Anaheim Ducks 2011-2012

  • 472 185
  • 891

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
No 3-ketju oli vain kevyesti joukkueen paras ketju tässä pelissä, joten ei Hakki ja DSP ihan paskasti pelanneet.
Okei sitten, myönnettäköön, että en ole pelejä tänä vuonna paljon nähnyt. DSP:llä näyttäisi alkavan olevan jotain NHL-rutiinia jo pelissä. Turhautumiseni Hakkiin johtuu tehojen puutteesta (ei hän tietenkään ole ainoa Anaheimin pelaaja vastaavassa tilanteessa tällä hetkellä).


repe_joke kirjoitti:
Itsekkin olen sitten huono häviäjä. Sillä tuomarit olivat tässä pelissä todella paskat.
No ehkä puhaltelivat vähän herkästi penalttia, mutta eivät ankat nyt täysin syyttömiä olleet. Sitä Inkin yllä peräänkuuluttamaa kurillisuutta tarvittaisiin lisää. Getzlaf olisi voinut jättää iskemättä mailallaan laitaan jatkoajalla tai mistä tuo ylimääräinen kakkonen nyt tulikin, Beleskey olisi voinut taklata vähän harkitummin jne. Tosiaan jotkut kasvoille lyönnit Ankkojen toimesta vihellettiin ja Phillyn vastaavat jäivät viheltämättä, mutta luulisin, että kyse oli inhimillisestä erehdyksestä enemmän (duomari ei nähnyt tilannetta kunnolla jos ollenkaan) kuin tarkoituksellisesta puolueellisuudesta. Näin ainakin jaksan uskoa. Tuskin NHL:ssä kovin pitkään pysyy tuomarina jos viheltelee toisen joukkueen puolella. Getzlaf muuten totesi ottelun jälkeen, että hän oli kuriton siinä jatkoajan jäähytilanteessa, ja hän ottaa tappion kontolleen, ja moinen virhe ei häneltä enää tule toistumaan!

Ink kirjoitti:
Olen Amerikan ihmeen kanssa hieman eri mieltä Gordonista, mielestäni Gordon on tämän joukkueen huonoin pelaaja.
Kirjoitin, että "positiivista oli se, että Gordon osui ja sai maalitilinsä Ankkana avatuksi". Edelleen kaveri voi olla joukkueen huonoin pelaaja, mutta mielestäni tuo oli positiivista, että hän sai sentään jonkun (potku)maalin aikaiseksi.

Sateentekijä kirjoitti:
Hilleriltä hyvä peli, pidä vain tämä yksinkertainen musta maski päässä.
Tuosta tulikin mieleeni, että areenalla soitettiin juuri ennen Phillyn ekaa maalia tuota Darth Vaderin raskaankuuloista hengitystä (kun se musta maski on vähän niin kuin Vaderin maski, ja Hiller oli juuri tehnyt hienon torjunnan), ja pari sekuntia sen jälkeen Jagger-man ohjasi kiekon verkkoon. Olisivat saaneet jättää moisen paholaisen äänen soittamatta...

Hilleristä vielä sen verran, että hän huitoi ja kauhoi usein hanskakädellään tyhjää ja laukaus meni onneksi useimmiten hiuksenhienosti maalin ohi. Olisiko ehkä syytä olla vähän eleettömämpi tuossa hanskakäden torjunnassa? Oikein pahaa teki katsoa tuollaista isoa käden heilautusta kiekon ohi. Ja pari maalia tuli näistä suoraan syötöstä laukauksista joissa olisi vaadittu nopeaa sivuttaisliikettä Hilleriltä. Tuli vaan sellainen olo taas minulle, että heittääköhän siellä Hillerin päässä vieläkin jokin. Toki nopeasta sivuttaisliikkeestä tehdyt torjunnat eivät varmasti ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta kuitenkin.
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sanat on loppuneet aikoja sitten jo kesken sen suhteen, miten tätä sekasortoa tahtoisi kuvailla. Miten noita 2-3 maalin johtoasemia voi menettää noin tehokkaalla prosentilla? Tai siltä se ainakin tuntuu, lyökää joku tilastonikkari faktoja pöytään.

Mahtaa Teemuakin vituttaa. Hienosti tarjoili taas kaks syöttöö, vaan ei paljon varmasti lämmitä.
 

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Alkaa heikolta näyttämään. Toisaalta Devils melkein nousi keväällä play-offeihin aivan katastrofi-alkukauden jälkeen.

Viime kaudella selvittiin kun Hiller seisoi päällään. Ei suurin syy konttaamiseen, mutta auttaisi paljon jos maalissa olisi all-stars molari.

Suatana.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Menee kyllä tämä Teemun viimeinen NHL-kausi kyllä ihan hukkaan tuolla Duckseissa. Teme on ainoa pelaaja joka pelaa vähintäänkin omalla tasollaan. En usko että Ducks enää nousee tuolta läntisen konferenssin pohjalta playoffeihin. Harmi. Yksi tilasto juttu vielä eli Anaheimin top3 jäähypörssi: Selänne 38min, Getzlaf 37min ja Perry 37min. Turhautuminen näkyy!
 

Anaconda

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Miten noita 2-3 maalin johtoasemia voi menettää noin tehokkaalla prosentilla? Tai siltä se ainakin tuntuu, lyökää joku tilastonikkari faktoja pöytään.

Mitä nyt äkkiseltään katsoin...
Ana - Min 2-0 -> 3-5
Ana - Phi 3-0 -> 3-4ot
Ana - Tor 1-0 -> 2-5
Ana - Chi 4-2 -> 5-6
Ana - Phx 1-0 -> 2-4
Ana - wsh 3-0 -> 4-5ot
Ana - Chi 2-1 -> 2-3so
Ana - Phx 2-1 -> 4-5

26 ottelua, joista 8:ssa on menetetty johtoasema.
Lisäksi Ana - Van 4-0 johto kutistui 4-3.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Menee kyllä tämä Teemun viimeinen NHL-kausi kyllä ihan hukkaan tuolla Duckseissa. Teme on ainoa pelaaja joka pelaa vähintäänkin omalla tasollaan. En usko että Ducks enää nousee tuolta läntisen konferenssin pohjalta playoffeihin. Harmi. Yksi tilasto juttu vielä eli Anaheimin top3 jäähypörssi: Selänne 38min, Getzlaf 37min ja Perry 37min. Turhautuminen näkyy!

Siltähän tämä nyt ikävä kyllä näyttää, joukkue rämpii todella syvissä vesissä tällä hetkellä.

Jos tästä dyykkaamisesta haluaa jotain positiivista hakea, niin se on ensi kesän draftin varausnumero, joka tulee olemaan näillä otteilla korkea sellainen. Joku lahjakas venäläinen hyökkäykseen?
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Älkäähän nyt vaipuko täysin synkkyyteen... poffeihin tosiaan on hankala enää päästä, mutta nyt pitää nauttia kaikista pienistä asioista. Eilinen peli Minnesotaa vastaan oli parasta näkemääni Ducksia pitkään aikaan. Ankat tuli otteluun selkeästi paremmalla jalalla ja Wild oli täysin vastaantulija ottelun alkuminuuteilla. Eikä siinä mennyt kymmentä minuuttia, kun taululla oli 2-0 johtolukemat. Siitä sitten Wild kuitenkin kampesi itsensä pikkuhiljaa väkisin mukaan peliin, ja näytti miksi se on yksi liigan parhaista juuri tällä hetkellä. He pelaavat kurinalaisesti oman systeeminsä kautta ja tekevät jatkuvasti kaikki pienet asiat oikein. Vaikka he olivat ottelun alussa melkoisessa myrskyssä, ei siellä ollut mitään tietoa paniikista vaan pikkuhiljaa päästessään kiekkoon käsiksi peli käännettiin Ducksien alueelle ja mentiin suoraan maalille joka ikisessä hyökkäyksessä. Erän lopussa painostus tuotti sitten tulosta kun Wild pääsi jauhamaan 5vs3 -ylivoimaa Lydmanin huitaistua Setoguchia tyhmästi kupoliin. Hirmuinen pyöritys päällä ja mikäli oikein näin niin Wild pelasi tuon tilanteen peräti viidellä hyökkääjällä, Koivun ja Heatleyn ollessa viivassa. Noh, siinä vaiheessa kun pelikellossa oli kolme sekunti aikaa niin Dani ilmeisesti turhautui kun tulosta ei tullut ja pamautti sellaisen ruoskan että alta pois. Peli 2-1 Duckseille ja siitä mentiin tauolle.

En tiedä mitä ensimmäisellä erätauolla tapahtui, mutta Ducksien peli romahti täysin toisessa erässä. Wildin ensimmäisen erän lopussa saama ote jatkui tauon jälkeen ja kiekko pyöri jatkuvasti Ankka-päädyssä. Etenkin Wildin kakkosketju oli kovassa liekissä. Cullenilta loistava Raipe-lätty Wellmanin tasoitukseen ja heti perään seuraavassa vaihdossa heitti kiekon PMB:lle joka täräytti rystyltä komeasti ylänurkkaan ohi hölmistyneen Hillerin. Tässä kohtaa BB turvautui aikalisään muttei se juurikaan pelitapahtumia muuttanut. Toinen erä meni 100-0 Wildille ja huonommalla tuurilla lukemat olisivat voineet olla vielä rumemmat kuin 2-3.

Vika erään Ankat tuli sisuuntuneena ja olin positiivesti yllättänyt kun joukkue osoitti vaihdelaatikossaan olevan vielä pykäliä jäljellä. BB osoitti myös reagointikykyä ja oli tauolla rukannut kärkiketjuja uuteen uskoon. Beleskey siirtyi ykköseen Ryanin tilalle ja Bobi laitettiin Sakun ja Teemun viereen. Minun silmiini tuo ainakin toimi molempien ketjujen kohdalla. Beleskey toi hienosti Ducksit tasoihin erän puolenvälin tienoilla ja sen jälkeen oli todella pienestä kiinni, että peli olisi päättynyt Ankkojen juhliin. Getz pääsi kerran sutimaan metrin päässä maalista koko maalin ollessa tyhjillään, mutta jotenkin käsittämättömästi kiskaisi kiekon tolppaan. Tuo oli yksi pahimmista misseistä, joita olen ikinä nähnyt ja siinä kohtaa teki kyllä mieli hakata päätä seinään. Eikä mennyt kauaa kun Saku pääsi unelmapaikkaan ja pam, toisen kerran tolppaan. Myös Selänne sai sutia pari kertaa huippupaikasta mutta Harding onnistui pelastamaan molemmat tilanteet. Wild ei montaa kertaa päässyt kunnon paikkoihin, mutta 4-3 voittomaali tuli muutama minuutti ennen pelin päättymistä kuin salama kirkkaalta taivaalta, kun Clutterbuck kuskasi kiekon kohti Ducksien maalia, heitti roiskaisun sinne ja skädäm, Johnsonin lustimesta kiekko reppuun. Melkoisella räkämaalilla peli siis lopulta ratkesi ja lopputulos oli todella pienestä kiinni. Viimeiset kaksi minuuttia Ducks pääsi vielä jauhamaan ylivoimalla kun Koivu passitettiin boksiin. Draamaa siis nähtiin ja Ankat sai aikaiseksi hyvää mylläkkää Wildin alueella, mutta lopulta takaa-ajo lässähti kun Clutter kävi napauttamassa päätöslukemat 3-5 tyhjiin. Jotenkin se karma vaan piinaa nyt Ankkoja kun tuntuu ettei ne millään pysty kääntämään näitä tiukkoja vääntöjä edukseen.

Läpi pelin suurin ero joukkueiden välillä oli suoraviivaisuudessa. Wild yritti ampua jokaisessa mahdollisessa tilanteessa siinä missä Ducksien hyökkäykset menivät taas kerran aivan liian usein kulmabordelliksi. Jotenkin tuosta Wildin tekemisestä huokuu raudanluja itseluottamus ja voittamisen nälkä, ja tulos näkyy tällä hetkellä sarjataulukossa. Mutta jospa se tästä myös Ducksien osalta alkaisi aukeamaan. Vaikka BB:n startti onkin tuottanut kaksi tappiota, niin valoa tunnelin päässä on mielestäni näkyvissä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
ylivoimaa Lydmanin huitaistua Setoguchia tyhmästi kupoliin.

Tämä Lydmanin huitaisuhan ei muuten edes osunut Setoon, jos nyt en tilannetta ihan päin veetä nähnyt. Silti sieltä taas tiputtiin kuin olisi singolla ammuttu, niinkuin Anaheimin nykyinen päävalmentaja sanoisi. Ja ei, en rutisi itse jäähyä vastaan(ei pidä huitoa mailalla mitenkä sattuu), vaan sitä helvetin aktia vastaan jota nyky jääkiekossa nähdään. Philly pelissä Brieren akti toi Anaheimilla jäähyn korkeasta mailasta tilanteessa jossa maila ei ollut lähelläkään miehen päätä. Ja nyt sitten tippui Seto kuin olisi moukarilla vedelty pitkin korvia, vaikka maila itsessään ei tainnut osua edes kypärään viisiiriin, nenästä, huulesta, tai muusta päästä puhumattakaan.
Suoraan sanottunu vituttaa katsoa tuommoista helvetin neiteilyä jääkiekkokaukalossa. Ja jos tuommoiset temput yleistyisi Anaheimin joukkueessa, loppuisi pelien katsominen aika nopeasti.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät

Joo no samaa mieltä oon tuosta sikäli että tollaset filmaamiset ja neiteilyt yms ei lätkään kuulu, mutta mun nähdäkseni tässä tapauksessa maila napsahti ihan oikeesti päin näköä. Tosin jouduin itse turvautumaan striimiin niin voi olla etten ihan tarkasti sitä nähnyt mutta kyllä se Seton ilme oli sen näkönen että nyt osu oikeesti. Tiedä sitten... enivei tyhmästi Lydman siinä huitoi osui se tai ei.
 

SHOW

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Suoraan sanottunu vituttaa katsoa tuommoista helvetin neiteilyä jääkiekkokaukalossa. Ja jos tuommoiset temput yleistyisi Anaheimin joukkueessa, loppuisi pelien katsominen aika nopeasti.

Kyllä ankat enemmän kuitenkin tästä tuomari työskentelystä hyötyi. Ja kyllä se Lydin maila osui ja niin osui Wildien maalin edessä maila myös Lundinia kasvoihin ilman vihellystä. Noh ei siitä sen enempää, paitsi mikäs neitimäinen kalastus ottelun lopussa tapahtui..
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Joo no samaa mieltä oon tuosta sikäli että tollaset filmaamiset ja neiteilyt yms ei lätkään kuulu, mutta mun nähdäkseni tässä tapauksessa maila napsahti ihan oikeesti päin näköä. Tosin jouduin itse turvautumaan striimiin niin voi olla etten ihan tarkasti sitä nähnyt mutta kyllä se Seton ilme oli sen näkönen että nyt osu oikeesti. Tiedä sitten... enivei tyhmästi Lydman siinä huitoi osui se tai ei.

Huolimatonta mailan heiluttelua Lydmanilta, mutta visiiriinhän tuo huitaisu osui. Hyvin kalasteltu kuitenkin!
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Joo no samaa mieltä oon tuosta sikäli että tollaset filmaamiset ja neiteilyt yms ei lätkään kuulu, mutta mun nähdäkseni tässä tapauksessa maila napsahti ihan oikeesti päin näköä. Tosin jouduin itse turvautumaan striimiin niin voi olla etten ihan tarkasti sitä nähnyt mutta kyllä se Seton ilme oli sen näkönen että nyt osu oikeesti. Tiedä sitten... enivei tyhmästi Lydman siinä huitoi osui se tai ei.

Tarkastin tuon vielä gamecenterin kautta, ja visiiriin napsahti maila, nenukkiin ei osunut. Jos olisi osunut, niin siitä olisi ollut muutakin seurausta kuin pikkuinen irvistys.
Jäähyä vastaan ei siis tuossa tapauksessa ollut itsessään mitään. Vaan sitä hemmetin hyppimistä ja muuta todella tympeää filmaamista vastaan.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
En nyt jaksa mitään romaaneja alkaa rustailemaan, mutta sen verran kuitenkin, että minusta valmentajan vaihto oli todella hyvä veto Murraylta, ja juuri se mitä Ducks tällä hetkellä tarvitsee. Boudreau on persoonana ihan erilainen Carlyleen verrattuna, ja uskon että varsinkin moni nuorempi pelaaja joukkueessa hyötyy tästä. Nyt vaan pitää saada nopeasti pari voittoa alle niin kyllä se tästä lähtee. Tuolla joukkueella kun nyt vaan pitäisi pystyä paljon parempaankin.

Paljoa en lähde analysoimaan Boudreaun pelisysteemin eroa edelliseen verrattuna, mutta kyllähän tuo hyökkäyspeli varsinkin näytti paljon vapautuneemmalta, ja paljon vähemmän on näkynyt sitä peruuttelua. Ykkösketju pelasi erittäin hyvin varsinkin tässä Minnesota -pelissä, ja todella pienestähän se oli kiinni kumpi tuon ottelun vei. Minnesotan voittomaali vs. Anaheimin tolppalaukaukset jne. Tärkeintä olisi nyt saada korvienväli kuntoon. Tuo aiemmin postattu lista matseista joissa johtoasema on onnistuttu ryssimään on karmeaa luettavaa. Tällä hetkellä minua ei kiinnosta pätkääkään näyttääkö Getzlaf edelleen laiskalta, hävitäänkö laukaukset 40-20 tai meneekö neljä maalia omiin per ottelu. Eniten tuo joukkue tarvitsee uutta mielentilaa, sellaista jossa omiin päästetty maali saa automaattisesti joukkueen taistelemaan kovemmin seuraavan maalin eteen. Tällä hetkellä joukkue on vielä samanlainen heiveröinen kuin ennenkin. Uskoa löytyy silti koska potentiaaliahan tällä joukkueella on. Boudreau on myös todistanut osaavansa valmentaa etenkin runkosarjassa. Muutama voitto alle ja eiköhän Ducks aloita hitaan nousun kohti playoffeja, jotka kyllä taitavat jäädä haaveeksi. Silti edes melkein playoffeihin pääseminen olisi elintärkeää koko joukkueelle kautta 2012-2013 ajatellen.
 

NuggetHoppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, AC Milan, Kärpät,
Melkein playoffeihin pääseminenhän on juuri huonoin mahdollinen sijoitus. Ei pääse varaamaan kärjessä eikä taistelemaan kannusta.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Joku lahjakas venäläinen hyökkäykseen?
Ei kiitos venäläisille minulta. Ei ole kovin hyviä kokemuksia venäläisistä Ankkojen historiassa, ja muutenkin ne tuntuvat olevan usein aika itsekkäitä, temperamenttisia, mielialapelaajia ja epätasaisesti suorittavia. Parhaimmillaan tietenkin loistavia, mutta kun se taso ei tahdo pysyä hyvänä kovin pitkään. Ovechkin nyt oli hyvä viitisen vuotta, mutta kyllä on hänkin nykyään kaukana siitä tehoilun tasosta mitä nähtiin ensimmäisinä vuosina.
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Täällä kun oli Ducksien pelikirjasta eimmin puhetta ja Sihvonen kirjoitti Selänteen ja Koivun pelamaisesta niin tuli katsottua Minnesot peli hieman tarkemmalla syynillä.

Tottahan se on mitä Sihvonen kirjoitti että Koiviu kentässä pelaajat leikkailevat kaistoillaan miten sattuu. Selänne varsinkin on missä sattuu ja Koivu välillä puski kiekon kanssa oikealta ja välillä vasemmalta, mutta ehkä kuitenkin pysyi vähän enemmän lestissään kuin Selänne. Ryan, joka tässä pelissä aika paljon oli kolmantena, ehkä vähän enemmän pysyi paikallaan. En nyt halua siihen ottaa enempää kantaa onko tämä järkevää pelaamista vai ei mutta näin kuitenkin tapahtui.

Yksi juttu mitä en kyllä ymmärrä oli se että kahteen kertaan Ryan ja Selänne yrittivät hyökätä jossain kummallisessa sumppumuodostelmassa, eli lähtivät hyökkäämään niin että luistelivat ihan vierekkäin toisen kuljettaessa kiekkoa, kerran ihan oikeaa laitaa pitkin ja kerran vasenta. Boudreau on kyllä kirjoittamassa pallopelien lainalaisuudet uusiksi tälläisellä pelikirjallaan. Kyseessä ei myöskään ollut mikään vahinko vaan kummallakin kerralla pelaajat selkeästi hakeutuivat tähän muodostelaan, tai voi toki olla että tuo ei ollut suunniteltua mutta jos niin oli niin silloin tietekin pelikirja on aika sekaisin.

Pakit kiekottelevat jonkun verran omalla alueella mutta hyökkääjät eivät oikein tule hakamaan omista lähtöjä vaan jäävät pyörimään keskialueelle ja laiturit varsinkin saattavat jopa seisoskella vastustajan sinisellä kun pakilla on keikko omassa päässä. Keskushyökkääjät pikkaisen enemmän tulevat vastaan, mutta mitään sellaisia 3-4 pelaajan rintamahyökkäyksiä ei juurikaan synny niistä tilanteista kun omista lähdetään hieman hitaammin.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät

Oikein olet katsellut. Se mikä mulla vaan häiritsi tuossa Sihvosen kirjoituksessa oli se, että hän ajattelee Koivun ja Selänteen kaistanvaihdospelaamisen olevan riski miesten tullessa Leijoniin. Tässä kohtaa Sihvonen meni mun mielestä metsään ja pahasti. Vaikka tuo pelaaminen toki enemmän tai vähemmän on varmasti selkäytimessä, niin puhutaan kuitenkin sen tason peliälyllä ja kokemuksella varustetuista pelaajista, etten usko heille olevan mikään ylitsepääsemätön temppu sopeutua Jalosen pelikirjaan. Itseasiassa Sakun uskon pystyvän tähän 100% varmasti, ja Teemunkin ainakin melkein täydellisesti. Ja mitä se sitäpaitsi haittaa jos siellä kisoissa pyörii yksi ajoittain kaistoja leikkaava ja siellä täällä surffaava Selänne, vähän samaan tyyliin kuin Aaltonen teki viime keväänä, jos mies vain kiekon saadessaan toimittaa sitä reppuun vanhaan malliin? En usko Leijonien systeemien ainakaan tuon takia kaatuvan. Ja jos ja kun tällä menolla Saku ja Teemu ovat molemmat jo varhaisessa vaiheessa Leijonien mukana, niin heillä on aivan riittävästi aikaa sopeutua ja omaksua tuo Jalosen pelitapa, jotta siinä vaiheessa kun pelataan ratkaisupelelä niin homma toimii ja tulosta syntyy.

Mielenkiintoista nähdä miten Ducksien hyökkäyspelaaminen nyt alkaa muuttua kun BB ajaa sisään omia kuvioitaan. Voi olla katsojan näköaistissa toki vikaa, mutta ainakaan kakkosketjun pelaamisessa en nähnyt suurempia taktisia muutoksia vielä näissä Boudreaun kahdessa ensimmäisessä matsissa.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Yksi juttu mitä en kyllä ymmärrä oli se että kahteen kertaan Ryan ja Selänne yrittivät hyökätä jossain kummallisessa sumppumuodostelmassa, eli lähtivät hyökkäämään niin että luistelivat ihan vierekkäin toisen kuljettaessa kiekkoa, kerran ihan oikeaa laitaa pitkin ja kerran vasenta. Boudreau on kyllä kirjoittamassa pallopelien lainalaisuudet uusiksi tälläisellä pelikirjallaan. Kyseessä ei myöskään ollut mikään vahinko vaan kummallakin kerralla pelaajat selkeästi hakeutuivat tähän muodostelaan, tai voi toki olla että tuo ei ollut suunniteltua mutta jos niin oli niin silloin tietekin pelikirja on aika sekaisin.

Selänne varsinkin tekee tätä melko usein, eli ryntää kiekollisen pelaajan perään samalle kaistalle. Tässä on ideana nähdäkseni se, että tietyissä tilanteissa kun kiekollinen pelaaja näyttää joutuvan ahtaalle ja syöttö toiseen laitaan on pakin toimesta estetty, tulee Selänne viereen tarjoamaan mahdollisuutta lyhyeen helppoon syöttöön joko laidan kautta pakin ohi tai jättösyöttöön.

Pakit kiekottelevat jonkun verran omalla alueella mutta hyökkääjät eivät oikein tule hakamaan omista lähtöjä vaan jäävät pyörimään keskialueelle ja laiturit varsinkin saattavat jopa seisoskella vastustajan sinisellä kun pakilla on keikko omassa päässä. Keskushyökkääjät pikkaisen enemmän tulevat vastaan, mutta mitään sellaisia 3-4 pelaajan rintamahyökkäyksiä ei juurikaan synny niistä tilanteista kun omista lähdetään hieman hitaammin.

Tämä on ollut ongelma koko kauden, mutta viimeisimmässä pelissä mielestäni Getz ja Koivu tulivat alempaa hakemaan. Siinä tilanteessa ollaan jo voiton puolella kun kiekko on saatu pois pakkien käsistä, sentterit kyllä löytää aika hyvin ne laiturikaverinsa. Tämäkin on niin yksilökohtaista, esim. Fowler tulee luistellen kevyesti omista pois jos syöttöpaikkaa ei löydy kun taas Lydman hautoo kiekkoa usein lavassaan ja nopeat hyökkäykset voidaan unohtaa.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
" "Liian vanha" Teemu Selänne myytiin uuteen seuraan"

Hei mitä kummaa: Hesarin Ilta-Sanomat -linkkilaatikon kautta tällainen
nne myytiin uuteen seuraan - Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomien urheilustakin löytyy ilman tuota hs-viittausta:
nne myytiin uuteen seuraan - Ilta-Sanomat

En jaksa ottaa ruutukopiota jos tämä on jokin aprilli- tai vappupila, mutta erikoinen kellonaika uutisella tälle päivälle: 0:00.

Ainakaan ESPN tai NHL.com ei uutisoi mitään aiheesta - San Josen 'current roster' on NHL.comin kautta katsottuna entisensä.

Missä pelaa?!?!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
06.03.2001 nuff said.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Heh.

Niin se vaan nuori ja 24-vuotias Jeff Friesen lopetti NHL-uransa jo viisi kautta sitten je Teukka pelaa yhä.

-Selänne on loistava kiekkoilija, mutta hän on jo 30-vuotias. Friesen on vasta 24-vuotias, perusteli Ankkojen toimitusjohtaja Selänteestä luopumista.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
06.03.2001 nuff said.
Hehee, thanks!
Joskus sitä menee niin sokeaksi että luottaa tällaiseen "luotettavaan" uutislähteeseen ja maaliskuu muuttu joulukuuksi ja 2001 onkin 2011.

Hienoa Sanoma-konserni!

No, mutta kun nyt tässä ollaan, niin jinxaan että Salaami lähteekin kohtapuoliin pois Duckseista. Vaan ei Sharkseihin. Kingsien kotiareena on riittävän lähellä että sinne voi hurauttaa sieltä vartioitujen muurien suojasta...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
VOITTO

Anaheim pelasi hyvän pelin jo Minnesotaa vastaan, mutta siinä pelissä vielä muutamat lapsukset pilasivat hyvän tuloksen.

No viime yönä sitten Anaheim pisti vielä vähän paremmaksi, ja tuloksena oli 3-2 voitto Los Angelesista.
Tulos ei itsessään kerro pelistä juurikaan mitään, sillä Anaheim oli niin selkeästi paljon parempi koko pelin ajan. Peli olisi siis ihan yhtä hyvin päättyä Anaheimille 5-0, eikä se siltikään olisi ollut millään tavalla vääryys.
No keppiäkin pitää vähän antaa. Molemmat Losin maalit olisi ollut puolustettavissa pois. Ensimmäinen maali tuli huonon purun seurauksena, jonka Losi siis pääsi katkaisemaan, ja sitä kautta pyörittämään väsynyttä Anaheim viisikkoa vastaan 2-1 maalin.
Toinen maali tuli sitten osittain huonon tuurikin takia, sillä tällä kertaa purkukiekko pomppasi pleksin kautta todella erikoisesti takaisin Anaheimin puolustusalueelle. No noita sattuu, ja sen seurauksena Anaheim ei joutunut mitenkään erikoisen huonoon tilanteeseen. Mutta lähinnä Fowlerlin "seuraan katseella" puolustamisen takia Williams pääsi iskemään tyhjiin 2-2 tasoituksen. Tuo maali olisi ollut siis todella helposti pois puolustettavissa, jos olisi menty kroppaan kiinni, tai otettu edes maila pois. Kumpaakaan ei Fowler viitsinyt tehdä, ja tämän takia mies päätyi vain ihastelemaan syötön menemistä suoraan Williamsin lapaan.

Laitetaan nyt vielä muutamat ranskikset pelistä, sillä eihän tuosta yllä olevasta saa mitään selvää(tuskin saa alla olevastakaan):
- Getzlafille kauden ensimmäinen "nätti" syöttö. Lupaa hyvää jatkoa ajatellen, sillä vielä muutama peli sitten mies ei edes yrittäminen itselleen tyypillisiä millimetrin tarkkoja syöttöjä viiden lavan ohi.
- Hiller oli maalilla loistava, ei voinut takaisku maaleilla mitään.
- Ryan - Koivu - Selänne ketju toimi hienosti. Jännä homma muuten, että tuohon pappojen viereen kun heittää jonkun, niin aina tälle pelaajalle rupeaa tulosta tulemaan. Nyt Ryan sai nauttia pappojen vauhdista 2 maalin verran.
- 1-ketjun peli näyttää oudolta, sillä he selkeästi opettelavat ainakin osittain pois kulmissapyörimispelistään. Parempaan suuntaan se on kuitenkin selkeästi menossa.
- Pikku-Hakki nostettiin 1-ketjuun viimeiseen erään. Ei mies siinä mitenkään erityisesti vakuuttanut, mutta ehkä sitä ei yhden erän aikana vielä ihmeellisiä kemioita kerkeä ketjukavereihin luoda.
Hakissa muuten huolestuttaa hieman se että mies vaikuttaa huonokuntoiselta. Tai sitten minä vain annan liikaa painoarvoa sille että pelaajan pitäisi pystyä spurttamaan useammin kuin kerran vaihdon aikana.
- Anaheim haki jonkun verran avauspeliä keskelle, mikä on viime kausien pitkäpäätyyn ja halukkaat perään taktiikan jälkeen tervetullut muutos.
- Joukkue vaikuttaa energisemmältä kuin kertaakaan tällä kaudella. Sillä ei ole mitään väliä johtuuko tuo pelkästään valmentajan vaihdosta, vaiko itse Boudrousta. Tällä hetkellä on vain mukava nähdä Anaheimin pelaavan lähempänä omaa tasoaan alkukauden taaperruksen jälkeen.
- Overall loistava peli Anaheimilta, ja sitä kautta erittäin ansaittu voitto. Jos joukkue jatkaa tällä tavalla, niin voittoja tulee jatkossa enemmän kuin tappioita, ja maalejakin rupeaa tulemaan selkeästi alkukautta enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös