Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Arizona Coyotes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Doaner, 13.06.2017 klo 15.33.

 1. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  SOPIMUSTILANNE

  Hyökkääjät: Caphit

  Jamie McGinn 3,333,333
  Tobias Rieder 2,225,000
  Brad Richardson 2,083,333
  Lawson Crouse 894,167
  Clayton Keller 885,833
  Max Domi 863,333
  Dylan Strome 863,333
  Brendan Perlini 863,333
  Christian Dvorak 839,167
  Christian Fischer 821,666
  Laurent Dauphin 745,000

  Puolustajat: Caphit

  Oliver Ekman-Larsson 5,500,500
  Alex Goligoski 5,475,000
  Connor Murphy 3,850,000
  Luke Schenn 1,250,000
  Kevin Connauton 1,000,000
  Jakob Chychrun 925,000
  Anthony DeAngelo 863,333
  Kyle Wood 717,500

  Maalivahdit: Caphit

  Mike Smith 5,666,667
  Louis Domingue 1,050,000
  Adin Hill 725,833

  UFA:
  Shane Doan, Radim Vrbata, Garrett Ross, Joe Whitney, Chris Mueller, Jarred Tinordi, Zbynek Michalek, Jamie McBain.

  RFA: Tyler Gaudet, Alexander Burmistrov, Mitchell Moroz, Jeremy Morin, Branden Troock, Peter Holland, Teemu Pulkkinen, Josh Jooris

  Doanin jatko on vielä kovin epäselvää, mutta jos hän kauden vielä pelaa, tulee sopimuksen arvo olemaan joukkueen palkkarakenteesta riippuen 3,5-5 miljoonaa. Arizona on melkeinpä ainoa paikka, jossa Vrbata on pelannut hyvin ja jos jatko sorvataan, on lappu varmaankin 2- ihan maksimissan 4 miljoonan haarukkaan. Läpimurtoaan NHL:ssä hakevista Burmistrovista ja Hollandista sainataan varmuudella toinen, jopa molemmat syvyyspelaajiksi lyhyillä noin miljoonan pahveilla. RFA pelaajista myös Tyler Gaudet tullaan melko varmasti sainaamaan. Michalek lopettanee uransa ja muut UFA / RFA pelaajat ovatkin sitten vapaata riistaa muille. Suuntana joko Eurooppa tai AHL-sopimus.

  Capissa on lisäksi 8,694 miljoonaa täytettä roskasopimuksen ja ulosostojen takia (Mike Ribeiro BO $1,944,444, Antoine Vermette BO $1,250,000 & Dave Bolland $5,500,000).

  CAP-rakenne:
  11 hyökkääjää, 8 puolustajaa ja 3 maalivahtia: 44,441
  Bolland, Ribeiro, Vermette: 8,694
  Palkat yhteensä: 53,135
  Palkkalattiaan: -0,864
  Palkkakattoon: -19,865

  NHL EXPANSION DRAFT @ Las Vegas 18-20.6
  Laajennusdraftissa on suojattava joko 7 hyökkääjää, 3 pakkia ja 1 veskari, tai 8 kenttäpelaajaa ja 1 veskari. Suurin osa tulevaisuuden rungosta (Domi, Dvorak, Strome, Crouse, Keller, Perlini, Dauphin, Chychrun, DeAngelo etc.) on onneksi suojassa automaattisesti vähäisen kokemuksen / iän puolesta.

  Arizonan GM:nä suojaisin seuraavat pelaajat:
  G Mike Smith
  ------------------------------
  D Alex Goligoski (NMC)
  D Oliver Ekman-Larsson
  D Connor Murphy
  ------------------------------
  F Jamie McGinn
  F Tobias Rieder
  F Brad Richardson
  F Anthony Duclair
  F Jordan Martinook

  Maalivahti Louis Domingue on suojaamisen ulkopuolelle jäävistä pelaajista paras, mutta Las Vegas löytänee kolme pätevämpää kassaria ennen häntä joko treidien tai laajennusdraftin kautta. Pakeista Luke Schenn ja Kevin Connauton jäisi 7-3-1 strategialla suojauksen ulkopuolelle.

  ”Asiantuntijoiden” mock draft arvioita lukiessa kovin moni oli suojaamassa RFA:t Pulkkisen ja Jooris’in. Tämän takia Las Vegasiin olisi päätymässä arvioiden mukaan McGinn 4 arviossa, Josh Jooris, Teemu Pulkkinen, Luke Schenn ja Mike Smith yksissä arvioissa. Näkeekö joku muu syyn miksi Arizona jättäisi McGinnin suojaamatta, vaikka kulunut kausi ei häneltä nappiin mennytkään? Liittyykö tämä siihen, että suojaamatta on jätettävä joku hyökkääjä, jolla on sopimus ensi kaudeksi? Siinä tapauksessa McGinn on ainoa vaihtoehto Coyotesille.

  NHL ENTRY DRAFT @ Chicago 23-24.6
  Arizona koki jälleen karvaan tappion draftin arvonnassa ja varaa toista vuotta putkeen sijalla seitsemän. Viime vuonna seiskana varattiin Clayton Keller, mutta vastaavan tason talenttia ei tänä vuonna tule olemaan seiskana tarjolla, johtuen edellisen sesongin poikkeuksellisen lahjakkaasta vuosikerrasta.

  1. Kierros 2 kpl (#7 & #23)
  2. Kierros 1 kpl (#35)
  3. Kierros 2 kpl (#78 & #81)
  4. Kierros 0 kpl
  5. Kierros 1 kpl (#128)
  6. Kierros 0 kpl
  7. Kierros 1 kpl (#190)

  Mock drafteissa Coyotesin huhutaan varaavan omalla ensimmäisellä vuorollaan joko Michael Rasmussen, Owen Tippett, Cody Glass tai Martin Necas. Suurimmat tarpeet ovat (rightin kätisyyden) sentteriosastolla ja puolustuksessa. Koska varauksia on 4 kappaletta ensimmäisten 81 joukossa, saattaa olla että tänä(kin) vuonna Coyotes treidaa varausvuoroja draftin aikana.

  SIIRTOHUHUT:
  - Mike Smithin 5,66 miljoonan caphitillä olevaa megasopimusta on jäljellä vielä yksi kausi ensi kauden jälkeen. 35-vuotias kassari oli Coyotesin MVP menneellä kaudella, mutta hänen nimensä on ilmaantunut siirtohuhuihin. Domingue on esittänyt ihan ok otteita ja farmissa kypsyy Adin Hill. Kumpikin tulee tarvitsemaan kehittyäkseen peliaikaa ja markkinoilla on tarjolla useampi ok tasoinen veskari toiseksi vaihtoehdoksi jakamaan vastuuta Dominguen kanssa. Coyotes kykenee pidättämään Smithin palkkaa, mikäli haluaa tästä eroon ennen ensi kautta mutta näen siirron toistaiseksi hyvin epätodennäköisenä.

  - Anthony Duclair on vilissyt siirtohuhuissa koko viime kauden, joka meni tältä pikakiiturilta aivan penkin alle. Lunastamatonta potentiaalia on ja sopimuskin on katkolla. Siirtoarvo itsessään ei ole häävi, mutta jos Coyotes antaa Duclairin + muuta (toinen prospecti/pickki) vaihdossa johonkin kalliiseen roskasopimukseen, niin saattaa kyljessä irrota oikein sopivia palasia esim. Coyotes alakertaan.

  - Monella joukkueella on vaikeuksia saada suojattua kaikkia avainpelaajiaan ja GM:t tekevät paljon töitä, ettei pelaajia menetetä ilmaiseksi Vegasiin. Coyotesilla ei suojauksen kanssa ongelmaa ole ja nytkin varmasti neuvotellaan siirrosta, jossa Coyotes antaisi laajasta hyökkääjä prospectien poolistaan jonkun pelaajan tai muutamankin ja/tai pickin vaihdossa tälläiseen suojauksen ulkopuolelle jäävän NHL pelaajaan.

  - Varausvuoroja on tosiaan 4kpl ensimmäisten 81 vuoron joukossa. Omaa ykkösvarausta ei anneta pois, mutta ensimmäisen kierroksen varaus #23 ja/tai toisen kierroksen #35 ovat varmasti kaupan mikäli sopiva vastine löytyy osana isompaa pakettia.

  - Datsyuk, Pronger, Bolland… Viime vuosina on hankittu joku prospekti hyvityksenä roskasopimuksesta… tapahtuuko tämä tänäkin vuonna? Clarksonin sopimuksen kauppaaminen on ollut ainakin huhuissa.

  - Viime kesänä yritettiin saada kumpikin Evgeni Dadonov ja Vadim Shipachyov KHL:stä 4 x 4 milj. tarjouksella ulos, mutta sopimukset kaatuivat KHL:n ulosostopykäliin. Nyt Shipachyov ehdittiin jo napata Vegasiin. Löytyykö KHL:stä jotain profiilihankintoja tänä kesänä? Kovalchukiin en jaksa uskoa.

  - Joukkueen tarpeet liittyvät ensisijaisesti sentteriosaston vahvistamiseen. Laitureita riittää, pakiston TOP 4 on ihan ok ja tällä hetkellä on vielä ihan pätevä maalivahtitandemi. Se miltä tilanne näyttää laajennusdraftin ja entry draftin jälkeen, on vielä vaikea arvioida.

  TULEVAISUUS:
  - Andrew Barroway osti muiden pienomistajien omistuksen itselleen ja on näin ollen joukkueen uusi omistaja yksinään. Ulosostetuissa omistajissa ovat osaomistaja ja varakuvernööri George Gosbee, osaomistaja, varakuvernööri ja jääkiekkotoimintojen presidentti Gary Drummond, presidentti ja toimitusjohtaja Anthony LeBlanc, sekä osaomistajat David Duckett, Bill Dutton, Craig Stewart, Scott Saxberg sekä Robert Gwin. Drummond on ainoa joka lopettaa Coyotesin taustavoimissa vaikuttamisen kokonaan ja LeBlancin tilalle etsitään uutta presidenttiä sponsorisopimuksia ja hallinhanketta edistämään. Uuden pestin saanut Dave Tippett oli jääkiekkotoimintojen presidentti Drummondin luottohahmo ja kapteeni Shane Doan hyvin läheinen osaomistaja ja varakuvernööri George Gosbeen kanssa. Saa nähdä vaikuttaako tämä omistajamuutos siis käytännössä joukkueen arkeen.

  - Glendalessa pelaaminen ei tule jatkumaan, joten koko organisaation tulevaisuuden isoin hanke on tällä hetkellä löytää uusi koti Arizonasta tai muuttaa muualle. Paras ratkaisu olisi saada NBA joukkue Suns mukaan yhteiseen hallihankkeeseen Phoenixin keskustan alueella, mutta tämä yhteistyö on vielä kaukana toteutumisesta. Yksi mahdollisuus on Intiaanireservaatti Pima-Maricopa, joka sijaitsee Mesan ja Scottsdalen läheisyydessä (jossa suurin osa faneista asuu). Tätä väläyteltiin julkisuudessa jo viime lokakuussa, mutta kyseinen skenaario on myös tosi epävarma.

  - Las Vegas Golden Knightsin tulo liigaan herättää varmasti alkuun kiinnostusta aavikkokiekolle. Vegasista tulee samalla myös Coyotesin lähin vastustaja 277 mailin etäisyydellä eli nämä ovat NHL mittapuulla ns. paikalliskamppailuja. Ducks ja Kings ovat kuitenkin keskenään Kaliforniassa 349 ja 367 mailin päässä Glendalesta.
   
 2. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Hyvä aloitus!

  Nyt ei ole aikaa pidempiin jorinoihin, mutta olen ymmärtänyt, että laajennusdraftissa valituilla pelaajilla tulisi olla sopimus ensi kaudella. Itse toivoisin, että McGinnin ottaisivat, mutta Schenn lienee todennäköisin.
   
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Pitää jättää suojaamatta 2 sopimuksellista hyökkääjää ja 1 sopimuksellinen pakki (sekä moke).

  Vegasin ei ole pakko ottaa sopimuksellista pelaajaa vaan voivat ottaa myös RFA tai UFA pelaajan. Toki sopimuksellisia pelaajia pitää ottaa vähintään 20 kappaletta.
   
 4. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  ArizonaSports.com radioaseman juontaja John Gambadoro twiittaili toissapäivänä, että Doan ei ole puhunut jatkostaan vielä kenenkään Coyotes organisaatioon kuuluvan tahon kanssa vaan on odottanut omistajatilanteen selkeytymistä. Paluu/lopettaminen on tällä hetkellä 50/50 ja päätös tulee 8-12 päivän päästä, eli hän odottaa miltä Chaykan peliliikkeet näyttävät laajennusdraftin ja entry-draftin aikana. Käytännössä kyse on siitä kuinka paljon Chayka saa kehitettyä jengin rosteria heti kesän alussa.

  UFA markkinoilla on aika vähän potentiaalisia nimiä Coyotesille. Pakeista Alzner ja Russell, sekä hyökkääjistä Bonino ja Boyle voisivat sopia haarukkaan. Saas nähdä tapahtuuko perus Coyotesit ja jompi kumpi rentaileista: Stone tai Hanzal sainataan takaisin.

  Kärki UFA äijillä Shattenkirkillä, Oshiella ja Radulovilla on niin paljon ottajia, että Arizonaan he eivät tule päätymään.
   
 5. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Onko Duclairista sitten ollut jotain puhetta, ettei viihdy Arizonassa vai onko huhut vain sen takia kun kausi meni vihkoon ja sopimus loppuu? Jos Duclair haluaa sopimuksen tehdä Arizonan kanssa, en lähtisi häntä turhuuksiin treidaamaan. Arizonalla on niin monta nuorta pelaajaa ringissä ja jotta heidät saadaan paremmin sisälle joukkueeseen, olisi hankittava kokeneempia pelaajia. Aivan älyttömän nuori hyökkäys kasassa Arizonalla tällä hetkellä, joten eiköhän sieltä UFA:sta lähdetä hakemaan kokemusta. Arizonalla ei mielestäni ole kuin Ekman-Larsson, jonka arvo on niin korkea, josta voisi kauppaa tehdä. Sekin olisi vain sulaa hulluutta.

  Sopimustilannekkin on sen verran hyvä, että nuorien pelaajien sopimukset putoilee hiljalleen vuosi vuodelta, jolloin ei tällaista rypästä tule. Kolme tärkeää sopimusta umpeutuu silloin, kun McGinnillä loppuu sopimus, joten en näe että hänestä eroon tarvitsee päästä. Oikealla roolituksella McGinn on aivan pätevä pelaaja ja toimii hyvin ylivoimalla. Kaksi viime kauttakin mennyt hyvin ilman sen kummoisia loukkaantumisia.
   
 6. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Duclair on kyllä mielestäni ilmaissut halunsa pysyä aavikolla. Treidaaminen tässä vaiheessa olisi silkkaa hulluutta. Arvo on lähes mitätön ja mitä jos hän sitten palaakin tulokaskauden tasolleen? Parin vuoden siltasopparia käteen ja sillä hyvä.

  Draftista vielä vähän. Omassa päässäni vaihtoehtoja on kolme: Makar, Mittelstadt tai Glass. Olettaisin draftin etenevän jotakuinkin näin:

  1. Patrick/Hischier
  2. Hischier/Patrick
  3. Heiskanen
  4. Vilardi
  5. Glass/Mittelstadt/Makar
  6. Glass/Mittelstadt/Makar
  7. Glass/Mittelstadt/Makar

  Huhujen mukaan Chayka pitää kovasti Makarista ja mikäli hän on vielä tuolloin vapaana, varmasti Coyotes nappaa. Henkilökohtainen toiveeni on Cody Glass.
   
 7. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Lainaus:
  Olen myös ymmärtänyt että Duclair haluaa pelata Coyotesissa. Hän oli ilmeisen hyvin treenannutkin ennen viime kautta. Hänelle osui vain astetta pahempi sophmore slump, johon vaikutti ja jota tietyllä tapaa pahensi Domin loukkaantuminen, jengin ylipäätänsä huono pelaaminen, paineen kasaantuminen ja lopulta farmikomennus. Hommat menivät totaalisesti umpisolmuun. Duke ei myöskään kuulu Tippett'in luottomiehiin, joten rapaa on saattanut tulla kiekonmenetyksistä ja hukatuista paikoista, jolloin nuorukaisen peli on mennyt enemmän virheiden välttämiseen kuin maalien tekemiseen. Sitä rookie sesongin lennokkuutta ei enää näkynyt, vaan hänen pelaamisensa oli vähän puskemisen näköistä. Ei sovi tuolle pelaajatyypille, joka vaatii myös playmakerin rinnalleen.

  Uskon, että Duclair treidattaisiin mielummin ennen Dvorak, Domi, Strome, Chychrun, DeAngelo, Perlini joukkiota, mutta eihän hänestä kannata ilman kunnollista vastinetta missään nimessä luopua. Mutta en usko että hänen treidiarvonsa on pohjamudissa, kyllä muutkin GM:t näkee, että kyseessä on ihan eri pelaaja mitä viime vuoden lukemat antavat ymmärtää. Yhä nopeammassa NHL:ssä hänenkaltaisiaan kiitureita tarvitaan ja varsinkin kuin kokonaisvaltainen pelaaminen menee eteenpäin kokemuksen kautta.
   
 8. O3L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  On huhuiltu, että Stepania oltaisiin treidaamassa Arizonaan. Itse ainakin toivoisin, ettei hintana olisi kukaan Keller/Strome/Dvorak/Domi/Chychrun akselilta.
   
 9. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Ja Calgaryynhän se Smith sitten lähti. Vastineeksi saatiin Chad Johnson, Brandon Hickey ja ehdollinen 3. kierroksen varausvuoro 2018 (muuttuu 2. kierrokseen jos Flames pääsee playoffeihin).

  Hyvä vastine Smithistä. Johnson hommattiin suojausmielessä, mutta Coyotes on vieläkin maalivahtimarkkinoilla. Eiköhän kohteena ole jompikumpi kaksikosta Raanta & Grubauer.

  Coyotesin suojauslista ei ole vissiin vielä tullut julki, mutta tänäänhän ne kaikki tulevat.

  Oma veikkaus :

  Rieder, Duclair, Martinook, Cousins, OEL, Goligoski, Murphy, Schenn ja Johnson.
   
 10. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Sinne meni viimeinen pitkän linjan Kojootti. Surullista. Mielestäni vastine oli onneton. Tämän käänteen jälkeen luulen, että Doan ei ole enää palaamassa rosteriin. Eipä sillä, että hänellä isoa pelillistä annettavaa olisi ollut, mutta olisin mielellään nähnyt seuraikonin kasvattavan poikia vielä yhden kauden vaikka Selänne-tyyppisesti pelaamalla b2b-peleistä vain toisen ja muutenkin bottom 6 -roolissa.

  Rebouild jatkuu ja kun veskariosasto menee taakse päin, niin pitkä kausi lienee taas edessä. Joka paikassahan sitä on sanottu, mutta se pahin jarru pitäisi kyllä vielä saada jollain tavalla pihalle, mutta ei taida tapahtua. Mitähän peliliikkeitä Chayka keksii, että saavuttavat edes lattian?

  Jotainhan Coyotes tekee vielä maalivahtiasian suhteen. Tärkein pelipaikka kuitenkin kyseessä. Sinikeltaisin lasein olisi tuhkimotarinan paikkaa, että Raanta päätyisi putkien väliin. Kunhan siellä ei tule mitään pakettia, jossa olisi Stepan mukana ja vastineena menisi yksi tai useampi nuorisostamme. Vegas voi olla toki tanssipari, olisiko sitä kautta sitten jotain Howardia, Pickardia tai muuta ykkösenä kohtuullisesti pelannutta tarjolla? Näitä Grubauereita sun muita back upeja en haluaisi nähtävän testattavan.
   
 11. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Vaikka Ryan Miller maalinsuulle niin omasta mielestä tuo osasto olisi jo paremmalla tolalla. Sen verran hyvän kauden Miller pelasi Vancouverissa. Ja vaikka tuollainen 6 miljoonan lappu niin eipä jatkosopimusten jälkeen lattia kaukana ole. Tuskin siis mitään tarvetta lähteä tuhlaamaan.
   
 12. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Ei 35-vuotiaasta ylipalkatusta ja epätasaisesta maalivahdista voi paljoa enempää odottaakaan. Itse toivoin jotain 23rd pick + Smith <=> 16th pick tyyppistä treidiä, mutta ihan tyytyväinen olen kyllä tuohonkin. Coyotesin kuitenkin täytyy mielestäni yrittää hakea pitkäaikaista ykkösveskaria, kun Smith ei ikänsä puolesta siihen kelpaa eikä varmuutta prospektien potentiaalista siihen ei missään nimessä ole. Laajennusdrafti mahdollistaa sellaisen hankkimisen, joten tämä oli tehtävä nyt eikä vuoden päästä.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Doanille ilmoitettu viikonloppuna, että palveluksia ei enää tarvita.

  Pierre LeBrun Twitterissä: "The Arizona Coyotes are parting ways with long time captain Shane Doan. The club informed him over the weekend. (con't)"
  Pierre LeBrun Twitterissä: "Doan hasn't decided on his playing future yet. There are other teams I believe who have some interest in him. (con't)"

  Virallinen:
  Coyotes Issue Statement Regarding Doan | NHL.com
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2017 klo 22.58
 14. Tiiviste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, Isles, Flyers, Ässät
  Lainaus:
  Näin porilaisena ajatus Raannasta omassa lempijoukkueessani olisi kovin kiehtova idea.
   
 15. Fedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
  Erittäin haikea fiilis. Vielä ikävämpi seikka on se, että päätös tulee seuran puolelta. Vuosikausia jatkuvaa rämpimistä on sietänyt katsoa, kun siellä on ollut Doanerin kaltainen taistelija mukana. Esikuva, kapteeni ja legenda.

  Erittäin surullinen tapaus kerta kaikkiaan. Yksi aikakauden päätös. Vituttaa.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Pakko sanoa, että kieltämättä tuli puskista tuo Coyotesin toiminta Doania kohtaan. Ei kyllä heru sympatiaa nyt seuralle, kun kohtelee pitkäaikaista ikoniaan tuolla tavalla. Jos ura nyt loppui, niin se päättyi kyllä ikävimmällä mahdollisella tavalla.
   
 17. The Powerslave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
  On kyllä todellinen perseennäyttö seuralta legendalle ja iki-kojootille. Jos nyt olisi edes käynyt niin ettei Doanin palkasta ja panoksesta päästy yhteisymmärrykseen, mutta kun ilmeisesti mitään neuvotteluja ei ole edes käyty.

  Olihan se selvä, että jossain vaiheessa tämä tulee tiensä päähän, mutta todella ikävällä tavalla tällä kertaa. Vaikka tässä tehdään bisnestä, niin toivoisin seuroilta kunnioitusta legendaa ja fanien suosikkia kohtaan, joka on jaksanut rämpiä sen paskan läpi. Varsinkin kun pitkästä aikaa asiat alkavat olla hyvällä mallilla.

  Hattu pois, ja voimia yotes faneille, todellinen aikakauden päätös. Toivon Doanille vielä yhtä vuotta ja pitkää cup runia, mutta niinköhän jaksaa enää. Hieno urheilija.
   
 18. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Juu, olisi ollut varmaan useampaankin kertaan saumaa lähteä rentalina hakemaan cuppia muualta ja tulla takaisin seuraavana kesänä, mutta Doan halusi pysyä Yotesissa seuraikonina, nyt sitten tällainen päätös tälle uralle. Noo, onneksi siellä on nuorta ja mielenkiintoista voimaa tilalla, nythän on sitten varaa signata tulevaisuuden supertähti Holland jatkoon.

  Eikä tämä oikeastaan ole edes mahdoton ratkaisu, mutta tapa jolla se tehtiin on käsittämätön. Vähintä mitä tuossa tilanteessa olisi voinut tehdä, olisi ollut tiedottamisen siirtäminen Doanille. "Haluan vielä viimeisen mahdollisuuden Cuppiin ja lähden" / "lopetan urani" / "Seurassa tehdään nuorennusleikkausta, joten minun oli aika siirtyä sivuun hakemaan lopullista kruunua uralle" tai ihan mitä vain, mutta tuollainen "Doanille ei tarjottu jatkosopimusta, ura jatkuu jossain jos jatkuu" -on totaalisen tyylitöntä. Tähän asti Coyotes on ollut sympaattinen pikkuseura, jolle on toivonut valoisampaa tulevaisuutta, sympatiapisteet karisivat kyllä tässä kohtaa.
   
 19. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Tulipahan yllätyksenä tuo Doanin kohtelu. Viimeisiä todellisia seurauskollisuuden ruumillistumia. Luulisi tuollaista seuralegendaa peluutettavan niin kauan kun halua ja voimia riittää. Hieno ura sai nyt todennäköisesti erittäin veemäisen lopun. Jaksoi taistella vuodesta toiseen tuossa umpisurkeassa joukkueessa ja tällaisen kiitoksen saa. Olisi varmasti halunnut päästä pelaamaan Stanley Cupista johonkin contenderiin, mutta halusi aina pysyä omassa joukkueessaan. Ja tämän saa siitä kiitokseksi. Sympaattinen pikkuseura Coyotes on aina ollut, mutta tämän myötä rapisi arvostus.

  Kuitenkin toissa kaudella Doaner teki 28 maalia, mutta sillähän ei ole enää tänään mitään merkitystä.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Doan oli viimeinen palikka, mikä tuosta ensimmäisestä Winnipeg Jetsistä oli jäljellä. Saas nähdä kuopataanko tuo häntä nyt viimein.

  Hieno psykopaatti kentällä ja omien puolella. Vastustajan puolella ei niinkään. Huolisin 1 vuodeksi Detroitiin opettamaan Tyler Bertuzzille kaikki mahdolliset likaiset temput mitä voi tehdä. Ja kauppaa lopulta dediksellä 5.kiekan vuoroon.
   
 21. subblex Jäsen

  Kyllä olisi suonut Doanille, että Coyotes olisi tehnyt hänen kanssaan 1v diilin pienellä roolilla ja peluuttanut siirtotakarajalle asti ja kaupannut johonkin playoff jengiin. Käy vähän jopa sääliksi Doania.

  E.
  Sellainen fiilis, että seuraavaksi Doan ilmoittaa lopettamisesta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2017 klo 05.17
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Lähtee hakemaan jatkoa vapailta.

  Twitter
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ei se nyt ihan putkeen toimistolla mennyt.

  Eiköhän Doan löydä itsensä Penguinsista, kun Rutherford haluaa hieman kovuutta joukkueeseen. Jalka ei idässä riitä mitenkään, mutta aivan varmasti tuommoista soturia arvostetaan jokaisessa NHL-joukkueessa ja pienellä caphitilla kelpaa minne tahansa.

  Paitsi Arizonassa, mutta veikkaan Doanin halunneen hieman enemmän rahaa Coyotesilta, jostain syystä. Tai sitten luulee arvonsa edelleen olevan lähellä viime kauden liksaansa.
   
 24. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Bisnestä tai ei, niin hyvin iso osa rahoista tulee fanien lompakoista, ja ei tämä Doanin tilanne varmastikaan kauhean montaa tyytyväistä kojoottifania jättänyt.

  Mitä itse Doaniin tulee, niin kaiken kaikkiaan yksi upeimmista pelaajista mitä allekirjoittaneen NHL- taipaleelle mahtuu. Ei todellakaan mediaseksikkäin, ei pyöri pistepörssin kärkipaikoilla eikä nauti palstatilasta lehtien sivuilla. Hieno roolimalli kaukalossa ja sen ulkopuolella, jättää jokaisessa vaihdossa ihan kaiken jäälle ja jostain syystä on jaksanut sitoutua vuosi toisensa jälkeen jengiin vaikka menestyksestä on ollut aika turha haaveilla. V- mäinen pelaaja, mut mä en voi Doanista sanoa sanallakaan mitään huonoa. Mulle Doan on kuin muotista valettu jos mä haluan kiteyttää jollain tapaa sanat "suuri kapteeni".

  Oikeastaan mulla on nyt kaks toivetta ens kaudelle, Flyersin menestyminen ja/tai Doanin kannu. Molempi parempi kunhan Doan ei voita kannuaan Pensissä. Toivottavasi löytää nyt paikkansa oikeasti contenderista jollain 2-2,5milj, pahvilla.
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings