita telakalla, joiden olisi odottanut reagoivan Faksan kiinnipitoon. Mutta tilanne oli taas osoitus siitä, että kovuutta edelleen tarvitaan. Ei tosin pelitaidon kustannuksella.

  Bergeronin tilanne ei vaikuta hyvältä. Eiköhän olkapään nivelsiteissä ole venehdys tai revähdys, sen verran tuskaista oli yhdessä vääntötilanteessa jälkeenpäin. Hyvällä tuurilla muutaman viikon kuntoutus, huonolla leikkaushoitoa vaativa vamma ja/tai kauden pelaaminen puolikuntoisena loppuun.

  Myös Marchandin kasetin kestämättömyys vituttaa. Miten voi ottaa kyseenalaiset tuomiot noin koville, että pitää puhua kymppi ylimääräistä? Ihan niin kuin tuomarit eivät koskaan viheltäisi väärin ketään muuta kuin Marchandia vastaan. Sekä Predsiä että Starsia vastaan tappio. Ja jälkimmäisessä vielä A rinnassa...

  Zboril ja Clifton tekivät debyyttinsä. Jälkimmäinen vakuutti. Liikkuu hyvin ja laittaa itseään likoon. Boychuk paremmilla jaloilla ja ilman lämäriä.

  Noin muuten alan olla sitä mieltä, että niin kauan kuin Chara jatkaa, uutta prospektia sisään puolustukseen swn mminkä joukkue kestää. Krug ja muita edellä olevia dl:llä lihoiksi.

  Bruinsilla ei riitä talentti Boltsia ja Leafsia vastaan, joten nykyisillä miehillä on turha yrittää lottovoittoja. Ei pidä tyytyä keskinkertaisuuteen.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Bergeronilla ilmeisesti olkapää paskana ja sairasloma kestää vähintään sen nelisen viikkoa. Iso isku Bruinsille.
   
 13. Läpälläkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kyl on paljon epäonnea kasautunut yhdelle ja samalle joukkueelle. Silti tulokset on ollu kohtuullisia tai jopa loistavia jos ottaa huomioon et tälläkin hetkellä on 5 vakiopakkia sivussa ja joukkueen ehdoton ykkössentteri ja ykköstähti. Näinköhän myös Pastrnakin maalitehtailu taantuu..ainaki viimeiset 2 peliä bergeronin poissaollessa on Pastrnak vedellä kiikareilla.
   
 14. Läpälläkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mut jos miltä vaan joukkueelta ottaa sen 5 pakkia pois kokoonpanosta nii se kyllä tuntuu. Moore,Chara,Miller,Mcavoy,Carlo ja Vaakanainen. Itseasiassa 7 pakista 5 on sivussa. Grzelcyk ja Krug ainoat tosta nykypakistosta ketkä on ykköstiimin ukkoja.
   
 15. Läpälläkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tai 8sta pakista 6 sivussa. Ihan miten sen haluaa laskea.
   
 16. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Pää on vielä jotakuinkin pinnalla, vaikka puuttuu sekä pakit että sentterit. Pakkipuolella on onneksi hyvää nuorisoa, joka on pelastanut paljon, mutta saa nähdä miten tukkoon tuo hyökkäyspelaaminen menee ilman Bergeronia. Antaisivat nyt sen Heinenin näyttää onko siitä sentteriksi vai ei.

  Siitä edelleen samaa mieltä, että Krug kannattaa laittaa lihoiksi, jos vaan järkevä vastine on tarjolla.
   
 17. Läpälläkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Sit ku pakeista tulee edes 2 tai 3 takasin nii Krug lihoiksi..samaa mieltä vaiks en mikään Bruins fani olekkaan. Mcavoy,Grzelcyk,Moore,Chara,Miller ja Vaakanainen ja Carlo riittää..Ja kun noista nostetuista pakeista osa osaa kans pelata riittävällä tasolla nii Krugia ei boston tarvi.
   
 18. Läpälläkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jos siis Krugista sais secondary-scoring osastolle vahvistusta niin kannattaa kaupata. David Backes on kans ihan täys vitsi palkkaansa nähden mut sitä tuskin kukaan ottaa edes ilmaiseksi. Arizonan "roskakoriin" sen pystyis siirtämään ehkä pientä maksua vastaan.
   
 19. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Joukkuetta tosiaan mitataan nyt, kun pakistossa on käytännössä pois kuusikko, joka voisi pelata sellaisenaan McAvoy-Chara, Carlo-Moore ja Vaakanainen-Miller. Kevan Millerin tosin odotetaan paalavan Red Wingsiä vastaan, ja se paluu ei voisi tulla yhtään parempaan aikaan. Tämän lisäksi sitten joukkueen ykkössentteri pois. Nordström on ollut ihan hyvä hankinta ja on saanutkin vastuuta välillä top-6 stunttina, mutta itse komppaan Joopea ja olen myös sitä mieltä, että Heinenille voisi antaa mahdollisuuden näyttää onko hänestä mihinkään tai vaikka mielummin näkisin Forsbacka-Karlssonin saavan mahdollisuuden pelata kiekollista roolia, jos ei muitakaan löydy. Kehuista huolimatta Nordströmin katto pelitaitojen osalta lienee enemmän tiedossa kuin Heinenin tai Forsbacka-Karlssonin. Acciari ja Backes pystyvät toki myös keskustassa pelaamaan, mutta top-6:een ei Backesillä ole mitään asiaa ja Acciarikin voi maksimissaan pari peliä käydä stunttaamassa, mutta ei mielummin niitäkään, vaikkakin pidän Noel Acciarin työnteosta.

  Mutta kyllähän poissaolot on sitä luokkaa, että Halakin ja Raskin on peli tai pari Bruinsille ryöstettävä, jos Boston haluaa pään veden pinnan yläpuolella pitää. Ja Marchandin pitää olla johtava pelaaja kentällä, hän on pelaavasta kokoonpanosta joukkueen paras pelaaja ja hänen on näytettävä joukkueelle eteen. Haluan nähdä vastuutuntoisen Marchandin kentällä, vaikkakin tiedän, että tulen odotuksissani pettymään.
   
  Burgerman, larzzon & Knap tykkäävät tästä.
 20. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Bruins on toetysti pelannut ennenkin ilman Bergeronia. Riley Nash paikkasi viimeksi ja se meni ihan hyvin.

  Nyt on tietysti sikäli haastava tilanne, että kolme avauksen pakkia on myös sivussa, Miller siis palaa Wingsiä vastaan.

  Divarissa Sabres päässyt hyvään vireeseen, joten kovin paljoa ei olisi varaa rämpiä. Kuukaudessa kuitenkin sellaiset 12 peliä...

  Prospektiosastohan on melko talenttivapaa mitä tulee senttereihin. Tai hyökkääjiin ylipäänsä. B-korin jannuja, eivätkä valmiita shouhun. JFKsta Cassidy sanoi kysyttäessä aika suoraan, ettei odota tämän olevan seuraavan kuukauden aikana niitä, jotka Bergeronin saappaita täyttävät, vaan että tällä on kädet täynnä nykyisen kymmenminuuttisensa kanssa. Colby Cave nostettiin ylös.

  Heinen tosiaan sentteri pelityylinsäkin puolesta, mutta oisko liian kova paikka, kun muutenkin on ollut pelaaminen hakemista, eikä itseluottamus varmaankaan kohdallaan? Laidassa viilettänyt harkoissa.

  Nordström hyvänä yleispelaajana kantaa sen minkä pystyy ja luuötavasti saa paskaa niskaansa kun ei (miljoonan vuosipalkalla) ole ykkössentteri tai edes top6-pelaaja.

  Jostainhan Bruinsin pitäisi tulevaisuutta hyökkäykseen löytää, varmoja ykkösketjun jannuja ei ole kuin Pastrnak. Eli käytännössä pitäisi hankkia parempia prospekteja tai sitten toivoa, että joku b-korilainen ottaa yllättävät ja tarvittavat askeleet ykkösluokkaan.

  Tuosta Krugista vielä sen verran, että onhan kaveri heittämällä paras bruin-pakki hyökkäyssinisestä eteenpäin. En vain ole vakuuttunut, että se on jääkiekossa niin tärkeää kuin maksaa, ja toisaalta top4ään Krug on kovissa peleissä rajatapaus. Vaikka ns. menee, pelaaminen on aika selviytymistaistelua ja se hyökkäyspelikin häviää ilman edullisia peluutuksia.

  Oleellisinta kuitenkin se, että Bruins ei pelaa kannusta tällä joukkueella, puolustuksessa löytyy hyvää prospektia, Krug on tiellä ja hänellä lienee vaihtoarvoa.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Se mitä Cave antaa, en tiedä. Aloittanut tämän kauden hyvin farmissa ja ansainnee näytönpaikkansa. Mutta itse antaisin Donatolle ehdottomasti paikan kärkiketjuissa näyttää tän loukkaantumissuman takia. Alkukausi ei pelillisesti eikä tehojen puolesta ollut NHL-tasoa, mutta oishan tällä jätkällä offensiiviseen suntaan Show'n puolella annettavaa jo nyt IMO.
   
 22. Pica Jäsen

  Viihdyttävä peli Montrealissa ja tärkeät pisteet tämän kauden villikorttijahdissa. Matsista löytyi kaikki hyvän pelin elementit kun vauhtia ja tunnetta piisasi. Niin vaan on maailma muuttunut että Bruins on taitojoukkue ja Habsilta löytyy enemmän kovuutta. Harmittavaan jamaan on fanin kannalta Bostonin seurajohto tuotteen ajanut. Onneksi joukkue ei sentään ihan ylikäveltävä vielä ole niin seurattavaa riitti.

  Myös pelin ratkaisu oli käänteinen ”normiin” nähden kun Drouin kävi viisi minuuttia ennen loppua vetämässä tilanteen ulkopuolella Backesia 2+2 arvoisesti. Muutenkin Backes oli esillä tehden kauden avausmaalin ja ollen mukana voittomaalissa sekä johtaen pirteästi pelannutta 4. kenttää. Rask voitti omassa taistelussaan Pricen ja tämäkin peli osoitti että tämän kauden veskarit pystyvät viemään keskinkertaisenkin joukkueen jatkopelien kynnykselle.

  Tämän porukan sielu näyttäisi olevan pyhä Patrice Bergeron. Ykköskentän muut osat on ihan tuuliajolla ilman Bergeronia kun Pastrnakista on jäljellä joka pelin junnuneppailu ilman hyökkäyspään onnistumisia ja Marchand pyrkii tekemään laiturina sentterin hommia (väärin) hautomalla kiekkoa. Kuten tuolla aiemmissa viesteissä käytiinkin läpi, ei sentterin tontille ole huipputalenttia tulossa joten sinne laitetaan näitä Forsb-Karlsoneita ja Caveja niin nähdään mihin pojista on ja miten reagoivat uusiin tilanteisiin. Ehkä sieltä paineessa kasvaa timantteja mutta harmittavan synkältä näyttää organisaation tila Bergeronin ja Krejcin manttelinperijän suhteen. Tässä olisi voinut olla paikka Donatolla yrittää keskellä pelaamista mutta kuten ennenkin komennus ylös tulee peliotteiden eikä nimen perusteella. Donato ei pärjännyt ennen farmikomennusta laidallakaan joten sentterin hommat olisi olleet todennäköisesti liikaa. Joskus sitä hommaa on alettava kuitenkin harjoittelemaan jos siitä meinataan saada sentteri aikaan.
   
  larzzon ja Ostoskassi tykkäävät tästä.
 23. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Bostonilta hyvä peli Torontossa, vaikka tappio tulikin. Loppujen lopuksi tasoero joukkueiden välillä oli liian suuri. Cliftonilta tosi hyvää pelaamista läpi pelin. Marchand ja Pastrnak olivat myös pelipäällä.

  Miller vietiin sairaalaan, kun sai kiekosta kaulaan, toivottavasti ei pahemmin käynyt.
   
 24. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Ilmeisesti säikähdyksellä selvittiin. Kuvissa ei ollut näkynyt pahempaa ja oli yön tarkkailussa sairaalassa. Onnea oli siis matkassa.
   
 25. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Backes on kyllä parantanut huomattavasti otteitaan, kun Bergeron putosi. Backesin kokemus näkyy ja pidän siitä kuinka hänellä on koko ajan idea siitä miten saisi peliä jatkettua ja edistettyä. Välillä liike ei riitä ja taidotkin jää vajaaksi, mutta yllättävän hyvin Backes näkee kenttää ja pystyy jakamaan kiekkoa. Toki, kun liike on mitä on, niin jatkuvasti hän tasoitusta antaa vastustajille ja usein kiekon kanssa on kiire. Mutta on mielestäni osittain hyvää johtajuutta pystyä nostamaan tasoa, kun joukkueen paras pelaaja on sivussa.

  Edellisessä pelissä myös Marchandia yritettiin kuumentaa, mutta hän ei lähtenyt hölmöilemään mikä on positiivista. Nyt tosiaan Bruins elää niitä aikoja, että Marchandilla ei ole varaa viettää yhtään ylimääräistä hetkeä jäähyaitiossa. Mitä enemmän Marchand viettää aikaa muualla kuin kaukalossa, on se joukkueelle huono asia, ja tämä korostuu nyt, kun johtavia ja hyviä pelaajia on sivussa.