Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Boston Bruins 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Knap, 27.05.2018 klo 15.33.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Meitä on moneen junaan, jotkut tykkäävät uuden kausiketjun avattavan vasta oikeasti kauden päätyttyä, mutta toivottavasti kukaan ei suutu.

  Itsellä taisi edellinen kausi olla pelien seuraamisen puolesta yksi heikoimmista, mutta kuitenkin koosteiden ja muiden apuvälineiden avulla Bruinsin seuraaminen oli hyvillä kantimilla. Kauden alussa en hirveitä odotuksia latonut, eikä käsittääkseni kovin moni muukaan. Joukkue oli keskinkertainen täynnä useita arpoja, eikä asiaa helpottanut untuviikko valmennuksessa, Bruce Cassidy. Mitään ottamatta Cassidylta pois, hieno runkosarjan loppu kun Julien potkittiin pihalle, mutta itsellä oli pinttynyt päähän ajatus uuden valmentajan tuovan aina voittoputken mukanaan. Cassidyn peli oli silti raikasta, niin se oli myös tällä kaudella.

  Boston Bruinsin sopimustilanne ensi kaudelle. Jätin tuohon näkyville, jos oli siirronestävä pykälä tai ELC-sopimuksella. Tiedot kopioitu siis suoraan Capfriendlysta.

  Krejci, David NMC $7,250,000
  Bergeron, Patrice NMC 32 $6,875,000
  Pastrnak, David $6,666,666 $
  Marchand, Brad NMC $6,125,000
  Backes, David NMC $6,000,000
  Bjork, Anders ELC $925,000
  Donato, Ryan ELC $900,000
  Heinen, Danton ELC $872,500
  DeBrusk, Jake ELC $863,333
  Acciari, Noel $725,000

  Krug, Torey M-NTC $5,250,000
  Chara, Zdeno NMC $5,000,000
  McQuaid, Adam $2,750,000
  Miller, Kevan $2,500,000
  McAvoy, Charlie ELC $916,667
  Carlo, Brandon ELC $789,167

  Rask, Tuukka M-NTC $7,000,000

  Runko hyvissä kantimissa. Yksi jossain määrin ylipalkattu on Backes, joka nyt oli tiedossa sopimuksen alusta lähtien jo. Ei todellakaan riippakivi, vaan iso hyöy joukkueelle, mutta ei kuuden miljoonan pahvin arvoinen. Pastrnakin, Bergeronin ja Marchandin pahvit ovat suuri ryöstö, nämä kolme muodostavatkin yhden NHLn parhaimmista ketjuista, joka suuntaan. Kevan Millerin silloinen mitävittua -sopimus näyttää myös melkoisen hyvältä. Ensi kaudella avauksessa on vähintään kuusi pelaajaa ELC-sopimuksella, joista kukaan ei ole mikään neloskentän pelaaja lähtökohtaisesti. ELC-jätkiä pelaavaan kokoonpanoon voi tulla myös Forsbacka-Karlsson ja Trent Frederic, tosin paljon se vielä vaatii.

  RFA:
  Kuraly, Sean
  Grzelcyk, Matt

  UFA:
  Nash, Rick
  Gionta, Brian
  Schaller, Tim
  Nash, Riley
  Wingels, Tommy

  Holden, Nick
  Khudobin, Anton

  Kuralylle ja Grzelcykille jatkot ilman muuta, etenkin Grzelcyk oli aivan erinomainen ja mielellään sitoisin samanlaisen sopimukseen kun esimerkiksi Predators Calle Järnkrokin.

  Pakko myöntää, etten muista minkälaisia huhuja Nashin puolella on nyt ollut, jääkö vai eikö jää. Bruinssin cappi antaisi kyllä periksi antaa vähän extraakin, olisi valmiina se trade deadline vahvistus, eikä helmikuussa tarvitsisi käyttää sitten pelimerkkejä. Brian Gionta voi puolestani lähteä. Tim Schallerille jatko ehdottomasti, olin skeptinen ensimmäisen Schallerin kauden, mutta hyvästihän se pörrää tuolla nelosessa. Riley Nashin pitäisin ehdottomasti, mutta taitaa palkka nousta ja ottajia muuallakin, vuoden sopimuksen vähän kalliimalla ilman muuta, koska Jacobseilla löytyy sitä rahaa. Tommy Wingels palannee Chicagoon. Nick Holden oli hieman pettymys itselleni, ei oikein löytynyt oikeanlaista roolia, joten todennäköisesti hei hei. Kdudobinille jossain huhuttiin kahden vuoden pahvia 1,5 miljoonan AAVlla.

  Marchand - Bergeron - Pastrnak
  DeBrusk - Krejci - Backes
  Donato - Heinen - "Nash"
  Bjork - Schaller - Kuraly
  Acciari

  Chara - McAvoy
  Krug - Carlo
  Grzelcyk - Miller
  McQuaid

  Parasta tässä on se, että joukkue on täynnä kehittyviä pelaajia ja suurin vahvistus taas ensi kaudella on ylläolevien pelaajien kehittyminen, joka voi olla melkoisen suurtakin.

  Varaustilaisuudessa vuoroja melkoisen vähän, koska niillä shoppailtiin mm. Nash. Bruins varaa siis vuoroilla; 57, 77, 88, 119, 212. Toivottavasti draftissa varataan maalivahti, suomalaisista maalivahdeista mielenkiintoinen voisi olla jo toista kertaa varattavissa oleva Lassi Lehtinen.

  Kesällä tuskin hirveämmin Bruins shoppailee, ei vaan ole tarvetta.
   
 2. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Hyvä ja realismin täyteinen ketjun avaus siinä niin. Nasheistä kummankin voi tosiaan laskea poistuvan vahvuudesta. Parempi pelasi juuri elämänsä kauden, on pelaaja parhaassa iässä ja hakee varmasti maksimitaaloja. Voi nähdäkseni saada 20-30 miljoonaa ja Bruinsin ei kannata siinä sopimuksessa olla osapuolena.

  Vanhemmalla on pää kipeä ja liikaa ikää. Jos Rick jäisi parilla miljoonalla ja parilla vuodella, niin voisihan tuo yhden slotin keskiketjuista täyttää. Tuskin.

  Wingelsin on huhuttu haluavan kotikonnuilleen Chicagoon ja ilmeisesti myös Hawksilla on kiinnostusta joten kiitos moi!

  Kuralylle ja Grzelcykille tosiaan jatkot, ehkä myös Khubbylle seiskavuotinen ja se on siinä. Vapailta joku Riley Nash muutama vuosi sitten tyylinen haku, eli pelaaja, joka selviää sentterinä alaketjuissa. Jos on potentiaalia niin kiva, mutta lähtökohtaisesti kait odotetaan, että Kuraly ottaa askeleen tai sitten joku prospekteista breikkaa.

  Ketjuista sen verran, ei kyllä ikinä tule tapahtumaan, että Marchand Krejcin laidalle. Koska: Bruinsin pitäisi saada enemmän 7 miljoonan Krejcistä irti ja debruskit ja heinenit eivät riitä. Pastrnak taas toimii paremmin Bergeronin kanssa.

  Jos kärkipalikoista haetaan isointa summaa, niin se on #63 ja #46, #88 ja #37.

  Edit: toivottavasti toimistolla ja penkin takana ymmärrettiin edes se, että munat samaan koriin strategia ei toimi pudotuspeleissä.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Bruins päästää Postman, Agostinon ja Giontan vapaille markkinoille. Czarnik RFA, mutta ilmeisesti Czarnik saattaa odottaa muiltakin tarjouksia, mutta myös Bruinssissa jatko mahdollista. Eli ajattelisiko Bruins jopa Czarnikin etua tässä, kun itsellä ei ole niin suurta tarvetta, en tiedä.

  Bruinsin twiitti: Boston Bruins Twitterissä: "Sweeney on Paul Postma, Kenny Agostino, Brian Gionta and Austin Czarnik:“Postma, Agostino, Gionta will not be offered contracts...I think Austin [Czarnik] is intrigued by what may exist elsewhere. We certainly haven’t closed the door. We don’t think he has as well.”"
   
 4. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Kait Bruinsilla olisi Czarnikin kaltaiselle pelaajalle tarvetta, elikkä siis kolmossentterin roolin mahdollisesti lunastavalle tulokkaalle, mutta liekö uskoa Czarnikiin sen enempää, että ovat valmiita päästämään pois, jos ei jatka kaksisuuntaisella?
   
 5. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Kirjataan tännekin, että Bruins teki tulokassopparin viime kesän ykkösvaraus Urho Vaakanaisen kanssa. En ole nähnyt kaverin pelaavan, mutta internetin mukaan sohii vasemmalta ja osaa luistella.

  Bruinsin puolustuksen vasen puoli on ehkä se heikompi puoli. Löytyy Chara, Krug ja Grzelcyk. Prospekteja Vaakanaisen lisäksi AHLssä viime kaudella pelailleet Zboril ja Lauzon. Sitten on tietysti veteraaniprospekti Cross, jolla alkaa olla viimeiset paikat ottaa urallaan askel NHLaan. Tuskin ottaa ainakaan Bruinsissa.

  Kesällä voi tietysti tapahtua jtn, esim. Krug on pyörinyt huhuissa ja samoissa Bruins haluaisi vähän enemmän oman pään osaamista vasemmalle puolelle pakistoa. Tuntien NHLn pelaajamarkkinoiden aktiivisuuden voi olla luottavainen, että mitään ei tapahdu.

  Bruinsin näkökulmasta Vaakanainen olisi tietysti hyvä saada opettelemaan pelaamista kapeassa askissa. Vielä kun pelin trendi on kohti jatkuvaa painetta, niin pakeilla kaukalon kokoeron vaikitus pelitapaan vain korostuu. Niitä hetkiä, kun on aikaa katsella, on pohjoisamerkkkalaisessa kiekossa aina vain vähemmän.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Mielenkiinnolla saa kyllä seurata Vaakanaisen menoa rapakon takana. Otti viime kaudella Liigassa isoja steppejä eteenpäin. Hyvä luistelemaan ja kiekkovarma pelaaja. Pystyy antamaan paineen alta ekan syötön hyvin lapaan. Välistä ottaa myös roolia hyökkäyspäässäkin.

  Aikalailla siis semmoinen nykyajan nuori kiekollinen pakki. Vähän semmoinen all-around puolustaja, jolla ei ole heikkouksia hirveästi missään - mutta ei toisaalta ole mikään tähtiosaston pelaajakaan. Lie tuohon luisteluun on näillä 18-21-vuotiailla panostettu erilailla kun tuntuu, että nykyään kaikki tuossa haitarissa ovat hyviä luistelijoita? Myöskin puolustajat. Koonsa puolesta pystyy yllättävänkin hyvään fyysiseen peliin, mutta onhan miehenalku vasta 19-vuotta niin sanomattaki selvää, että fysiikka tuosta tulee vielä varmasti kehittymään.
   
 7. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bandwagon
  Boston ilmeisesti kiinnostunut Kovalchukista. Taitaa vain pyynti olla liian kova, taitaa samalla rahalla saada pidettyä kummatkin Nashit?
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kyllä selkeäksi heikkoudeksi sanoisin laukauksen, ei hääppöinen uhka viivalla ollessaan.
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  No se kyllä totta. Mutta silläkin pärjää jos saa maalia kohti heitettyä. Tästä on hyvä esimerkki Lindellin Esa. Joskin hän on tuossa hommassa erinomainen. Harvalla on taito saada se sinne maalille asti, josta syntyy ripareita ja muuta hulinaa vs. ohi/plekseihin vedetty veto tai blockiin. Toki Lindell on myös esimerkki siitä, että maaleja on lie turha liikoja odotella :D
   
 10. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Laukaus toisaan ei se Urkin vahvuus ole. Mutta muuten kyseessä all-around pakki,joka pystyy roolinsa top-4 puolustajana täyttämään. Tarkkaan tuli pojan otteita viime kaudella seurattua. Alku meni maajoukkueen matkassa tulleen loukin vuoksi pilalle. Alku oli vähän tahmeaa ja muutamia todella pahoja hasardeja kiekon kanssa tuli, mutta se on ihan normaalia. Odottelin Vaakanaiselta enemmän tehopisteitä, mutta Lehterä ei ylivoimavastuuta hirveästi antanut. Sen sijaan oli todella vakuuttavaa nähdä loppukaudesta ja ennen kaikkea pudotuspeleissä hänen tasonsa kentän molemmissa päissä. Väitän jopa Vaakanaisen olleen paras puolustajamme loppupeleissä. Hyvän aihion Bruins tästä saa. Täysin mahdottomana en pidä sitäkään, että aloittaisi syksyllä ylhäällä. Jos näin ei käy, ottaisin ilomielin SaiPaan vielä kaudeksi "kasvamaan".
   
 11. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Lainaus:
  Eipä oo kummallakaan mitään käyttöä. Molemmat katosivat pleijareissa kuin pieru saharaan ja tarkoitus olisi voittaa pokaali eikä pärjätä runkosarjassa.
   
 12. WhoisJohnny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Hyvä hankinta. Hieman kateutta heräsi kun Kahun, Ehliz, Kiselevich ja muut eurooppa arvat ovat siirtyneet uudelle mantereelle, eikä Bruins ollut sainannut ketään tällaista vielä. No nyt tuli, ja hyvä tulikin. Bakos osunut silmiin kyllä arvoturnauksissa Slovakian paidassa positiivisesti, ehkä joku slovakkitietäjä kuten @red.machine tai @vetoo voisi kuvailla jätkää hieman tarkemmin, ja millä avuilla voisi nousta Shown puolelle?

  Sinällään oli hyvä, että Urho signasi jo nyt, pääsee opiskelemaan pientä kaukaloa. En kyllä silti olisi nähnyt pahitteeksi vetää kautta vielä SaiPassa kärkipakkina. Huimat kehtiysaskeleet Vaakanainen vetänyt kyllä, ollut hypetetty superlupaus varmaan 15-vuotiaasta lähtien, mutta oli vielä toissakaudella vaikeuksissa Mestiksessä välillä, mitä pelejä näin. Ainakin bostonilaiset Bruins-fanit ovat innoissaan jätkästä ihan nimensä takia. Oma veikkaus on se, että Vaakanainen voi olla pitkäkin projekti. Voi nousta Shown puolelle jo aikaisin, mutta ehkä ei tee ollimäättöjä, vaan pari kautta menee opetellessa, ennen kuin oppii pelaamaan vahvuuksillaan ja saa itseluottamuksen tekemiseensä. Kiva kuitenkin että suomalaisväriä tuli lisää organisaatioon.

  Kovalchuk huhuille ei kiitos. Toki jos ollaan varmoja miehestä, eikä hän saastuta koppia mitenkään, niin toisihan tuo pientä väriä peleihin omalla henkilökohtaisella osaamisellaan. Ennemmin silti ottaisin Lucicin takaisin, mitä onkin sivuutettu treidispekulaatiot ketjussa.
   
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  En tiedä Bakosista mtn, mutta pelaa oikealta ja jos osaa pelata laidalla, niin on suunnilleen Bruinsin toiseksi kovin oikea laituri Pastrnakin jälkeen. Eli pelaajalta ihan opportunistinen valinta tulla Bruinsiin.

  Toki noista junnuista (DeBrusk, Donato, Heinen jne) joku varmasti joutuu opettelemaan oikealla pelaamisen, kun kaikki eivät vasemmalle mahdu. Donato varmaan jossain vaiheessa yrittää sentterinäkin, mutta vielä taitaa olla liian aikaista.

  Hyökkäykseen on paljon nimiä, mutta aika sekavalta tuo toistaiseksi näyttää ja varmat top6-pelaajat ovat kortilla. Ykkönen ja Krejci.
   
 15. Aitotekonahka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, Lahen Pelicans
  Matt Grzelcyk ja 2v jatko 1.4 milj$ AAV. Hyvä diili ja 2 vuoden päästä sitte toivottavasti vähä isompaa diiliä kunhan tosta vielä kehittyy sinne varmaksi reilun 20 minuutin mieheksi. Joskus sitte Vaakanainen ja Grzelcyk samaan pakkipariin niin vähä haastetta selostajille.
  Bruins Sign Matt Grzelcyk To Two-Year Contract | NHL.com
   
 16. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Lainaus:
  Hyvä sopimus tosiaan. Osoitti tällä kaudella että pysyy hyvin vauhdissa mukana ja oletusarvo on että menee vielä eteenpäin kokemuksen karttuessa. Toimii myös hyvänä mittatikkuna Zborilille, Lauzonille ja muille nuorille pakeille että mitä se paikan (alustava) vakiinnuttaminen ylhäällä vaatii.
   
 17. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Tuli rakastuttua Grzelcykiin menneellä kaudella kovaa. Todella fiksu ja hyvämailainen pelaaja. Rajoitteita riirtää, mutta kun pää pysyy ylhäällä ja seuraa peliä hyvin, niin sillä paikkaa paljon heikkouksia.
   
 18. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  Bakos on isokokoiseksi pelaajaksi suhteellisen hyvä luistelemaan ja kädet ja syöttötaito ovat myös ihan hyvää luokkaa. Laukaus voisi olla parempikin. Millään osa-alueella ei kuitenkaan ole niin hyvä, että varsinkaan NHL:ssä erottuisi edukseen. Todella yllättävä sainaus ja en jaksa uskoa, että nappaa paikan ylhäältä. Olen toki mielelläni väärässä.

  Mikäli Bakos omaksuu vähän "karheamman" roolin, niin jostain nelosketjusta saattaisi ehkä paikan napatakin.