Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Alle varausikäiset tulevaisuuden lupaukset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana dangler, 04.03.2012 klo 19.04.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Todellakin, kun sieltä iski silmiin heti seuraava teksti:

  Lainaus:
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Harmi, ettei nimimerkki @_Kuusyks taida enää vaikuttaa palstalla. Sen verran lennokasta juttua lensi tässäkin ketjussa liittyen Barkoviin ja muuan Jonatan Tanusiin.
   
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Andrei Svetshnikov tekaisi World Junior A Challenge -turnauksessa 4 otteluun hurjat 13 tehopistettä joista 8 maaleja. USHL:ssä Svetshnikov on tehnyt 24 pinnaa 17 otteluun.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  2020 vuoden draftlupausten joukkoon (Simontaipaleen ja Miettisen seuraksi) ilmoittautui tänään Kärppien Oliver Suni, jonka debyytti B-junnujen SM-sarjassa tuotti tehot 3+2. Toki yhden ottelun otanta on kovin suppea, mutta tuosta on hyvä jatkaa. Veeti Miettinen on myöskin aloittanut kautensa nuorten SM-liigassa siitä mihin B-junnuissa jäi. Kahteen otteluun mukavat tehot 2+2.

  2019 kärkilupausten (Aaltonen, Nikkanen, Maccelli, Puistola) pistetilit on vielä avaamatta nuorten SM-liigassa tämän kauden osalta. Samaan porukkaan kuuluva Kaapo Kakko ei ole vielä pelannut loukkaantumisen vuoksi.
   
 5. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai Suni sinne nyt ilmoittautunut, onhan hän ollut siellä koko ajan. Osa pitää Sunia jopa Simontaipaletta lupaavampana, sillä varressa on mittaa juuri ne ratkaisevat sentit enemmän jo nyt.
   
 6. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Lainaus:
  Aina luotettavan Jääkiekkoliiton tulospalvelun mukaan Simontaipaleella on kyllä ratkaiseva pituusetu Suniin verrattuna: 1172 cm vs. 181 cm.
   
 7. osmoskosmos Jäsen

  Lainaus:
  Tuolla ulottovuudella pystyy operoimaan koko hyökkäysalueella ylittämättä siniviivaa. Onko heittää aina yhtä turhia, mutta suuntaa antavia vertauksia vanhempiin kolleegoihin, minkä tyylisiä pelaajia nämä 2020 draftin ykkösnimet ovat?
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Nikkanen kävi kotihallissaan Kalevankankaalla vierailemassa JYPin junnujen matkassa (olisi saanu jäädä, mutta tämä on toinen keskustelu. Saatanan kehdonryöstäjät) ja oli etenkin ottelun ensimmäiset pari erää mielestäni jos ei JYPin paras niin vähintään säväyttävin pelaaja. Muutamaan kertaan seilaili todella nätisti kentän ja useamman jukuripelaajan läpi kiekon kanssa vetopaikoille, eli kynämiehen vikaa selvästi on.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  No tänään on taas Kakkokin kehissä, totutusti samassa ketjussa Maccellin kanssa. Se vain yllätti, että Kakko pelaa laidassa ja Maccelli keskellä.
   
 10. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veikkaan, että Jesperi Kotkaniemi tulee hilaamaan itsensä ensi kesän draftiin mennessä huomattavasti korkeammalle kuin mitä tämänhetkiset ennakot (1. kierroksen loppupää) antavat odottaa. Isokokoisille ja kokonaisvaltaisille senttereille on muutenkin draftissa kysyntää ja kyllähän se vaikuttaisi, että Ässiin on pedattu sellainen rooli täksi kaudeksi, että myös pisteitä on lupa odottaa. Tulee olemaan U18-kisoissa avainroolissa ja ihmettelisin mikäli ei mahtuisi myös U20-joukkueeseen. Varataan Top10:ssä ja tämän saa ottaa talteen.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Tuohon ylläolevaan liittyen, ylipäätään sentterit tuppaavat nousemaan rankingeissa kauden edetessä. Tämä sama trendi toistuu joka vuosi. Onhan siellä Kotkaniemen lisäksi useampikin sentteri, joiden voi olettaa nousevan kauden mittaan. Miten muuten, onko Kotkaniemi pelannut Ässissä keskellä tällä kaudella?
   
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  The Draft Analystin ennakkorankingissa sijoitus on 7. Koko lista ja muiden varausikäisten suomalaisten sijoitukset löytyy NHL Entry Draft 2018 -ketjusta.
   
 13. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu, tämän huomasin, mutta muissa ennakoissa näyttäisi olevan kympin ulkopuolella. Esim. HockeyProspect (#24), Future Considerations (#34) ja Craig's List (#27). No eipä sitä Lainettakaan 2015 syksyllä 2. pickiksi povailtu.
   
 14. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  JYPin A-junnuissa pelaava vielä 16-vuotias puolustaja Anttoni Honka on tehnyt nyt 6 pelissä tehot 1+5. Ihan hyvin lähtenyt menemään ja toki kiinnostaisi kuulla että miten vertautuu veljeensä.
   
 15. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Anttoni on lupaavin Hongan veljeksistä. Ollut koko ajan parempi kuin Julius oli vastaavassa iässä. Toki nyt vasta alkavat lähestyä ne "pahat vuodet", mutta toistaiseksi näyttää hyvältä. Anttonillahan on kuuden pelin jälkeen kasassa jo yli kolmasosa niistä pisteistä, jotka Julius teki saman ikäisenä koko kaudella.
   
 16. Vili Huli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän Palloilijat
  Lainaus:
  Pohjautuuko sun väitteesi mihinkään muuhun kuin tekstitelevisioon? Tilastoskouttauksessa on se ongelma, etteivät seuran ikäluokat ole aina samantasoisia. Viittaamastasi nykyhetkestä puhuttaessa, Anttonin kohdalla kannattaa ottaa huomioon entisestään heikentynyt A-SM ja JYPin hyökkäysvoimaltaan helposti kovemman kaliiberin joukkue kuin Juliuksen aikana. .. ja joku ilkeä voisi vaikka todeta vasta-argumenttina ton tason analyysiin sen, kuinka isoveljensä oli kansainvälisillä kentillä Anttonia tehokkaampi – mutta koska siinä voi piillä tasan sama ansa, mua ei kiinnosta tehdä sitä.

  @adolf, mä kuulun siihen vielä toistaiseksi vähälukuiseen 'wagoniin, jonka mielestä Anttonilla on enemmän NHL-potentiaalia kuin Mikko "hype" Kokkosella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita mun pitävän Anttoni Honkaa, ainakaan vielä tässä vaiheessa, tulevana ykköskierroksen varauksena, vaan heijastelee enemmän kriittistä suhtautumistani Kokkoseen – mikkeliläisessä hälytyskelloja soittaa keskinkertainen luistelu yhdistettynä aikaiseen mieheksi kypsymiseen. Siksi muistelen huvittuneena nimimerkin @Noma näkemystä. Olemme ilmeisesti aina toistemme kanssa eri linjoilla.

  Sami Niku (joka tässä viestissä sivutulla logiikalla olisi Juliusta lupaavampi…) on Anttonille tasonsa puolesta turvallisin vertailukohta sekä tarjoaa myös hyvän hahmotelman tulevasta urapolusta, sillä ainakaan tänään ei ole tietoa aikeista seurata isoveljensä esimerkkiä Kanadan juniorisarjoihin. Niku on ollut lupauksena aliarvostettu, mutta tilanne on muuttumassa ja viikonlopun jäljiltä top 4 -tasoa tunnutaan pitävän realistisena tavoitteena ihan yleisestikin.

  Sami nuorempi pelasi tän vastaavan vuoden kutakuinkin puoliksi A-nuoria ja Mestistä, suunnilleen samaa odotan Anttoniltakin. Liiga on tällä hetkellä liikaa, koska puolustuspelaaminen ei täytä sarjatason vaatimuksia, varsinkin kun kyse mestaruutta tavoittelevasta joukkueesta. Debyytin tekemisen osalta on siinä ja siinä, Niku teki omansa vasta seuraavalla kaudella.
   
 17. retro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Eikös Nikulla tämä vastaava kausi ollut 2012-2013, jolloin mies pelasi pääosin A-junnuja ja 10 peliä b-junnuissa?
   
 18. Vili Huli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän Palloilijat
  Lainaus:
  Ei, mutta näissä menee ymmärrettävästi joskus sekaisin. Sami Nikulla ja Anttoni Hongalla on viittä päivää vaille tasan neljä vuotta ikäeroa: 2013-2014 -> 2017-2018. Nikun vuosi kului siis A-nuorissa [20 4+10] ja Mestiksessä [30 0+3]. Samankaltainen kausi on hyvä tähtäin Anttonille – joskin Akatemian kuolema vaikeuttaa mestisminuuttien tarjoamista, koska asiat pitää sopia yhdessä KeuPan kanssa ja Lukkokin pyörimässä mukana siinä kuviossa.
   
 19. Saasta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ottamatta tähän Anttonin tasoon sen enempää kantaa, kun en pelejä ole nähnyt. Niin sen verran täytyy kyllä ihmetellä mistä johtuu tämä, että veljessarjan nuorimpia pidetään aina lupaavimpana? Hyvin harvoin heistä kuitenkaan kovinta pelaajaa on tainnut tulla. Äkkiseltään tulee mieleen ainakin P.K., Malcolm ja Jordan, joista muistelen tuon viimeksi mainitun väitetetyn olevan isoveljiään lupaavampi. Aika kovan harppauksen saa kehityksessään ottaa varsinkin jos meinaa vielä sarjan vanhimman tason urallaan ylittää. Toinen on Staalin veljekset Eric, Marc, Jordan ja Jared joista taas Jaredia pidettiin lupaavimpana, mutta nyt kyllä uskaltaa jo väittää ettei tule yhdenkään veljensä uraan yltämään jääkiekkoilijana. Onhan niitä tietysti poikkeuksiakin, kuten vaikka Ruudun veljekset, mutta jotenkin tuntuu tuo noiden nuorimpien veljessarjan edustajien hypen aina olevan paljon korkeampi kuin oikea taso ehkä antaisi aihetta.

  Ja ettei nyt mene ihan offtopiciksi niin mielenkiintoisia nuoria pelaajiahan tuolla näyttää viipottavan tänäkin vuonna. Kotkaniemi varsinkin on kyllä vakuuttanut ja Kuparikin pelasi tänään ihan hyvin vaikkei tulostaululla näkynytkään. Kokkostakaan en ihan täysin lähtisi näiden alkukierrosten perusteella tuomitsemaan, koska onhan Jukurit ollut suorastaan surkea.

  edit. kirotusvireet
   
 20. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  En minä ainakaan muista koskaan kuulleeni, että Jaredia olisi pidetty mitenkään lupaavimpana. Sen mitä itse muistelen niin häntä on aina pidetty ns. hännän huippuna ja kaukana veljistään ja jo aika varhaisnuoruudesta asti oli selvää, että ei tule esimerkiksi Jordanin tai Ericin tasolle yltämään, NHL:kin oli kovin utopinen ajatus vielä tuolloin vaikka aikanaan OHL-draftissa menikin OK-numerolla.
   
 21. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Oliver Suni jatkaa hienoja otteitaan myös nollakakkosten ensimmäisessä virallisessa maaottelussa, kun on nakutellut tänään jo neljä maalia Saksaa vastaan. Suomi johtaa viimeisessä erässä luvuin 8-7. Vielä kun saadaan jatkossa Simontaival toiselle laidalle, niin avot.
   
 22. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  En ole sataprosenttisen varma onko Anttoni Honka varausikäinen jo ensi kesänä, mutta katsokaa pojan pelaamista Liigassa. Aivan huikea jannu.
   
 23. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Oikeassa ketjussa olet eli vasta 2019 on varattavissa.
   
 24. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Kiitos! Näin arvelinkin, kun täytti 17 vasta parisen viikkoa sitten. Saadaan nauttia Jyväskylässä ja Liigassa vielä pitkään.
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Aivan kuten veljeensä? En yllättyisi, jos Anttoni pelaisi ensi kaudella Kanadassa.