Täällä oli puhetta Zegrasista. Ilmeisesti siellä on NHL-debyytti tulossa.
Juu kyllä ilmeisesti lähellä ollaan debyyttiä. Varmaan on kokoonpanossa ensi yön Arizona ottelussa.
Täällä oli puhetta Zegrasista. Ilmeisesti siellä on NHL-debyytti tulossa.
Helmikuussa luvassa on kolmetoista peliä, joista kuusi on kotona ja seitsemän vieraissa. Tässä kuussa vastaan ei tule Bluesia tai Coloradoa. Vegas tulee vastaan neljästi ja nuo pelit menevät 50-50 koti- ja vieraspelien osalta. Ehkä Anaheim voittaa Vegasin tällä kaudella taas kerran. Muut pelit ovat Losi x1, Sharks x4, Wild x2 ja Coyotes x2. Heitetään veikkausta, kun se on niin kivaa. Anaheim voittaa Losin ja sarjat Sharksien, Minnesotan ja Arizonan kanssa menevät tasan ja sitten Vegas kaatuu kerran kotona eli kuutta voittoa veikkaan. Varmaan joitain jatkoaikapisteitäkin on luvassa.
Turpaan tuli taas, että tukka (höyhenet?) lensi. Nyt saisi tapahtua jotakin radikaalimpaa liikettä. Gibson voisi istua penkillä vaikka seuraavat viisi peliä. Nyt on kausi Ankkojen osalta puolivälissä ja selvää on, ettei joukkueella ole asiaa pudotuspeleihin. Divisioonasta eniten pelejä pelattuna, vähiten pisteitä kasassa, vähiten tehtyjä maaleja ja eniten päästettyjä. Kasassa yhteensä kahdeksan voittoa, ainoa divarin jengi kenellä voittoja on alle kymmenen. Näetkö tämän vieläkin pudotuspelijoukkueena Murray?
Vaikka vituttaa tunnustaa tämä, niin toiveissa on tällä hetkellä kesän draftiin korkea varausvuoro. En halua että joukkue tahallaan alkaa häviämään, mutta Ducksien prospect pool kaipaa vielä tämän ja seuraavan vuoden draftiin korkean varausvuoron. Tänä kesänä tuskin on mahdollista varata tulevaa ykkös sentteriä (Beniers tuskin sellainen on vaikkakin tykkään hänestä kovasti). Tai no Beniers on varmaan se ainoa josta sellaisen voisi saada tulevasta draftista. Laitureita taas on helpompi hankkia vapailta markkinoilta. Joten pakit Power,Clarke,Hughes kolmikko on tällä hetkellä henk.koht ison tutkan alla. Jos jostain syystä valinta laituriin osuisi niin Eklund ja Guenther ovat ne kaksi omaa suosikkia tässä vaiheessa.
Ensi vuonna taas on tarjolla Wright ja Savoie. Toki tuokin vaati top3 varaus vuoroa saadaakseen toisen omakseen. Mutta puhutaan kovemman luokan talenteista senttereiden osalta vs. tämän kauden drafti.
Noh turhaa höpöttelyä tuo on vielä kun kausi on pahasti kesken vielä ja kaikkea voi vielä tapahtua tälläkin kaudella.
Anaheimille meinasi käydä lottotuuri 2005, kun Crosby oli varattavissa, mutta kakkosvaraukseen oli tyytyminen. Välillä sitä miettii, minkälaisen boostin Anaheim olisi saanut Crosbyn myötä. Getzlaf ja Perrykin oli jo varattu ja Selänne palasi ja pelasi hyvin. Scott Niedermayer olisi tullut pelaamaan veljensä kanssa ja Pronger olisi voitu edelleen hankkia. Crosbyn tuleva bestis Kunitzkin tuli Anaheimiin ja Ducks olisi voinut lyödä yhteen Kunitz-Crosby-Selänne -ketjun. Olisi Selänne varmaan tehnyt yli 700 häkkiä urallaan. No tämä on fantasiaa, mutta kiva sitä on ajatella.
Näillä on aina kiva spekuloida. Entäs jos Anaheim olisikin omalla kakkosvarauksellaan varannut sen Crosbyn jälkeen parhaan sentterin eli Kopitarin. Kyllä hänenkin ympärilleen olisi rakentanut hyviä ketjuja ihan näihin päiviin asti. Vaikka ei tuo Bobby Ryan tietysti mikään hutivaraus ollut.
Aika paljon ollut tässä viime parin viikon aikana huhuja, että Toronto olisi ollut Rakkelin perässä kovastikin. Vissiin ainakin Amirov olisi ollut vähintään se yksi tärkeä palanen näissä keskusteluissa mukana.
Toki Toronton ja Ducksien palkkakatto tilanne ei anna kovin suoraviivaisille ratkaisulle tilaa tällä hetkellä. Rakkelilla olisi myyntiarvo kohdillaan tällä hetkellä, varsinkin kun sopimus on kohtuullinen vielä seuraavan vuoden. En tiedä oikein kannattaako Rakkelia kaupata tuolla sopimuksella? Toisaalta mikä sen vastineen pitäisi olla milloin kauppa kannattaisi tehdä? Varausvuorojahan tarvitaan tässä tilanteessa tottakai paljon, jotta tulevaisuus voisi olla parempi.
Ainakin Terry on nyt nostettu vissiin Murrayn toimesta ihan tarjottimelle treidien suhteen. Terrylle kyllä tekisi maiseman vaihdos hyvää.
Miettisin Rakellin kauppaamista vakavammin ensi vuonna, kun on hänen sopimuksen viimeinen vuosi enkä haluaisi Rakellille mitään kuuden miljoonan vuosipalkkaa pitkäksi aikaa. Hän tulee pyytämään kovempaa tilipussia, vaikkei parin viime vuoden perusteella olisi sitä ansainnut. Vuoden päästä toivottavasti Comtois, Zegras ja muut ottavat jo enemmän roolia pisteidenteosta ja Rakellista voi luopua.
Terrystä en ole kuullut mitään huhuja, joten tämä on minulle täysin uusi juttu. Pitäisin mieluummin Anaheimissa toistaiseksi. On väläytellyt tällä kaudella ja on juuri sellainen pelaaja, joka tietenkin toisessa jengissä lyö läpi ja se reilun millin vuosipalkka muuttuu kamalaksi ryöstösopimukseksi. Sprong on juuri tällä kaudella alkanut lyömään itseään läpi. En tiedä, mitä hänestä tarkalleen tulee. Harmittaa kuitenkin, kun Anaheim on niin offensiivisesti köyhä ja sitten on vuosi sitten luovuttu lupaavasta kaverista noin vain.
Rakkelista saisi nyt vaan enemmän palasia mitä ensi vuonna sen sopimuksen ansiosta. Toki siihen ei pelkkä Amirov riitä.
Valmennus pelitapa ja ympäristö myös vaikuttaa tuohon. Sprong sai myös mahdollisuutensa Ankoissa. Terryllä on halpa sopimus vielä. Odotettua kehitystä ei ole vielä tapahtunut ja Eakins ei ole saanut Terrysta oikein mitään irti. Toki saisko Eakins irti yhtään mitään, vaikka käsissä olisi Tampan tai Bostonin Rosteri? Se on varmaan se yksi isoin kysymys.
Toivon että Terrystä ei luovuttaisi, minäkin näen potentiaalia olla ihan hyvä tulosketjun pelaaja jos kehitys jatkuu toivottuun suuntaan. Sama pätee Steel, Jones, Lundeström osastoon. Vaikka tulokset ovatkin olleet vaihtelevia, ei mielestäni kannata heistä luopua. Treidiarvo ei ole varmasti kellään yllä mainitulla taivaissa, ja jos nyt aletaan vaihtaa pelaajia jotka ovat edelleen kehitysiässä varauksiin, on vaarana se että seuraavat vuodet Zegras ja Drysdele joutuvat kantamaan liian suurta vastuuta.
Annetaan parasta ikää lähestyvien kehittyä rauhassa, ja täydennetään kokoonpanoa varauksilla sitä mukaa kun veteraaniosasto kapteenin johdolla eläköityy. Jälleenrakennuksessa pitäisi huomioida Gibsonin parhaat vuodet, ja pyrkiä ajoittamaan seuraava menestysikkuna niiden raameihin. Vai odotetaanko Dostalista tulevaa ykkösveskaria ja tähdätään sinne?