Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Arizona Coyotes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Doaner, 13.06.2017 klo 15.33.

 1. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Eipä voi sanoa, että Domingue erityisesti onnistui. Etenkin rankkari näytti todella pahalle. Taitaa lähtö tulla, mikäli Raannan loukkaantumisen uusiutumisen pelkoa ei ole. Mielestäni hyvä haku tämä Wedgewood. Vitoskiekalla ei keskimäärin tee mitään, sama se on koittaa. Tuon joukkueen takana ei kyllä taitaisi kukaan näyttää erityisen hyvältä. Raannan kohdalla toivoisin, että paluu tapahtuisi myöhemmin.

  Devils-matsikin oli jo monesti nähtyä. Coyotes pysyi ihan hyvin mukana ottelussa, mutta kun pisteitä aletaan jakamaan, niin vastustaja menee ohi. Laukaukset voitettiin 37-25 ja jopa aloitukset meni Yotesin nimiin. Joukkueen johtavat pelaajat (ketkä?) eivät johda joukkojaan edestä. Näkisin, että tässä on merkittävä osatekijä, miksi nämä väännöt päättyvät huonosti. Totisesti toivon, että OEL pelaa taas vaihteeksi vammojen runtelemana. Muuten en osaa selittää, miksi pari kautta sitten Norris-ehdokkaalta näyttänyt pelaaja on niin ulkona kaikesta, missä oli loistava.

  Mikäli aavistukseni on oikea, niin nyt tuolle loukkaantuneena pelaamiselle pitäisi laittaa loppu ja mies kuntoon, tämä kausi on ohi. Samasta syystä taas Clayton Keller saa opetella sarjan kurinalaisuuksia. Niin loistava poika kun kyseessä onkin, niin tuleehan noita kiekollisia virheitä aika paljon ja puolustuspelaaminen on hakusessa. Eilinenkin rankkari meni puhtaasti hänen piikkiin. Silti Keller on ainoa syy, miksi näitä pelejä jaksaa katsella. Calderin voittaminen tuossa ryhmässä olisi melkoinen saavutus ja toisi valoa myös faneille.

  Syyttävä sormi osoittaa tällaisen alun jälkeen myös valmentajaan. Enää yhtä tappiota vaille ennätys heikoimmasta kauden alusta. Se on jo saavutus, missä kohtaa omistuksessa varmaan mietitään, nauttiiko Tocchet luottamusta?
   
 2. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Otteluita en ole jaksanut seurata, mutta mistä siellä aavikolla kenkä puristaa? Ekman-Larsson,Hjalmarsson, Goligoski ja Demers vaikuttaisi pareperilla ihan solidilta nipulta ja itse odotin kauteen lähdettäessä huomattavasti parempaa saalista pisteiden suhteen kuin viime kaudella. Uusien sääntöjenkin luulisi suosivan Arizonan nuorekasta hyökkäystä, mutta näköjään ihan roskikseen menee tämä kausi.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lyhyellä matematiikalla voisi laskea, että joukkue on päästänyt eniten maaleja ja tehnyt 6. vähiten. Ylivoima on ollut ihan toimivaa, jopa liigan keskitasoa. Alivoima sen sijaan liigan heikointa.

  Kuitenkin Arizonan laukaisumäärät on liigan keskitasoa ja vastustajien laukaisumäärät jopa liigan kärkipäätä. Siis Arizona päästää vastustajan laukomaan 10. vähiten koko liigassa.

  Näitä ym. tilastoja peilaten on helppo todeta, että Arizonan maalivahtien torjuntaprosentti on liigan heikointa
   
 4. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Kyllähän tuo joukkue huutaa koodinimi Mike Smithia maalille. Jotenkin en usko siihen että Ranta nousisi vaadittavalle tasolle.
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Jännä nähdä, miten Wedgewood onnistuu Arizonan paidassa. Devilsissä pelasi kolme (?) matsia viime ennen viime kauden pilannutta loukkaantumistaan. Niissä peleissä W oli oikein hyvä, samoin kun hän on ilmeisesti ollut tilastojen valossa hyvä AHL:ssäkin.

  Devilsissä tie oli tukossa Schneiderin ja Kinkaidin takia ja toisaalta AHL:ssä Blackwood ja Appleby tarvitsevat peliaikaa. Arizonassa tilanne on toinen, joten hyvä kauppa kaikkien osapuolten kannalta. Toivottavasti W onnistuu nappaamaan ainakin kakkosveskan paikan joukkueesta.
   
 6. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Domingue vihdoinkin waiver-listalle, joten Raanta on siis ainakin luukkuvahtikunnossa. Raanta - Wedgewood -kaksikolla mennään siis tästä eteenpäin.

  Maalivahtipeli on ollut Coyotesin turma lähes joka pelissä - voittoja olisi tullut jo useampi, jos maalilla olisi pysytty edes 90%:n tarkkuudella torjumaan. Hyökkäyspäässä peli kulkee ihan mallikkaasti ainakin ykkösketjun osalta ja onnistumia on alkanut tulla myös alempiin ketjuihin (Duke, Dvorak, Perlini ja Fischer). Puolustusosastolta on sen sijaan nähty joka pelissä pari aivopierua, joista vastustajat ovat kovalla prosentilla rankaisseet.

  Smithiä ei kuitenkaan ole ikävä. Katsotaan sitten uudestaan, jos Raanta ja Wedgewood tekevät kumpikin "Dominguet".
   
 7. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti Raanta on nyt oikeasti kunnossa eikä ole hätiköity tuon paluun kanssa.
   
 8. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  VOITTOVOITTOVOITTOVOITTO KELLER JUMALAN POIKA WEDGEWALL STANLEY CUP TÄÄLTÄ TULLAAN!!!!

  Ei muuta tällä kertaa, jatkakaa.
   
 9. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Wedgewood on kyllä melko massiivinen upgrade Dominguesta. Kolme meni tänään miehen selän taakse mutta yhtäkään noista maaleista ei olisi pysäyttäny edes Jonathan Quick. Toivottavasti tää voitto helpotti Coyotesin henkistä lukkoa, peli on jatkossa vapautuneempaa ja pelinhallinta alkaa tuottaa lisää voittoja.

  Jos Yotesilla olisi ollut alkukaudesta oikea maalivahti niin ei olisi todellakaan kestänyt 12 peliä saada se avausvoitto. Jospa ne Hjalmarsson ja OEL:kin alkaisivat esiintymään lähempänä sitä tasoa mitä heiltä odotetaan. Uskon että kun Raanta tervehtyy, niin Kojooteilla on mainio veskakaksikko Raanta-Wedgewood.

  Dominguen NHL-uran uskon olevan päätöspisteessään. Nyt oli kaverilla se THE tilaisuus osoittaa olevansa luotettava NHL-tason backup ja lopputuloksena oli totaalinen housuunpaskominen.
   
 10. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Keller nimetty täysin ansaitusti kuukauden tulokkaaksi. Tehot 9+6 13 otteluun.

  Pistepörssissä hänen edellään ovat Stamkos, Kucherov, Schwartz, Matthews ja Voracek sekä maalipörssissä vain Kucherov, Tavares ja Ovechkin. Täysin uskomaton kaveri!
   
 11. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  On kyllä todella huikee kaveri! Tällä hetkellä ainakin änärin surkeimassa joukkueessa tollaset pisteet 19- vuotiaalta ihan perkelee kova suoritus. Itehän toivoin 2016 draftissa että nuorukainen olisi valunut Devilsin saataville ja oltas hän poimittu. No ohan meilläkin Devilsissä muutama ihan kohtuu hyvä prospecti tällä kaudella seurattavana ;) Kovaa tulee varmasti taistelu Calderin voitosta olemaan, Keller tällä hetkellä kyllä lähimpänä, mutta kausi on vasta nuori ja paljon kerkiää tapahtua.
   
 12. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Onko täällä muut seuranneet Coyotesin otteita? Itse tässä pari peliä lähiaikoina katsellut ja vaikka nuo tulokset on mitä on niin tämän hetken peli-ilmeeseen olen ihan tyytyväinen.

  Kuun alussa Hurricanesista rankkarivoitto. Tuo oli melko heikko peli kun Hurricanes myllytti miten tahtoi, onneksi heidän tehottomuus + Raanta toivat rankkarivoiton.

  Washington ja Pittsburgh pelit jäivät itseltä väliin, mutta nuokin näyttävät olleen laukausten perusteella vastustajan hallintaa. Washingtonista Kojootit onnistuivat kuitenkin pisteen nappaamaan.

  St.Louisia vastaan peli-ilme oli hyvä. Laukaukset menivät vastustajalle mutta ensimmäinen ja toinen erä oli melko hyvää Kojoottien pyöritystä. Kolmas erä sitten oli todella heikko ja jatkoajalla molemmilla oli kyllä hyviä tontteja. Rankkarihäviö tuli, mutta piste vieraissa yhdestä kovimmista jengeistä ja vielä ihan hyvällä esityksellä.

  Eilinen peli Jetsiä vastaan taas on näitä pelejä missä tulos ei kerro pelistä oikein mitään. Kojootit suorastaan dominoivat ensimmäisen erän ja toista erää aina Winnipegin tasoitukseen asti, kunnes peli oli tasaisempaa. Jets onnistui melko vähillä maalipaikoilla kuitenkin ratkomaan tuon pelin. Pettymys koska tuon alun dominoinnin olisi pitänyt tuottaa jokunen maali lisää.

  Muutamia huomioita yleensä:
  - Yv pyöri nätisti Jetsiä vastaan
  - 5vs5 ajoittain todella hyvää peliä, mutta kuitenkaan ei saada todellisia maalipaikkoja vaan enemmän pyöritään laidoilla
  - Ottelun alut ovat vahvoja mutta kolmas erä tuntuu olevan usein heikkoa pelaamista.
  - Raanta on kyllä hyvä
  - Ekman-Larsson pelaa kovalla tasolla mutta välillä tekee ihmeellisiä virheitä
  - Keller pari peliä pisteittä mutta on se kyllä hyvä. Domi on vähän vaisu ja Stepanista ei mielestäni ole 1. ketjun offensiiviseksi sentteriksi
  - 3. ja 4. ketjut pelasivat eilen hyvin. Erityismaininnat Richardsonille, Rinaldolle ja etenkin Perlini on ollut erittäin pirteä.

  AHLn puolella kuuluu hyvää. Tucson on sarjan kärjen tuntumassa ja Dylan Strome tehnyt 10 otteluun 3+12
   
 13. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Onko kukaan katsellut Tucsonin otteluita AHL livestä? Jos on, niin minkä tasoinen joukkueen kotiotteluiden tekninen taso on? Siis kuvakulma - ja kuvan terävyys, selostus, jne. Tuntuu vaan olevan lähetysten teknisessä tasossa melkoisia eroja, eikä viitsisi maksaa sellaisista peleistä, joista ei pysty pelaajia kunnolla erottamaan. Roadrunnersit pelaavat joulukuussa neljä ottelua Losin farmia Ontariota vastaan (kaksi kotona, kaksi vieraissa) ja harkitsin ostaa live 5 ottelun pelipaketin noiden pelien vuoksi. Strome johtaa tällä hetkellä AHL:n rookieiden pistepörssiä, Merkeley on tulokaslistan kolmantena ja Crousekin sai maalitinsä auki viime ottelussa. Mielenkiintoinen ja laadukas joukkue ja siten hyvä mittari Ontarion pelaajien arvioimiseen.
   
 14. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Nostellaampas tätäkin ketjua ylöspäin.

  6/6 pinnaa tuli Kanadan vieraskiertueelta Montrealia, Ottawaa ja Torontoa vastaan. En kerennyt katsoa kuin vähän tuota Torontopeliä ja ihan hyvän näköistä peliä.

  Tilastojen ja koosteen valossa Montreal pelissä oli hienoa miten tultiin kahden maalin takaa tasoihin ja vielä pari kertaa maalin tappioasemasta tasoihin ja voittoon. Lisäksi Stepan sai maalin. Ottawa-peli oli Duclairin show. Hat trick, ja viimeinen maali jatkoajalla. Toronto-matsissa positiivista Domin maali, vaikkakin oli tyhjiin. Jospa se siitä lähtee.

  Chychrun oli ollut harjoituksissa mukana, ilmeisesti ei vielä mitään tarkempaa paluupäivää ole tiedossa mutta onhan tuo huikeaa että kaveri tulee takaisin. Hjalmarssonhan pelasi Torontoa vastaan eli siinä olisi sitten pakisto taas koossa.

  Laskeskelin että ensimmäiset 11 peliä kojooteilta tuottivat 1 pisteen, ja nyt viimeiset 12 peliä, 12 pistettä. Nyt tuntuu että voidaan jo haastaa kovempiakin joukkueita.
   
 15. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Melko simppeliä. Raanta loukkaantui heti alussa, Domingue ei saanut edes silmiään kiinni ja joukkue teki lisäksi omassa päässä aivan liikaa virheitä sekä puristi mailaa johtotilanteessa. Nyt kojooteilla on kaksi kelpo maalivahtia eikä kenttäpelaajien tarvi enää pelätä että jokikisestä virheestä helähtää omissa kun mokke ei ota mitään kiinni.

  Aika iso vuori on yhä kojooteilla kiivettävänä jos vielä haluavat päästä pudotuspeleihin mutta kolmen pelin voittoputki Kanadan kiertueelta teki varmasti hyvää itseluottamusongelmasta kärsineen joukkueen pelille.
   
 16. Tiiviste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, Isles, Cats, Flyers, Ässät
  Raanta ilmeisesti taas loukkaantui yön pelissä? Äh. Uskomattoman huonoa tuuria nyt.
   
 17. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ylävartalovammasta puhuttu useammassa eri lähteessä mutta sen tarkemmin ei vielä ole tietoa. Päävalmentaja ei osannut pelin jälkeen sanoa vielä mitään vamman laadusta tai vakavuudesta.

  Wedgewood on pelannut kyllä ihan hyvin näin tekstitvn perusteella.
   
 18. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Kuukauteen ei ole oikein innostunut kojoottilaumaa kommentoimaan, vaikka pääosin pelit on tullut yhä katsottua. Tahti on toki muuttunut paremmaksi, kiitos OEL:n piristymisen, parantuneiden erikoistilanteiden ja säällisen maalivahtipelaamisen. Raanta ei pysy kasassa, mutta Wedgewood on ollut ihan hyvä. Hjalmarsson on toinen kova hankinta, joka ei myöskään tervettä kuukautta näe. Chychrun on jo treenannut ja pelaa Tucsonissa tuntumaa, jotta toivottavasti pian saadaan KConn ulos rosterista.

  Sarjan huonoin ykkössentteri Stepan se vaan jaksaa vituttaa entistä enemmän. Pelkästään viikon sisään hän on hukannut puolentusinaa läpiajoa. Sinänsä kumma, että sillä flegmaattisella liu'ulla edes läpi pääsee. Mistä sekin sitten kertoo.. Tocchetin neronleimaus tuhota Keller Richardssonin rinnalla on toinen asia, mikä nostaa sykettä. Poika on kadonnut kuvasta täysin ylivoimaa lukuun ottamatta.

  Sitten on vielä tapaus Dylan Strome. Nyt pari peliä ylhäällä takana ja vaikka hän AHL:ää dominoi, ei se takaa pärjäämistä isoissa valoissa. Mies on vaan auttamatta liian hidas sekä luistelemaan, että tekemään ratkaisuja. Kiekollinen taito riittää, jos pääsee hyökkäyspään ralliin, mutta niitä ei pahemmin ole nähty.

  Viime yöltä sentään jäi käteen Smithin nollapeli. Enempää ei olisi voinut toivoa tappiollisesta pelistä Kellerin jäädessä pisteittä.
   
 19. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Flamesiltä haetun 3-0 tappion jälkeen komea 5-0 voitto Devilsistä. Samalla kauden ensimmäinen nollapeli ja ensimmäinen varsinaisella peliajalla päättynyt kotivoitto. Laukaukset menivät melko tasan, kojootit vain onnistuivat hyödyntämään melko tehokkaasti maalipaikat. Ja Wedgewood oli loistava, pari uskomatonta pelastusta nappasi. Dylan Strome teki ensimmäisen maalinsa NHL:ssä ja pelasi muutoinkin hyvän pelin; voitti kaksinkamppailuja ja otti pari hyvää kiekonriistoa. Stepan teki tehot 1+1 mutta kyllä itselläkin vituttaa tuo flegmaattinen olemus.

  Vielä kun Domi saisi maalihanat auki, hyvinhän tuo jakelee maalipaikkoja mutta ei vaan saa maalia tehtyä ja alkaa olla melkoinen apina kaverilla selässä.
   
 20. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Stromen maali laittoi kyllä todella hymyn huulille, sitä oli odotettu! Toivottavasti saisi jatkossa jo enemmän vastuuta. Farmiajat lienevät joka tapauksessa ohitse.

  Wedgewoodilta myös nappisuoritus. Toisen erän 2 vs 1-tilanne oli todellista highlight reel-kamaa.

  Ja Coyotes ei ole enää jumbojoukkue, Sabres jäi taakse!

  Ensi yönä olisi sitten heti Vegas vastassa. Chychrun saattaa palata kehiin jo tähän peliin. Toivottavasti Raanta olisi jo kunnossa, Wedgellä kun ei ole nuo b2b-pelien toiset osuudet oikein sujuneet.
   
 21. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Dylan Strome on toistaiseksi merkkauttanut yhteensä 16 NHL-ottelussa vaatimattomat kaksi tehopistettä. Raportitkaan eivät ole kovin hyvää kuvaa miehestä antaneet. Junnuissa poika teki pari kautta varauksen jälkeen ihan mitä huvitti ja AHL:ssäkin on takonut pisteitä hurjat 1,73 per ottelu. Luisteluhan miehen käytännössä ainoa heikkous oli varauksen aikaan, mutta sillä saralla ei vaikuttaisi kehitystä hirveästi tapahtuneen, vaikka varauksesta tulee kesällä täyteen jo kolme vuotta. Noh, onhan tässä vielä aikaa ja voihan Stromen tapauksessa olla myös jossain määrin itseluottamuksesta kysymys, mene ja tiedä.
   
 22. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Itse olen kyllä tykännyt Stromen pelistä ja pitäisin hänet loppukauden Coyotesin riveissä.

  Tehopisteillä ei ole juhlinut, mutta ei ole kyllä juuri muutkaan. Hyvä jos edes yhden maalin joukkue saa pelin aikana aikaiseksi. Puolustuspäähän Strome on ollut hyvä ja kemiat Kellerin ja Fischerin kanssa on kohdillaan ja viime peleissä kyseinen ketju on ollut selvästi joukkueen paras. Maalipaikkojen puutteesta tehot siis eivät ole missään nimessä kiinni. Kyllä se siitä vielä lähtee.
   
 23. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä Strome on kehittynyt luistelun saralla sitten draftin, mutta hänen ratkaisunsa eivät tule vielä NHL:n vaatimalla pelinopeudella. AHL:ssä ja junioreissa on se ylimääräinen hetki verrattuna NHL:n, jonka avulla on pystynyt pisteitä takomaan. Sopeutumisesta siis kyse. Olen varma, että Stromesta tulee vielä melko kova tekijä NHL-tasolle kun jokin kliksahtaa kuntoon.
   
 24. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Ei tässä enää tiedä mitä pitäisi ajatella tai tuntea.

  Olisi kiva toivoa voittoja, mutta aina saa pettyä. Välillä tulee kunnon selkäsauna, välillä ratkaisumaali tehdään viimeisellä minuutilla. Ihan sama miten peli etenee, turpaan tulee kuitenkin.

  Samalla olisi kiva kääntää katseet draftia ja Rasmus Dahlinia kohti, mutta eihän sitäkään jumalauta uskalla toivoa kun haaveet kaatuu draftilottopäivänä. Oilersiin menee takuuvarmasti. Ja Coyotes varaa neljäntenä.
   
 25. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Strome lähetettiin takaisin AHL:ään ja tosiaan Merkleyhän sieltä nostettiin vähän aiemmin.

  7 ottelun tappioputki menossa, ei kovin hyvältä näytä. Panthersiltakin tuli kotona 3-2 kuokkaan. Ei ole kerennyt pelejä katsella niin paha sanoa tarkemmin mitään.

  Tosiaan Gila Riverissä pelataan ensi vuosi ainakin kun vuokrasopimus jatkuu.