Kyllä on yläikäinen, tänä vuonna on -94 syntyneiden kisat.
Mä muistin et se olis ollu vähän Barkovia vanhempi, mutta näemmä vähän liikaa...
Kyllä on yläikäinen, tänä vuonna on -94 syntyneiden kisat.
Enkä edes perustele.
Media hehkuttaa Ristolaista puolijumalana ja puolustuksen pelastajana, kun poika on päässyt haistelemaan NHL:ää. Totuus on kuitenkin se, että Suomen puolustuksen ehdoton ykkönen on numero 12, Ville Pokka ja Oulun Kärpät. Enkä edes perustele.
Taitaa olla perus kännipostaus (koska "enkä edes perustele").
Lainasin viestistäsi pari kohtaa. Olet oikeassa siinä että Suomen on vaikeampi menestyä näissä kisoissa, mutta se ei johdu kisojen kovuudesta vaan siitä, että tasoerot ovat niin isot, että Suomen kaltaisella pelaajatuotannolla on todella vaikea pärjätä vaikka Kanadaa vastaan. Kanadalle näissä kisoissa menestyminen on miesten kisoja helpompaa koska U20-kisoissa heillä on isompi materiaaliylivoima.Jotenkin vain tuntuu siltä, että Suomessa ei vieläkään käsitetä, kuinka kovat kisat nämä MM-kisat oikein ovat.
...
No minä keskustelin jääkiekosta. Salibandy on asia erikseen.
http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/leijonat/uutiset.shtml/2013/12/1846490/nailla-ketjuilla-nuoret-leijonat-harjoitteli-mm-avauksen-aattona
Ei yllätä tuo, että Lehtonen ja Ristolainen istutettu samaan pariin, pelanneet muistaakseni aiemminkin yhdessä. Vainion tippuminen seiskapakiksi tietysti hieman outoa, mutta kun muita rightin pakkeja on Pokka, Rasse ja Honka, niin toisaalta ymmärrettävää, jotta pakkiparien kätisyydet sopisivat mahdollisimman hyvin. Vainonen sopii jo Hongan pariksi hyvin ja Lindell - Pokka -parissa myös järkeä, joten mielestäni hyvin rakennetut parit. Ei valittamista hyökkäyskoostumuksissakaan.
Kuitenkin harva tuntuu ymmärtävän sitä, kuinka hyvin Ristolainen tonttinsa täysin sekaisin olevassa Buffalossa tuon neljäsosakauden aikana oikeasti hoiti.
Ristolaisen osalta ehkä suurin kysymysmerkki on se, että miten on kuntoutunut tuosta aivotärähdyksestä. Itse en sen takia osaa oikein sanoa.
Ei minullakaan ole tästä asiasta mitään tietoa, mutta ei kai sieltä puolikuntoista miestä päästettäisi hankkimaan mahdollisesti uutta aivotärähdystä? Eiköhän aivotärähdyksistä toipumisten kanssa pelata nykyään hyvinkin varman päälle, varsinkin jos kyseessä on "vain" jossain Euroopassa pelattaviin juniorien MM-kisoihin lähtemisestä.
Se nimetön 23 oli ilmeisesti Vainonen? Paita vaihtui jossain vaiheessa, mutta mielestäni hallikuuluttaja ei asiaa noteerannut - paitsi jäähyvä kuuluttaessa.
Olet oikeassa siinä että Suomen on vaikeampi menestyä näissä kisoissa, mutta se ei johdu kisojen kovuudesta vaan siitä, että tasoerot ovat niin isot, että Suomen kaltaisella pelaajatuotannolla on todella vaikea pärjätä vaikka Kanadaa vastaan. Kanadalle näissä kisoissa menestyminen on miesten kisoja helpompaa koska U20-kisoissa heillä on isompi materiaaliylivoima. ---Minun mielestäni kovatasoiset ja tasokkaat kisat ovat sellaiset joissa on paljon joukkueita jotka pystyvät pelaamaan tasaväkisesti keskenään korkealla tasolla. Jalkapallon puolelta esimerkkinä toimii EM-kisat.
----Jääkiekossa kahdeksan joukkueen World Cup on formaattina riittävän tasokas. Olympialaisten 12 joukkuetta voisi periaatteessa vielä toimia, jos mukana olisi oikeasti parhaat joukkueet.
Se nimetön 23 oli ilmeisesti Vainonen?
Minä edelleenkin määrittelen kovat kisat eri tavalla. Kovissa kisoissa ei esimerkiksi Kanada pääse mitalipeleihin melkein ilmaiseksi. Nyt materiaaliylivoiman takia Kanadan on helppo olla lohkon kärkipäässä ja saada puolivälieriin helpompi vastustaja. Siksi U20 kisoissa top-4 taulukot ovat tylsää katsottavaa koska joukkueiden tasossa on isot erot ja parhaiden joukkueiden on "helppo" päästä mitalipeleihin.U20-kisoissa pelaa neljä maata, jotka voivat voittaa kultaa. Se luo kisojen kovan tason: Suomi vain ei kuulu joukkoon ja syynä on tietenkin meidän järjestelmämme, mitään välttämätöntä syytä poissaoloon ei ole.
...
U20-kisat heijastavat lätkän kehitystä: on neljä suurta ja neljä haastajaa. Jos nuo neljä suurta saavat parhaan materiaalin mihin tahansa kisoihin, muiden seikkojen ollessa ideaalisia, niitä ei juuri mitaleilta tiputeta. On kuin vanhaan hyvään aikaan 70-luvulla lätkän MM-kisoissa, paitsi että suuria oli kolme. Tietenkin erot hieman tasottuvat aikuisissa, mutta tasottuvatko riittävästi, on toinen kysymys. Vertailua myös hieman häiritsee se, että huippukisoja on vain joka neljäs vuosi: jos niitä olisi joka vuosi, mitaliluettelo noudattaisi aika tylsää luetteloa, Kanada, Ruotsi, USA, Venäjä... ja kerran neljässä vuodessa joku muu.
USA - Slovakia 6-3
En pystynyt katsomaan ottelua aikataulullisista syistä. Numerot vastasivat aika hyvin ennakko-odotuksia, mutta vastasivatko ne pelitapahtumia? Pystyykö joku pelin nähnyt tekemään lyhyttäkin lyhyemmän referaatin. Kiitos.