Anaheim Ducks 2014–2015

  • 310 799
  • 748

Largo

Jäsen
...JATKUU

Gibson pelasi hyvän ottelun, ei voi häneen piikkiin laittaa kumpaakaan osumaa. Fowler saisi istua vaikka pelin kaksi Honda Centerin kellarissa ja miettiä siellä miten tätä peliä pelataan. Stoner oli hyvä, mielestäni todella hyvä. Lindholm pelasi hyvän matsin ja oli erittäin aktiivinen hyökkäyspäähänkin. Sääli ettei muut häntä siellä näe. Vai onkohan niin, ettei mies osaa pyytää syöttöä, pitää ääntä, naputtaa mailaa tmv.? Beauch pelasi tässä matsissa Fistric pelasi 3:50 tässä pelissä ja oli tosi innokas pelaamaan. Uhkuu varmaan näyttöhaluja, jotta saisi pelattua itselleen pelipaikan pelaavasta kuusikosta. Harmi että joutui jättämään pelin kesken, en tiedä mitä hänellä kävi. Vatanen pelasi ihan hyvän matsin. Vataselta nähtiin monta todella hienoa sisääntuloa alueelle, mutta hän jättää ne vähän kesken. Jäisi viivalle, tai menisi loppuun asti, mutta ei puoleen väliin ja siitä kiekko jonnekin laitaa/kulmaan, jossa ensimmäisenä on vastustajan mies. Omassa päässä nähtiin pari kommellusta, viivalla myöskin pari. Pertzlaf-duo oli hyvä. Keskittyivät pelaamiseen ja yrittivät loppuun asti. Tällä kertaa Allenin huippuottelu esti tehopisteet. Beleskey oli aktiivinen ja pörräsi vähän joka puolella. Heatley oli hieman parempi kuin edellisessä, katsotaan miten etenee. Hän pelaa reilusti vähemmän kuin muut, ja häntä vähemmän sain vain nelosketjun hyrrät. Silver oli ihan hyvä. Todella aktiivinen tänään, ihan kiva kattella välillä tuota Silveriä. Thompson pelasi, mutta ei paljoa näkynyt. Cogs oli myöskin vähän vaisu. Nelonen oli tänään Ducksin ykkönen! Olisin lyönyt nämä sällit kakkosylivoimaksi kolmannessä erässä, kun heillä tuntui luistavan. Etemille uhosin sitä maalia ennen peliä, eikä se kaukana ollut. Kauden parasta Eat Emiä nähtiin. Rakellilta kauden paras ottelu, vaikkakin hän taas onnistui ottamaan jäähyn vastustajan maalin takana. Jackmanilta myöskin paras peli, ainakin minun silmiin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Lindholm pelasi hyvän matsin ja oli erittäin aktiivinen hyökkäyspäähänkin. Sääli ettei muut häntä siellä näe. Vai onkohan niin, ettei mies osaa pyytää syöttöä, pitää ääntä, naputtaa mailaa tmv.?

Tuossa voi olla syy, mutta toisinaan noista nousuista ja hyökkäysten tukemisista puuttuu se viimeinen silaus. Tuntuu että välillä ratkaisukeskeisyyden sijaan ollaan messissä vain kun se pakin velvollisuuksiin nyt toisinaan sattuu sopimaan. Silti tueksi noussut pakki pitää kyllä silloin havaita kun hän on yksin hiipinyt takanurkalle täysin vapaaksi.

Tähän samaan jamaan sanottava että Vatanen saisi lopettaa tuon virheiden pelkäämisen ja ottaa vähän roolia myös tasakentällisin juurikin hyökkäysten tukemisissa ja nousuissa. Aivan varmasti tunnistaa noita tilanteita missä voi vahvuuksiaan kokeilla ja tällöin vain päämäärätietoisuutta kehiin.

Fistric pelasi 3:50 tässä pelissä ja oli tosi innokas pelaamaan. Uhkuu varmaan näyttöhaluja, jotta saisi pelattua itselleen pelipaikan pelaavasta kuusikosta. Harmi että joutui jättämään pelin kesken, en tiedä mitä hänellä kävi.

Meni itseltäkin ohi mitä hänelle tapahtui. Kuitenkin aika merkittävänä miinuksena mainittava tuo miten hän(ellen nyt ihan väärin katsonut puoliunissani) puolusti Steeniä maalin nurkilla kun avausbyyri syntyi. Saa korjata jos väärää miestä kritisoin.

Jaetaan vielä jotain risuja ja jaetaan niitä ankkojen ylivoimalle. Tuon ykkösorkesterin pitää kyllä ehdottomasti löytää joku muutaman selkeän variaation tapa mennä alueelle. Ajoittain surkuhupaisaa katsoa kun tuntuu että sinne mennään fiilispohjalta ja kohta kiekko lentääkin jo omaa päätyä kohti. Tuo ylivoima on kuitenkin parhaimmillaan huikeaa ja sieltä ei laatua puutu. Siksi se pitäisi saada toimimaan myös niissä peleissä kun ylivoimia ei ihan koko ajan tarjota.

Muutoin taas kerran helppo allekirjoittaa Largon raportti.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Halutonta paskaa Perry ja Getzlaf , mikä näitä miehiä oikein vaivaa ? Fowler , vittu ihan nappi peli taas :( 0-2 maaliin syöttö ja täydellinen maski vielä kaupan päälle.
Peli on kaiken kaikkeaan koko joukkuelta liian hidasta ja ideat loppuu viimeistään vastustajan siniviivalla.
 

Largo

Jäsen
Meni itseltäkin ohi mitä hänelle tapahtui. Kuitenkin aika merkittävänä miinuksena mainittava tuo miten hän(ellen nyt ihan väärin katsonut puoliunissani) puolusti Steeniä maalin nurkilla kun avausbyyri syntyi. Saa korjata jos väärää miestä kritisoin.
Joo, kyllä se Fistric oli, mutta hän pelasi hyvin Steenin mailan pois ja kiekko taisi kimmota jostain Steenin varusteista maaliin. vähän huonoa tuuriakin mukana. Maali oli jonkin aikaa merkattuna Gunnarssonille, mutta vaihdettiin sitten Steenille.

Halutonta paskaa Perry ja Getzlaf , mikä näitä miehiä oikein vaivaa ? Fowler , vittu ihan nappi peli taas :( 0-2 maaliin syöttö ja täydellinen maski vielä kaupan päälle.
Peli on kaiken kaikkeaan koko joukkuelta liian hidasta ja ideat loppuu viimeistään vastustajan siniviivalla.
Mun mielestä miehet kyllä yritti loppuun asti, eikä Sharks-pelin tapaan lähtenyt keskittymään tanssimaan. Kyllä he parempaan pystyvät, en sitä kiellä, mutta Blues pelasi todella kurinalaisesti ja oli potkun verran edellä tässä pelissä. Tätä peliä kun katsoo, niin alkaa toivomaan Myersiä tuohon pakistoon. Vatasta ei vain saisi päästää sinne suuntaan, vaan jos joku pitää antaa niin Fowler. Kai silläkin markkina-arvoa on. Ja voi olla että Vatasta enemmänkin.

 

Juissi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps, Ducks
Fistric'illä ylävartalovamma, kyseenalaista pystyykö pelaamaan Dallasia vastaan, sanoo BB. Joten Josh Manson saattaa tehdä ensi yönä NHL-debyyttinsä. Varsinkin kun Allen lähetetty Norfolkiin toipumis-lainalle, voi pelata 3 peliä tai viipyä Norfolkin mukana kuusi päivää. Mukaan lähti myös Shea Theodore kyynärpää-vammaa kuntouttamaan.

Mansonia ei kannata laittaa ainakaan Fowlerin pariksi, olisi liian hasardia: rookie ja bambi samassa parissa.

Ensi yönä kaksoset herää ja vihainen ankka-lauma palaa tasolleen, ehkä.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Olipa huono peli, ei lainkaan sellainen Ducks johon tällä kaudella on tottunut. Taas todistettiin, että tuossa(kaan) liigassa ei pelkällä talentilla pärjää, jos ei yritä täysillä. 95% keskittyminen, 50% suoritus, niinkuin jääkiekkoleijona #79 on lanseerannut. Blues puolusti myös hyvin, ettei voi laittaa kaikkea haluttomuuden piikkiin. Jotenkin oli ajatus ja kemiat kateissa tuossa pelissä ja jokusen kertaa katkesi kulmamyllyt kun syötettiin sinne missä oman miehen olisi pitänyt olla, mutta ei ollut. Lopussa painettiin päälle, mutta liian myöhään.

Jotenkin osasin odottaa vaikeata peliä, kun Bluesilla oli kärkijätkiä loukkaantuneena (Backes, Stasny) ja flunssavirus kiersi joukkueessa. Vähän täytyy pistää tästä Getzlafin piikkiin, mielestäni kapteeni ei ollut alusta asti oikealla asenteella pelissä ja se näkyi koko joukkueen laiskana suorittamisena.

-Heatley paransi ekasta pelistään, pääsi kerran nokikkain maalivahdin kanssa oman kiekonriiston seurauksena. bob barnes oli oikeassa, Heatley voi olla kova hidastempoisemmassa pelissä. Toivotaan, että kun tempo laskee ja grindaus alkaa play-offeissa, on Heater kuumana. Heatley ei pelannut ykkösketjussa, voipi olla että kilpailu pelipaikasta Getzlafin ja Perryn kanssa nostaa miehen tasoa.

-Fowler on vähän ongelma kyllä, koska hyökkäyspeli miehellä ei ole niin hyvää kuin hyökkäävällä pakilla pitäisi olla ja puolustuspäässä sattuu merkkausvirheitä eikä Fowler juurikaan taklaa. Seuraa vain miestään puolustaessaan. Kuitenkin Ducks olisi aika pulassa ilman Fowlerin luistelu- ja kiekonkäsittelytaitoa. Koska kiekollisia pakkeja Ducksissa on tasan kolmeen kappaletta: Fowler, Sami ja Hampus. Ne muut pakit ei oikeasti osaa kuin antaa lyhyen helpon syötön ja vetää pitkän kiekon jos on vähänkin painetta. Beauchemin on välimallin pakki, mutta Fistric ja Stoner on aika puukäsiä. Avauspeli puuroutuu täysin, jos kiekollista pakkia ei ole jokaiseen pariin.

-Lehterä on fiksu pelaaja, ja pärjää NHL:ssä. Vei Getziä aloituksissa 6-0 ja vaikka liike ei olekaan huippuluokkaa niin oli mukana katsoa miehen peliä. Isokokoinen, taitava sentteri. Olisipa Suomella näitä enemmän.

-tähän pelii liittymättä: Vatasesta on tullut NHL:n kärkijoukkueen ykkös-YV.n puolustaja. Vatanen jakaa kiekkoa onetimer-syötöillä puolelta toiselle, laukoo lujaa (ja epätarkasti) ja on useimmiten oikeassa paikassa. Tuo laukaus on tällä kaudella ollut aika hehtaaripyssy valitettavasti, muuten Sami on aika helvetin kova YV-pakki.
 

Largo

Jäsen
Vatasesta on tullut NHL:n kärkijoukkueen ykkös-YV.n puolustaja. Vatanen jakaa kiekkoa onetimer-syötöillä puolelta toiselle, laukoo lujaa (ja epätarkasti) ja on useimmiten oikeassa paikassa. Tuo laukaus on tällä kaudella ollut aika hehtaaripyssy valitettavasti, muuten Sami on aika helvetin kova YV-pakki.
Miten paljon maaleja pitää tehdä, jotta laukaus voidaan määrittää hyväksi? Sami on sellaisessa hieman reilu 22 maalin vauhdissa tällä kaudella ja noin verrokiksi, niin viime kaudella tuohon määrän pystyi puolustajista vain Shea Weber (23).
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Miten paljon maaleja pitää tehdä, jotta laukaus voidaan määrittää hyväksi? Sami on sellaisessa hieman reilu 22 maalin vauhdissa tällä kaudella ja noin verrokiksi, niin viime kaudella tuohon määrän pystyi puolustajista vain Shea Weber (23).
Laukominen maalia kohti ja maalin tekeminen on vielä vähän eri asia, tässä tapauksessa riittävä. Usein puolustajat saattavat laukoa maalia kohti enemmän reboundien toivossa kuin itse maalin tekemisen. Todennäköisesti niitä riparivetoja tässä haetaan, vaikka tuskin maalitkaan pahitteeksi olisivat.
 

Largo

Jäsen
Laukominen maalia kohti ja maalin tekeminen on vielä vähän eri asia, tässä tapauksessa riittävä. Usein puolustajat saattavat laukoa maalia kohti enemmän reboundien toivossa kuin itse maalin tekemisen. Todennäköisesti niitä riparivetoja tässä haetaan, vaikka tuskin maalitkaan pahitteeksi olisivat.
Joo, tiedän tämän, miten tämä liittyy Samin laukaukseen?
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Joo, tiedän tämän, miten tämä liittyy Samin laukaukseen?
Eikös minun viestini nimenomaan käsitellyt aihetta laukominen, vai olenko tullut hulluksi?

En näe aiemmin lainaamassasi viestissä viitteitä maalin tekemisestä, vaikka sinä siihen ehkä melko kärkkäästikin takerruit. Siksipä ajattelin, että nimimerkki Ink on todennäköisesti puhunut maalia kohti laukomisesta kun sinä vertailit puolustajien maalipörssin edellistä voittajaa ja luulin selventäneeni tilannetta. Homma näkyy kuitenkin menneen sotkuiseksi, joten liukenen pikaisesti paikalta.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Vataselta nähtiin monta todella hienoa sisääntuloa alueelle, mutta hän jättää ne vähän kesken. Jäisi viivalle, tai menisi loppuun asti, mutta ei puoleen väliin ja siitä kiekko jonnekin laitaa/kulmaan, jossa ensimmäisenä on vastustajan mies.
Tässäpä se pointti jota minä olen koettanut saada sanottua, eli oikeastaan sekä Vatanen että varsinkin Fowler jättävät sen kiekontuonnin kesken. Toisivat sitten loppuun asti tosiaan, tai odottaisivat kiekon kanssa vastustajan päässä niin pitkään, että syöttäisivät omilleen. Mutta ei, näyttävästi mennään vastustajan siniviivalle ja sitten annetaan kiekko sovulla vastustajalle tai muuten vaan hukataan se. Ja osittain tämä on tietenkin hyökkääjien syytäkin, heidän pitää lähteä luistelemaan kovaa vauhtia ja mukaan tukemaan puolustajan kiekonylöstuontia kun näkevät puolustajan lähtevän kuskaamaan kiekkoa, ja etsittävä vapaata paikkaa, mihin heille voi syyttää. Mutta mitäpä minä kiekon hienouksista tiedän...

Tuo Fowlerin pelaaminen on kyllä surullista. Tuntuu, että rookie-vuoden jälkeen kehitystä ei ole tapahtunut oikeastaan ollenkaan, tai pikemminkin vuosi vuodelta kaveri on taantunut. No, ehkä nimimerkki Fowler voi tulla Camia puolustamaan. Kyllä kun ensimmäisellä Ducksien harjoitusleirillä Fowlerin näin niin varmaan kuolasin kun odotin hänestä Ankkojen pelastajaa puolustuspäässä, mutta näköjään näin sen parhaimman Fowlerin silloin ja nyt takana on loistava tulevaisuus. Se laukauksen tussaus ei tietenkään asiaa mitenkään hänen kohdallaan auta. Toivottavasti Sami ei koe samaa kohtaloa, ainakin nyt laukaus on parempaa tasoa ja paljon, kunhan saisi vielä sen aina tarkaksi. Tai ehkä asia on niin kuin edellä todettiin, eli hän ampuu tahallaan päin puita ja toivoo jonkun ohjaavan sen maaliin.
 

Largo

Jäsen
Ducks @ Stars 2-1 OT

*** Corey Perry
** Antoine Roussel
* Frederik Andersen

Ducks pelasi toisen perätteisen pelinsä, mutta onnistui kuitenkin jatkoajalla ottamaan pisteet mukaan.

1.erä alkoi tasaisesti ja peli meni päästä päähän ilman suurempia vaaratilanteita. Erän paras paikka oli muistaakseni Silverillä, joka sai Cogsilta hienon passin ja pääsi nokikkain maalivahdin kanssa. Silver nousee, lataa ja ampuu kiekon ohi, eli ihan perussuoritus. Dallasin vaarallisin paikka taisi olla 2vs1 hyökkäys, joss Ducksin keltanokka, Josh Manson surffailee liian syvällä jättäen Stonerin yksin. Hyökkäys päättyy Hemskyn suoraan vetoon, jonka Andersen torjuu. Ducks saa ensimmäisenä ylivoiman, kun Seguin lähtee korkeasta mailasta istumaan ajassa 7:47. Ylivoima on paikoitellen ihan kivan näköistä ja peliä pelataan pääsääntöisesti koko ajan Vataselle, jonka laukaukset meni nyt maalia kohti (ties vaikka olisi täältä lukenut). Ylivoima jää kuitenkin kesken, kun Kesler tuomitaan ajassa 9:08 kampituksesta jäähylle. 4vd4 jatkuu noin puoli minuuttia, jonka jälkeen Stars yv:lle. Starsin yv kulkee ihan mukavasti, mutta Ducksin alivoima on todella hyvää, eikä maaleha synny. Ajassa 15:25 saa Roussel epäurheilijamaisesta käytöksestä kakkosern, kun hän käy härnäämässä Ducksin pelaajia innokkaasti. Paluun tehnyt, Maroon tyytyy naureskelemaan ja Rousselin yritys epäonnistuu. Ducks ylivoimalle hakemaan ottelun ensimmäistä osumaa. Ylivoimasta en nyt juuri muista miten se meni, mutta todetaan vaikka näin, että siinä on ajoittain hienoa kiekon liikuttamista ja hyviä laukauksia. Kun taas toisinaan he eivät pääse edes alueelle sisään. Tämä ylivoima ei tuota tulosta ja peli on edelleen 0-0. Erän loppuun vielä Jackman jäähylle, vaikkakin täysin aiheettomasti. Jackman on kaksinkamppailussa maalin edessä Bennin(?) kanssa, ja takana oleva tuomari väittää Jackmanin mailan osuvan Lehtoseen, vaikka tosiasiassa se on Benn(?) jonka maila osuu Lehtoseen. Stars ylivoimalle, kun erää on jäljellä tasin minuutti. Ylivoimalla oli muistaakseni hyviä paikkoja, ja Andersen sekä uhrautuvat alivoimapelaajat estävät maalien syntymisen. Erä päättyy 0-0, laukaukset Ducksille 11 - 8.

2.erä on Ducksin hallintaa, eikä Starsilla ollut koko erässä laukauksia maalia kohden kuin vain yksi, vaikka pääsivät kolmesti ylivoimallekin. Ensimmäiset jäähyt jaetaan hieman vajaa kahden minuutin pelailun jälkeen, kun viime vuoden playoffeistakin tuttu taistelupari, Perry - Roussel lähtevät molemmat jäähylle, Roussel saa korkeasta mailasta jäähyn, mutta Perry liioittelee tilanteessa oikeen kunnolla ja lähtee ansaitusti itsekin boxiin. 4vs4 jatketaan ja tämä sopii Ducksille hyvin. Aina kun 4vs4 tilanne tulee vastaan, tulee kentälle Cogliano. Tässäkin kohtaa Maroon oli ensin siellä, mutta komennetaan vaihtoon ja Cogs Getzin seuraksi kentälle. Cogliano on ihan omiaan kentälle, kun siellä on enemmän tilaa ja hän saa nopeutensa turvin aiheutettua harmaita hiuksia vastustajan pakeille. Jäähyjen loputtua lähtee melkein heti seuraava äijä laatikkoon. Josh Manson purkaa kiekon katsomoon ja Stars ylivoimalle. Spezza-Seguin-Benn pyörittävät vaarallisesti ja varsinkin heidän takanaan pelannut Daley haki vetoja aktiivisesti läpi ottelun. Ei tälläkään kertaa tulosta ja Ducksin loistava alivoima jatkuu. Erässä nähtiin Fowlerin tavaramerkki, kun hän antoi täydellisen passin suoraan Colton Sceviourin lapaan, mutta maalivahti ja Vatanen estävät maalin syntymisen. Pian tämän jälkeen Ducks ylivoimalle. En muista oliko se juuri tämä ylivoima, kun Ducks ei päässyt edes alueelle, mutta osa ylivoimista oli surkeaa, osa taas toimi mallikkaasti. Yhden ylivoiman muistan, kun Kesler, Vatnane, Perry, Getzlaf pyörittävät hienosti, ja Kesler, Vatanen tykittelivät vuoron perään. Heti jäähyn päätyttyä Lindholm rikkoo, Cole myy tilanteen tuomareille ja Stars yv:lle. Ducksin alivoima jatkuu hyvänä ja soturit Beauchemin, Stoner, Lindholm tekevät loistavaa työtä blokkien yms. kanssa. Lindholmin päästessä kentälle, saadaan taas pelata pari minuuttia tasakentällisin, kunnes Connauton boxiin mailan kiinnipitämisestä. Jackman puski pitkän vaihdon jälkeen päätyyn perään ja Connauton joutuu pitämään Timin mailasta kiinni useita sekunteja estääkseen miehen pääsemistä kiekkoon. Ducks ylivoimalle ja tämä taisi olla se surkein ylivoima mitä olen ikinä nähnyt Ducksilta. Hyökkäyspään aloitus, 10 sekunnin painostus ja kiekko pois alueelta. Vatanen tuo takaisin, mutta Ducksin äijät ovat vieläkin alueella, eikä Vatanen saa toimitettua sitä ylös. Haetaan uudelleen vauhtia, mutta eivät saa tuotua kiekkoa ylös ja koko paletti on aivan sekaisin. Sitten kun vihdoin sinne päästään, niin Getzlaf huitaisee kädellä Garbuttia ja mies laatikkoon. 4vs4 jatketaan ja nähdään ensimmäinen maali. Beauch heittää pitkä syötön omasta päädystä laidan kautta ylös, Perry nappaa kiekon matkaan, nousee oikeaa laitaa, virittää slapperin, kuuluu kling ja kiekko tolpan kautta maalissa! Stars saa ylivoiman, Connautonin jäähyn päätyttyä ja sitä pelataan noin puolitoista minuuttia. Ducksin alivoima jälleen vahvana, eikä saa Stars vetoja maalille asti. Vain 1 torjunta Andylle koko erässä, Lehtoselle 5.

3.erä on sitten pelailua, eikä siinä mitään suurempia paikkoja ollut kummallakaan, kunnes Pat Maroon jäähylle joukkuerangaistuksen johdosta ja Stars ylivoimalle. Kesken ylivoiman olisi pitänyt puhaltaa tuplaminori Starsin pelaajalle, mutta niin vain jäi sekin viheltämättä. Puolustaja vetää, Cogliano on lähellä estelemässä ja klapi osuu suoraan naamaan. Noh, Cogs ei lähde tätä myymään/liioittelemaan, mutta näyttää tuomareille että vertahan sieltä tulee. Tuomarit toteaa, ei voi mitään peli jatkuu. Juuri kun ylivoima päättyy, Roussel, joka on hiipinyt takatolpalle saa passin, eikä erehdy. Peli tasoihin ja vähän sapetti tämäkin. Auta armias jos Cogs olisi tilanteessa jäänyt jäähän tai hieman paremmin myynyt jäähyn, olisi varmaan saanut itse jäähyn tilanteesta. No, veri tietysti olisi varmaan estänyt sen jäähyn, mutta koita nyt siinä tilanteessa arpoa, tuleekohan verta vai ei. Ärsyttää koko embellishment-sääntö. Noh, ei mahda mitään, peli tasan ja haetaan jatkoajalla voittoa. Laukaukset 11 - 7 Starsille.

Jatkoaikaa pelataan Ducksin pillin mukaan ja maali roikkuu ilmassa. Jatkoaika pääsee tasan puoleen väliin, kun maali syntyy. Fowler ajaa alueelle, jättää vasemmalle viivan tuntumaan Perrylle, Perry ajaa keskelle, tulittaa slapperin, jonka Thompson ohjaa sisään, Ansaittu voitto Ducksille. Laukaukset 24 - 22 Ducksille.

***

Anderssen oli hyvä, ei voinut ainokaiselle mitään. Fowler pelasi hieman paremmin, mutta sitä parannettavaa on vieläkin. Fowler antoi yhden bravuurin Sceviourille, mutta muuten ihan ok peli. Tuki hyökkäyksiä hyvin ja jakeli kiekkoa nätisti. Vatanen oli heitetty hänen pariksi ja mielestäni suoriutuivat tehtävästään hyvin. Vatanen olikin Ducksin parhaimmistoa - ellei ihan paras pelaaja. Hän toi kiekkoa alueelle, veteli ylivoimalla maalia kohti, blokkasi pari kertaa, taklasi kolesti ja riisti kiekon pari kertaa. Lähes virheetön esitys mieheltä. Beauchemin oli hyvä ja uurasti alivoimalla reilusti yli 6 minuuttia ottelussa. Hyvä passi myös Perryn maaliin. Lindholm oli hyvä. Hän oli fyysinen ja pelasi uhrautuvasti alivoimalla. Hyökkäyspäähän mieheltä ei nähty tosin oikeastaan mitään, mutta puolustaminen sujui hyvin. Stoner oli myös ihan parhaimmistoa. Mies pelasi järkevästi, sijoittui jatkuvasti oikein ja oli mailoineen välissä monta kertaa. Tiedä sitten vaikuttiko se, että mies oli ns. pakkiparin "vanhempi" ja otti sitä kautta isompaa roolia. Manson teki tukkukaupalla virheitä, mutta ihan ok debyytti. Pääsi myös niittaamaan kiekon kertaalleen maaliin, kun Jackmanin läpiajon jälkeen mies nousee takamiehenä ja iskee kiekon maaliin. Jackman kuitenkin rikkoo maalivahtia sen verran, ettei maalia voida hyväksyä. Perry teki 1+1, mutta ei muuten mikään ykköstähden veroinen suoritus. Teki kuitenkin sen mitä häneltä odotetaan: tehopisteitä. Getzlaf oli vähän laiskan oloinen, eikä oikein tehnyt mitään mullistavaa pelissä. Oikeastaan vasta jatkoajalla nähtiin aktiivinen Getzlaf, mutta ei se paljon lämmitä. Kaksosten laitaan palannut Maroon oli vähän tukossa vielä, mutta kyllä se siitä lähtee. Kesler oli ihan ok. Starsin tasoituksessa hän olisi voinut hieman selän taakse vilkuilla, kun Roussel parkkeerasi takatolpalle. Cogs oli loistava. Mies oli todella aktiivinen ja aiheutti nopeudella hikisiä hetkiä Stars-pakeille. DSP:ltä vähän vaisumpi ottelu, ei ollut oikein esillä tässä matsissa. Silver oli jo toisen kerran ihan hyvä, mutta kerpele kun osais laukoa. Aina ne kiekot viuhuvat ohi ja paikkoja on ollut parissa viime pelissä reilusti. Karlsson oli hyvin näkymätön, ei esittänyt mitään ihmeellistä. Beleskey oli taas ihan oma itsensä. Hän on ollut tasaisin suorittaja koko alkukauden ja on iskenytkin jo 5 maalia tällä kaudella. Etemiltä hyvää pörräämistä, mutta ei todellisia huippupaikkoja miehellä ollut. Jackmanilta loistava peli, todella hyvin on Tim pelannut. Kädet eivät riitä ylempiin kenttiin, mutta uskon hänen onnistuvan silloin tällöin tuolla tekemisellä. Thompson teki maalin tärkeään paikkaan, otti hyvin aloituksia ja teki sitä tärkeää näkymätöntä työtä. Heatley ja Rakell viltissä, vaikka Rakell pelasikin hyvä matsin Bluesia vastaan. Heatleykin varmasti vielä mahdollisuuden saa ja ihan hyvä ratkaisu heittää mies vilttiin, jos se vaikka herättäisi miehessä ajatuksen, ettei hänen pelipaikka tässä joukkueessa ole mitenkään varma.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Kovin on nyt maalit tiukassa. Chicago -pelin vielä ymmärsin, siinä oli kaksi todella kovaa joukkuetta vastakkain ja molemmat myös tiesivät sen, ja kunnioittivat vastustajaa liikaa. Tuloksena puolustusvoittoinen peli, jossa yksi virhe johti voittomaaliin. Erittäin tärkeä peli Ducksille, kun edellisestä oli tappio alla. Tuosta matsista mieleen jäivät eniten Thompson ja Cogliano, Gibsonin ohella tietysti.

Bluesia vastaan sama kaava jatkui eikä maaleja saatu aikaiseksi millään. Ei peli muuten ollut huono, koska kyllähän Ducks oli puolustuksellisesti hyvä. Bluesin saamista maaleista ensimmäinen meni Steenin paidan kautta ja näitä nyt vaan välillä tulee. Toinen maali oli muistaakseni Fowlerin kiekonmenetyksen seurausta ja supertähti Reaves pääsi laukomaan avopaikasta. Muuten peli oli hyvin tasainen, mutta Ducks ei onnistunut hyödyntämään yhtäkään neljästä ylivoimastaan ja tämä kostautui.

Dallas Diversia vastaan oli sama homma, ylivoima ei toimi eikä maaleja saada millään. Tai no, saatiinhan niitä kaksi, mutta ensimmäinen menee Lehtosen piikkiin ja toinen oli Thompsonin ohjausmaali. Enkä tosiaankaan odota Ducksin voittavan pelejä 2-1 -tuloksilla. Tuolla tulivoimalla pitäisi pystyä tekemään paljon enemmän maaleja.

Jaa mikä Divers? No, mitäs näitä nyt oli. Lehtonen, Roussel, Garbutt, Dillon, Cole ja sitä rataa. Peliuran jälkeen suosittelen siirtymistä näyttelijän hommiin. Samaa meininkiä kuin viime keväänäkin. Onneksi meidän puhtoinen ja viaton Corey Perrymme pelasi hyvän pelin ja käytännössä ratkaisi voiton meille. Getzlaf on varmaan loukkaantunut, niin hidasta pelaamista eikä mitään aggressiivisuutta. Edes ylivoiman pyörittäminen ei oikein suju. Ylivoimalle on pakko tehdä jotain, tuo tulee vielä kostautumaan. Osasyy ylivoiman huonouteen on ollut se, että väkisin on annettu junnuille kuten Rakell ja Karlsson runsaasti peliaikaa, vaikka tulokset puuttuvat. Kyllähän Karlsson saattaa tehdä pari maalia jotain Buffaloa vastaan, mutta kun vastassa on Blues, Hawks tai Stars niin eipä enää oikein suju. Kunhan Palmieri tervehtyy, niin vähintään toinen farmiin vielä kehittymään, mielellään molemmat ainakin jossain vaiheessa. Samoin Etemille tekisi hyvää sellainen viiden pelin stintti AHL:ssä. Se kaveri yksinkertaisesti tarvitsee maalin. Samoin Silfverberg. Onneksi sentään Maroon saatiin jo takaisin kaukaloon ja suoraan ykkösketjuun. Toivotaan että polvivamma ei hidasta Maroonia entisestään ja ketjun peli saataisiin kulkemaan yhtä hyvin kuin mitä se kauden ekassa kolmessa pelissä oli. Maroon sai heti ylivoima-aikaa ja se onkin ollut Boudreaun harvoja hyviä liikkeitä mitä tulee ylivoimaan. Adam Oates on vissiin vapaana?

Tuo Fowlerin pelaaminen on kyllä surullista. Tuntuu, että rookie-vuoden jälkeen kehitystä ei ole tapahtunut oikeastaan ollenkaan, tai pikemminkin vuosi vuodelta kaveri on taantunut. No, ehkä nimimerkki Fowler voi tulla Camia puolustamaan. Kyllä kun ensimmäisellä Ducksien harjoitusleirillä Fowlerin näin niin varmaan kuolasin kun odotin hänestä Ankkojen pelastajaa puolustuspäässä, mutta näköjään näin sen parhaimman Fowlerin silloin ja nyt takana on loistava tulevaisuus. Se laukauksen tussaus ei tietenkään asiaa mitenkään hänen kohdallaan auta. Toivottavasti Sami ei koe samaa kohtaloa, ainakin nyt laukaus on parempaa tasoa ja paljon, kunhan saisi vielä sen aina tarkaksi. Tai ehkä asia on niin kuin edellä todettiin, eli hän ampuu tahallaan päin puita ja toivoo jonkun ohjaavan sen maaliin.
No kun oikein pyysit niin otin valkean ratsun alleni. Olen täysin päinvastaista mieltä siitä, että rookie -kaudella Fowler olisi ollut parhaimmillaan ja sen jälkeen pelkästään taantunut. Pisteiden valossa näin voi olla ja ei Fowler ole enää vuosiin tehnyt mitään juniorikiekkomaisia yksin kentän läpi pujotteluja, koska ei se vaan toimi enää NHL:ssä. Fowlerin kohdalla on keskitytty yksinomaan puolustuspäähän viimeiset kolme kautta ja viime kaudellahan lopulta alettiin näkemään tuloksia. Ennen loukkaantumistaan Fowler oli noin 45 pisteen tahdissa ja se paljon parjattu tehotilasto oli reilusti plussalla. Tällä hetkellä hänellä on 12 pelissä tehot 0+7=7 ja +4, pelaten yli 20 minuuttia illassa. Ja nuo seitsemän syöttöpistettä ovat enimmäkseen normaaleista pelitilanteista kertyneitä pisteitä, eikä ylivoimalla pyssyttelystä.

Ihan hyvällä mallilla mielestäni ollaan, vaikka olen samaa mieltä siitä, että ei Fowlerista ole tulossa mitään Doughtya tai Weberiä, todellista ykköspuolustajaa siis. En myöskään enää näe Fowleria ylivoiman pyörittäjänä. Häneltä ei vaan löydy tarvittavaa asennetta siihen touhuun, eikä kemioita Getzlafin kanssa, joka on se todellinen maestro tässä joukkueessa. Tai jos hän yrittää tehdä itsekkäitä ratkaisuja, niin lopputuloksena on juuri niitä ripulirannareita päin lähintä vastustajaa. Etenkin nyt kun meillä on Vatanen, niin kyllähän tuon eron huomaa. Fowlerin vahvuudet on liikkeessä ja kiekonkäsittelyssä ja sen hän tekeekin paremmin kuin kukaan muu. Joojoo, alkukaudesta on tullut hirveitä hasardeja, mutta niin se Beaucheminkin oli sysipaska aluksi ja nyt kulkee taas entiseen malliin. Ei Fowler ole hyökkäyspäässä millään lailla korvaamaton, eikä hän ole mikään shutdown -pakkikaan, mutta silti hänellä on valtava rooli joukkueen kiekollisessa pelissä. Ja vasta kuukauden päästä täyttää 23 vuotta. Vertauksen vuoksi: Manson teki debyyttinsä eilen ja hän on 2kk Fowleria vanhempi, kun Fowlerilla on takana kohta 300 peliä NHL:ssä. Annetaan hänen kehittyä vielä rauhassa. Ei kovin moni 22 -vuotias ole kaikki osa-alueet huomioon ottaen liigan top 3 -joukkueen "ykköspakki".
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Olen täysin päinvastaista mieltä siitä, että rookie -kaudella Fowler olisi ollut parhaimmillaan ja sen jälkeen pelkästään taantunut. Pisteiden valossa näin voi olla ja ei Fowler ole enää vuosiin tehnyt mitään juniorikiekkomaisia yksin kentän läpi pujotteluja, koska ei se vaan toimi enää NHL:ssä.
Niin no pisteistähän ja varsinkin maaleista minä elän. Ensimmäisellä kaudellaan Fowler oli muistaakseni hyvä apu ylivoimassakin, teki kymmenen maaliakin. Ja yritti pujotella koko kentän läpi ja tehdä maalin, kun Shane Doan tuli ja torppasi päin laitaa (olin siellä päätykatsomossa itse todistamassa tilannetta). Siihen taisi jäädä Camin pujottelut ja hän muuttui varovaisemmaksi takaisin loukkaantumisesta tultuaan (lue: vie kiekko vastustajan siniviivalle ja luovuta se pois/heitä päätyyn vastustajan poimittavaksi). Sen jälkeen onkin ura pisteiden valossa mennyt alamäkeä ja kovin sitä tulee näitä harhasyöttöjä vieläkin näköjään. Siitä olen samaa mieltä, että nätisti se Cam pyörähtelee luistimilla, mutta se vain nostaa nälkääni ja saa odottamaan niin paljon enemmän häneltä. Odotukseni ovat tietenkin aivan liian korkealla, näin minulle pukkaa tapahtumaan monenkin pelaajan osalta (esim. Saku Koivu NHL:ssä). Joten odotuksiini nähden Camin ura on ollut pettymys, siitä ei pääse mihinkään vaikka asiaa kuinka pyörittelisi. Sinulla odotukset ovat ehkä matalammat tai jossain muualla kuin koko kentän dominoimisessa. Otan vertauskohdaksi suhkoht hyvin tuntemani Hannu Virran. Hantta palasi neljän Buffalossa pelatun kauden jälkeen Tepsiin 23-vuotiaana ja dominoi SM-liigaa miten tahtoi ja pujotteli koko kentän läpi ja teki maalin silloin kuin tahtoi. SM-liiga nyt tuskin oli/on mikään NHL, mutta hyvätasoinen jääkiekkosarja kuitenkin. NHL:ssä ainakin pisteiden valossa Hantta dominoi eniten varsinaisella tulokaskaudellaan, kuten Fowler. Ja nyt siis Fowlerin kohdalla tuo 23-vuotiaan kausi menossa, neljä kautta NHL:ssä takana. Miten käy Camin, tuleeko hänestä uusi Hantta, vai? Tämän hetken tilanteen mukaan ei. Mutta pidetään nyt vielä kädet ristissä, että hänestä jotain erityistä vielä tulisi, eikä jotain hyvin luistelevaa peruspakkia vain, mihin hän on mielestäni lipumassa.
 

Largo

Jäsen
Noin kaiken kaikkiaan kun ajattelee, niin onhan se aika huolestuttavaa, että Cam Fowler on tosiaan joukkueemme "ykköspakki". Tosin peliajat viime pelistä kielii, että ei nauti nyt valmentajankaan luottoa. Esim. jossain kohtaa Fowlerin sijaan kentälle laitettiin Lindholm (oli siis joku sellanen, että normisti Fowler, en muista mikä, varmaan yv). Peliajat erikoistilanteineen viime pelistä:

Nimen jälkeen kokonaispeliaika, yv-aika, av-aika

C.Fowler 17:10, 0:50, 1:10
Lindholm 25:29, 0:58, 5:01
Vatanen 23:07, 4:56, 2:27
Beauche 28:05, 0:16, 6:31
C.Stoner 14:20, 0:00, 3:03
J.Manson12:30, 0:00, 1:36

Neljänneksi eniten tasaviisikoin, kolmanneksi ylivoimalla ja kuudenneksi alivoimalla. Ei nämä nyt tosiaan ykköspakin minuutteja ole.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itse en ole vielä hirveän huolissani Fowlerista. Kaveri loukkaantui juuri kauden kynnyksellä ja tuskin on vielä parhaassa mahdollisessa kunnossa. Lisäksi en ole koskaan pitänyt miestä minään joukkueen tulevana tai nykyisenä ykköspakkina vaan parhaimillaan mies saattaa olla hyvä kakkospakki. Vaikka jotkut puhuvat kehityksen taantumisesta niin kyllähän kaveri on sentää oppinut puolustamaan parin viime kauden aikana. Muistan vielä liiankin hyvin minkälaista sähläystä se oli ensimmäisellä kaudella. Toki tällä kaudella hazardeja on tullut vähän turhan usein, mutta se peruspuolustaminen on kuitenkin mennyt eteenpäin.

Kauden toistaiseksi positiivisen yllätys on kuitenkin Beauche, joka on surkean viime kauden jälkeen noussut takaisin lähellä sitä toissakauden tasoaan mikä on ollut äärimmäisen tärkeää joukkueen menestyksen kannalta. Lisäksi paljon etukäteen parjattu Stoner on ollut paljon parempi kuin uskalsin toivoa (vaikkei kuitenkaan palkkansa arvoinen) ja Vatasesta on jo kaikki tarpeellinen jo sanottu. Hampuusikin on parantanut otteitaan jatkuvasti.
 

Largo

Jäsen
Maroon sai heti ylivoima-aikaa ja se onkin ollut Boudreaun harvoja hyviä liikkeitä mitä tulee ylivoimaan. Adam Oates on vissiin vapaana?
Onkos muutkin tätä mieltä, että runkosarjan kärjessä porskuttavan Ducksin pitäisi BB erottaa? Ja jos niitä hyviä liikkeitä haetaan, niin eikös Sami Vatasen peluuttaminen ylivoimalla Cam Fowlerin sijaan ole osoittautunut hyväksi liikkeeksi? Kyllä mäkin sen allekirjoitan, että toi ylivoima ei ihan toimi kuten ekoissa matseissa, mutta nyt siellä on se koostumus käytettävissä, kun Maroon palasi ja niinhän BB teki. En kyllä aina ihan ymmärrä miten sitä paskaa saadaan BB:n niskaan jatkuvasti. Ensiksi se oli Samin takia, sitten Teemun, mitäs nyt sitten?

Ohi tämän aiheen, niin Sami Vatanen on saanut selvästi myös kaksosten luottamuksen. Huomaa kuinka eri tavalla Vatasta käytetään kentällä, ihan muidenkin toimesta. Häneen luotetaan kiekollisena pelaajana ja tuon ylivoiman uskon paranevan ihan sitäkin kautta. Vatanen, Kesler, Getzlaf pyörittää ja Perry, Maroon rouhivat. Eiköhän tuo tuosta parane, kun saavat taas pelata tuolla koostumuksella.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Onkos muutkin tätä mieltä, että runkosarjan kärjessä porskuttavan Ducksin pitäisi BB erottaa?

BB:tä nyt kukaan ei arvosta ikinä ennen kuin mies on tuonnut pokaalin kotiin. Vaikka Ducks menisi finaaleihin ja häviäisi seitsemmännen pelin jatkoajalla niin silti BB:tä pidettäisiin playoffeissa sulanneena koutsina ja Ducksien tappio olisi yksinomaan valmentaja vika.

YV ei ole viime peleissä toiminut, mutta noi prosentit vähän hämää sen tehottomuutta, koska me ollaan tehty 2-3 maalia about samalla hetkellä, kun ylivoima on päättynyt.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Onkos muutkin tätä mieltä, että runkosarjan kärjessä porskuttavan Ducksin pitäisi BB erottaa? Ja jos niitä hyviä liikkeitä haetaan, niin eikös Sami Vatasen peluuttaminen ylivoimalla Cam Fowlerin sijaan ole osoittautunut hyväksi liikkeeksi? Kyllä mäkin sen allekirjoitan, että toi ylivoima ei ihan toimi kuten ekoissa matseissa, mutta nyt siellä on se koostumus käytettävissä, kun Maroon palasi ja niinhän BB teki. En kyllä aina ihan ymmärrä miten sitä paskaa saadaan BB:n niskaan jatkuvasti. Ensiksi se oli Samin takia, sitten Teemun, mitäs nyt sitten?

Ohi tämän aiheen, niin Sami Vatanen on saanut selvästi myös kaksosten luottamuksen. Huomaa kuinka eri tavalla Vatasta käytetään kentällä, ihan muidenkin toimesta. Häneen luotetaan kiekollisena pelaajana ja tuon ylivoiman uskon paranevan ihan sitäkin kautta. Vatanen, Kesler, Getzlaf pyörittää ja Perry, Maroon rouhivat. Eiköhän tuo tuosta parane, kun saavat taas pelata tuolla koostumuksella.

Joo täytyy toisiaan muistaa että Ducks johtaa koko NHL ää.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Onkos muutkin tätä mieltä, että runkosarjan kärjessä porskuttavan Ducksin pitäisi BB erottaa?

Ehkä tuossa haettiin enemmänkin yv-valmentajaa Oatesista kuin päävalmentajaa? Siinä mies taisi onnistua suht hyvin capseissa, vaikka kasa haisevaa paskaa valmentajana muutoin onkin.
 

Largo

Jäsen
Anaheim @ Colorado 3-2

*** Cam Fowler
** Ryan Getzlaf
* Dennis Everberg

Jahas, läpsyteltiin tossa äsken 3-2 voitto Avs'ia vastaan. Ottelussa piti Gibsonin olla maalissa, mutta hän loukkasi itseään ennen peliä ja Andersenin tilalle kutsuttu LaBarbera saikin aloittaa. Sanotaan nyt vielä, että kakkosvahtina meillä oli Dwayne Roloson.

1.erä alkoi lumivyöryllä. Avs painoi päälle ekat kaksi minuuttia, ennen kuin Anaheim sai kiekon Avs'in alueelle. Sen jälkeen kolahtikin ensimmäinen maali, kun Everberg nousee laidasta, heittää itselleen laidan kautta juoksukiekon, ryntää kiekkoon ja tällää pienestä kulmasta ohi etutolppaan itsensä liimanneen LaBarberan. Puolitoista minuuttia tästä, saa Anaheim ylivoiman, kun Talbot sulkee hetkellisesti kiekon alleen, joka ei kuitenkaan jää tuomareilta huomaamatta. Ylivoima oli ihan kivaa joo, lauttiinkin aika paljon, mutta siitä puuttuu se viimeinen silaus - eli maali. Ylivoiman loppuessa vetoja taisi Ducksilla olla jo 10 maalia kohti. Jäähyn jälkeen jatkettiin tasaisesti päästä päähän, kunnes Anaheim onnistuu maalin teossa. Avs tunkee alueelle, mutta kiekko kimpoaa Beauchin mailan kautta keskellä, jossa paikalla on Getzlaf. Häneltä no-look passi suoraan ylös, jossa Perry porhaltaa pakista ohi. Varlamov torjuu vedon, mutta ripari nousee ylös osuen Perryä johonkin olka-/kyynärpään välimaastoon, josta kiekko kimpoaa Varlamovin hartioiden kautta maaliin. Luonnollisesti tätä tutkitaan videolta, mutta päätös tulee nopeasti - maali se oli, koska Perry jarrutti samalla, eikä koittanut kropallaan työntää kiekkoa maaliin. Maalivahdin estämistä tilantessaa hieman oli, mutta tilanteesta tuomittiin vain maali, eikä muuta. Seuraava jäähy vihelletään ajassa 9:23, kun Nick Holden saa jäähyn kiinnipitämisestä. Tuomio oli aika heppoinen, mutta ei haittaa, ylivoimalle päästiin. Sitä ylivoimaa kesti kaikki 16 sekuntia, kun viivalla hukataan kiekko ja Talbot on polkemassa Getzlafin ohi, Getzlaf siirtyy hieman eteen hidastaakseen Talbottia, mutta se vähän lasketaan tuossa kohtaa ja Getzlaf jäähylle. Tasavajaalla pelataan 1:44 ja sen jälkeen Coloradolle lyhyt ylivoima. Erän lopussa nähtiin vielä yksi maali, kun Nate MacKinnon niittaa kiekon maaliin. Kiekko tulee vasemmalta puolelta maalin takaa oikealle, jossa vastassa on MacKinnon. Hän harhauttaa hienosti ja tarkalla vedolla ohi tolppaan itsensä liimanneen LaBarberan. Erätauoole lukemiss 1-2, laukaukset Ducksille 14 - 11.

Toinen erä alkaa ja alun pelailun jälkeen Avs ylivoimalle ajassa 2:50. Beauchemin läväyttää mailalle Clicheä yrittäessään lämäistä kiekkoa oman maalin takaa. Kiekkoon hän ei osunut, mutta Clicheen kylläkin, 2 minuuttia, korkea maila. Avs'in ylivoima toimii ainakin pakkopelin verran, mutta eivät saa kunnolla vetoja aikaan tai muutenkaan mitään kauhean vaarallisia tilanteita back-to-back-to-back peliä pelaavan LaBarberan maalille. Paras paikka ylivoimalla siunaantuukin Ducksille, kun Getzlaf vapauttaa Coglianon läpiajoon. Cogs yrittää ujuttaa längeistä kääntämällä ensin rystylle ja siitä sisään, mutta Varlamov pistää palikat kiinni. Tämä oli muuten Ducksin ensimmäinen laukaus 14 minuuttiin, eli viimeisin laukaus oli ensimmäisen erän puolivälissä! Pian jäähyn loputtua ote alkoi siirtymään Anaheimille. Getzlaf heittää juoksukiekon Maroonille kulmaan, Maroon tekee työtä käskettyä, noutaa kiekon ensimmäisenä ja heittää sen maalin eteen. Perry antaa kiekon mennä läpi ja takaa nousee Lindholm, jonka rannari paukkuu sisään. Tämän jälkeen alkaa hirveä Ducksin myllytys joka päättyy Cam Fowler upeaan maaliin. Silver, Cogs ja kumppanit siirtelevät kiekkoa laidoissa ja aikansa vastustajaa väsytettyään, kiekko on lopulta b-pisteen paikkeille nousseen Fowlerin lavassa. Fowler päättää että nyt mennään, ajaa keskelle suojaten takakarvaukselta, heittää rystylle ohi jäässä istuvan Varlamovin ja siitä kiekko tyhjään rysään. Anaheim sai tämän jälkeen tasaisesti painetta (mm. Getzlafilla loistopaikka) Avs'in alueelle ja sitä jatkettiin seuraavan ylivoimankin aikana. MacKinnon istumaan estämisestä ajassa 15:34 ja ylivoimaa pelaamaan ykkösyv (Getz, Perry, Kesler, Vatanen, Maroon). Ylivoima oli hyvää, mutta ei vaan maalia saada aikaan. Kakkosylivoimalla oli paremmat paikat, kun Fowlerilla oli ensin hyvä paikka, mutta kun se veto on mitä on, niin se on mitä on. Lindholm pääsee kerran tälläämään kiekon yläputkeen, mutta sen lähemmäs maalia ei päästä. En nyt muista oliko se tämä ylivoima, mutta kaksi kertaa Getzlaf sössii yv:n aikana kaverin läpi ja toisella kerralla Talbot on nokikkain maalivahdin kanssa, katsoo rauhassa (siis tosi rauhassa) kunnes Kesler tulee vauhdilla ja estää laukauksen. Toisella kerralla Vatanen oli kuitenmkin varmistamassa.Tämä erä Ducksille 2-0 ja laukaukset peräti 14 - 1!

3.erä oli aika väsynyttä kiekkoa. Anaheim pääsi ylivoimalla reilu 5 minuutin pelin jälkeen, kun Lady Byng-voittaja, Ryan O'Reilly koukkii itsensä boxiin. Jälleen aika ohut tuomio, mutta näitähän sattuu. Avs'in kannalta hyvää on se, että Anaheimin ylivoima oli täyttä kuraa. En muista mahtoiko kiekko ikinä päästä alueelle tuon ylivoiman aikana. Sitten lätkitään kiekkoa ilman mitään sen suurempia tapahtumia. Ajassa 16:53 tarjotaan mahdollisuutta Avs'ille, kun Beaucheminin maila käy taas korkealla. Jäähyä ennen oli Avs'in maali jo käynyt tyhjänä, mutta ottavat Varlamovin takaisin jäähyn ajaksi (Varlamov taisi lähteä penkille kun jäähyä oli 20 sekkaa jäljellä). Ylivoima ei tuota tulosta, eikä 6vs4 myöskään. Takaa-ajo päättyy, kun Landeskog ottaa jäähyn ryntäämisestä. Peliaikaa on jäljellä enää 20 sekuntia ja Avs ottaa aikalisän. Roy tekee rohkean liikkeen ja ottaa maalivahdin pois oman pään aloitukseen. Ideana oli heittää pitkä päätyyn ja MacKinnon perään. Tämä onnistuukin, mutta maalia ei silti saada aikaiseksi. Anaheimilla oli pari paikkaa tehdä tyhjiin maali, kun Perry pääsi koittamaan siniseltä vetoa. Veto kuitenkin osuu puolustajan luistimiin. Sitten Lindholm pääsee koittamaan ja jos kaksi sekuntia olisi ollut enemmän aikaa, niin Vatanen olisi sen sinne kiskaissut. Ducks voittaa 3-2, laukaukset pelissä 32 - 17 Ducksille.

***

LaBarbera oli maalissa, en sano siihen muuta. Fowler pelasi hyvän ottelun. Nousi rohkeasti ja pääsi alueelle useasti sisään. Hieno maali kruunasi hänen illan. Vataselle vähän näkymättömämpi ilta. Piti oikein toisen erän puolessa välissä käydä tarkastamassa, että pelaako se edes vai onko sattunut jotain. Ei myöskään mitään suurempia virheitä Vataselle ja tuohon näkyvyyteen vaikutti pakkikaverin halukkuus ratkaista tämä peli. Fowler oli tämän parin kiekollinen pakki tällä kertaa, ei juurikaan Samille lainattu kiekkoa, vaan vietiin itse ylös. Eikä haittaa, hyvinhän se meni. Lindholm oli loistava. Lindholm alkaa muistuttamaan taas sitä viime kauden Lindholmia. Hän on saanut jostain lisää ilkeyttä ja se näkyy otteissa positiivisesti. Beauchille pari jäähyä, ei muuten mitään mullistavaa. Stoner - Manson pari pelasi ihan ok, vaikka välillä Mansonilla pieniä vaikeuksia olikin. Getzlaf oli laiska ja flegmaattinen. Saalisti myös pari syöttöpinnaa ja vapautti Cogsin läpiajoon. Summa summarum: hyvä peli Getziltä, se nyt vaan on tommonen. Perry teki maalin, muuten aika hissukseen oli Perry. Maroonilta hyvä passi Lindholmi osumaan, mutta vielä kaipaan Maroonilta enemmän ilkeyttä tmv. Ihan ok peli kuitenkin, ja paranee varmasti tuntuman palatessa. Kesler oli huono. Otti aloitukset joo, mutta muuten oli vähän aneeminen esitys. Yksi näyttävä maalille ajo hänellä oli, mutta ei paljon highlightseja muuten. Silver oli hyvä, ihan tehokasta pörräämistä. Vetää se ei vieläkään osaa. Cogs oli Cogs, pörräsi kivasti ja syöttipinna Silverin kanssa Fowlerin maaliin. Karlsson ei nyt säväytä. Ei hän tee oikeen mitään kentällä, ei mitään väärääkään, mutta ei mitään muutakaan. DSP oli vähän vaisu, tosin se vaikuttaa heti, kun mies ei pörrää enää kaksosten rinnalla. Ihan hyvä DSP oli, mutta ehkä tottui näkemään häntä pelin tiimellyksessä hieman enemmän. Beleskeyltä nyt huono peli. Tai huono ja huono, mutta kauden huonoin mun mielestä. Nelonen ei saanut paljoa aikaiseksi ja Rakellia voisi taas koittaa siinä. Tykkäsin Etem-Rakell-Jackman ketjusta. Saivat hyvää painetta jatkuvasti, vaikkei se nyt mitenkään tehokasta olekaan, mutta ainakin peli pyörii muualla kuin omissa. Noh, tää peli nyt tuli itekin katottua vähän puolivaloilla, eli en mene takuuseen kirjoitukseni oikeellisuudesta.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Ansiokas raportti jälleen Largolta.

Saiko LaBarbera tuossa 3.erän alun Duchenen paikassa räpylää väliin vai onnistuiko kaveri suttaamaan kiekon keittiöön muuten vain?

Jäi muuten ikävästi Silvferbergin niska laidan ja avs-pakin jalan väliin kun kaatui 2vs1 tilanteen päätteksi päin laitaa. Onneksi ei käynyt pahemmin.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Duchene taisi vetää ohi ihan itsekseen. Kaatuessaan sohaisi täysin avoimesta maalista yli ja ohi.

Minä en ole kovin huolissani ylivoimasta. Se pyörii yleensä hyvin vaarallisesti kun päästään alueelle. Getzlaf ja Vatanen etunenässä pystyvät rauhoittamaan yv:n heti kun on vähänkin tilaa. Ja vaarallisia paikkoja pystytään luomaan paljon, mutta viimeistely on aina pienestä kiinni, joskus menee, joskus ei.

BB:tä nyt ei kukaan lähtisi erottamaan, mutta olen vähän huolissani miten joukkue pystyy nostamaan tasoaan play-offeissa. Boudreaulla on erittäin kova voittoprosentti runkosarjassa, joten voi olla, että hän piiskaa joukkuettaan enemmän kuin muut runkosarjassa. Play-offeissa ollaan sitten lähes kaikkensa antaneita ja diesel-joukkueet jyrää yli. Kings siis. Kesler ja Thompson auttaa aika paljon Getzlafin jaksamiseen onneksi kun enää Getzin ei tarvi pelata kaikkia kriittisiä vaihtoja pelin lopussa. Pakkejakin peluutetaan tällä kaudella lopussa aika tasan, joten sikäli ollaan vähän paremmassa kunnossa kuin viime vuosina.

-Maroonin paluu on tärkeää. Taas kaivoi silkalla voimalla syöttöpisteen kulmakamppailusta. Tai no voiman ja taidon yhteistyöllä.
-Jackman mahtuu joukkueeseen vaikka ei tappelisi. Taklaa jokaisessa vaihdossaan ja kovaa. Varmasti tuntuu vastustajissa nuo pommit. Tuntuu kyllä varmaan omassakin kropassa kun aika usein mies rysäyttää ohi.
-Labarbera: eka maali oli kyllä sellainen, jota ei kumpikaan Gibson tai Andersen päästä. Sormet ristiin, että nuo kaverit ei ole pahasti loukkaantuneita.
-Fowler teki maalin! Ja sen lisäksi syötti vastustajalle puolustuspäässä vain kerran. Noususuhdanteessa siis.
-Vatanen on blokannut NHL:ssä 7. eniten laukauksia.
 

Largo

Jäsen
-Labarbera: eka maali oli kyllä sellainen, jota ei kumpikaan Gibson tai Andersen päästä. Sormet ristiin, että nuo kaverit ei ole pahasti loukkaantuneita.
-Fowler teki maalin! Ja sen lisäksi syötti vastustajalle puolustuspäässä vain kerran. Noususuhdanteessa siis.
Andersenilla syynä oli leg tightness, eli ei mitään vakavampaa. Gibsonila lower-body injury ja häntä tutkitaan tänään.

Hienon maalin tekikin. Cam on parantanut peliään kahdessa viimeisimmässä pelatessa Vatasen parina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös