Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Arizona Coyotes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Doaner, 13.06.2017 klo 15.33.

 1. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Ei Doanin Coyotes-uralle nyt ihan tällaista loppua todellakaan toivonut. Vaikka aika onkin ajanut hänestä ohi, niin kyllä hän olisi vielä ensi kaudella 4. ketjussa/13. hyökkääjänä mennyt jos pelihaluja vain vielä löytyy.

  Doanin korvaaminen esim. Fischerillä tekee kuitenkin pelillisesti Coyotesista paremman jo ensi kaudella. Johtajuudellisesti en sitten tiedä mihin ollaan menossa. OELin ja Domin aikakausi alkaa tästä.

  Vähän on kyllä vaikea löytää sanoja tähän paikkaan. Kiitos kaikesta #19!
   
 2. Mängimies Jäsen

  Harvassa ovat nykyisin nuo todelliset seuraikonit ja Doan on/oli yksi heistä. Ehkä kuitenkin nyt olo hyvä hetki päästää irti menneestä ja mennä eteenpäin. Doaniööe suo vielä cup runin jossain Pittsburghissa tai vastaavassa.

  Nyt Smithin ja Doanin poistumisten myötä on baana auki näille nuoremmille staroille. Ekman-Larssonista leivotaan ilmeisesti uusi kapteeni ja hyvä niin. Ja eipähän tuolla enää niin montaa GM:ää vanhempaa pelaajaakaan ole. Nuori joukkue ja nuori GM. Katsotaan mitä kivaa Chayka tällä kertaa kesän aikana keksii.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Hieno mies ei voi muuta sanoa. Vaikea nähdä Doania kuitenkaan Pittsburghissa vaikka JR puhuikin, että joukkueeseen halutaan ensi kaudeksi lisää kovuutta niin tuskin Pens omasta pelityylistään silti tulee poikkeamaan ja se vaatii nopeutta jota Doanilla ei ikävä kyllä ole. Toivottavasti joku contender kumminkin antaa Doanille mahdollisuuden taistella kannusta vielä.
   
 4. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Ymmärrän tavallaan Arizonaa tässä. Doan ei ole enää se sama pelaaja, jona tuo on tunnetuksi tullut. Vanha ja kieltämättä hidastunut pelaaja jo. Jossain vaiheessa seuran piti jatkaa eteenpäin. Toivottavasti Doan saa sen yhden mahdollisuuden ja pääsee contenderiin, joka tosissaan menee pitkälle ensi keväänä.

  Samalla voidaan kuitenkin haudata näitä "seuraikoni" höpinöitä lopullisesti. Miksi pelaajien pitäisi erityisemmin pyrkiä seurauskollisuuteen, kun seurojen toiminta on tätä? Kaikki se mitä Doan edustaa, kuinka uskollisesti Doan tuon organisaation kasvoina pysynyt halki uransa. Aika kylmästi päätettiin tämä Arizonan puolelta. Tyyli teiden erkanemiselle olisi voinut olla kovin paljon tyylikkäämpikin, kuin vain seuran ilmoitus, ettei sopimusta enää tarjota. Noh, bisnestähän tuo on. Turha sitä on romantisoimaan pyrkiä. Doanin poistumisen myötä tulee yksi aikakausi päätökseen, kun se "Winnipeg 1.0" taitaa nyt olla lopullisesti takanapäin.
   
 5. GoYote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, OEL, LFC
  Huhhuh. Aikaisempiin viesteihin ei oikein lisättävää. Kyllähän nää tilanteet pitäis tyylikkäämmin hoitaa. Kaikki ne vuodet kun olen joukkuetta seurannut, aina sama mies vetänyt muut reppuselkään ja näyttänyt esimerkkiään. Nyt niistä kaikista vuosista kiitetään näin. Ei voi ymmärtää.
   
 6. adolf Jäsen

  Toisaalta omistajilla on omaa rahaa pelissä aika paljon tuolla joukkueessa ja saavat sillä tehdä mitä ikinä huolivat. Semmoinenkin pointti tässä on. Raaka on tuo maailma.
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ei kukaan varmaan tuota puolta ole tässä kritisoinutkaan, vaan tuota tyyliä miten Coyotes asian ilmoitti.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Tuossa AZCentralin jutussa sanottiin Coyotesin tarjonneen maanantaiaamuna Doanille töitä toimiston puolelta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2017 klo 11.00
 9. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  ...mutta se korostettu tyyli. Ei Doanin tapaisesta pelaajasta voi erota noin. Pidetään ne kulissit pystyssä ja annetaan edes herran itsensä sanoa jotain aiheeseen liittyen. Tuo ilmoitus, että sopimusta ei tarjota, on kovin kylmä tapa irrottautua Doanin kaltaisesta seuraikonista.

  Toinen kysymys on toki se, että voittaako Arizona tässä taloudellisestikaan yhtään mitään? Doan tai ei, niin palkkalattian tuntumassa operoiva joukkue tuo lienee ensi kaudellakin(?). Nuori joukkue, joka ei ole valmis tosissaan haastamaan viime kaudellakaan. Smithin ja nyt erityisesti Doanin myötä lähti merkittävä osa seuraidentiteettiäkin vielä kaupanpäälle. Toki, kuten taisin aiemminkin sanoa, niin ymmärrettävä päätös. Jossain kohdassa vanhasta piti päästää irti.
   
 10. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Juu toki miehelle olisi varmasti voinut antaa itselleen valta päättää että miten tämä homma hoidetaan.

  Mutta ei tässä kauaakaan mene kun pääsee nauttimaan siitä että numero lätkäistään Tepon viereen sinne Ring of Honoriin.
   
 11. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Ilmeisesti osapuolilla oli kulissien takana erimielisyyksiä esim. Mike Smithin kauppaamisesta. Doanin itsensä mukaan siellä oli muitakin asioita mistä hän oli seuran kanssa eri mieltä. On siis hyvinkin mahdollista että Doan olisi vaihtanut maisemaa joka tapauksessa juurikin noiden AZ Centralin jutussa mainittujen erimielisyyksien takia. Silti tuo Coyotesin tyyli hoitaa tämä ei ollut kauhean reilua Doania eikä myöskään faneja kohtaan. Varsinkin jos siellä on maanantaiaamuna tarjottu toimistolta töitä tällaisen ilmoituksen jälkeen. Toisaalta Doan itse sanoi tuossa jutussa kuulleensa Coyotesin työtarjouksesta, muttei ollut nähnyt mitään tai jutellut kenenkään kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2017 klo 11.21
 12. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Olen koittanut prosessoida tätä uutista ja kirjoittaa jotain nyt jo pari päivää. Muuta en osaa nyt sanoa, kuin että tällä tarinalla voi olla kuitenkin onnellinen loppu. Doan ei olisi ikinä itse lähtenyt. Tämä avaa konkarille vielä yhden sauman lähteä hakemaan kannua ja kruunua uralleen. Annettavaa vielä on ja todistettavaa sitäkin enemmän. Pakko jälleen kerran nostaa hattua sille, miten legenda on tämän tilanteen itse käsitellyt:

  “They’ve been over-the-moon great to me. My whole life here in the Valley is based on the fact that they gave me an opportunity to play, and I am so grateful and thankful for the organization. I’m always going to be a Coyote in the NHL” – Shane Doan.

  Yksi asia on selvä, ennen Barrowayn lähtöä en kykene alusta saakka rakastamaani joukkuetta enää kannattamaan. Takana on tapahtumarikkaat 20 vuotta, 7 eri omistajan alaisuudessa. Vain yksi syy on saanut vuosien taapertamisen, ongelmien, siirtohuhujen ja vaikeuksien jälkeen heräämään öisin pelejä katsomaan. Kapteenin kohtelu on anteeksiantamatonta ja oksettavaa, vaikkakin se johtaisikin joukkueen parempaan huomiseen. Huomiseen, joka todennäköisesti valkenee Seattlessa.
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 14. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Joulu tuli jo ennen juhannusta tänä vuonna! Jos nyt vihdoinkin saataisiin valmentaja, joka osaa peluuttaa nuorisoa rohkeasti ja oikealla tavalla!
   
 15. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Nyt on hyvä. Tätä on pitkään toivottu ja Smithin ja Doanin tapaukset voi hyväksyä tämän myötä. Tietäneekö uusi linja sitä, että Vrbata ja Hanzalkin on ulkona ensi kaudelta. Mrazek nyt maaliin ja asiallinen ykkössentteri niin nousu alkakoon!
   
 16. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Coyotes kaipasi ykkössentteriä, OELille pakkiparia ja ykkösmaalivahtia. Tunnin sisällö Stepan, Raanta ja Hjalmarsson Coyotesiin! Chayka on jumala! 7th pick lähti mutta aivan se ja sama!
   
 17. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Näinhän siinä kävi, että paketti tuli. Coyotes taitaa lähteä kauteen kahdella viime kauden kakkosveskarilla, heikolla ykkössentterillä ja ilman valmentajaa. No, ehkä Tippett saadaan paikattua. Raannalle on nyt hyvä paikka läpimurtoon, vaikka helppoa se ei tule olemaan. Kaikki kojootin ruumillistumat pois lukien OEL on nyt sitten laitettu pihalle. Toki joukkuettahan tässä kannustetaan, mutta ei sinne paljoa muuta nyt jääkään kuin logo. Sulattelua viikon ajan tapahtumat tarvitsevat...

  Suurta huolta tässä vaiheessa nostattaa se, että Chayka on puoleen vuoteen hankkiutunut eroon kolmesta parhaasta rightin pakista ja kaikista hyökkääjistä. Fischer on toki mahdollinen nosto ylös ja Stepan tuli tilalle, mutta sanomattakin on selvää, että vähintään kolmea oikea käsi alhaalla pelaavaa tasokasta pelaajaa pitäisi vielä löytää.
   
 18. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Heikolla ykkössentterillä? Milloin viimeksi Coyotesilla on ollut Stepanin tasoinen ykkössentteri? Eihän hän nyt todellinen ykkössentteri ole, mutta 1B/2A-tasoa kyllä hyvässäkin joukkueessa. Kun vertaa esim. Hanzaliin, joka on hyvässä joukkueessa 3C.

  Lisäksi Raanta olisi monessakin joukkueessa ykkösmolari, tilastot verrattavissa Cam Talbotiin joten aivan pätevä ykkösmokke hänestä saadaan.

  Ja Hjalmarssonin taisit unohtaa kokonaan. Hän on LHD, mutta pelaa oikealla ja on täydellinen pari OELille.

  Lisäksi Coyotes on huhujen mukaan vielä rightin käden laiturin perässä, joten eiköhän tässä ihan hyvissä olla.
   
 19. Ferguson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Mielenkiintoisia siirtoja tapahtunut viimeisten päivien aikana.

  Jos aloitetaan Doanin tapauksesta, niin olisin toivonut, että niin kauan kuin Shane haluaa jatkaa pelaamista, se hänelle Coyotesissa suotaisiin. Juu kyse on huippu-urheilusta ja bisneksestä, mutta Doan on pelaaja, jolle olisin suonut mahdollisuuden pelata Kojootti-paidassa juuri niin pitkään kuin miehellä itsellä on haluja, on miehen taso sitten mikä tahansa. Sen mies olisi tekemisillään vuosien aikana ansainnut.

  Tippettin lähtö nyt ei oikeastaan hetkauta venettä mielestäni mihinkään suuntaan. En oikein pysty näkemään, että viime vuosien ongelmat olisi jollain lailla Tippettistä johtuvia. Jos katsoo puolueettomin lasein viime vuosien rostereita, niin mitä muuta niillä olisi voinut odottaa kuin nähtyä suorittamista? Mutta selvää on myös, että Tippett teki sen verran pitkän päivätyön Coyotesissa, että uusi valmentaja tuonee väkisinkin ainakin jonkinlaista raikkautta tekemiseen.

  Nyt nähdyt treidit ovat ainakin allekirjoittaneessa saanut aikaan varsin positiivisia tunnelmia. Hjalmarsson lienee oikeinkin mallikas partneri OEL:lle. Murphyn menetystä en jaksa harmitella kovinkaan paljoa. Murphy on ollut itselleni viime vuosien ajan jonkinlainen pettymys, koska odotuksissa oli, että Connor olisi pystynyt nousemaan selkeämmin johtavaan asemaan heikossa Kojootti-puolustuksessa. Toisaalta maisemanvaihdos saattaa olla Murphyllekin hyvä asia, sillä rahkeita saattaa olla nähtyä parempaan suorittamiseen.

  Stepan+Raanta kaksikko vaikuttaa ainakin näin alkuun mehusteltuna varsin hyvältä. Stepanista saataneen kohtuullinen kärkiketjujen sentteri. Ja jos miettii Coyotesin senttereitä menneiltä kausilta niin ei pysty kyllä edes muistamaan milloin rosterissa olisi ollut lähtökohtaisesti Stepania parempi sentteri. Toki se kertoo omalla tavallaan myös surullista kieltä joukkueen senttereistä menneiltä kausilta. Raanta lienee myös potentiaalisimpia veskareita, joita markkinoilta oli järkevällä hinnalla saatavissa. Toiveissa luonnollisesti Talbotmainen tarina, jossa Rangersin kakkosveskari nousee hyvän tason ykkösveskariksi.

  7th pickin menetys ei varsinaisesti harmita, sillä sen verran laaja prospectpooli jo organisaatiosta löytyy. Ja huomioitavaa on myös, että nytkin joukkueelta löytyy kaikesta huolimatta yksi ykkösrundin picki. DeAngelo oli pelityylinsä puolesta omia suosikkejani pelissä joissa viime kaudella pelasi. Sen lisäksi kaveri vaikutti kyllä varsin potentiaaliselta tapaukselta. Toki DeAngelon kohdalla ollaan huhuttu pitkään vaikeasta luonteesta ja siitä aiheutuvista ongelmista. Tiedä sitten pitävätkö huhut paikkansa tai ei, mutta ehkä se kertoo jostakin, että jo toista kertaa kaveri treidataan vuoden sisään.

  Kaikesta huolimatta ensi kautta odottaa positiivisin mielin ja uskoen jälleen siihen, että ehkäpä pikkuhiljaa organisaation ongelmat saataisiin vihdoin ratkaistua niin kentällä kuin kabineteissakin.
   
 20. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Siinäpä se on, ei ole oikein ykkössentterin kriteereita täyttäviä miehiä niissä saappaissa ollut, eikä kallis Stepan ole myöskään ratkaisu asiaan. Toki Dvorak ja Strome voi roolin napata tulevaisuudessa.

  Hjalmarssonia en unohtanut, mutta ei hän pelaa rightin mailalla. Ongelmaksi kuvasin nimenomaan kätisyydet, jotka ovat olleet ylivoiman ongelma jo viime kaudella, nyt sieltä on entisetkin poissa.
   
 21. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niinhän tuossa sanottiin, että on lefti mutta pelaa oikealla. Eli erinomainen pari Ekman-Larssonille luotettavana puolustavana pelaajana.

  Kätisyyksistä ylivoimalla voisi kirjoittaa kirjan. Ehkä parhaiten tomiii niin, että oikealla puolella pelaa righti ja vasemmalla puolella lefti. Koska syvältä tulevasta vastasyötöstä on helpompi levittää peliä ja/tai ampua. Samoin rännikiekkojen pysäytys ja ns. pinchaaminen on helpompaa näin.

  Toisinpäin on tietenkin se suoraan poikittaissyötöstä lähtevän laukauksen uhka, mikä on toki hyvä sekin. Mutta ei pelkästään avain onneen, paljon on pelifilosofiasta kiinni.

  Pääpointtisi kuitenkin on täysin totta, että mieluusti tosiaan tarvitsisi rightin pelimiehen tuonne ylivoimaan.
   
 22. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Olen kyllä samaa mieltä ylivoimatilanteesta. DeAngelon menetys on ylivoiman kannalta melko suuri ja sen myötä ainakin yhtä rightin laituria ja pakkia tarvittaisiin remmiin. Toivottavasti Vrbata saa jatkoa, olisi sitten kummassakin yvssä ainakin yksi right (Stepan ja Vrbata).

  Ketjuhahmotelmani tässä vaiheessa:

  Domi - Stepan - Duclair
  Perlini - Dvorak - Keller
  Rieder - Strome - Vrbata
  Martinook - Richardson - Fischer/Crouse
  Cousins, McGinn

  OEL - Hjalmarsson
  Goligoski - Schenn
  Chychrun - Wood/Connauton

  Raanta
  Domingue
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017 klo 13.40
 23. GoYote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, OEL, LFC
  Nyt on tekemisen meininkiä aavikolla. Barroway laittanut Chaykan kanssa tuulemaan oikein kunnolla. Ainahan pitkään seuraa palvelleiden henkilöiden menettäminen kirpaisee, mutta tosiasiahan se on että jotain liikkeitä on tehtävä kurssin muuttamiseksi. Hymy huulilla Stepanin, Raannan ja Hjalmarssonin hankinnoista. Eipä siitä montaa vuotta ole, kun kesän kovin nimi on ollut luokkaa Sam Gagner. Nyt on organisaatiossa uskallusta tehdä kipeitäkin ratkaisuja. Kunhan vaan saadaan nyt valmentaja joka osaa kehittää nuoria pelureita tulevaisuuden staroiksi, niin muutaman vuoden päästä näyttää oikein hyvältä!
   
 24. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Lainaus:
  Treidit ovat osa NHL arkea. DeAngelon, Murphyn tai Smithin treidaamiset eivät siksi varmaankaan kirpaisseet, varsinkaan kun takaisin saatiin kovia pelimiehiä ja tärkeitä palasia kriittisille paikoille. Smithin loukkaantumishistorialla pelivuosia ei juuri jäljellä ole ja paikkaajaksi hankittu Raanta on paras mahdollinen haku ykkösveskariksi. Murphyn kehitys junnasi paikoillaan ja heikoksi todetun pakiston tukijalaksi saatiin monissa liemissä marinoitu Hjalmarsson. Lisäksi keskikaistaa vahvistettiin Stepanilla. Todella mahtavia siirtoja Chaykalta ja nyt uskallettiin käyttää tuota laajaa prospect pooliakin hyödyksi. Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että "koskemattomien" kärkiprospectien jälkeen ei kannata hillota kymmeniä prospecteja varmuuden vuoksi, jos heitä voi käyttää osana treidejä, jossa hankintaan kriittisille paikoille vahvistuksia.

  Tippett lähti vielä yhteisymmärryksessä, eikä potkujen seurauksena. Ainoa asia joka hiertää on Doanin kohtelu, joka oltaisiin voitu hoitaa monella tapaa kunniakkaammin. Doan ei enää aavikolla pelaa, mutta arvokkailla läksiäisillä ei oltaisi saatu pr mielessä sellaista damagea aikaan, mitä nuo kapteenin "potkut" nyt aiheuttivat. Nyt tuota rosteria katsellessa ymmärrän kyllä hyvin, miksi pelillisesti ei Doanin palveluksia enää tarvita.

  @JeiJeieL mainitsemat ketjusommitelmat ovat todella herkulliset, sikälimikäli kun Keller ja Strome ovat valmiita NHL vauhtiin ja fysiikkaan ja että Duclair on saanut haudattua viime kaudella häntä kummitelleet haamut.

  Mielenkiinnolla odottelen uuden valmentajan nimeämistä ja joukkueen taktista lähestymistapaa ensi kaudella. Symppispelaajia löytyy joukkueesta edelleen paljon, mutta katsotaan nyt ajan kanssa kuinka tiiviisti joukkueen otteita tulee jatkossa seurattua. Sen uskaltaa sanoa, että 2012 kauden jälkeen on varmaankin pelillisesti paras kausi tulossa.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU