Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Arizona Coyotes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Doaner, 13.06.2017 klo 15.33.

 1. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  RFA Hollandille, Burmistroville eikä Joorisille tarjottu qualifying offeria eli nämä viime kauden rentalit ovat UFA heinäkuun 1.

  Duclairin (157 GP, 0,42 PPG), Martinookin (166 GP, 0,30 PPG) ja Cousinsin (107 GP, 0,24 PPG) uusia sopimuksia odotellaan yhä. Kaikille luvassa palkankorotukset mutta varmasti lyhyehköt pahvit, sillä kaikilla on alla vasta 2 tai 1,5 kautta show'ssa maltillisilla näytöillä.
   
 2. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  - Red Wings on antanut Coyotesille virallisesti luvan haastatella Todd Nelsonia vapaaseen päävalmentajan pestiin.

  - Odotetut muutoksen tuulet puhaltavat valmentajaosastolla, aiemmin lähti Assistant Coach Newell Brown ja nyt myös Associate Coach Jim Playfair.

  - Valmentajaringissä on vielä mukana maalivahtivalmentaja Jon Elkin ja Assistant Coach John Slaney

  - Coyotes tarjosi qualifying offerit seuraaville pelaajille: Cousins, Duclair, Martinook, Gaudet ja Langhamer. Seuraaville pelaajille ei: Burmistrov, Downing, Holland, Jooris, Morin, Moroz, Troock.
   
 3. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Todd Nelson on paraikaa matkalla Arizonaan haastatteluun. Chaykan mukaan heidän päävalmentajalistalla on vain kolme nimeä, joten kyllä tämä kieltämättä lupaavalta vaikuttaa Nelsonin suhteen. Joko vihdoinkin saadaan valmentaja, joka osaa valmentaa nuoria?!
   
 4. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Siinä missä muille joukkueille cap penaltyt ovat ongelma, saa Arizona niistä hieman helpotusta ensi kautta ajatellen. Neljän pelaajan viime kauden bonukset tuovat tänä vuonna joukkueen cappiin 2,5 miljoonan sakon. Uusien hankintojen Stepanin, Raannan ja Hjalmarssonin liksat, Smithin palkasta 1,5 miltsin pidättäminen ja vielä julkaisematta olevat uudet sopparit vievät Chaykan joukkueen palkkalattian yläpuolelle eli kenellekkään UFA:lle ei tarvitse tarjota mitään ylihintaista lappua, niin kuin jossain vaiheessa alkoi näyttää.
   
 5. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Oon oikeesti tosi ilonen että Raanta pääsee vihdoin näyttämään kykynsä ykkösveskarina änärissä :) Kiinnostus ensi kauden kojoottilaumaa kohtaan kasvoi just roimasti. Eikä noi Stepan ja Hjalmarssonkaan huonoja ostoksia ole. Tuovat elintärkeää kokemusta nuoreen joukkueeseen nyt ku Doan on poissa. Sitten vaan odotellaan kuka on uusi päävalmentaja aavikolla.
   
 6. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Chaykan sainaukset show'n puolelle:
  RFA - FW Nick Cousins 2 vuotta 1 miljoonaa per kausi
  UFA - D Adam Clendening 1v 650k 1-suuntainen, 7. pakiksi

  Chaykan sainaukset Tucsonin farmijengiin:
  UFA - D Joel Hanley 1v 725k
  UFA - FW Mike Sislo 1v 650k
  UFA - FW Zac Rinaldo 1v 700k
  UFA - D Andrew Campbell 2 vuotta 650k

  Coyotesista FA-ikkunan aikana toistaiseksi lähteneet:

  FW Radim Vrbata FLA 1v 2,5 milj.
  G Chad Johnson BUF 1v 2,5 milj.
  FW Alex Burmistrov VAN 1v 900k
  FW Josh Jooris CAR 1v 775k
  FW Peter Holland MTL 2c 650k
  D Jarred Tinordi PIT 1v 650k
  D Jamie McBain TB 1v 650k
  FW Grayson Downing EDM 1v 650k
  FW Chris Mueller TOR 2v 650k

  Martinookin ja Duclairin soppareita odotellessa. Sitten olisi sainattuja pelaajia NHL:n puolella 2 x maalivahti, 7 x puolustaja sekä 14 x hyökkääjä = 23 miehen rosteri ja jengi olisi yli palkkalattian.

  Junioreissa häikäissyt, mutta loukkaantumisista kärsinyt lupaava Nick Merkley siirtyy ensi kaudeksi AHL:ään, saa nähdä riittääkö nuorukaisella paukut varastaa pelipaikka NHL:n puolelta. Myös Timråsta Pohjois Amerikkaan siirtyvä Jens Lööke kärkkyy pelipaikkaa yhdessä Allanin pojan Ryan MacInniksen kanssa. MacInnis menisi ehkä paremmin alemmissa kentissä, kokemusta löytyy kauden verran AHL:stä. Viime kausina 20 pelin verran änärissä stunttaamassa ollut Tyler Gaudet, sekä junnuissa kovia tehoja tehnyt Conor Garland ovat myös kuvisoissa mukana.

  TOP 6 rooliin tyrkyllä 8 pelaajaa: Stepan, Dvorak, Domi, Perlini, Rieder, Duclair, Keller, Strome
  BOTTOM 6 rooliin 6 pelaajaa: Martinook, McGinn, Richardson, Cousins, Crouse, Fischer
  BUBBLING UNDER: Merkley, Lööke, MacInnis, Gaudet, Garland

  En usko, että Chayka enää hakee hyökkääjiä 3-4 kenttään. Tryoutin mahdollisuus on aina olemassa, mutta suoria sainauksia en kesällä usko enää tapahtuvan. Isoimmat siirrot tapahtuivat jo laajennus- sekä entry draftin aikana.
   
 7. juugeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Arizona Coyotes, OEL
  Pakko antaa myös oma panos Coyotesin kausiketjuun. Olen jo pitkään harkinnut tunnuksien tekoa tänne, sillä olen seurannut tätä palstaa ja Coyotesia yli 10 vuoden ajan. Pari viikkoa sitten otin itseäni niskasta kiinni ja tässä sitä nyt ollaan.

  Jos mennään heti asiaan, niin Arizona Sportsin mukaan Martinook ilmeisesti menossa välimieskäsittelyyn, vaikka virallista vahvistusta ei ole vielä tullutkaan. Martinookin agentin mukaan "neuvottelut eivät ole edenneet mihinkään ja Martinook ansaitsisi enemmän kuin hänelle on nyt tarjottu."
   
 8. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Teretulemast!

  Mitähän Martinookille on tarjottu? Sadoistatuhansista vääntäminen on Coyotesille tuttua huttua sisäisen capin kanssa operoidessa. Omasta jengistä vertailukohteeksi nousee Rieder 2,25 millin caphitillä ja Cousins miltin caphitillä. Cousins pienemmillä ja Rieder isommilla näytöillä ja tehoilla.

  Koitin pikaisella etsinnällä hakea samantyyppisiä pelaajia, samalla kokemuksella, iällä & pistekeskiarvoilla ja vertailla minkälaisia soppareita muualla liigassa ollaan vastaavissa tilanteissa tehty. Ei noilla näytöillä (166 GP 20+30=50, 0,30 PPG, -20) mitään kovin pitkiä diilejä oltu tehty, pääsääntöisesti kaksivuotisia, caphittien pyöriessä $800.000 - $1.900.000 välillä. Olisikohan se maksimihinta jotain 2 vuotta ja 3 miltsin luokkaa sitten Jordanin kohdalla, vaikka eka vuosi 1,25 ja toka 1,75.

  Tärkeää osaamistahan Martinook jengiin tuo. Hyvä alivoimalla ja karvaamaan sekä kova puurtamaan ja taistelemaan. Ei mikään jätti tai kammo taklaaja, mutta kun hyökkäyksestä löytyy useampi pienikokoinen taitopelaaja, niin Martinookin kaltaisia kavereita tarvitaan tasapainottamaan hommaa.
   
 9. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Michael Latta kaksisuuntaisella $650,000 arvoisella sopparilla vuodeksi Coyotesiin.

  Hän oli pari vuotta vakionaamana Capsien neloskentässä rymistelemässä, mutta viime kausi sujui pelkästään AHL:n himmeämmissä valoissa Kingsien ja Hawksien organisaatiossa. Viimeisestä NHL matsista tulee olemaan aikaa kauden alkaessa aika lailla tasan 1,5 vuotta. AHL haku siis Tucsoniin tuomaan kovuutta. Katsotaan jos muutaman matsin pääsisi vetämään änärissä stunttina.
   
 10. juugeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Arizona Coyotes, OEL
  Emerson Etem Coyotesin haaviin kaksisuuntaisella vuoden sopimuksella. Vuoden 2010 ykköskierroksen varaus ei ole vielä pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa isoissa valoissa, ja viime kausi meni loukkaantumisten takia pilalle.

  Pontentiaalia on, sillä Etem varattiin tosiaan aikanaan numerolla 29. Jos ei muuta, niin vahvistus Tucsoniin ja satunnaisia pelejä sitten ylhäällä.

  Lisäksi Martinook vei sopimuksensa välimieskäsittelyyn. Tuleeko sieltä nyt sitten se vuoden pahvi parilla miljoonalla? Duclairin agentti taas oli todennut, että ei ole vielä keskustellut Chaykan kanssa jatkosopimuksesta.
   
 11. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Etem ja Latta ovat kyllä kovia vahvistuksia Tucsoniin ja pystynevät ylhäälläkin bottom-6-roolista kiitettävästi suoriutumaan. Taitavat olla "varavaihtoehtoja", jos esimerkiksi Keller tai Fischer eivät pysty NHL-paikkaa vielä vakiinnuttamaan.

  Valmentajahaastattelut ovat ohitse ja päätös tulee ensi viikolla. Edelleen peukut pystyssä Nelsonin puolesta!
   
 12. juugeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Arizona Coyotes, OEL
  Lainaus:
  Huhuissa on pyörinyt myös Ralph Kruegerin ja Dallas Eakinsin nimet. Eakins on valmentanut pari viime kautta AHL:ssä ja Krueger taas toiminut jalkapallon puolella Southamptonin puheenjohtajana, mutta luotsasi silti Euroopan joukkueen syksyllä World Cupin finaalin.

  Jokainen kolmikosta on valmentanut myös jossain vaiheessa Oilersia, ja ainakin Nelson jätti omasta lyhyestä pestistään silloin hyvän vaikutelman - Eakins ei niinkään.
   
 13. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Sheldon Keefe on myös yksi vaihtoehto, käynyt haastattelussa hänkin.

  Vaihtoehdoista Eakins pelottaa eniten. Viimeinen asia mitä haluan on Coyotesin muuttuminen hänen aikakautensa Oilersiksi. Voihan se toki olla, että Oilersin surkeus ei johtunut hänestä, mutta epäilyttää kuitenkin.

  Ei tässä auta kuin luottaa Chaykaan jälleen kerran - jos valinta kohdistuu Eakinsiin niin kai hän sitten osaa hommansa.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  @juugeli n ja @JeiJeieL n spekulointeihin liittyen tuli juuri Dregerin twiitti vastaan:

  "I haven't dug in on this one, but sounds like there's a good possibility Rick Tocchet is the Arizona Coyotes next head coach."
   
 15. juugeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Arizona Coyotes, OEL
 16. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
 17. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Tocchet ehti hääriä Coyotesissa Gretzkyn apulaisena puolisen kautta ja hänen uhkapelikohuunsa saakka (joulukuuhun) Coyotes oli vielä playoff kilvassa mukana, loppukausi ja koko muu Gretzky era olikin sitten melkoista taapertamista. Uhkapelikohu oli tietenkin kova kolaus työsulun jälkeen, mutta eipä se seuralle kummoista klommoa pr mielessä tehnyt... tai jos teki niin klommo on oiennut jo moneen otteeseen, jos sitä vertaa vaikka moniin muihin jengin puuhasteluihin/vaikeuksiin sen koomin. Tocchetista on ilmeisimmin kuoritunut sittemmin kova koutsi, eikä jotain pelihullua. Tai yksi ainoista pätevistä koutseista hän Gretzkyn ryhmässä oli silloinkin.

  Pelaajana Tocchet on yksi Coyotes historian kovimmista nimistä, vaikka aavikolla viilettikin vain vajaat 3 kautta. Hänen pelityylistään ei voinut olla pitämättä ja hän menee eittämättä omalla Coyotes pelaajien listalla sinne top 5:en tuntumaan. 98 playoffs nevö foget.
   
 18. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Rick Tocchet nimettiin uudeksi koutsiksi, TSN:n mukaan 4 vuoden lappu. Linkki Coyotesin uutiseen

  "I've played on the first line, I've played on the fourth line, I've not dressed for games and I've played a lot of games, so I can relate to players," Tocchet said. "That's something I always want to be as a coach - somebody who can relate with players."
   
 19. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Omistaja Barroway pestasi Steve Pattersonin uudeksi Coyotesin presidentiksi ja CEO:ksi. Pattersonilla on melko menestyksekäs ja vankka johtamiskokemus yliopisto urheilusta, NFL:stä, NBA:sta ja IHL jääkiekkoliigasta. Tärkein duuni on tietenkin hoitaa uusi areena Coyotesille.

  GM Chayka ylennetty nykyisen pestin lisäksi olemaan jääkiekkotoimintojen presidentti.

  Linkki NHL.com uutiseen
   
 20. juugeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Arizona Coyotes, OEL
  Martinookin kanssa päästiin sitten yhteisymmärrykseen ennen välimieskäsittelyä ja tuloksena kahden vuoden jatkosoppari maltillisella 1,8 miljoonan cap hitillä.

  Samalla jatkosopparit Tyler Gaudetille (1v/650 000) ja Marek Langhamerille (1v/660 000). Ilman loukkaantumisia kummallekaan tuskin on odotettavissa peliaikaa ylhäältä.

  Nyt jäljellä on enää Duclair, jonka kanssa Coyotes on ilmeisesti haluamassa lyhyttä sopparia. Linkki AZCentralin uutiseen.
   
 21. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Huhujen mukaan John MacLean ja Scott Allen ovat Coyotesin tulevat apuvalmentajat. MacLeanilla historiaa Devilsin päävalmentajana sekä Hurricanesin apuvalmentajana, Allen toimi viime kaudella Panthersin apuvalmentajana ja ennen sitä farmin puolella.
   
 22. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Jakob Chychrun kärsi kesätreeneissä polvivamman tällä viikolla ja kävi leikkauksessa. Toipumisaika on vielä hämärän peitossa. Todella harmittava takaisku nuorukaiselle ja Coyotesille. Jos camp ja treenipelit sujuvat hyvin, saanee viime kauden Tucsonin paras pakki (68GP 14+29=43) Kyle Wood näytönpaikkaa NHL:ssä ellei Chayka lähde hankkimaan jotain veteraania UFA markkinoilta.
   
 23. juugeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Arizona Coyotes, OEL
 24. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Muutaman vuoden olen odottanut pelolla tätä tilannetta. Todella tyhjä on olo. Kiitos #19, ikävä tulee. Harmi että hän ei saanut lopettaa Kojoottina vaan FA-pelaajana. Toivottavasti hänelle ei jäänyt mitään kitkaa Barrowayn kanssa ja Doan nähtäisiin osana Coyotes organisaatiota jatkossa.

  Stanley Cup jäi voittamatta, toki palkintokaapissa komeilee paljon muuta, mutta kuten Doaner on itse sanonut: "En halua tulla urani jälkeen tulla muistetuksi voittajana, vaan edes kohtuullisen hyvänä ihmisenä". Eiköhän se tavoite ole enemmän kuin saavutettu. Pitää kirjoitella lisää kun pahimmat tunnekuohut laantuvat.
   
 25. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti