Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Alle varausikäiset tulevaisuuden lupaukset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana dangler, 04.03.2012 klo 19.04.

 1. Russell Bell Jäsen

  Lainaus:
  Tässähän on kyseessä tsekkiläinen Tomas Hamara, pienenä korjauksena.
  Lisäksi Kemell pääsi pelaamaan sarjojen alussa JYPin BSM:ssä. Kaksi peliä meni ilman tehoja.
   
 2. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Täysin off-topic kysymys, tai ei oikeastaan, mutta onko olemassa jotain tilastoa jossain, mikä on Pohjola-leirin korrelaatio NHL-varauksiin? Eli kun usein kuulee valituksia että vain isoista seuroista valitaan ko. leirille pelaajia, niin tulee mieleen että onko sitten joku pienemmän seuran, tai muuten vaan ulosjäänyt pelaaja kuitenkin noussut NHL-varaukseen asti, ja tapahtuuko sitä miten usein?

  Noin muutenhan prosentit tuntuu olevan että about 100 pelaajaa pääsee mukaan leirille, joista yleensä n. 10% näyttää saavan NHL-varauksen. Kuinka monta niistä ikinä sitten pelaa nahilassa en tiedä.
   
 3. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:

  Hyvä kysymys ja pikaisella selaamisella kausien 1977-2007 Pohjolaleirin MVP pelaajista kahdeksan on jäänyt ilman liigapelejä. En nyt jaksa alkaa selaamaan eliteprospectsia sen enempää, muta olisi mielenkiintoista nähdä ko. tilasto.
   
 4. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Lainaus:
  Kuten tuossa yllämainittu nimim. Totesi niin kaikista tähdistöön pääsijöistä/MVP:istä ei tule osa pelaamaan koskaan änärissä. Prosentteja en osaa sanoa.

  Yksi esimerkki Huippu-Pohjolaleirin ulkopuolelta NHL-varaukseen ja sitä kautta tähteyteen on Teuvo Teräväinen, joka junnuna pelasi lätkää mm. Paloheinän joukkueessa ja pitkään muistaakseni murrosikään asti myös (oliko nyt C-junnuihin salibandya?). Kevyt ja pienirakenteinen, mutta äärettömän taitava ja älykäs pelinrakentaja loppupeleissä lahjakkuudella ja myöhemmin kovalla treenillä raivasi tiensä änärin tähtipelaajaksi.
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Shane Wright on saanut exceptional statuksen pelata alaikäisenä OHL:ää. Putki liikkuu ja samat kaverit vastaa treenaamisesta kuin McDavidilläkin. Toki syntynyt lähellä sallittua ikäluokkaa ja kokonsa puolesta menee jo ikäistään melkoisesti reilummasta kaverista, kun pituutta 183cm ja painoa 83kg, uusi Sean Day? Allaolevassa linkissä kuitenkin Toronto Sunin videolla poikaa kehutaan hyvänä luistelijana ikäisekseen ja ehkä aihiota parrasvaloihinkin on.

  https://www.youtube.com/watch?v=CNgChOib_Go

  SW:n Eliteprospects

  Edit. Ja kommentteja lukemalla käy ilmi, että katsojien mielestä ei voida puhua McDavidin kanssa saman tason lupauksesta.
   
 6. Miikali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Maalivahdeista täällä ei ole paljon ollut puhetta niin Pohjola-leirillä Topias Leinonen nappasi parhaan maalivahdin palkinnon lisäksi tähtipelaajan ja parhaan pelaajan palkinnot. Onko tässä maalivahti jota kannattaa seurata?

  Ja toinen kenttäpelaaja JYPistä tekee kovaa jälkeä alle 14 vuotiaissa ainakin Youtube videoiden perusteella, nimittäin Lukas Wallinheimo. Hänestä onkin pulistu tuolla omassa keskustelussaan, mutta ilmoitan tännekin. Puikkelehtinut nappulaiästä lähtien toisten ohi ja tehnyt monta maalia yhdessä pelissä.
   
 7. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Tilastojen perusteella ei ole toisten ohi ole puikkelehtinut, sillä pelaa omassa ikäluokassaan. Kohtalaisella pistetehtailulla, jatkosarjansa 15. pisteissä, ikäluokassa 5 sarjaa, eli ehkä siinä top 75. Mutta eivät huippulupaukset edes pelaa omassa ikäluokassaan tuossa iässä.  05-ikäluokasta tulikin mieleen, että viime viikonloppuna pelattiin 05-ikäluokan ns. epävirallinen suomenmestaruus, eli Esa Tikkanen-turnaus. Täällä pelasivat useimmat Suomen kärkijoukkueet kyseisestä ikäluokasta, ja Finland Selects 05, jolla alkaakin kansainvälinen turnaus 30. Huhtikuuta. Finland Selects voitti Kärpät finaalissa.

  AAA+-kategorian pistepörssin voitti Kärppien Arttu Alasiurua, 23:lla pisteellä 6:ssa ottelussa. Toisena oli KJT:n Tuomas Uronen, 20 pistettä 6:ssa ottelussa. Muutamat turnauksen pelaajat ovat jo koettaneet C-junnuissakin, kuten Jesse Nurmi(Finland Selects, 15p 6:ssa ottelussa) ja Emil Järventie(Ilves, 12p 6:ssa ottelussa).

  AAA+-sarjan palkitut:
  All Star:
  Mv: Niilo Leskinen(Kalpa)
  Puol: Aron Kiviharju(Finland Selects)
  Puol: Janne Peltonen(Kärpät)
  Hyök: Emil Järventie(Ilves)
  Hyök: Jesse Nurmi(Finland Selects)
  Hyök: Arttu Alasiurua(Kärpät)
  MVP: Aron Kiviharju(Finland Selects)
  Kiviharju 06-ikäluokan.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT, KISE
  Lainaus:
  Lambertista on puhuttu täällä jo reilu vuosi ja varmaan ainakin sadan viestin verran ympäri foorumia :)

  Huomattavasti vähemmän on puhuttu kannattamasi joukkueen junnuhelmestä, joka kuuluu samaan draftiin Lambertin kanssa.
   
 9. Miikali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voi ei ketä tarkoitat?
   
 10. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Tarkoittaa varmaan Joakim Kemelliä.
   
  HOOLIGAN_ ja Pardus tykkäävät tästä.
 11. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Tämmöstä rankingia pukkaa Twitterissä:
  https://twitter.com/TPEHockey/status/1140325611019407360

  TPE Hockey 2021 NHL Draft Rankings

  1 Aatu Räty C
  2 Brandt Clarke D
  3 Dylan Guenther LW
  4 Aidan Hreschuk D
  5 Matt Beiers LW/C
  6 Joshua Roy C
  7 Samu Tuomaala F
  8 Simon Robertsson RW
  9 Chaz Lucius C
  10 Carson Lambos D

  Edit: Suomalaisia
  HM Samu Salminen LW
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2019 klo 17.33
  Miikali, Pardus & adolf tykkäävät tästä.
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT, KISE
  Ässiä vastaan pelaavan Örebron riveissä pelaa tänään 15-vuotias puolustaja Simon Forsmark, joka on siis Lambertin tavoin 2022 draftin nimiä.