Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat Tšekissä 26.12.2019–5.1.2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Pistelinko87, 02.01.2019 klo 13.47.

 1. Lecavalier Jäsen

  Pennasen valinta nuorten ruoriin oli kyllä hyvä veto. Hyvää jälkeä tehnyt niin HPK:n nuorten peräsimessä kuin myöhemmin valmentamissaan joukkueissa. Täytyy olla tyytyväinen. Todella vaativa ja kunnianhimoinen kaveri, joka on omistautunut jääkiekolle. Uskon hyviin tuloksiin nuorten maajoukkueessa Pennasen alaisuudessa.

  Helmisen vuoden sopimus ei ollut niin mieleinen uutinen, mutta annetaan Raipen näyttää mitä saa aikaan.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nyt tuli ihan sellainen relevantti kysymys eteen että mites tuonne Ostravaan olisi viisain matkustaa? Oltiin miesten kisojen aikaan Prahasta vuokra-autolla mutta silloin oli mukana niinkin outo olento kuin absolutisti ratissa.
  Nyt on ihan vaihtoehto, että lähtisi vuodenvaihteessa pari peliä vilkaisemaan jos vaan keksisi miten sinne pääsisi helpommin. Turusta taitaisi mennä jotain lentoja mutta ei näytä halutuille päiville mitään.
  Tosin eipä tuo Prahastakaan junalla mikään paha aika ole.
   
 3. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Krakovasta on myös aika lyhyt matka ja sinne lentoja varmaan riittää ja halpaa majoitustakin rajan sillä puolen.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jee jee, tulipa nyt ainakin varattua majoitus kolmeksi yöksi, ja tuolle ajalle sattuu Slovakia ja Kazakki pelit. Liputhan on ihan ilmaisia joskaan tuohon Slovakia peliin ei ollut virallista kautta ainakaan yhtään lippua saatavilla.
  Eipä tuo reissu vielä mikään varma ole, mutta kattellaan.
  Prahasta pääsee muuten puolet nopeammin junalla, mutta jos ottaa huomioon että porukkaa on 5hlö niin lentolipuissa ja voittaa noin 150€ ja junamatka 125€ kun taas ison taxin näyttää saavan Krakovasta alle sataselle tuohon välille ja auton matka-aika on lyhyempi kuin junan Prahasta.
  Minä en mikään paljon matkustava ole mutta tämmöiset jutut tuli tänään tsekattua.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ihan näppärä homma että U20 alkusarjan Slovakia - Suomi lipunmyynti on blocked by advance booking. Eli alusta asti koko saatanan halli ennakkovarattu. Näin se homma toimii.
   
 6. OneBigRed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei se ole ollut mistään alusta asti ennakkovarattu. Itse ostin pari lippua toukokuun alussa tuohon matsiin, tosin silloinkin oli jo melkein tukossa halli. Paskasti kyllä järjestivät lipunmyynnistä tiedottamisen, pitkin kevättä luki sivuilla vaan että lipunmyynti alkaa "lähiaikoina", eikä voinut pyytää esim. sähköpostiin vinkkiä kun myynti alkaa. Onneksi tuli kurkittua sivua ajoittain.

  EDIT: Katselin myös ylemmistä viesteistä että olet Ostravaan reissaamisesta kirjoitellut. Huomasithan että Suomi pelaa Trinecissä Werk-Arenalla alkusarjan.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ok. Olen ymmärtänyt asian väärin. En ole nyt käynyt katsomassa mutta kysyin siis lipunmyynnin infon kautta asiaa ja sieltä ilmoitettiin että kaikki liput on ennakkovarattuja. Mutta eipä se ihan lipunmyyynnin alku ollut. Niitä ei siis ole myyty loppuun mutta joku tai jotkut tahot on ne varannut. Kävi juuri miesten kisoissa niinkin että kaikki follow my team lippupaketin ostaneet britit eivät olleet saaneet kuitenkaan Slovakiapelin lippuja ja nämä kaksi yhdistettynä ihan pikkuisen hetkellisesti vitutti.

  E: huomiokin oli oikein. Ei ollut, eikä ole vieläkään ihan varmaa mihin mennään jos mennään, mutta tuolla kirjoitusaikaan taisin olla menossa väärään kaupunkiin. Ynnä kaikki, kuten miesten kisoissa oli näissäkin vaihtoehto vain pudotus- ja mitalipelit. Tai sitten alkusarjan pari peliä. Ite asiassa nuo mitä matkojen hinnoista yms. kirjoitin ei juurikaan muutu vaikka muutta kohdekaupunginkin. Se on nyt selvää että jos Trineceen mennään niin taxilla Krakovasta. Ja jos Ostravaan mennään niin taxilla Krakovasta.
  Saa nyt nähdä miten koko reissun käy kun yhden porukkaan kuuluvan kaverin morsian porsii samaan aikaan niin se putosi pelistä pois.

  Olen siis kirjoitellut silikkoo paskoo
   
 8. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo