Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Anteeksi!? (tapaus Keränen)

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Doug93, 04.02.2017 klo 17.55.

 1. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Haluan pyytää nöyrästi kannattamani seuran puolesta anteeksi kaikkien muiden seurojen kannattajilta.
  Samalla haluan irtisanoutua toiminnasta, joka ei noudata sovittuja sääntöjä.

  Tapaushan on vielä vaiheessa, mutta itselleni on sama, ovatko sopimukset suullisia/kirjallisia, virallisia/epävirallisia, reiluja/epäreiluja, järkeviä/järjettömiä, jne...
  Jos jotain on sovittu, niin siitä on kiinni pidettävä.

  Toivon että 7.2. tapahtuu asioita siihen suuntaan, ettei tälläistä..jälleen kerran yllättävää, pääse enää kyseisen organisaation toimesta tapahtumaan. Uskon tuon päivän jälkeen alkavan työn, joka mahdollistaa ammattimaisen toiminnan ja kaikenlainen puuhastelu jää historiaan.
   
 2. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Saat anteeksi @Doug93; vika ei ole sinun vaan IHOY:n. Ja minäkin toivon, että Ilves palaa jääkiekon ylimmälle sarjatasolle tiistaina. Katsotaan.
   
 3. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Harmillista on se, että perinteinen ja historiallinen seura kerää epäkunnioitusta ja lokaa niskaansa täysin aiheetta.
  Toivottavasti Tiistaista lähtien Honkavaarakin saa levätä rauhassa ja Ilves aloittaa paluun sille kuuluvalle paikalle.
   
 4. Paatelainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilves johto teki sen minkä niin monta kertaa herrojen Esa ja Vesa ollessa puikoissa. Sai itsensä uhrin asemaan, koskaan ei ole tehty mitään väärää vaan koko maailma on kääntynyt Ilvestä vastaan. Nyt se on koko Liiga ja muut seurat, aikaisemmin verottaja, lehdistö, paskat kannattajat, ilkeät pelaaja-agentit. Annetaan uuden johdon hoitaa asia ja sovitaan että Esa ja Vesa ei kommentoi mitään paskaa enää Ilveksen nimissä.

  Samalla Ilveksen talousketjussa roikkuvat muiden joukkueiden kannattajat voivat tässä ketjussa jatkaa asian puintia, saadaan se ketju takaisin normi käyttöön.:)

  En ole elämäni aikana montaa kertaa törmännyt yhtä huonoon johtamiseen mitä herra Esa Honkalehto sai Ilveksessä harjoittaa vuodesta toiseen ilman minkäänlaista tulosvastuuta. Ilman Ilveksen myyntiä tämä viimeinen kausi olisi huipentunut todennäköisesti konkurssiin ja uuteen ennätykseen tappioissa. Ensi viikko pelastaa ja voidaan lopettaa näistä asioista jankuttaminen ja keskittyä taas toivottavasti tulevina vuosina pelillisiin asioihin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2017 klo 12.31
 5. Rontti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  paska kiekko
  No oli sen verran rehdisti anteeksipyydetty, että menkööt nyt sitten vielä tämän kerran.
   
 6. JaniK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mun mielestä Ilveksellä ei ole mitään anteeksipyydettävää. Liigan sopimus on selkeesti laiton. Aina en tykännyt Tammisen "en minä ole ollut tälläista sopimusta" -asenteesta, mutta tähän se kyllä kävisi kuin nenä päähän.

  Ipan tueksi voisi kaikkien joukkueiden faniryhmät kimpassa suunnitella jonku protestin iittoa vastaan! Esim. jollai täydellä kierroksella enen avauskiekkoa koko halli saataisiin huutaan ilvestä!
   
 7. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Itsekään en pyydä mitään anteeksi ennen kuin minulle esitetään oikeasti mitä on sovittu. Liigan päätöksen perusteella on sovittu ihan muuta, kuin mitä on tapahtunut ja siksi toistaiseksi en näe Ilveksen toiminnassa mitään moitittavaa. Liigan toiminnassa sen sijaan jopa lain vastaista, mikä on monta astetta pahempi asia.
   
 8. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Juu, ihmetellään niitä anteeksipyyntöjä sitten kun on sen aika. Kuka sopi, mitä sopi ja miten sopi.
   
 9. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Eiköhän sympatiat yleisesti ole tässä Keräsen tapauksessa Ipan puolella. Ainakin lehtien mukaan 80% some kommenteista on ollut Ipan puolella ja Liigaa vastaan.
   
 10. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Minusta kerää aivan aiheesta.

  Ilves rikkoi herrasmiessopimusta, joten massia kaivamaan vaan taskusta. Näistä on pidettävä kiinni, kun on kerran yhdessä sovittu ja peli kaikille selvä. Oli sitten kuinka älytön ja lainvastainen herrasmiessopimus tahansa. Kuitenkin jotain kohtuullistamista pyytäisin tuohon 100 000 erkin summaan.
   
 11. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Ette saa. Ensiksi on yhdessä jotain sovittu. Sitten kun Keränen tuli mahdolliseksi, niin siellä on pommitettu muita seuroja viikkoja "tämän ja tämän pykälän mukaan homma menee oikeasti näin" eli aloitettu selittely ja venkoilu heti kun se itseä hyödyttää. Ensiksi ei tietenkään ollut mitään sopimusta vastaan.
   
 12. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Justiinsa joku oikeustieteen proffa kommentoi, että jos on kyse suullisesta herrasmiessopimuksesta, niin sanktio voi vastaavasti olla kunnian menetys, mutta ei rahallinen sakko.
  Liigan toimarin mukaan sopimuksen tarkoitus oli estää Jokerien farmitoiminta liigassa, josta tässä tapauksessa ei kuitenkaan ole kyse. Joka tapauksessa ihan järkyttävää toimintaa liigan puolelta tässä.
   
 13. Itäpuu Jäsen

  Lainaus:
  Eikäku Ilves on ollut yhdessä sopimassa tätä asiaa, joka on kaikkien seurojen mielestä ollut niin tärkeä, että se on pidettävä sakon uhalla. Kunnes yksi hyötyy riittävästi ettei kannatakaan pitää sopimuksesta kiinni. Tunti turpaan ja rahat pöytään.
  Edit : lainaukset
   
 14. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Oliko Ilves rehellinen Kerästä kohtaan ja ilmoitti, että muutkin seurat kyllä voivat hänet palkata? Vai estikö Ilves ensin muita seuroja palkkaamasta häntä ja näin sai palkkapyynnöt konkurssipuljun siedettävälle tasolle?

  Että silleen...
   
 15. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Ilves
  Lainaus:
  Ehdotan, että ammattimaisesti pyöritetyssä Liigassa, jossa suullisen sopimuksen perusteella voidaan langettaa 100 000 € sakko, pelaajasopimuksetkin muutetaan jatkossa suullisiksi. Mitä sitä paperia tuhlaamaan, säästää luontoakin...
   
 16. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ajatuksena hyvä, mutta tämä vaatisi nykyjohdolta sellaista suunnittelukapasiteettia mitä ei muiden näyttöjen perusteella löydy.
   
 17. PJx Jäsen

  Mitä v...tua? Onko täällä joku tosiaan sitä mieltä, että tuota ns. "herrasmiessopimusta" ( lue roistosopimusta) olisi noudatettava?

  Tämähän on ihan vastaava, kuin että asfalttifirmat sopisivat, ettei yhtään urakkaa tehdä alle 50% katteella ja jos joku lipeäisi, niin perään lahetettäisiin julkisesti karavainen sakko.

  En ymmärrä kuinka kehtaavat. Tällaisella sopimuksella talloivat usempaakin oikeusnormia. Voisi varmaan aloittaa laittomasta kartellista ja työsyrinnästä... ei tällaisista sopimuksista saisi edes puhua suljettujen ovien takana saati sitten ryhtyä toimeenpanemaan. Aivan käsittämätöntä puuhastelua, sanan varsinaisessa merkityksessä.
   
 18. Janis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Hiltusta Ylen kiekkokierroksella lauantaina haastateltiin ja oli melko tiukkana asian suhteen ja nimenomaan Ilveksen suuntaan (tietysti). Sirkiä-Jarva kysyi, että paljonko tällaisia sopimuksia liigassa piilossa on, niin Hiltunen pokkana sanoi, että ei yhtään. Hiltunen myös mainitsi että Ilvestä oli varoitettu olemaan palkkaamatta Kerästä joukkueen taloudelliseen tilanteeseen vedoten.

  Melkoista settiä joka tapauksessa, muistaen viimevuotisen tasauskierros-korvauksen Sportin suuntaan ja joka vuosi kaikkien joukkueiden kesken sovittua ja kaikkien joukkueiden rikkomaa herrasmiessopimusta sopimusten alaisten pelaajien rekrytoinnista. Jos on meillä omat arjen sankarit vetämässä liiga-seuraa, niin melkoista heikkiä löytyy myös kattojärjestön puolella.

  Toki jonkun muun joukkueen kuin Ilveksen olisi suonut tämä taakka ottaa kannettavakseen ihan uskottavuuden kannalta.
   
 19. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kaikkein parasta on se, että he kertovat tämän itse julkisuuteen. Tää on vähän kun joku peruskoulun oppilaiden vetämä kerho missä on vähän epäselvää, että miten ne hommat hoidetaan kun ope ei ole käynyt moneen viikkoon kokoontumisissa.
   
 20. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mielenkiintoista joss tuo on ollut ainoa varoitusperuste Ilvekselle tässä asiassa. Se ei kuitenkaan millään muodoin ole peruste Liigalta asettaa sakkoja Ilvekselle.
   
 21. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Minusta kun täällä vahvasti kerrotaan, että Ilves on rikkonut joukkueiden kesken tehtyä herrasmiessopimusta, niin nämä tästä kertovat henkilöt kirjoittaisivat sen sopimuksen tänne "auki", että minäkin tietäisin mitä on sovittu.
   
 22. Janis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä kai tuo on ihan relevantti kehoitus varovaisuuteen, jos liigalisenssinkin kanssa on ollut tekemistä
   
 23. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Varovaisuuteen ilman muuta, mutta sillähän ei ole mitään tekemistä tämän päätöksen kanssa. Lisäksi viime vuosina on nähty hyvin, miten se, kun loukkaantumisiin ei reagoida, tulee lopulta paljon kalliimmaksi. Tämän lisäksi hankintaan saatiin sellaista rahaa, jota ei päivittäiseen toimintaan olisi saatu.
   
 24. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Kirjoitin jo mielipiteeni tästä aiheesta aiemmin tuonne toiseen ketjuun. Tässä jutussa ei voi välttyä ajatukselta, että halusiko Liiga tietoisesti tukaloittaa jo entuudestaan heikossa taloudellisessa tilanteessa Ilveksen asemaa 100000 € sanktiolla. Samanlaisia pelaajasopimuksia Jokeri-pelaajien kanssa teki aiemmin muitakin seuroja selviten asiasta varoituksilla. Onko Liigalla tässä halua tehdä kenties tilaa tietyille uusille seuroille vai mikä..? Ei voi välttyä ajatukselta kun Tampereelta pelaa sarjassa 2 joukkuetta. Jos henkilökohtaisesti pitäisi valita vaikka konkurssin tehneen espoolaisjoukkueen & arvottomalla näytelmällä Venäjälle loikanneen helsinkiläisjoukkueen tai Ilveksen välillä joka sarjassa on kaikesta huolimatta kitkutellut, niin ei kahta sanaa, että perinteikäs Ilves olisi valinta. Ei Liiga voi olla mikään hollitupa, jonne tullaan ja mennään miten halutaan.

  Ymmärrän ihan täysin Liigan halun estää farmitoiminta kilpailevan KHL-liigan kotimaisen joukkueen kanssa, joka kilpailee sen markkina-alueella samoista sponsorirahoista, medianäkyvyydestä jne. Tälläiset kyseenalaiset tai laittomat keinot ovat vaan väärä tapa, etenkin kun mielestäni Keräsen sopimus ei ole ns. farmitoimintaa, se olisi sitä siinä tapauksessa jos pelaaja olisi esim. lainalla tai palaisi uudelleen sopimuksensa jälkeen pelaamaan Jokereihin. Tälläiset mahdolliset sanktiot farmitoiminnasta pitäisi olla linjassa ja samassa suhteessa Liigan kaikille osakkaille, mutta niin toteutettuna, etteivät ne estä pelaajia tekemästä työtään. Pelaajien vika ei ole Jokereiden loikkaaminen Venäjälle, tässä suhteessa oikeampi osoite on tämä "bisnesmies" Harkimo.. Kyllä Liigan itsensäkin markkina-arvoa ja kiinnostavuutta kuitenkin nostaa se että sarjan joukkueissa pelaa hyvän tason nimekkäitä pelaajia.

  Toivottavasti uudella omistuspohjalla Ilves pääsee kunnolla takaisin jaloilleen, se olisi koko kotimaisen Liigan ja suomalaisen jääkiekon kannalta ainoastaan hyvä asia. Terveellä talouspohjalla olevia ja kilpailukykyisiä joukkueita suomalainen liigakiekkoilu tarvitsee. Liigaan kuuluisi palauttaa myös karsinnat takaisin, niin terve kilpailu ja kiinnostavuus säilyisi koko sarjassa. Tottakai suljetulla sarjalla suojellaan seuroja talouskurimukselta kun mennään ns. talous edellä, mutta siinä on myös kääntöpuolensa. Ennemmin avoin Liiga urheilu edellä kuin tämänkaltaista amatöörien puuhastelua, mutta tämä on toisen ketjun aiheita.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017 klo 19.43
 25. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Voisitko laittaa ne faktat tännekin kirjallisesti. Missään ei ole esitetty sopimuksen sisältöä ja päätösten kirjallisten perusteluiden mukaisia rikkeitä ei Ilves ole rikkonut.