Zentteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pienet seurat, Kärpät
Ei tuo U16 joukkueen kausi kovin hyvin ole mennyt, vaikka tilastoissa on 11 voittoa ja 6 tappiota. Näistä voitoista suurin osa on pienempiä kiekkomaita vastaan, hyväksi suoritukseksi voi laskea kaksi voittoa Ruotsista ja kaksi voittoa Tsekistä. Loput seitsemän voittoa Saksaa (4), Sveitsiä (2) ja Slovakiaa (1) vastaan. Ruotsille on myös hävitty kahdesti. Muita suurmaita (CAN, USA, RUS) vastaan saldo on puhdas nolla. Neljä peliä, neljä tappiota maalierolla -17. Toki suurinosa selittyy tuolla aiemmin mainitsemallani 10-1 tappiolla Venäjää vastaan.

Ei kai tästä voi kun parantaa, etenkin suurmaita vastaan. Seuraava pelikin on jo huomenna Tsekkiä vastaan.
.

U16 ikäluokka näyttää olevan tasainen.
U16 kokoonpanoissa on siitä huolimatta ollut isoja maita vastaan suunnilleen samat kokoonpanot eli samat "kärki"kentät pelaajineen.
Aika samoja asioita on näkynyt peleissä joten samoilla kentillä pelaajien tehdessä samoja asioita kuin aiemmin, lopputulos on samaa luokkaa.
Kokonaisuudessaan pelaajarinki on varmaan yhtä laaja kuin vanhemmissa (>U17) joukkueissa.
Yhden Slovakian turneen pelasivat lähes kokonaan toisella kokoonpanolla ja sieltä turnausvoitto pienempiä maita (mm Sveitsi) vastaan puhtaalla pelillä.
Huomioitavaa se että nuorten olympialaisten tiiviimmällä kokoonpanolla olivat samaa Sveitsiä vastaan yllättävän tiukoilla.
Tänään on U16 peli tsekkejä vastaan jonka muistaakseni voittivat harjoitusottelussa kahdella eri kokoonpanolla syksyllä.
Eli tällä matematiikalla pitäisi tulla voitto ja peli olla hallussa mutta kaikkihan pitää aina uudelleen ansaita.

Edit: Jatkoaikavoitto, kiitos veskarin 51 torjuntaa. Toivottavasti saa koittaa torjua jatkossakin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy