Billy Tibbetts HPK:hon

  • 315 688
  • 1 163

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jep, onnittelut kerholle hyvästä hankinnasta. Jos kaveri on tehnyt "rikoksen" joskus 17vuotiaana nulikkana ja kärsinyt sen niin on aika kusipäistä nimittää vielä raiskaajaksii ym kuten täällä jotkut mulkerot on tehnyt, pitäiskö muka koko loppuelämä kärsiä näistä nuoruusaikojen teista perkele, iltapulut näistä kaivelee tietty kaiken irti. Tosiaan väriä tuo liigaan tämä Billy boy toivittavasti ainakin.
 
Viimeksi muokattu:

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
mtuq kirjoitti:
Aika laimeita otsikoita iltapulut repivät aiheesta (ainakin -lehti sellainen). Mitenhän olisi ollut, jos kyseinen kaveri olisi tullut jompaan kumpaan pääkaupunkiseudun jengiin.

Laimeita? Et sitten tainut lukea IltaSanomista Linnapal...Linnavallin kolumnia? Siinähän suoraan sanottiin Hämeenlinnaa kaksinaismoralismin kehdoksi. Jos unohdetaan tyypillinen Linnavallin aivopieru (Tibbetts muka puhdasverinen tappelija? Just joo, melkein piste/peli keskiarvo AHL:ssä), niin aika asiaahan mies kirjoitti.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En perkele jaksa lukea koko ketjua läpi jotta löytyykö samat kommentit jo aiemmin mutta tässäpä miehen omia kommentteja:

11. There's been plenty of talk, and little fact, about what really happened when you were 17. Can you tell us what happened?

"It's actually ironic that you should ask, because I've been reading about what allegedly happened for the last 13 years. This will be the first and only time that I will publicly speak to the media about what actually took place. First off, let me state Webster's definition of rape: 'Sexual intercourse with a woman by a man without her consent, and chiefly by force or deception.'

"Let me unequivocally state that I did not rape anyone. I cannot even fathom the thought of raping a woman. I love and respect all women, especially my mother and sister. With that said, these are the facts of what happened:

"I was 17 years old and at a keg party in my hometown when a girl approached me as I was waiting outside to leave with six of my closest friends. I had never seen her before when she approached me and said, 'Don't I owe you something?' She then proceeded to grope me. I responded to her advances and walked about 30 yards away from my friends to go behind a building. We were gone maybe 5 minutes and during that time I received oral sex. That's all that happened.

"I later learned that I was the last of three guys that she had had sexual contact with that night. The problem with what happened, and I take full responsibility for it, was I was 17 and she was three months short of 16. In the state of Massachusetts, this is considered a crime. As a result, I pleaded guilty to (statutory fellatio and received) four years probation with a three- to five-year suspended sentence."

12. And how about the BB gun incident?

"When I was 19, I tried to shoot a drug dealer in the buttocks with a BB gun, but missed and hit him in the hip or side. The reason I did that was because he was stalking my girlfriend. As a result, I was found guilty of assault with a dangerous weapon and sentenced to nine months in county jail. After two months in county jail, I was surrendered to the state to serve an additional three to five years for a probation violation on my previous charge."

Nooh, theres two sides to every story, mutta kaikesta lukemastani ei saa sellaista kuvaa että miestä pitäis kohdella niinkuin Hannibal Lecteriä =D
Ja, jos jotakuta vituttaa kun copypastesin noin pitkän pätkän tekstiä niin vittu ei kiinnosta pätkääkään.. Antakaa vaikka bannia, who gives a fuck !
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Jumaleissön, 20 sivua tekstiä kaverista joka ei ole pelannut vielä peliäkään liigassa! Ei taida olla mikaan HMV-jamppa tämä Billy-boy. No joo, tottahan toki tuollaisella historialla herätetään keskustelua. Hirveän vaikea sanoa oikeastaan mitään hänestä, kun tarinat eroavat niin paljon kertojasta riippuen. Toki kertoo kaverista jo jotain, että tällaista asioista voidaan edes vääntää kättä, mutta onhan se ihan eri asia jos asia on mennyt kuten kaveri itse sanoo, kuin jos on oikeasti jonkun raiskannut (mitä ilmeisesti siis ei ole tehnyt?). Jos kyseessä on pelkkä alaikäiseen sekaantuminen kun hän itse on ollut 17-v niin... En pidä kovin vakavan rikkeenä. Aseiden kanssa heiluminen on mielestäni siinä tapauksessa pahempi juttu. Ja mitäs ne vielä väitti nelosen uutisissa että Tibbetts olisi tappelukiellossa? Tulee nimittäin takuuvarmasti saamaan melkoista provosointia osakseen pelistä toiseen. Mielenkiintoista, saa nähdä kestääkö kaveri Kerhon riveissä kauden loppuun asti. Itse veikkaan että ei kestä, mutta odotetaan nyt ensin mitä hän saa jäällä aikaan.

mixu kirjoitti:
Kannattaa tutustua esimerkiksi Suutarin Jukan mielipiteeseen kaverista.
Jukalla on kuitenkin ehkä Suomen laajimmat suhteet alan kavereihin eli tietoa löytyy.Jukan arvostus tästä hemmosta on luokkaa nolla.
Entäs jos oma arvostus Suutaria kohtaan on luokkaa nolla?
 
Viimeksi muokattu:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Niin, itse olen sitä mieltä, että Tibbetts hankittiin nimenoman Pietaria silmälläpitäen ja jos mies siellä hermonsa pitää kurissa niin pelatkoon myös liigassa. Tibbetts tulee Suomeen tapaninpäivänä eikä ole pelannut yhtään peliä tällä kaudella, joten tuskin heti ihan suurimpia minuutteja Kerhossa pelailee.
Jumalauta, että mä toivon tämän pelaajan onnistuvan meillä, mutta miksi se nyt yhtäkkiä poikkeuksen tekisi? Pelaisi nyt edes puoli kautta kunnolla ja ratkaisisi mestaruuden meille. Myydään se sitten ensi kaudeksi muualle ja tehköön siellä niitä ylilyöntejään, kun meillä jo näytti mihin pystyy halutessaan. Uskonko tähän? En, mutta haluan uskoa.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Master Chief kirjoitti:
Laimeita? Et sitten tainut lukea IltaSanomista Linnapal...Linnavallin kolumnia?

Juu en ole lukenut. Yritin suluissa mainita, että kyseessä oli iltalehti, jossa oli mielestäni jopa yllättävän laimeaa kommentointia asiasta.

Odotin tosiaan vähintäänkin jotain "lastenraiskaaja" -lööppejä etusivulle, mutta kyllähän iltapulujen tutkivan journalismin karvainen koura vielä ehtii korjata tilanteen. :-)
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
psychodad kirjoitti:
Eli jos ette usko meitä jotka sanomme että kyseessä on puhtaasti alaikäiseen sekaantuminen eikä raiskaus, etsikää sitten itse vaikka netistä tai sanakirjasta.
Tuskin täällä moni virallisen tuomion käänöstä epäileekään. Sen sijaan epäilykset kohdistuvat tuomion oikeellisuuteen. Voihan hyvin olla, että tuomio on mitä on, koska rahalla saa ja hevosella pääsee. Minä en voi tietenkään totuutta tietää tuosta asiasta, joten en viitsi B.T:tä raiskaajaksi nimittää.

Toivotaan, että äijä pelaa SM-liigassa vastustajaa kunnioittaen, ja siviilipuolella käyttäytyy myös asiallisesti. Siinä tapauksessa tervetuloa vaan Suomeen.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Mitäs mitäs, onko nimimerkki gagsin johtama ulrtas/mestaus osasto jo rauhoittunut? Entäs Hervannan metsästästäjä HN "pedofiiliraiskaaja" -juttuineen? Ehkä Ultras -osaston sekä HN:n kantsii miettiä pariin kertaan kun seuraavan kerran moittii IP-lehtien journalismin tasoa, mikä yleisesti on JA:n keskusteluosaston mielipuuhaa.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
jeps, kyllähän tässä ketjussa on kirjoitettu varmasti kaikki mahdollinen, mutta pakkohan tätä on jotenkin itse kommentoida. Minusta on erittäin mielenkiintoista, että juuri HPK hankki hänet.

Kyseessähän on kuitenkin power-forward sanan varsinaisessa merkityksessä, ja vieläpä tod.näk. halpa sellainen. Sekopää ehkä, mutta sillä on sentään jonkulaiset kädet.

HPK kuitenkin nyt astui pois kärkitiimien pehmeimmän joukkueen tittelistään ainakin jotenkin. Mäkkärihän ei enää kouluta, joten tilausta tällaisellekin oli. Tibbetts saattaa olla se puutuva pala mestaruustiimiin, kuten oli Brad Smyth Kärpissä aikoinaan.
 

krobbe

Jäsen
Nyt on sitten kaikki nähty, paha poika palkattu poikakerhoon. Siitähän ei päästä mihinkään, että kyseessä on vähintäänkin ihan jotain muuta kuin pyhäkoulupoika, mutta...

Hieman kai mennään jo liian pitkälle tässä kuvan luomisessa miehestä, joka painii samassa sarjassa Jammu Siltavuoren kanssa. Raiskaaja-pedofiili, hyi helvetti kuinka naurettavia väitteitä. 17 v ja tyttö 15 v, viinaa ja kalua hieman suukkuun, so? Tuskin siinä mitään kummempaa on kuin tytön vanhemmat ovat kauhistelleet, etteihän heidän pikku lapsi ole voinut vapaaehtoisesti kullia suuhunsa haluta.

Pitäisikö minun olla huolissani 16-vuotiaasta pojastani, joka vietti viime yönsä 15-vuotiaan tyttöystävänsä kanssa viereisessä makuuhuoneessa. Moraalisesti valveutuneisiin korviini kantautui vähintäänkin syntisiä ääniä. Onko poikani iljettävä pedofiili, siinäkö meni esikoiseni taivasosuus, olenko siittänyt haluni hulluuttamana vinksahtaneen pervon tähän maailmaan?

Poliisinkin Billy on pahoinpidellyt hurjassa nuoruudessaan, sehän on kyllä tavattoman väärin, lakihan sanoo, että vain poliisi saa pamputtaa ja veronmaksajain tulee ottaa iskut kiitosmaininnoin vastaan. Uhkaillut, häiriköinyt ja ampunut impulla toista koltiaista lonkkaan on BT hurjassa nuoruudessaan myös. Täysi peto on jätkä, perkeleestä heti seuraava.

Hieman enemmän kuin näistä nuoruuden häröilyistä, olisin HPK-leirissä huolissani BT:n ilmeisestä kyvystä pilata pelillisesti varmaan ihan hyvät esityksensä turhilla sikailuilla ja pääkköilyillään. Toivottavasti (HPK:n kannalta, ei minun) Jalonen saa BT:n asenteen kuntoon. Tapella ei Billyn kannata, varsinkin kun katsottujen videoiden pohjalta voisi ennustaa, että Koskenkorvakin pieksee Billyn mennen tullen.

Menneet pahat teot tulisi pystyä unohtamaan ja antaa Billy-boyn aloittaa SM-Liiga uransa puhtaalta pöydältä. Aika näyttää mitä tapahtuu, Karpela on ainakin tarkkana se o varma.
 

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Haluaisin muistuttaa pedofiiliraiskari-sanaa käyttäneille, että mielestäni on kunnioitettavaa jos raiskaa pedofiilejä.

Lisäisin myös, että Tibbetts heitti hampurilaisella Mario Lemieuxia päähän Penguinssien tiimin sisäisessä tappelussa.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"Ei ole kymmeneen vuoteen tehnyt mitään", "ollut jo vuosia ihan kunnolla", "todellinen huippu-urheilija".
Ja edelleen jatkuu sama hyssyttely oikeista ongelmista myös kerhon johtohenkilöiltä kuin myös henkeen ja vereen puolustelijoilta. Ei kukaan puhu Pittspurghin aikaisista tappouhkauksista tai täydellisistä pimenemisistä kentällä ja pukukopissa ed. kausilta. Myös viimekaudella tämä huippu-urheilija puri kurkkuun vastustajaa tappelussa, jossa oli pahasti alakynnessä, jonka oli itse aloittanut.
Huumeiden ja lääkkeiden kanssa sekoiluista ei myöskään ole kovin montaa vuotta, mutta niitähän ei lasketa.
Helppoa on viedä asioita sivuraiteille tuolla vanhalla raiskaus-jutulla.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Näin hämeenlinnassa asuvana on pakko ihmetellä näitten jurojen hämäläisten muuttumista anteeksi antaviksi tuomittujen ymmärtäjiksi. Voin vain kuvitella mikä olisi ollut se paskan määrä jos kaveri olisi mennyt vaikka HIFK:iin. Ja voin sanoa, jotta jos olisi tullut tepsiin suolaisin varmasti yhtä pahasti kun nyt.
Minäkin voin ajatella jotta jos joku ryöstää nakkikioskin kännipäissään on rikos sovitettu linna tuomiolla, mutta seksuaalirikosta ei soviteta millään. On jeesustelua kyllä, mutta kuten joku aikaisemmin totesikin, kyllä ne pienet kiekkoilijat katsovat "ykkösen" jätkiä aika paljon ylöspäin, ja mielestäni tällaista kaveri mitä näytöt ovas siviilielämässä ei tulisi katsoa yhtään kunnioittaen.
Kaveri aika tavalla tainut lähteä joka joukkueesta ovat paukkuen(kuten jo todettukkin), ja kyllä toivon tätä pienessä kierossa mielessäni nytkin. En toivo tällaiselle kaverille onnistumista yhtään, päinvastoin kaikkea muuta, paljon jäähyjä, loukkaantumista ja joukkuehengen rikkomista.

By the way, hyvin se RY:n puheenjohtaja kääntä asioita aina omalta kannalta parhaaksi.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
McL kirjoitti:
Haluaisin muistuttaa pedofiiliraiskari-sanaa käyttäneille, että mielestäni on kunnioitettavaa jos raiskaa pedofiilejä.

On täällä sairasta jengiä!

-------

Mutta asiaan vielä palatakseni:

Kovasti on paljastava tämä HPK:n toimitusjohtajan lausunto: "Mies on hölmöillyt nuorempana, mutta on jo monta vuotta osoittanut olevansa nimenomaan huippu-urheilija."

Aivan tarkoitushakuisesti yritetään antaa se kuva kuin kyse olisi jostain nuoruusvuosien sekoiluista. Tässä nyt on kuitenkin kyseessä kaikkien todisteiden mukaan luonnevikainen ihminen, joka on tehnyt suunnilleen kaikkea sitä, mitä joukkueurheilijan ei pitäisi tehdä.

Ehkä toimitusjohtajan hymistely loppuu, kun hän joutuu hyvästelemään tämän huippu-urheilijansa ja saa kuulla tämän suusta kuolemantuomionsa.

Hölmöilyt alaikäisten tyttöjen ja ilmakiväärien kanssa saattavat olla takana, mutta täysin kieroutuneen narsistinen "mitkään säännökset eivät koske minua" -ajattelutapa elää vahvana tämän miehen kaikissa teoissa.
 
Suosikkijoukkue
Hpk, HcRaPo
Vuosisadan rikos...

...sainata Billy Tibbetts?

Kun se niin helvetisti kiinnostaa kaikkia Helsingistä, Oulusta, Tampereelta, Turusta ja joka paikasta, niin etteköhän sitten perusta omia ketjuja sinne omille palstoillenne ja mene sinne jauhaan näitä helvetin tärkeitä mielipiteitänne.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Shandon Brenahan kirjoitti:
...sainata Billy Tibbetts?

Kun se niin helvetisti kiinnostaa kaikkia Helsingistä, Oulusta, Tampereelta, Turusta ja joka paikasta, niin etteköhän sitten perusta omia ketjuja sinne omille palstoillenne ja mene sinne jauhaan näitä helvetin tärkeitä mielipiteitänne.

Voi kyynel. Tää on aina yhtä suloista, kun menee koko hernemaissipaprikapussi nenukkiin, kun KESKUSTELUpalstalla jonkun toisen jengin kannattaja kommentoi toisen jengin osiossa asioita. Tosin, miksei sitä voisi ehdottaa modesedille sellaista featurea, että jos sulla ei tossa suosikkijoukkueen kohdalla lue esim. HPK, niin sä et pääsis muuta kuin lukemaan HPK-osiossa olevia ketjuja, et niihin kirjoittamaan. Tää nyt on vain yksi netin varmaankin sadoistatuhansista foorumeista, ei oteta sitä niin vakavasti. Mennään vaikka ulos, siellä kuulemma voi säkällä paistaa aurinkokin.

Mutta asiaan, hieman ristiriitaista tietoa tuntuu olevan netti pullollaan miehen törttöilyistä tai törttöilemättömyyksistä ja samalla hieman ristiriitaisin tuntein suhtaudun itsekin tähän sainaukseen, joten mielenkiinnolla odottelen vain sitä miehen esiintymistä HPK:n paidassa. Minkähänlaista dialogia mahdetaankaan käydä HPK:n pelaajien kesken, kun Tibbet ei ole välittömässä läheisyydessä? Mutta HPK:n sainaushan tämä on, Ei SaiPa:n, joten ----->
 
Viimeksi muokattu:
F

Flonaldo

Kovasti monen on täytynyt päästä avaamaan oma sanainen arkkunsa ilman minkäänlaista pohjaa sanoilleen. Kun intter netissä luin huhun niin tottahan sen täytyy olla...

Kyllähän herra on lain kouran kanssa ollut vaikeuksissa, mutta siitä tosiaankin on aikaa hetki jos toisenkin. Tibbettsin ensimmäinen rikos ei kuitenkaan Suomessa todennäköisesti (pohjautuen siihen miten tuo tapahtumien kulku on eri lehtijuttujen perusteella mennyt) olisi edes rankaistava teko. Enkä sitä ilmakollakaan ampumista nyt ihan murhayritykseen rinnastaisi. Helvetin tyhmiä temppuja toki, mutta Tibbetts on niistä rangaistuksensa kärsinyt.

Jos sitten taas myös "vittu mä tapan sut"-huutelu on niin tuomittavaa, ettei tällaiseen syyllistynyttä pelaajaa kukaan saa hankkia niin äkkiä saadaan liigasta potkia monta muutakin pelaajaa pellolle.

Vaikka joillakin kirjoittajilla tuntuu olevan vankka oma mielikuva siitä mitä HPK on ja ei ole, on se vain teidän oma kuvitelmanne. Joo joo, mukava naapurin pikkupoika... sitä ei ole levittänyt kukaan muu kuin te keskenänne. Kunnes joku kaivaa faktaa sille, että HPK:n kannattajat olisivat jotenkin jeesustelleet yhtään muita enemmän niin voitte painua johonkin muualle itkemään maailman kaksinaismoralismia.

Tibbettsillä on nyt kuukausi aikaa näyttää a) pelilliset taitonsa ja b) pitää päänsä suorassa. Jos näin ei käy, niin eipä tuossa mitään mennyt hukkaan. Jos kaverista taas oikeasti on kaivatuksi maalintekijäksi (josta esim. AHL-tilastot antaisivat viitteitä), niin hyvä homma. Itse en Moravecin hankinnan jälkeen tätä Tibbetts-vetoa ihan ymmärrä, mutta JJ selvästi halusi tällaisen pelaajan ryhmäänsä - ja mieluummin sekopää-Billy kuin sekopää-Pasi.
 

pp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, HCRaPo
http://www.youtube.com/watch?v=uWaxlU4O-To

Tässä kenties tulevaa?!?!

Erinomainen hankinta/pelote Kertsille, Jalonenhan on puhunut sitä, että kentällä ei saa pelätä mitään/ketään, joten sopiva turva niille jotka paskat housussa siellä kentällä pyörivät. Billy Boylla on kuukauden palkaton tryout sopimus, jonka jälkeen katsotaan näytöt kentällä ja Hämeenlinnan yöelämässä ennenkuin päätetään loppukaudesta. Joten voi vaan todeta, että riskit on minimoitu aika pieniksi ja yleensähän nämä hankinnat onnistuvat...

Tilastollinen fakta: 3/4 raiskauksesta ei ole ollut raiskaus vaan normaalia seksin harrastamista humalassa tai selvinpäin, jota naiset ovat ruvenneet katumaan ja siitä syystä nostaneet syytteen. Miehet voisivat nostaan syytteen lähes yhtä usein väkisin makaamisesta, jos vain haluaisivat, mutta eivät syystä tai toisesta nosta. Tehkäämme tästä sellainen johto päätös, että akat valittavat tästäkin asiasta tuhraan!

Toivotaan, että saatiin tästä ilkeä maalintekijä, joka ei ampuisi kauhean montaa kaveria Hämeenlinnasta!
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
En saa selvää, aijai jai jai

Nyt on n. 20 sivua jatkoajan upeinta kirjoitushistoriaa takana ja kaippa sitä itsekin jotenkin pitää kekoa sohaista. Toivottavasti lauseitteni semantiikka aukeaa kaikille nappiverkkareista jeesus-maskisiin.

Itselleni tärkein fakta on se, että viime kaudella on AHL:ssä pelannut melkein piste per peli. Toki takana on myös kausia alemmissa sarjoissa mutta kai se viimeinen kausi jotain kertoo.

Kovasti täällä on myös kehuttu kuinka hänet on potkittu pois jokaisesta seurastaan. No, jos pelaaminen ei kiinnosta, eli sekoilee OR:iä, niin eiköhän se kuukauden aikana nähdä.

Mielenkiintoinen fakta on myös se, että Korpela sanoo miehen olleen kiikarissa jo vuosi sitten. Kunhan ei vaan jatka Svenssonin perinteitä. Ehkä puheet kovasta jätkästä ohitetaan olankohautuksella koska Svensson oli "tuffast i Elitserien" ja Seydouxkin "tough as nails".
 

Aatos

Jäsen
pp kirjoitti:
Tilastollinen fakta: 3/4 raiskauksesta ei ole ollut raiskaus vaan normaalia seksin harrastamista humalassa tai selvinpäin, jota naiset ovat ruvenneet katumaan ja siitä syystä nostaneet syytteen.

Tämä ei liity ko. hankintaan, mutta voisitko osoittaa edes jonkinlaisen lähteen tälle - ihan työni puolesta kiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On tää kyllä surkuhupaisin ketju aikoihin, jos koskaan Jatkoajan historiassa. Kaveri ei ole edes Suomessa, saati pelannut pelin peliä täällä, ja 20 sivua täyttä paskaa on täynnä.

Ilmeisesti saatiin Saatanasta seuraava,alaspäin katsoattessa, joka on luonnevikainen/mielenvikainen/hullu/pedofiili/raiskaaja/poliisinhakkaaja/ja vittu ties mitä, osa kirjoittaa inter netistä löydettyjen juttujen perusteella psykoanalyysiä hänestä ihan kuin tuntisivat hänet henkilökohtaisesti.

Tämän ketjun jeesustelun tasoon olisi Tanja Saarelallakin tekemistä. Päivi Räsänenkin taitaa jäädä toiseksi. Mutta jatkakaa.....

Ja ennenkuin joku kerkeää, niin en puolustele Tibbetsin tekemisiä, mutta hän on tuomionsa niistä kärsinyt, ja sen mukaan häneen pitää suhtautua.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Shelter kirjoitti:
On tää kyllä surkuhupaisin ketju aikoihin, jos koskaan Jatkoajan historiassa. Kaveri ei ole edes Suomessa, saati pelannut pelin peliä täällä, ja 20 sivua täyttä paskaa on täynnä.

Tämän ketjun jeesustelun tasoon olisi Tanja Saarelallakin tekemistä. Päivi Räsänenkin taitaa jäädä toiseksi. Mutta jatkakaa.....

Ja ennenkuin joku kerkeää, niin en puolustele Tibbetsin tekemisiä, mutta hän on tuomionsa niistä kärsinyt, ja sen mukaan häneen pitää suhtautua.
Aivan turha vinkua, jos Tibbetts olisi tullut IFK:hon tai Jokereihin olisi sivuja jo 50, ja sielä olisi kärjessä hpknappiverkkarit ja muut maalaiset ulvomassa.

Minun puolestani tervetuloa vaan liigaan Tibbetts.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös