Blues-Tappara La 9.10.2004

  • 7 866
  • 82

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Blues - Tappara, lauantai 9.10. klo 18.30

Väsynyt Tappara tulee Espoon vieraaksi.
Tämä olisi hyvä ratkaista heti kahdessa erässä että voi säästellä jalkoja huomenna SaiPaa vastaan.

Toisaalta, on myös täysin mahdollista että tästäkin ottelusta tulee 1-1 + jatkoajalle + rankkareille -vääntö.

Kokoonpanot varmaankin aika lailla samat.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Nyt olisi helvetin hyvä paikka ottaa kolmen ottelun voittoputki joka korjaisi tilannetta helvetin hyvin.

Tappara väsynyt, Bluesilla hyvä fiilis HIFKi voiton jälkeen.

Paperilla tasoero on selvä mutta pelit pelataan jäällä eli Blues joutuu todellakin tekemään duunia pisteiden eteen. Onneksi vastassa on ehkä SM-liigan ainoa Hannu Virtaa huonompi koutsi.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tästä ja huomisesta voitto niin sarjatilanne näyttää, uskomatonta kyllä, aivan erilaiselta kuin viikko sitten. Jotain hyötyä siis tästä kolmen pisteen voittosysteemistäkin. Mikäli Hifk-voitto on tuonut jengiin itseluottamusta lisää ja uskoa omaan tekemiseen, pitäisi Tapparankin kaatua kotona. Mutta aika monta jossiahan tässä on, toivottavasti onnistutaan.

Tulosveikkausta perinteiseen tyyliin: 5-2, Bluesin maalit Määttä, Malone 2, Wilson ja Kohn.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Itse asiassa mulle on ihan sama kuka voittaa kunhan Blues pelaa samalla fyysisellä tyylillä kuin HIFKiä vastaan. Myöhäinen lauantaimatsi, jengi hyvissä plekseissä niin jokainen kova niitti tuo ison adrenaliinipulssin halliin.

Eli eli, kun kerta Hessu Hopo ei pelaa niin toivotaan että Marko Ojanen tai Sami Venäläinen jää Wilsonin tai Kassun jyrän alle.

EDIT: Bluesilta maalaa ainakin Määttä ja Haakana
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Daespoo: tasoero on selvä

Jees, Daespoo pitkästä aikaa. Ei se Tapparan peli vielä, niin hyvässä mallissa ole, että noin voisi sanoa. Espoo on vielä ollut perinteisesti paha paikka, vaikka Blues vuodesta toiseen floppaakin. Eilinen oli jo lupauksia herättävää, 3-0:sta 4-4:ään Jokereita vastaan vieraskentällä. Ei kyllä enää tyydyttänyt se, että peli näyttää rupeavan kulkemaan. Se oli jo Hämeenlinnan ottelun antia, nyt olisi pitänyt pystyä jo voittamaan. No, toivottavasti tänään otetaan sitten se ensimmäinen vierasvoitto.

Enpä usko Chlubnan tai Ojasen mukanaoloon näin lyhyellä väliajalla Jokerit-ottelussa, josta he olivat siis poissa. Liekö Tappara edes tullut eilen pois pääkaupunkiseudulta, kun pelit ovat näin lähekkäin. Pelaako maalissa sitten huilannut Hovi vai hyvässä pelituntumassa oleva Lehto, se on toinen kysymys. Veikkaan kuitenkin jälkimmäistä, vaikka toisaalta nyt olisikin hyvä paikka peluuttaa Hovia.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
dodiiin

Millähän tavalla arvon Daespoo tasoero on niin huimaava, etenkään Bluesin eduxi ?
Meillä on poissa isokasi ja Klupna mutta kuitenkaan en näe Bluesin etua materiaalissa ? Saarinen on tosin saanut Tapparan puolustajat pelaamaan miten sattuu mutta tänään veikkaan että saat suu auki katsoa kuinka Blues on se joka kahvaa ja roikkuu vaikka Tappara onkin väsynyt, sen verran enemmän jalkoja meillä on.
LA-areena on kuitenkin Tapparalle myrkkyä ja veikkaan Bluesin voittavan 6-4.
Tasapeli olisi tietenkin paras vaihtoehto ja molemmille joukkueille ehdottomasti halvin sillä Saarinen ja Virta vois ottaa kimppa-cäbin Hki-Vantaan lentoasemalle :-)
 

krobbe

Jäsen
Samoilla koostumuksilla Tappara kuin eilenkin.

Eilen selvästä hallinnasta huolimatta Jokerit joutuivat Tapparalle pisteen antamaan, mikä oli ainakin minulle lievä positiivinen yllätys, siis se piste.

Tänään se ei paljon lämmitä eikä auta, kun vastaan luistelee viime kausista selkeästi otteitaan terävöittänyt, tuleva pääkaupunkiseudun ykköstiimi Espoon Blues.

Bluesin hankinnat vaikuttavat tällä kertaa melkoisen onnistuneilta. Tosin onhan tuota jo harjoiteltu ja makkaramarkkoja poltettu melkoinen määrä, joten kyllä jo pitäisi alkaa tulostakin syntymään.

Espoosta tuskin Tapparalla on tuomisinaan muuta kuin kokemusta. Selkeästi nimekkäämällä joukkueella Blues hoitanee homman n. 3-4 maalin erolla. Ainoa jännitysmomentti näin tapparalaiskannattajan näkövinkkelistä onkin vain se pelaako Pukka huonosti vai surkeasti.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Illan kokoonpanot (sm-liiga.fi)

Blues

1 Jere Myllyniemi, Maalivahti
39 Mika Oksa, Maalivahti AK

1. kenttä

24 Mika Niskanen, Vasen puolustaja AK
44 Mika Lehtinen, Oikea puolustaja AK
29 Ryan Malone, Vasen laitahyökkääjä AK
10 Donald MacLean, Keskushyökkääjä AK
9 Landon Wilson, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

32 Kari Haakana, Vasen puolustaja
42 Arto Laatikainen, Oikea puolustaja
49 Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä
16 Olli Ahonen, Keskushyökkääjä
17 Ladislav Kohn, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

21 Tero Määttä, Vasen puolustaja
22 Rami Alanko, Oikea puolustaja
12 Joni Töykkälä, Vasen laitahyökkääjä
78 Kari Kalto, Keskushyökkääjä
28 Lauri Tukonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

82 Matti Näätänen, Vasen puolustaja
4 Janne Jalasvaara, Oikea puolustaja
19 Antti Pihlström, Vasen laitahyökkääjä
20 Miika Elomo, Keskushyökkääjä
85 Niko Nieminen, Oikea laitahyökkääjä

Tappara

1 Sasu Hovi, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

1. kenttä
33 Robert Kantor, Vasen puolustaja AK
50 Mikko Myllykoski, Oikea puolustaja AK
30 Ville Nieminen, Vasen laitahyökkääjä AK
27 Petri Kontiola, Keskushyökkääjä AK
10 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja
24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä
41 Stefan Öhman, Keskushyökkääjä
92 Teemu Laine, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

12 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
23 Mikko Pukka, Oikea puolustaja
11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
19 Mika Viinanen, Keskushyökkääjä
38 Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

5 Anssi Salmela, Vasen puolustaja
15 Ilpo Salmivirta, Hyökkääjä
17 Teemu Nurmi, Vasen laitahyökkääjä
22 Jarkko Pyymäki, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
No onhan sen nyt aivan selkeä ero, paperilla siis, Espoon hyväksi. Varsinkin hyökkäyksessä, siellä on 4 NHL-tason kaveria pelaamassa kahdessa ekassa kentässä, Tapparalla on näitä SM-liiga-jyriä rosteri täynnä.

Puolustus on sitten lähempänä, kiekollisessa pelissä Tappara on parempi mutta fyysisyydessä Blues on taas edellä.

Maalivahdit on tällä kaudella osottautunut OK-tasoisiksi molemmilla, Oksa on ollut Espoon parhaita pelaajia jokaisessa pelaamassaan ottelussa (joka sinänsä ei vielä kerro paljoa...) joten veskoihin ei tulla kaatumaan, tuskin Tuppurakaan.
 

krobbe

Jäsen
Viestin lähetti Daespoo
No onhan sen nyt aivan selkeä ero, paperilla siis, Espoon hyväksi. Varsinkin hyökkäyksessä, siellä on 4 NHL-tason kaveria pelaamassa kahdessa ekassa kentässä, Tapparalla on näitä SM-liiga-jyriä rosteri täynnä.

Puolustus on sitten lähempänä, kiekollisessa pelissä Tappara on parempi mutta fyysisyydessä Blues on taas edellä.

Maalivahdit on tällä kaudella osottautunut OK-tasoisiksi molemmilla, Oksa on ollut Espoon parhaita pelaajia jokaisessa pelaamassaan ottelussa (joka sinänsä ei vielä kerro paljoa...) joten veskoihin ei tulla kaatumaan, tuskin Tuppurakaan.

Asiaa puhuu hän. Se mikä on saanut varauksettoman ihailuni tämän analyytikon tekstintuottotaidoissa on nuo hupaisan leikittelevät Tappara-nimisen joukkueen hellittelynimitykset. No pieni virhe sattuu mestarillekin, tuppuran oli kirjoittanut isolla alkukirjaimella, tarkkuutta siellä tienvarressa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jaahas, taitaa olla Tambereella taas tautia liikkeellä. Ei hätää Krobbe, tähän tautiin joka lääkäripiireissä tunnetaan nimellä palkovegetus nasalus löytyy kyllä lääke helposti, rullaat vaikka kondomin nenän päälle tai jotain.

Jos taas kyseessä on normaali hiekkaa vaginassa -ilmiö niin siitä selviää ihan alapääpesulla.

Oikeesti, jos kommentoisin joka kerta kun Bluesista väännetään hauskoja väännöksiä (Bluuserit, Blöösit, Alakuloiset, Makkaramiehet jne) niin Jatkoaika olisi tukossa. Eli relax dude, edes Hämeenlinnalaiset eivät ole noin herkkiä.

Pitäisi olla hyvä matsi tiedossa, Jokeri-matsin raportin perusteella on odotettavissa siis jotain muuta kuin normaali Kahva-Jyppara.
 
Viimeksi muokattu:

krobbe

Jäsen
Tottakai on hyvä matsi tiedossa, luisteleehan kaukaloon kotijoukkueen lisäksi jääkiekkojoukkuekin.

Ps. Itse en noita nimiväännöksiä harrasta, ne kun ovat mielestäni teinituubaa, joista on turha vedellä mitään nekkuunsa. Ne nyt sattuvat vain jostain syystä huvittamaan. Niiden käyttö kertoo käyttäjänsä kehitysasteen olevan vielä kloppipoika-asteella.
 

Bandana

Jäsen
Ei saatana mitä paskaa. Torstain jälkeen toiveet olivat korkealla, mutta olipahan surkea peli. Noh, nyt olikin semmoiset sankarit kuin Pajunen ja Tampereen Tappara mukana pelissä. Tähän lisättynä Bluesin heikko esitys kahdessa ensimmäisessä erässä, oli tuloksena worst episode ever - tai ainakin pitkään aikaan. Tai no ei siitä edellisestä paskasta matsistakaan pitkää aikaa oo.

Alkuun kehut. Ville Nieminen oli loistava. Hyvä yhdistelmä taitoa ja kovaa työmoraalia. Teki kaksi maalia, ja muutenkin teki loistavaa työtä. Ei ihme että Niemisellä on kultainen kypärä päässään. Kertakaikkiaan erittäin hyvä pelaaja ja tärkeä Tapparalle.
Juha Gustafsson taas jaksoi naurattaa. Viime kaudellakin otti eräällä Espoon vierailullaan kolme kakkosta, ja tänään sama temppu toistui. Yllättäen yksi jäähyistä tuli kiinnipitämisestä, toinen taisi tulla vastustajan mailasta kiinnipitämisestä ja kolmas tuli siitä kun Gusse nahisteli Kalton kanssa.
Lauri Tukosen esitys oli taas hyvä, ja Tukonen ajoi pariin otteeseen röyhkeästi kiekon kanssa maalille ja tekikin kavennusmaalin kolmannessa erässä riparista.
Antti Pihlströmille pointsit siitä loistavasta neloskentän pelaamisesta. Lähes kaikki ottelun taklaukset olivat Pihlströmin käsialaa.

Muuten tämä peli oli kyllä niin helvetin huono. SM-liigaan huonoimpiin tuomareihin lukeutuva amatööri Juha Pajunen teki taas kaikkensa pilataaksen pelin. On se kumma kun vain toisen joukkueen kahvat vihelletään. Muutenkin tuomaritoiminta oli niin saatanan perseestä. Yksi Tapparan selkeä vaihtovirhe jäi viheltämättä, monta kertaa linjatuomarit blokkasivat Tapparan pitkäksi tarkoitetut rännikiekot ja vielä viimeisellä minuutilla aivan käsittämätön pitkä kiekko tuomio, jolla ei kuitenkaan ollut hirveästi väliä. Ei Blues siinä olisi enää tasoihin noussut.

Tapparan peli oli taas sitä samaa paskaa mihin ollaan totuttu. Puolustus täynnä kavereita jotka eivät osaa tehdä kiekolla mitään. Heti kun saadaan kiekko, niin huitastaan miten sattuu tai vedetään korkea lerppu keskialueelle. Kaiken maailman Mikko Pukat ja Anssi Salmelat keskittyivät pelkästään kahvaamiseen. Ylläri. Oli kyllä niin pahan näköistä kattoa kun jääkiekkoa tapettiin. Jokaikinen hyökkäys johti siihen, että Bluesin pelaajien kainaloissa oli mailat tai sitten tamperelaisten kädet pitivät Bluesin mailoista kiinni. Ei saatana. Eikä Pajunen tietenkään osannut/uskaltanut/tajunnut/halunnut viheltää mitään näistä.

Paska matsi. Noh, tietääpähän ainakin että sen toisen Blues-Tappara -matsin voi jättää väliin. Luojan kiitos, jos se jää kauden viimeiseksi Tapparan Espoossa vierailuksi. Toivottavasti Tappara & Pajunen ovat erittäin ylpeitä tämän päivän suorituksesta.

But anyway, meillä on traileri joten tappio ei haittaa. Vai mitä, Vykoukal?
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Viestin lähetti Daespoo

Paperilla tasoero on selvä mutta pelit pelataan jäällä eli Blues joutuu todellakin tekemään duunia pisteiden eteen. Onneksi vastassa on ehkä SM-liigan ainoa Hannu Virtaa huonompi koutsi.

Liigan surkein koutsi löytyy tämänkin päivän tulosten valosta Espoosta, varsinkin kun katsoo NHL-pitoista pelaajalistaa ja sijoitusta sarjataulukossa. Koskahan Espoossakin tajutaan, että panostukset voisi joskus pistää kunnon ykkösvalmentajaan. Tai tiedä sitten kuka on ykkönen, kun viime kauden tapaan penkin taakse ilmestyy äijiä ties mistä.

Tappara on vaihteeksi positiivisessa kierteessä. Viiteen matsiin ei ole tullut kertaakaan turpaan varsinaisella peliajalla. Ylivoimapeli on tehokasta, mikä on viime kauden jälkeen mahtavaa.

Tosin näistä sarjan peränpitäjistä otetut voitot eivät saa liikaa lohduttaa. Ensi viikolla vastaan tulee hyviä mittareita, mm. sarjan kärkipään Ässät...
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Blues oli taas oma itsensä. Munatonta, mielikuvituksetonta ja pelokasta pelaamista. Kaikki kaksintaistelut hävittiin, ei haastamista, ei mitään. Selvimmin näkyy juuri haastamisen puute. Nurkissa pyörimistä ja kiekon viskelyä edestakaisin. Kiekollinen pelaajan aina hitaassa liussa, missä jalat? Ja kaveria ei auteta yhtään, ei tietoakaan yhteis/joukkuepelistä. Yksi pelaa niin muut seisoo paikalaan, ei haeta paikkaa eikä tueta.

Tukonen, Kohn, Wilson, Niskanen saat puhtaa paperit. Malone oli surkea, ei mitään yritystä, vetelää pelaamista, puolustuspäässä ei edes sen vertaa.

Tapparan Niemisellä alkaneen kauden hienoin LA:lla nähty maali.

Meidän on PAKKO SAADA HYÖKKÄYSPELIÄ YMMÄRTÄVÄ VALMENTAJA.

Ainoa positiivinen asia on että omistan kausikortin niin on pakko katsoa jokainen matsi tota paskaa.

Onnittelut Tapparalle voitosta!
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Sasha
Noh, nyt olikin semmoiset sankarit kuin Pajunen ja Tampereen Tappara mukana pelissä.
-clip-
On se kumma kun vain toisen joukkueen kahvat vihelletään.
Tapparan peli oli taas sitä samaa paskaa mihin ollaan totuttu.
-clip-
Kaiken maailman Mikko Pukat ja Anssi Salmelat keskittyivät pelkästään kahvaamiseen. Ylläri. Oli kyllä niin pahan näköistä kattoa kun jääkiekkoa tapettiin. Jokaikinen hyökkäys johti siihen, että Bluesin pelaajien kainaloissa oli mailat tai sitten tamperelaisten kädet pitivät Bluesin mailoista kiinni.
Paska matsi. Noh, tietääpähän ainakin että sen toisen Blues-Tappara -matsin voi jättää väliin. Luojan kiitos, jos se jää kauden viimeiseksi Tapparan Espoossa vierailuksi.
Jotenkin minulla on sellainen tunne, että me on alettu taas pärjäämään. En kyllä oikeen siihen jaksa uskoa, sillä meillä on joukkue täynnä pakkeja, jotka eivät osaa muuta kuin kahvata ja lyödä rännikiekkoja (Kantor 1+2). Eikä meillä ole sitä neljää NHL-tasoista pelaajaa. Noh, onneksi yksi riittää. Valmennuskin tuntuu olevan muualla niin paljon parempaa, että tuskin tässä kauaa juhlitaan, joten ottakaa iloirti...
Noh, kiviä on helppo heitellä, että se siitä...

Muuten täytyy olla helvatan tyytyväinen ensimmäiseen täyteet pistesaaliiseen vieraista. Erityisen tyytyväinen täytyy olla siihen, että se tulee tämän(kin) kauden yhdeltä ennakkoon liigan kovimmalta joukkueelta. Hienoa nähdä Nieminen taas onnistujien joukossa, pisti kyllä todella upean maalin. Pujotteli paremmin kuin Palander.

Toivottavasti isokasi ja Chlubna tervehtyvät ja pääsevät pian tositoimiin. Tosin Ojasen paikkaaja ja manttelin perijä on tainnut jo löytyö. Chlubnan paikkaamiseen ei vielä paljon vaadittukaan.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Täytyy myöntää, että melkoinen pettymys tämä tämäniltainen
tulos. Olisin odottanut Bluesilta kolmen ottelun voittoputkea.
Ennen Hifk-voittoa oli pitkä palautumisaika, joten lienee ilmeistä, että valmennus ei osaa psyykata pelaajia tai sitten kunto ei
riitä. Molemmat ovat valmennuksen vika. Oksa oli muutaman
pelin poissa loukkaantumisen takia ja pelasi sitten hyvin
IFK:ta vastaan. Tänään tuli tappio Tapparaa vastaan, joten
noinkohan kunto riittää? Pitäisiköhän huomenna peluuttaa
Myllyniemeä Saipaa vastaan? Jos huomenna tulee tappio,
niin...
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitokset nimimerkki Sashalle, palautit jossain vaiheessa johonkin kadonneen uskoni siihen, että ehkä tästä kaudesta vielä Tapparan osaltakin jotain syntyy.

Neljä paunaa perinteisesti vaikeista paikoista on Tapparalle erinomainen suoritus, etenkin lähes mahdottomaksi paikaksi pisteiden kannalta osoittautuneen LänsiAuto-Areenan valloitus lämmittää mieltä erityisen paljon.

Ja täytyy toivoa että jättävät koko änärikauden pelaamatta, sillä Ville Nieminen on nyt huippuiskussa. Ja kun äijällä on usein ollut tapana pelata pitkälle kevääseen asti jatkuvasti otteitaan petraten, niin kuinka hirvittävän kaameaan vireeseen laituri oikein vielä yltääkään?

Ei muuta kun lauantai-iltaa viettämään..
 

JJ69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Uuuh, aah. Tähän voisi vaikka tottua että espoosta tulee pinnoja. Vuosiin sieltä ei ollut tuomisina sarjapinnoja yhtään ainutta kappaletta, pleijareissa onneksi paljon voittoja. Näin radiosta nähtynä kelpo vieraspeli. Niemisen onnistumiset kyllä menee kyllä ihan oikeeseen osoitteeseen, se mies ne ansaitsee. Tuota Salmelaa kohtaan osoitettua kritiikkiä en heti sulata, kaverihan on todella kärkäs nousija ja pitää kiekkoa paljon, luistelee hyvin ja on junnuissa tehnyt aika vakuuttavaa jälkeä. Kahvaajaksi ja roiskijaksi ei kyllä ole miestä vielä ennen haukuttu.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti Pantse67
Tänään tuli tappio Tapparaa vastaan, joten
noinkohan kunto riittää? Pitäisiköhän huomenna peluuttaa
Myllyniemeä Saipaa vastaan? Jos huomenna tulee tappio,
niin...

Ei ollut Oksan vika, torjui monta pahaa paikkaa. Ja esim. Niemisen soolo oli enemmän Niemisen loistokuutta kuin Oksan huonoutta. Kyllä vika on huonossa hyökkäyksessä. 2 maalia kotiottelussa on liian vähän.

Minusta Oksa on kasvanut maalivahtina paljon ja luotan häneen, ehdottamasti Bluesin alkukauden parhaimpia, ellei paras pelaaja.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti Sasha
Tapparan peli oli taas sitä samaa paskaa mihin ollaan totuttu. Puolustus täynnä kavereita jotka eivät osaa tehdä kiekolla mitään. Heti kun saadaan kiekko, niin huitastaan miten sattuu tai vedetään korkea lerppu keskialueelle. Kaiken maailman Mikko Pukat ja Anssi Salmelat keskittyivät pelkästään kahvaamiseen. Ylläri. Oli kyllä niin pahan näköistä kattoa kun jääkiekkoa tapettiin. Jokaikinen hyökkäys johti siihen, että Bluesin pelaajien kainaloissa oli mailat tai sitten tamperelaisten kädet pitivät Bluesin mailoista kiinni. Ei saatana. Eikä Pajunen tietenkään osannut/uskaltanut/tajunnut/halunnut viheltää mitään näistä.

Mielenkiintoista, sillä aikana Rautakorven jälkeen kaikkinainen lerppujen roiskiminen on ollut Tapparalta tähän asti kielletty silloinkin, kun se olisi ollut järkevää ja tämän vuoksi on nähty pakkiparin ota-sä-klap-emmää-ota-sä-vaan-klap-eiku-ota-sä-emmää-klap... -syöttöpeliä omalla alueella, kunnes vastustaja on tullut ja vienyt kiekon. Mutta raporttisi perusteella peliä on alettu hieman järkeistää.

Kirjoituksesi oli kokonaisuudessaan erittäin viihdyttävä. Kiitos. Varsinkin jo unohtumaan päässeen trailerin mainitseminen piristi kovasti.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Sniper
Minkäs vuoksi muuten matsi alkoi normaalista poikkeavalla aikataululla?
Viime kaudella oli yksi matsi lauantaina 19.00 alkaen ja Restel huomasi, että katsojat veti kaljaa huomattavasti innokkaammin ja rahaa virtasi rafloihin. Niinpä nyt kokeillaan tällaista tällä kaudella.
 

axheart

Jäsen
Jännää, että Jatkoajan raportissa Virta kommentoi kovasti kahvausta ym, vaikka aika selvästi Blues vei pelin sekä koukku, etä blokkaus alueella...
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Blues osoitti kyllä helvetin hyvin että torstain hyvä esitys oli pelkkä vahinko. Huomenna turpaan ja voi taas lopettaa lätkän seuraamisen kevään MM-kisoihin saakka... no ei sentään, mutta siltä tässä tuntuu kun koko ajan joutuu pettymään. Ei oikeastaan edes nämä tappiot huoleta, mutta kun peli on tuskaista ja mielikuvituksetonta (HIFK-peli tosiaan oli vahinko). Hyökkääjät eivät löydä toisiaan (kiekko päätyyn ja perään... mutta kun kukaan ei ole edes menossa perään), ajoitus on ketuillaan eikä ketjut löydä toisiaan. Tappara oli tänään aika "mieto" mutta heidän onnekseen Blues oli vielä huonompi.

Virta oli oikeassa siinä, että taklaaminen oli illan pelissä suurempi "synti" kuin mailankäyttö. Varsinkin Kalton taklaus kolme minuuttia ennen loppua oli ihan puhdas ja hyvä niitti, niistä pitäisi saada aplodeja eikä kakkosia! Kruus hoiti homman selkeästi paremmin (off-topic: vaikkakin Karalahden selkäänajosta jäi 2+10 antamatta, oli kylläkin tahaton) kuin Pajunen tänään. Jo pelkkä Bluesin huonous olisi riittänyt pilaamaan hyvän kiekkoillan, ei siihen enää tuomarilinjaa olisi tarvittu... sallikaa ne taklaukset niin on edes vaihtoehto ainaiselle mailasodalle. Kun pelaaja A saa koukkia mailalla niin pelaaja B huomaa sen ja koukkii vähän enemmän, pelaaja C taas vähän B:tä rajummin jne... noidankehä on valmis. Ja jossain välissä lottokone Pajunen arpoo jonkun jäähyn koukkaamisesta. Ja taas on mailankäyttöä kitketty lajista pois, kunniamerkit koko porukalle. Pahoittelut että joutuu tähän niin kovasti tarttumaan, mutta se HIFK-peli oli niin muuta ja toista...

Jotain positiivista jos haetaan niin Tukonen on todella hyvä. Oksa teki minkä pystyi, Tapparan muutamalle räkämaalille ei voinut mitään, Niemisen veivi oli suorastaan kaunis, toki Bluesin puolustukselle (lähinnä Lada) kunniamaininta avunannosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös