Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Antti Mäkinen

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 15.04.2015 klo 19.54.

 1. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Tämä oikeastaan kertoo kaiken siitä että Mäkinen on aina oikeassa. Jos olet erimieltä olet väärässä!
   
 2. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Joo, nyt hieman Mäkisen ärsyttävyyttä makustellut, Nyholm ei edes ollut niin ärsyttävä kuin muistin, joten sanat takaisin. Pari kertaa jopa hienosti "servasi" Mäkisen, niinkuin esimerkissäsi.

  Silti.. eikö tuonne saa jotain vähemmän narsistia, kuin Antti. "No siis itse Väncuuver Cänuksin organisaatiossa lähennä olleena" ei jumalauta.
   
 3. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllähän Mäkiselläkin on hetkensä ja tietoa NHL-kiekosta löytyy paljon. Värikkäästi ja kärkkäästi esiintyminen on välillä paikallaan - esimerkiksi mouhoaminen Taylor Hallin kohtalosta oli ihan hauskaa kuunneltavaa ja oli siinä pointtinsakin. Toisaalta Mäkisellä tuntuu olevan vaikeuksia ymmärtää mielipiteen ja faktan eroa. Jos joku on eri mieltä, niin se on väärin ja se täytyy kumota huutamalla päälle oma mielipide.
   
 4. Päätykiekko Jäsen

  Hävettää kuunnella tuota Mäkistä näissä Jokereiden peleissä ja tuota ison miehen itkua jokaisesta tuomareiden ratkaisuista. Oli kuinka selvä jäähy tahansa, niin aina pitää vähän itkeä. Muutekin aivan helvetin ylimielinen asenne kaikkeen KHL:n hommia kohtaan. Jos ei muuta, niin sitten itketään kuvanlaadusta ja mitä tämä herra nyt sitten ikinä keksiikään. Muka hauskoja vitsejä ja samaa jankutusta pelistä toiseen. Pitkästä aikaa itse tilasin Viasatin kanavapaketin ja parin pelin jälkeen alkaa jo riittämään tuo Mäkisen itkeminen. Ymmärrän toki sen että lähtökohtaisesti on Jokereiden puolella peleissä, mutta kohtuus tässäkin olis hyvä olla. Eritoten nuo ylimieliset naurahdukset saa verenpaineen nousemaan itselläni. Lapsellista toimintaa.
   
 5. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Monta sataa NHL selostajaa on varmaan tullut kuultua, eri broadcasteissa ja voin sanoa, että kaksi selvää stood out jätkää on löytynyt, Antti Mäkinen ja Steve Goldstein. Tässä on kaksi jätkää joiden selostuksen kuuleminenkin, tuo mielenkiintoa tylsempäänkin otteluun. Mäkisen epäonni, että joutuu selostamaan suomenkielillä ja ollen pienen kansan sylkykuppi. Mäkinen on liian hyvä selostaja tavalliselle kansalle.
  Enkä usko, että Jokereiden pelejä lukuunottamatta Mäkinen syttyy mistään KHL kiekosta. Mäkinen on toiminnan miehiä, ja lentokenttä kaukaloiden Petri Kontiolat tuskin kovin massiivisia adrenaaleja herättelee.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2017 klo 19.24
 6. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  @Bunder tarkoittaako tämä siis sitä, että on vaikea olla nöyrä kun on niin vitun hyvä?
   
 7. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Juurikin näin. Antti Mäkinen on VilleLeinon sanoin GOAT Suomessa omassa lajissaan.
   
 8. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin. Aina löytyy valittajia ja luonnollisesti myös niitä, joille ei vaan maistu. A.Mäkinen on kuitenkin valtaosan mielestä ihan suvereeni lajissaan muihin kotimaisiin kollegoihinsa verrattuna. Toivottavasti jatkaa muutamista soraäänistä huolimatta samaan malliin.
   
 9. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Jaa, mielestäni Mäkinen on ollut suhteellisen ymmärtäväinen KHL:n tuomaroinnin suhteen, joka on ollut kyllä sanalla sanoen poukkoilevaa. Useasti on kuullut Mäkisen sanovan, että joku tilanne on "vihellettävissä". Paska sanonta, koska jos tuolle linjalle lähdetään, niin siellä jäähyaitiossa istuu aina joku. Enemmänkin tulisi huomioida, että oliko vihellys linjassa ja pelin mukainen ja kuten sanoin, KHL:ssä se linja poukkoilee suhteellisen paljon. Silloinkin, kun venäläisjoukkueet ovat keskenään askissa.
   
 10. lasaleiko Jäsen

  En ole muutamaan vuoteen enää Mäkisen selostuksia jaksanut kununella. Pitäisi ehkä niin tietäisi onko tekeminen parantunut. Aikoinaan häiritsi se että pystyi ilmaisemaan kaikki asiat mahdollisen monimutkaisesti ja siinä samalla kentällä tapahtui vaikka ja mitä.

  Mutta miksi kirjoitan tähän ketjuun, niin syynä on nuo Viaplay Urheilun lähettämät live-lähetykset Stanley Cup-finaaleista, mitä (ainakin) Facebookissa pystyy seuraamaan. Siellä käsittelevät Ikan kanssa tapahtumia finaalien ympäriltä ja joskus mennään ohi aiheenkin, mutta koko ajan rennolla asenteella. Ovat muuten parempaa sisältöä kuin yksikään selostamansa peli. Jotain tämän tyylistä voisi tehdä pysyvästi jatkossakin Viaplaylle. Taitaahan siellä se joku aamusetti jo ollakin, mutta sitä en oo uskaltanut katsoa ihan niiden selostusten perusteella.

  Pitää varmaan siitä huolimatta yksi finaalikin katsoa Viasatin lähetyksenä. Ihan jo senkin takia, että siellä on kommentaattori nyt mukana. Sekään ei liian yleistä suomalaisessa jääkiekkoselostamisessa ole. Tiedä vaikka toimis.
   
 11. Algo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mäkinen luulee vähän liikaa itestään ja aina suomalaisten puolella. Onhan se ymmärrettävää mutta ei toimi mulle.
   
 12. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Tulipa kateltua tuo Viasatin FB-live, jossa Mäkinen veti kyllä kunnioitettavat 4 tuntia ja risat settiä tuosta siirtorajasta. Ensin on todettava, että onhan se hienoa, että joku media tällaisia toteuttaa Suomessa NHL:stä. Siitä hatunnosto!

  Mutta. Olipahan se taas sitä itseään. Mäkinen sanoi moneen otteeseen jälleen kerran faktoina omia mielipiteitään ja tuo on piirre, mitä en voi sietää kenenkään ihmisen kohdalla, oli sitten kyse selostajasta tai vaikkapa Siwan kassasta. Selitti muun muassa jossain vaiheessa John Tavaresista siihen tyyliin kuin olisin tuntenut kyseisen jampan: "Minä tiedän, että Tavares on niin uskollinen luonne" ja muitakin esimerkkejä löytyi. En viitsinyt alkaa mouhota tuosta siellä FB-livessä, mutta mieli kyllä teki. En tiedä, millainen tämä Mäkinen on vapaa-ajalla, mutta tämä julkikuva vaikuttaa siltä, että kyseessä on narsistinen kusipää, jolla on noussut "kansansuosio" pahasti hattuun. Kansansuosio sen vuoksi lainausmerkeissä, että onhan se faktaa, ettei suurin osa suomalaisista (P-amerikkalaisista nyt puhumattakaan) tiedä edes kuka Antti Mäkinen on.

  Voi taas huoletta pitää tästä herrasta sellaisen 5-10 vuoden tauon ja palata sitten katsomaan, onko mitään muuttunut.
   
 13. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  Onko Mertarannan suhteen mikään muuttunut, paitsi että ihmiset tietävät kuka hän on. Mäkinen on pienen liigan pelaaja, vaikka koittaa olla isompi.
   
 14. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Lainaus:
  En tarkoittanutkaan, että uskoisin oikeasti siihen Mäkisen muuttumiseen. Mertarantahan on itseasiassa mennyt vain koko ajan pahempaan suuntaan. Maikkarilla kaveri tiesi olevansa markkinointiase ja tämän vuoksi piti olla sitten parodia itsestään. Huumorihahmo, kuten Mäkinenkin. Mertsiä ja Mäkistä yhdistää se, että pidin aikaisemmin molemmista.
   
 15. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Itsekin vilkaisin Mäkisen Twitter-suomennos-lähetystä ja korvaan osui lause, kun joku kysyi jostain joukkueesta (oliko nyt Calgary), niin mies vastasi että ei ole lähellä (juuri) tätä joukkuetta. Niin mitä joukkuetta/-eita lähellä Antti Mäkinen on? "Montreal-Arsin" puhelinnumeron ilmeisesti omistaa, kun kännykkäänsä räpläili miehestä puhuttaessa, joten onko (ei) vastaus Montreal?
   
 16. Matsku Jäsen

  On aika huikeaa, kun kaveri puhuu vaatekaapissa kuvatussa Facebook-livessä 4 tuntia NHL-siirroista ja katsojia on parhaimmillaan 6500.

  Vaikka kuinka on mielipiteitä jakava persoona, on intohimo ja lajitietous Suomen mittapuulla omaa luokkaansa.
   
 17. Lainaus:
  Omaa luokkaansa tuli itsellekin mieleen kun ennusti 100 pistettä Jori Lehterälle änärissä.
   
 18. Matsku Jäsen

  Lainaus:
  Aika vaikea on löytää kiekkoasiantuntijoita, etenkään Suomesta, jotka eivät jossain kohti metsään menisi. Varsinkin kun Mäkinen sohii jokaista mahdollista asiaa NHL:ään liittyen niin väkisinkin jossain kohti tulee huteja.

  Ja kyllähän toi Mäkisen seuraaminen toki omanlaisensa filtterin kuulijalta vaatii.
   
 19. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Lainaus:
  Eihän tuo pahasti pieleen mennyt, kun nyt on jo 105 pistettä kasassa. ;)
   
 20. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Osin samaa mieltä. Itsekin Mäkisen eilistä lähetystä välillä vilkuilin ja ihan asiallista meininkiä oli. Lähetyksen kommenttien perusteella kohderyhmä ja valtaosa kuulijoista on kuitenkin sitä ”massaa”, joille Mäkisellä ja hänen jutuillaan on paljonkin annettavaa. Tällä palstalla on paljon kiekkopuristeja, joille Mäkinen ei tuo mitään lisäarvoa ja se on ihan ymmärrettävää, että heitä saattaa ärsyttää, mutta so what. Katsojille tätä tehdään ja eilisen perusteella vaikuttaa ihan onnistuneelta.

  Myös Jatkoajan oma live-lähetys oli varsin onnistunut sen verran mitä ehdin kuunnella. Ei kuulu sinänsä tähän ketjuun, mutta tulipahan mainittua kun asianomaiset näitä kuitenkin lukee ja palautetta mielellään kuulee.
   
 21. Lainaus:
  Joo eihän sellaisia olekaan. Mutta niitä harvassa kenen ennustukset ovat naapurin 5-vuotiaan Matin luokkaa.
   
 22. adolf Jäsen

  Mäkinen on mielenkiintoinen hahmo kyllä. Toisaalta tykkään tuosta aidosta fanipoikuudesta NHL-kiekkoa kohtaan ja onhan tuota tietopankkia kertynyt vuosien varrella ko. liigasta ihan kunnioitettavan paljon. Myös tuo Viasatin kiekkotiimi on ihan heittämällä parasta mitä suomikiekon mediapuolella tällä hetkellä on tarjota ja Mäkinen on siinä yksi tärkeä lenkki. Jopa noita hänen itse vetämiään liveseurantoja sekä Puheen kiekkoiltoja on kiva välillä kuunnella.

  Onhan miehellä toisaalta sitten ne vikansakin. Huima pätemisen tarve nyt ensimmäisenä tulee mieleen. Yrittää olla myös vähän enemmän mitä oikeasti onkaan.

  Mutta ei siinä, kyllä mä sopivan pieninä annoksina ihan diggaan tuosta Mäkisestä. Liika on liikaa, mutta kerran viikossa pari tuntia, niin ei mitään ongelmaa.
   
 23. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Lainaus:
  No juuri tämä mua ehkä eniten vituttaa. Antaa ymmärtää, että tuntee tyyliin henkilökohtaisesti kaikki pelaajat ja GM:t. Pisti myös jossain vaiheessa korvaan Mäkisen lause, joka meni jotenkin näin (ei siis ollut siinä FB-livessä, vaan jossain muualla aiemmin): "Olen ollut NHL-seurojen pukukopeissa sen verran, että uskallan tämän sanoa ääneen.." en muista, miten tuo eeppinen lause päättyi, mutta kertoo kyllä aika paljon. Totuus taitaa olla kuitenkin se, että Mäkinen on käynyt Stanley Cup-finaalien aikana parin joukkueen kopissa pyörimässä. En sanoisi vielä sillä perusteella "ihan" noin.

  Lainaus:
  Intohimoa kyllä löytyy, siitä ei jää kiinni. Ja kuten aiemminkin jo sanoin, niin onhan se hienoa, että joku tekee Suomessa tällaisia NHL-kiekosta. Mutta on se vaan sääli, että tuo kaverin päteminen ja itsensä esille nostaminen ja itsestään liikaa luuleminen saa ainakin allekirjoittaneella sellaisen oksennusreaktion aikaan, ettei vaan pysty. Mäkinen on kuitenkin niin suosittu tietyn piirin keskuudessa, että tuskinpa tuo tyyli muuttuu, pahenee vaan. Eihän se toki multa ole pois mitenkään, mutta ihmettelen kaverin suosiota.
   
 24. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Täysin sietämätön tapaus enkä keksi suurempaa fiiliksentappajaa kuin se täysiä heti lähetyksen alkuun kiljuttu "hyvää iltaa rakkaat jääkiekon ystävät!". Ne hetket kun malttaa keskittyä vain ja ainoastaan selostamiseen menevät vielä jotenkin läpi mutta tuntuu että tuo pätemisen ja päsmäröinnin tarve vain kasvaa vuosi vuodelta ja tästä pahimpana esimerkkinä tämä viime kuukausien Twitter-osio pelien aikana. Jengi koittaa kassit hiessä saada nimensä kuuluviin lähetykseen kyselemällä itsestäänselvyyksiä ja Mäkinenhän jauhaa pelien päälle omia faktojaan joilla ei ole mitään tekemistä kummankaan lähetyksessä olevan joukkueen kanssa. Ihan kiva joo mutta nämä faniviesteihin vastailut voisi hoitaa vapaa-ajallaan. Kunnioita jumalauta peliä ja joukkueita, tiedä paikkasi äläkä tee lähetyksistä omaa showtasi. Jopa Yle Puheen NHL-illoista on mennyt täysin maku kun ne ovat muuttuneet vain yhden sankarin monologeiksi. Jos joku koittaa pistää hanttiin niin tämä huudetaan hiljaiseksi. En myöskään ymmärrä miksi Mäkinen on valittu Viasatin mainoskasvoksi eikä markkinoinnissa käytetä enemmän esim. öö, pelaajien kuvia. Kai ne kuvittelevat että Mäkinen on se jolla kanavapaketteja myydään.
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onhan tämä Mäkisen Antti aivan huikea selostaja. Siis rakkaus lajiin nimeltä jääkiekko välittyy kyllä tasan jokaiselle kuulijalle.
  Suorastaan vituttaa kuunnella välillä näitä englanninkielisiä NHL lähetyksiä jossa pari mikkihiirtä monotonisella äänellä
  toistelee jotain kiekko kliseitä ilman mitään TUNNETTA mitä pelissä tapahtuu.