Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Anteeksi!? (tapaus Keränen)

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Doug93, 04.02.2017 klo 17.55.

 1. PJx Jäsen

  Lainaus:
  Ei liiga ole mikään omalakinen bandidos. Käsittääkseni se pyrkii harjoittamaan laillista liiketoimintaa. siinä roolissa kannattanee noudattaa eduskunnan ja EU:n määrittämiä pelisääntöjä. Suomessa on toki sopimisen vapaus. Se vapaus ei ole kuitenkaan rajaton ja tätä korostaakseen laittomat sopimukset eivät sido ketään ja ovat pätemättömiä. Hyvä niin, vaikka liiga ja jääkiekko siitä kärsiikin (pelaajaoikeudet poistuneet).
   
 2. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Harvoin näkee yhtä lapsellista ja tekopyhää ketjua kuin tämä. Samat kaverit jotka aikanaan lahjustelivat keskenään ilman sanktioita toruu nyt pahaa Ilvestä kun nämä on palkannut liigaan lisää mielenkiintoa. Jos heille lähettäisi pistoolin, ampuisivatkohan oikeaan vai vasempaan jalkaansa? Herrajjestas täytyis jokaisen pyrstölle antaa mojova potku.
   
 3. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Mitä voidaan olettaa sovitun (molemmat osapuolet samaa mieltä):

  - Jokereiden sopimuspelaajia ei oteta Liigajoukkueisiin
  - Jokereiden kanssa ei neuvotella pelaajasiirroista (KHL -> Liiga)
  - Yksikään Liigaseura ei ala Jokereiden farmiksi

  Mikään näistä kohdista ei riko Bosman-sääntöä. Nämä kohdat siis kestänevät lähempää tarkastelua.

  Mistä näkemysero? SM-liigan mukaan Jokereissa kauden aikana (alussa?) pelanneen sopimuksettoman pelaajan kanssa ei saa vapaasti tehdä sopimusta Liigaan. Ilveksen tulkinta on, että saa tehdä. Tässä kohtaa SM-liiga rikkoo Bosman-sääntöä, Ilves noudattaa Bosmania.

  Kainulaisen mukaan mitään ei ole sovittu paperilla ja kukin organisaatio tulkitsee tätä herrasmiessopimusta tavallaan. Ilveksen tulkinta perustuu EU-tuomioistuimen päätöksen. Liigahallituksen päätös vastaavasti...noh...jaa'a...SM-liiga osannee vastata tähän. Laillista on heidän mukaansa.
   
 4. Teikel Jäsen

  Keränen sopinut ennen Jokeri-sopimuksen purkua Ilvekseen menosta? Onko mahdollista? Ei kai kukaan pura rahakasta sopimustaan tietämättä tulevaisuudesta? Koska Kerästä on alettu tarjoamaan liiga-seuroille, Jokeri-sopimuksen aikana?
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017 klo 20.22
 5. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Ei tullut konkurssia, joten jostainhan sitä vahingoniloa täytyy repiä. Keräsen tapaus käy korvikkeesta, tosin ei siitäkään määräänsä enempää viihdettä irtoa.
   
 6. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  No ei. Viisaammat kun kertoivat toisaalla, että puhtaasti potkuja ei vain voi saada, joten olet varmastikin hajulla pohdintojesi kanssa.
   
 7. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei tuollaisia työsopimuksen purkuja tehdä ikinä ilman "erorahaa". Keräsen tasoinen pelaaja tietää, että hän saa varmasti johonkin suuntaan sopimuksen ja siksi voikin "antaa anteeksi osan loppukauden palkasta". Toisekseen hän tietää, että tulevaisuuden kannalta on tärkeää päästä pelaamaan jossain ja näyttämään osaamistaan sen sijaan, että söisi poppareita katsomon puolella. Näillä perusteilla väitän, että hän on voinut suostua sopimuksen purkuun, vaikka tulevasta työpaikasta ei ole tietoa.
   
 8. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Minä näkisin asian myös niin, ettei Liigasta ihan kaikki severisillanpäät ja masimarjamäet lähtisi kokeilemaan Jokereihin, jos on pelko siitä ettei sieltä niin vain päästä takaisin Liigaan peliajan käydessä vähäiseksi. Tässäkin kohtaa se on rangaistus Jokereille, joka ei tuolloin kaikkia haluamiaan pelaajia saa. Ilves on sataprosenttisen varmasti rikkonut Liigan yhteistä sopimusta. Ehkei sakko päde oikeudessa, mutta ikuiseen luopion maineeseen tuolla pääsee ja erityisesti siihen ei Ilveksellä pitäisi olla varaa. Toivon todella, että he maksavat tuon lahjoituksen Liigalle, ettei tule pahempaa paskakierrettä.

  Vaikka henkilökohtaisesti ottaisin Jokerit takaisin vaikka heti, niin ymmärrän täysin Liigan sodan Jokereita vastaan.
   
 9. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Jee, vihdoinkin henkilö joka on sen sopimuksen nähnyt. Voitko kertoa sanatarkasti mitä siinä sanotaan?
   
 10. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Ei näihin pitäisi lähteä ollenkaan, mutta ok, yksi viesti. Ei sitä meteliä ilman syytä olisi nostettu. Ymmärrän kyllä, että harmittaa.
   
 11. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  KHL:ssä sopimuksen voi ostaa ulos, kun maksaa 25% jäljellä olevasta sopparista. Näin on toimittu mm Savinaisen tapauksessa. Linkki tapaukseen (Sportti.com) Savinaiselle muhkeat erorahat KHL:stä | Sportti.com

  Jokereilla oli siis noin 16 kuukautta sopimusta jäljellä ja maksoivat sitten 4 kuukauden palkan käteen. Eli käytännössä Keränen sai koko tämän kauden suunnitellun palkkansa Jokereilta.
   
 12. Telemarketti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tällä Artsilla on aina ollut pakottava tarve puolustella Takojankadun veijareiden ilmiömäisiä taidonnäytteitä. Syitä voi vain arvailla...
   
 13. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei tämä ole puolustelua, vaan vastaus siihen, että niin moni väittää tietävänsä mitä on sovittu, mutta kukaan ei tunnu nähneen mitään sopimusta. Kukin uskoo mitä haluaa, mutta minä en pidä faktana mitään, mitä ei ole sellaiseksi todistettu.
   
 14. HA kontio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oletko sinä nähnyt sopimuksen? Kun tunnut puolustavan ettei sitä ole ollut? Mistä tiedät ettei sitä ole ollut?
  Jos et nimimerkin takana ole itse Vesa, niin oletko ollut Liigan hallituksen kokouksissa mukana? Ja jos olet Vesa muistatko mitä on sovittu? Ja jos et ole hallituksessa mukana niin miksi sun pitäisikään tietää mitä siellä on sovittu?

  Nyt on ilmeisesti sanktioita jaettu ja huudellaan sinne tänne, on sovittu sitä sun tätä ja toiset pitää siitä kiinni ja toiset ei. Ennen riitti kädenpuristus ja yhdet puheet, kaikk on mänt.
   
 15. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
 16. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
  Lainaus:
  No ei. Täytyy todella toivoa, että vuotaja löydetään, ja paljastuu että ko. puuhastelija löytyisi kerrankin jostain muusta tiimistä kuin meiltä. Valitettavasti meidän tehokaksikon track recordilla voidaan olla kohtuullisen varmoja, että tästä muodostuu heidän viimeinen läksiäislahjansa Ilves-perheelle. Lahja, jonka vaikutuksista joutunemme kärsimään vielä pitkään (ei vain taloudellisesti).
   
 17. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  En ole nähnyt ja siksi en väitäkään, mitä siinä lukee niin kuin eräät. Jos sopimuksella on kuitenkin haettu sitä, mitä päätöksessä sanotaan, niin Ilves ei ole rikkonut sen henkeä, koska tässä ei ole kyse mistään farmitoiminnasta.
   
 18. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tässähän on Liigalla mahdollisuus säästää rahaa, kun vaan myöntävät, että Ilveksen tulkinta sovitusta on oikea. Sehän ei ole mitenkään lain vastaista, ettei tietyn joukkueen sopimuspelaajan kanssa saa tehdä sopimusta. Tuo pelastusoperaati tosin edellyttää, että Liiga vetää sakkonsa pois perusteettomana.
   
 19. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja vähiten Ripan porukan suunnitelmien mukaan. Erittäin huono alku uudelle Ilvekselle. Kainulainen järjesti uudelle johdolle melkoisen savotan lausunnoillaan. Täytyy vain toivoa, että muut seurat jotenkin osaisivat erotella sen, että Liigahallituksessa ollut Jalo ei tosiaan halua ristiriitoja muiden seurojen kanssa eikä Liigan kanssa.

  Liigassa on ollut läpi vuosikymmenten veljessopimuksia, jotka eivät kestä päivänvaloa, mutta ovat toimineet suomalaisen jääkiekon hyväksi, eikä vähiten Ilveksen. Ilves syytti ensin keväällä 2016 Liigaa ja Verottajaa omista ongelmistaan. Liiga on pitänyt Ilvestä mukana erityisjärjestelyin mukana ja nyt tämä.

  Toivottavasti tänään on viimeinen päivä, kun Honkalehdolla ja Kainulaisella on pienintäkään valtaa Ilveksessä.
   
 20. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tämän puolesta sormet ja varpaat ristiin. Uskon kuitenkin, että muut seurat ymmärtää tilanteen ja aika jälkeen Esan ja Vesan on helpompaa kaikille.
   
 21. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Lainaus:
  Toivottavasti. Sitä täälläkin on toivottu ties kuinka pitkään.
  Ehkä illalla saamme hengittää vapaammin ja tulevaisuudessa.
   
 22. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Case-Keränen voi pahimmillaan antaa helpottavan portin Sanoma Oyj:lle purkaa heitä rasittava tv-sopimus. Siinähän sitten Liiga ja seurat ovat ihmeissään, kun budjetista lähtee 14-18 miljoonaa. Ja Sanoman esimerkkiä voivat sitten seurata muutkin Liigan yhteistyökumppanit. Ensin kärsii Liiga, sitten kaikki seurat ja erityisesti Ilves ja lopuksi osuu pelaajien kohdalle, kun seurat joutuvat pienentämään pelaajabudjettiaan. Liigan taso jatkaa putoamistaan ja voittajana kilpailevat liigat. Tämä siis Worst case Scenario. Veikkaan, että Risto Jalo ei halua tätä linjaa kulkea.
   
 23. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Ilveksen synkkä historia 1993-2017 on kyllä omannut monta ihmistä, joiden suurin osa ihmisistä toivoo pysyvän mahdollisimman kaukana Ilvekseltä.
  Putkimies-Toikan napoleonintaudista hengiltä kituuttamiseen. Toivottavasti möläyttelyn ja oman egon noston aikakausi tulisi päätökseensä myös Ilveksessä.
   
 24. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Muistetaan nyt kuitenkin, että koko hulabaloo alkoi vuotaneesta pöytäkirjasta. Kuka oli vuotaja? Mikä oli motiivi? Vahinko oli jo tapahtunut SM-liigan toimesta, kun olivat tuollaisen esityksen ja lopulta päätöksen menneet tekemään. Eikä siinä kaikki. SM-liiga vieläpä vahvisti tuon sanktion olevan totisinta totta. Vasta tämän jälkeen Kainulainen kommentoi asiaa. SM-liigalla oli mahdollisuus asia vielä korjata, mutta pelisilmä petti pahemman kerran.
   
 25. Pikachu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Monesta asiasta olen kanssasi samaa mieltä, mutta oletko tosiaan sitä mieltä, että Liigan lisenssitoimikunnan puheenjohtaja toimi oikein antaessaan seuraavan lausunnon:

  Lainaus:
  Jos on Ilveksen toiminta amatöörimäistä puuhastelua niin ei Liigakaan pysty kehumaan ammattimaisuudellaan. Keskeneräisistä asioista kun ei saisi huudella julkisuuteen.