Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Alle varausikäiset tulevaisuuden lupaukset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana dangler, 04.03.2012 klo 19.04.

 1. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Aatu Räty ja Eero Niemi tosiaan olleet kovassa vedossa eilen Ruotsia vastaan U-16 maajoukkueiden välisessä back-to-back pelissä. Rädylle 1+1 (kahteen viimeiseen Ruotsipeliin 1+3 ja neljässä u-16 pelissä tällä kaudella tehot 2+7=9) ja Niemelle tehot 3+1 eilisessä 6-3 voitossa Ruotsista. Myös Oliver Suni maalitilastoon kuten myös Valtteri Karnaranta (joka myös Niemen ja Rädyn tavoin 2021 draftin osastoa).

  Parista pätkästä missä nuita maaleja näytetään niin näkee sen kumpi syöttää ja kumpi tehtailee verkon tötterölle. Vaikka pari klippiä löytyy missä Räty ja Niemi ovat kahdella yhtä vastaan ja kahdella nollaa vastaan Ruotsia vastaan niin Räty ei edes ajattele tekevänsä itse vaan antaa kaverin viimeistellä omalla taidollaan.

  Tämä lieneekin Rädyn pelaajaprofiili myös ihan statseistakin päätellen että "minä jaan ja kaverit naatiskelee tyhjäänkin rysään". Lisäks myös U-16 maajoukkuepelissä Saksaa vastaan aiemmin syksystä Rädyn pelaajaprofiilissa lukee raporttien perusteella: "Epäitsekäs pelaaja, joka varustettu loistavalla syöttötaidolla ja erinomaisella pelinäkemyksellä. Omaa kokoisekseen hyvät teränkäyttötaidot nopeissakin käännöksissä ja muutenkin nopeutta riittää suorassakin luistelussa. Takakarvaa myös puolustussuuntaan aktiivisesti"

  Kuulostaa siis melko kokonaisvaltaiselta paketilta noin niinkun myös ikäisekseen.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Olisivat nyt laittaneet Simontaipaleen Rädyn ja Niemen rinnalle edes tähän kolmanteen otteluun, niin olisi voinut saada pistetilinsä auki U16-maajoukkueessa. Noh, jospa sieltä tulisi kovemmat näytöt vuotta vanhempien mukana reilun viikon kuluttua.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Simontaipaleen tavoin 2020 draftikäluokkaan kuuluva Anton Lundell on muuten pelannut 11 ottelua nuorten SM-liigassa ja vieläpä yli piste per peli -tahtia! Kasassa on tehot 4+8. Kolmas 2020 draftin hyökkääjälupaus, Veeti Miettinen, summasi nuorten SM-liigan alkusarjassa 25 otteluun tehot 6+8.

  Kaikki kolme pelaajaa nähdään joulun jälkeen pelattavassa U17-turnauksessa.
   
 4. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Simontaipaleen urapolku muistuttaa monessakin mielessä vähän Patrik Laineen vastaavaa polkua junnuna. Kasvupyrähdyksen lisäksi polvivammaa kesken kauden ja harjoittelusta joutunut vähän tinkimään. B-junnuissa kuitenkin hurja alku ja oli jossain vaiheessa 3 pistettä per peli tahdissa.

  Jos lähemmin mennään tulostaulun taakse, mitä itse olen käsittänyt niin nyt peleihin paluunsa jälkeen Kasper sai melko mukavasti vastuuta B-junnujen pistepörssiä johtavan Jami Krannilan ja Jere Kivimäen kanssa (Tapparan ykköstykit). Silti olen vähän ollut edelleen sitä mieltä että joko massan lisäys tai sitten tämä alkukauden loukkaantuminen on verottanut jaksamista kestävyyspuolella, joskaan se ei kaverin peliälyä sen sijaan ole heikentänyt. Vaikka pisteitä ei ole ropissut aivan niin hurjalla tahdilla niin mielestäni Kasper edelleen löytää sen vapaan tilan ja jaksaa puolustaa kiekottomanakin asettuen hyvin myös syöttölinjoille peitoksi.

  Lisäksi näkemässäni pelissä missä Kasper pelasi en ollut täysin vakuuttunut Tapparan pakkien kiekollisesta osaamisesta, joskaan se ei nyt aivan onnetontakaan ollut. Tämä siis myös lisännyt tuota Kasperin kiekotonta pelaamista ja välillä kaksinkamppailupelaamista, joissa on pärjännyt älynsä turvin enemmän kuin fyysisten ominaisuuksien vuoksi. Yksi peli toki pieni otanta mutta kokonaisuutena täytyy sanoa että pelkästään Kasperin niskaan ei ole syytä liikaa johtajuutta kasata tässä vaiheessa, koska kokeneempiakin siihen löytyy ja tuloksen taakse katsoen mielestäni pelannut kuitenkin kypsästi vaikka luistelu ei ehkä tosiaan ole ollut sillä tasolla mitä odotettua. Mutta ei tuo pistemäärä nyt huono ole missään nimessä ja tuo 1.90 points per game ratekin on samaa ikäluokkaa olevaa Oliver Sunia parempi (joskin Sunilla toki enemmän pelattuja otteluita ja näin ollen sillä tavalla turha vertailla).

  En tiedä mikä Kasperin rooli on ollut näissä maaotteluissa, mutta uskon kyllä että U-17 peleissä on parempaa luvassa tuloksenteon osalta.
   
 5. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Ei missään nimessä ole huono, päinvastoin. Olihan se paluu kaukaloihin sen verran hurja, että siksi varmasti valittiinkin molempiin maajoukkueisiin.

  Lainaus:
  Sitä minäkin ihmettelin, että miksei nostettu toiseen tai kolmanteen otteluun kahteen ylimpään ketjuun. Outoa muutenkin peluuttaa hänen tasoistaan lupausta vasta kolmannessa ketjussa. Toivottavasti saa vuotta vanhemmissa vastuuta esim. Kakon tai Nikkasen rinnalla.

  Käytännössä merkityksetön turnaushan tämä alle 16-vuotiaiden Finnkampen vasta oli. Tuskinpa Simontaival joutuu esimerkiksi ensi kauden U17 WHC:ssä kolmosketjussa pelaamaan. Se kun on 02-ikäluokan ensimmäinen merkityksellinen turnaus. Ja sitä ennen on vielä monta muuta turnausta aikaa kerätä koviakin pistelukemia maajoukkuepaidassa.

  Edit. Kakko ja Nikkanen ovatkin U18-maajoukkueen turnauksessa. No onpa siinä 01-ikäluokassa onneksi sen verran laajuutta, että löytyy paljon muitakin hyviä mahdollisia ketjukavereita kuin he. Jospa sitä nähtäisiin sitten "2020 draft" -ketju Simontaival - Lundell - Miettinen.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2017 klo 13.53
 6. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Rädyllä nyt kahdeksassa U16-maaottelussa tehot 6+10=16.

  Harvemmin on tuolla tahdilla pisteitä tehtailtu:
  http://www.eliteprospects.com/leagu...me=Finland U16 (all)&nation=&nationname=&age=
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2017 klo 16.29
 7. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Viimeksi muokattu: 20.01.2018 klo 10.44
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Kaapo Kakon huippuotteet nuorten SM-liigassa kaikki jo tietävätkin, mutta myös nuorten Mestiksessä on tehty tällä kaudella ennätystahtiin pisteitä kun Wiljami Myllylä on takonut 28 ottelussa huikeat 58 (37+21) pistettä. Aiempi alle 17-vuotiaitten piste-ennätys oli 35 ja edesmenneessä A-nuorten I-divisioonassa 37. Yli 20 pistettä vähemmän siis molemmissa. Neljässä miesten Mestis-ottelussa Myllylä on kerännyt tehot 1+1.

  On kyllä mielenkiintoista nähdä mihin Myllylä suuntaa ensi kaudeksi. Jos Hermes säilyy Mestiksessä, niin hyvät otteet siellä voivat riittää NHL-varaukseen. Järkevintä lienee kuitenkin siirtyä johonkin Liiga-organisaatioon, tehdä hyvät tehot A-nuorten SM-liigassa ja saada myös jokunen Liiga-ottelu vyölle.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Lainaan tämän vielä tänne. Aatu Rädystä ja Eero Niemestä onkin jo ollut puhetta. Kolmas loppuvuodesta -02 syntynyt, Eetu Liukas, johtaa C-nuorten SM-jatkosarjan pistepörssiä. -03 synteneistä Niko Huuhtanen pelasi lähes yhtä kovalla pistekeskiarvolla alkusarjan kuin Simontaival viime kaudella. Keräsi 60 pistettä. Yli 40 pisteeseen ylsivät Jere Virolainen (50), kahden passin(?) Brad Lambert (47) ja nimen perusteella Veetin pikkuveli Verner Miettinen (46). Myös Viljam Sandvik on mielenkiintoinen lupaus, mutta pitää kyllä siirtyä SM-tason joukkueeseen ensi kaudeksi mikäli mielii huipulle.

  Reilun kuukauden kuluttuahan se onkin taas Pohjola-leiri, jossa mm. Sandvik pääsee kilvoittelemaan parhaan nollakolmosen tittelistä SM-tason poikia vastaan.

  Kovia lupauksia näyttäisi olevan tulossa vuosi toisensa perään.
   
 10. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  TPS:sän paljon puhutusta Kaapo Kakosta hieman välähdyksiä liigan puolelta.

  Pistää silmään varsinkin tuo kuinka rohkeata peliä kaveri pystyy esittämään kiekollisena aikuisia ja fyysisempiä vastustajia vastaan. Mikä myös ilahduttaa on se, ettei kaitse itse ottaa kontaktia tai karvata kovaa ylhäällä. Luistelussa on varmasti hiukkasen vielä tekemistä, vaikka tilanteisiin toki ehtii hyvin lähtönopeutensa turvin, mutta siihenkin ehtii hyvin panostaa tulevaisuudessa. Pelinlukutaito on kuitenkin jotain täysin poikkeuksellista ja taitotasokin korkealla mikä saa kyllä allekirjoittaneen mehustuneeksi jo ensi kauden Tepsikohtaamisiin.
   
 11. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  U16, U17 ja U18 maajoukkueilla riittää jälleen maajoukkuepelejä tällä viikolla kun U16 pelaa Tsekeissä, U17 kotimaassa ja alle 18 vuotiaatkin pelaavat "leiriturnausta" jenkkilässä.

  Ja kyseiset ikäluokat näillä miehityksillä:

  U16:
  Joel Blomqvist
  Joonas Valtonen

  Nikolas Ketonen
  Joona Lehmus
  Topi Niemelä
  Luka Nyman
  Kasper Puutio
  Jiri Pärssinen
  Christopher Sedoff
  Eemil Viro

  Veikka Hahl
  Roni Hirvonen
  Topias Kaski
  Eetu Liukas
  Antti Myllyaho
  Kalle Myllymaa
  Juuso Mäenpää
  Joel Määttä
  Eero Niemi
  Aatu Räty
  Jesse Seppälä
  Oliver Suni

  U17:
  Roope Taponen
  Kari Piiroinen

  Santeri Hatakka
  Ville Heinola
  Aapo Holtinkoski
  Samu Koskenkorva
  Kalle Loponen
  Iivari Räsänen
  Antti Tuomisto

  Leevi Aaltonen
  Aarne Intonen
  Rasmus Lahnaviik
  Anton Lundell
  Veeti Miettinen
  Viljami Myllylä
  Henri Nikkanen
  Patrik Puistola
  Juuso Pärssinen
  Aku Räty
  Antti Saarela
  Kasper Simontaival
  Samuel Valkeejärvi

  U18:
  Justus Annunen
  Jere Huhtamaa

  Anttoni Honka
  Juuso Ketola
  Mikko Kokkonen
  Santeri Salmela
  Peetro Seppälä
  Lassi Thomson
  Toni Utunen

  Konsta Hirvonen
  Kaapo Kakko
  Lenni Killinen
  Jesperi Kotkaniemi
  Rasmus Kupari
  Jesse Moilanen
  Arttu Nevasaari
  Niklas Nordgren
  Mikko Petman
  Ville Petman
  Sampo Ranta
  Patrik Siikanen
  Kristian Tanus
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Alexander Holtz ja Lucas Raymond. Siinä kaksi nimeä, jotka kannattaa painaa mieleen vuoden 2020 varaustilaisuutta ajatellen. Molemmat pelasivat vakuuttavasti vasta päättyneessä Hlinka-turnauksessa ja mielestäni kumpikin haastaa tosissaan Lafrenieren taistelussa ykkösvarauksesta. Olivat toki jo ennen turnausta kovia prospecteja, mutta yllätyin hieman silti poikien suorittamisesta. Mielenkiintoista nähdä, pääsevätkö kaverit myös Ruotsin U20-joukkueeseen. Saanevat ainakin näytönpaikan harjoituspeleissä.

  Mielenkiintoista myös seurata vasta TPS:ään siirtyneen Samuel Knazkon edesottamuksia tulevalla kaudella. Pidän Knazkoa yhtenä parhaista slovakkilupauksista tällä hetkellä ja hienoa että päätti tulla Suomeen. Taidanpa käydä jonkun pelin katsomassa tulevalla kaudella.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Lisätään tuohon kolmikkoon vielä Kanadan isokokoinen sentteri Quinton Byfield, niin saadaan kova kärkinelikko kasaan kun puhutaan kesän 2020 draftista. Byfield on porukan ainoa sentteri ja tuolla taitotasolla ja etenkin tuolla liikkeellä yhdistettynä noihin raameihin (EP:n mukaan nyt 15-vuotiaana 192/97) puhutaan äärimmäisen mielenkiintoisesta nimestä. Byfield ei pelannut Hlinkassa, mutta pelaa tulevan kauden OHL:n Sudburyssa, johon varattiin OHL draftin #1.

  Suomalaisista 2020 draftin tämän hetken mielenkiintoisimmat nimet Kasper Simontaival, Oliver Suni ja miksei myös Christoffer Sedoff.
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2018 klo 20.56
 14. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Mihin unohtui Anton Lundell? Laittaisin heittämällä Sunin ja Sedoffin edelle, ja täysin perusteltua olisi sijoittaa myös Simontaipaleen edelle.
   
 15. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Lainaus:
  Itse olen ollut siinä käsityksessä että Simontaival nimenomaan on tällainen supertalentti, tai siis seuraava sellainen Barkovin , Laineen ja Heiskasen jatkumona. Mutta aikahan sen sitten näyttää tuleeko siitä maitojuna-Pulkkinen vai superstara
   
 16. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Simontaipaleen pelikäsitys ja -taidot ovat kyllä huikealla tasolla, enkä ihmettelisi yhtään jos varattaisiin parin vuoden päästä ensimmäisen kierroksen ensimmäisellä puolikkaalla, mutta jos pituus jää alle 175 sentin niin kyllä se aina vaan vaikeampaa on.

  Anton Lundell taas on patricebergeronmainen luotettava ja todella älykäs sentteri, joita pidetään kuitenkin laitureita enemmän vielä arvossaan, ja Lundellilla tosiaan on myös se äärimmäisen hyvä kahden suunnan peli aseenaan hyvien hyökkäyspään taitojen lisäksi.
   
 17. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Lainaus:
  Yes, toivon tietenkin että molemmat ja useampikin osoittautuu huipuksi. Kunhan vaan särähti vähän korvaan tuo että Lundell olisi lähtökohtaisesti se ykkösprospekti. Voi toki ollakin ja hyvä niin, päähäni on vaan jäänyt kuva medioista että Simontaivalta pidetään seuraavana hesuksena. Kaverit eivät taida olla samanvuoden drafteja ? Simontaival on -02 ja Lundell -01 syntynyt. Ekalla kierroksella molemmat vaan , ja korkeella !

  Ja kyllähän aina tuollainen alle 180 cm pistää epäilyttämään ja asettaa kysymysmerkkejä, olkoon sitten kuinka helvetin taitava hyvänsä
   
 18. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Kyllä vaan draftataan molemmat samana vuonna, raja menee siinä 15.9 tienoilla, ei siis vuoden vaihteessa. Samallailalla esim Kotkaniemi (-00) varattiin tänä vuonna ja Honka (-00) varataan ensi vuonna. Ja sen takia Matthews(-97) varattiin Laineen(-98) kanssa samana vuonna.
   
 19. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Lainaus:
  Ok! Asia selvä. Kiitos selvennyksestä !
   
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Johonkin se unohtui. Kenties siksi, että Lundell on ollut niin pitkään pinnalla. Ilman muuta Lundell tuohon kohtaan mihin mainitsitkin.
   
 21. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Lainaus:
  2018 Draftin laskelmia pituudesta alla olevassa linkissä.

  NHL Entry Draft 2019
   
 22. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Lainasin tuolta U20 MM -ketjusta. Lundell on todellakin kova lupaus ja lähellä paikkaa kisajoukkueessa. Muutenkin 2020 draftin kärkilupaukset ovat aloittaneet kauden vahvasti nuorten SM-liigassa.

  Roni Hirvonen 5. 4+4=8
  Veeti Miettinen 5. 2+5=7
  Anton Lundell 5. 4+2=6
  Kasper Simontaival 5. 2+2=4
   
 23. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Yllä mainitsemistani tosin ainoastaan Lundellilla on tarpeeksi kokoa ykköskierroksen varaukseksi. Myös Oliver Sunilla olisi raamit kohdallaan, mutta hänen kautensa on alkanut luvattoman kehnosti ja vieläpä B-junnuissa. Noh, onpa tuonne kesään 2020 vielä reippaasti aikaa.
   
 24. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Sunin liike oli ainakin viikko sitten katsomissani Kärppien B-junnujen peleissä luvattomon huonoa. Ei siis mikään ihme, että paikka on B-junnuissa. Ja näyttää ainakin tämän päivän HPK-Kärpät pelissä Samu Tuomaala vieneen Sunin paikan ykkösessä.
   
 25. ijuka Jäsen

  CSM on yleensä se, missä uudet lupaukset ensimmäistä kertaa astuvat esiin. Täten lienee hyvä aika näin alkukaudesta vilkaista C-junioreissa olevia alaikäisiä pelaajia. Tässä muutamia parhaiten tehoilleita.

  2004:
  Hyökkääjät:
  Topi Rönni: 6, 3+8=11
  Otto Hokkanen: 6, 2+9=11
  Juho Lukkari: 6, 3+6=9
  Valtteri Maurola: 6, 4+4=8
  Jere Lassila: 6, 3+5=8
  Oskari Vuorio: 6, 2+6=8
  Joakim Kemell: 3, 3+3=6

  Puolustajat:
  Elmeri Laakso: 6, 3+5=8
  Tuomas Hamara: 6, 2+6=8

  Puolustajissa jako on aika selkeä, vain kahdella on erityisen hyvät tehotilastot - Seuraavalla oli 4 pistettä. Hyökkääjiä on aika tasaisesti muttei yhtäkään edes yli 2.0 pisteen per peli. Kausi on toki vasta aluillaan mutta on se silti hienoinen pettymys. Tehojensa puolesta nämä kaksi pakkia ovat kuitenkin mielenkiintoa herättäviä.