Black Friday

  • 145 670
  • 667

Takapiiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei jäänytkään Unicefin tukeminen ainoaksi ostokseksi. Toinen PS5 ohjain lähti tilaukseen. Alennus ei ollut mikään massiivinen, mutta kun sai alle 50€ niin päätin tilata. Nyt voi sitten vaimon kanssa pelailla.
Alkoi tässä muuten hieman epäilyttämään alennusprosentti kikkailu, kun ostin muutama kk sitten lisäohjaimen n.60e hintaan ja piti ostaa toinenkin, mutta hinnat olivat nousseet 80 euroon. No nyt sain 50 eurolla, että ei kai tässä nyt valittaakaan voi, mutta aika selvä kuviohan tämä taas oli.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Masku mainostaa taas "-80% alennuksia" näin Black Fridayna. Eikös Masku saanut jo joitain vuosia sitten huomautuksen näistä kusetuksista?

Näissä iskuaskojyskimaskusotkissa on aina alennus, mistä on tullut huomautuksia. Kuluttaja-asiamies esitti kesällä miljoonan euron sakkoa Maskulle kertoo Iltalehti. Toinen Iltalehden juttu vuodelta 2017, jossa Askoa ja Sotkaa uhkasi 100 000 euron uhkasakkoa harhaanjohtavasta alemainonnasta.

Muistan kun piti viime tai toissavuonna mennä johonkin näistä liikkeistä katsomaan jotain huonekalua alen viimeisenä päivänä, mutta ei päästykään ja se harmitti. No seuraavana päivänä oli uusi alekampanja käynnissä.
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
On melkoista kun lukee että kaikki -80% ja katsoo tarkemmin niin pari tuotetta ehkä tuon hintaista ja nekin ollut edellisviikoilla hyvällä tuurilla paremmassa tarjouksessa.
Tässä olisi hyvä teko joltain koodata hintaseurantaohjelma pelkästään huonekaluille. Eli hintahistoria vaan esille, koska nuo liikkeethän eivät välitä paskaakaan joistain tuhansien eurojen sakosta. Rangaistus kuluttajan huijaamisesta on naurettavan pieni yli sadan miljoonan liikevaihtoa ja miljoonien liikevoittoa pyörittävälle yritykselle, jolla tuo kusetus toimii vuodesta toiseen. Veikkaisin, että tällainen sivusto voisi olla suosittukin ja parhaimmillaan auttaa viranomaista tuomioissaan...

Joskus olin ostamassa sänkyä ja Jyskin myyjä katsoi koneelta, että kuukauden päästä tulee taas "tarjoukseen". Eri tuoteryhmät kävivät siis läpi hintamuutokset sykleissä ja alennusprosentit laskettiin tietysti niistä hetkellisistä korkeimmista hinnoista (joilla kukaan ei niitä tuotteita ostanut aka eivät olleet oikeita hintoja).
 
Itse tuli poistettua naamiaisasuja myyvästä verkkokaupasta joulupukin tamineet 20 % alella. Noita on tullut katseltua tässä pitkin syksyä enkä ainakaan oman muistin varassa huomannut hintakikkailua. Muuten on jäänyt ostokset tekemättä kun mitään oikeita tarpeita ei ole.
 

444

Jäsen
Kiitos Black Friday ja PAF. Tuli joku turha mainos jostain edusta. Kurkkasin, että pelitilille oli jäänyt 0,45€ ja päätin törsätä kaiken jossain kolikkopelissä. Asetin panokseksi 0,10€ ja ensimmäisellä pyöräytyksellä jysähti 4€ voitto. Päätin pistää elämän risaiseksi ja nostaa panoksen peräti 0,40€:oon. Pari pyöräytystä ohi, sitten 1,20€ voitto. Ajattelin, että tässähän voi hävitä peräti kaiken alkuperäisestä 0,45 eurosta ja jatkoin pelaamista. Kolme kierrosta ohi ja sitten pamahti 90€ voitto. Kotiutin kaiken. Ei mennyt tämäkään päivä hukkaan. Nyt on jo lähes puolet kasassa peurakolarin vakuutuksen omavastuuosuudesta.
 

Oadie

Jäsen
Näitä hotellitarjouksia voisin mielelläni kuulla, että mistä olet löytänyt parhaimmat.
On tullut vuosittain ostettua kylpylähotelleihin ja hotelleihin Black Fridayna majoitus/lahjakortti. Tänä vuonna nuo hinnat ovat nousseet n. 30%:a viime vuodesta. Kova nousu vaikka onhan hintatasokin noussut. Joka tapauksessa tämä tarjoukamppanja on nyt yksi turhimus muiden joukossa.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Sorruin lopulta Iltalehti Plussaan. Vuodeksi puoleen hintaan bf-tarjouksena. Pitää vain muistaa sanoa irti vuoden kuluttua.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Steamin syysalesta ostin Black Fridayna Command and Conquer: Red Alert 3 hintaan 4,99.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Finnlinesilla näytti olevan aidosti kovia tarjouksia, joten mennäänpä sitten toukokuun jälkipuoliskolla (ainakin) Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan. Laivamatkat Naantali–Kappelskär ja Travemünde–Helsinki kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle auton ja tilavien ikkunallisten hyttien kera yhteensä 421 euroa. Ei paha.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt muutamassa verkkokaupassa on jo Black Friday -merkinnät vaihtuneet Black Weekend -merkinnöiksi. Ennen eilistä ne olivatkin useissa paikoissa muodossa Black Week. Maanantaille on kaiketi tarjolla vielä Cyber Monday -tarjoushulinoita.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ainoa Black Friday tarjous mikä tuli hyödynnettyä oli Prismassa oleva Saludo. 2,50 paketti niin niitä se maksimi kaksi mukaan.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ostin minäkin sittenkin jotain eli kolmet housut Haloselta Itäkeskuksesta -20% tarjouksella. Haloselta minä yleensä housuni ostan muutenkin ja tällä kertaa sattui olemaan tarjouksessa. Olisin toki ostanut ilman tarjoustakin, nyt vain sattui olemaan black friday -tarjous eli kaikki normaalihintaiset tuotteet -20 %.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ostin takin, kun sattui sopiva kohdille ja olisin joka tapauksessa ostanut kohtsilleen. Kun ko. vaatehtimo ei yksityisenä pienenä liikkeenä ole todennäköisesti kyennyt hinnoittelemaan jokaista tuotettaan kalliimmaksi tätä viikonloppua varten, eli kyseessä oli ihan aito alennus, koin tehneeni lopulta hyvän ostoksen. Itse asiassa ostopäätös oli jo tehty, kun kassalla kuulin, että parikymmentä pinnaa lähtee pois hinnasta, mikä asensi mielenmaisemani entistä iloisemmaksi. Peräti riemukkaaksi.
 

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ostin gigantista tietokoneen pelinäppäimistön hintaan 1€. Mielestäni ihan kohtuullinen hinta eikä ainakaan vielä ole tuo kauppa kaduttanut.
 

Oopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Enimmäkseen tullut osteltua softasynia, kuten Cherry Audion GX-80, Waldorfin Streichfett ja Rob Papenin Explorer Bundle 8:n tuli päivitettyä, koska pitkään odotettu Blue 3 tuli siinä samalla. Hesarin digitilauksen menin myös hankkimaan neljäksi kuukaudeksi, kun halvalla sai. Muita hankintoja en viitsi tässä mainita, koska osa niistä on vähän noloja.
 
Ostelin useamman joululahjan. Mikään noista ei ollut kyllä missään tavallista viikkotarjousta paremmassa alennuksessa, osa ei ollenkaan. Etukäteen olin ajatellut ostavani lapselle toppahaalarin jos tulee hyvään hintaan, mutta ei ainakaan ole omiin silmiin sattunut semmoista tarjousta johon olisi kannattanut tarttua.

Sokos hotellien huikeita -40% tarjoushintoja katselin, mutta melko kusetukselta vaikutti. Halvin hinta mikä sattui vastaan oli 98e per yö kahden hengen huoneessa. Ei tullut taskulaskinta mukaan mutta ei nuo normaalihinnoista aivan -40% ole.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Onko kukaan nähnyt missään naisten luisteluhiihdon monoja? Tuntuu valikoima olevan tosi pieni ja pitäisi tyttöystävälle sellaiset löytää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös