Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat Tšekissä 26.12.2019–5.1.2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Pistelinko87, 02.01.2019 klo 13.47.

 1. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Onneksi et voi kehittyä valmentaja, vaan olet samanlainen kuin 2012 kisoissa, sama pelitapa jne.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Tämä. Ihan kuin Raipe ei olisi niiden 2012 nuorten kisojen jälkeen valmentanut missään, vaan sama paska jatkuu.

  Itse keskittyisin enemmän tuohon koko valmennustiimiin kuin Raipeen. Ja tämä tiimi on mielestäni suorastaan erinomainen. En tiedä ketä ihmiset sitten odottivat alle kaksikymppisten valmentajaksi, mutta ei sinne nyt mitenkään älyttömästi tunkua ole.
   
 3. Kari Runk Jäsen

  Eikä tuo vuoden 2012 joukkue nyt niin kova tasoltaan ollut, vaikka suurin osa nimilistaa tänään lukiessa niin kuvitteleekin.

  Johtotähdistä Mikke ja Armia olivat siihen aikaan Suomessa huippuprospecteja, sekä suht lupaavat kakkoskierroksen jampat nuorempi Granlund ja Salomäki täydensivät nimilistaa, joiden lisäksi joukkue olikin käytännössä täynnä 3-4 kierroksen varauksia tai kokonaan ilman varausta jääneitä pelaajia. Ajatellessa joukkueen tasoa silloin, varausnumero kertoo paljon, vaikka se ei tietenkään mikään koko totuus ole. Unohtamatta toki 3 vuotta alaikäistä Barkovia, tai puolustuksen johtohahmoja, jotka olivat täyttämässä vasta 18 vuotta. Aika nopeasti tuosta unohtuu, että Barkov oli tosiaan 16-vuotias noissa kisoissa, vaikka nimenä listassa ja ajateltuna kakkosvarauksena se näyttääkin oikein kivalta.

  Oli ehkä edellisiin vuosiin ja kisoihin nähden kelpo joukkue, mutta kansainvälisesti ajateltuna ei mikään kummoinen. Ei, vaikka sieltä joku Donskoi ja Hännikäinen ehkä jopa vastoin odotuksia ihan kivan uran ovat saaneetkin luotua, ja Hakanpää on näin kypsemmällä iällä ottanut harppauksia hyväksi kansainväliseksi puolustajaksi.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 4. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  En pidä Helmistä yhtään minään, mitä valmennukseen tulee. Oli pääsyyllinen -12 kisojen floppiin, mutta antaa nyt näyttää onko kakkosvalmentajuus venäjän liigassa opettanut mitään.

  Mieluummin olisin nähnyt pestissä jonkun nuoren valmentajan.
   
 5. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Floppiin? P-Amerikan maaperällä välierät venyivät aina hävittyyn rangaistuslaukauskisaan, jonka jälkeen pronssipelissä turpaan isäntämaa Kanadalta. Matkalla mm. 1-4 voitto Yhdysvalloista ja 0-4 voitto Tsekeistä.

  Aika kovat kriteerit sulla.
   
  Derby, Atthe & Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 6. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Porukalla oli Finnish baby Jeesuksen myötä poskettomat odotukset noihin kisoihin, ja aika on vielä levittänyt multaa puistoihin. Kovin keskinkertainen joukkue, etenkin puolustuksen ja maalivahtien osalta.

  Ilveksessä Raipella ei olisi juuri huonommin voinut mennä, muttei toisaalta kauheasti paremminkaan. Siellä nyt olisi sitä otantaa, jonka perusteella haukkua. Minä odotan ensi vuoden kisoihin asti, kun näkee, miten mm. Jalosen, Selinin ja Marjamäen marinoima Raipe lähtee tiimeineen peluuttamaan.
   
  Pewros ja Kari Runk tykkäävät tästä.
 7. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Raipen suojatit johtaa tulikasteessaan Tšekkiä 3-2, kun kolmas erä on käynnissä. Hieraisin silmiäni, kun näin että Suomen toisessa ketjussa pelaa Kristjan Kombe. Noh, suotakoon se 5-vuotiaasta asti Suomessa asuneelle, vaikka aiemmin olinkin katkera hänelle. Toivottavasti heilutat verkkoja Leijona rinnassasi!
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Onko Helminen penkin takana? Mistään en löytänyt tietoa siitä.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Jaa tosiaan, enpä kyllä edes tiedä. Ei tullut katsottua striimiä, josta asia ois selvinny.

  Joka tapauksessa 4-3 -jatkoaikavoitto Suomelle.

  Edit. Hyvin on kyllä piilotettu tieto päävalmentajasta nyt kun selailee noita mahdollisia tietolähteitä :D
   
 10. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jatkoajan kuvakoosteen perusteella Helminen taisi olla Tampereella, eli ilmeisesti ei ollut kyseisessä pelissä mukana. Kuvatekstissä sanottiin siis näin: "Suomen penkin takana riitti tirehtöörejä, mutta Raimo Helminen oli kai jäänyt tampereelle kolailemaan ulkojäitä."
   
  Pardus tykkää tästä.
 11. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Aika omituista, että Helminen poissa heti ensimmäisestä ottelusta/turnauksesta. Kuinkahan sitoutunut Raipe on tähän projektiin? En nyt vielä ala mitään valittamaan, kun lopputulos voi olla jälleen kultainen kuten Ahokkaan kohdalla, mutta mutta...
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Luultavasti Helmisen päävalmentajasopimus ei ole vielä edes alkanut. Alkanee keväämmällä Jokereiden kauden päätyttyä. Kertoo Helmisen sitoutumisesta ennemminkin niin, että hoitaa Jokereiden pestin kunnialla loppuun ja aloittaa sitten uuden pestin.

  Jukka Rautakorven kanssa ainakin toimittiin tuolla tavalla. Kevään kisoissa Rauli Urama apuvalmentajineen oli valmennusvastuussa, vaikka Rautakorpi oli jo nimetty pestiin. Rautakorpi oli ensimmäisen kerran penkin takana vasta elokuun turnauksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2019 klo 17.03
  Manazeri ja Pardus tykkäävät tästä.
 13. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
 14. Tietääkö joku mistä tuo Juha Vuori oli kaivettu U20 penkin taakse?
   
 15. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Annunen
  Patrikainen
  Taponen

  Heinola - Utunen
  Honka - Kokkonen
  Thomson - Kukkonen
  Seppälä

  Nordgren - Kupari - Kakko
  Ranta - Lundell - Killinen
  Maccelli - Nikkanen - Tanus
  Siikanen - Petman - Pärssinen
  Saarela

  Jotain tämmöistä kehittelin ja saa sitten vajaan vuoden päästä taas pyöritellä päätään. Kakon osallistuminen toki hyvin epävarmaa.
   
 16. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Vuori on ollut Lukko-pestinsä jälkeen parina vuonna valmentamassa U20-haastajajoukkuetta, jolla on ollut oma turnauksensa marraskuussa, eli siten kokemusta juniorimaajoukkueista on. Harvemmin tuosta kuitenkaan kisoihin on noustu yhtä maalivahtia lukuun ottamatta. Tällä kaudella ei edes sitä, kun 2/3 veskareista oli Pohjois-Amerikassa pelaavia.
   
 17. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Uskon että Kasper Simontaival tulee olemaan joukkueessa. Juuri täyttänyt 17v ja muutaman pojon Liigassakin tehnyt. Mestiksessä ppg 0.67.

  Olettaen toki että kehitys jatkuu ja reeni maistuu sekä pysyy ehjänä.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tämähän tulikin jo vahvistettua ihan liiton toimesta. Pennasen sopimus alkaa toukokuussa 2020 ja jatkuu huhtikuulle 2022. Näin ollen Pennasen johdolla mennään kahdet U20-kisat. Leijonat - Antti Pennanen Nuorten Leijonien peräsimeen Raimo Helmisen jälkeen – Sopimus jatkuu huhtikuulle 2022

  Nyt Pennasen nimityksen myötä myös Helmisen valinta näyttäytyy loogisessa valossa ja palaset ikäänkuin loksahtavat kohdalleen. Eli liitossa on saatu Pennanen mukaan U20-maajoukkueeseen, mutta tiedossa on ollut, että Pennanen voi aloittaa vasta ensi kauden jälkeen. Näin ollen Ahokkaan jälkeen on tarvittu yhden kauden ajaksi valmentaja, jolla ei ole seurajoukkuevelvotteita ja joka sitoutuu projektiin tietäen sen kestävän vain yhden kauden. Ja siinä kohtaa Helminen on löydetty mukaan. Tai näin minä ainakin itse tämän järkeilisin taustoja tuntematta.

  Jos Helmisen nimitys herätti ja herättää hieman epäilyksiä, niin Pennasen osalta olen kyllä äärimmäisen tyytyväinen valintaan. Ja varsinkin kun sopimus on kaksivuotinen.
   
  Knap tykkää tästä.
 19. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Melko monella, mitä eri tiedotusvälineiden keskustelupalstoja ja muita kirjotuksia eri someryhmistä lueskellut, tuntuu olevan omat epäilyksensä Raipen päävalmentajuudesta ja siitä onko kaveri oikea mies asettumaan suurennuslasin alle varsin seuratun lippulaivan seuraajan peräsimeen.

  Raipe, niinkuin muutkin valmentajat ovat omat pelaajauransa jo tehneet ja saaneet jo uransa aikana vaikutteita ja näkemyksiä valmentamisesta. Urheiluvalmennuksen ammattilaisten alaisuudessa työskenteleminen toki ei sikäli tarkoita automaattisesti konservatiivisten arvojen säilymistä, jos menestyksestä noin niinkuin kansainvälisella tasolla tulevaisuudessakin halutaan haaveilla.

  Raipen omalta pitkältä peliuralta tosin varmasti löytyy ammennettavaa ja omia jaettavia ajatuksia ja nyansseja, mitä hyödyntää - sillä en pidä, vaikka potkuja olisikin tullut aiemmin (mm. Barys Astana, Dinamo Riga jne..) niitä pelkästään sellaisina asioina mitkä hänen statustaan heikentäisivät hyvänä pelin valmentajana. Väärässä paikassa väärään aikaan oleminen voi olla taas lottovoitto ajatellen hyödynnettävää kokemusta ylemmistä tasoista mitä tulee pelin ja pelaajien valmentamisen yhdistämiseen. (Materiaalin vaikutus -> peluutus/pelitavallisiin asioihin).

  Kolme vuotta Jokerien apuvalkkuna kahden maajoukkueessa jo meritoituneen päävalmentajan opissa on varmasti tuonut käsitystä nykypelin vaatimuksista sen verran, että hyppäys kokeneempana kuin edelliskerralla alle 20-vuotiaisiin ei ole niin uusi, vaikka asetelmat suurennuslasin alla eivät ole ainakaan helpottuneet. Päinvastoin. Kun siihen päälle saa vielä Miettisen Tomppaa, Moisasen Aria, Varmasen Jukkaa ja Hämäläisen Eepiä kaveriksi, niin eipä siitä näkemystä ja kokemusta, eikä yhteistyötä puutu varmastikkaan.

  Nöyränä ja vaativana itselleen uskon Raipen saaneen hyvää oppia nykypelin vaatimuksista ja kansainvälisen kiekon vaatimustasosta, että jos/kun yksilöt saa hitsattua yhtenäiseksi joukkueeksi, niin näillä mahdollisesti käytettävissä olevilla pelaajilla (00-02 syntyneet) on vain taivas rajana. Siitä sitten A-maajoukkueen valmennustiimiin jalostamaan opittua ja viemään näin ollen viestikapulaa taas uusilta osin eteenpäin.

  Pennasen kaksivuotista pestiä pidän myös enemmän kuin hyvänä valintana Raipen jälkeen. Liitto kyllä tekee hyvin yhteistyötä maajoukkueen eri toimijoiden kanssa tällä systeemillä missä valmentajuuksia kierrätetään ja otetaan koko aika sekä jotain A-maajoukkueen käyttöön, mutta myös nuorisomaajoukkueisiin.
   
 20. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Omalla kohdallani huoli kohdistuu ulosantiin. Raipehan kommunikoi samalla tasolla kuin muutkin autistiset. Kaikki kunnia pelaajauralle ja varmasti on osaamistakin, mutta miten se tieto saadaan tiukassa paikassa jaettua onkin sitten ihan toinen asia.
   
 21. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Mulla on kans omat epäilyni, mutta sä oot nyt nimittäny suomalaista kiekkolegendaa "seniiliksi veronkiertäjäksi" ja "autistiseksi". Voisit varmaan vähän miettiä millaisia idioottimaisuuksia tänne kirjoittelet. Kantasi on tullut selväksi, joten lopeta hyvän sään aikana ennen kuin saat syytteen kunnianloukkauksesta. Kyllä sitä nimimerkin takaakin jäljille päästään.
   
 22. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Kiitos huolenpidostasi ja erityismaininta hienosta moderoinnista. Toivottavasti vakuutukseni kattaa edes osan oikeudenkäyntikuluista.
   
 23. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämähän nyt on ihan höpöhöpöä. Raipen ulosanti on erittäin hyvää, kunhan ei tarvi tiedosvälineille kommentoida.
   
 24. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Lainaus:
  Pennasen valinta on tietysti myönteinen asia, varmaan paras saatavilla oleva. Sen sijaan Helmisen valinta voidaan arvioida vasta kisojen jälkeen: onko repussa uutta asiaa ja miten tiimi toimii. En pidä loogisena edes yhden turnauksen mokaamista, vaikka nyt tulikin maailmanmestaruus. Olennaista olisi tietää, oliko Helminen todellakin paras mahdollinen yhden kauden valmentajaksi. Jos kaikki kivet käännettiin ja Helminen oli paras mahdollinen, silloin Helmisen valinta olisi looginen ja perusteltu. Liian usein on nähty nuorten maajoukkueluotsien valinnoissa huolimatonta toimintaa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2019 klo 15.00